παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 22.12.2014 έως 28.12.2014
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

 Η παρούσα εβδομάδα θα μπορούσε να σηματοδοτεί την αλλαγή στην επαγγελματική σου κατάσταση, ακόμα και μέσα από την ολοκλήρωση ενός κύκλου που φαίνεται να είχε ξεκινήσει πριν από περίπου δύο χρόνια. Φρόντισε να πάρεις μαζί σου μόνο καλές αναμνήσεις, να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και συμπεριφορές που σε στενοχώρησαν, να φύγεις με βλέμμα ευγνωμοσύνης από ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να πεις πως συνεργάζεστε αρμονικά. Αν πάλι όλα τα παραπάνω συμβαίνουν μέσα στο μυαλό σου και αφορούν εικονικούς τρόπους ολοκλήρωσης επαγγελματικών ή προσωπικών σχέσεων, τότε φρόντισε να αντιληφθείς το λόγο για τον οποίο καίγεσαι να φύγεις με το κεφάλι ψηλά. Το να επιζητάς να δεις την καλή μαρτυρία για το πρόσωπο από τους άλλους, ίσως να σημαίνει πως νιώθεις μέσα σου λίγος/η σε κάποιες περιστάσεις τις οποίες δεν κατάφερες να φέρεις εις πέρας όπως θα ήθελες. Αυτή την εβδομάδα, με την ευκαιρία της εισόδου του Κρόνου στον Τοξότη, καλό θα ήταν να μειώσεις το θόρυβο γύρω σου και να εστιάσεις σε άτομα και καταστάσεις που ταιριάζουν με τον τρόπο σκέψης σου. Γιατί όσο συνεχίζεις να δίνεις σημασία σε ότι δε συμβαδίζει με την ιδιοσυγκρασία σου, τόσο θα πέφτεις στην παγίδα να παθιάζεσαι με ιστορίες εκδίκησης και αντεκδίκησης.

Ερωτική πρόβλεψη: 17.12.2014 έως 23.12.2014
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Θαξεκινήσουμε με την εις άτοπον απαγωγή και θα δούμε ποια είναι μερικά από ταχειρότερα πράγματα που μπορείς να σου κάνεις αυτή την εβδομάδα. 1) Κρυφήερωτική σχέση στον επαγγελματικό χώρο (μουαχαχά, καλά, τι σκέφτεσαι;) 2)Ερωτική ιστορία παράλληλη με τη σχέση σου (πας λίγο γυρεύοντας;) 3) Υπερβολικόάγχος με τη δουλειά που σου βγαίνει σε νεύρα, ένταση και κρίσεις πανικού. Γιαμια ακόμα φορά, ...
 • Υδροχόε, δεν είναι ανάγκη να δώσεις συνέχεια σε διαφωνίες ή ασυνεννοησίες με κάποιο/α φίλο/η σου σήμερα. Είσαι ενήλικας και καταλαβαίνεις πως δεν οδηγούν πουθενά τα πείσματα. Έτσι νομίζω τουλάχιστον…
 • Δεκέμβριος

  Η δύναμη του ζωδίου του Υδροχόου δεν έγκειται ούτε στην ευφυΐα του/της, ούτε στην ικανότητα του/της να κρατά αποστάσεις και να παίρνει σημαντικές αποφάσεις με την ψυχρότητα δολοφόνου της KGB. Όχι, η πραγματική δύναμη σου είναι πρωτόλεια, προμηθεϊκή – είναι η ικανότητα σου να βλέπεις φως εκεί που υπάρχει μόνο σκοτάδι, να βλέπεις την επόμενη δημιουργία εκεί που υπάρχουν μόνο συντρίμμια. Ναι, η διέλευση του Κρόνου από το ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου που ολοκληρώνεται αυτό το μήνα με τη μετακίνηση του στο ζώδιο του Τοξότη από τις 24/12 (αν και θα γυρίσει πάλι μέσα στο 2015 για μια σύντομη επίσκεψη) είναι ακριβώς η στιγμή που η φλόγα της δημιουργίας μιας νέας ζωής ανάβει μέσα σου. Και δεν είναι τυχαίο που ακριβώς σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου (από 5/12). Παρά τις όποιες απώλειες και δυσκολίες, παρά τις ευθύνες που επωμίστηκες και τα λάθη που σου στοίχισαν τα τελευταία δύο χρόνια είσαι ζωντανός/η και τώρα θα το αποδείξεις! Αν το ζητούμενο είναι μια επανεκκίνηση στην επαγγελματική σου ζωή, το αίμα σου βράζει και το μυαλό σου είναι έτοιμο να εντυπωσιάσει με τις ιδέες του. Αν αυτό που σε βασανίζει είναι ένα αδιέξοδο σε μια ερωτική σχέση, τώρα μπορείς να κερδίσεις εκ νέου το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσεις εκείνον/η που επιθυμείς. Αν πάλι δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις να δημιουργείς τη ζωή σου, η μόνη συμβουλή είναι να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Η εκλογίκευση και οι ξαναδοκιμασμένες συνταγές είναι οι εχθροί σου. Βέβαια αυτή η διέλευση έχει και την αρνητική της πλευρά. Μπορείς πολύ εύκολα να ξεπεράσεις τα όρια και να γίνεις εκδικητικός/ή απέναντι σε αυτούς που σε αδίκησαν, να γίνεις επιθετικός/ή και βίαιος/η μπροστά στη πρώτη απόρριψη που θα δεχθείς. Κινδυνεύεις ακόμη να ξεσπάσεις και να κατηγορήσεις ανθρώπους που σου στάθηκαν στα δύσκολα. Και για να είμαστε ειλικρινείς το στενό τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού (πιο έντονο στις 15/12) δεν λειτουργεί υπέρ σου σε αυτή τη περίπτωση. Είσαι έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή να ανακαλύψεις εχθρούς και να σηκώσεις λάβαρα πολέμου καθώς πλέον έχεις περάσει στο άλλο άκρο της εμπιστοσύνης: αμφιβάλεις a priori για όλους μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ευτυχώς που για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα λοιπόν, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σου και θα έχεις τη τάση να παραδέχεσαι τα λάθη σου όταν παραφέρεσαι και να γλυκαίνεις εξίσου γρήγορα όσο εξάπτεσαι. Γιατί, όπως φαίνεται, αυτό που περισσότερο σου έχει λείψει αυτό το διάστημα των δύο χρόνων είναι να πιστέψει ξανά κάποιος/α σε εσένα αρκετά, για να πιστέψεις στη συνέχεια κι εσύ στον εαυτό σου. Και αυτό ο/η κάποιος/α δε μπορεί παρά να είναι ένας/μια σύντροφος που μπορεί να είναι και εραστής/ερωμένη και φίλος/η και στήριγμα σε όλα. Αν τον/την έχεις ήδη βρει, από εδώ και πέρα όλα θα πηγαίνουν μόνο καλύτερα. Αν τον/την αναζητάς, μη σταματάς να ψάχνεις. Ίσως και να τον/την γνωρίζεις ήδη αλλά να μην έχεις φανταστεί ότι είναι αυτός/ή…

 • 2014

  Το 2014 με μια ματιά

  Η διετία που διανύεις (ξεκίνησε πέρυσι) με το Κρόνο στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου είναι μια εποχή θερισμού των καρπών της συμπεριφοράς σου εδώ και πολλά χρόνια. Βιώνεις τώρα τις συνέπειες της προσωπικής στάσης που κράτησες σε όλα τα επίπεδα - συναισθηματικό, ηθικό, επαγγελματικό. Αν λειτουργείς εδώ και χρόνια με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους που συνθέτουν το άμεσο περιβάλλον σου και με μεθοδικότητα στις υποχρεώσεις σου, τότε αυτή είναι μια χρονιά εκτόξευσης. Αλλά αν λειτούργησες ωφελιμιστικά, ανεύθυνα ή απρόσεκτα, τότε τα συσσωρευμένα λάθη, παραλείψεις και αδικίες χρόνων πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια και να θέσουν σχεδόν ανυπέρβλητες δυσκολίες και εμπόδια σε ό, τι επιθυμείς να πετύχεις.

  Έτσι στην επαγγελματική σου ζωή θα αποκτήσεις εκ νέου πολλές ευθύνες και αν υπάρχει μια στιγμή για να αποδείξεις τις ηγετικές σου ικανότητες αυτή είναι τώρα. Όμως ακόμη κι αν επιλέξεις να μην αναλάβεις το ρόλο του ηγέτη στο χώρο που εργάζεσαι ή στην οικογένεια σου, θα είναι μια παραγωγική περίοδος για την εικόνα σου και τη εργασία σου αν προσαρμοστείς στο απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σου. Παράλληλά, όπως αναφέρθηκε, αυτή είναι μια περίοδος θερισμού και αν έχεις λειτουργήσει με λάθος ηθική και προσανατολισμούς, τώρα θα ξεσπάσουν (αν δεν έχουν ξεσπάσει ήδη) οι προκλήσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην πλήρη διάλυση της ζωής που είχες δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια με επίκεντρο της δύο Ηλιακές εκλείψεις που λαμβάνουν χώρα στον άξονα καριέρας/προσωπικής ζωής (ρήξεις με παιδιά και γονείς, κρίση στο γάμο σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο, απώλεια εισοδημάτων).  Συνεπώς αν πρέπει να βγει ένα αρχικό συμπέρασμα για το 2014 αυτό είναι: τα αποτελέσματα χρόνων προετοιμασίας, επιλογών και εργασίας τώρα αναδύονται στην επιφάνεια και κρίνεσαι με βάση τη συνολική στάση ζωής σου. Όποια θετικά αποτελέσματα έρθουν θα είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς ετών και όποιες δυσκολίες θα είναι συνέπεια των δικών σου λαθών, παραλείψεων και στάσης ζωής.

  Τέλος ιδιαίτερα σημαντικό κρίνεται το δεύτερο μισό της χρονιάς με το Δία να περνά στον 7ο ηλιακό σου οίκο και ο κοινωνικός και επαγγελματικός σου κύκλος ανοίγει και έχεις μια ακόμη ευκαιρία να σώσεις την παρτίδα και να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις σχέσεις που κρίνεις πιο σημαντικές. Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη!

   

  Ο Κρόνος στο Σκορπιό και το στοίχημα με τον εαυτό σου

  Μια προειδοποίηση πριν ξεκινήσουμε να αναφέρουμε όσα προκαλεί ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου: αν μέσα στη χρονιά αντιληφθείς πως ο εργασιακός φόρτος και οι ευθύνες που έχεις αναλάβει δρουν καταπιεστικά στην ψυχολογία σου, αυτή είναι μια σοβαρή ένδειξη πως πρέπει άμεσα ν' αρχίσει να αναζητάς μια καριέρα, θέση, επάγγελμα που να ταιριάζει στην αληθινή σου φύση, γιατί αυτό που κάνεις έχει φθαρεί πέραν διόρθωσης. Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό το σημαντικό κομμάτι, πάμε στα επιμέρους.

  Σενάριο 1ο: Θα εργαστείς πολύ. Όποια κι αν είναι η θέση σου, ό, τι κι αν περιλαμβάνει η εργασία σου σε επίπεδο υποχρεώσεων, αναγκών, φόρτου, μεθόδων ή απαιτήσεων, θα χύσεις τόνους ιδρώτα. Ο Κρόνος στον 10ο οίκο σου έρχεται με μια υπόσχεση που θα την τηρήσει ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα: θα ανταμειφτείς όσο σου αξίζει και έχεις πολεμήσει! Αν έχεις μακροπρόθεσμους στόχους ή είσαι χρόνια σε μια θέση και θες να πάρεις το ασανσέρ για τα υψηλά κλιμάκια, φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία σου να αποδείξεις τι αξίζεις! Αν για πολύ καιρό έχεις αφιερωθεί απόλυτα στον τομέα σου και συνεχίζεις να τον αγαπάς και να αντλείς δύναμη από αυτόν, φέτος είναι η χρονιά της αναγνώρισης. Όμως αν δεν έχεις ξεκαθαρισμένα επαγγελματικά θέλω και δεν έχεις συνδέσει τις προσωπικές σου φιλοδοξίες με τους στόχους του χώρο εργασίας σου, τότε ετοιμάσου για ανώμαλη προσγείωση. Ελπίζω όχι και συντριβή...

  Σενάριο 2ο: Ο κίνδυνος αυτής της περιόδου είναι δώσεις υπερβολική έμφαση στα εξωτερικά δεδομένα της ζωής σου (καριέρα, δημόσια εικόνα κτλ) και να παραμελήσεις τη προσωπική σου ζωή. Σχέσεις ζωής (φιλικές, οικογενειακές ή γάμος) μπορεί να περάσουν από τεράστια κρίση γιατί δεν δίνεις παρέχεις πια το ενδιαφέρον, το χρόνο και τα συναισθήματα που έδινες στο παρελθόν. Αν για εσένα δε σημαίνουν τίποτα κάποιες από αυτές πλέον, ορθώς θα πράξεις να αφοσιωθείς στην εικόνα σου. Αν όμως σημαίνουν ακόμη πολλά για εσένα σε συναισθηματικό επίπεδο μήπως σκάβεις το λάκκο σου με τα ίδια σου τα χέρια κυνηγώντας τις φιλοδοξίες σου.

   

  Ο Δίας και οι προκλήσεις της χρονιάς

  Σε ένα κόσμο που κινείται γύρω, μέσα κι έξω από το χρήμα, η παρουσία του Δία στον 6ο ηλιακό οίκο σου μέχρι τις 15 Ιουλίου προσπαθεί να σου υπενθυμίσει πως η εργασία, εκτός από τα προς το ζην, πρέπει να σου προσφέρει νόημα, να σε εμπνέει, να είναι κινητήριος μοχλός αυτοπεποίθησης για να μπορείς με διάθεση να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες της ζωής - με άλλα λόγια η εργασία σου δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται σαν μια από αυτές τις δυσκολίες αλλά σαν διέξοδος. Σε ένα επίπεδο αυτή η διέλευση μπορεί να αποτελέσει βάλσαμο στις πιέσεις του Κρόνου που προαναφέρθηκαν και θα πρέπει να ευλογείς τη τύχη σου αν έχεις μπει σ' αυτή τη διάθεση.

  Από την άλλη πλευρά καταλαβαίνεις πως οι βλέψεις που έχεις για την εργασία σου είναι πολύ υψηλές φέτος, και ίσως ρομαντικές για τους/τις περισσότερο ρεαλιστές/ρεαλίστριες του ζωδίου. Όμως, ακόμη κι αν δεν πετύχεις την δουλειά που θα σε κάνει να ξυπνάς κάθε πρωί με το φωτεινό χαμόγελο που θα επιλεγόταν για διαφήμιση οδόντοπαστας, θα καταφέρεις αισθητά να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου μέσα στη χρονιά. Επίσης προσέθεσε στα προτερήματα του Δία στον 6ο οίκο πως η ενέργεια του σώματος σου αναζωογονείται με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σου δώσει πράσινο φως για να αφιερώσεις όλα τα διαθέσιμα αποθέματα ενέργειας σου στη διόρθωση όλων των κακώς κειμένων στην εργασιακή σου ρουτίνα... Τέλος, αν αυτό που έχεις ανάγκη είναι ένα έξτρα εισόδημα, μια δεύτερη δουλειά μπορεί να βρεθεί με σχετική ευκολία αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις εκπτώσεις στον ελεύθερο χρόνο σου.

  Και χωρίς ανάσα φτάνουμε στις 16 Ιουλίου που ο Δίας περνά στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σου (αν ανήκεις στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου σίγουρα θα επηρεαστείς περισσότερο από τους/τις υπόλοιπους/ες μέχρι το τέλος της χρονιάς). Η κοινωνική ζωή αποκτά νέα ταυτότητα, φωτεινότερα χρώματα και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προσθήκες. Μια συμβουλή: το θέμα με τον Δία είναι να κάνεις ευχές γιατί μόνο έτσι του αφήνεις ελεύθερο γήπεδο να μεγαλουργήσει. Αν αυτό που έχεις ανάγκη είναι από έναν/μια σύντροφο που θα στείλει τη μοναξιά σου στο πυρ το εξώτερο, τότε βάλε τα καλύτερα ρούχα σου, φόρα το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο και βγες έξω να τον/την ανακαλύψεις. Σε περιμένει στη γωνιά ενός μπαρ, σε μια παραλία, σε ένα φιλικό σπίτι. Είναι εκεί και περιμένει εσένα. Αν από την άλλη πλευρά αυτό που θα ήθελες περισσότερο είναι να αποκτήσεις μια σοβαρή και στιβαρή επαγγελματική προοπτική, θα εκπλαγείς από τους ανθρώπους που θα μπουν στον κοινωνικό σου κύκλο. Μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να σε βοηθήσουν άμεσα να βρεις μια δουλειά, όμως δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο σου με ευχάριστα νέα. Όμως τίποτα από αυτά δε θα έρθει αν πρώτα δε δημιουργηθεί χώρος στη ζωή σου για νέα πρόσωπα και συνθήκες. Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι σχέσεις που έχουν από καιρό πάψει να σου προσφέρουν ευτυχία και νόημα θα πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και αυτή είναι πάντα μια διαδικασία που όσο Υδροχόος κι αν είσαι, πονάει βαθιά...

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι ο καλύτερος φίλος του ζωδιακού. Η φιλία είναι η γερή βάση στην οποία μπορεί να στηριχθεί κάθε ρομαντική σου περιπέτεια. Οι κοινές αντιλήψεις, κοσμοθεωρίες, πιστεύω, κοινωνικές ευαισθησίες, στόχοι, όνειρα μπορούν σίγουρα να σε φέρουν πιο κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Ανήκεις στην λέσχη που οι συντροφικές σου επιλογές μοιάζουν πολύ συχνά τουλάχιστον εκκεντρικές για τους άλλους, ή το λιγότερο διαφορετικές. Σημασία για σένα έχει η ιδιαίτερη προσωπικότητά του άλλου και όχι η ταξονόμησή του από το πολύ κόσμο. Η αχίλλειος πτέρνα ωστόσο στις κατ΄εποχάς σχέσεις σου είναι η αυτόματη εμποστοσύνη που δείχνεις στους άλλους. Χρειάζεται να μάθεις ότι κάθε λαμπερή προσωπηκότητα δεν οδηγεί σίγουρα στην ισσοροπία, αλλά μπορεί να γίνει μια θλιβερή ιστορία παραπλάνησης και απώλειας. Ακόμα κι έτσι όμως σπάνια μεταμορφώνεσαι σε κυνικό, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ιδιαιτερότητα του άλλου και τα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους.

  Στη δέσμευση και το γάμο (ή οποιαδήποτε εναλλακτική του μορφή) είσαι κοινωνικός , ευγενικός, γενναιόδωρος αφήνοντας πολύ ελευθερία στο σύντροφό σου και περιμένοντας να κάνει κι αυτός το ίδιο για σένα. Οι σχέσεις όταν γίνονται πνιγηρές, γεμάτες περιορισμούς , υπερβολικά συναισθηματικές, με μεγάλες δόσεις ζήλειας και κτητικότητας αρχίζουν να σε κάνουν να ψάχνεις τη πόρτα της εξόδου. Μπορείς πανεύκολα να οδηγήσεις μια σχέση στην κατάρρευση εάν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξής της. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά παρόλες τις φήμες για το αντίθετο, αλλά εκτός από αισθήματα χρειάζεσαι επίσης- και μερικές φορές περισσότερο - τον διανοητικό ενθουσιασμό, τη συγκίνηση που προκαλεί ένα ευφυές μυαλό. Φυσικά και σε ενδιαφέρει η ευτυχία και η άνεση των άλλων. Μερικές φορές αυτοί που θέλουν να πλησιάσουν τη καρδιά σου και το μυαλό σου θα πρέπει να διαθέτουν στρατηγική και επιμονή γιατί δεν αποφασίζεις εύκολα να μπεις σε σχέσεις, ή να κατανοήσεις τις σχέσεις που σε φέρνουν σε στενή επαφή με τον άλλο. Τέλειος σύντροφος είναι αυτός που δείχνει κατανόηση, ανοχή, και που υπερασπίζεται την ελευθερία σου ενώ μπορεί να ισορροπήσει άνετα τις πνευματικές σου ανάγκες με τις υλικές σου υποχρεώσεις.

 • Shakira

έχουν γενέθλια 201 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...