παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.06.2015 έως 05.07.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

 Υπάρχει κάτι που θα θυσίαζες ώστε να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να βλέπεις τη ζωή σαν μία τεράστια ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τη παιδική σου αθωότητα και διάθεση για παιχνίδι; Η ερώτηση δεν απευθύνεται βέβαια σε Κριούς που θα βρουν εύκολες απαντήσεις που οδηγούν σε παροδικές λύσεις. Η ερώτηση απευθύνεται σε Κριούς που συνειδητοποίησαν πως θάρρος δεν είναι να ορμάς με δύναμη σε έναν τοίχο με στόχο να τον ρίξεις κάτω, αλλά να παραμερίζεις τον τοίχο και να αγκαλιάζεις το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από αυτόν και σε περιμένει. Η σκληρή Πανσέληνος στο μέσο της εβδομάδας θα μπορούσε να αποτελέσει το πιο λαμπερό φως πάνω από το κεφάλι σου ώστε να αδιαφορήσεις για όσους και όσα παίζουν με τις αντοχές σου απέναντι σε ανόητες προκλήσεις και να στραφείς προς το νόημα της ζωής όπως βγαίνει μέσα από τις σχέσεις με βάθος. Η σχέση σου δεν έχει κάτι να φοβάται από την εισβολή ενός τρίτου προσώπου, μόνο όταν δεν έχετε μυστικά μεταξύ σας. Το κακό αφεντικό είναι το πρόσωπο που σου ζητά να κάνεις αυτό που δεν είσαι φτιαγμένος/η να φέρεις εις πέρας, οπότε σε επαγγελματικές επιλογές που ταιριάζουν με την προσωπικότητα σου υπάρχουν μόνο συνεργάτες και όχι επίμονα εξουσιαστικά αφεντικά. Αυτή την εβδομάδα δε χρειάζεται να εκτονωθείς, να τιμωρήσεις, να δυσανασχετήσεις, αλλά να αγαπήσεις επιλογές που γίνονται με πυξίδα την αλήθεια σου και μόνο.

Ερωτική πρόβλεψη: 01.07.2015 έως 07.07.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
LoveFacts (Αστρολόγε μουπότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Η εβδομάδα κυριαρχείται από μία πανίσχυρηπανσέληνο - πανίσχυρος όμως είναι και ο Ουρανός στο ζώδιό σου, και οι όψεις πουσχηματίζει. Όψεις δυναμικές, ανανεωτικές, σίγουρα λοιπόν δε φοβάσαι το αναπάντεχο,αυτό που δεν έχεις προγραμματίσει. Στον έρωτα δε, για όλα τα Κριάρια του κόσμουαυτό είναι και ό,τι πιο επιθυμητό. Ο έρωτας που έρχεται και σαρώνει ...
 • Κριέ, μην πετάς στα σύννεφα σήμερα! Να θυμάσαι πως τα προβλήματα που δεν λύνεις σήμερα στη δουλειά, αύριο θα είναι πολλαπλάσια και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.
 • Ιούλιος

   Από την αρχή της χρονιάς βιώνεις μια ιδιαίτερη καθημερινότητα. Από τη μια πλευρά στη διάρκεια της ημέρας ο χρόνος φαίνεται να διαστέλλεται, να περνά βασανιστικά αργά και να σε ταλαιπωρεί με μια σωματική και ψυχολογική κούραση που κολλά πάνω σου σαν ιδρωμένο μπλουζάκι εν μέσω καύσωνα. Από την άλλη πλευρά, οι μέρες συνολικά σου φαίνεται πως περνούν αστραπιαία. Κι αλήθεια αν το σκεφτείς, πότε ήταν Ιανουάριος και πότε φτάσαμε στον Ιούλιο; Αυτή ήταν η αίσθηση που δημιουργούσε ο Ουρανός στο ζώδιο σου, όσο βρισκόταν σε ορθή πορεία. Οπότε αυτό το μήνα που μένει στάσιμος και τελικά γυρίζει ανάδρομος (από 26/7) η αίσθηση είναι ότι πατάς φρένο από τα 300 στα 0 μίλια την ώρα. Για τους επόμενους 5 μήνες (έως το τέλος της χρόνιας δηλαδή) καλείσαι να επαναξιολογήσεις τη θέση στην οποία βρίσκεσαι σε όλους τους τομείς – σχέσεις, καριέρα και κυρίως ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση. Αυτή είναι και η επιταγή του Άρη από το Καρκίνο αυτό το μήνα: στροφή προς τα εντός σου. Συναισθήματα, καταπιεσμένες ανάγκες και οικογενειακές εντάσεις ξεσπούν σα συναισθηματικές καταιγίδες κι η ένταση που έκρυβες μέσα σου τρομάζει ακόμη κι εσένα τον/την ίδιο/α. Κατά συνέπεια η αναζήτηση προστασίας και ασφάλειας γίνεται προτεραιότητα και το σπίτι σου, ο χώρος σου αλλά και οι άνθρωποι που νιώθεις οικείους σου θα πρωταγωνιστήσουν αυτές τις εβδομάδες. Θα ζητήσεις απόψεις, θα πάρεις συμβουλές αλλά και θα συζητήσεις μαζί τους, θα λύσεις παρεξηγήσεις με όσους θες κοντά σου και θα παγώσεις σχέσεις που τελικά δε ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου. Στις 24 Ιουλίου η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στη μηδενική μοίρα της Παρθένου και προσθέτει ακόμη μια διάσταση στην ενδοσκόπηση που έχεις ήδη ξεκινήσει: η ζωή είναι πραγματικά απολαυστική όταν η καθημερινότητα σου αποτελείται από μια δουλειά που σε εκφράζει, σχέσεις (φιλικές και ερωτικές) με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώνεις στον εαυτό σου και στα ενδιαφέροντα/hobby/δραστηριότητες που γουστάρεις. Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις είναι το ακόλουθο: σε ποια από τις παραπάνω διαστάσεις της ζωής σου ξοδεύεσαι σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορείς να απολαύσεις σε βάθος χρόνου καμία;

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Η περίοδος μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού προσφέρεται για να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για ζητήματα αισθηματικής φύσεως, είτε για επαγγελματικά πλάνα, έχεις την ευκαιρία να επιδιώξεις καλύτερες συνθήκες, πρόοδο και να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Aυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να χρονοτριβείς! Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου χωρίς να φοβάσαι πως θα σε κακοχαρακτηρίσουν ή θα σε κρίνουν αρνητικά όλοι όσοι σε έχουν στο στόχαστρο. Και αυτή ακριβώς η αίσθηση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό σου είναι που αντανακλά στις σχέσεις αλλά και στους στόχους σου και φέρνει εκείνες τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θα σου δώσουν νόημα και χαρά.

  Από τις 11 Αυγούστου που ο Δίας κάνει την είσοδο του στην Παρθένο, εγκαινιάζεται μια περίοδος κατά την οποία ευνοείται ό,τι έχει σχέση με την εργασιακή ρουτίνα και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Καλείσαι να αναλογιστείς κατά πόσο σε καλύπτει η τωρινή εργασία και οι ασχολίες σου και συγκεκριμένα κατά πόσο σου προσφέρουν ικανοποίηση και σου δίνουν νόημα και σκοπό. Μήπως θα πρέπει να αναζητήσεις νέες συνθήκες/εργασιακό περιβάλλον/συνεργάτες; Σε κάθε περίπτωση, οι σωματικές σου αντοχές και η ζωντάνια σου βρίσκονται σε καλά επίπεδα και τώρα θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου αλλά και να διεκπεραιώσεις με μεγαλύτερη ευκολία ό, τι εκκρεμότητα είχε μείνει πίσω τόσο καιρό. Από την άλλη πλευρά αν υπάρχουν προβλήματα υγείας που κουβαλάς μαζί σου από την αρχή της χρονιάς και δεν τα έχεις αντιμετωπίσει, τώρα γίνονται πιο πιεστικά. Σα συμπέρασμα αυτής της περιόδου κράτα πως πρέπει να ενδιαφέρεσαι για το σώμα και την υγεία σου και να μην επαναπαύεσαι.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

  Με τον Κρόνο να έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεσαι σε ένα σημείο όπου οι απόψεις σου για τη ζωή σταθεροποιούνται και αποκρυσταλλώνονται και θα αρχίσεις να νιώθεις ότι γνωρίζεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου, τους στόχους σου αλλά και το που μπορείς να φτάσεις. Για το πρώτο μισό του έτους θα έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις φιλοδοξίες σου, να δεις που έχεις φτάσει έως τώρα και που θα έπρεπε να έχεις προσπαθήσει περισσότερο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για αυτοβελτίωση, εξερεύνηση και μάθηση που όμως θα απαιτήσουν πολύ χρόνο και κόπο. Η πρόκληση και το μεγάλο στοίχημα είναι να μη χάσεις το νόημα και να μη βιαστείς να αλλάξεις κατεύθυνση στην πορεία σου ακόμα κι αν συναντήσεις εμπόδια και δυσκολίες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μέσα στο καλοκαίρι και η είσοδος του στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως και μπαίνεις ξανά σε μια διαδικασία όπου θα πρέπει να σκεφτείς εάν μπορείς να εμπιστευτείς και να συνεργαστείς χωρίς να έρθεις σε ρήξη με τον άλλον. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις πολλά από όσα πίστευες και να συνειδητοποιήσεις τελικά ότι υπάρχει ένα όριο στους πόρους σου αλλά και σε αυτά που μπορείς να μοιραστείς.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Η δύο ολικές Σεληνιακές έκλειψεις της χρονιάς (4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου) στον άξονα Κριού- Ζυγού επηρεάζουν καθοριστικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ εάν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους ανθρώπους γύρω σου. Ίσως όμως η σύγκρουση με τον άλλον να φαίνεται πως είναι η μόνη διέξοδος και ειδικότερα εάν αισθάνεσαι ότι μέσα στη σχέση έχεις χάσει τον εαυτό σου και δεν έχεις εξελιχθεί μέσα σε αυτή. Είναι η ώρα να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να δεις εντελώς αντικειμενικά και ξεκάθαρα που σε οδηγεί όλο αυτό και αν αξίζει και οφείλεις να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ή να τραβήξεις για το δικό σου μονοπάτι και να αφήσεις τους άλλους να κρίνουν εάν θέλουν και μπορούν να σε ακολουθήσουν. Αναμφισβήτητα βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα και καλείσαι να λάβεις σημαντικές αποφάσεις έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στις 20/05 και στις 13/9 η προσοχή σου στρέφεται στην εργασία, τις υποχρεώσεις και την υγεία σου. Φρόντισε να απαλλαχτείς από κακιές συνήθειες αλλά και καταστάσεις που είναι πλέον ψυχοφθόρες για τον ψυχισμό σου. Ασχολήσου με πρακτικά και ρεαλιστικά ζητήματα και όχι με φαντασιώσεις και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Emma Watson

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανάργυρος, Αργυρό, Δαμιανός, Κοσμάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...