παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 29.06.2015 έως 05.07.2015
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

 Τι θα τίναζες στον αέρα για να ακολουθήσεις ένα σινιάλο που μπορεί να σηματοδοτεί τη στιγμή που θα βιώσεις το όνειρο, χωρίς όμως να γνωρίζεις μέχρι που μπορεί να σε φτάσει; Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό, αλλά πιθανότατα να γίνει πραγματικό και ουσιαστικό, αφού θα μπορούσες να αποδεχτείς μία πρόταση που σε αναγκάζει να ολοκληρώσεις και ένα κεφάλαιο στη ζωή σου που δεν ταιριάζει με τις νέες σου δραστηριότητες. Μία ερωτική πρόκληση μπορεί να περιλαμβάνει και την απαίτηση να αλλάξεις τις επαγγελματικές σου προτεραιότητες, να διαμορφώσεις αλλιώς την καθημερινότητα σου ακόμα και μέσα από σκέψεις για μείωση των εσόδων σου. Μία επαγγελματική πρόταση μπορεί να σε οδηγήσει σε συζητήσεις με το έτερο ήμισυ σχετικά με μία μετακόμιση που δεν υπήρχε στα πλάνα σας μέχρι πριν από λίγο καιρό. Οι έντονοι καυγάδες στον εργασιακό χώρο δείχνουν πως χρειάζεται να συστηθείς εκ νέου με ανθρώπους που γνωρίζεστε, αλλά έχουν πλέον αλλάξει οι ρόλοι σας. Και τέλος, θα μπορούσε ένα βλέμμα από ένα περαστικό άτομο να ανατρέψει το πλάνο της ζωής σου; Μη βιαστείς να απαντήσεις, απλά κράτησε αυτό το ερώτημα στο πίσω μέρος του μυαλού σου, και θα απαντήσουν οι πράξεις σου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. 

Ερωτική πρόβλεψη: 24.06.2015 έως 30.06.2015
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Είναι συγγνωστή η δυσανεξία σου στασυναισθήματα, και η ατσαλοσύνη με την οποία τα διαχειρίζεσαι συνήθως έχει λάβειθρυλικές διαστάσεις. Ίσως λοιπόν το μέγιστο από τα πολλά και πανέμορφα δώρα τουΔία και της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σου είναι η ικανότητα να πάρειςτη σχέση σου ή τον έρωτά σου (συνεπώς και τα συναισθήματα τα οποία ...
 • Αν και στο παρελθόν δεν θα έμπαινες καν σε διαδικασία διλήμματος για το αν θα αφιερώσεις ακόμη λίγες ώρες στην εργασία ή θα προτιμήσεις λίγο κοινωνικό αλατοπίπερο, πλέον δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια. Πρέπει σήμερα να συνδυάσεις με κάποιο τρόπο και τα δύο και να σου μείνει και χρόνος για ξεκούραση. Για να σε δω!
 • Ιούνιος

  Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα...

  Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να ακούσεις τη φωνή των επιθυμιών σου μέσα στη βαβούρα του κόσμου. Όμως ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια χρειάζεται να ακούσεις αυτή τη φωνή μέσα από τις παραμορφώσεις των φόβων και της αγωνίας σου. Όμως ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που δεν σου αφήνει περιθώρια να κωφεύεις ούτε στους φόβους, ούτε στις επιθυμίες σου. Αυτή την εποχή θα δεχτείς επιθέσεις από οικεία πρόσωπα και ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσένα σχετικά με το πόσο έχεις αφομοιωθεί στο κυνήγι της οικονομικής εξασφάλισης ή επιτυχίας. Θα σου πουν: πότε έγινε πιο σημαντικό να επιτύχεις με οικονομικούς όρους, με συμβόλαια και φήμη σε σχέση με το να είσαι ερωτευμένος/η, αγαπητός/ή στη παρέα και περιτριγυρισμένος/η από την αποδοχή εκείνων που εκτιμάς και σέβεσαι; Αυτά είναι που θα σε βάλουν σε σοβαρές σκέψεις και θα σε κάνουν να αμφιβάλλεις. Πρόσεξε όμως. Μπορεί να μην είναι ο εαυτός σου για τον οποίο θα αρχίσεις να αμφιβάλλεις αλλά για την ποιότητα των ανθρώπων που σου ασκούν τη κριτική. Γιατί μεταξύ μας, εσύ ποτέ δε λογόκρινες την επιθυμία κανενός. Γιατί εκείνοι να λογοκρίνουν τις δικές σου;   

  Πύρρειος νίκη

  Ένας άλλος τρόπος για να δει κανείς αυτή τη διχόνοια που ενδέχεται να ξεσπάσει με επίκεντρο τις προτεραιότητες σου αυτό το μήνα είναι ο ακόλουθος. Δεν θες να ακολουθείς, αλλά να οδηγείς τις εξελίξεις. Είναι πυρηνική σου ανάγκη να βλέπεις πρώτος από όλους τι θα ξεπηδήσει από την επόμενη στροφή του δρόμου. Και επειδή σε αυτό το κλίμα γενικευμένης οικονομικής αβεβαιότητας έχουν ηχήσει όλοι οι συναγερμοί μέσα στο κεφάλι σου ότι η αυτοσυντήρηση και η οικονομική εξασφάλιση είναι απόλυτη προτεραιότητα. Στο διάστημα 10 - 15 Ιουνίου ενδέχεται να πετύχεις ένα τεράστιο άλμα προς αυτή την κατεύθυνση. Μια επαγγελματική ευκαιρία ή μια οικονομική ένεση έρχονται για να κατευνάσουν τις οικονομικές πληγές σου.

  Ανοιχτοί λογαριασμοί

  Άλλωστε, με το Κρόνο να επιστρέφει στο ψηλότερο σημείο του ηλιακού ωροσκοπίου σου για το καλοκαίρι (15 Ιουνίου - 17 Σεπτεμβρίου) τα παθήματα/μαθήματα της διετίας 2013 - 2014 επιστρέφουν για να σε στοιχειώσουν. Ή αν το προτιμάς, για να σου υπενθυμίσουν ότι είναι πολύ εύκολο να χάσεις το προσανατολισμό και τα στηρίγματα σου σε αυτή τη ζωή. Και αν έχεις μια επιθυμία πάνω από όλες τις άλλες αυτή τη στιγμή είναι να μη βρεθείς ποτέ ξανά στο σημείο να μην έχεις προσανατολισμό για το αύριο.

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να βρίσκεται ήδη από το προηγούμενο έτος στο Λέοντα και στον 7ο οίκο σου, συνεχίζει να ευνοείται έως και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου η δημιουργία σχέσεων και συνεργασιών. Δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο να αποφασίσεις πως πρέπει να επισημοποιήσεις μια σχέση, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συναντάς ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συνεργαστείς πολύ αρμονικά και να βοηθήσετε ο ένας στον άλλον σε πολλά επίπεδα. Δεν είναι η στιγμή που πρέπει να βασιστείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις και να δράσεις ατομικά ή που θα πρέπει να επιβάλεις την άποψη σου και τις θεωρίες σου. Αν κάποια σχέση τελειώσει μέσα σε αυτό το διάστημα, θα είναι επειδή ουσιαστικά δεν είχε κάτι παραπάνω να σου προσφέρει ή πολύ απλά δεν σε ικανοποιούσε πλέον. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή για να κάνεις καλή εντύπωση στους άλλους, να ξεδιπλώσεις τα διπλωματικά σου ταλέντα και να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο από τις 11 Αυγούστου τα οικονομικά ζητήματα θα παρουσιάσουν βελτίωση. Μπορείς να τακτοποιήσεις χρέη, δάνεια, κληρονομιές και να δημιουργήσεις συνεργασίες οι οποίες θα σου φανούν στην πορεία ιδιαίτερα κερδοφόρες. Όσων αφορά τις σχέσεις, από δω και πέρα θα είσαι πολύ πιο ανοιχτός/ή στον να έρθεις πιο κοντά με τον άλλον και να αποκτήσεις οικειότητα μαζί του. Θα βιώσεις έντονα συναισθήματα και πάθη -τα οποία για έναν/μία Υδροχόο μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστεί- και ίσως σου δημιουργηθεί η ανάγκη να ελέγξεις και να χειριστείς τον άλλον.  Το ιδανικότερο είναι να διοχετεύσεις την ενέργεια σου είτε στο σεξ, είτε σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και να μην γίνεις άπληστος/η με τη δύναμη και την εξουσία. Πρέπει να αποδεχτείς ότι κάποια πράγματα είναι έξω από τον έλεγχο μας και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι'αυτό.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και στον 11ο οίκο σου και σηματοδοτεί μια περίοδο στην οποία οι φίλοι και οι ομάδες θα παίξουν πολύ ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σου. Θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το ποιοί άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σου και σε στηρίζουν, με ποιούς μοιράζεσαι κοινούς στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες και ποιούς θα πρέπει να απομακρύνεις οριστικά. Είναι πολύ σημαντικό να εργαστείς συλλογικά, να γίνεις μέλος μιας ομάδας -αν δεν είσαι ήδη- και να αναλάβεις ευθύνες μέσα σε αυτή. Με αυτή τη διέλευση θα φανούν τα αποτελέσματα των στόχων σου και των προσπαθειών σου και θα πρέπει να επαναξιολογήσεις τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Δεν είσαι ο άνθρωπος που αλλάζει εύκολα κατεύθυνση και απόψεις, όμως βλέποντας πως δεν οδηγήσαι πουθενά όσο κι αν εξακολουθείς να επιμένεις σε κάτι, θα πρέπει να σκεφτείς να γίνεις πιο ευέλικτος και αν χρειαστεί να χτίσεις ένα νέο όραμα από την αρχή.

  Ο Κρόνος επιστρέφει για λίγο μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού (14/6-17/9), σε μια θέση που τα πρηγούμενα χρόνια ταλαιπώρησε αρκετά την καριέρα σου. Τώρα είναι η ώρα να δεις τις φιλοδοξίες σου μέσα από ένα άλλο πρίσμα και να αποκρυσταλλώσεις τι πραγματικά έχεις καταφέρει τα προηγούμενα 2 χρόνια. Πιστεύεις ότι σε αντιπροσωπεύει ο κοινωνικός ρόλος που έχεις επιλέξει; Oι στόχοι που έχεις εκπληρώσει σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο πλήρης; Μήπως θα μπορούσες να είχες πετύχει περισσότερα αλλά δεν προσπάθησες αρκετά ή επέλεξες λάθος μονοπάτι; Mήπως έχεις ενστερνιστεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες κάποιων άλλων και όχι αυτά που θέλεις πραγματικά;

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε προτρέψουν να γίνεις πιο ενεργός στο άμεσο περιβάλλον σου (αδέρφια/συγγενείς), και να μάθεις να μάθεις να είσαι πιο διαλλακτικός στις απόψεις σου. Οι μετακινήσεις / τα ταξίδια που θα κάνεις και ο κόσμος που θα γνωρίσεις θα είναι πολύ σημαντικά για να την μετέπειτα πορεία σου και θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε καινούργιο και σου κινεί την περιέργεια. Ναι, έρχεται κάποια στιγμή που ακόμα και ο τρόπος σκέψης ενός Υδροχόου αλλάζει. Αποδέξου το!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αναμοχλεύουν κάποιο ζήτημα που αφορά τα οικονομικά ή την ιδιοκτησία και σε πιέζει ασφυκτικά. Θα πρέπει σε αυτές τις περιόδους να συμβιβάζεις τις δικές σου ανάγκες για σταθερότητα και ασφάλεια με αυτές των άλλων ή πιο συγκεκριμένα του συντρόφου σου. Βιώνεις έντονα την ανάγκη να νιώσεις υλικά ασφαλής, όμως θα πρέπει να αναρωτηθείς εάν έχεις κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να είσαι συνεπής στις εκκρεμότητες σου ή αν έκανες τις σωστές κινήσεις για να εξασφαλιστείς οικονομικά.

   

  Από τη Starfemina

   

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι ο καλύτερος φίλος του ζωδιακού. Η φιλία είναι η γερή βάση στην οποία μπορεί να στηριχθεί κάθε ρομαντική σου περιπέτεια. Οι κοινές αντιλήψεις, κοσμοθεωρίες, πιστεύω, κοινωνικές ευαισθησίες, στόχοι, όνειρα μπορούν σίγουρα να σε φέρουν πιο κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Ανήκεις στην λέσχη που οι συντροφικές σου επιλογές μοιάζουν πολύ συχνά τουλάχιστον εκκεντρικές για τους άλλους, ή το λιγότερο διαφορετικές. Σημασία για σένα έχει η ιδιαίτερη προσωπικότητά του άλλου και όχι η ταξονόμησή του από το πολύ κόσμο. Η αχίλλειος πτέρνα ωστόσο στις κατ΄εποχάς σχέσεις σου είναι η αυτόματη εμποστοσύνη που δείχνεις στους άλλους. Χρειάζεται να μάθεις ότι κάθε λαμπερή προσωπηκότητα δεν οδηγεί σίγουρα στην ισσοροπία, αλλά μπορεί να γίνει μια θλιβερή ιστορία παραπλάνησης και απώλειας. Ακόμα κι έτσι όμως σπάνια μεταμορφώνεσαι σε κυνικό, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ιδιαιτερότητα του άλλου και τα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους.

  Στη δέσμευση και το γάμο (ή οποιαδήποτε εναλλακτική του μορφή) είσαι κοινωνικός , ευγενικός, γενναιόδωρος αφήνοντας πολύ ελευθερία στο σύντροφό σου και περιμένοντας να κάνει κι αυτός το ίδιο για σένα. Οι σχέσεις όταν γίνονται πνιγηρές, γεμάτες περιορισμούς , υπερβολικά συναισθηματικές, με μεγάλες δόσεις ζήλειας και κτητικότητας αρχίζουν να σε κάνουν να ψάχνεις τη πόρτα της εξόδου. Μπορείς πανεύκολα να οδηγήσεις μια σχέση στην κατάρρευση εάν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξής της. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά παρόλες τις φήμες για το αντίθετο, αλλά εκτός από αισθήματα χρειάζεσαι επίσης- και μερικές φορές περισσότερο - τον διανοητικό ενθουσιασμό, τη συγκίνηση που προκαλεί ένα ευφυές μυαλό. Φυσικά και σε ενδιαφέρει η ευτυχία και η άνεση των άλλων. Μερικές φορές αυτοί που θέλουν να πλησιάσουν τη καρδιά σου και το μυαλό σου θα πρέπει να διαθέτουν στρατηγική και επιμονή γιατί δεν αποφασίζεις εύκολα να μπεις σε σχέσεις, ή να κατανοήσεις τις σχέσεις που σε φέρνουν σε στενή επαφή με τον άλλο. Τέλειος σύντροφος είναι αυτός που δείχνει κατανόηση, ανοχή, και που υπερασπίζεται την ελευθερία σου ενώ μπορεί να ισορροπήσει άνετα τις πνευματικές σου ανάγκες με τις υλικές σου υποχρεώσεις.

 • Paris Hilton

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αποστόλης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...