παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 27.04.2015 έως 03.05.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Τα οικονομικά θέματα που έχεις στο μυαλό σου φαίνεται να σε απασχολούν και αυτή την εβδομάδα, αλλά στην πορεία θα αντιληφθείς πως για κάποια από αυτά δεν μπορείς να κάνεις κάτι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η επιθυμία σου να βρεις χρόνο και τρόπο ώστε να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή μπορεί να είναι υπαρκτή και αρκετά δυνατή, αλλά το οικονομικό θέμα μπορεί να αποτελεί εμπόδιο σε αυτή τη σκέψη σου. Το γεγονός πως έχεις απομακρυνθεί από κάποια άτομα του κύκλου σου είναι αποτρεπτικός επίσης παράγοντας για να βρεθείς σε μία παρέα γνώριμων προσώπων που συζητά την προοπτική ενός ταξιδιού. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν όμως ζητήματα που έχουν να κάνουν με συγγενείς σου που πρέπει να επιλύσεις και σου προκαλούν πονοκέφαλο, αφού γνωρίζεις πως θα βρεθείς μπροστά σε αδιέξοδα ή αντιδιαμετρικές απόψεις που λειτουργούν σαν σπίθες καυγά, γι αυτό και αναζητάς τον τρόπο να αποδράσεις από ένα τέτοιο περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να μην πάρεις την πρωτοβουλία να κινητοποιήσεις καταστάσεις, αλλά να περιμένεις την άλλη πλευρά να κάνει το πρώτο βήμα. Είναι μάλλον ώρα να δεις την πραγματικότητα μέσα από τα μάτια των άλλων, όσο και αν αυτό μπορεί να σε βάζει σε σκέψεις και προβληματισμό. 

Ερωτική πρόβλεψη: 22.04.2015 έως 28.04.2015
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Το ότι τουςτελευταίους μήνες τα πάντα όλα (αστρολογικά και μη) συμβαίνουν στο ζώδιό σου,κι εσύ είσαι ακόμη εδώ, αφ΄ενός σε κάνει survivor, κάτι που το ξέραμε. Αφ΄ετέρου, σεέχει αφήσει δυνατότερο και πιο αποφασισμένο από ποτέ, να δημιουργήσεις κόλασηστο διάβα σου ή να της ανοίξεις την πόρτα του σπιτιού σου (της κολάσεως). Ναι,είναι αυτό ...
 • Μέρες σαν κι αυτή απορείς με τον εαυτό σου πως καταφέρνεις κρατήσεις μια πολύ συγκεκριμένη φιλική σου σχέση σε μη ερωτικά πλαίσια. Σου γυρίζει το μάτι (με την καλή έννοια) ρε αδερφάκι μου με την πάρτη του/της και θες να τον/την σύρεις με το ζόρι στο κρεβάτι!
 • Απρίλιος

  Ο δρόμος του/της Κριού είναι ένας μοναχικός δρόμος τον οποίο περπατάς με μόνο σύντροφο την πίστη σου ότι στο τέλος του θα υπάρχει η δικαίωση για την επιμονή σου. Αυτός ο δρόμος λοιπόν έχει δύο σημαντικά σταυροδρόμια τον Απρίλιο. Το πρώτο έρχεται, στις αρχές του μήνα, κοντά στη σεληνιακή έκλειψη της 4ης Απριλίου (στο ζώδιο του Ζυγού). Από τη μια πλευρά του υπάρχει η συμβατική ιδέα περί σχέσεων. Αυτή που λέει ότι δύο άνθρωποι (εραστές/συνεργάτες/φίλοι) πρέπει να δεσμεύονται ο ένας από τα θέλω του άλλου. Από την άλλη πλευρά του υπάρχει η αληθινή έννοια της σχέσης που υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι σχετίζονται γιατί καταλαβαίνει, αφουγκράζεται και στηρίζει ο ένας τον άλλο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αποφασίσεις για μια σημαντική σχέση (μπορεί να είναι επαγγελματική, αλλά ίσως και η σχέση με το/τη σύντροφο σου) ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσεις. Το πρώτο οδηγεί στην ψευδαίσθηση της ασφάλειας και το άλλο στην αβέβαιη πραγματικότητα της ειλικρίνειας. Όχι, δεν υπάρχει win – win σενάριο Κριάρι μου, λυπάμαι. Λίγες μέρες αργότερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στο Λέοντα (από 9/4) κι εκεί εμφανίζεται το δεύτερο σταυροδρόμι. Η ζωή που είναι μόνο επιβίωση δεν είναι ζωή που αντέχεται για πολύ. Αυτό πρέπει να το έχεις μάθει ως τώρα. Από την άλλη πλευρά, για να χτίσεις τα όνειρα σου, για να εργάζεσαι στο αντικείμενο που επιθυμείς και για να αξιώσεις περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σου ή για τη δημιουργία οικογένειας ή έστω για τη σεξουαλική σου ζωή, θα πρέπει να προχωρήσεις σε γενναίες υποχωρήσεις σε οικονομικό επίπεδο. Καλείσαι λοιπόν αυτό το μήνα να ζυγίσεις το χρόνο και τις προτεραιότητες σου και να αποφασίσεις τι είναι πιο σημαντικό: η υλική αυτάρκεια (ή πολυτέλεια) ή το κυνήγι των επιθυμιών της καρδιάς; Βέβαια υπάρχει πάντα η περίπτωση η καρδιά σου να επιθυμεί υπεράνω όλων χρήμα και πολυτέλεια. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή στα οικονομικά ρίσκα που παίρνεις γιατί είναι γνωστό ότι, όσο ψηλότερα βρίσκεσαι, τόσο πιο ηχηρό είναι το «Μπαμ!» από τη πτώση σου.

 • 2015

  ΔΙΑΣ: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Η περίοδος μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού προσφέρεται για να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για ζητήματα αισθηματικής φύσεως, είτε για επαγγελματικά πλάνα, έχεις την ευκαιρία να επιδιώξεις καλύτερες συνθήκες, πρόοδο και να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις. Aυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να χρονοτριβείς! Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου χωρίς να φοβάσαι πως θα σε κακοχαρακτηρίσουν ή θα σε κρίνουν αρνητικά όλοι όσοι σε έχουν στο στόχαστρο. Και αυτή ακριβώς η αίσθηση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό σου είναι που αντανακλά στις σχέσεις αλλά και στους στόχους σου και φέρνει εκείνες τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θα σου δώσουν νόημα και χαρά.

  Από τις 11 Αυγούστου που ο Δίας κάνει την είσοδο του στην Παρθένο, εγκαινιάζεται μια περίοδος κατά την οποία ευνοείται ό,τι έχει σχέση με την εργασιακή ρουτίνα και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Καλείσαι να αναλογιστείς κατά πόσο σε καλύπτει η τωρινή εργασία και οι ασχολίες σου και συγκεκριμένα κατά πόσο σου προσφέρουν ικανοποίηση και σου δίνουν νόημα και σκοπό. Μήπως θα πρέπει να αναζητήσεις νέες συνθήκες/εργασιακό περιβάλλον/συνεργάτες; Σε κάθε περίπτωση, οι σωματικές σου αντοχές και η ζωντάνια σου βρίσκονται σε καλά επίπεδα και τώρα θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις την ποιότητα της ζωής σου αλλά και να διεκπεραιώσεις με μεγαλύτερη ευκολία ό, τι εκκρεμότητα είχε μείνει πίσω τόσο καιρό. Από την άλλη πλευρά αν υπάρχουν προβλήματα υγείας που κουβαλάς μαζί σου από την αρχή της χρονιάς και δεν τα έχεις αντιμετωπίσει, τώρα γίνονται πιο πιεστικά. Σα συμπέρασμα αυτής της περιόδου κράτα πως πρέπει να ενδιαφέρεσαι για το σώμα και την υγεία σου και να μην επαναπαύεσαι.

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

  Με τον Κρόνο να έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεσαι σε ένα σημείο όπου οι απόψεις σου για τη ζωή σταθεροποιούνται και αποκρυσταλλώνονται και θα αρχίσεις να νιώθεις ότι γνωρίζεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου, τους στόχους σου αλλά και το που μπορείς να φτάσεις. Για το πρώτο μισό του έτους θα έχεις την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις φιλοδοξίες σου, να δεις που έχεις φτάσει έως τώρα και που θα έπρεπε να έχεις προσπαθήσει περισσότερο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για αυτοβελτίωση, εξερεύνηση και μάθηση που όμως θα απαιτήσουν πολύ χρόνο και κόπο. Η πρόκληση και το μεγάλο στοίχημα είναι να μη χάσεις το νόημα και να μη βιαστείς να αλλάξεις κατεύθυνση στην πορεία σου ακόμα κι αν συναντήσεις εμπόδια και δυσκολίες.

  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου μέσα στο καλοκαίρι και η είσοδος του στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως και μπαίνεις ξανά σε μια διαδικασία όπου θα πρέπει να σκεφτείς εάν μπορείς να εμπιστευτείς και να συνεργαστείς χωρίς να έρθεις σε ρήξη με τον άλλον. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις πολλά από όσα πίστευες και να συνειδητοποιήσεις τελικά ότι υπάρχει ένα όριο στους πόρους σου αλλά και σε αυτά που μπορείς να μοιραστείς.

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Η δύο ολικές Σεληνιακές έκλειψεις της χρονιάς (4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου) στον άξονα Κριού- Ζυγού επηρεάζουν καθοριστικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ εάν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους ανθρώπους γύρω σου. Ίσως όμως η σύγκρουση με τον άλλον να φαίνεται πως είναι η μόνη διέξοδος και ειδικότερα εάν αισθάνεσαι ότι μέσα στη σχέση έχεις χάσει τον εαυτό σου και δεν έχεις εξελιχθεί μέσα σε αυτή. Είναι η ώρα να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να δεις εντελώς αντικειμενικά και ξεκάθαρα που σε οδηγεί όλο αυτό και αν αξίζει και οφείλεις να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ή να τραβήξεις για το δικό σου μονοπάτι και να αφήσεις τους άλλους να κρίνουν εάν θέλουν και μπορούν να σε ακολουθήσουν. Αναμφισβήτητα βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα και καλείσαι να λάβεις σημαντικές αποφάσεις έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου.

  Με τις Ηλιακές εκλείψεις στις 20/05 και στις 13/9 η προσοχή σου στρέφεται στην εργασία, τις υποχρεώσεις και την υγεία σου. Φρόντισε να απαλλαχτείς από κακιές συνήθειες αλλά και καταστάσεις που είναι πλέον ψυχοφθόρες για τον ψυχισμό σου. Ασχολήσου με πρακτικά και ρεαλιστικά ζητήματα και όχι με φαντασιώσεις και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου


  Πολλοί Κριοί αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Εκπέμπουν εξαιρετικό σεξουαλικό χάρισμα. Από τον Ροδόλφο Βαλεντίνο, μέχρι τον Στιβ Μακ Κουίν, την Ισιδόρα Ντάνκαν και τον Γουόρεν Μπίτι το σεξ απίλ είναι κρεμασμένο σαν παράσημο στο πέτο τους. Η Σούζαν Στρασμπεργκ στο βιβλίο της Bittersweet περιγράφει τον Γουόρεν Μπίτι σαν κάποιον με «τρομακτική ανάγκη να ευχαριστήσει τις γυναίκες, όπως βεβαίως και να τις κατακτήσει». Οι γυναίκες Κριοί όπως και οι άντρες αδελφοί τους θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις σχέσεις, είτε είναι ερωτικές, είτε ακόμα και φιλικές. Παρόλο που μια τέτοια στάση μπορεί να είναι απωθητική κάποιες στιγμές, ταυτόχρονα αποτελεί και το απόλυτο ατού των Κριών. Τα πράγματα «δεν συμβαίνουν επειδή έτυχαν». Σαν Κριός πιστεύεις ότι δημιουργείς εσύ η ίδιος την μοίρα σου. Κι αυτό σημαίνει ότι εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιο/α αναλαμβάνεις κατευθείαν τη πρωτοβουλία της κατάκτησης. Αν τα πράγματα δεν καταλήξουν στο αποτέλεσμα που θάθελες, το μόνο που δεν μπορεί κανείς να σου καταλογίσει είναι η έλλειψη τόλμης, η ντροπή και η διστακτικότητα. Η λέξη κλειδί στις συναισθηματικές σου σχέσεις είναι Ιδεαλισμός. Όπως όλα τα πύρινα ζώδια αντιμετωπίζεις τον έρωτα σαν ιπποτική αναζήτηση-ανεξαρτήτως φύλου. Πιστεύεις ότι το φλερτ και η προσέγγιση στο αντικείμενο του πόθου σου πρέπει να γίνεται παραδοσιακά και παλιομοδίτικα– με δώρα, με εντυπωσιακές κινήσεις και με σεξ που διαθέτει ορμή και πάθος. Φυσικά και γνωρίζεις ότι μια σχέση χρειάζεται κάτι παρά πάνω από σεξ για να διατηρήσει ζωντανή τη φλόγα της, αλλά ξέρεις επίσης ότι χωρίς πολύ από αυτό δεν μπορεί να επιβιώσει.

  Ένα από τα χαρακτηριστικά σου που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν είναι η ευθύτητά σου. Είτε είσαι ερωτευμένος/η με κάποιον, είτε σου αρέσει απλά, θεωρείς ότι οι σχέσεις διαλύονται αν δεν έχουν στη βάση τους ειλικρίνεια. Μπορεί να μην αρέσει στους γύρω σου αυτό που έχεις να πεις, αλλά είναι σίγουρο ότι εκτιμάνε την αμεσότητά σου.

 • Reese Witherspoon

έχουν γενέθλια 217 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...