παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 11.12.2017 έως 17.12.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χωνέψεις γεγονότα της τελευταίας περιόδου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να ακούσεις, να δεις ή να κινηθείς όπως το κάνει πράξη η άλλη πλευρά. Η ησυχία είναι ένα σημαντικό στοιχείο της νέας εβδομάδας αφού καλείσαι να χωνέψεις κάποια δεδομένα, να καταφέρεις να αποδεχτείς σκέψεις και αποφάσεις άλλων, που για την ώρα σου φαντάζουν ξένες προς τα δικά σου standards. Μια κουβέντα με ένα άλλο πρόσωπο θα πρέπει να γίνει στη βάση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και όχι προσπαθώντας να φέρεις στην επιφάνεια στοιχεία που μοιάζουν με την εκδίκηση ως κρύο πιάτο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ακόμα και αν θεωρείς πως έχεις απέναντι σου ένα αφερέγγυο άτομο, αν πιστεύεις πως δε συνομιλείς με ένα πρόσωπο που μπορείς να στηριχθείς πάνω του, καλείσαι να ακούσεις με προσοχή λεγόμενα που μπορούν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τη γενικότερη φιλοσοφία ανθρώπων απέναντι στη ζωή. Η νέα εβδομάδα μπορεί να σου μάθει να αξιολογείς καλύτερα κάποια λάθη ή παρορμήσεις σου, ώστε να δίνεις τον απαραίτητο χρόνο για να φανεί η αλήθεια. 

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μην χάνεις τα #Tip_of_the_day

Ερωτική πρόβλεψη: 06.12.2017 έως 12.12.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Μετά από την εξαιρετικά έντονη πανσέληνο της Κυριακής, η οποία λίγο έλειψενα σε βγάλει στα πουρνάρια και στις σπηλιές στον κόντρα ρόλο της «Αστέρως», ανμη τι άλλο αυτή η εβδομάδα σου επιφυλάσσει κάτι πολύ σημαντικό, Κριάρι μου. Τηνείσοδο του κυβερνήτη σου, του Άρη, στο έντονο, μοιραίο και παθιασμένο πεδίο τουΣκορπιού. Παραδοσιακά, πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα και την απόδοση τωνσύκων ...
 • Ο αστρολόγος σου πραγματικά θα επιθυμούσε να σου επιφύλασσε ένα πιο ευχάριστο tip για σήμερα. Όμως η ένταση μέσα στον εργασιακό σου χώρο ή η τσαντίλα/απογοήτευση σε περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά, είναι τα αισθήματα που κυριαρχούν…
 • Δεκέμβριος

  Ο Δεκέμβριος, τελευταίος μήνας του έτους, κουβαλά πολλά κι ενδιαφέροντα δώρα για εσένα, Κριέ. Η «πρεμιέρα» του σηματοδοτείται από την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό σου ζώδιο του Τοξότη - η παρουσία του πλανήτη των σχέσεων, της απόλαυσης και του «μαζί» στο ζώδιο του Τοξότη σου επιφυλάσσει σχέσεις με έντονο άρωμα και χαρακτήρα «Δασκάλου/Μαθητή». Με αυτή την Αφροδίτη οι σχέσεις έχουν έντονη ανάγκη από πνευματικά ερεθίσματα: Ο/Η Άλλος/η είναι σέξι όταν είναι πνευματώδης κι ενδιαφέρων/ουσα. Τα ερωτικά συναπαντήματα μπορεί να συμβαίνουν σε ταξίδια ή μετακινήσεις, και εντείνεται το ενδιαφέρον σου για τη μόρφωση και την εξέλιξή σου γενικότερα. Η πανσέληνος στους Διδύμους στις 3 του μήνα φέρνει βέβαια έντονη ασυνεννοησία και ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση - η φόρτιση αυτή εντείνεται από το γεγονός πως την ίδια μέρα ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι από τους Διδύμους, τον Τοξότη. Ο κυβερνήτης της πανσελήνου στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από αυτό στο οποίο πραγματοποιείται η πανσέληνος δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη αστρολογική συγκυρία. Οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και μαζί τους κάθε ασυνεννοησία ή δυσλειτουργία που τις συνοδεύει - προφανώς με σκοπό να έρθουν στην επιφάνεια όλα όσα πρέπει να σκεφτείς ή/και να λυθούν. Έχε στο μυαλό σου πως ο στόχος των σχέσεών σου είναι να σε εξελίσσουν, να σε πηγαίνουν παρακάτω, να σε διδάσκουν, να σε ταξιδεύουν και να σε κρατούν ζωντανό.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

   

  Το μεγάλο νέο του μήνα όμως, δεν είναι άλλο από την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ο 10ος ηλιακός μας οίκος αφορά στην δημόσια εικόνα μας και στους κοινωνικούς ρόλους που επιλέγουμε να ενδυθούμε και να υπηρετήσουμε. Η διέλευση του Κρόνου στον τομέα αυτόν της ζωής σου σημαίνει πως το περιβάλλον σου, η εργασία σου, ο κοινωνικός σου περίγυρος θα σε «αναγκάσει» να αποδείξεις (έμπρακτα, πάντα) πόσο ρεαλιστής και πρακτικός μπορείς να γίνεις προκειμένου να κατακτήσεις αυτό που εσύ βιώνεις ως πληρότητα και κοινωνική επιτυχία. Προφανώς όλο αυτό δεν πρόκειται να κατακτηθεί ούτε χωρίς κούραση ούτε χωρίς δυσκολίες και εμπόδια. Θα χρειαστεί μεγάλη και ειλικρινής προσπάθεια - να θυμάσαι όμως κάτι. Να θυμάσαι πως ο Κρόνος ανταμείβει, πως είναι ο πλανήτης της Δικαιοσύνης του Σύμπαντος, ο ίδιος ο νόμος του Κάρμα. Αν είσαι ειλικρινής (με τον εαυτό σου πρωτίστως) και οι προσπάθειές σου μεθοδικές, ακούραστες και φιλότιμες, τότε η ανταμοιβή θα είναι αντάξια όλων αυτών, τόσο υλικά όσο και ηθικά. Αν αντιμετωπίσεις τη διέλευση αυτή με τσαπατσουλιά και «αθωωτική» προς τον εαυτό σου διάθεση, τότε το μάθημα γίνεται και σκληρό, και επαναλαμβανόμενο - μέχρι ο μαθητής, εσύ δηλαδή, να εμπεδώσει το μάθημα και να «περάσει την τάξη».


  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει...

  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  1 Δεκεμβρίου 2017
  Άρης 25° Ζυγού αντίθεση με Ουρανό 25° Κριού

  2 Δεκεμβρίου 2017
  Δίας 11° 30' Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 11° 30' Ιχθύων
  3 Δεκεμβρίου 2017
  Ήλιος 11° 30' Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 11° 30' Ιχθύων
  6 Δεκεμβρίου 2017
  Ερμής σύνοδο με Κρόνο 28° 24' Τοξότη
  Ερμής (ανάδρομος) 28° 18' Τοξότη εξάγωνο με Άρη 28° 18' Ζυγού
  Άρης 28° 26' Ζυγού εξάγωνο με Κρόνο 28° 26' Τοξότη
  10 Δεκεμβρίου 2017
  Ερμής (ανάδρομος) 24° 48' Τοξότη τρίγωνο με Ουρανό 24° 48' Κριού
  Αφροδίτη 11° 34' Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 11° 34' Ιχθύων
  12 Δεκεμβρίου 2017
  Ήλιος σύνοδο με Ερμή (ανάδρομος) 21° 14' Τοξότη
  15 Δεκεμβρίου 2017
  Ερμής (ανάδρομος) σύνοδο με Αφροδίτη 17° 52' Τοξότη
  16 Δεκεμβρίου 2017
  Ήλιος 24° 42' Τοξότη τρίγωνο με Ουρανό 24° 42' Κριού
  20 Δεκεμβρίου 2017
  Αφροδίτη 24° 38' Τοξότη τρίγωνο με Ουρανό 24° 38' Κριού
  21 Δεκεμβρίου 2017
  Ήλιος σύνοδο με Κρόνο 0° 12' Αιγόκερω
  25 Δεκεμβρίου 2017
  Αφροδίτη σύνοδο με Κρόνο 0° 40' Αιγόκερω
  28 Δεκεμβρίου 2017
  Άρης 11° 49' Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 11° 49' Ιχθύων


  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ
  3 Δεκεμβρίου 2017, στις 17:47 μ.μ. 11ο 40' των Διδύμων


  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  18 Δεκεμβρίου 2017, στις 08:30 π.μ. 26ο 31' του Τοξότη

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2017
  Παθιασμένα, όπως μόνο εσύ γνωρίζεις

   

  Το 2017 αποτελεί μία χρονιά που θα μπορούσε να λεχθεί και σταθμός στη ζωή σου, αν το δεις σαν την έναρξη της νέας σου ζωής. Καταρχάς, η παρουσία του Δία στο Ζυγό, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει βάλει σε κίνηση της ζωή σου, μέσα από ευκαιρίες για ενάρξεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ταχύτητα είναι το νέο δεδομένο στη ζωή σου, αφού υπάρχουν ευκαιρίες να απομακρυνθείς από υπάρχοντα πλαίσια σχέσεων και συνεργασιών που πάλιωσαν και να τολμήσεις το άλμα στο κενό. Αν αυτό το άλμα κουβαλά και μία νέα αντίληψη γύρω από τη ζωή γενικότερα, τότε μετά το Μάιο έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις άλμα στο κενό με αλεξίπτωτο το/η σύντροφο ζωής, το/η συνεργάτη που σε εξασφαλίζει, το όνειρο που λαμβάνει πραγματικές διαστάσεις.

  Το 2017 μπορεί να αποτελέσει τη χρονιά που αναλαμβάνεις το ρόλο του παιδιού και του δασκάλου στη ζωή. Ο έρωτας μπορεί να αποκτήσει μία παιδική και ρομαντική διάσταση, αφού μία καρμική πρόκληση μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία να πιστέψεις στα παραμύθια με ευτυχισμένο τέλος. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να αποκτήσεις έναν ουσιαστικό επαγγελματικό ρόλο αν αναμιχθείς με μία μορφή εργασίας που διδάσκει σε παιδιά ή άτομα που αναζητούν νόημα ζωής, μία προσπάθεια που είναι σε θέση να αλλάξει τη δημόσια εικόνα από το 2018 και μετά.

  Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το 2017 σε καλεί να κάνεις επανεκκίνηση στη ζωή σου. Αυτό δε σημαίνει πως καις τα πάντα στη ζωή σου ώστε να έρθει κάποιος/α για να σου δώσει νέο σπίτι και καινούργια ζωή. Αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιείς όλα τα εφόδια σου για να χτίσεις το νέο σου σπίτι που εμπεριέχει τη νέα σου ερωτική και επαγγελματική ζωή. Αρκεί να βάλεις χρώμα, φαντασία, έρωτα, δημιουργικότητα και πολύ πάθος μέσα σε αυτό το σπίτι που είναι ικανό να δώσει ελπίδα σε γειτονιές που έχασαν τον Ήλιο τα τελευταία χρόνια.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στο Ζυγό μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι άρα και στο χώρο που συμβολίζει τις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις, αποτελεί ένα καλό σημάδι σχετικά με την ευκαιρία να βιώσεις συναισθηματική και ουσιαστική πληρότητα στη ζωή σου. Ο Δίας από το Ζυγό μπορεί να φέρει ένα γάμο (με την παραδοσιακή ή την πιο επαναστατική έννοια του όρου), ένα βελούδινο χωρισμό που οδηγεί στην ευκαιρία να γνωρίσεις το πρόσωπο που μπορεί πραγματικά να σε συμπληρώσει, μία επαγγελματική συνεργασία που δίνει νέο νόημα στην έννοια της καριέρας ή απλά την ευκαιρία να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να ανακαλύψεις νέο νόημα στη ζωή σου. Η αντίθεση βέβαια του Δία από το Ζυγό με τον Ουρανό από το ζώδιο σου τους τρεις πρώτους μήνες του έτους, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα φέρει ισχυρές αναταράξεις αφού προκαλεί ηλεκτροσόκ σε καταστάσεις που θεωρούνται δεδομένες. Η γρήγορη εξέλιξη σε μία σχέση ερωτικού ή επαγγελματικού περιεχομένου μπορεί να συμβολίζει την απόκτηση ενός παιδιού, μία νέα ερωτική γνωριμία που τρέχει ταχύτατα ή μία επαγγελματική πρόκληση που θέλει σπιρτάδα από την πλευρά σου για την αρπάξεις και να την εκμεταλλευτείς. Η ζωή σου βρίσκεται σε αδιάκοπη κίνηση, καθώς γκρεμίζεις δεδομένα ετών και μία χτισμένη με παλιά υλικά συνείδηση,  καθώς μετακομίζεις λόγω μίας νέας σχέσης ή δουλειάς, καθώς αποφασίζεις να ακολουθήσεις τον έρωτα της ζωής σου σε μία νέα χώρα ή καθώς στήνεις τη δική σου δουλειά σε εποχές που πολλά γύρω σου γκρεμίζονται.

  Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στις 9 Ιουνίου θα αποτελέσει το φύσημα του αέρα που ξεδιαλύνει τις ασάφειες και το θολό τοπίο, αφού τότε θα θελήσεις να αρχίσεις να διώχνεις τα πολλά από τη ζωή σου για να κρατήσεις ότι έχει ουσία. Οι προσπάθειες να αλλάξεις τη ζωή σου θα ξεκινήσουν να έχουν αποτέλεσμα, που ίσως να φανεί ακόμα περισσότερο μετά τις 9 Οκτωβρίου Οκτώβριο όταν και ο Δίας θα περάσει στο Σκορπιό. Μέχρι τότε όμως, οι εκπρόσωποι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου έχουν την ευκαιρία να κάνουν κινήσεις που ανατροφοδοτούν τη ζωή τους, που ανοίγουν νέα κεφάλαια ευκαιριών, που οδηγούν σε σχέσεις ουσίας και ενθουσιασμού την ίδια χρονική στιγμή. Μετά τις 9 Οκτωβρίου πάντως, έχεις την ευκαιρία να δεις τα οφέλη των αλλαγών, να αντιληφθείς το λόγο για τον οποίο η ζωή σου μπήκε σε νέες ταχύτητες, αφού τότε έχεις κοντά σου ανθρώπους και καταστάσεις που τρέφουν την ψυχή σου. Μπορεί να αντιληφθείς πως η συναισθηματική σου νοημοσύνη έχει μεταλλαχθεί, αφού οι ερωτικές σου επιλογές είναι διαφορετικές σε σχέση με όσα γνώριζες τα προηγούμενα χρόνια. Είναι η ώρα που το άγχος της κύησης και γέννησης θα μετατραπεί σε μία πράξη-ζωής και θα σε κάνει να αντιληφθείς πως το θαύμα της ζωής κοιμάται μεσοτοιχία με την απόφαση να γκρεμίσεις τείχη ετών χωρίς τις γροθιές σου, αλλά με την αγκαλιά σου.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Τοξότη και 9ο Ηλιακό σου οίκο για σχεδόν όλο το 2017, αφού θα περάσει στον Αιγόκερω και Ηλιακό σου ζενίθ στις 20 Δεκεμβρίου. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη, που αφορά κυρίως τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, αποτελεί μία καλή ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις το παρακάτω της ζωής σου, μέσα από κινήσεις στήριξης της δημόσιας εικόνας σου που θα αντέξουν στο χρόνο. Μπορεί για παράδειγμα να επενδύεις σε ένα νέο πτυχίο που θα σου φέρει τη στροφή καριέρας που αναζητάς ή που θα στηρίξει την προσπάθεια που κάνεις ώστε να ανέβεις ιεραρχικά στην υπάρχουσα δουλειά σου. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να μετακομίσεις κάπου μακριά για τις ανάγκες της δουλειάς σου, αφού σε αυτό τον τόπο αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο που θα μπορούσε να αποτελέσει την πρόβα για τη νέα σου επαγγελματική ταυτότητα. Μπορεί πάλι απλά να βλέπεις τις μεγάλες αλλαγές στη φιλοσοφία των ανθρώπων που έρχονται, να αντιλαμβάνεσαι πως ο κόσμος όπως τον γνώριζες αλλάζει, και να προχωράς στις κατάλληλες επανατοποθετήσεις και της δικής σου ιδεολογίας, φιλοσοφίας και προτεραιοτήτων ώστε να μείνεις έξω από ένα τρένο που ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι.

  Στον ερωτικό τομέα, έχεις την ευκαιρία για μία σχέση που αλλάζει την οπτική σου σχετικά με τις σχέσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να αποχωρήσεις από μία σχέση που δεν έχει τη διάθεση να εξελιχθεί σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να προσέξεις δικαστικές διεκδικήσεις. Μπορεί πάλι να αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις την έννοια του/ης συντρόφου και να στρέφεσαι προς άτομα που σκέφτονται και λειτουργούν διαφορετικά, φέρνοντας στο προσκήνιο την έννοια της οικογένειας με τον πλέον άμεσο τρόπο. Ίσως πάλι να αλλάζει ο δικός σου ρόλος μέσα στη υπάρχουσα οικογένεια και να αντιλαμβάνεσαι πως οι κοντινοί σου άνθρωποι σε έχουν ανάγκη ώστε να τους τροφοδοτήσεις με απόψεις που δείχνουν σοβαρότητα και σοφία, στοιχεία που διαθέτεις αλλά ίσως να μη θεωρούσες ικανά να χαράξουν μονοπάτια ζωής και σε άλλα πρόσωπα.

  Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να εισέλθεις σε ένα νέο μοτίβο ζωής, χωρίς να χρειάζεται να σπάσεις πόρτες, να γκρεμίσεις τείχη, να τα βάλεις με άγρια θηρία. Απλά (ή περισσότερο σύνθετα), καλείσαι να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα ή να αποτελέσει το/η μέντορα για κάτι τέτοιο σε πρόσωπα κοντινά σου, κάτι που αποτελεί και μία μορφή εσωτερικής ψυχανάλυσης άνευ διδασκάλου, με στόχο να είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις μεγάλα βάρη και πρωταγωνιστικούς ρόλους από τη νέα χρονιά, με την είσοδο και τριετή περίπου παραμονή του Κρόνου στον Αιγόκερω.

   

  Ευτυχισμένο 2017 στον έρωτα με ερωτικές συναστρίες από το Stardome!

  Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες ερωτικές συγκινήσεις! Το Stardome* σου αποκαλύπτει τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη Special One του 2017. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου αναφορά ερωτικής συναστρίας!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς λαμβάνει χώρα στις 11 Φεβρουαρίου στο Λέοντα και 5ο Ηλιακό σου οίκο, δείχνοντας πως υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα της ερωτικής σου ζωής. Η εξέλιξη μίας νέας γνωριμίας μπορεί να πυροδοτήσει νέα δεδομένα στη ζωή σου, αφού μοιάζεις ικανός/η να βάλεις φωτιά σε παλιά δεδομένα και να προχωρήσεις παρακάτω. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που βαλτώνει, τότε ο/η σύντροφος μπορεί να αποτελέσει το ηλεκτροσόκ που πρέπει να γίνει στην καρδιά σου για να αντιληφθείς πως συνεχίζει να χτυπά παρά το γεγονός πως θεωρείς πως έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό. Η εξέλιξη βέβαια μπορεί να έχει να κάνει και με τη δημιουργικότητα μέσα στη ζωή σου, να είναι σχετική με το κατά πόσο βλέπεις ευκαιρίες να εκφράσεις τον εαυτό σου το επόμενο χρονικό διάστημα.

  Θα ακολουθήσει λοιπόν η επόμενη Ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς και 12ο Ηλιακό σου οίκο, για να σηματοδοτήσει την εποχή που κάνεις εκκαθαρίσεις στη ζωή σου. Άφησε πίσω σου συναισθήματα που πέθαναν, μία καθημερινότητα που εγκλωβίζει, μία σχέση που μοιάζει με βωμό για θυσίες και προχώρησε παρακάτω. Δες γύρω σου ανθρώπους να αλλάζουν τη ζωή τους με στόχο να συμβαδίσουν με τα νέα δεδομένα και ακολούθησε το παράδειγμα τους. Εστίασε στην υγεία σου ώστε να βελτιώσεις τις σωματικές σου αντοχές και να επαναφέρεις στο προσκήνιο τη συναισθηματική σου ισορροπία.

  Το δεύτερο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Αύγουστο, ξεκινώντας από τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και 11ο Ηλιακό σου οίκο. Η ερωτική σου ζωή θα βρεθεί για ακόμα μία φορά κάτω από το φως και θα χρειαστεί ή θα θελήσεις να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου για να αισθανθείς ζωντανός/η. Η ώρα της δέσμευσης μπορεί να έχει πλησιάσει, ακόμα και μέσα από τη συνειδητοποίηση πως έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου. Αν όμως δόθηκαν ευκαιρίες στη σχέση σου και δεν μπόρεσε να αναστηθεί, τότε ένα τρίτο πρόσωπο έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή.

  Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί την 21η Αυγούστου στο Λέοντα μπορεί να αποτελέσει μεγάλο σημείο καμπής της ζωής σου, αφού νιώθεις και πάλι δημιουργικός/η και ζωντανός/η. Μη διστάσεις να γιορτάσεις την ευτυχία σου, μη φοβηθείς να εκφραστείς ανοικτά συναισθηματικά, τόλμησε να κάνεις πράξη τα όνειρα που κουβαλάς και βρίσκουν ανταπόκριση σε ένα/μία σύντροφο που υπάρχει στη ζωή σου. Η δημιουργική και λαμπερή σου πλευρά είναι στο προσκήνιο και αισθάνεσαι έτοιμος/η να φέρεις κάτι νέο στη ζωή σου, είτε μέσα από έναν έρωτα, είτε μέσα από ένα παιδί, είτε μέσα από τα εγκαίνια της νέας επαγγελματική σου ιδιότητες και εικόνας.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης θα συνεχίσει να βρίσκεται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων μέχρι και τις 9 Μαΐου (με το Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο και το Νότιο Δεσμό στους Ιχθείς) δίνοντας το σινιάλο σε εκκαθαρίσεις στο τοπίο της ζωής σου με στόχο να παραμείνει ζωντανό ότι έχει ουσία και αξία. Θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με θέματα της υγείας σου ή θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα υγείας κοντινών σου ατόμων ή και κατοικίδιων σου, για να αντιληφθείς τον κύκλο της ζωής. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική του να αναλάβεις έναν υποστηρικτικό ρόλο παροχής βοήθειας και υπηρεσίας, κάτι που όμως πρέπει να διέπεται από συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και να έχει και κάποιο ορατό όφελος στη ζωή σου. Πιθανότατα να ασχολείσαι όμως και με την ψυχολογική σου ισορροπία, αφού βλέπεις να εκδηλώνονται ασθένειες στη ζωή σου που έχουν άμεση σχέση με την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής ή με κατάλοιπα από παλιότερες σχέσεις και εποχές, όπως για παράδειγμα λέξεις που δεν ειπώθηκαν, αλήθειες που κρύφτηκαν, πράξεις που δεν έλαβαν χώρα.

  Η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου (Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο) στις 9 Μαΐου σηματοδοτεί μία περισσότερο φωτεινή εποχή στη ζωή σου. Μέχρι το τέλος του 2017, αν ανήκεις στους εκπροσώπους του δεύτερου μισού του ζωδίου, έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τον έρωτα που αναζητάς. Μία καρμική γνωριμία μπορεί να βάλει φωτιά στη ζωή σου και να ξεκινήσεις από την αρχή, ενώ μία έντονα καρμική επαγγελματική πρόκληση σε βάζει στο τιμόνι των εξελίξεων, αρκεί να είσαι σε θέση να προσφέρεις έμπνευση στα πρόσωπα που αποτελούν τους επιβάτες του οχήματος που οδηγείς. Θα αισθανθείς την ανάγκη να υπάρξει πάθος και ένταση στη ζωή σου, κάτι που μπορεί να έρθει μέσα από την έντονα ερωτική και σεξουαλική σχέση σου, και η οποία μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και στην απόκτηση ενός παιδιού. Ίσως πάλι να δεις τα παιδιά σου να ανοίγουν τα φτερά τους και να πρέπει να γίνεις αυτός/η που τους προσφέρει όραμα για τη ζωή τους, μέσα από το ανοικτό σου μυαλό και τις ευκαιρίες που τους προσφέρεις να δημιουργήσουν τη δική τους προσωπικότητα.

  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στο Λέοντα ανοίγει μία έντονα ερωτική και δημιουργική εποχή, οπότε οι τελευταίοι οκτώ μήνες του έτους θα κάνουν την καρδιά σου να αρχίσει να χτυπά πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο ουσιαστικά. Φρόντισε λοιπόν μέχρι τότε να έχεις προθερμάνει τις μηχανές των αντοχών σου, αφού θα κινηθείς με μεγαλύτερες ταχύτητες.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Jenna Jameson

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δανιήλ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...