παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 20.10.2014 έως 26.10.2014
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

 Τα πράγματα αυτή την εβδομάδα φαίνεται να σοβαρεύουν αφού καλείσαι να σταθείς όρθιος/α σε μία περίσταση κατά την οποία θα πιεστείς. Ένα θέμα που αφορά άτομα της οικογένειας μπορεί να σε δυσκολέψει, αφού φαίνεται να πρέπει να στηρίξεις ή να στηριχτείς, αφού θα χρειαστεί να τσαλακώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Αν πάλι έχεις εμπλακεί σε παρασκηνιακά ζυμώματα στον επαγγελματικό τομέα, τότε πρόσεξε τη συμπεριφορά ανθρώπων που μπορεί να διαθέτουν διπλό ρόλο και θα πρέπει να προσέχεις κάθε λέξη σου πλέον. Η Ηλιακή έκλειψη στις 23/10 στο Σκορπιό σε συνδυασμό με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στις 26/10 σηματοδοτεί μία περίοδο που οι κινήσεις σου παρακολουθούνται, οι σκέψεις σου μπορεί να σκανάρονται, οι προθέσεις σου να μετρούνται ώστε να βγει ένα τελικό πόρισμα σχετικά με τις ικανότητες σου, με την αντοχή σου και το βαθμό της πίστης σου σε μία ομαδική προσπάθεια...

Ερωτική πρόβλεψη: 15.10.2014 έως 21.10.2014
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Μετά από κυριολεκτικό αστρολογικό σφυροκόπημα εβδομάδων, για να μην πωμηνών, νομίζω πως ένα διάλλειμα από την παράνοια και τη συνεχή προσπάθειαχρειαζόταν, Υδροχόε! Και τι καλύτερη ιδέα για ένα πλάσμα ανοιχτών οριζόντων από...  τον ίδιο τον ορίζοντα! Δηλαδή όχι μόνο τουτον ορίζοντα να κοιτάς το άπειρο εσύ κι ο εαυτός σου, τι ερωτική πρόβλεψη θαήταν αυτή! Ο ορίζοντας όμως σετάκι με ...
 • Αυτές τις μέρες μπορείς να συζητήσεις/κλείσεις/προγραμματίσεις τις επόμενες οικονομικές σου συνεργασίες ή να διαπραγματευτείς το θέμα του μισθού σου από την αρχή. Ναι, ίσως προκύψουν και μερικά ακόμη έξοδα που έχουν να κάνουν με κάτι που έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη και λέγεται «ποιότητα ζωής». Όχι, δεν πρέπει να παρασυρθείς και να ξοδέψεις αλόγιστα. Έχεις ακόμη πολλές μάχες στον οικονομικό στίβο για να χαλαρώνεις!
 • Οκτώβριος

   Υπάρχει ένα στοιχείο του ανάδρομου Ερμή που ταιριάζει γάντι στο ζώδιο σου και αυτό ακούει στο όνομα «αναλυτική, λογική εξέταση όλων όσα συμβαίνουν». Ναι, από τις 4/10 που ο ανάδρομος Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου, εσύ καλείσαι να είσαι η φωνή και η ψυχή της λογικής για όλους και όλα. Πρώτα από όλα μέσα στη οικογένεια σου που είναι πολύ πιθανό ήδη να ακονίζονται μαχαίρια και να ξεσπούν αντιμαχίες για ψήλου πήδημα. Κατά δεύτερον στο χώρο εργασίας σου, που είτε γίνονται αλλαγές στα ανώτερα κλιμάκια και καλείσαι να τρέχεις σα το πυροσβέστη πίσω από κάθε φωτιά που ανάβει, είτε λαμβάνουν χώρα αποχωρήσεις και ανακατατάξεις και βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου δε ξέρεις ακριβώς τι σου ξημερώνει. Όπως είναι λογικό αυτή η συνεχής αναμπουμπούλα σε αναγκάζει να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις όπως το βαθμό της εξάρτησης που έχει οικογένεια σου από εσένα όταν σκουραίνουν τα πράγματα (άλλωστε είναι γνωστό ότι η δική σου εξάρτηση από την οικογένεια τείνει στο μηδέν τις περισσότερες μέρες του χρόνου), το βαθμό εμπιστοσύνης σου στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκεσαι και στους συνεργάτες, το επίπεδο αντοχών της σχέσης σου (γιατί αν νομίζεις ότι με το χαμό των πρώτων ημερών του Οκτώβρη θα μείνει η προσωπική σου ζωή στο απυρόβλητο, πλανάσαι πλάνην οικτρά). Όλα αυτά τα ερωτήματα δεν πρόκειται να απαντηθούν όμως παρά στο τέλος του μήνα όπου μια ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό (23/10) κλείνει ένα διετή κύκλο εκλείψεων. Εδώ και δύο χρόνια πολέμησες με λύσσα την εικόνα που κάποιοι άλλοι (συγγενείς, γονείς, ο/η σύντροφος σου) είχαν πλάσει για εσένα και στην είχαν φορέσει σα στενό ρούχο. Είδες τον εαυτό σου να πολεμά κόντρα στο ρεύμα και με τα προγνωστικά εναντίον του για να μείνει στην επιφάνεια, μέσα από απώλειες, κλεισίματα κύκλων και αφόρητη ψυχολογική κούραση. Αυτό είναι το τελευταίο κεφάλαιο. Τώρα πρέπει να φορέσεις το κουστούμι που εσύ έραψες στα μέτρα σου με τα υλικά των ονείρων και των στόχων σου. Α, και με μια μικρή λεπτομέρεια: όποιου/ας δε του/της αρέσει, τον/την απομακρύνεις με συνοπτικές διαδικασίες από δίπλα σου – όσο κοντινός/η κι αν ήταν ως τώρα στη καρδιά σου. Ανάμεσα σε όμως στην αρχή και το τέλος του μήνα μεσολαβεί ακόμη μια έκλειψη, Σεληνιακή αυτή τη φορά, στις 8/10 και μπορεί να αποτελέσει μια ανάσα για το μυαλό σου. Νέα ενδιαφέροντα και γνώσεις έρχονται στο προσκήνιο, είτε με μια αλλαγή κατοικίας που ξεκινάς να προγραμματίζεις, είτε με αφορμή μαθήματα ή σεμινάρια που ξεκινάς. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ανοίγεσαι σε νέους κύκλους ανθρώπων, νιώθεις ξανά δραστήριος/α και θέλεις να μοιραστείς εμπειρίες, λόγια, κουτσουμπολιά, μάθηση… Κουράστηκες τόσους μήνες να βλέπεις τον κόσμο να αλλάζει ερήμην σου. Τώρα πλέον αλλάζεις κι εσύ μαζί του. Κι αυτό, διάολε, είναι ένα υπέροχο νέο!

 • 2014

  Το 2014 με μια ματιά

  Η διετία που διανύεις (ξεκίνησε πέρυσι) με το Κρόνο στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου είναι μια εποχή θερισμού των καρπών της συμπεριφοράς σου εδώ και πολλά χρόνια. Βιώνεις τώρα τις συνέπειες της προσωπικής στάσης που κράτησες σε όλα τα επίπεδα - συναισθηματικό, ηθικό, επαγγελματικό. Αν λειτουργείς εδώ και χρόνια με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους που συνθέτουν το άμεσο περιβάλλον σου και με μεθοδικότητα στις υποχρεώσεις σου, τότε αυτή είναι μια χρονιά εκτόξευσης. Αλλά αν λειτούργησες ωφελιμιστικά, ανεύθυνα ή απρόσεκτα, τότε τα συσσωρευμένα λάθη, παραλείψεις και αδικίες χρόνων πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια και να θέσουν σχεδόν ανυπέρβλητες δυσκολίες και εμπόδια σε ό, τι επιθυμείς να πετύχεις.

  Έτσι στην επαγγελματική σου ζωή θα αποκτήσεις εκ νέου πολλές ευθύνες και αν υπάρχει μια στιγμή για να αποδείξεις τις ηγετικές σου ικανότητες αυτή είναι τώρα. Όμως ακόμη κι αν επιλέξεις να μην αναλάβεις το ρόλο του ηγέτη στο χώρο που εργάζεσαι ή στην οικογένεια σου, θα είναι μια παραγωγική περίοδος για την εικόνα σου και τη εργασία σου αν προσαρμοστείς στο απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σου. Παράλληλά, όπως αναφέρθηκε, αυτή είναι μια περίοδος θερισμού και αν έχεις λειτουργήσει με λάθος ηθική και προσανατολισμούς, τώρα θα ξεσπάσουν (αν δεν έχουν ξεσπάσει ήδη) οι προκλήσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην πλήρη διάλυση της ζωής που είχες δημιουργήσει εδώ και πολλά χρόνια με επίκεντρο της δύο Ηλιακές εκλείψεις που λαμβάνουν χώρα στον άξονα καριέρας/προσωπικής ζωής (ρήξεις με παιδιά και γονείς, κρίση στο γάμο σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο, απώλεια εισοδημάτων).  Συνεπώς αν πρέπει να βγει ένα αρχικό συμπέρασμα για το 2014 αυτό είναι: τα αποτελέσματα χρόνων προετοιμασίας, επιλογών και εργασίας τώρα αναδύονται στην επιφάνεια και κρίνεσαι με βάση τη συνολική στάση ζωής σου. Όποια θετικά αποτελέσματα έρθουν θα είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς ετών και όποιες δυσκολίες θα είναι συνέπεια των δικών σου λαθών, παραλείψεων και στάσης ζωής.

  Τέλος ιδιαίτερα σημαντικό κρίνεται το δεύτερο μισό της χρονιάς με το Δία να περνά στον 7ο ηλιακό σου οίκο και ο κοινωνικός και επαγγελματικός σου κύκλος ανοίγει και έχεις μια ακόμη ευκαιρία να σώσεις την παρτίδα και να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις σχέσεις που κρίνεις πιο σημαντικές. Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη!

   

  Ο Κρόνος στο Σκορπιό και το στοίχημα με τον εαυτό σου

  Μια προειδοποίηση πριν ξεκινήσουμε να αναφέρουμε όσα προκαλεί ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου: αν μέσα στη χρονιά αντιληφθείς πως ο εργασιακός φόρτος και οι ευθύνες που έχεις αναλάβει δρουν καταπιεστικά στην ψυχολογία σου, αυτή είναι μια σοβαρή ένδειξη πως πρέπει άμεσα ν' αρχίσει να αναζητάς μια καριέρα, θέση, επάγγελμα που να ταιριάζει στην αληθινή σου φύση, γιατί αυτό που κάνεις έχει φθαρεί πέραν διόρθωσης. Αφού ξεκαθαρίσαμε αυτό το σημαντικό κομμάτι, πάμε στα επιμέρους.

  Σενάριο 1ο: Θα εργαστείς πολύ. Όποια κι αν είναι η θέση σου, ό, τι κι αν περιλαμβάνει η εργασία σου σε επίπεδο υποχρεώσεων, αναγκών, φόρτου, μεθόδων ή απαιτήσεων, θα χύσεις τόνους ιδρώτα. Ο Κρόνος στον 10ο οίκο σου έρχεται με μια υπόσχεση που θα την τηρήσει ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα: θα ανταμειφτείς όσο σου αξίζει και έχεις πολεμήσει! Αν έχεις μακροπρόθεσμους στόχους ή είσαι χρόνια σε μια θέση και θες να πάρεις το ασανσέρ για τα υψηλά κλιμάκια, φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία σου να αποδείξεις τι αξίζεις! Αν για πολύ καιρό έχεις αφιερωθεί απόλυτα στον τομέα σου και συνεχίζεις να τον αγαπάς και να αντλείς δύναμη από αυτόν, φέτος είναι η χρονιά της αναγνώρισης. Όμως αν δεν έχεις ξεκαθαρισμένα επαγγελματικά θέλω και δεν έχεις συνδέσει τις προσωπικές σου φιλοδοξίες με τους στόχους του χώρο εργασίας σου, τότε ετοιμάσου για ανώμαλη προσγείωση. Ελπίζω όχι και συντριβή...

  Σενάριο 2ο: Ο κίνδυνος αυτής της περιόδου είναι δώσεις υπερβολική έμφαση στα εξωτερικά δεδομένα της ζωής σου (καριέρα, δημόσια εικόνα κτλ) και να παραμελήσεις τη προσωπική σου ζωή. Σχέσεις ζωής (φιλικές, οικογενειακές ή γάμος) μπορεί να περάσουν από τεράστια κρίση γιατί δεν δίνεις παρέχεις πια το ενδιαφέρον, το χρόνο και τα συναισθήματα που έδινες στο παρελθόν. Αν για εσένα δε σημαίνουν τίποτα κάποιες από αυτές πλέον, ορθώς θα πράξεις να αφοσιωθείς στην εικόνα σου. Αν όμως σημαίνουν ακόμη πολλά για εσένα σε συναισθηματικό επίπεδο μήπως σκάβεις το λάκκο σου με τα ίδια σου τα χέρια κυνηγώντας τις φιλοδοξίες σου.

   

  Ο Δίας και οι προκλήσεις της χρονιάς

  Σε ένα κόσμο που κινείται γύρω, μέσα κι έξω από το χρήμα, η παρουσία του Δία στον 6ο ηλιακό οίκο σου μέχρι τις 15 Ιουλίου προσπαθεί να σου υπενθυμίσει πως η εργασία, εκτός από τα προς το ζην, πρέπει να σου προσφέρει νόημα, να σε εμπνέει, να είναι κινητήριος μοχλός αυτοπεποίθησης για να μπορείς με διάθεση να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες της ζωής - με άλλα λόγια η εργασία σου δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται σαν μια από αυτές τις δυσκολίες αλλά σαν διέξοδος. Σε ένα επίπεδο αυτή η διέλευση μπορεί να αποτελέσει βάλσαμο στις πιέσεις του Κρόνου που προαναφέρθηκαν και θα πρέπει να ευλογείς τη τύχη σου αν έχεις μπει σ' αυτή τη διάθεση.

  Από την άλλη πλευρά καταλαβαίνεις πως οι βλέψεις που έχεις για την εργασία σου είναι πολύ υψηλές φέτος, και ίσως ρομαντικές για τους/τις περισσότερο ρεαλιστές/ρεαλίστριες του ζωδίου. Όμως, ακόμη κι αν δεν πετύχεις την δουλειά που θα σε κάνει να ξυπνάς κάθε πρωί με το φωτεινό χαμόγελο που θα επιλεγόταν για διαφήμιση οδόντοπαστας, θα καταφέρεις αισθητά να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου μέσα στη χρονιά. Επίσης προσέθεσε στα προτερήματα του Δία στον 6ο οίκο πως η ενέργεια του σώματος σου αναζωογονείται με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σου δώσει πράσινο φως για να αφιερώσεις όλα τα διαθέσιμα αποθέματα ενέργειας σου στη διόρθωση όλων των κακώς κειμένων στην εργασιακή σου ρουτίνα... Τέλος, αν αυτό που έχεις ανάγκη είναι ένα έξτρα εισόδημα, μια δεύτερη δουλειά μπορεί να βρεθεί με σχετική ευκολία αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις εκπτώσεις στον ελεύθερο χρόνο σου.

  Και χωρίς ανάσα φτάνουμε στις 16 Ιουλίου που ο Δίας περνά στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σου (αν ανήκεις στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου σίγουρα θα επηρεαστείς περισσότερο από τους/τις υπόλοιπους/ες μέχρι το τέλος της χρονιάς). Η κοινωνική ζωή αποκτά νέα ταυτότητα, φωτεινότερα χρώματα και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προσθήκες. Μια συμβουλή: το θέμα με τον Δία είναι να κάνεις ευχές γιατί μόνο έτσι του αφήνεις ελεύθερο γήπεδο να μεγαλουργήσει. Αν αυτό που έχεις ανάγκη είναι από έναν/μια σύντροφο που θα στείλει τη μοναξιά σου στο πυρ το εξώτερο, τότε βάλε τα καλύτερα ρούχα σου, φόρα το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο και βγες έξω να τον/την ανακαλύψεις. Σε περιμένει στη γωνιά ενός μπαρ, σε μια παραλία, σε ένα φιλικό σπίτι. Είναι εκεί και περιμένει εσένα. Αν από την άλλη πλευρά αυτό που θα ήθελες περισσότερο είναι να αποκτήσεις μια σοβαρή και στιβαρή επαγγελματική προοπτική, θα εκπλαγείς από τους ανθρώπους που θα μπουν στον κοινωνικό σου κύκλο. Μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να σε βοηθήσουν άμεσα να βρεις μια δουλειά, όμως δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο σου με ευχάριστα νέα. Όμως τίποτα από αυτά δε θα έρθει αν πρώτα δε δημιουργηθεί χώρος στη ζωή σου για νέα πρόσωπα και συνθήκες. Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι σχέσεις που έχουν από καιρό πάψει να σου προσφέρουν ευτυχία και νόημα θα πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και αυτή είναι πάντα μια διαδικασία που όσο Υδροχόος κι αν είσαι, πονάει βαθιά...

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι ο καλύτερος φίλος του ζωδιακού. Η φιλία είναι η γερή βάση στην οποία μπορεί να στηριχθεί κάθε ρομαντική σου περιπέτεια. Οι κοινές αντιλήψεις, κοσμοθεωρίες, πιστεύω, κοινωνικές ευαισθησίες, στόχοι, όνειρα μπορούν σίγουρα να σε φέρουν πιο κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Ανήκεις στην λέσχη που οι συντροφικές σου επιλογές μοιάζουν πολύ συχνά τουλάχιστον εκκεντρικές για τους άλλους, ή το λιγότερο διαφορετικές. Σημασία για σένα έχει η ιδιαίτερη προσωπικότητά του άλλου και όχι η ταξονόμησή του από το πολύ κόσμο. Η αχίλλειος πτέρνα ωστόσο στις κατ΄εποχάς σχέσεις σου είναι η αυτόματη εμποστοσύνη που δείχνεις στους άλλους. Χρειάζεται να μάθεις ότι κάθε λαμπερή προσωπηκότητα δεν οδηγεί σίγουρα στην ισσοροπία, αλλά μπορεί να γίνει μια θλιβερή ιστορία παραπλάνησης και απώλειας. Ακόμα κι έτσι όμως σπάνια μεταμορφώνεσαι σε κυνικό, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ιδιαιτερότητα του άλλου και τα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους.

  Στη δέσμευση και το γάμο (ή οποιαδήποτε εναλλακτική του μορφή) είσαι κοινωνικός , ευγενικός, γενναιόδωρος αφήνοντας πολύ ελευθερία στο σύντροφό σου και περιμένοντας να κάνει κι αυτός το ίδιο για σένα. Οι σχέσεις όταν γίνονται πνιγηρές, γεμάτες περιορισμούς , υπερβολικά συναισθηματικές, με μεγάλες δόσεις ζήλειας και κτητικότητας αρχίζουν να σε κάνουν να ψάχνεις τη πόρτα της εξόδου. Μπορείς πανεύκολα να οδηγήσεις μια σχέση στην κατάρρευση εάν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξής της. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά παρόλες τις φήμες για το αντίθετο, αλλά εκτός από αισθήματα χρειάζεσαι επίσης- και μερικές φορές περισσότερο - τον διανοητικό ενθουσιασμό, τη συγκίνηση που προκαλεί ένα ευφυές μυαλό. Φυσικά και σε ενδιαφέρει η ευτυχία και η άνεση των άλλων. Μερικές φορές αυτοί που θέλουν να πλησιάσουν τη καρδιά σου και το μυαλό σου θα πρέπει να διαθέτουν στρατηγική και επιμονή γιατί δεν αποφασίζεις εύκολα να μπεις σε σχέσεις, ή να κατανοήσεις τις σχέσεις που σε φέρνουν σε στενή επαφή με τον άλλο. Τέλειος σύντροφος είναι αυτός που δείχνει κατανόηση, ανοχή, και που υπερασπίζεται την ελευθερία σου ενώ μπορεί να ισορροπήσει άνετα τις πνευματικές σου ανάγκες με τις υλικές σου υποχρεώσεις.

 • Michael Jordan

έχουν γενέθλια 179 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σωκράτης, Ούρσουλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...