παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 31.08.2015 έως 06.09.2015
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

 Μάλλον έφτασε η ώρα της αλήθειας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε καλά θα κάνεις να είσαι έτοιμος/η για αποκαλύψεις ή για συζητήσεις που δεν μπορούν να βασίζονται πλέον στην ασάφεια. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας, πάρε το έτερο ήμισυ από το χέρι για μία βόλτα στην πραγματικότητα αφήνοντας στην άκρη τα σχέδια, τα όνειρα, τις φαντασιώσεις. Αν πάλι εξακολουθείς να είσαι μπερδεμένος/η ανάμεσα σε δύο πρόσωπα με ερωτικό ενδιαφέρον, τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις να ζεις στην αμφιβολία και είναι καιρός να επενδύσεις στην αλήθεια. Και αυτή η αλήθεια λέει πως είναι ώρα να κατανοήσεις πως ένα κομμάτι της ζωής σου όπως το γνώριζες έχει τελειώσει και προχωράς παρακάτω αφήνοντας πίσω σου τη γνώριμη ασφάλεια και τις μνήμες από το παρελθόν. Στον επαγγελματικό τομέα, αυτό που έχεις ανάγκη δεν είναι απαραίτητα η αναγνώριση και ο θαυμασμός, αλλά το οικονομικό κέρδος που προκύπτει από την προσπάθεια της τελευταίας περιόδου. Δε χρειάζεται να συνεχίσεις να λαμβάνεις διαβεβαιώσεις για ένα καλύτερο αύριο, να επιμένεις σε σχέδια που δεν έχουν πραγματοποιηθεί, να σχεδιάζεις χωρίς να βλέπεις και ορατό όφελος. Σε κάθε περίπτωση, είναι ώρα να δεις ή να δημιουργήσεις ορατά και ουσιαστικά οφέλη στη ζωή σου, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. 

Ερωτική πρόβλεψη: 02.09.2015 έως 08.09.2015
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
LoveFacts (Αστρολόγε μουπότε θα δω μια άσπρη μέρα?) Αν η Διαχείριση Συναισθημάτων ήταν μάθημα,δε φτάνουν όλα τα φροντιστήρια κι οι ιδιαιτεράδες του πλανήτη για να πιάσειςτην έρμη τη βάση, Υδροχόε. Υπάρχουν όμως (τα συναισθήματα) - τα έχεις κι εσύ,πλούσια, έντονα, ανεξέλεγκτα ενίοτε, και ο χειρότερος τρόπος να ταδιαχειριστείς είναι το να προσπαθείς να τα κρύψεις, να τα αγνοήσεις ή να ταυποτιμήσεις. ...
 • Υδροχόε, ενώ αυτό που απαιτεί η εποχή είναι προσεκτικό σχεδιασμό και υπομονή στην οικονομική σφαίρα της ζωής σου, εσύ νιώθεις να μην έχεις άλλη διάθεση να ασχολείσαι – λες και βρίσκεσαι ένα βήμα πριν παρατήσεις τους πάντες και τα πάντα! Σημεία των καιρών ή κοντά στην λήψη σημαντικών αποφάσεων;
 • Σεπτέμβριος

   Υπό φυσιολογικές συνθήκες ένας/μια Υδροχόος μπορεί να δει τις σχέσεις από μερικές δεκάδες οπτικές γωνίες. Αν προσθέσει κανείς σε αυτή τη χαοτική εικόνα και την ανάδρομη Αφροδίτη που εδώ και περίπου ενάμιση μήνα σε έχει βάλει να αμφιβάλλεις συνολικά ακόμη και για τις σχέσεις εκείνες που είχες βάλει στο απυρόβλητο για χρόνια, τότε αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα για ποιο λόγο κρατούσες αποστάσεις από όλους και όλα τόσο καιρό. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 5/9 ήρθε καιρός να αρχίσουν να μπαίνουν σε μια τάξη οι σκέψεις του προηγούμενου διαστήματος. Μέχρι και τα μισά του μήνα θα υπάρξουν συζητήσεις με φίλους, συνεργάτες και πιθανόν τον/την σύντροφο σου με σκοπό να θέσεις εκ νέου τα όρια σου και να μην μείνει κανένας/καμία με την αντίληψη ότι μπορεί να σε κοροϊδέψει ή να σου αποκρύψει οτιδήποτε. Εξυπακούεται βέβαια ότι όποιος/α έχει πλέον διαγραφεί από τα κατάστιχα σου δε θα το μάθει, τουλάχιστον όχι άμεσα. Κατά τη προσφιλή μέθοδος σου, θα αδιαφορήσεις πλήρως για όποιον/α σε απογοήτευσε και δε θα ασχοληθείς ποτέ ξανά μαζί του/της. Παράλληλα με τα παραπάνω ξεκαθαρίσματα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 17/9 και ήρθε η ώρα που πρέπει να σκεφτείς, να γίνεις ευέλικτος/η και να ανοίξεις το δρόμο για νέα ξεκινήματα. Τώρα είναι που αναθεωρείς φιλοδοξίες και όνειρα, που χτίζεις ένα νέο όραμα για τη ζωή σου που είσαι έτοιμος/η να το ακολουθήσεις με τη χαρά μικρού παιδιού. Και η ηλιακή έκλειψη στον 8ο ηλιακό οίκο σου (στις 13/9); Αυτή δεν είναι και ό, τι το ευκολότερο… Ποσό εύκολο είναι να αποκαλύψεις όλα αυτά που θεωρείς ιδιοκτησία σου (σκέψεις, συναισθήματα, πληγές) και νιώθεις να σε πιέζουν ασφυκτικά σε ένα κλοιό γύρω σου; Ποσό αντέχεις να συμβιβάζεις την ασυμβίβαστη φύση σου για το ναυάγιο μιας σχέσης η μιας ζωής που δεν σου ανήκει; Ναι, είσαι ένα φυσικό φαινόμενο που σαρώνει τα πάντα όταν νιώθει να πνίγεσαι, αλλά θυμήσου η πραγματικός προορισμός σου είναι η καθαρή αγάπη, χωρίς σκιές και μυστικά. Και για να αγαπήσεις και να δοθείς ολοκληρωτικά χρειάζεται, είτε αφοσίωση, είτε απόγνωση. Σπανία μπορούν να συνυπάρξουν και τα δυο. Μπορεί να γελάς διαβάζοντας αυτές τις γραμμές αλλά ξέρεις βαθιά μέσα σου πως αυτή η αποδοχή είναι η μονή θεραπεία σε ό, τι απασχολεί το μυαλό σου. Όσο για τη σεληνιακή έκλειψη που κλείνει το μήνα (στις 27/9), σε ωθεί να προχωρήσεις σε ανανέωση ενδιαφερόντων. Τώρα είναι η εποχή που μπορείς να αναζητήσεις το επόμενο σπίτι σου, το επόμενο χόμπι ή τις επόμενες σπουδές σου. Αλλάζεις ξανά Υδροχόε και η ζωή αποκτά νέα, ζεστά, φαντασμαγορικά χρώματα.

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8  και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Με τον Δία να βρίσκεται ήδη από το προηγούμενο έτος στο Λέοντα και στον 7ο οίκο σου, συνεχίζει να ευνοείται έως και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου η δημιουργία σχέσεων και συνεργασιών. Δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο να αποφασίσεις πως πρέπει να επισημοποιήσεις μια σχέση, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συναντάς ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συνεργαστείς πολύ αρμονικά και να βοηθήσετε ο ένας στον άλλον σε πολλά επίπεδα. Δεν είναι η στιγμή που πρέπει να βασιστείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις και να δράσεις ατομικά ή που θα πρέπει να επιβάλεις την άποψη σου και τις θεωρίες σου. Αν κάποια σχέση τελειώσει μέσα σε αυτό το διάστημα, θα είναι επειδή ουσιαστικά δεν είχε κάτι παραπάνω να σου προσφέρει ή πολύ απλά δεν σε ικανοποιούσε πλέον. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή για να κάνεις καλή εντύπωση στους άλλους, να ξεδιπλώσεις τα διπλωματικά σου ταλέντα και να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

  Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο από τις 11 Αυγούστου τα οικονομικά ζητήματα θα παρουσιάσουν βελτίωση. Μπορείς να τακτοποιήσεις χρέη, δάνεια, κληρονομιές και να δημιουργήσεις συνεργασίες οι οποίες θα σου φανούν στην πορεία ιδιαίτερα κερδοφόρες. Όσων αφορά τις σχέσεις, από δω και πέρα θα είσαι πολύ πιο ανοιχτός/ή στον να έρθεις πιο κοντά με τον άλλον και να αποκτήσεις οικειότητα μαζί του. Θα βιώσεις έντονα συναισθήματα και πάθη -τα οποία για έναν/μία Υδροχόο μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστεί- και ίσως σου δημιουργηθεί η ανάγκη να ελέγξεις και να χειριστείς τον άλλον.  Το ιδανικότερο είναι να διοχετεύσεις την ενέργεια σου είτε στο σεξ, είτε σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και να μην γίνεις άπληστος/η με τη δύναμη και την εξουσία. Πρέπει να αποδεχτείς ότι κάποια πράγματα είναι έξω από τον έλεγχο μας και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι'αυτό.

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

   

  Ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και στον 11ο οίκο σου και σηματοδοτεί μια περίοδο στην οποία οι φίλοι και οι ομάδες θα παίξουν πολύ ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σου. Θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το ποιοί άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σου και σε στηρίζουν, με ποιούς μοιράζεσαι κοινούς στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες και ποιούς θα πρέπει να απομακρύνεις οριστικά. Είναι πολύ σημαντικό να εργαστείς συλλογικά, να γίνεις μέλος μιας ομάδας -αν δεν είσαι ήδη- και να αναλάβεις ευθύνες μέσα σε αυτή. Με αυτή τη διέλευση θα φανούν τα αποτελέσματα των στόχων σου και των προσπαθειών σου και θα πρέπει να επαναξιολογήσεις τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Δεν είσαι ο άνθρωπος που αλλάζει εύκολα κατεύθυνση και απόψεις, όμως βλέποντας πως δεν οδηγήσαι πουθενά όσο κι αν εξακολουθείς να επιμένεις σε κάτι, θα πρέπει να σκεφτείς να γίνεις πιο ευέλικτος και αν χρειαστεί να χτίσεις ένα νέο όραμα από την αρχή.

  Ο Κρόνος επιστρέφει για λίγο μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού (14/6-17/9), σε μια θέση που τα πρηγούμενα χρόνια ταλαιπώρησε αρκετά την καριέρα σου. Τώρα είναι η ώρα να δεις τις φιλοδοξίες σου μέσα από ένα άλλο πρίσμα και να αποκρυσταλλώσεις τι πραγματικά έχεις καταφέρει τα προηγούμενα 2 χρόνια. Πιστεύεις ότι σε αντιπροσωπεύει ο κοινωνικός ρόλος που έχεις επιλέξει; Oι στόχοι που έχεις εκπληρώσει σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο πλήρης; Μήπως θα μπορούσες να είχες πετύχει περισσότερα αλλά δεν προσπάθησες αρκετά ή επέλεξες λάθος μονοπάτι; Mήπως έχεις ενστερνιστεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες κάποιων άλλων και όχι αυτά που θέλεις πραγματικά;

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε προτρέψουν να γίνεις πιο ενεργός στο άμεσο περιβάλλον σου (αδέρφια/συγγενείς), και να μάθεις να μάθεις να είσαι πιο διαλλακτικός στις απόψεις σου. Οι μετακινήσεις / τα ταξίδια που θα κάνεις και ο κόσμος που θα γνωρίσεις θα είναι πολύ σημαντικά για να την μετέπειτα πορεία σου και θα πρέπει να είσαι ανοιχτός σε οτιδήποτε καινούργιο και σου κινεί την περιέργεια. Ναι, έρχεται κάποια στιγμή που ακόμα και ο τρόπος σκέψης ενός Υδροχόου αλλάζει. Αποδέξου το!

  Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων αναμοχλεύουν κάποιο ζήτημα που αφορά τα οικονομικά ή την ιδιοκτησία και σε πιέζει ασφυκτικά. Θα πρέπει σε αυτές τις περιόδους να συμβιβάζεις τις δικές σου ανάγκες για σταθερότητα και ασφάλεια με αυτές των άλλων ή πιο συγκεκριμένα του συντρόφου σου. Βιώνεις έντονα την ανάγκη να νιώσεις υλικά ασφαλής, όμως θα πρέπει να αναρωτηθείς εάν έχεις κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να είσαι συνεπής στις εκκρεμότητες σου ή αν έκανες τις σωστές κινήσεις για να εξασφαλιστείς οικονομικά.

   

  Από τη Starfemina

   

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Είσαι ο καλύτερος φίλος του ζωδιακού. Η φιλία είναι η γερή βάση στην οποία μπορεί να στηριχθεί κάθε ρομαντική σου περιπέτεια. Οι κοινές αντιλήψεις, κοσμοθεωρίες, πιστεύω, κοινωνικές ευαισθησίες, στόχοι, όνειρα μπορούν σίγουρα να σε φέρουν πιο κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Ανήκεις στην λέσχη που οι συντροφικές σου επιλογές μοιάζουν πολύ συχνά τουλάχιστον εκκεντρικές για τους άλλους, ή το λιγότερο διαφορετικές. Σημασία για σένα έχει η ιδιαίτερη προσωπικότητά του άλλου και όχι η ταξονόμησή του από το πολύ κόσμο. Η αχίλλειος πτέρνα ωστόσο στις κατ΄εποχάς σχέσεις σου είναι η αυτόματη εμποστοσύνη που δείχνεις στους άλλους. Χρειάζεται να μάθεις ότι κάθε λαμπερή προσωπηκότητα δεν οδηγεί σίγουρα στην ισσοροπία, αλλά μπορεί να γίνει μια θλιβερή ιστορία παραπλάνησης και απώλειας. Ακόμα κι έτσι όμως σπάνια μεταμορφώνεσαι σε κυνικό, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ιδιαιτερότητα του άλλου και τα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλους.

  Στη δέσμευση και το γάμο (ή οποιαδήποτε εναλλακτική του μορφή) είσαι κοινωνικός , ευγενικός, γενναιόδωρος αφήνοντας πολύ ελευθερία στο σύντροφό σου και περιμένοντας να κάνει κι αυτός το ίδιο για σένα. Οι σχέσεις όταν γίνονται πνιγηρές, γεμάτες περιορισμούς , υπερβολικά συναισθηματικές, με μεγάλες δόσεις ζήλειας και κτητικότητας αρχίζουν να σε κάνουν να ψάχνεις τη πόρτα της εξόδου. Μπορείς πανεύκολα να οδηγήσεις μια σχέση στην κατάρρευση εάν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν περιθώρια εξέλιξής της. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά παρόλες τις φήμες για το αντίθετο, αλλά εκτός από αισθήματα χρειάζεσαι επίσης- και μερικές φορές περισσότερο - τον διανοητικό ενθουσιασμό, τη συγκίνηση που προκαλεί ένα ευφυές μυαλό. Φυσικά και σε ενδιαφέρει η ευτυχία και η άνεση των άλλων. Μερικές φορές αυτοί που θέλουν να πλησιάσουν τη καρδιά σου και το μυαλό σου θα πρέπει να διαθέτουν στρατηγική και επιμονή γιατί δεν αποφασίζεις εύκολα να μπεις σε σχέσεις, ή να κατανοήσεις τις σχέσεις που σε φέρνουν σε στενή επαφή με τον άλλο. Τέλειος σύντροφος είναι αυτός που δείχνει κατανόηση, ανοχή, και που υπερασπίζεται την ελευθερία σου ενώ μπορεί να ισορροπήσει άνετα τις πνευματικές σου ανάγκες με τις υλικές σου υποχρεώσεις.

 • Robbie Williams

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολύδωρας, Άνθιμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...