παρακαλώ περιμένετε...

ti melei genesthai?

  • gracemarks @ 07.05.2009 20:58
    ΔΟΞΑ ΣΟΙ!!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΞΩ!


    AXAXAXAAAAXAXAX!

    ολα κομπλε θα πανε, trust me!
  • nasty @ 09.05.2009 13:10
    les e? makari.. giati ante!!
    eipame eimaste dynatoi kai skliroi alla oxi na mas lygizoun kiolas kai na mi leme kai kouventa!!
    thanx gia ti stirixi
  • gracemarks @ 09.05.2009 14:28
    Ολα θα πανε super ναστυ!
    Δεν θα σου πω κουραγιο και δυναμη κι αλλα τετοια χαζοαιγοκεριστικα!
    Θα σου πω να κοιτας να περνας καλα παραλληλα!!!
    γιατι τ ξεχναμε αυτο συχνα και μετα μπουκωνουμε!
    οκ?
  • Stargazer @ 16.05.2009 12:50
    Nasty, το παράπονό σου είναι το κλασικό παράπονο των Αιγόκερων, που ενώ διαμαρτύρονται για τις δυσκολίες της ζωής, αισθάνονται συγχρόνως πως η ζωή τους αποκτά αξία εξαιτίας ακριβώς αυτών των δυσκολιών. Ένας γνήσιος Αιγόκερως δεν εμπιστεύεται ποτέ αυτά που του χαρίζονται, αλλά αυτά που κερδίζει με το σπαθί του. Κι εσύ είσαι αρκετά Αιγόκερως με Ήλιο και Ερμή στον Αιγόκερω σε τετράγωνο ακριβείας με Κρόνο στον Ζυγό. Οπότε, οικογενειακά βάρη και κάθε είδους υποχρεώσεις θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, όχι μόνο με την κακή, αλλά και με την καλή έννοια. Καλέισαι να καλλιεργήσεις ένα υπεύθυνο πρόσωπο που καταφέρνει πάντα να αντεπεξέρχεται στα εμπόδια που βρίσκει στον δρόμο του. Μία από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις αποτελεί και το οικογενειακό θέμα υγείας που αναφέρεις. Αφορά τον πατέρα σου μήπως ή πρόκειται για άλλο πρόσωπο; Όπως και νά'χει, τέτοιου είδους "βάρη" σπανίως λείπουν από τη ζωή ενός Αιγόκερου που σέβεται τον εαυτό του.
    Υπάρχει όμως ένα μεγάλο θέμα που λέγεται γωνιακός Ουρανός. Που σημαίνει ότι, κυρίως στο θέμα των σχέσεων αλλά και γενικότερα, όταν αρχίζεις και ασφυκτιάς από όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, όταν η καταπίεση που υφίστασαι ξεπεράσει τα όρια που έχεις θέσει, ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις χωρίς να λογαριάζεις τις συνέπειες. Καθόλου κακό αυτό, αλλά θα πρέπει να αναζητήσεις τη χρυσή τομή. Δηλαδή, ούτε να αφήνεις τα πράγματα να γίνονται αφόρητα καταπιεστικά, αλλά ούτε να σηκώνεσαι και να φεύγεις με το παραμικρό.
    Επαγγελματικά δεν σε φοβάμαι, ξέρεις να διεκδικείς αυτά που δικαιούσαι, αυτό όμως που μπορεί να σου κοστίσει σε συνεργασίες και συναδελφικότητα, είναι η τάση σου να αντιμετωπίζεις τους άλλους με καχυποψία και να θεωρείς ότι σε υπονομεύουν. Ενώ είσαι ένας άνθρωπος στον οποίον μπορεί να στηριχτεί κάποιος ότι μπορείς να φέρεις σε πέρας μία δουλειά, η τάση σου να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου ορισμένες φορές, κάνει τους άλλους να κρατούν μια απόσταση και να μη σε εμπιστεύονται εύκολα.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...