παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 02.03.2015 έως 08.03.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η κόντρα, η σύγκρουση και η σύγκριση ανάμεσα σε όσα θέλεις και θεωρείς πως μπορείς να κάνεις και όσα σου επιτρέπουν να κάνεις είναι σε ισχύ αυτή την εβδομάδα. Με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο σου να σε ωθούν να υποσχεθείς πολλά, να τολμήσεις περισσότερα και να θελήσεις να ζήσεις πέρα από τα όρια σου, μπορεί να φτάσεις στο σημείο να παίξεις με τη φωτιά και να βάλεις σε κίνδυνο υπάρχουσες σχέσεις και δομές στη ζωή σου. Ένα φλερτ σταματά να είναι τόσο αθώο και μπορεί να γίνει επικίνδυνο για τις ισορροπίες στον εργασιακό τομέα ή να σε οδηγήσει στο σημείο να αισθανθείς πως κάνεις κινήσεις πέρα από τις αντοχές σου, πέρα από τα όρια που θέτει το σώμα σου απέναντι στις προκλήσεις.

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Stardome* και του Sexyshades.gr και κέρδισε ένα σετ αξίας 150€ με τα εσώρουχα της ταινίας 50 Shades of Grey! 

Μία ξαφνική ασθένεια μπορεί να σε ρίξει στο κρεβάτι και να νιώσεις παγιδευμένος/η, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει και εξαιρετική ευκαιρία να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις σου σχετικά με τον τρόπο που χειρίζεσαι το χρόνο και τη δυναμική σου. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορείς αυτή την εβδομάδα να παίξεις με τις προθέσεις των άλλων γύρω σου, αφού θα καταφέρεις να ανακαλύψεις την ισχύ των υποσχέσεων τους, μέσα από όσα λες, προτείνεις και τους προκαλείς να ακολουθήσουν. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να οδηγήσεις το σώμα σου ή τις σχέσεις που δεν έχουν κανένα νόημα στη ζωή σου σε κατάρρευση. Φρόντισε να κάνεις την επιλογή που σου ταιριάζει περισσότερο.

Ερωτική πρόβλεψη: 04.03.2015 έως 10.03.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Θα ξεκινήσωωραία και δημοκρατικά, λέγοντάς σου ότι σου απαγορεύω να μου γίνεις Ζυγός, τώραπου ανθίζουν τα κλαριά και βγάζει η γης χορτάρι. Επιτρέπεται με Αφροδίτη καιΆρη στο ζώδιό σου, ΝΑ μετά συγχωρήσεως ένα Δία (έστω και ανάδρομο) στα ερωτικάσου, κι όλες τις άλλες όψεις να ροκάρουν για πάρτη σου, εσύ να επιλέγεις τηνασφάλεια ...
 • Η δράση σου πρέπει άμεσα να στραφεί σε θέματα οργάνωσης του προγράμματος σου! Ναι, αυτό μπορεί να σημαίνει υπερωρίες και αυξημένη σωματική κόπωση αλλά ο σκοπός είναι ευγενής. Δουλεύεις τώρα για να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμα σου αργότερα! Δεν χαζεύουμε!
 • Μάρτιος

  Είναι δύσκολο να είσαι με το ένα πόδι στο παρόν και με το άλλο στο παρελθόν, με τα βλέμμα στο μετά και το μυαλό στο πριν, με τη καρδιά στο αύριο και το σώμα στο χθες. Δύσκολο μεν, απολύτως απαραίτητο δε, ειδικά αυτή την περίοδο. Καθώς φτάνουμε στην εποχή εκείνη του χρόνου που έχεις γενέθλια, μοιραία προχωράς σε έναν απολογισμό της χρονιάς. Και οι Κριοί δεν τα πάνε καθόλου καλά με τους απολογισμούς... Έτσι, από τη μια πλευρά καταλαβαίνεις ότι το status quo στην ερωτική σου ζωή δε σου προσφέρει ικανοποίηση, από την άλλη πλευρά αισθάνεσαι ότι υπάρχουν ακόμη πολλά δεσμά που σε καθηλώνουν στην απραξία για την ώρα (ενοχές, αναμνήσεις, η αίσθηση ότι μεγαλώνεις και δεν μπορείς να πετάς το ίδιο εύκολα από την αγκαλιά στην άλλη). Παράλληλα, το παιδικό όνειρο ότι ο κόσμος θα υποταχθεί στις επιθυμίες σου έχει ξεφουσκώσει και ο ρεαλισμός σου δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να νιώθεις αποκομμένος/η από το κομμάτι εκείνο του εαυτού σου που σου δίνει ελπίδα για το «καλύτερο αύριο». Δεν θέλει και πολύ φαντασία για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι είσαι μια κινούμενη ωρολογιακή βόμβα με συσσωρευμένο θυμό, καταπιεσμένη νευρικότητα και μια άγρια σεξουαλικότητα που δεν βρίσκουν κάπου να ξεσπάσουν. Κάπως έτσι σε βρίσκει λοιπόν η πρώτη η ηλιακή έκλειψη της χρονιάς (20 Μαρτίου) μια έκλειψη βαθιάς αμφιβολίας για το που πας, τι επιθυμείς και ποιους μπορείς ακόμη να ανεχτείς δίπλα σου. Μέσα σε αυτό το ομιχλώδες παρόν σου είναι που κυοφορείται ο καρπός της επόμενης μέρας. Ένας καρπός που θα σου πάρει περίπου ένα εξάμηνο για να δεις το πρόσωπο και τη δυναμική του. Ένα όμως είναι βέβαιο Κριέ: είναι ο καρπός της πραγμάτωσης των δυνατοτήτων και ταλέντων σου. Είναι ο καρπός που θα επαναφέρει την ελπίδα στη ζωή σου. Ως τότε είναι χρέος σου να υπομένεις σιωπηλά τη καθημερινότητα και παράλληλα να απομακρύνεσαι, αργά αλλά σταθερά, από φίλους/συγγενείς/οικείους που τρέφονται από τις δυσκολίες σου.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Η περίοδος μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού προσφέρεται για να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για ζητήματα αισθηματικής φύσεως, είτε για επαγγελματικά πλάνα, έχεις την ευκαιρία να επιδιώξεις καλύτερες συνθήκες, πρόοδο και να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Aυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να χρονοτριβείς! Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου χωρίς να φοβάσαι πως θα σε κακοχαρακτηρίσουν ή θα σε κρίνουν αρνητικά όλοι όσοι σε έχουν στο στόχαστρο. Και αυτή ακριβώς η αίσθηση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό σου είναι που αντανακλά στις σχέσεις αλλά και στους στόχους σου και φέρνει εκείνες τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θα σου δώσουν νόημα και χαρά.

  Από τις 11 Αυγούστου που ο Δίας κάνει την είσοδο του στην Παρθένο, εγκαινιάζεται μια περίοδος κατά την οποία ευνοείται ό,τι έχει σχέση με την εργασιακή ρουτίνα και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Καλείσαι να αναλογιστείς κατά πόσο σε καλύπτει η τωρινή εργασία και οι ασχολίες σου και συγκεκριμένα κατά πόσο σου προσφέρουν ικανοποίηση και σου δίνουν νόημα και σκοπό. Μήπως θα πρέπει να αναζητήσεις νέες συνθήκες/εργασιακό περιβάλλον/συνεργάτες; Σε κάθε περίπτωση, οι σωματικές σου αντοχές και η ζωντάνια σου βρίσκονται σε καλά επίπεδα και τώρα θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου αλλά και να διεκπεραιώσεις με μεγαλύτερη ευκολία ό, τι εκκρεμότητα είχε μείνει πίσω τόσο καιρό. Από την άλλη πλευρά αν υπάρχουν προβλήματα υγείας που κουβαλάς μαζί σου από την αρχή της χρονιάς και δεν τα έχεις αντιμετωπίσει, τώρα γίνονται πιο πιεστικά. Σα συμπέρασμα αυτής της περιόδου κράτα πως πρέπει να ενδιαφέρεσαι για το σώμα και την υγεία σου και να μην επαναπαύεσαι.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

  Με τον Κρόνο να έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεσαι σε ένα σημείο όπου οι απόψεις σου για τη ζωή σταθεροποιούνται και αποκρυσταλλώνονται και θα αρχίσεις να νιώθεις ότι γνωρίζεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου, τους στόχους σου αλλά και το που μπορείς να φτάσεις. Για το πρώτο μισό του έτους θα έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις φιλοδοξίες σου, να δεις που έχεις φτάσει έως τώρα και που θα έπρεπε να έχεις προσπαθήσει περισσότερο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για αυτοβελτίωση, εξερεύνηση και μάθηση που όμως θα απαιτήσουν πολύ χρόνο και κόπο. Η πρόκληση και το μεγάλο στοίχημα είναι να μη χάσεις το νόημα και να μη βιαστείς να αλλάξεις κατεύθυνση στην πορεία σου ακόμα κι αν συναντήσεις εμπόδια και δυσκολίες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μέσα στο καλοκαίρι και η είσοδος του στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως και μπαίνεις ξανά σε μια διαδικασία όπου θα πρέπει να σκεφτείς εάν μπορείς να εμπιστευτείς και να συνεργαστείς χωρίς να έρθεις σε ρήξη με τον άλλον. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις πολλά από όσα πίστευες και να συνειδητοποιήσεις τελικά ότι υπάρχει ένα όριο στους πόρους σου αλλά και σε αυτά που μπορείς να μοιραστείς.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Η δύο ολικές Σεληνιακές έκλειψεις της χρονιάς (4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου) στον άξονα Κριού- Ζυγού επηρεάζουν καθοριστικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ εάν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους ανθρώπους γύρω σου. Ίσως όμως η σύγκρουση με τον άλλον να φαίνεται πως είναι η μόνη διέξοδος και ειδικότερα εάν αισθάνεσαι ότι μέσα στη σχέση έχεις χάσει τον εαυτό σου και δεν έχεις εξελιχθεί μέσα σε αυτή. Είναι η ώρα να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να δεις εντελώς αντικειμενικά και ξεκάθαρα που σε οδηγεί όλο αυτό και αν αξίζει και οφείλεις να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ή να τραβήξεις για το δικό σου μονοπάτι και να αφήσεις τους άλλους να κρίνουν εάν θέλουν και μπορούν να σε ακολουθήσουν. Αναμφισβήτητα βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα και καλείσαι να λάβεις σημαντικές αποφάσεις έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στις 20/05 και στις 13/9 η προσοχή σου στρέφεται στην εργασία, τις υποχρεώσεις και την υγεία σου. Φρόντισε να απαλλαχτείς από κακιές συνήθειες αλλά και καταστάσεις που είναι πλέον ψυχοφθόρες για τον ψυχισμό σου. Ασχολήσου με πρακτικά και ρεαλιστικά ζητήματα και όχι με φαντασιώσεις και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Τατιάνα Στεφανίδου

έχουν γενέθλια 199 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...