παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 18.05.2015 έως 24.05.2015
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

 Η εκκίνηση της ανάδρομης πορείας του Ερμή στους Διδύμους την Τρίτη 19 Μαΐου αποτελεί μία αφορμή για να αρχίσεις να αναρωτιέσαι σχετικά με το κατά πόσο είναι ικανοποιημένος/η από την ερωτική σου ζωή και από την ευκαιρία που έχεις να εκφραστείς με δημιουργικό τρόπο. Στον ερωτικό τομέα καλό θα ήταν να αποφύγεις μπερδέματα και διλήμματα, να αποδράσεις από παγίδες που στήνονται όσο εστιάζεις στην επιφανειακή ικανοποίηση και δεν εξετάζεις και το συναισθηματικό βάθος. Είναι πάλι πιθανό να υπάρξει μία επιστροφή από το παρελθόν, που είναι ικανή να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς σχετικά με το κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος/η από το σήμερα, ακόμα και μέσα από δυσλειτουργικά σινιάλα στο σπίτι σου. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να χρειαστεί να μειώσεις το χρόνο που επενδύεις στην προσωπική σου ζωή και να εστιάσεις στα επαγγελματικά σου, αφού πρέπει να αποδείξεις πως μπορείς να φέρεις εις πέρας αποστολές που απαιτούν χρόνο και να πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτή την περίσταση. Σε μία τέτοια περίπτωση να θυμάσαι πως ο/η σύντροφος ή κάποια κοντινά σου πρόσωπα μπορεί να έχουν ενστάσεις, οπότε το θέμα είναι να κερδίσεις χρόνο και όχι να δημιουργήσεις τεράστια χάσματα με αυτά τα άτομα. 

Ερωτική πρόβλεψη: 20.05.2015 έως 26.05.2015
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Με τον ανάδρομο μέσα στον 5οηλιακό σου οίκο των διασκεδάσεων, του έρωτα, της χαράς και τηςδημιουργικότητας, μπορεί είτε να τα νιώσεις ξαφνικά όλα αυτά ανούσια, είτε νααρχίσει να γίνεται στους ανωτέρω τομείς το σύστριγγλο των παρεξηγήσεων - σεκάθε περίπτωση, ίσως νιώσεις ακατανίκητη διάθεση να αποσυρθείς από τουςπροβολείς, ίσως νιώσεις πως δεν έχεις καμία ...
 • Οι πιθανότητες είναι πως σήμερα θα κατακλύζεσαι από μια διάθεση ευτυχισμένου αποπροσανατολισμού. Το λεξιλόγιο σου περιλαμβάνει τη λαχτάρα για καταστάσεις όπως: τρυφερότητα, κοινωνικότητα, φιλία, έρωτας. Μην κάνεις όμως το λάθος να σηκώσεις το τηλέφωνο για να δεις τι κάνει το συναισθηματικό σου παρελθόν. Έχεις προσπεράσει, δεν έχεις ξεχάσει.
 • Μάιος

  Δεν είμαστε ούτε στα μισά της χρονιάς και ήδη έχεις κάνει θαύματα. Με χειρουργική ακρίβεια χτίζεις λιθαράκι λιθαράκι τη δημόσια εικόνα σου βασιζόμενος/η στον επαγγελματικό σου ζήλο, στις επαφές και γνωριμίες που διαθέτεις και το νέο ιστό φίλων και συνεργατών που εξυφαίνεις αργά και σταθερά. Όμως αυτή η διαδρομή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα σε όλη της διάρκεια και αυτό είναι κάτι που το περίμενες, σωστά; Ας δούμε λοιπόν πως θα αντιμετωπίσεις τα πρώτα σοβαρά εμπόδια που έρχονται στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Οι άνθρωποι μιλάνε, Υδροχόε. Και αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια αυτονόητη παραδοχή αλλά έχει και ένα δεύτερο επίπεδο ερμηνείας σε ότι σε αφορά. Οι άνθρωποι μιλάνε για εσένα, διαδίδουν ιστορίες και φήμες. Πρωτεργάτες ανάμεσα τους κάποιοι άσπονδοι φίλοι ή παλιοί εραστές που χαλάνε την εικόνα που προσπαθείς να δημιουργήσεις. Ίσως πάλι η παγίδα να είναι η σεξουαλική σου ενέργεια που, χτυπώντας κόκκινο, δεν αργεί να εκφραστεί σε άμεσους/άμεσες συνεργάτες σου, με ολέθριες συνέπειες, αφού δουλειά και έρωτας σπάνια συνδυάζονται με αρμονικό τρόπο. Μήπως η απάντηση σε όλα είναι η αποστασιοποίηση για ένα διάστημα και το δέσιμό σου με το/τη σύντροφο σου; Ή μήπως λίγες μέρες πρόωρες διακοπές να δώσουν τη λύση στο βαρυθυμία που απειλεί να σε κυριεύσει; Ευτυχώς το σκηνικό αλλάζει ριζικά στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου. Από τη μία πλευρά το σώμα απαιτεί να φλερτάρεις, να ερωτευτείς, να παιδιαρίσεις, να πας σ΄ ένα Λούνα Πάρκ να διασκεδάσεις, να φύγεις εκδρομή κάνοντας κοπάνα από τη δουλειά σου, να γίνεις ένα παιδί που δεν έχει να σκεφτεί καμία υποχρέωση. Ναι, πάντα υπάρχει μια φωνή στο μέσα στο κεφάλι σου που προστάζει να πράττεις ώριμα, πειθαρχημένα, δομημένα, να εκφράζεσαι με επιχειρήματα. Όμως ακόμη και ένα σοβαρό και πειθαρχημένο παιδί είναι ΠΑΙΔΙ. Και έχει δικαίωμα και στο παιχνίδι, και στη ξεγνοιασιά και στα χάδια και τα δώρα. Ναι, αυτή είναι η λίστα των πραγμάτων που έχει ανάγκη να εντάξεις στη καθημερινότητα σου άμεσα. Και ο ανάδρομος Ερμής λέει ότι θα το καταφέρεις, έστω και ανορθόδοξα. Πώς; Κλείνοντας για ένα διάστημα τα αυτιά σου στα μπράβο για τη δουλειά σου, τις επιτυχίες σου, τα κατορθώματα σου! Ναι, ίσως ακούγεται παράλογο, αλλά δεν είναι τόσο αν σκεφτείς πως οι περισσότεροι σε επαινούν γιατί κατορθώνεις τελευταία να συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σαν ενήλικας. Κλείσε λοιπόν τ’ αυτιά σου στη κολακεία, γιατί το αληθινό θαύμα είναι όταν καταφέρεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που σε αγαπάνε όταν συμπεριφέρεσαι σα παιδί. Αυτό είναι και το τεστ στο οποίο θα υποβάλλεις τους πάντες αυτό το καλοκαίρι. Καλά το κατάλαβες, έφτασε η εποχή για ξεκαθαρίσματα…

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να βρίσκεται ήδη από το προηγούμενο έτος στο Λέοντα και στον 7ο οίκο σου, συνεχίζει να ευνοείται έως και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου η δημιουργία σχέσεων και συνεργασιών. Δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο να αποφασίσεις πως πρέπει να επισημοποιήσεις μια σχέση, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συναντάς ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συνεργαστείς πολύ αρμονικά και να βοηθήσετε ο ένας στον άλλον σε πολλά επίπεδα. Δεν είναι η στιγμή που πρέπει να βασιστείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις και να δράσεις ατομικά ή που θα πρέπει να επιβάλεις την άποψη σου και τις θεωρίες σου. Αν κάποια σχέση τελειώσει μέσα σε αυτό το διάστημα, θα είναι επειδή ουσιαστικά δεν είχε κάτι παραπάνω να σου προσφέρει ή πολύ απλά δεν σε ικανοποιούσε πλέον. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή για να κάνεις καλή εντύπωση στους άλλους, να ξεδιπλώσεις τα διπλωματικά σου ταλέντα και να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο από τις 11 Αυγούστου τα οικονομικά ζητήματα θα παρουσιάσουν βελτίωση. Μπορείς να τακτοποιήσεις χρέη, δάνεια, κληρονομιές και να δημιουργήσεις συνεργασίες οι οποίες θα σου φανούν στην πορεία ιδιαίτερα κερδοφόρες. Όσων αφορά τις σχέσεις, από δω και πέρα θα είσαι πολύ πιο ανοιχτός/ή στον να έρθεις πιο κοντά με τον άλλον και να αποκτήσεις οικειότητα μαζί του. Θα βιώσεις έντονα συναισθήματα και πάθη -τα οποία για έναν/μία Υδροχόο μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστεί- και ίσως σου δημιουργηθεί η ανάγκη να ελέγξεις και να χειριστείς τον άλλον.  Το ιδανικότερο είναι να διοχετεύσεις την ενέργεια σου είτε στο σεξ, είτε σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και να μην γίνεις άπληστος/η με τη δύναμη και την εξουσία. Πρέπει να αποδεχτείς ότι κάποια πράγματα είναι έξω από τον έλεγχο μας και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι'αυτό.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και στον 11ο οίκο σου και σηματοδοτεί μια περίοδο στην οποία οι φίλοι και οι ομάδες θα παίξουν πολύ ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σου. Θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το ποιοί άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σου και σε στηρίζουν, με ποιούς μοιράζεσαι κοινούς στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες και ποιούς θα πρέπει να απομακρύνεις οριστικά. Είναι πολύ σημαντικό να εργαστείς συλλογικά, να γίνεις μέλος μιας ομάδας -αν δεν είσαι ήδη- και να αναλάβεις ευθύνες μέσα σε αυτή. Με αυτή τη διέλευση θα φανούν τα αποτελέσματα των στόχων σου και των προσπαθειών σου και θα πρέπει να επαναξιολογήσεις τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Δεν είσαι ο άνθρωπος που αλλάζει εύκολα κατεύθυνση και απόψεις, όμως βλέποντας πως δεν οδηγήσαι πουθενά όσο κι αν εξακολουθείς να επιμένεις σε κάτι, θα πρέπει να σκεφτείς να γίνεις πιο ευέλικτος και αν χρειαστεί να χτίσεις ένα νέο όραμα από την αρχή.

  Ο Κρόνος επιστρέφει για λίγο μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού (14/6-17/9), σε μια θέση που τα πρηγούμενα χρόνια ταλαιπώρησε αρκετά την καριέρα σου. Τώρα είναι η ώρα να δεις τις φιλοδοξίες σου μέσα από ένα άλλο πρίσμα και να αποκρυσταλλώσεις τι πραγματικά έχεις καταφέρει τα προηγούμενα 2 χρόνια. Πιστεύεις ότι σε αντιπροσωπεύει ο κοινωνικός ρόλος που έχεις επιλέξει; Oι στόχοι που έχεις εκπληρώσει σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο πλήρης; Μήπως θα μπορούσες να είχες πετύχει περισσότερα αλλά δεν προσπάθησες αρκετά ή επέλεξες λάθος μονοπάτι; Mήπως έχεις ενστερνιστεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες κάποιων άλλων και όχι αυτά που θέλεις πραγματικά;

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε προτρέψουν να γίνεις πιο ενεργός στο άμεσο περιβάλλον σου (αδέρφια/συγγενείς), και να μάθεις να μάθεις να είσαι πιο διαλλακτικός στις απόψεις σου. Οι μετακινήσεις / τα ταξίδια που θα κάνεις και ο κόσμος που θα γνωρίσεις θα είναι πολύ σημαντικά για να την μετέπειτα πορεία σου και θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε καινούργιο και σου κινεί την περιέργεια. Ναι, έρχεται κάποια στιγμή που ακόμα και ο τρόπος σκέψης ενός Υδροχόου αλλάζει. Αποδέξου το!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αναμοχλεύουν κάποιο ζήτημα που αφορά τα οικονομικά ή την ιδιοκτησία και σε πιέζει ασφυκτικά. Θα πρέπει σε αυτές τις περιόδους να συμβιβάζεις τις δικές σου ανάγκες για σταθερότητα και ασφάλεια με αυτές των άλλων ή πιο συγκεκριμένα του συντρόφου σου. Βιώνεις έντονα την ανάγκη να νιώσεις υλικά ασφαλής, όμως θα πρέπει να αναρωτηθείς εάν έχεις κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να είσαι συνεπής στις εκκρεμότητες σου ή αν έκανες τις σωστές κινήσεις για να εξασφαλιστείς οικονομικά.

   

  Από τη Starfemina

   

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι ο καλύτερος φίλος του ζωδιακού. Η φιλία είναι η γερή βάση στην οποία μπορεί να στηριχθεί κάθε ρομαντική σου περιπέτεια. Οι κοινές αντιλήψεις, κοσμοθεωρίες, πιστεύω, κοινωνικές ευαισθησίες, στόχοι, όνειρα μπορούν σίγουρα να σε φέρουν πιο κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Ανήκεις στην λέσχη που οι συντροφικές σου επιλογές μοιάζουν πολύ συχνά τουλάχιστον εκκεντρικές για τους άλλους, ή το λιγότερο διαφορετικές. Σημασία για σένα έχει η ιδιαίτερη προσωπικότητά του άλλου και όχι η ταξονόμησή του από το πολύ κόσμο. Η αχίλλειος πτέρνα ωστόσο στις κατ΄εποχάς σχέσεις σου είναι η αυτόματη εμποστοσύνη που δείχνεις στους άλλους. Χρειάζεται να μάθεις ότι κάθε λαμπερή προσωπηκότητα δεν οδηγεί σίγουρα στην ισσοροπία, αλλά μπορεί να γίνει μια θλιβερή ιστορία παραπλάνησης και απώλειας. Ακόμα κι έτσι όμως σπάνια μεταμορφώνεσαι σε κυνικό, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ιδιαιτερότητα του άλλου και τα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους.

  Στη δέσμευση και το γάμο (ή οποιαδήποτε εναλλακτική του μορφή) είσαι κοινωνικός , ευγενικός, γενναιόδωρος αφήνοντας πολύ ελευθερία στο σύντροφό σου και περιμένοντας να κάνει κι αυτός το ίδιο για σένα. Οι σχέσεις όταν γίνονται πνιγηρές, γεμάτες περιορισμούς , υπερβολικά συναισθηματικές, με μεγάλες δόσεις ζήλειας και κτητικότητας αρχίζουν να σε κάνουν να ψάχνεις τη πόρτα της εξόδου. Μπορείς πανεύκολα να οδηγήσεις μια σχέση στην κατάρρευση εάν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξής της. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά παρόλες τις φήμες για το αντίθετο, αλλά εκτός από αισθήματα χρειάζεσαι επίσης- και μερικές φορές περισσότερο - τον διανοητικό ενθουσιασμό, τη συγκίνηση που προκαλεί ένα ευφυές μυαλό. Φυσικά και σε ενδιαφέρει η ευτυχία και η άνεση των άλλων. Μερικές φορές αυτοί που θέλουν να πλησιάσουν τη καρδιά σου και το μυαλό σου θα πρέπει να διαθέτουν στρατηγική και επιμονή γιατί δεν αποφασίζεις εύκολα να μπεις σε σχέσεις, ή να κατανοήσεις τις σχέσεις που σε φέρνουν σε στενή επαφή με τον άλλο. Τέλειος σύντροφος είναι αυτός που δείχνει κατανόηση, ανοχή, και που υπερασπίζεται την ελευθερία σου ενώ μπορεί να ισορροπήσει άνετα τις πνευματικές σου ανάγκες με τις υλικές σου υποχρεώσεις.

 • Dr. Dre

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...