παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 02.02.2015 έως 08.02.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Θα μπορούσε άραγε αυτή η εβδομάδα να αποτελέσει την επιτομή της ευκαιρίας να γίνεις κύριος/α της ζωής σου χωρίς να χρειάζεσαι να συμβιβάζεσαι, να χαραμίζεσαι, να σέρνεσαι πίσω από άλλους που δεν αποδέχεσαι ως οδηγούς στη ζωή σου; Η πίεση στον εργασιακό χώρο μπορεί να αυξηθεί με στόχο να ανακαλύψεις κατά πόσο είσαι ρυθμισμένος/η ώστε να ακολουθείς τυφλά εντολές και να θάβεις πιο βαθιά τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Η υγεία σου θα αρχίσει να γίνεται το βαρόμετρο της ψυχικής σου ικανοποίησης μέσα από τη ζωή σου, αφού μπορεί να αισθανθείς πως καταναλώνεις όλη τη θετική σου ενέργεια σε λάθος περιστάσεις. Η αλλαγή στην προσωπική σου ζωή έρχεται να σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν κάποιες στιγμές που πρέπει να αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεων σου, ανεξάρτητα με το αν θα ήθελες να ρίξεις το φταίξιμο στη μοίρα, στο πεπρωμένο ή στο σύμπαν. Και τέλος, πόσο έτοιμος/η είσαι να ακολουθήσεις μία πρόκληση που θα μπορούσε να τινάξει τη ζωή σου στον αέρα; Δε σου μιλάω θεωρητικά, αφού η πρόσκληση μπορεί να φτάσει στα χέρια σου, αρκεί να το επιδιώξεις.
Ερωτική πρόβλεψη: 28.01.2015 έως 03.02.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Δε μας φτάνανε τα χύμα, έρχονται και του κουτιού - κοινώς,ΚΑΙ ο Άρης ΚΑΙ η Αφροδίτη στα Ψάρια; Και να μη μπορείς να σηκωθείς να φύγειςκαι στη Λεγεώνα των Ξένων να ησυχάσεις;! Πάει πολύ, για οποιοδήποτε Κριάρισέβεται τον εαυτό του, αλλά την αστρολόγο σου τι την έχεις, αν όχι για τηδύσκολη την ώρα; Άκου λοιπόν τι σε σώζει - σε ...
 • Σήμερα απαγορεύεται να επιτρέψεις στους γονείς σου ή/και τον προϊστάμενο σου να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη επίθεση!
 • Φεβρουάριος

   Όσο κι αν παραμένεις εξ ορισμού το πιο ατομικό των ζωδίων (εκείνο που έχει επιτακτική ανάγκη να στηρίζεται στον εαυτό του και να ικανοποιεί τα θέλω του), αναγνωρίζεις με τη πάροδο των χρόνων ότι οι ανθρώπινες σχέσεις, όσο ανισόρροπες και γεμάτες ένταση κι αν είναι, αυτές τελικά σε βοηθούν να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να ανακαλύπτεις τα θέλω σου. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο ανάδρομος Ερμής (μέχρι 11/2) εξακολουθεί να σου υπενθυμίζει αυτό το μάθημα καθώς η χρησιμότητα σημαντικών φιλικών σχέσεων κλονίζεται και παράλληλα η επιθυμία να συνευρίσκεσαι ερωτικά ή επαγγελματικά με τα ίδια εδώ και χρόνια πρόσωπα αγγίζει το ναδίρ. Την ίδια στιγμή η είσοδος του κυβερνήτη σου Άρη αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου (από 20/2) μιλούν για την αρχή ενός νέο κύκλου επιθυμιών αλλά και σχέσεων. Για την ώρα κινείσαι με οδηγό τη διαίσθηση. Μια διαίσθηση που σου λέει ότι δε θέλεις να νιώθεις σαν ξένος/η μέσα στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου ή, αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις κουραστεί να αισθάνεσαι άβολα κάθε φορά που βρίσκεσαι σε χώρους με ερωτευμένα ζευγάρια. Ναι, το βασικό πρόβλημα παραμένει ότι από τότε που ο Κρόνος μπήκε στο ζώδιο του Τοξότη σε βασανίζει το μέλλον σου, τα όνειρα που δεν έχεις πραγματοποιήσει και κυρίως αν μπορείς να τα πραγματοποιήσεις με τα πρόσωπα που απαρτίζουν τώρα το κύκλο σου. Επιπλέον σε όσα αναφέρθηκαν, τη τελευταία εβδομάδα του μήνα, ο Ουρανός από το ζώδιο σου ετοιμάζεται να αγγίξει το Πλούτωνα από τον Αιγόκερω για μια τελευταία φορά, κλείνοντας μια περίοδο αλλαγών που ξεκίνησε από τον Ιούνιο του 2012 κι εσύ μάλλον ετοιμάζεσαι να αποτινάξεις οριστικά από πάνω σου τον τρόπο που σύναπτες ως τώρα σχέσεις. Ναι, αυτό μπορείς να το πεις και λύτρωση από ανθρώπους και σχέσεις που παρασιτούσαν και μόλυναν τη ψυχή σου.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Η περίοδος μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού προσφέρεται για να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για ζητήματα αισθηματικής φύσεως, είτε για επαγγελματικά πλάνα, έχεις την ευκαιρία να επιδιώξεις καλύτερες συνθήκες, πρόοδο και να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Aυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να χρονοτριβείς! Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου χωρίς να φοβάσαι πως θα σε κακοχαρακτηρίσουν ή θα σε κρίνουν αρνητικά όλοι όσοι σε έχουν στο στόχαστρο. Και αυτή ακριβώς η αίσθηση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό σου είναι που αντανακλά στις σχέσεις αλλά και στους στόχους σου και φέρνει εκείνες τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θα σου δώσουν νόημα και χαρά.

  Από τις 11 Αυγούστου που ο Δίας κάνει την είσοδο του στην Παρθένο, εγκαινιάζεται μια περίοδος κατά την οποία ευνοείται ό,τι έχει σχέση με την εργασιακή ρουτίνα και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Καλείσαι να αναλογιστείς κατά πόσο σε καλύπτει η τωρινή εργασία και οι ασχολίες σου και συγκεκριμένα κατά πόσο σου προσφέρουν ικανοποίηση και σου δίνουν νόημα και σκοπό. Μήπως θα πρέπει να αναζητήσεις νέες συνθήκες/εργασιακό περιβάλλον/συνεργάτες; Σε κάθε περίπτωση, οι σωματικές σου αντοχές και η ζωντάνια σου βρίσκονται σε καλά επίπεδα και τώρα θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου αλλά και να διεκπεραιώσεις με μεγαλύτερη ευκολία ό, τι εκκρεμότητα είχε μείνει πίσω τόσο καιρό. Από την άλλη πλευρά αν υπάρχουν προβλήματα υγείας που κουβαλάς μαζί σου από την αρχή της χρονιάς και δεν τα έχεις αντιμετωπίσει, τώρα γίνονται πιο πιεστικά. Σα συμπέρασμα αυτής της περιόδου κράτα πως πρέπει να ενδιαφέρεσαι για το σώμα και την υγεία σου και να μην επαναπαύεσαι.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

  Με τον Κρόνο να έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεσαι σε ένα σημείο όπου οι απόψεις σου για τη ζωή σταθεροποιούνται και αποκρυσταλλώνονται και θα αρχίσεις να νιώθεις ότι γνωρίζεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου, τους στόχους σου αλλά και το που μπορείς να φτάσεις. Για το πρώτο μισό του έτους θα έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις φιλοδοξίες σου, να δεις που έχεις φτάσει έως τώρα και που θα έπρεπε να έχεις προσπαθήσει περισσότερο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για αυτοβελτίωση, εξερεύνηση και μάθηση που όμως θα απαιτήσουν πολύ χρόνο και κόπο. Η πρόκληση και το μεγάλο στοίχημα είναι να μη χάσεις το νόημα και να μη βιαστείς να αλλάξεις κατεύθυνση στην πορεία σου ακόμα κι αν συναντήσεις εμπόδια και δυσκολίες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μέσα στο καλοκαίρι και η είσοδος του στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως και μπαίνεις ξανά σε μια διαδικασία όπου θα πρέπει να σκεφτείς εάν μπορείς να εμπιστευτείς και να συνεργαστείς χωρίς να έρθεις σε ρήξη με τον άλλον. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις πολλά από όσα πίστευες και να συνειδητοποιήσεις τελικά ότι υπάρχει ένα όριο στους πόρους σου αλλά και σε αυτά που μπορείς να μοιραστείς.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Η δύο ολικές Σεληνιακές έκλειψεις της χρονιάς (4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου) στον άξονα Κριού- Ζυγού επηρεάζουν καθοριστικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ εάν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους ανθρώπους γύρω σου. Ίσως όμως η σύγκρουση με τον άλλον να φαίνεται πως είναι η μόνη διέξοδος και ειδικότερα εάν αισθάνεσαι ότι μέσα στη σχέση έχεις χάσει τον εαυτό σου και δεν έχεις εξελιχθεί μέσα σε αυτή. Είναι η ώρα να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να δεις εντελώς αντικειμενικά και ξεκάθαρα που σε οδηγεί όλο αυτό και αν αξίζει και οφείλεις να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ή να τραβήξεις για το δικό σου μονοπάτι και να αφήσεις τους άλλους να κρίνουν εάν θέλουν και μπορούν να σε ακολουθήσουν. Αναμφισβήτητα βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα και καλείσαι να λάβεις σημαντικές αποφάσεις έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στις 20/05 και στις 13/9 η προσοχή σου στρέφεται στην εργασία, τις υποχρεώσεις και την υγεία σου. Φρόντισε να απαλλαχτείς από κακιές συνήθειες αλλά και καταστάσεις που είναι πλέον ψυχοφθόρες για τον ψυχισμό σου. Ασχολήσου με πρακτικά και ρεαλιστικά ζητήματα και όχι με φαντασιώσεις και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Russell Crowe

έχουν γενέθλια 316 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιορδάνης, Ασημίνα, Ασημάκης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...