παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 27.03.2017 έως 02.04.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η αδυναμία να ταξιδέψεις ή να ξεφύγεις από μία καθημερινότητα που φαίνεται να σου θέτει όρια και φραγμούς είναι ένα θέμα που φαίνεται να σε επηρεάζει τη νέα εβδομάδα. Η είσοδος και του Ερμή στον Ταύρο μπορεί να κάνει κάποιες συναναστροφές μέσα στο σπίτι σου περισσότερο δύσκολες από όσο έχεις συνηθίσει ή να μετατρέψει κάποια οικεία πρόσωπα σε ανθρώπους που θα έρθετε σε σύγκρουση λόγω διαφοράς στη φιλοσοφία σας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Θα χρειαστεί να προσέξεις μήπως προσεγγίζεις ανθρώπους που επιφανειακά φαίνεται να συμφωνούν μαζί σου και να σε υποστηρίζουν, δημιουργώντας όμως αποστάσεις από άτομα που δεν μπορείς έτσι απλά να απομακρυνθείς ή να θεωρήσεις πως θα θέσεις απέναντι σου χωρίς να υπάρχει αντίλογος. Στον τομέα των σπουδών και της γενικότερης εκπαίδευσης σου, καλό θα ήταν να ασχοληθείς εκ νέου με θέματα που γνωρίζεις και μπορεί να έχεις ξεχάσει, αφού το μυαλό σου αυτή την περίοδο μπορεί να παίζει περίεργα παιχνίδια που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν μπροστά στα μάτια όσων θα μπορούσαν να έχουν σημαντική άποψη για εσένα. 

Ερωτική πρόβλεψη: 29.03.2017 έως 04.04.2017
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Μια σοφήδιδασκαλία λέει πως Όλα αλλάζουν όταν αλλάζει η αντίληψη που έχεις γι' αυτά -πως Όλα, μα Όλα, είναι στο μυαλό σου. Αυτό είναι τόσο αληθινό για σένα,Υδροχόε, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πλάσμα. Ουρανοπολίτης και πλάσμα τουΝου όσο κανένα άλλο, η πρακτική μορφή της ζωής και οι στενές επαφές καισυνάφειες με τους ανθρώπους σε προσωπικό επίπεδο σου φέρνουν αρρυθμίες καικάνουν ...
 • Σου τη σπάνε τα όρια που σου επιβάλλονται από έξωθεν. Δεκτό, δεν θα ήσουν Υδροχόος αν γινόσουν κάθε φορά έρμαιο των παρατηρήσεων του/της κάθε τυχάρπαστου/ης. Σήμερα όμως χρειάζεται ένας μεγαλύτερος βαθμός διαλλακτικότητας αν δεν θες να γίνεις μπίλιες με τον/την σύντροφό σου ή κάποιον/α καλό/ή φίλο/ή. Βάλε τα δυνατά σου.
 • Μάρτιος

  1/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 42' Ιχθύων) Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου. Not. Αφού δεν έχω λεφτά καλέ - κι αν έχω, θα μου τα φάνε, να, εδώ η σύνοδος το λέει ξεκάθαρα!

  2/3 (Δίας 22° 11' Ζυγού αντίθεση με Ουρανό 22° 11' Κριού) Τα πράγματα που θέλω να δρομολογήσω ίσως (ΙΣΩΣ) να είναι κομμάτι ανεδαφικά με Δία ανάδρομο στον 9ο. Επίσης, το να μιλάω και να φέρομαι σαν κακομαθημένο τρίχρονο δεν βοηθά καθόλου.

  4/3 (Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα 11° 48' Ιχθύων) Προσοχή στην εξαπάτηση σήμερα, καλέ μου εαυτέ. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα - ότι ακούω δεν είναι απαραίτητο πως ισχύει, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

  5/3 (Άρης 26° 59' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 26° 59' Τοξότη) Η συζήτηση με έναν φίλο ζωής με ανοιχτή καρδιά και πνεύμα ίσως με βοηθήσει να καταλάβω πού και πώς συμπεριφέρομαι σαν τρίχρονο και να το «μαζέψω».

  6/3 ( Ήλιος σύνοδο με Ερμή 16° 38' Ιχθύων) Κάτι που θα ακούσω, μία συζήτηση ίσως αποτελέσει το πρώτο λιθαράκι για οικονομική βελτίωση ή κάποια ευκαιρία.

  8/3  (Ερμής 18° 56' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 56' Αιγόκερω) Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να εκφράσω τον ψυχισμό μου και κυρίως τους φόβους μου...

  9/3 ( Ήλιος 18° 57' Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 18° 57' Αιγόκερω) ... και μην ξεχνάμε πως η έκφραση των φόβων μας είναι το πρώτο βήμα για να τους νικήσουμε!

  12/3 (Ερμής 27° 18' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 18' Τοξότη) Τα δανεικά από και προς φίλους και γενικά οι «ομιχλώδεις» οικονομικές συναλλαγές μπορούν να αποβούν πολύ προβληματικές. Κοινώς, θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!

  17/3 ( Ήλιος 27° 29' Ιχθύων τετράγωνο με Κρόνο 27° 29' Τοξότη) Και όχι, δεν με κάνει κακό άνθρωπο και κακό φίλο να μην θέλω να δώσω ακόμα ένα θαλασσοδάνειο στον επαγγελματία άνεργο φίλο που δεν κάνει καμία προσπάθεια να βοηθήσει ο ίδιος τον εαυτό του.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Θες προχωρήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά κολλάς; Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση σου; Όλες οι απαντήσεις για την ερωτική χημεία και τις προοπτικές της σχέσης σου υπάρχουν στις συναστρίες του Stardome*! Κανε κλικ εδώ και απόκτησε τώρα τη δική σου!

   

  18/3 (Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 9° 06' Κριού) Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες, χαρούμενες και πολύ ερωτικές συναντήσεις - αλλά προσφέρεται και για συζητήσεις εξηγήσεων, συγγνώμης και επανόρθωσης!

  23/3  (Ερμής 19° 13' Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 13' Αιγόκερω) Πρέπει να προσπαθήσω πάρα πολύ να μην εκφράζεται η κυκλοθυμία μου κι οι εναλλαγές της διάθεσής μου με κακό, απότομο και αγενή τρόπο προς τα έξω.

  24/3 (Ερμής 20° 03' Κριού αντίθεση με Δία 20° 03' Ζυγού) Σε συνέχεια της χθεσινής όψης, αυτό ακριβώς μου λέει κι η σημερινή - η γλώσσα μου κι ο τρόπος μου δεν με βοηθάει να με καταλάβουν οι άλλοι, πόσο μάλλον να βρω το δίκιο μου ή να πετύχω το στόχο μου.

  25/3 (Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 4° 57' Κριού) Η σημερινή μέρα ίσως κρύβει μια συνάντηση με κάποιο πρώην ερωτικό σύντροφο! Καλά δεν αγχώνομαι, όλοι φίλοι είμαστε (Υδροχόος γαρ!)

  26/3 (Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό 23° 24' Κριού) Πού να κλειδωθώ σήμερα; Η όψη αυτή είναι ότι πρέπει για να ανοίξω το στόμα μου και όποιον πάρει ο Χάρος. Επίσης, ενδέχεται να έχω μία αναπάντεχη είδηση, και καλό θα είναι να προσέχω πολύ, πάρα πολύ όμως, και στις μετακινήσεις μου.

  27/3 (Άρης 12° 40' Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 12° 40' Ιχθύων) Ημέρα για όμορφες στιγμές με την οικογένεια  - ε, και όσο και να μην είμαι των θεσμών, πρέπει να παραδεχθώ πως ηρεμεί η ψυχή μου με κάτι τέτοια.

  29/3 (Ερμής 27° 45' Κριού τρίγωνο με Κρόνο 27° 45' Τοξότη) Ημέρα για όμορφες, εποικοδομητικές συζητήσεις με φίλους, ή με μεγαλύτερα άτομα των οποίων τη γνώμη εκτιμώ.

  30/3 (Δίας 19° 17' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 19° 17' Αιγόκερω) Ημέρα προσγείωσης - αν οι επιθυμίες μου αδικούν ανθρώπους σημαντικούς στη ζωή μου ή δεν λαμβάνουν υπόψη τα συναισθήματά τους, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν στον αιώνα τον άπαντα. Νόμος.

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 12/3/2-17 22Ο 13' Παρθένου

  Το φως της πανσελήνου στην απόλυτη Ένωση με τον Άλλο. Το σεξ ως μοίρα, λύτρωση και νίκη ενάντια στο θάνατο κι ενάντια στον Εαυτό - στην κακή όψη του «Εγώ». Μαζί μπορούμε να είμαστε αθάνατοι. Μαζί μπορούμε να είμαστε μύστες. Το χρήμα ως μέσο που χωρίζει και ως μέσο που ενώνει. Πόροι - έχεις; Είναι δικοί σου; είναι κοινοί; Ποια είναι η κινητήρια δύναμή σου; Ποιος είναι εκείνος μπροστά στον οποίο μπορείς να μείνεις ψυχή και σώματι γυμνός;

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 28/3/2017 7ο 37' Κριού

  Η νέα αντίληψη δημιουργεί νέα πραγματικότητα. Η νέα αντιμετώπιση το ίδιο. Είναι ακριβώς όπως το νομίζεις, ακριβώς όπως το βλέπεις. Όπως ονομάσεις, αποδεχθείς και αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, αυτό ακριβώς θα είναι. Οι επαφές κι η επικοινωνία είναι ζωηρά και σε κινητοποιούν προς νέα ξεκινήματα - και νέο εαυτό.

  Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

 • 2017

  Μαθαίνοντας μία νέα γλώσσα για επικοινωνία με ξεχωριστούς ανθρώπους

   

  Το 2017 φαίνεται να κουβαλά δύο διαφορετικά μηνύματα για εσένα. Από τη μία πλευρά, ο Δίας (τουλάχιστον μέχρι τις 10 Οκτωβρίου) και ο Κρόνος θα βρεθούν σε θέσεις που δε φαίνεται να επηρεάζουν άμεσα τη ζωή σου. Με το Δία στο Ζυγό έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, να ταξιδέψεις, να εκπαιδευτείς με στόχο να κάνεις το μεγάλο βήμα στην καριέρα σου αργότερα. Μπορείς επίσης να δώσεις αέρα στη σχέση σου για να βρει νέα πατήματα ή να συναντήσεις πρόσωπα που ιντριγκάρουν το μυαλό σου και προσφέρουν την ευκαιρία για ένα νέο έρωτα στη ζωή σου. Με τον Κρόνο στον Τοξότη πάλι μοιάζει να θέλεις να απομακρυνθείς από φιλικές παρέες που δεν προσφέρουν κάτι νέο στη ζωή σου, να κάνεις τομές σε δραστηριότητες που μοιάζει να κολλάνε στην επανάληψη και στη ρουτίνα. Ίσως πάλι να αναλάβεις έναν ορατό και καθορισμένο ρόλο στα κοινωνικά δρώμενα, να θελήσεις να οδηγήσεις μία ομάδα ατόμων προς ένα μοντέλο ζωής που ίσως να βρεις έκφραση ακόμα και μέσα από πολιτικά ή φιλοσοφικά κινήματα.

  Από την άλλη όμως πλευρά, ξεκινούν οι εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου (το Φεβρουάριο και τον Αύγουστο είναι τα σετ των εκλείψεων του 2017), ενώ παράλληλα θα περάσει και ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα του ζωδίου σου στις 9 Μαΐου (Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο). Θα βρεθείς λοιπόν μπροστά σε καρμικές προκλήσεις με στόχο να βάλεις στη ζωή σου ανθρώπους που θα δώσουν νέα διάσταση σε αυτή. Οι άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις θα πρέπει να αποτελέσουν πεδίο δράσης, θα πρέπει να αποτελέσουν το πατρόν πάνω στο οποίο χτίζεις τα νέα δεδομένα της ζωής σου. Μία επαγγελματική πρόταση συνεργασίας μπορεί να ανοίξει μία λεωφόρο στη ζωή σου, καθώς όμως παράλληλα πρέπει να προετοιμαστείς πνευματικά για μία τέτοια πρόκληση. Μία νέα σχέση μπορεί να γεννηθεί και να σε οδηγήσει σε ένα διαφορετικό κοινωνικό περιβάλλον σε σχέση με αυτό που έχεις συνηθίσει να κινείσαι.

  Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου δείχνει πως η δημόσια εικόνα σου αλλάζει προς το τέλος του 2017 με τρόπο που μοιάζει να μεταμορφώνεσαι. Μη φοβηθείς την επαφή με τον κόσμο του ενστίκτου και μην τρομάξεις αν σου ζητηθεί να αναλάβεις ένα ρόλο πρωταγωνιστή που δε φοβάται να έρθει σε επαφή με τα συναισθήματα του. Κάτι νέο γεννιέται μέσα από εσένα, ακόμα και αν η εμπειρία περνά μέσα από ωδίνες.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Η παρουσία του Δία στο Ζυγό μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να προσθέσεις στη ζωή σου σπουδές, ταξίδια και νέες εμπειρίες μέσα από γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που μπορεί να μιλάτε διαφορετική γλώσσα αλλά συμπληρώνετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό από τον Κριό (Ιανουάριος-Μάριος, Σεπτέμβριος και Οκτώβριος) μπορεί να προσθέσει μεγάλες ταχύτητες στη ζωή σου και να φέρει αλλαγές που σε βοηθούν να ξεκολλήσεις από δεδομένες συνθήκες και καταστάσεις. Συζητήσεις σε επαγγελματικό υπόβαθρο μπορεί να αρχίσουν να τρέχουν και να προκύπτουν νέα και προτάσεις που σε ενθουσιάζουν και ίσως και να ταρακουνούν ευχάριστα. Τα νέα που έρχονται από τον τομέα του συγγενικού κύκλου μπορεί να σε ενθουσιάσουν ή να σε προκαλέσουν ώστε να ακολουθήσεις βήματα ραγδαίων αποφάσεων που αλλάζουν την εικόνα σου. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε μία συνεχή μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους ή επειδή προσπαθείς να βρεις το σπίτι που αναζητάς, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να παραμείνεις σε έναν τόπο, επειδή δε φαίνεται να χωράς εκεί που διαμένεις. Το σημαντικότερο όμως μέσα από όλη την παραπάνω διαδικασία είναι πως έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και βλέπεις τη ζωή, πως θα έρθεις σε επαφή με προοπτικές αλλαγής καριέρας ή κατοικίας, πως υπάρχει μία γενικότερη μετακίνηση μέσα στο μυαλό σου που φαίνεται να οδηγείται σε κάτι πιο αποκρυσταλλωμένο τους τελευταίους μήνες του έτους.

  Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό και Ηλιακό σου ζενίθ στις 10 Οκτωβρίου αποτελεί το έναυσμα για να προσπαθήσεις να εξαργυρώσεις ότι συνέβη τους προηγούμενους μήνες. Θα θελήσεις και καταφέρεις να εξαργυρώσεις ένα πτυχίο στην καριέρα σου, θα προσπαθήσεις να πατήσεις καλύτερα στον εργασιακό χώρο και να αναλάβεις ρόλους διαχείρισης και ισχύος που σε δυσκολεύουν και δεσμεύουν, αλλά ταυτόχρονα σε προκαλούν να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου. Η σχέση σου θα περάσει από μία δοκιμασία, αφού καλείσαι να εκφραστείς συναισθηματικά και να είσαι ειλικρινής με τον τρόπο που αισθάνεσαι, κάτι που σημαίνει πως η δαμόκλειος σπάθη της δέσμευσης ή του χωρισμού κρέμεται πάνω από το κεφάλι σου. Αν όμως έχεις καταφέρει να μαζέψεις τις εμπειρίες που αναζήτησες όλους τους προηγούμενους μήνες, τότε τους τελευταίους μήνες του 2017 νιώθεις έτοιμος/η να τις μετατρέψεις σε κάτι που έχει παρόν και μέλλον.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Η παρουσία και παραμονή του Κρόνου στον Τοξότη για σχεδόν όλο το 2017, μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου οπότε και περνά στον Αιγόκερω, αποτελεί μία ευνοϊκή συγκυρία για εσένα αφού δε φαίνεται να σε επηρεάζει με άμεσο τρόπο. Το γενικότερο ξεκαθάρισμα που φαίνεται να λαμβάνει χώρα είναι στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων, αφού μπορεί να αρχίσεις να λαμβάνεις αποστάσεις από πρόσωπα που μέχρι πριν από λίγο καιρό αποτελούσαν κολλητά σου άτομα. Η διαφοροποίηση έγκειται πολλές φορές ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή, αφού προσπαθείς να πάρεις αποστάσεις από τη σοβαροφάνεια και να επενδύσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που προσθέτουν αλήθεια και ειλικρίνεια. Προτιμάς να συζητήσεις με νέους και νέες, να γνωρίζεις άτομα που έκαναν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους, από το να συνεχίσεις να διατηρείς επαφές με πρόσωπα που παραμένουν κολλημένα σε ένα στάτους που έχει αρχίσει να σε κουράζει.

  Από την άλλη όμως πλευρά, έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις έναν πιο ηγετικό ρόλο μέσα σε μία ομάδα, που δε θα πρέπει όμως να λάβει το χαρακτήρα της εξουσίας, αλλά της γνώσης που προσφέρεται με στόχο να γίνει αυτό που θέλει ο καθένας. Μπορεί να αναλάβεις συμβουλευτικό ρόλο, να γίνεις αυτός/η που είναι σε θέση να προσφέρει μία γνώμη που μπορεί να φαντάζει κάπως άκαμπτη, αλλά στην πραγματικότητα επιδέχεται βελτίωσης αν κάποιος/α αποφασίσει να ασχοληθεί βαθύτερα με αυτό που εκφράζεις. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να λαμβάνεις αποστάσεις (ιεραρχικά ή λόγω ρόλου) από πρόσωπα που είχατε μία περισσότερο ισότιμη και άμεση σχέση, κάτι που μπορεί να σε στενοχωρήσει, αλλά δεν είναι δυνατό να παραμένεις δεμένος/η σε ανθρώπους και γνωριμίες που δε θέλουν να προχωρήσουν παρακάτω σύμφωνα και με τα δικά σου πιστεύω.

  Τέλος, ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να ασχοληθείς με τα κοινά και να έχεις προτάσεις για να βρεθείς σε μία πολιτική ή πνευματική κίνηση. Ίσως να αναλαμβάνει ένα ρόλο πολύ μεγαλύτερο από αυτόν που φανταζόσουν στο ξεκίνημα αυτής της πρότασης, αλλά στην πορεία προσπάθησε να μη μείνεις στον τίτλο που σου προσφέρεται αλλά στις ευκαιρίες που σου δίνονται να ξεδιπλώσεις την προσωπικότητα σου.

   

  Ευτυχισμένο 2017 στον έρωτα με ερωτικές συναστρίες από το Stardome!

  Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες ερωτικές συγκινήσεις! Το Stardome* σου αποκαλύπτει τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη Special One του 2017. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου αναφορά ερωτικής συναστρίας!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα το Φεβρουάριο με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στο Λέοντα να σέρνει το χορό. Αν υπάρχει κάτι που σε εμποδίζει να έχεις καθαρή εικόνα σχετικά με τη σχέση σου, τότε μην το ψάχνεις στην άλλη πλευρά, αλλά στον τρόπο που προσπαθείς να κατανοήσεις αυτά που σου λέει η άλλη πλευρά. Μάθε να ακούς και βγάλε από τα αυτιά σου στερεότυπα που σε βοηθούν να ακούς αυτά που θέλεις ή σε εμποδίζουν να ακούσεις αυτά που πραγματικά σου λένε. Αν πάλι απλά υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, τότε τόλμησε να προτείνεις ή να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή με το έτερο ήμισυ γιατί με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να κάνετε μία νέα αρχή. Σε κάθε περίπτωση, έχεις ανάγκη από φρέσκο αέρα στη σχέση σου, οπότε κοίταξε μήπως απλά έχεις κατεβάσει ρολά και δεν επιτρέπεις να συμβεί κάτι τέτοιο. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς θέλει προσοχή στον οικονομικό τομέα, αφού μπορεί να ετοιμάζεσαι να θυματοποιήσεις τον εαυτό σου για να επιτρέψεις σε μία ομάδα να λειτουργήσει αρμονικά και ομαλά. Αν βέβαια το οικονομικό δεν είναι το βασικό σου θέμα, τότε έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος σε μία περίσταση χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα, απλά και μόνο επειδή νιώθεις γαλήνια προσφέροντας απλόχερα. Στον ερωτικό τομέα, προσπάθησε να δεις καθαρά το άλλο πρόσωπο, πετώντας από μπροστά σου σύννεφα και καθρέφτες που κάνουν θολή ή ψεύτικη την εικόνα που αντικρίζεις.

  Το επόμενο σετ εκλείψεων λαμβάνει χώρα τον Αύγουστο με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στο ζώδιο σου να δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι σε μία ερωτική ή επαγγελματική πρόκληση. Αν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, τότε βρίσκεσαι μπροστά σε μία πρόκληση να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου, κυρίως μέσα από ανάληψη δράσεων που δείχνουν τόλμη και θάρρος. Θα δώσεις μάχες με τον άλλο σου εαυτό, θα πολεμήσεις το κομμάτι σου που θέλει να πέσει στη φωτιά και θα προσπαθήσεις να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα, αλλά αυτό δε φαντάζει και πολύ εύκολο. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί την 21η Αυγούστου στο Λέοντα θα φανερώσει κατά πόσο μπορείς να πείσεις την άλλη πλευρά σχετικά με τις προθέσεις ή αν δεν κατάφερες να σταθείς στο ύψος μίας σχέσης ή συνεργασίας που ζητούσε καρδιά και ψυχή και εσύ μπορούσες να συνεισφέρεις μόνο μυαλό και καθαρή σκέψη. Η ανάγκη σου όμως να είσαι με κάποιο άτομο μπορεί να σε κάνει να υπερβείς δικά σου θέσφατα αξιών και πεποιθήσεων και να προσεγγίσεις αυτό το πρόσωπο που μπορεί να σου προσφέρει ζωή τη στιγμή που νόμιζες πως είχες ανακαλύψει το μοτίβο διαβίωσης που σου ταιριάζει. Στον επαγγελματικό τομέα, η ένωση με ένα/μία συνεργάτη ή η είσοδος σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να αλλάξει το μονοπάτι της πορείας σου και να αρχίσεις να επενδύεις σε μία καριέρα που μέχρι πριν από λίγο καιρό απέφευγες να προσεγγίσεις. Έχεις όμως της ευκαιρία να έρθεις πολύ πιο κοντά με τα δημιουργικά σου ταλέντα, οπότε μη χάσεις αυτή την ευκαιρία να προσθέσεις νέο νόημα στη ζωή σου.

   

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παρουσία και παραμονή του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων μέχρι και τις 9 Μαΐου (Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο και Νότιος Δεσμός στους Ιχθείς) αποτελεί μία καλή ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στον οικονομικό τομέα. Φρόντισε να βάλεις σε προτεραιότητες τις επαγγελματικές σου ασχολίες ανάλογα με το βαθμό της χρηματικής αμοιβής  και προσπάθησε μέσα από αυτό τον τρόπο να ιεραρχήσεις κάποια πράγματα στη ζωή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να δεσμευτείς σε ένα επαγγελματικό πρότυπο που στηρίζεται σε μία ξεκάθαρη δουλειά και να αφήσεις πίσω σου ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο που εμπεριέχει και πολύ ρίσκο ή ένα ομιχλώδες τοπίο. Επίσης, φρόντισε να επιλύσεις θέματα που έχουν να κάνουν με οφειλές προς την Εφορία, προς τρίτα πρόσωπα, προς εργοδότες ή εργαζομένους, αφού όσο επιτρέπεις να υπάρχουν απαιτήσεις τρίτων από εσένα, τόσο περισσότερο κινδυνεύεις να βρεθείς χαμένος/η ως προς τις κτήσεις σου. Στον ερωτικό τομέα, προσπαθείς να εκλογικεύσεις τα πράγματα και έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι τέτοιο κυρίως μέσα από πολύ ξεκάθαρες συζητήσεις, αλλά υπάρχει πάντα και το ένστικτο που σε βοηθά να συμπληρώσεις τις απαντήσεις σου. Το μπλέξιμο στον ερωτικό τομέα μπορεί να σε οδηγήσει σε καταστροφικές σχέσεις και σε ψέματα που είναι εύκολο να ανακαλύψει η άλλη πλευρά, αν παρατηρήσει λίγο προσεκτικά την καθημερινότητα σου.

  Η είσοδος του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου στις 9 Μαΐου (Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα και Νότιος Δεσμός στον Υδροχόο) ανοίγει μία έντονα καρμική περίοδο ενάμισι περίπου έτους για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, τότε το διάστημα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου μπορεί να φέρει μπροστά σου την ιδανική σχέση, να σε φέρει μπροστά στην προοπτική να αντιληφθείς πως υπάρχει αυτό το άτομο που μπορεί να σε συμπληρώσει και θεωρούσες πως βρίσκεσαι στη σφαίρα του αστικού μύθου. Μία σχέση που δείχνει σημάδια καθημερινότητας φαίνεται καταδικασμένη να αποτύχει αυτή την περίοδο, αφού είναι πλέον ολοφάνερη η διαφορά και η απόσταση στις βλέψεις του κάθε μέλους. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να μπει μέσα σε αυτή τη σχέση και ένα νέο πρόσωπο που φαίνεται να λειτουργεί σαν τη χαριστική βολή σε μία μισοπεθαμένη κατάσταση, σε μία σχέση που έχει πάψει προ πολλού να λειτουργεί με καθαρό οξυγόνο. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να λειτουργήσεις μέσα από συμμαχίες και συνεργασίες, ακόμα και αν δε σου δίνεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος, αφού σημασία έχει να μαθητεύσεις δίπλα σε πρόσωπα που είναι σε θέση να πάρουν το τιμόνι στα χέρια τους χωρίς να φοβούνται τις λεωφόρους στις οποίες θα βγείτε. Η μαθητεία όμως αυτή δε σημαίνει πως θα κρατήσει για πάντα, αφού έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις και επιδείξεις και τις δικές σου ικανότητες να οδηγήσεις ένα όχημα στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί να είσαι δοσμένος/η σε όλη αυτή τη διαδρομή και να μη λειτουργείς εγωιστικά και με διάθεση να αποδείξεις πως οι άλλοι έχουν άδικο. Όλα τα παραπάνω θα βρουν εφαρμογή των εκπροσώπων του δευτέρου δεκαημέρου από τον Οκτώβριο και μέχρι το τέλος του έτους.

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι ο καλύτερος φίλος του ζωδιακού. Η φιλία είναι η γερή βάση στην οποία μπορεί να στηριχθεί κάθε ρομαντική σου περιπέτεια. Οι κοινές αντιλήψεις, κοσμοθεωρίες, πιστεύω, κοινωνικές ευαισθησίες, στόχοι, όνειρα μπορούν σίγουρα να σε φέρουν πιο κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Ανήκεις στην λέσχη που οι συντροφικές σου επιλογές μοιάζουν πολύ συχνά τουλάχιστον εκκεντρικές για τους άλλους, ή το λιγότερο διαφορετικές. Σημασία για σένα έχει η ιδιαίτερη προσωπικότητά του άλλου και όχι η ταξονόμησή του από το πολύ κόσμο. Η αχίλλειος πτέρνα ωστόσο στις κατ΄εποχάς σχέσεις σου είναι η αυτόματη εμποστοσύνη που δείχνεις στους άλλους. Χρειάζεται να μάθεις ότι κάθε λαμπερή προσωπηκότητα δεν οδηγεί σίγουρα στην ισσοροπία, αλλά μπορεί να γίνει μια θλιβερή ιστορία παραπλάνησης και απώλειας. Ακόμα κι έτσι όμως σπάνια μεταμορφώνεσαι σε κυνικό, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ιδιαιτερότητα του άλλου και τα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους.

  Στη δέσμευση και το γάμο (ή οποιαδήποτε εναλλακτική του μορφή) είσαι κοινωνικός , ευγενικός, γενναιόδωρος αφήνοντας πολύ ελευθερία στο σύντροφό σου και περιμένοντας να κάνει κι αυτός το ίδιο για σένα. Οι σχέσεις όταν γίνονται πνιγηρές, γεμάτες περιορισμούς , υπερβολικά συναισθηματικές, με μεγάλες δόσεις ζήλειας και κτητικότητας αρχίζουν να σε κάνουν να ψάχνεις τη πόρτα της εξόδου. Μπορείς πανεύκολα να οδηγήσεις μια σχέση στην κατάρρευση εάν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξής της. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά παρόλες τις φήμες για το αντίθετο, αλλά εκτός από αισθήματα χρειάζεσαι επίσης- και μερικές φορές περισσότερο - τον διανοητικό ενθουσιασμό, τη συγκίνηση που προκαλεί ένα ευφυές μυαλό. Φυσικά και σε ενδιαφέρει η ευτυχία και η άνεση των άλλων. Μερικές φορές αυτοί που θέλουν να πλησιάσουν τη καρδιά σου και το μυαλό σου θα πρέπει να διαθέτουν στρατηγική και επιμονή γιατί δεν αποφασίζεις εύκολα να μπεις σε σχέσεις, ή να κατανοήσεις τις σχέσεις που σε φέρνουν σε στενή επαφή με τον άλλο. Τέλειος σύντροφος είναι αυτός που δείχνει κατανόηση, ανοχή, και που υπερασπίζεται την ελευθερία σου ενώ μπορεί να ισορροπήσει άνετα τις πνευματικές σου ανάγκες με τις υλικές σου υποχρεώσεις.

 • Paris Hilton

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...