παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 20.02.2017 έως 26.02.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η βόμβα που θα σκάσει αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι κρότου ή λάμψης, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα πρέπει να σε εκπλήξει αλλά να έχεις όσο το δυνατό περισσότερο καταφέρει να ελέγξεις την ενέργεια που θα εκλυθεί. Η ταχύτητα με την οποία αντιμετωπίζεις τα πράγματα τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό στους γύρω σου ή σε έχει φτάσει στα όρια των σωματικών σου αντοχών, κάτι που δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για μία λεκτική σύγκρουση ή για ένα σωματικό σου break down.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι με συνεργάτες, τότε κάνε εσύ το πρώτο βήμα σε μία τέτοια συζήτηση, αφού δε χρειάζεται να προσφέρεις χρόνο στους γύρω σου για να ετοιμάσουν το λόγο τους. Αν πάλι έχεις φορτώσει υπερβολικά το πρόγραμμα σου, τότε φρόντισε να βρεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις, αφού έχεις ανάγκη να προσφέρεις φροντίδα στον εαυτό σου. Στον ερωτικό τομέα, αν υπάρχει παρασκήνιο τότε προς το τέλος της εβδομάδας θα έρθει στην επιφάνεια και μπορεί να αλλάξει πολλά δεδομένα στη ζωή σου. Σε διαφορετική περίπτωση, λύσε το γόρδιο δεσμό χωρίς να εμπιστεύεσαι άλλους πως θα κάνουν κάτι τέτοιο.

Ερωτική πρόβλεψη: 22.02.2017 έως 28.02.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Τα τετράγωνα τωναστέρων: Ναι, ναι, Άρης. Κυβερνήτης σου. Στο ζώδιό σου - έξοχα, έξοχα, καλόδικηγόρο και  άλλοθι να έχεις κι όλα ταάλλα βρίσκονται. Ο πλανήτης αυτός του «όλα μπόμπα» λοιπόν, τετραγωνίζει τονΠλούτωνα. Πού; Στον Αιγόκερω - στον τομέα της δημόσιας εικόνας σου.Αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι ένα βήμα πριν βγουν οι γειτόνοι (sic) ένας ένας ή και με παρέα να λένε «τοκαλύτερο ...
 • Η άμυνα σου στις παρανοϊκές συμπεριφορές που θα συναντήσεις σήμερα είναι: «Δεν πα να ουρλιάζετε ρε! Αδιαφορώ πλήρως!». Πάντως στο τέλος της ημέρας θα το έχεις πει το ποιηματάκι τόσες φορές και θα έχεις εξαντληθεί τόσο που μάλλον σε βλέπω για ντεπονάκι, ντουζάκι και κρεβατάκι...
 • Φεβρουάριος

  Ένας μήνας που ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου δεν μπορεί να είναι κακός μήνας, Κριάρι μου! Συγκεκριμένα η Αφροδίτη στις 3/2 εισέρχεται στο  ζώδιό σου και σε προικίζει με τα δώρα της, τον έρωτα, τις σχέσεις, τη συνύπαρξη, σε πλαίσιο ...Κριαρίσιο. Θα είσαι κεφάτος, δυναμικός, υπερδραστήριος και φυσικά ...γρήγορος: ναι, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κινδυνεύεις να ερωτευθείς κεραυνοβόλα. Το παιχνίδι βέβαια δεν παίζεται μόνο στον έρωτα. Είσαι πανέτοιμος να ρισκάρεις επαγγελματικά και κοινωνικά προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, και σε γενικές γραμμές πολύ καλά κάνεις - έχε όμως υπ' όψιν πως ο Δίας από 6/2 θα κινείται ανάδρομος στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών σου φέροντας τόσο ανεπιθύμητες και εκνευριστικές αναβολές, όσο και αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο ή κάποιον σημαντικό συνεργάτη.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

   

  Η καθυστέρηση σχεδίων είναι δεδομένη, καθώς και η αίσθηση ότι μιλάς στο βρόντο. Τα πράγματα βελτιώνει όμως η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 7 του μήνα, που σε φέρνει στο επίκεντρο των φίλων και των παρεών σου με φρέσκες, δημιουργικές, επαναστατικές ή ασυνήθιστες ιδέες που όμως αρέσουν σε όλους! Ευτυχώς γιατί μετά τις 25, με τον Ερμή στα Ψάρια, γίνεσαι πιο μουλωχτός και παρασκηνιακός κι είναι πιθανόν πολλοί να «στραβώσουν»....

  Η πρώτη έκλειψη του μήνα στις 10/2 στον Λέοντα πιθανόν να σου φέρει ....junior μπελάδες: ένταση με τα παιδιά σου ή με νεότερα άτομα, μπλοκάρισμα στα δημιουργικά σου σχέδια ή μία νέα ερωτική σχέση που έρχεται όχι απλώς να ταράξει τα νερά, αλλά να φέρει τα πάνω κάτω!

  Η δεύτερη έκλειψη του μήνα στις 26/2 στους Ιχθύς έρχεται να σου αποκαλύψει ψέματα, παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικά εις βάρος σου - αλλά επίσης για να σου ξαναφέρει στο δρόμο σου έναν έρωτα από το παρελθόν. Πρόσεξε καλά τι θα κάνεις!

  Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

 • 2017
  Παθιασμένα, όπως μόνο εσύ γνωρίζεις

   

  Το 2017 αποτελεί μία χρονιά που θα μπορούσε να λεχθεί και σταθμός στη ζωή σου, αν το δεις σαν την έναρξη της νέας σου ζωής. Καταρχάς, η παρουσία του Δία στο Ζυγό, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει βάλει σε κίνηση της ζωή σου, μέσα από ευκαιρίες για ενάρξεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ταχύτητα είναι το νέο δεδομένο στη ζωή σου, αφού υπάρχουν ευκαιρίες να απομακρυνθείς από υπάρχοντα πλαίσια σχέσεων και συνεργασιών που πάλιωσαν και να τολμήσεις το άλμα στο κενό. Αν αυτό το άλμα κουβαλά και μία νέα αντίληψη γύρω από τη ζωή γενικότερα, τότε μετά το Μάιο έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις άλμα στο κενό με αλεξίπτωτο το/η σύντροφο ζωής, το/η συνεργάτη που σε εξασφαλίζει, το όνειρο που λαμβάνει πραγματικές διαστάσεις.

  Το 2017 μπορεί να αποτελέσει τη χρονιά που αναλαμβάνεις το ρόλο του παιδιού και του δασκάλου στη ζωή. Ο έρωτας μπορεί να αποκτήσει μία παιδική και ρομαντική διάσταση, αφού μία καρμική πρόκληση μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία να πιστέψεις στα παραμύθια με ευτυχισμένο τέλος. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να αποκτήσεις έναν ουσιαστικό επαγγελματικό ρόλο αν αναμιχθείς με μία μορφή εργασίας που διδάσκει σε παιδιά ή άτομα που αναζητούν νόημα ζωής, μία προσπάθεια που είναι σε θέση να αλλάξει τη δημόσια εικόνα από το 2018 και μετά.

  Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το 2017 σε καλεί να κάνεις επανεκκίνηση στη ζωή σου. Αυτό δε σημαίνει πως καις τα πάντα στη ζωή σου ώστε να έρθει κάποιος/α για να σου δώσει νέο σπίτι και καινούργια ζωή. Αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιείς όλα τα εφόδια σου για να χτίσεις το νέο σου σπίτι που εμπεριέχει τη νέα σου ερωτική και επαγγελματική ζωή. Αρκεί να βάλεις χρώμα, φαντασία, έρωτα, δημιουργικότητα και πολύ πάθος μέσα σε αυτό το σπίτι που είναι ικανό να δώσει ελπίδα σε γειτονιές που έχασαν τον Ήλιο τα τελευταία χρόνια.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στο Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι άρα και στο χώρο που συμβολίζει τις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις, αποτελεί ένα καλό σημάδι σχετικά με την ευκαιρία να βιώσεις συναισθηματική και ουσιαστική πληρότητα στη ζωή σου. Ο Δίας από το Ζυγό μπορεί να φέρει ένα γάμο (με την παραδοσιακή ή την πιο επαναστατική έννοια του όρου), ένα βελούδινο χωρισμό που οδηγεί στην ευκαιρία να γνωρίσεις το πρόσωπο που μπορεί πραγματικά να σε συμπληρώσει, μία επαγγελματική συνεργασία που δίνει νέο νόημα στην έννοια της καριέρας ή απλά την ευκαιρία να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να ανακαλύψεις νέο νόημα στη ζωή σου. Η αντίθεση βέβαια του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από το ζώδιο σου τους τρεις πρώτους μήνες του έτους, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα φέρει ισχυρές αναταράξεις αφού προκαλεί ηλεκτροσόκ σε καταστάσεις που θεωρούνται δεδομένες. Η γρήγορη εξέλιξη σε μία σχέση ερωτικού ή επαγγελματικού περιεχομένου μπορεί να συμβολίζει την απόκτηση ενός παιδιού, μία νέα ερωτική γνωριμία που τρέχει ταχύτατα ή μία επαγγελματική πρόκληση που θέλει σπιρτάδα από την πλευρά σου για την αρπάξεις και να την εκμεταλλευτείς. Η ζωή σου βρίσκεται σε αδιάκοπη κίνηση, καθώς γκρεμίζεις δεδομένα ετών και μία χτισμένη με παλιά υλικά συνείδηση,  καθώς μετακομίζεις λόγω μίας νέας σχέσης ή δουλειάς, καθώς αποφασίζεις να ακολουθήσεις τον έρωτα της ζωής σου σε μία νέα χώρα ή καθώς στήνεις τη δική σου δουλειά σε εποχές που πολλά γύρω σου γκρεμίζονται.

  Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στις 9 Ιουνίου θα αποτελέσει το φύσημα του αέρα που ξεδιαλύνει τις ασάφειες και το θολό τοπίο, αφού τότε θα θελήσεις να αρχίσεις να διώχνεις τα πολλά από τη ζωή σου για να κρατήσεις ότι έχει ουσία. Οι προσπάθειες να αλλάξεις τη ζωή σου θα ξεκινήσουν να έχουν αποτέλεσμα, που ίσως να φανεί ακόμα περισσότερο μετά τις 9 Οκτωβρίου Οκτώβριο όταν και ο Δίας θα περάσει στο Σκορπιό. Μέχρι τότε όμως, οι εκπρόσωποι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου έχουν την ευκαιρία να κάνουν κινήσεις που ανατροφοδοτούν τη ζωή τους, που ανοίγουν νέα κεφάλαια ευκαιριών, που οδηγούν σε σχέσεις ουσίας και ενθουσιασμού την ίδια χρονική στιγμή. Μετά τις 9 Οκτωβρίου πάντως, έχεις την ευκαιρία να δεις τα οφέλη των αλλαγών, να αντιληφθείς το λόγο για τον οποίο η ζωή σου μπήκε σε νέες ταχύτητες, αφού τότε έχεις κοντά σου ανθρώπους και καταστάσεις που τρέφουν την ψυχή σου. Μπορεί να αντιληφθείς πως η συναισθηματική σου νοημοσύνη έχει μεταλλαχθεί, αφού οι ερωτικές σου επιλογές είναι διαφορετικές σε σχέση με όσα γνώριζες τα προηγούμενα χρόνια. Είναι η ώρα που το άγχος της κύησης και γέννησης θα μετατραπεί σε μία πράξη-ζωής και θα σε κάνει να αντιληφθείς πως το θαύμα της ζωής κοιμάται μεσοτοιχία με την απόφαση να γκρεμίσεις τείχη ετών χωρίς τις γροθιές σου, αλλά με την αγκαλιά σου.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Τοξότη και 9ο Ηλιακό σου οίκο για σχεδόν όλο το 2017, αφού θα περάσει στον Αιγόκερω και Ηλιακό σου ζενίθ στις 20 Δεκεμβρίου. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, που αφορά κυρίως τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, αποτελεί μία καλή ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις το παρακάτω της ζωής σου, μέσα από κινήσεις στήριξης της δημόσιας εικόνας σου που θα αντέξουν στο χρόνο. Μπορεί για παράδειγμα να επενδύεις σε ένα νέο πτυχίο που θα σου φέρει τη στροφή καριέρας που αναζητάς ή που θα στηρίξει την προσπάθεια που κάνεις ώστε να ανέβεις ιεραρχικά στην υπάρχουσα δουλειά σου. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να μετακομίσεις κάπου μακριά για τις ανάγκες της δουλειάς σου, αφού σε αυτό τον τόπο αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο που θα μπορούσε να αποτελέσει την πρόβα για τη νέα σου επαγγελματική ταυτότητα. Μπορεί πάλι απλά να βλέπεις τις μεγάλες αλλαγές στη φιλοσοφία των ανθρώπων που έρχονται, να αντιλαμβάνεσαι πως ο κόσμος όπως τον γνώριζες αλλάζει, και να προχωράς στις κατάλληλες επανατοποθετήσεις και της δικής σου ιδεολογίας, φιλοσοφίας και προτεραιοτήτων ώστε να μείνεις έξω από ένα τρένο που ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι.

  Στον ερωτικό τομέα, έχεις την ευκαιρία για μία σχέση που αλλάζει την οπτική σου σχετικά με τις σχέσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να αποχωρήσεις από μία σχέση που δεν έχει τη διάθεση να εξελιχθεί σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να προσέξεις δικαστικές διεκδικήσεις. Μπορεί πάλι να αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις την έννοια του/ης συντρόφου και να στρέφεσαι προς άτομα που σκέφτονται και λειτουργούν διαφορετικά, φέρνοντας στο προσκήνιο την έννοια της οικογένειας με τον πλέον άμεσο τρόπο. Ίσως πάλι να αλλάζει ο δικός σου ρόλος μέσα στη υπάρχουσα οικογένεια και να αντιλαμβάνεσαι πως οι κοντινοί σου άνθρωποι σε έχουν ανάγκη ώστε να τους τροφοδοτήσεις με απόψεις που δείχνουν σοβαρότητα και σοφία, στοιχεία που διαθέτεις αλλά ίσως να μη θεωρούσες ικανά να χαράξουν μονοπάτια ζωής και σε άλλα πρόσωπα.

  Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να εισέλθεις σε ένα νέο μοτίβο ζωής, χωρίς να χρειάζεται να σπάσεις πόρτες, να γκρεμίσεις τείχη, να τα βάλεις με άγρια θηρία. Απλά (ή περισσότερο σύνθετα), καλείσαι να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα ή να αποτελέσει το/η μέντορα για κάτι τέτοιο σε πρόσωπα κοντινά σου, κάτι που αποτελεί και μία μορφή εσωτερικής ψυχανάλυσης άνευ διδασκάλου, με στόχο να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις μεγάλα βάρη και πρωταγωνιστικούς ρόλους από τη νέα χρονιά, με την είσοδο και τριετή περίπου παραμονή του Κρόνου στον Αιγόκερω.

   

  Ευτυχισμένο 2017 στον έρωτα με ερωτικές συναστρίες από το Stardome!

  Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες ερωτικές συγκινήσεις! Το Stardome* σου αποκαλύπτει τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη Special One του 2017. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου αναφορά ερωτικής συναστρίας!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς λαμβάνει χώρα στις 11 Φεβρουαρίου στο Λέοντα και 5ο Ηλιακό σου οίκο, δείχνοντας πως υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της ερωτικής σου ζωής. Η εξέλιξη μίας νέας γνωριμίας μπορεί να πυροδοτήσει νέα δεδομένα στη ζωή σου, αφού μοιάζεις ικανός/η να βάλεις φωτιά σε παλιά δεδομένα και να προχωρήσεις παρακάτω. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που βαλτώνει, τότε ο/η σύντροφος μπορεί να αποτελέσει το ηλεκτροσόκ που πρέπει να γίνει στην καρδιά σου για να αντιληφθείς πως συνεχίζει να χτυπά παρά το γεγονός πως θεωρείς πως έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό. Η εξέλιξη βέβαια μπορεί να έχει να κάνει και με τη δημιουργικότητα μέσα στη ζωή σου, να είναι σχετική με το κατά πόσο βλέπεις ευκαιρίες να εκφράσεις τον εαυτό σου το επόμενο χρονικό διάστημα.

  Θα ακολουθήσει λοιπόν η επόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς και 12ο Ηλιακό σου οίκο, για να σηματοδοτήσει την εποχή που κάνεις εκκαθαρίσεις στη ζωή σου. Άφησε πίσω σου συναισθήματα που πέθαναν, μία καθημερινότητα που εγκλωβίζει, μία σχέση που μοιάζει με βωμό για θυσίες και προχώρησε παρακάτω. Δες γύρω σου ανθρώπους να αλλάζουν τη ζωή τους με στόχο να συμβαδίσουν με τα νέα δεδομένα και ακολούθησε το παράδειγμα τους. Εστίασε στην υγεία σου ώστε να βελτιώσεις τις σωματικές σου αντοχές και να επαναφέρεις στο προσκήνιο τη συναισθηματική σου ισορροπία.

  Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Αύγουστο, ξεκινώντας από τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και 11ο Ηλιακό σου οίκο. Η ερωτική σου ζωή θα βρεθεί για ακόμα μία φορά κάτω από το φως και θα χρειαστεί ή θα θελήσεις να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου για να αισθανθείς ζωντανός/η. Η ώρα της δέσμευσης μπορεί να έχει πλησιάσει, ακόμα και μέσα από τη συνειδητοποίηση πως έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου. Αν όμως δόθηκαν ευκαιρίες στη σχέση σου και δεν μπόρεσε να αναστηθεί, τότε ένα τρίτο πρόσωπο έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή.

  Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί την 21η Αυγούστου στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει μεγάλο σημείο καμπής της ζωής σου, αφού νιώθεις και πάλι δημιουργικός/η και ζωντανός/η. Μη διστάσεις να γιορτάσεις την ευτυχία σου, μη φοβηθείς να εκφραστείς ανοικτά συναισθηματικά, τόλμησε να κάνεις πράξη τα όνειρα που κουβαλάς και βρίσκουν ανταπόκριση σε ένα/μία σύντροφο που υπάρχει στη ζωή σου. Η δημιουργική και λαμπερή σου πλευρά είναι στο προσκήνιο και αισθάνεσαι έτοιμος/η να φέρεις κάτι νέο στη ζωή σου, είτε μέσα από έναν έρωτα, είτε μέσα από ένα παιδί, είτε μέσα από τα εγκαίνια της νέας επαγγελματική σου ιδιότητες και εικόνας.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης θα συνεχίσει να βρίσκεται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων μέχρι και τις 9 Μαΐου (με το Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο και το Νότιο Δεσμό στους Ιχθείς) δίνοντας το σινιάλο σε εκκαθαρίσεις στο τοπίο της ζωής σου με στόχο να παραμείνει ζωντανό ότι έχει ουσία και αξία. Θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με θέματα της υγείας σου ή θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα υγείας κοντινών σου ατόμων ή και κατοικίδιων σου, για να αντιληφθείς τον κύκλο της ζωής. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική του να αναλάβεις έναν υποστηρικτικό ρόλο παροχής βοήθειας και υπηρεσίας, κάτι που όμως πρέπει να διέπεται από συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και να έχει και κάποιο ορατό όφελος στη ζωή σου. Πιθανότατα να ασχολείσαι όμως και με την ψυχολογική σου ισορροπία, αφού βλέπεις να εκδηλώνονται ασθένειες στη ζωή σου που έχουν άμεση σχέση με την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής ή με κατάλοιπα από παλιότερες σχέσεις και εποχές, όπως για παράδειγμα λέξεις που δεν ειπώθηκαν, αλήθειες που κρύφτηκαν, πράξεις που δεν έλαβαν χώρα.

  Η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου (Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο) στις 9 Μαΐου σηματοδοτεί μία περισσότερο φωτεινή εποχή στη ζωή σου. Μέχρι το τέλος του 2017, αν ανήκεις στους εκπροσώπους του δεύτερου μισού του ζωδίου, έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τον έρωτα που αναζητάς. Μία καρμική γνωριμία μπορεί να βάλει φωτιά στη ζωή σου και να ξεκινήσεις από την αρχή, ενώ μία έντονα καρμική επαγγελματική πρόκληση σε βάζει στο τιμόνι των εξελίξεων, αρκεί να είσαι σε θέση να προσφέρεις έμπνευση στα πρόσωπα που αποτελούν τους επιβάτες του οχήματος που οδηγείς. Θα αισθανθείς την ανάγκη να υπάρξει πάθος και ένταση στη ζωή σου, κάτι που μπορεί να έρθει μέσα από την έντονα ερωτική και σεξουαλική σχέση σου, και η οποία μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και στην απόκτηση ενός παιδιού. Ίσως πάλι να δεις τα παιδιά σου να ανοίγουν τα φτερά τους και να πρέπει να γίνεις αυτός/η που τους προσφέρει όραμα για τη ζωή τους, μέσα από το ανοικτό σου μυαλό και τις ευκαιρίες που τους προσφέρεις να δημιουργήσουν τη δική τους προσωπικότητα.

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στο Λέοντα ανοίγει μία έντονα ερωτική και δημιουργική εποχή, οπότε οι τελευταίοι οκτώ μήνες του έτους θα κάνουν την καρδιά σου να αρχίσει να χτυπά πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο ουσιαστικά. Φρόντισε λοιπόν μέχρι τότε να έχεις προθερμάνει τις μηχανές των αντοχών σου, αφού θα κινηθείς με μεγαλύτερες ταχύτητες.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Jennifer Garner

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...