παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 31.08.2015 έως 06.09.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

 Η Αφροδίτη έχει πλέον σταματήσει την πορεία της και ετοιμάζεται για την επιστροφή σε ορθή φορά στο τέλος της εβδομάδας, και αυτό είναι κουραστικό οπότε και δύσκολα διαχειρίσιμο. Η απόσταση ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, την πραγματικότητα και τη φαντασία, το όνειρο και το ξυπνητήρι είναι πλέον ελάχιστη και αυτό είναι παγίδα ή ευλογία. Από τη μία πλευρά, μπορεί να χρειάζεται να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα και εσύ να επιλέγεις να συνεχίσεις να βιώνεις το ψέμα, αφού είναι πολύ πιο γλυκό από την αλήθεια. Μπορεί να θέλεις να επεκτείνεις τον καλοκαιρινό έρωτα, να ζήσεις τη σχέση χωρίς να πρέπει να επανέλθεις στην καθημερινότητα, να επιμένεις να χτυπάς μία πόρτα που δεν ανοίγει αλλά δεν είναι και αμπαρωμένη. Μπορεί πάλι να σταματούν οι καυγάδες και οι εντάσεις στη σχέση σου, που εντάθηκαν τον τελευταίο μήνα, και αυτό να είναι καλό αφού θα καταλαγιάσει ο θόρυβος, αλλά είναι και επικίνδυνο αφού μπορεί να κουκουλωθούν παράπονα και διαμάχες. Μπορεί όμως να έχει σημάνει η ώρα να γίνει μία σοβαρή κουβέντα σε μία σχέση που πρέπει να προχωρήσει παρακάτω και αυτό να σημαίνει πως αλλάζουν οι ρόλοι, κάτι που τρομάζει αλλά ταυτόχρονα λυτρώνει. Γιατί είναι πλέον καιρός να αντιληφθείς το λόγο για τον οποία ερωτεύτηκες χωρίς να το περιμένεις. 

Ερωτική πρόβλεψη: 02.09.2015 έως 08.09.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
LoveFacts (Αστρολόγε μουπότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Ναι, ξέρω, κρίμα που ήρθε ο Σεπτέμβρης κλπ κλπ- μα καλά, είσαι σοβαρός/ή, μιλάς κι από πάνω; Αφού καλό Νοέμβρη σταματάς ταμακροβούτια, δε σε ξέρουμε; Τώρα θα σε μάθουμε; Αν θέλεις να μάθεις, πραγματικόκρίμα θα ήταν να μην ακούσεις την αστρολόγο σου και να αναλώσεις τη φλογοβόλοενέργεια της συνόδου Άρη και Αφροδίτης στο ...
 • Κριέ, απέφυγε σήμερα οποιαδήποτε συζήτηση αφορά (έστω και έμμεσα) οικονομικά ζητήματα. Είναι η συνταγή της καταστροφής: εντάσεις, εκρήξεις, βαριά λόγια.
 • Σεπτέμβριος

   Όσο κι αν δε θες να το παραδεχτείς, αυτή τη περίοδο της ζωής σου η κούραση, σωματική και ψυχική, καθορίζει τη καθημερινότητα σου. Οπότε το στοίχημα του Σεπτεμβρίου (και του υπόλοιπου της χρονιάς) είναι να η επιλεκτική κατεδάφιση/ανανέωση με στόχο την αποφόρτιση σου, σωματική και πνευματική. Αυτή η αποφόρτιση θα εξελιχθεί σταδιακά σε 3 περιόδους μέσα στο μήνα. Η πρώτη περίοδος ξεκινά με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία (από 5/9). Εξαιτίας της, το τελευταίο δίμηνο, η επιθυμία να δημιουργήσεις σε νέες βάσεις σκόνταφτε πάνω σε αναστολές, προβλήματα και φόβους σου. Πλέον οι αναστολές υποχωρούν. Ξέρεις ακριβώς ποια είναι τα εμπόδια που σε κρατάνε στάσιμο/η. Αν είναι άλλοι άνθρωποι (συγγενείς, συνεργάτες ή ακόμη και ο/η σύντροφος σου), μάλλον έφτασε η στιγμή να τους απομακρύνεις. Αν είναι φοβίες, καιρός να τις αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο. Η δεύτερη περίοδος ανανέωσης είναι και η δυσκολότερη καθώς περιλαμβάνει τόσο την ηλιακή έκλειψη της 13ης Σεπτεμβρίου, όσο και την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία (από τις 17/9). Τα δύο αυτά γεγονότα σε ωθούν σε εκ βαθέων αναθεωρήσεις. Η ηλιακή έκλειψη σου δίνει αφορμές για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την εργασία σου, το σώμα σου και τις συνήθειες σου που πνίγουν τον αληθινό εαυτό σου. Παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να περάσεις από κόσκινο όλες τις σχέσεις σου και να δεις ποιες αξίζουν στη ζωή σου πραγματικά. Με μια πρόταση: αυτή η περίοδος έρχεται να σου υπενθυμίσει και να σε απαλλάξει από κάθε συνήθεια και σχέση που εξαιτίας της παύεις να είσαι ΕΣΥ. Σε αυτό το διάστημα εργασιακές σχέσεις και προσωπικές επιλογές αναθεωρούνται και το σώμα σου απαιτεί περισσότερη ξεκούραση και σεβασμό από εσένα. Πρόσεξε! Μη προσπερνάς αυτά τα θέματα με έπαρση. Δεν είσαι υπεράνθρωπος και καλό θα ήταν να μη φτάσεις στα άκρα τις αντοχές σου, γιατί στη συνέχεια το σώμα σου θα αντιδράσει με προβλήματα υγείας. Ο μήνας κλείνει με τη σεληνιακή έκλειψη της 27ης Σεπτεμβρίου στον άξονα του ζωδίου σου. Σε αυτή τη τρίτη και τελευταία περίοδο γίνεται πλέον προφανές ότι ένας μεγάλος κύκλος της ζωής σου κλείνει και το κλείσιμο σφραγίζεται με μια σημαντική απόφαση ή γεγονός. Μια ερωτική σχέση που τελειώνει ή μια που αλλάζει επίπεδο; Μια νέα επαγγελματική αρχή; Ό, τι κι αν είναι, θα σε βοηθήσει να γυρίσεις σελίδα. Κι αυτό από μόνο του σε κάνει να νιώθεις μια τεράστια ανακούφιση. Ουφ.. Φεύγει ένα βάρος.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Η περίοδος μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού προσφέρεται για να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για ζητήματα αισθηματικής φύσεως, είτε για επαγγελματικά πλάνα, έχεις την ευκαιρία να επιδιώξεις καλύτερες συνθήκες, πρόοδο και να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Aυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να χρονοτριβείς! Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου χωρίς να φοβάσαι πως θα σε κακοχαρακτηρίσουν ή θα σε κρίνουν αρνητικά όλοι όσοι σε έχουν στο στόχαστρο. Και αυτή ακριβώς η αίσθηση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό σου είναι που αντανακλά στις σχέσεις αλλά και στους στόχους σου και φέρνει εκείνες τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θα σου δώσουν νόημα και χαρά.

  Από τις 11 Αυγούστου που ο Δίας κάνει την είσοδο του στην Παρθένο, εγκαινιάζεται μια περίοδος κατά την οποία ευνοείται ό,τι έχει σχέση με την εργασιακή ρουτίνα και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Καλείσαι να αναλογιστείς κατά πόσο σε καλύπτει η τωρινή εργασία και οι ασχολίες σου και συγκεκριμένα κατά πόσο σου προσφέρουν ικανοποίηση και σου δίνουν νόημα και σκοπό. Μήπως θα πρέπει να αναζητήσεις νέες συνθήκες/εργασιακό περιβάλλον/συνεργάτες; Σε κάθε περίπτωση, οι σωματικές σου αντοχές και η ζωντάνια σου βρίσκονται σε καλά επίπεδα και τώρα θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου αλλά και να διεκπεραιώσεις με μεγαλύτερη ευκολία ό, τι εκκρεμότητα είχε μείνει πίσω τόσο καιρό. Από την άλλη πλευρά αν υπάρχουν προβλήματα υγείας που κουβαλάς μαζί σου από την αρχή της χρονιάς και δεν τα έχεις αντιμετωπίσει, τώρα γίνονται πιο πιεστικά. Σα συμπέρασμα αυτής της περιόδου κράτα πως πρέπει να ενδιαφέρεσαι για το σώμα και την υγεία σου και να μην επαναπαύεσαι.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

  Με τον Κρόνο να έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεσαι σε ένα σημείο όπου οι απόψεις σου για τη ζωή σταθεροποιούνται και αποκρυσταλλώνονται και θα αρχίσεις να νιώθεις ότι γνωρίζεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου, τους στόχους σου αλλά και το που μπορείς να φτάσεις. Για το πρώτο μισό του έτους θα έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις φιλοδοξίες σου, να δεις που έχεις φτάσει έως τώρα και που θα έπρεπε να έχεις προσπαθήσει περισσότερο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για αυτοβελτίωση, εξερεύνηση και μάθηση που όμως θα απαιτήσουν πολύ χρόνο και κόπο. Η πρόκληση και το μεγάλο στοίχημα είναι να μη χάσεις το νόημα και να μη βιαστείς να αλλάξεις κατεύθυνση στην πορεία σου ακόμα κι αν συναντήσεις εμπόδια και δυσκολίες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μέσα στο καλοκαίρι και η είσοδος του στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως και μπαίνεις ξανά σε μια διαδικασία όπου θα πρέπει να σκεφτείς εάν μπορείς να εμπιστευτείς και να συνεργαστείς χωρίς να έρθεις σε ρήξη με τον άλλον. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις πολλά από όσα πίστευες και να συνειδητοποιήσεις τελικά ότι υπάρχει ένα όριο στους πόρους σου αλλά και σε αυτά που μπορείς να μοιραστείς.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Η δύο ολικές Σεληνιακές έκλειψεις της χρονιάς (4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου) στον άξονα Κριού- Ζυγού επηρεάζουν καθοριστικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ εάν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους ανθρώπους γύρω σου. Ίσως όμως η σύγκρουση με τον άλλον να φαίνεται πως είναι η μόνη διέξοδος και ειδικότερα εάν αισθάνεσαι ότι μέσα στη σχέση έχεις χάσει τον εαυτό σου και δεν έχεις εξελιχθεί μέσα σε αυτή. Είναι η ώρα να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να δεις εντελώς αντικειμενικά και ξεκάθαρα που σε οδηγεί όλο αυτό και αν αξίζει και οφείλεις να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ή να τραβήξεις για το δικό σου μονοπάτι και να αφήσεις τους άλλους να κρίνουν εάν θέλουν και μπορούν να σε ακολουθήσουν. Αναμφισβήτητα βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα και καλείσαι να λάβεις σημαντικές αποφάσεις έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στις 20/05 και στις 13/9 η προσοχή σου στρέφεται στην εργασία, τις υποχρεώσεις και την υγεία σου. Φρόντισε να απαλλαχτείς από κακιές συνήθειες αλλά και καταστάσεις που είναι πλέον ψυχοφθόρες για τον ψυχισμό σου. Ασχολήσου με πρακτικά και ρεαλιστικά ζητήματα και όχι με φαντασιώσεις και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Aretha Franklin

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ερμιόνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...