παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 23.11.2015 έως 29.11.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

 Η νέα εβδομάδα θα εστιάσει περισσότερο στο μυαλό σου και πιο συγκεκριμένα στον τρόπο που εκφράζεσαι, στις μεθόδους που χρησιμοποιείς για να αντιδράς απέναντι σε προκλήσεις και στο χρόνο που αφήνεις ανάμεσα στο ερέθισμα που δέχεσαι και τη λεκτική έκφραση που ακολουθεί. Με τον Ερμή να συναντά τον Κρόνο στον Τοξότη, καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση τις συναντήσεις σου με άτομα εξουσίας ή να παρουσιάσεις ένα σχέδιο δράσης που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα και όχι φαντασιώσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορείς να προσθέσεις και κομμάτια ενστίκτου μέσα σε λογικοφανείς και άκαμπτες συναντήσεις με πρόσωπα που παραμένουν στη σκληρή γραμμή της λογικής, ώστε να αιφνιδιάσεις ή να προκαλέσεις ευχάριστα τους γύρω σου. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να αντιμετωπίσεις μία εβδομάδα με ανάγκη για έντονη μετακίνηση, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις αντοχές που απαιτούνται. Σε μία τέτοια περίπτωση, φρόντισε να προϊδεάσεις κάποια άτομα σχετικά με τις προτεραιότητες που θέτεις, ώστε να μην υπάρξουν παράπονα που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εν τη γεννέσει τους. 

Ερωτική πρόβλεψη: 25.11.2015 έως 01.12.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Εάν δεν υπήρχε η πανσέληνος της26ης Νοεμβρίου στον 3ο σου οίκο της επικοινωνίας και τουοικείου, καθημερινού σου περιβάλλοντος να σε κινητοποιεί , πιθανόν η όψητετραγώνου μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα που κορυφώνεται την ίδια μέρα ναλειτουργούσε σα διελκυστίνδα. Γιατί; Διότι ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύωνπου κυβερνά, και τον 12ο ηλιακό σου οίκο, είναι πανίσχυρος - παίζειμπάλα στο γήπεδό του, ...
 • Όταν ο εργασιακός χώρος αναδύει μυρωδιά ραδιουργίας, ανασφάλειας, έντασης, μυστικών ή όλων των παραπάνω ταυτόχρονα, συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα σπίτι που προσφέρει ΗΡΕΜΙΑ… Αν δεν υπάρχει, τότε μετά τη δουλειά κάνε κάτι εκτός των τεσσάρων τοίχων του σαλονιού σου που να σε ηρεμεί.
 • Νοέμβριος

  Είναι στη φύση ενός/μιας Κριού να γνωρίζει ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτούς που σηκώνονται όρθιοι μετά από μια απογοήτευση κι αυτούς που μένουν κάτω και εγκαταλείπουν την προσπάθεια. Οπότε το ερώτημα που εγείρεται είναι το ακόλουθο: πώς γίνεται να μην αποφασίζεις εδώ και τόσο καιρό να σηκωθείς όρθιος/α ; Μια σειρά από σχέσεις (επαγγελματικές και προσωπικές) έχουν ξεθωριάσει από το καλοκαίρι. Άνθρωποι που εκτιμούσες ή σεβόσουν σε έχουν απογοητεύσει και εσύ κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια κι αφήνεις τις μέρες να περνούν. Όσοι σε ξέρουν προσπαθούν να καταλάβουν γιατί δεν αποχωρείς από μια σχέση που μένει ζωντανή επειδή εσύ τη στηρίζεις ή γιατί αδυνατείς να ξεπεράσεις έναν/μια σύντροφο που σε πλήγωσε. Τα ίδια ισχύουν και για όσους/όσες Κριούς έχουν ρίξει το βάρος στον επαγγελματικό τομέα και συνειδητοποιούν ότι με το ζόρι κρατιούνται να μην αρπάξουν μια βαριοπούλα και πάρουν στο κυνήγι προϊσταμένους/συνεργάτες στην παρούσα εργασία τους. Γιατί λοιπόν τόση ματωμένη υπομονή από μέρους σου; Αρχικά, βρίσκεσαι σε μια περίοδο της ζωής σου που αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο δεν είναι μόνο οι προθέσεις και οι πράξεις του, αλλά και τα πιστεύω του που καθρεφτίζονται σε αυτές. Από τη στιγμή επομένως που τα δικά σου πιστεύω περιλαμβάνουν έννοιες όπως μαχητικότητα, θάρρος και πάθος για το καλύτερο, είναι λογικό να δώσεις παραπάνω από μια ευκαιρίες στους ανθρώπους να αποδείξουν την αξία τους. Από την άλλη πλευρά, πιστεύεις φανατικά ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να μεταμορφωθεί στο καλύτερη εκδοχή του, αρκεί να προσπαθήσει, να έχει θέληση και την κατάλληλη υποστήριξη. Με άλλα λόγια, όλο αυτό το διάστημα ήλπιζες ότι οι γύρω σου θα ανοίξουν τα μάτια τους, θα αποφάσιζαν να αλλάξουν, θα προσπαθούσαν να βελτιωθούν γιατί αυτό είναι τελικά το νόημα του να ζεις. Εκεί έκανες το λάθος εντέλει: πίστεψες ότι οποιοσδήποτε μπορεί να φτάσει στο ύψος των πιστεύω σου. Επομένως, όσο πιο γρήγορα καταλάβεις ότι δεν είναι δική σου ευθύνη να δώσεις φως στους τυφλούς, τόσο πιο γρήγορα θα βρεις τη χαμένη σου αποφασιστικότητα. Και μπορείς να ξεκινήσεις από αυτό το μήνα. Με την Αφροδίτη (από 8/11) και τον Άρη (12/11) στον 7ο ηλιακό οίκο σου, ζητάς από τις σχέσεις σου να απολαμβάνεις, να παίρνεις θετική ενέργεια και δύναμη και να νιώθεις περήφανος/η για τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει. Με άλλα λόγια έχεις ανάγκη από φίλους/ες, συνεργάτες και έναν/μια σύντροφο του ίδιου διαμετρήματος χαρακτήρα και δυναμικής με εσένα. Ναι, θα σε κατηγορήσουν ότι είναι εγωιστικό να τοποθετείς τον εαυτό σου πιο ψηλά από τον μέσο όρο. Όμως, καθόλου δε σε απασχολεί η γνώμη των άλλων πλέον, αφού γνωρίζεις ότι είναι εγκληματικό για τη ψυχή σου να υποβιβάζεις τον εαυτό σου στη κλίμακα των μετρίων. Άλλωστε οι μέτριοι δεν είναι αυτοί που συμβιβάζονται με την απογοήτευση;  

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Η περίοδος μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού προσφέρεται για να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για ζητήματα αισθηματικής φύσεως, είτε για επαγγελματικά πλάνα, έχεις την ευκαιρία να επιδιώξεις καλύτερες συνθήκες, πρόοδο και να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Aυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να χρονοτριβείς! Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου χωρίς να φοβάσαι πως θα σε κακοχαρακτηρίσουν ή θα σε κρίνουν αρνητικά όλοι όσοι σε έχουν στο στόχαστρο. Και αυτή ακριβώς η αίσθηση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό σου είναι που αντανακλά στις σχέσεις αλλά και στους στόχους σου και φέρνει εκείνες τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θα σου δώσουν νόημα και χαρά.

  Από τις 11 Αυγούστου που ο Δίας κάνει την είσοδο του στην Παρθένο, εγκαινιάζεται μια περίοδος κατά την οποία ευνοείται ό,τι έχει σχέση με την εργασιακή ρουτίνα και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Καλείσαι να αναλογιστείς κατά πόσο σε καλύπτει η τωρινή εργασία και οι ασχολίες σου και συγκεκριμένα κατά πόσο σου προσφέρουν ικανοποίηση και σου δίνουν νόημα και σκοπό. Μήπως θα πρέπει να αναζητήσεις νέες συνθήκες/εργασιακό περιβάλλον/συνεργάτες; Σε κάθε περίπτωση, οι σωματικές σου αντοχές και η ζωντάνια σου βρίσκονται σε καλά επίπεδα και τώρα θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου αλλά και να διεκπεραιώσεις με μεγαλύτερη ευκολία ό, τι εκκρεμότητα είχε μείνει πίσω τόσο καιρό. Από την άλλη πλευρά αν υπάρχουν προβλήματα υγείας που κουβαλάς μαζί σου από την αρχή της χρονιάς και δεν τα έχεις αντιμετωπίσει, τώρα γίνονται πιο πιεστικά. Σα συμπέρασμα αυτής της περιόδου κράτα πως πρέπει να ενδιαφέρεσαι για το σώμα και την υγεία σου και να μην επαναπαύεσαι.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

  Με τον Κρόνο να έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεσαι σε ένα σημείο όπου οι απόψεις σου για τη ζωή σταθεροποιούνται και αποκρυσταλλώνονται και θα αρχίσεις να νιώθεις ότι γνωρίζεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου, τους στόχους σου αλλά και το που μπορείς να φτάσεις. Για το πρώτο μισό του έτους θα έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις φιλοδοξίες σου, να δεις που έχεις φτάσει έως τώρα και που θα έπρεπε να έχεις προσπαθήσει περισσότερο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για αυτοβελτίωση, εξερεύνηση και μάθηση που όμως θα απαιτήσουν πολύ χρόνο και κόπο. Η πρόκληση και το μεγάλο στοίχημα είναι να μη χάσεις το νόημα και να μη βιαστείς να αλλάξεις κατεύθυνση στην πορεία σου ακόμα κι αν συναντήσεις εμπόδια και δυσκολίες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μέσα στο καλοκαίρι και η είσοδος του στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως και μπαίνεις ξανά σε μια διαδικασία όπου θα πρέπει να σκεφτείς εάν μπορείς να εμπιστευτείς και να συνεργαστείς χωρίς να έρθεις σε ρήξη με τον άλλον. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις πολλά από όσα πίστευες και να συνειδητοποιήσεις τελικά ότι υπάρχει ένα όριο στους πόρους σου αλλά και σε αυτά που μπορείς να μοιραστείς.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Η δύο ολικές Σεληνιακές έκλειψεις της χρονιάς (4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου) στον άξονα Κριού- Ζυγού επηρεάζουν καθοριστικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ εάν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους ανθρώπους γύρω σου. Ίσως όμως η σύγκρουση με τον άλλον να φαίνεται πως είναι η μόνη διέξοδος και ειδικότερα εάν αισθάνεσαι ότι μέσα στη σχέση έχεις χάσει τον εαυτό σου και δεν έχεις εξελιχθεί μέσα σε αυτή. Είναι η ώρα να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να δεις εντελώς αντικειμενικά και ξεκάθαρα που σε οδηγεί όλο αυτό και αν αξίζει και οφείλεις να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ή να τραβήξεις για το δικό σου μονοπάτι και να αφήσεις τους άλλους να κρίνουν εάν θέλουν και μπορούν να σε ακολουθήσουν. Αναμφισβήτητα βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα και καλείσαι να λάβεις σημαντικές αποφάσεις έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στις 20/05 και στις 13/9 η προσοχή σου στρέφεται στην εργασία, τις υποχρεώσεις και την υγεία σου. Φρόντισε να απαλλαχτείς από κακιές συνήθειες αλλά και καταστάσεις που είναι πλέον ψυχοφθόρες για τον ψυχισμό σου. Ασχολήσου με πρακτικά και ρεαλιστικά ζητήματα και όχι με φαντασιώσεις και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Warren Beatty

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

Array

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...