παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 27.07.2015 έως 02.08.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

 Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης αρχίζει να γίνεται εντονότερη αυτή την εβδομάδα και η είσοδος της στο Λέοντα προς το τέλος της εβδομάδας θα φέρει μία μορφή αναστάτωσης στην ερωτική σου ζωή. Μία επιστροφή από το παρελθόν μπορεί να ταράξει ισορροπίες που είχαν βρει πατήματα τον τελευταίο καιρό. Η αλλαγή πλεύσης από το/η σύντροφο μπορεί να φέρει αναστάτωση σε πλάνα για καλοκαιρινές διακοπές. Το μπέρδεμα στη ζωή των παιδιών σου μπορεί να σε αναγκάσει να στρέψεις όλη την προσοχή σου σε αυτά, που μπορεί να έχουν ανάγκη και από την οικονομική σου στήριξη. Όλα τα παραπάνω ενδεχόμενα προσπαθούν να χωρέσουν μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον αλλαγών στις βασικές δομές των θεμελίων της ζωής σου, που για ακόμα μία εβδομάδα φαίνεται να βρίσκονται υπό ανακίνηση. Ο κυβερνήτης σου Άρης προσπαθεί να επιβληθεί απέναντι σε καταστάσεις που θέλησαν να δοκιμάσουν τις αντοχές του, αλλά από το τέλος της εβδομάδας έχεις και ένα νέο σύμμαχο. Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 2 Αυγούστου, οπότε τα απόνερα από τους αποχαιρετισμούς στα άχρηστα της ζωής σου, θα πρέπει να τα αφήσεις πίσω σου και να κοιτάξεις μόνο μπροστά ή τουλάχιστον δίπλα σου, εκεί που κάποιος/α θέλει ακόμα μία ευκαιρία για να σου αποδείξει πως μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. 

Ερωτική πρόβλεψη: 29.07.2015 έως 04.08.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Love Facts (Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Η Αφροδίτη έχει ξεκινήσει ήδη την ανάδρομη πορεία της και στοτέλος της εβδομάδας και του μήνα Ιουλίου ξαναμπαίνει στο Λέοντα - όπου Μυαλό vs Καρδιά σημειώσατε 2, με τα γκολνα μπαίνουν ακόμα και στις καθυστερήσεις. Ναι, είναι ο καιρός να παραδοθείς, ήνα κατακτήσεις έχοντας ήδη ηττηθεί κατά κράτος από τη στιγμή ...
 • Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
 • Αύγουστος

   Ίσως η μονή πραγματική επικοινωνία είναι αυτή που έχουμε με τον εαυτό μας. Ίσως οι άνθρωποι που συναντούμε, οι επιλογές και οι αποφάσεις μας να μην είναι τίποτα περισσότερο από ένα διάλογο με το κρυφό πρόσωπο της προσωπικότητας μας που δεν έχει άλλο τρόπο να εκφράσει όσα την απασχολούν. Τελικά, ίσως η βεβαιότητα μας ότι γνωρίζουμε τον εαυτό μας να είναι η μεγαλύτερη πλάνη. Με αινιγματικές φράσεις και υποθέσεις όπως οι προηγούμενες κυλούν οι περισσότερες μέρες του Αυγούστου, με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα πλέον, να λειτουργεί σαν το υπόγειο ρεύμα που διαβρώνει τα θεμέλια κάθε παγιωμένης άποψης για το ποιος/α είσαι, τι θέλεις και τι σου αξίζει. Παράλληλα η παρουσία του Κρόνου στο Σκορπιό προσθέτει ακόμη μερικές αμφιβολίες στο τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σου. Με ποια κριτήρια επιλέγεις τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου; Μήπως ένας/μια φίλος/η είναι πιο σημαντικός/ή από έναν/μια σύντροφο αυτή την εποχή; Μήπως οι οικογενειακές σχέσεις δηλητηριάζουν τη καρδιά σου και διαλύουν κάθε προσπάθεια να αυτονομηθείς σαν ενήλικη προσωπικότητα; Ενώ αναζητάς πως συνδέονται τα κομμάτια του πάζλ, καθώς περνούν οι μέρες και φτάνουμε προς το τέλος του μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις τη μεγάλη εικόνα: οι σταθερές που είχες χτίσει το τελευταίο ενάμιση χρόνο (οικονομικές, συναισθηματικές, ψυχολογικές, φιλικές) αποφλοιώνονται οδυνηρά αποκαλύπτοντας τη γυμνή αλήθεια τους. Κάποιες από αυτές θα αποδειχτούν χαλύβδινες και θα τις κουβαλήσεις μαζί σου στο νέο κύκλο εξέλιξης που ξεκινά από το Σεπτέμβριο. Άλλες όμως θα αποδειχτούν τόσο θρυμματισμένες, που καλά θα κάνεις να τις αποβάλλεις από τη ζωή σου άμεσα. Προς αυτή τη κατεύθυνση βοηθά η παρουσία του Άρη στο Λέοντα (από 8/8) που κραδαίνει το τσεκούρι του πολέμου ενάντια σε ανθρώπους που τους επέτρεψες να απορροφούν την ενέργεια σου και την διάθεση σου να ζεις με τους δικούς όρους. Όσο για την είσοδο του Δία στη Παρθένο (από 11/8), συμβολίζει την αφετηρία μιας περιόδου ενός χρόνου που προτεραιότητα σου είναι να εργαστείς σκληρά ώστε να είσαι αυτάρκης πρακτικά και ψυχολογικά. Με απλά λόγια, με σιωπή, εξορία από τη ξέφρενη κοινωνική ζωή και πονηριά απέναντι στις δυσκολίες, καλείσαι να αποτοξινωθείς από τις επιρροές των γύρω σου και να διευκολύνεις την μόνη πραγματική επικοινωνία που έχει αξία αυτή την εποχή για εσένα: την επικοινωνία με τον εαυτό σου.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Η περίοδος μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού προσφέρεται για να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για ζητήματα αισθηματικής φύσεως, είτε για επαγγελματικά πλάνα, έχεις την ευκαιρία να επιδιώξεις καλύτερες συνθήκες, πρόοδο και να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Aυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να χρονοτριβείς! Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου χωρίς να φοβάσαι πως θα σε κακοχαρακτηρίσουν ή θα σε κρίνουν αρνητικά όλοι όσοι σε έχουν στο στόχαστρο. Και αυτή ακριβώς η αίσθηση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό σου είναι που αντανακλά στις σχέσεις αλλά και στους στόχους σου και φέρνει εκείνες τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θα σου δώσουν νόημα και χαρά.

  Από τις 11 Αυγούστου που ο Δίας κάνει την είσοδο του στην Παρθένο, εγκαινιάζεται μια περίοδος κατά την οποία ευνοείται ό,τι έχει σχέση με την εργασιακή ρουτίνα και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Καλείσαι να αναλογιστείς κατά πόσο σε καλύπτει η τωρινή εργασία και οι ασχολίες σου και συγκεκριμένα κατά πόσο σου προσφέρουν ικανοποίηση και σου δίνουν νόημα και σκοπό. Μήπως θα πρέπει να αναζητήσεις νέες συνθήκες/εργασιακό περιβάλλον/συνεργάτες; Σε κάθε περίπτωση, οι σωματικές σου αντοχές και η ζωντάνια σου βρίσκονται σε καλά επίπεδα και τώρα θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου αλλά και να διεκπεραιώσεις με μεγαλύτερη ευκολία ό, τι εκκρεμότητα είχε μείνει πίσω τόσο καιρό. Από την άλλη πλευρά αν υπάρχουν προβλήματα υγείας που κουβαλάς μαζί σου από την αρχή της χρονιάς και δεν τα έχεις αντιμετωπίσει, τώρα γίνονται πιο πιεστικά. Σα συμπέρασμα αυτής της περιόδου κράτα πως πρέπει να ενδιαφέρεσαι για το σώμα και την υγεία σου και να μην επαναπαύεσαι.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

  Με τον Κρόνο να έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεσαι σε ένα σημείο όπου οι απόψεις σου για τη ζωή σταθεροποιούνται και αποκρυσταλλώνονται και θα αρχίσεις να νιώθεις ότι γνωρίζεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου, τους στόχους σου αλλά και το που μπορείς να φτάσεις. Για το πρώτο μισό του έτους θα έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις φιλοδοξίες σου, να δεις που έχεις φτάσει έως τώρα και που θα έπρεπε να έχεις προσπαθήσει περισσότερο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για αυτοβελτίωση, εξερεύνηση και μάθηση που όμως θα απαιτήσουν πολύ χρόνο και κόπο. Η πρόκληση και το μεγάλο στοίχημα είναι να μη χάσεις το νόημα και να μη βιαστείς να αλλάξεις κατεύθυνση στην πορεία σου ακόμα κι αν συναντήσεις εμπόδια και δυσκολίες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μέσα στο καλοκαίρι και η είσοδος του στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως και μπαίνεις ξανά σε μια διαδικασία όπου θα πρέπει να σκεφτείς εάν μπορείς να εμπιστευτείς και να συνεργαστείς χωρίς να έρθεις σε ρήξη με τον άλλον. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις πολλά από όσα πίστευες και να συνειδητοποιήσεις τελικά ότι υπάρχει ένα όριο στους πόρους σου αλλά και σε αυτά που μπορείς να μοιραστείς.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Η δύο ολικές Σεληνιακές έκλειψεις της χρονιάς (4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου) στον άξονα Κριού- Ζυγού επηρεάζουν καθοριστικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ εάν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους ανθρώπους γύρω σου. Ίσως όμως η σύγκρουση με τον άλλον να φαίνεται πως είναι η μόνη διέξοδος και ειδικότερα εάν αισθάνεσαι ότι μέσα στη σχέση έχεις χάσει τον εαυτό σου και δεν έχεις εξελιχθεί μέσα σε αυτή. Είναι η ώρα να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να δεις εντελώς αντικειμενικά και ξεκάθαρα που σε οδηγεί όλο αυτό και αν αξίζει και οφείλεις να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ή να τραβήξεις για το δικό σου μονοπάτι και να αφήσεις τους άλλους να κρίνουν εάν θέλουν και μπορούν να σε ακολουθήσουν. Αναμφισβήτητα βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα και καλείσαι να λάβεις σημαντικές αποφάσεις έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στις 20/05 και στις 13/9 η προσοχή σου στρέφεται στην εργασία, τις υποχρεώσεις και την υγεία σου. Φρόντισε να απαλλαχτείς από κακιές συνήθειες αλλά και καταστάσεις που είναι πλέον ψυχοφθόρες για τον ψυχισμό σου. Ασχολήσου με πρακτικά και ρεαλιστικά ζητήματα και όχι με φαντασιώσεις και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Τατιάνα Στεφανίδου

έχουν γενέθλια 218 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...