παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 13.04.2015 έως 19.04.2015
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

 Η απαίτηση να ασχοληθείς με τη γήινη διάσταση της ζωής σου είναι μεγάλη αυτή την εβδομάδα, και θα χρειαστεί να εστιάσεις σε θέματα ερωτικής υφής με το/η σύντροφο πριν γίνουν προβλήματα που σε βαραίνουν. Το πείσμα σε διαφωνίες και διαφορές δεν οδηγεί πουθενά αυτή την εβδομάδα, αφού ο Κρόνος επιμένει να τονίζει πως χρειάζεται πλάνο σχετικά με την προσωπική σου ζωή, και όσο περπατάς στα τυφλά ή απλά ανέμελα, μοιάζει σαν να χάνεις το χρόνο σου. Από την άλλη πλευρά, αν μία σχέση που έδειχνε να προχωρά πολύ όμορφα αλλάζει ρότα, τότε δε χρειάζεται να επιμείνεις σε ερωτήματα και συζητήσεις που δε βγάζουν κάπου, αφού ίσως ο χρόνος από μόνος του να γιατρέψει αυτή την κατάσταση. Αν πάλι πιέζεσαι στον εργασιακό σου χώρο, αν χρειάζεται να αναλάβεις ευθύνες και πρωτοβουλίες που σε κουράζουν και μοιάζουν με τεράστιο βάρος στους ώμους σου, τότε προς το τέλος της εβδομάδας τόλμησε μία απόδραση που ξεκουράζει. Όσα θα κρατήσεις μέσα σου αυτή την εβδομάδα, θα γίνουν λέξεις και προτάσεις που στοχεύουν τους γύρω σου στο τέλος της εβδομάδας, αφού θέλεις να ξεσπάσεις. Φρόντισε λοιπόν εκείνες τις ημέρες να έχεις τα κατάλληλα πρόσωπα γύρω σου και όχι τους εύκολους στόχους. 

Ερωτική πρόβλεψη: 15.04.2015 έως 21.04.2015
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Εισαγωγή στη Διαχείριση Συναισθημάτωνκαι την Διοίκηση Αντιδραστικών Σκέψεων. Μάθημα 1ο: ΠΑΝΤΑ να ταβάζεις με αυτόν/ή που σου φταίει. ΠΑΝΤΑ να στέκεσαι ψυχρά και αντικειμενικά καινα βλέπεις αληθινά τι κάνει ο/η άλλος/η κι όχι τι θα ήθελες να κάνει. ΠΑΝΤΑ ναθυμάσαι να μην απαξιώνεις την προσπάθειά του/της για επικοινωνία, όσο απότομη ήάκομψη κι αν ...
 • Ναι, το ξέρω Υδροχόε μου πως το μυαλό σου δουλεύει σαν ένα PC που προσγειώθηκε από το μέλλον στο παρόν. Ναι, το ξέρω πως έχεις κουραστεί σε κάθε νέα ιδέα στη δουλειά σου να παίρνεις χλιαρές αντιδράσεις ή να σε αποθαρρύνουν οι πιο δικοί σου άνθρωποι. Μην απογοητεύεσαι κιόλας όμως. Ο αστρολόγος σου ακόμη πιστεύει σε εσένα.
 • Απρίλιος

  Η είσοδος του Άρη στο χαμηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου από τη πρώτη κιόλας μέρα του Απρίλη  μόνο σα φάρσα δε μοιάζει. Αντίθετα συμβολίζει ένα πολύ γερό ταρακούνημα συναισθημάτων και ενστίκτων - συμπεριφορών δηλαδή που έτσι κι αλλιώς δεν αισθάνεσαι ιδιαίτερα οικεία να εκφράζεις. Τώρα λοιπόν που αναμοχλεύεται το καζάνι των συναισθημάτων σου, η φωνή της συνείδησης σου απαιτεί να περιορίσεις την αχαλίνωτη κοινωνικότητα, που αποδεδειγμένα σε αποπροσανατολίζει και έχει τη τάση να σε μεταμορφώνει σε κάποιον/α που είναι αγαπητός/η στους τριγύρω (στους πολλούς, στο κόσμο, στο κοινωνικό κύκλο σου, ονόμασε τους όπως θέλεις - το ίδιο μας κάνει) αλλά χάνει την επαφή με τον εαυτό του/της και τις ανάγκες του/της. Όχι, δεν θα κλειστείς μερόνυχτα στο σπίτι, ούτε θα πάρεις όρκο σιωπής για να αφοσιωθείς σε διαλογισμό και πνευματική ενδοσκόπηση (αν και αυτό με το διαλογισμό ο αστρολόγος σου είναι βέβαιος ότι το έχεις δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά ή θα ήθελες να το δοκιμάσεις...). Αυτή την εποχή όμως καλείσαι να φυλάξεις την γοητεία και τη γενναιοδωρία σου για λίγους εκλεκτούς/λίγες εκλεκτές που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι τις αξίζουν. Αν ανάμεσα τους βρίσκεται και ένας ερωτικός/μια ερωτική σύντροφος, έχει καλώς. Όμως, αν δίπλα σου έχεις κάποιον/α «Έτσι για να περνάμε καλά και βλέπουμε...», καλά θα κάνεις να ρωτήσεις τον εαυτό σου: «Τελικά αξίζω μια σχέση ψυχαγωγίας και περιορισμένων δυνατοτήτων;». Η πρώτη σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς (4 Απριλίου) δίνει την απάντηση για εσένα. Όχι μόνο δεν αξίζει μια σχέση με στεγανά και όρια, αλλά χρειάζεσαι επιπλέον έναν/μια σύντροφο που θα σε εμπνεύσει να δημιουργήσεις, να κυνηγήσεις νέα όνειρα, να θέσεις νέους στόχους, να απολαύσεις το σώμα σου σα να είσαι πάλι έφηβος/η και να νιώσεις ότι ο χρόνος που έχεις στη διάθεση σου είναι περισσότερος από το χρόνο που πήγε χαμένος. Πριν σπάσεις τα δεσμά με τις αποφάσεις σου (κάτι που θα γίνει μέσα στο επόμενο εξάμηνο) η καρδιά σπάει τα δεσμά της συνήθειας αυτό το μήνα. It feels good to be free.

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να βρίσκεται ήδη από το προηγούμενο έτος στο Λέοντα και στον 7ο οίκο σου, συνεχίζει να ευνοείται έως και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου η δημιουργία σχέσεων και συνεργασιών. Δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο να αποφασίσεις πως πρέπει να επισημοποιήσεις μια σχέση, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συναντάς ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συνεργαστείς πολύ αρμονικά και να βοηθήσετε ο ένας στον άλλον σε πολλά επίπεδα. Δεν είναι η στιγμή που πρέπει να βασιστείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις και να δράσεις ατομικά ή που θα πρέπει να επιβάλεις την άποψη σου και τις θεωρίες σου. Αν κάποια σχέση τελειώσει μέσα σε αυτό το διάστημα, θα είναι επειδή ουσιαστικά δεν είχε κάτι παραπάνω να σου προσφέρει ή πολύ απλά δεν σε ικανοποιούσε πλέον. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή για να κάνεις καλή εντύπωση στους άλλους, να ξεδιπλώσεις τα διπλωματικά σου ταλέντα και να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο από τις 11 Αυγούστου τα οικονομικά ζητήματα θα παρουσιάσουν βελτίωση. Μπορείς να τακτοποιήσεις χρέη, δάνεια, κληρονομιές και να δημιουργήσεις συνεργασίες οι οποίες θα σου φανούν στην πορεία ιδιαίτερα κερδοφόρες. Όσων αφορά τις σχέσεις, από δω και πέρα θα είσαι πολύ πιο ανοιχτός/ή στον να έρθεις πιο κοντά με τον άλλον και να αποκτήσεις οικειότητα μαζί του. Θα βιώσεις έντονα συναισθήματα και πάθη -τα οποία για έναν/μία Υδροχόο μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστεί- και ίσως σου δημιουργηθεί η ανάγκη να ελέγξεις και να χειριστείς τον άλλον.  Το ιδανικότερο είναι να διοχετεύσεις την ενέργεια σου είτε στο σεξ, είτε σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και να μην γίνεις άπληστος/η με τη δύναμη και την εξουσία. Πρέπει να αποδεχτείς ότι κάποια πράγματα είναι έξω από τον έλεγχο μας και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι'αυτό.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και στον 11ο οίκο σου και σηματοδοτεί μια περίοδο στην οποία οι φίλοι και οι ομάδες θα παίξουν πολύ ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σου. Θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το ποιοί άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σου και σε στηρίζουν, με ποιούς μοιράζεσαι κοινούς στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες και ποιούς θα πρέπει να απομακρύνεις οριστικά. Είναι πολύ σημαντικό να εργαστείς συλλογικά, να γίνεις μέλος μιας ομάδας -αν δεν είσαι ήδη- και να αναλάβεις ευθύνες μέσα σε αυτή. Με αυτή τη διέλευση θα φανούν τα αποτελέσματα των στόχων σου και των προσπαθειών σου και θα πρέπει να επαναξιολογήσεις τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Δεν είσαι ο άνθρωπος που αλλάζει εύκολα κατεύθυνση και απόψεις, όμως βλέποντας πως δεν οδηγήσαι πουθενά όσο κι αν εξακολουθείς να επιμένεις σε κάτι, θα πρέπει να σκεφτείς να γίνεις πιο ευέλικτος και αν χρειαστεί να χτίσεις ένα νέο όραμα από την αρχή.

  Ο Κρόνος επιστρέφει για λίγο μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού (14/6-17/9), σε μια θέση που τα πρηγούμενα χρόνια ταλαιπώρησε αρκετά την καριέρα σου. Τώρα είναι η ώρα να δεις τις φιλοδοξίες σου μέσα από ένα άλλο πρίσμα και να αποκρυσταλλώσεις τι πραγματικά έχεις καταφέρει τα προηγούμενα 2 χρόνια. Πιστεύεις ότι σε αντιπροσωπεύει ο κοινωνικός ρόλος που έχεις επιλέξει; Oι στόχοι που έχεις εκπληρώσει σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο πλήρης; Μήπως θα μπορούσες να είχες πετύχει περισσότερα αλλά δεν προσπάθησες αρκετά ή επέλεξες λάθος μονοπάτι; Mήπως έχεις ενστερνιστεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες κάποιων άλλων και όχι αυτά που θέλεις πραγματικά;

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε προτρέψουν να γίνεις πιο ενεργός στο άμεσο περιβάλλον σου (αδέρφια/συγγενείς), και να μάθεις να μάθεις να είσαι πιο διαλλακτικός στις απόψεις σου. Οι μετακινήσεις / τα ταξίδια που θα κάνεις και ο κόσμος που θα γνωρίσεις θα είναι πολύ σημαντικά για να την μετέπειτα πορεία σου και θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε καινούργιο και σου κινεί την περιέργεια. Ναι, έρχεται κάποια στιγμή που ακόμα και ο τρόπος σκέψης ενός Υδροχόου αλλάζει. Αποδέξου το!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αναμοχλεύουν κάποιο ζήτημα που αφορά τα οικονομικά ή την ιδιοκτησία και σε πιέζει ασφυκτικά. Θα πρέπει σε αυτές τις περιόδους να συμβιβάζεις τις δικές σου ανάγκες για σταθερότητα και ασφάλεια με αυτές των άλλων ή πιο συγκεκριμένα του συντρόφου σου. Βιώνεις έντονα την ανάγκη να νιώσεις υλικά ασφαλής, όμως θα πρέπει να αναρωτηθείς εάν έχεις κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να είσαι συνεπής στις εκκρεμότητες σου ή αν έκανες τις σωστές κινήσεις για να εξασφαλιστείς οικονομικά.

   

  Από τη Starfemina

   

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι ο καλύτερος φίλος του ζωδιακού. Η φιλία είναι η γερή βάση στην οποία μπορεί να στηριχθεί κάθε ρομαντική σου περιπέτεια. Οι κοινές αντιλήψεις, κοσμοθεωρίες, πιστεύω, κοινωνικές ευαισθησίες, στόχοι, όνειρα μπορούν σίγουρα να σε φέρουν πιο κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Ανήκεις στην λέσχη που οι συντροφικές σου επιλογές μοιάζουν πολύ συχνά τουλάχιστον εκκεντρικές για τους άλλους, ή το λιγότερο διαφορετικές. Σημασία για σένα έχει η ιδιαίτερη προσωπικότητά του άλλου και όχι η ταξονόμησή του από το πολύ κόσμο. Η αχίλλειος πτέρνα ωστόσο στις κατ΄εποχάς σχέσεις σου είναι η αυτόματη εμποστοσύνη που δείχνεις στους άλλους. Χρειάζεται να μάθεις ότι κάθε λαμπερή προσωπηκότητα δεν οδηγεί σίγουρα στην ισσοροπία, αλλά μπορεί να γίνει μια θλιβερή ιστορία παραπλάνησης και απώλειας. Ακόμα κι έτσι όμως σπάνια μεταμορφώνεσαι σε κυνικό, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ιδιαιτερότητα του άλλου και τα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους.

  Στη δέσμευση και το γάμο (ή οποιαδήποτε εναλλακτική του μορφή) είσαι κοινωνικός , ευγενικός, γενναιόδωρος αφήνοντας πολύ ελευθερία στο σύντροφό σου και περιμένοντας να κάνει κι αυτός το ίδιο για σένα. Οι σχέσεις όταν γίνονται πνιγηρές, γεμάτες περιορισμούς , υπερβολικά συναισθηματικές, με μεγάλες δόσεις ζήλειας και κτητικότητας αρχίζουν να σε κάνουν να ψάχνεις τη πόρτα της εξόδου. Μπορείς πανεύκολα να οδηγήσεις μια σχέση στην κατάρρευση εάν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξής της. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά παρόλες τις φήμες για το αντίθετο, αλλά εκτός από αισθήματα χρειάζεσαι επίσης- και μερικές φορές περισσότερο - τον διανοητικό ενθουσιασμό, τη συγκίνηση που προκαλεί ένα ευφυές μυαλό. Φυσικά και σε ενδιαφέρει η ευτυχία και η άνεση των άλλων. Μερικές φορές αυτοί που θέλουν να πλησιάσουν τη καρδιά σου και το μυαλό σου θα πρέπει να διαθέτουν στρατηγική και επιμονή γιατί δεν αποφασίζεις εύκολα να μπεις σε σχέσεις, ή να κατανοήσεις τις σχέσεις που σε φέρνουν σε στενή επαφή με τον άλλο. Τέλειος σύντροφος είναι αυτός που δείχνει κατανόηση, ανοχή, και που υπερασπίζεται την ελευθερία σου ενώ μπορεί να ισορροπήσει άνετα τις πνευματικές σου ανάγκες με τις υλικές σου υποχρεώσεις.

 • Paris Hilton

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...