παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 02.03.2015 έως 08.03.2015
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Με τον Ερμή να συνεχίζει να βρίσκεται για ακόμα μία εβδομάδα στο ζώδιο σου, η εξωστρέφεια είναι κάτι το δεδομένο. Διαθέτεις ταχύτητα και ευστροφία να θέσεις σε κίνηση πλάνα και σχέδια σου, να ξεκινήσεις κάποιες διαδικασίες που για άλλους μπορεί να φαντάζουν βουνό, να εκφραστείς με τρόπο σαφή και άμεσο που κερδίζει τις εντυπώσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι πολύ εύκολο να ξεκινάς κάτι και να το αφήνεις στη μέση, να προχωράς μπροστά και να μην κοιτάζεις γύρω σου, να βιάζεσαι και να παρασέρνεις στο δρόμο σου αντικείμενα ή ανθρώπους που απλά δεν πρόσεξες.

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Stardome* και του Sexyshades.gr και κέρδισε ένα σετ αξίας 150€ με τα εσώρουχα της ταινίας 50 Shades of Grey!  

Ο φρενήρης ρυθμός της ζωής σου σημαίνει πως δεν έχεις καθόλου χρόνο να ασχοληθείς με ότι θεωρείς πως έχει απλά τελειώσει, πως δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι μαζί του, πως είναι ένα εμπόδιο μπροστά στα μάτια σου για να δεις το παρακάτω. Όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβολίζει πως αναζητάς καθετί που είναι νέο, φρέσκο και καινούργιο και πως έχεις την επιθυμία να συναναστρέφεσαι με νεανικά μυαλά και φρέσκες καρδιές. Υπάρχουν όμως και κύκλοι ζωής που κλείνουν αυτή την εποχή και καλό θα ήταν να τους αναγνωρίσεις και να μην τους αφήσεις να σβήσουν χωρίς να πεις κάτι για όλο αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου.

Ερωτική πρόβλεψη: 25.02.2015 έως 03.03.2015
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Θέλεις νακάνουμε ένα γκάλοπ; Θα κάνουμε - δηλαδή εσύ θα το κάνεις. Πας ένα στοίχημα πωςαν ζητήσεις ένα μόνο επιθετικό προσδιορισμό για το άτομό σου από όποιον σεξέρει, η συχνότερη αναφορά θα ήταν «αποστασιοποιημένος»; Κι όπως ένα μαχαίριείναι και για να κόψεις ψωμί να φας, και για να κόψεις το λαιμό σου, έτσι ...
 • Για κάποιον/α που βάζει την προσωπική του ελευθερία πάνω απʼ όλα, μπλέκεις ανησυχητικά συχνά με ανθρώπους (φίλους/ες, σύντροφο) που κάνουν κρα από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας πως ευχαριστιούνται τα παιχνιδάκια εξουσίας. Και τι κάνει ένας/μια συνειδητοποιημένος/η Υδροχόος σε τέτοιες περιπτώσεις. Όχι, το «αδιαφορώ» δεν είναι το σωστό ρήμα. Δοκίμασε καλύτερα το «επιτίθεμαι» από σήμερα.
 • Μάρτιος

   Δύο αντικρουόμενες ανάγκες έρχονται να θέσουν μερικές δύσκολες σπαζοκεφαλιές το πρώτο μισό του Μαρτίου. Από τη μια πλευρά χρειάζεται επειγόντως να επανέλθουν τα οικονομικά σου σε θετικό πρόσημο. Δεν είναι μόνο ότι κουράστηκες να δουλεύεις μόνο για να βγάζεις τα απολύτως απαραίτητα. Το βασικό ζήτημα που σε απασχολεί να δημιουργήσεις τις συνθήκες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ξανά προοπτική και όνειρα για το μέλλον. Οπότε στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου είναι που πρέπει να λάβεις αποφάσεις για το αν συνεχίζεις ή όχι στο χώρο ή στο αντικείμενο εργασίας που απασχολείσαι αυτή τη στιγμή. Παράλληλα εξερευνάς πάντα εναλλακτικές λύσεις, έρχεσαι σε επαφή με γνωστούς που μπορούν να προωθήσουν τη δουλειά σου ή το βιογραφικό σου και βρίσκεσαι σε κατάσταση δημιουργικού συναγερμού.  Όσο για τη δεύτερη ανάγκη σου που αντιτίθεται στη πρώτη, δεν είναι άλλη από την επιθυμία να αυξήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου και επιτέλους να βγάλεις από την εντατική την κοινωνική σου ζωή. Δύσκολο στοίχημα ακόμη και για έναν/μια Υδροχόο. Και μάλιστα γίνεται ακόμη δυσκολότερο αν αναλογιστείς ότι την ίδια στιγμή τα βλέμματα συγγενών/γονέων, αλλά και του/της συντρόφου σου, βρίσκονται πάνω σου και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σε κατηγορήσουν ότι φέρεσαι ανώριμα και να σε λούσουν με τα κηρύγματα τους. Αν μιλάγαμε για εσένα πριν δυόμιση χρόνια, η λύση θα ήταν προφανής: να ασχολείσαι λιγότερο με το σκέφτονται οι άλλοι για εσένα και να αφοσιωθείς στα δικά σου θέλω. Όμως είμαστε στο 2015 και μάλιστα μπροστά στη πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς (20 Μαρτίου) και ο δογματισμός δεν έχει χώρο σε καμία έκφανση της ζωής σου. Τώρα πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς να είσαι οικονομικά αυτάρκης ή/και να φέρεις εις πέρας τις ρεαλιστικές προκλήσεις της ζωής. Σκονάκι του αστρολόγου σου: σε έξι μήνες θα παίρνεις τα πρώτα μηνύματα ότι βγαίνεις νικητής σε αυτή τη μάχη.

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να βρίσκεται ήδη από το προηγούμενο έτος στο Λέοντα και στον 7ο οίκο σου, συνεχίζει να ευνοείται έως και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου η δημιουργία σχέσεων και συνεργασιών. Δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο να αποφασίσεις πως πρέπει να επισημοποιήσεις μια σχέση, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συναντάς ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συνεργαστείς πολύ αρμονικά και να βοηθήσετε ο ένας στον άλλον σε πολλά επίπεδα. Δεν είναι η στιγμή που πρέπει να βασιστείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις και να δράσεις ατομικά ή που θα πρέπει να επιβάλεις την άποψη σου και τις θεωρίες σου. Αν κάποια σχέση τελειώσει μέσα σε αυτό το διάστημα, θα είναι επειδή ουσιαστικά δεν είχε κάτι παραπάνω να σου προσφέρει ή πολύ απλά δεν σε ικανοποιούσε πλέον. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή για να κάνεις καλή εντύπωση στους άλλους, να ξεδιπλώσεις τα διπλωματικά σου ταλέντα και να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο από τις 11 Αυγούστου τα οικονομικά ζητήματα θα παρουσιάσουν βελτίωση. Μπορείς να τακτοποιήσεις χρέη, δάνεια, κληρονομιές και να δημιουργήσεις συνεργασίες οι οποίες θα σου φανούν στην πορεία ιδιαίτερα κερδοφόρες. Όσων αφορά τις σχέσεις, από δω και πέρα θα είσαι πολύ πιο ανοιχτός/ή στον να έρθεις πιο κοντά με τον άλλον και να αποκτήσεις οικειότητα μαζί του. Θα βιώσεις έντονα συναισθήματα και πάθη -τα οποία για έναν/μία Υδροχόο μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστεί- και ίσως σου δημιουργηθεί η ανάγκη να ελέγξεις και να χειριστείς τον άλλον.  Το ιδανικότερο είναι να διοχετεύσεις την ενέργεια σου είτε στο σεξ, είτε σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και να μην γίνεις άπληστος/η με τη δύναμη και την εξουσία. Πρέπει να αποδεχτείς ότι κάποια πράγματα είναι έξω από τον έλεγχο μας και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι'αυτό.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και στον 11ο οίκο σου και σηματοδοτεί μια περίοδο στην οποία οι φίλοι και οι ομάδες θα παίξουν πολύ ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σου. Θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το ποιοί άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σου και σε στηρίζουν, με ποιούς μοιράζεσαι κοινούς στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες και ποιούς θα πρέπει να απομακρύνεις οριστικά. Είναι πολύ σημαντικό να εργαστείς συλλογικά, να γίνεις μέλος μιας ομάδας -αν δεν είσαι ήδη- και να αναλάβεις ευθύνες μέσα σε αυτή. Με αυτή τη διέλευση θα φανούν τα αποτελέσματα των στόχων σου και των προσπαθειών σου και θα πρέπει να επαναξιολογήσεις τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Δεν είσαι ο άνθρωπος που αλλάζει εύκολα κατεύθυνση και απόψεις, όμως βλέποντας πως δεν οδηγήσαι πουθενά όσο κι αν εξακολουθείς να επιμένεις σε κάτι, θα πρέπει να σκεφτείς να γίνεις πιο ευέλικτος και αν χρειαστεί να χτίσεις ένα νέο όραμα από την αρχή.

  Ο Κρόνος επιστρέφει για λίγο μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού (14/6-17/9), σε μια θέση που τα πρηγούμενα χρόνια ταλαιπώρησε αρκετά την καριέρα σου. Τώρα είναι η ώρα να δεις τις φιλοδοξίες σου μέσα από ένα άλλο πρίσμα και να αποκρυσταλλώσεις τι πραγματικά έχεις καταφέρει τα προηγούμενα 2 χρόνια. Πιστεύεις ότι σε αντιπροσωπεύει ο κοινωνικός ρόλος που έχεις επιλέξει; Oι στόχοι που έχεις εκπληρώσει σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο πλήρης; Μήπως θα μπορούσες να είχες πετύχει περισσότερα αλλά δεν προσπάθησες αρκετά ή επέλεξες λάθος μονοπάτι; Mήπως έχεις ενστερνιστεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες κάποιων άλλων και όχι αυτά που θέλεις πραγματικά;

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε προτρέψουν να γίνεις πιο ενεργός στο άμεσο περιβάλλον σου (αδέρφια/συγγενείς), και να μάθεις να μάθεις να είσαι πιο διαλλακτικός στις απόψεις σου. Οι μετακινήσεις / τα ταξίδια που θα κάνεις και ο κόσμος που θα γνωρίσεις θα είναι πολύ σημαντικά για να την μετέπειτα πορεία σου και θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε καινούργιο και σου κινεί την περιέργεια. Ναι, έρχεται κάποια στιγμή που ακόμα και ο τρόπος σκέψης ενός Υδροχόου αλλάζει. Αποδέξου το!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αναμοχλεύουν κάποιο ζήτημα που αφορά τα οικονομικά ή την ιδιοκτησία και σε πιέζει ασφυκτικά. Θα πρέπει σε αυτές τις περιόδους να συμβιβάζεις τις δικές σου ανάγκες για σταθερότητα και ασφάλεια με αυτές των άλλων ή πιο συγκεκριμένα του συντρόφου σου. Βιώνεις έντονα την ανάγκη να νιώσεις υλικά ασφαλής, όμως θα πρέπει να αναρωτηθείς εάν έχεις κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να είσαι συνεπής στις εκκρεμότητες σου ή αν έκανες τις σωστές κινήσεις για να εξασφαλιστείς οικονομικά.

   

  Από τη Starfemina

   

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι ο καλύτερος φίλος του ζωδιακού. Η φιλία είναι η γερή βάση στην οποία μπορεί να στηριχθεί κάθε ρομαντική σου περιπέτεια. Οι κοινές αντιλήψεις, κοσμοθεωρίες, πιστεύω, κοινωνικές ευαισθησίες, στόχοι, όνειρα μπορούν σίγουρα να σε φέρουν πιο κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Ανήκεις στην λέσχη που οι συντροφικές σου επιλογές μοιάζουν πολύ συχνά τουλάχιστον εκκεντρικές για τους άλλους, ή το λιγότερο διαφορετικές. Σημασία για σένα έχει η ιδιαίτερη προσωπικότητά του άλλου και όχι η ταξονόμησή του από το πολύ κόσμο. Η αχίλλειος πτέρνα ωστόσο στις κατ΄εποχάς σχέσεις σου είναι η αυτόματη εμποστοσύνη που δείχνεις στους άλλους. Χρειάζεται να μάθεις ότι κάθε λαμπερή προσωπηκότητα δεν οδηγεί σίγουρα στην ισσοροπία, αλλά μπορεί να γίνει μια θλιβερή ιστορία παραπλάνησης και απώλειας. Ακόμα κι έτσι όμως σπάνια μεταμορφώνεσαι σε κυνικό, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ιδιαιτερότητα του άλλου και τα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους.

  Στη δέσμευση και το γάμο (ή οποιαδήποτε εναλλακτική του μορφή) είσαι κοινωνικός , ευγενικός, γενναιόδωρος αφήνοντας πολύ ελευθερία στο σύντροφό σου και περιμένοντας να κάνει κι αυτός το ίδιο για σένα. Οι σχέσεις όταν γίνονται πνιγηρές, γεμάτες περιορισμούς , υπερβολικά συναισθηματικές, με μεγάλες δόσεις ζήλειας και κτητικότητας αρχίζουν να σε κάνουν να ψάχνεις τη πόρτα της εξόδου. Μπορείς πανεύκολα να οδηγήσεις μια σχέση στην κατάρρευση εάν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξής της. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά παρόλες τις φήμες για το αντίθετο, αλλά εκτός από αισθήματα χρειάζεσαι επίσης- και μερικές φορές περισσότερο - τον διανοητικό ενθουσιασμό, τη συγκίνηση που προκαλεί ένα ευφυές μυαλό. Φυσικά και σε ενδιαφέρει η ευτυχία και η άνεση των άλλων. Μερικές φορές αυτοί που θέλουν να πλησιάσουν τη καρδιά σου και το μυαλό σου θα πρέπει να διαθέτουν στρατηγική και επιμονή γιατί δεν αποφασίζεις εύκολα να μπεις σε σχέσεις, ή να κατανοήσεις τις σχέσεις που σε φέρνουν σε στενή επαφή με τον άλλο. Τέλειος σύντροφος είναι αυτός που δείχνει κατανόηση, ανοχή, και που υπερασπίζεται την ελευθερία σου ενώ μπορεί να ισορροπήσει άνετα τις πνευματικές σου ανάγκες με τις υλικές σου υποχρεώσεις.

 • Paris Hilton

έχουν γενέθλια 346 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...