παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 16.10.2017 έως 22.10.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Τα αντανακλαστικά που θα επιδείξεις απέναντι στις προκλήσεις που θα δεχτείς ή τις αλλαγές που καλείσαι να χωνέψεις είναι το βασικό ζητούμενο της νέας εβδομάδας. Η αδυναμία να παραμείνεις δέσμιος/α μίας επαναλήψιμης καθημερινότητας μπορεί να σε αναγκάσει να εκραγείς κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας, με συνέπειες που μπορεί να ξεκινούν από την έκπληξη της άλλης πλευράς, μέχρι την οριστική διακοπή μίας κατάστασης που μοιάζει ανυπόφορη. Η κατά μέτωπο αναμέτρηση είναι κάτι που δεν μπορείς πλέον να αποφύγεις αφού θα πρέπει να εξηγήσεις κάποια πράγματα στην άλλη πλευρά, με στόχο να κατανοήσεις κατά πόσο βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος ή ταξιδεύετε με το ίδιο όχημα προς διαφορετικές όμως κατευθύνσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν πάλι η έκπληξη έρθει από την άλλη πλευρά, τότε προσπάθησε να εξηγήσεις αυτό που συμβαίνει και να αναζητήσεις τη θετική πλευρά των νέων δεδομένων. Ασφαλώς και υπάρχει μία κρύπτη την οποία μπορείς να ανακαλύψεις και να σε οδηγήσει στον πλούτο που βρίσκεται στο βάθος της πρόκλησης που έχεις δεχτεί, εφόσον είσαι διατεθειμένος/η να αποφύγεις την επαφή μόνο με την επιφάνεια των καταστάσεων.

Ερωτική πρόβλεψη: 18.10.2017 έως 24.10.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Αστέρι μου, φεγγάρι μου, της άνοιξης κλωνάρι μου... πού πραγματοποιείται ηΝέα Σελήνη του Οκτωβρίου στις 19 του μήνα; Πού αλλού; Στο ζώδιο της παλάντζας,στο ζώδιο που έχει φτιαχτεί για να βασανίζει τους άλλους με το «θέλω, ή δενθέλω;». Στο Ζυγό. Εκεί βρίσκεται και το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής, «λέγεμας Αφροδίτη και Άρη και μίλα μας στον ενικό». Όλα καλά μέχρι ...
 • Αν εκκρεμούν ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφό σου ή μέλη της οικογένειας σου, σήμερα είναι η μέρα για να αναλάβεις δράση. Όσο καθυστερείς τόσο μολύνουν την ψυχή σου.
 • Οκτώβριος

  Το ουσιαστικότερο νέο του Οκτωβρίου, που είναι κι ένα νέο πολύ θετικό κι αισιόδοξο, δεν είναι άλλο από το πέρασμα του Δία στο Σκορπιό. Ο πλανήτης της ευημερίας, της επέκτασης, της πίστης, της μόρφωσης, της τύχης και της ... υπερβολής (να τα λέμε κι αυτά!) εγκαταλείπει τον 7ο ηλιακό σου οίκο των Σχέσεων και των Συνεργασιών, και περνά σε έναν οίκο πολύ ουσιώδη, σκοτεινό και πλούσιο. Περνά στο Σκορπιό, και στον 8ο οίκο που μιλά για δύναμη ζωής, αναγέννηση, για τα οικονομικά, το χρήμα των άλλων, το χρήμα ως μορφή εξουσίας και τέλος για το σεξ ως βαθύτερο τρόπο ένωσης μεταξύ δύο ανθρώπων. Προφανώς, μια πρώτη ανάγνωση της νέας θέσης του Δία είναι πως ευνοεί πολύ τα οικονομικά σου. Το έτος που ανοίγεται από την είσοδό του στο Σκορπιό είναι ένα έτος κατά το οποίο είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια πάσης φύσης εκκρεμότητες με χρέη, κληρονομιές, τράπεζες κλπ. Μην σε τρομάζει αυτό, διότι συμβαίνει μόνο και μόνο για να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η προσωπική σου σαγήνη γίνεται έντονη και καθηλωτική (μιας και παντρεύεται η ένταση κι η υπερβολή του Δία με τον σκοτεινό και σέξι Σκορπιό) - οι σχέσεις, που εξακολουθούν να σε απασχολούν, παίρνουν μια μοιραία, έντονη, πολύ ερωτική χροιά με το σεξ να γίνεται εξαιρετικά σημαντικό μέσα σε αυτές - όχι ότι δεν ήταν πάντα σημαντικό το σεξ, σε Κριό μιλάμε. Δεν είναι τυχαίο πως η είσοδος του Δία στο παθιασμένο βασίλειο του Σκορπιού πραγματοποιείται λίγο μετά την τελευταία αντίθεση του πλανήτη με τον Ουρανό. Ο Ουρανός βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, κι η αντίθεση των δύο αυτών πλανητών ήρθε να κλονίσει συθέμελα σχέσεις - ίσως και συνεργασίες- που θεωρούσες δεδομένες. Τώρα λοιπόν βλέπεις πολύ πιο καθαρά τι αξίζει και τι όχι και είσαι πανέτοιμος να πολεμήσεις για να κερδίσεις τυχόν χαμένο έδαφος.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

   

  ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ, Ή ΦΕΓΓΑΡΟΛΟΥΣΤΟΙ;

  5/10: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου κι ίσως βιώσεις μια έντονη και κατακόρυφη ... πτώση ενέργειας, ίσως και καμιά ιωσούλα! Προσπάθησε να μετριάσεις τους φρενήρεις ρυθμούς με τους οποίους ζεις κι εργάζεσαι. Ταυτόχρονα, δεν είναι απίθανο να προβληματιστείς πάνω σε θέματα συντροφικότητας, όπως και να δεις πράγματα που μέχρι χθες δεν είχες παρατηρήσει.

  19/10: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και δεν θα λέγαμε πως είναι ότι καλύτερο για τις σχέσεις. Ενεργοποιείται από τον Ουρανό που είναι πάντα στο ζώδιό σας και φέρνει εντάσεις. Με τον Άρη επίσης στο Ζυγό - και απέναντί σου - από τις 22/10, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αν μια σχέση είναι για σένα σημαντική, προσπάθησε να μην παίρνεις τοις μετρητοίς αυτό το διάστημα όσα προκλητικά κι εριστικά λέει και κάνει (κυρίως λέει!) ο σύντροφός σου.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει...

  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)

  1 Οκτωβρίου 2017:

  Άρης 16° 51' Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα  16° 51' Αιγόκερω

  3 Οκτωβρίου 2017:

  Αφροδίτη 16° 51' Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 16° 51' Αιγόκερω

  5 Οκτωβρίου 2017:

  Αφροδίτη σύνοδος με Άρη 19° 13' Παρθένου

  8 Οκτωβρίου 2017:

  Αφροδίτη 22° 43' Παρθένου τετράγωνο με Κρόνο 22° 43' Τοξότη

  Ήλιος σύνοδος με Ερμή 15° 45' Ζυγού

  9 Οκτωβρίου 2017:

  Ερμής 16° 53' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 16° 53' Αιγόκερω

  Ήλιος 16° 53' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 16° 53' Αιγόκερω

  11 Οκτωβρίου 2017:

  Άρης 22° 55' Παρθένου τετράγωνο με Κρόνο 22° 55' Τοξότη

  12 Οκτωβρίου 2017:

  Ερμής 23° 02' Ζυγού εξάγωνο με Κρόνο 23° 02' Τοξότη

  15 Οκτωβρίου 2017:

  Ερμής 26° 42' Ζυγού αντίθεση με Ουρανό 26° 42' Κριού

  16 Οκτωβρίου 2017:

  Ήλιος 23° 17' Ζυγού εξάγωνο με Κρόνο 23° 17' Τοξότη

  18 Οκτωβρίου 2017:

  Ερμής σύνοδος με Δία 1° 42' Σκορπιού

  19 Οκτωβρίου 2017:

  Ήλιος 26° 32' Ζυγού αντίθεση με Ουρανό 26° 32' Κριού

  24 Οκτωβρίου 2017:

  Ερμής 11° 42' Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 11° 42' Ιχθύων

  26 Οκτωβρίου 2017:

  Ήλιος σύνοδος με Δία 3° 31' Σκορπιού

  27 Οκτωβρίου 2017:

  Αφροδίτη 17° 04' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 17° 04' Αιγόκερω

  Ερμής 17° 04' Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 17° 04' Αιγόκερω

   

  Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ:

  5 Οκτωβρίου 2017

  Πανσέληνος στον Κριό (21:40 μμ, στις 12ο 42΄του Κριού)

   

  19 Οκτωβρίου 2017

  Νέα Σελήνη στον Ζυγό (22:12 μμ, στις 26ο 35΄του Ζυγού)

 • 2017
  Παθιασμένα, όπως μόνο εσύ γνωρίζεις

   

  Το 2017 αποτελεί μία χρονιά που θα μπορούσε να λεχθεί και σταθμός στη ζωή σου, αν το δεις σαν την έναρξη της νέας σου ζωής. Καταρχάς, η παρουσία του Δία στο Ζυγό, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει βάλει σε κίνηση της ζωή σου, μέσα από ευκαιρίες για ενάρξεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ταχύτητα είναι το νέο δεδομένο στη ζωή σου, αφού υπάρχουν ευκαιρίες να απομακρυνθείς από υπάρχοντα πλαίσια σχέσεων και συνεργασιών που πάλιωσαν και να τολμήσεις το άλμα στο κενό. Αν αυτό το άλμα κουβαλά και μία νέα αντίληψη γύρω από τη ζωή γενικότερα, τότε μετά το Μάιο έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις άλμα στο κενό με αλεξίπτωτο το/η σύντροφο ζωής, το/η συνεργάτη που σε εξασφαλίζει, το όνειρο που λαμβάνει πραγματικές διαστάσεις.

  Το 2017 μπορεί να αποτελέσει τη χρονιά που αναλαμβάνεις το ρόλο του παιδιού και του δασκάλου στη ζωή. Ο έρωτας μπορεί να αποκτήσει μία παιδική και ρομαντική διάσταση, αφού μία καρμική πρόκληση μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία να πιστέψεις στα παραμύθια με ευτυχισμένο τέλος. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να αποκτήσεις έναν ουσιαστικό επαγγελματικό ρόλο αν αναμιχθείς με μία μορφή εργασίας που διδάσκει σε παιδιά ή άτομα που αναζητούν νόημα ζωής, μία προσπάθεια που είναι σε θέση να αλλάξει τη δημόσια εικόνα από το 2018 και μετά.

  Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το 2017 σε καλεί να κάνεις επανεκκίνηση στη ζωή σου. Αυτό δε σημαίνει πως καις τα πάντα στη ζωή σου ώστε να έρθει κάποιος/α για να σου δώσει νέο σπίτι και καινούργια ζωή. Αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιείς όλα τα εφόδια σου για να χτίσεις το νέο σου σπίτι που εμπεριέχει τη νέα σου ερωτική και επαγγελματική ζωή. Αρκεί να βάλεις χρώμα, φαντασία, έρωτα, δημιουργικότητα και πολύ πάθος μέσα σε αυτό το σπίτι που είναι ικανό να δώσει ελπίδα σε γειτονιές που έχασαν τον Ήλιο τα τελευταία χρόνια.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στο Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι άρα και στο χώρο που συμβολίζει τις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις, αποτελεί ένα καλό σημάδι σχετικά με την ευκαιρία να βιώσεις συναισθηματική και ουσιαστική πληρότητα στη ζωή σου. Ο Δίας από το Ζυγό μπορεί να φέρει ένα γάμο (με την παραδοσιακή ή την πιο επαναστατική έννοια του όρου), ένα βελούδινο χωρισμό που οδηγεί στην ευκαιρία να γνωρίσεις το πρόσωπο που μπορεί πραγματικά να σε συμπληρώσει, μία επαγγελματική συνεργασία που δίνει νέο νόημα στην έννοια της καριέρας ή απλά την ευκαιρία να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να ανακαλύψεις νέο νόημα στη ζωή σου. Η αντίθεση βέβαια του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από το ζώδιο σου τους τρεις πρώτους μήνες του έτους, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα φέρει ισχυρές αναταράξεις αφού προκαλεί ηλεκτροσόκ σε καταστάσεις που θεωρούνται δεδομένες. Η γρήγορη εξέλιξη σε μία σχέση ερωτικού ή επαγγελματικού περιεχομένου μπορεί να συμβολίζει την απόκτηση ενός παιδιού, μία νέα ερωτική γνωριμία που τρέχει ταχύτατα ή μία επαγγελματική πρόκληση που θέλει σπιρτάδα από την πλευρά σου για την αρπάξεις και να την εκμεταλλευτείς. Η ζωή σου βρίσκεται σε αδιάκοπη κίνηση, καθώς γκρεμίζεις δεδομένα ετών και μία χτισμένη με παλιά υλικά συνείδηση,  καθώς μετακομίζεις λόγω μίας νέας σχέσης ή δουλειάς, καθώς αποφασίζεις να ακολουθήσεις τον έρωτα της ζωής σου σε μία νέα χώρα ή καθώς στήνεις τη δική σου δουλειά σε εποχές που πολλά γύρω σου γκρεμίζονται.

  Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στις 9 Ιουνίου θα αποτελέσει το φύσημα του αέρα που ξεδιαλύνει τις ασάφειες και το θολό τοπίο, αφού τότε θα θελήσεις να αρχίσεις να διώχνεις τα πολλά από τη ζωή σου για να κρατήσεις ότι έχει ουσία. Οι προσπάθειες να αλλάξεις τη ζωή σου θα ξεκινήσουν να έχουν αποτέλεσμα, που ίσως να φανεί ακόμα περισσότερο μετά τις 9 Οκτωβρίου Οκτώβριο όταν και ο Δίας θα περάσει στο Σκορπιό. Μέχρι τότε όμως, οι εκπρόσωποι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου έχουν την ευκαιρία να κάνουν κινήσεις που ανατροφοδοτούν τη ζωή τους, που ανοίγουν νέα κεφάλαια ευκαιριών, που οδηγούν σε σχέσεις ουσίας και ενθουσιασμού την ίδια χρονική στιγμή. Μετά τις 9 Οκτωβρίου πάντως, έχεις την ευκαιρία να δεις τα οφέλη των αλλαγών, να αντιληφθείς το λόγο για τον οποίο η ζωή σου μπήκε σε νέες ταχύτητες, αφού τότε έχεις κοντά σου ανθρώπους και καταστάσεις που τρέφουν την ψυχή σου. Μπορεί να αντιληφθείς πως η συναισθηματική σου νοημοσύνη έχει μεταλλαχθεί, αφού οι ερωτικές σου επιλογές είναι διαφορετικές σε σχέση με όσα γνώριζες τα προηγούμενα χρόνια. Είναι η ώρα που το άγχος της κύησης και γέννησης θα μετατραπεί σε μία πράξη-ζωής και θα σε κάνει να αντιληφθείς πως το θαύμα της ζωής κοιμάται μεσοτοιχία με την απόφαση να γκρεμίσεις τείχη ετών χωρίς τις γροθιές σου, αλλά με την αγκαλιά σου.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Τοξότη και 9ο Ηλιακό σου οίκο για σχεδόν όλο το 2017, αφού θα περάσει στον Αιγόκερω και Ηλιακό σου ζενίθ στις 20 Δεκεμβρίου. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, που αφορά κυρίως τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, αποτελεί μία καλή ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις το παρακάτω της ζωής σου, μέσα από κινήσεις στήριξης της δημόσιας εικόνας σου που θα αντέξουν στο χρόνο. Μπορεί για παράδειγμα να επενδύεις σε ένα νέο πτυχίο που θα σου φέρει τη στροφή καριέρας που αναζητάς ή που θα στηρίξει την προσπάθεια που κάνεις ώστε να ανέβεις ιεραρχικά στην υπάρχουσα δουλειά σου. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να μετακομίσεις κάπου μακριά για τις ανάγκες της δουλειάς σου, αφού σε αυτό τον τόπο αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο που θα μπορούσε να αποτελέσει την πρόβα για τη νέα σου επαγγελματική ταυτότητα. Μπορεί πάλι απλά να βλέπεις τις μεγάλες αλλαγές στη φιλοσοφία των ανθρώπων που έρχονται, να αντιλαμβάνεσαι πως ο κόσμος όπως τον γνώριζες αλλάζει, και να προχωράς στις κατάλληλες επανατοποθετήσεις και της δικής σου ιδεολογίας, φιλοσοφίας και προτεραιοτήτων ώστε να μείνεις έξω από ένα τρένο που ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι.

  Στον ερωτικό τομέα, έχεις την ευκαιρία για μία σχέση που αλλάζει την οπτική σου σχετικά με τις σχέσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να αποχωρήσεις από μία σχέση που δεν έχει τη διάθεση να εξελιχθεί σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να προσέξεις δικαστικές διεκδικήσεις. Μπορεί πάλι να αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις την έννοια του/ης συντρόφου και να στρέφεσαι προς άτομα που σκέφτονται και λειτουργούν διαφορετικά, φέρνοντας στο προσκήνιο την έννοια της οικογένειας με τον πλέον άμεσο τρόπο. Ίσως πάλι να αλλάζει ο δικός σου ρόλος μέσα στη υπάρχουσα οικογένεια και να αντιλαμβάνεσαι πως οι κοντινοί σου άνθρωποι σε έχουν ανάγκη ώστε να τους τροφοδοτήσεις με απόψεις που δείχνουν σοβαρότητα και σοφία, στοιχεία που διαθέτεις αλλά ίσως να μη θεωρούσες ικανά να χαράξουν μονοπάτια ζωής και σε άλλα πρόσωπα.

  Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να εισέλθεις σε ένα νέο μοτίβο ζωής, χωρίς να χρειάζεται να σπάσεις πόρτες, να γκρεμίσεις τείχη, να τα βάλεις με άγρια θηρία. Απλά (ή περισσότερο σύνθετα), καλείσαι να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα ή να αποτελέσει το/η μέντορα για κάτι τέτοιο σε πρόσωπα κοντινά σου, κάτι που αποτελεί και μία μορφή εσωτερικής ψυχανάλυσης άνευ διδασκάλου, με στόχο να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις μεγάλα βάρη και πρωταγωνιστικούς ρόλους από τη νέα χρονιά, με την είσοδο και τριετή περίπου παραμονή του Κρόνου στον Αιγόκερω.

   

  Ευτυχισμένο 2017 στον έρωτα με ερωτικές συναστρίες από το Stardome!

  Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες ερωτικές συγκινήσεις! Το Stardome* σου αποκαλύπτει τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη Special One του 2017. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου αναφορά ερωτικής συναστρίας!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς λαμβάνει χώρα στις 11 Φεβρουαρίου στο Λέοντα και 5ο Ηλιακό σου οίκο, δείχνοντας πως υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της ερωτικής σου ζωής. Η εξέλιξη μίας νέας γνωριμίας μπορεί να πυροδοτήσει νέα δεδομένα στη ζωή σου, αφού μοιάζεις ικανός/η να βάλεις φωτιά σε παλιά δεδομένα και να προχωρήσεις παρακάτω. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που βαλτώνει, τότε ο/η σύντροφος μπορεί να αποτελέσει το ηλεκτροσόκ που πρέπει να γίνει στην καρδιά σου για να αντιληφθείς πως συνεχίζει να χτυπά παρά το γεγονός πως θεωρείς πως έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό. Η εξέλιξη βέβαια μπορεί να έχει να κάνει και με τη δημιουργικότητα μέσα στη ζωή σου, να είναι σχετική με το κατά πόσο βλέπεις ευκαιρίες να εκφράσεις τον εαυτό σου το επόμενο χρονικό διάστημα.

  Θα ακολουθήσει λοιπόν η επόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς και 12ο Ηλιακό σου οίκο, για να σηματοδοτήσει την εποχή που κάνεις εκκαθαρίσεις στη ζωή σου. Άφησε πίσω σου συναισθήματα που πέθαναν, μία καθημερινότητα που εγκλωβίζει, μία σχέση που μοιάζει με βωμό για θυσίες και προχώρησε παρακάτω. Δες γύρω σου ανθρώπους να αλλάζουν τη ζωή τους με στόχο να συμβαδίσουν με τα νέα δεδομένα και ακολούθησε το παράδειγμα τους. Εστίασε στην υγεία σου ώστε να βελτιώσεις τις σωματικές σου αντοχές και να επαναφέρεις στο προσκήνιο τη συναισθηματική σου ισορροπία.

  Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Αύγουστο, ξεκινώντας από τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και 11ο Ηλιακό σου οίκο. Η ερωτική σου ζωή θα βρεθεί για ακόμα μία φορά κάτω από το φως και θα χρειαστεί ή θα θελήσεις να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου για να αισθανθείς ζωντανός/η. Η ώρα της δέσμευσης μπορεί να έχει πλησιάσει, ακόμα και μέσα από τη συνειδητοποίηση πως έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου. Αν όμως δόθηκαν ευκαιρίες στη σχέση σου και δεν μπόρεσε να αναστηθεί, τότε ένα τρίτο πρόσωπο έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή.

  Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί την 21η Αυγούστου στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει μεγάλο σημείο καμπής της ζωής σου, αφού νιώθεις και πάλι δημιουργικός/η και ζωντανός/η. Μη διστάσεις να γιορτάσεις την ευτυχία σου, μη φοβηθείς να εκφραστείς ανοικτά συναισθηματικά, τόλμησε να κάνεις πράξη τα όνειρα που κουβαλάς και βρίσκουν ανταπόκριση σε ένα/μία σύντροφο που υπάρχει στη ζωή σου. Η δημιουργική και λαμπερή σου πλευρά είναι στο προσκήνιο και αισθάνεσαι έτοιμος/η να φέρεις κάτι νέο στη ζωή σου, είτε μέσα από έναν έρωτα, είτε μέσα από ένα παιδί, είτε μέσα από τα εγκαίνια της νέας επαγγελματική σου ιδιότητες και εικόνας.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης θα συνεχίσει να βρίσκεται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων μέχρι και τις 9 Μαΐου (με το Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο και το Νότιο Δεσμό στους Ιχθείς) δίνοντας το σινιάλο σε εκκαθαρίσεις στο τοπίο της ζωής σου με στόχο να παραμείνει ζωντανό ότι έχει ουσία και αξία. Θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με θέματα της υγείας σου ή θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα υγείας κοντινών σου ατόμων ή και κατοικίδιων σου, για να αντιληφθείς τον κύκλο της ζωής. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική του να αναλάβεις έναν υποστηρικτικό ρόλο παροχής βοήθειας και υπηρεσίας, κάτι που όμως πρέπει να διέπεται από συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και να έχει και κάποιο ορατό όφελος στη ζωή σου. Πιθανότατα να ασχολείσαι όμως και με την ψυχολογική σου ισορροπία, αφού βλέπεις να εκδηλώνονται ασθένειες στη ζωή σου που έχουν άμεση σχέση με την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής ή με κατάλοιπα από παλιότερες σχέσεις και εποχές, όπως για παράδειγμα λέξεις που δεν ειπώθηκαν, αλήθειες που κρύφτηκαν, πράξεις που δεν έλαβαν χώρα.

  Η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου (Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο) στις 9 Μαΐου σηματοδοτεί μία περισσότερο φωτεινή εποχή στη ζωή σου. Μέχρι το τέλος του 2017, αν ανήκεις στους εκπροσώπους του δεύτερου μισού του ζωδίου, έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τον έρωτα που αναζητάς. Μία καρμική γνωριμία μπορεί να βάλει φωτιά στη ζωή σου και να ξεκινήσεις από την αρχή, ενώ μία έντονα καρμική επαγγελματική πρόκληση σε βάζει στο τιμόνι των εξελίξεων, αρκεί να είσαι σε θέση να προσφέρεις έμπνευση στα πρόσωπα που αποτελούν τους επιβάτες του οχήματος που οδηγείς. Θα αισθανθείς την ανάγκη να υπάρξει πάθος και ένταση στη ζωή σου, κάτι που μπορεί να έρθει μέσα από την έντονα ερωτική και σεξουαλική σχέση σου, και η οποία μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και στην απόκτηση ενός παιδιού. Ίσως πάλι να δεις τα παιδιά σου να ανοίγουν τα φτερά τους και να πρέπει να γίνεις αυτός/η που τους προσφέρει όραμα για τη ζωή τους, μέσα από το ανοικτό σου μυαλό και τις ευκαιρίες που τους προσφέρεις να δημιουργήσουν τη δική τους προσωπικότητα.

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στο Λέοντα ανοίγει μία έντονα ερωτική και δημιουργική εποχή, οπότε οι τελευταίοι οκτώ μήνες του έτους θα κάνουν την καρδιά σου να αρχίσει να χτυπά πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο ουσιαστικά. Φρόντισε λοιπόν μέχρι τότε να έχεις προθερμάνει τις μηχανές των αντοχών σου, αφού θα κινηθείς με μεγαλύτερες ταχύτητες.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Τατιάνα Στεφανίδου

έχουν γενέθλια 189 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σωκράτης, Ούρσουλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...