παρακαλώ περιμένετε...
21.11.2014

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Μια γνώριμη ερωτική αγκαλιά από το παρελθόν είναι εξίσου προκλητική σήμερα όσο πιθανό είναι να αισθανθείς αφόρητα κουρασμένος/η από τον/την σύντροφο σου (αν βρίσκεσαι σε σχέση). Σε απλά ελληνικά: ένα συναισθηματικό κουλουβάχατο το νιώθεις να σε τυλίγει…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες οι φοβίες σου). Φρόντισε συνεπώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας να τις περάσεις με καλή φιλική παρέα. Εκτός και αν είσαι σε σχέση - σ' αυτή την περίπτωση ξέρεις τι να κάνεις....

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Φυσικά και μπορείς σήμερα να μεταμορφωθείς από χαρούμενο σχολιαρόπαιδο σε αιμοσταγή πολέμαρχο αν δεν σου αποδίδουν στο χώρο εργασίας σου την εκτίμηση που σου αξίζει. Έχεις κρυφά όπλα και σʼ αρέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Πόσο θες σήμερα να διαλύσεις το σύμπαν στο γραφείο σου; Πόσο καταπιεσμένος/η νιώθεις; Πόση ένταση χωράει σε ένα σώμα; Ναι, είναι από τις μέρες που το καλύτερο για όλους θα ήταν να έχεις πάρει άδεια.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αυτές τις μέρες είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν μέσα στο σπίτι σου ή τον εργασιακό σου χώρο συζητήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά σου ή προς τα που οδεύει η συνεργασία σου αντίστοιχα. Σκέψεις, διλλήματα, ανέκφραστα παράπονα. Απʼ όλα έχει το μενού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικό για όσους/ες ψάχνουν για εργασία, σπίτι ή θέλουν να προωθήσουν στον εργασιακό τους χώρο καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Ανεξάρτητα όμως αν ανήκεις στην παραπάνω ομάδα, κράτα το μυαλό σου ανοιχτό και σε εγρήγορση. Επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις, μετακινήσεις κυριαρχούν στην ατζέντα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, οι σειρήνες ηχούν δυνατά και δεν μπορείς πια να τις παραβλέψεις. Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς η οικονομική ανασφάλεια σε κάνει να τρέμεις ακόμη και τη σκιά σου. Μέρες σαν τη σημερινή η προοπτική ριζοσπαστικών λύσεων (ακόμη και να αλλάξεις ειδικότητα/πόλη/χώρα) μοιάζει πολύ κοντινή...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ενέργεια στο φουλ, το μυαλό σου λειτουργεί με διαύγεια κρυστάλλου, το ένστικτό σου μπαίνει ξανά σε λειτουργία και μπορείς με ευκολία να χειρίζεσαι τεταμένες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο και ανόητους ανθρώπους που βρίσκονται στο διάβα σου όλη τη μέρα... Καλώς ήρθες Σκορπιέ, μας είχες λείψει!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Για αλλαγή θα αφήσεις τους άλλους/τις άλλες να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να κανονίσουν πως θα περάσετε τις επόμενες μέρες. Κουράστηκες όλα να τα αναλαμβάνεις εσύ και να ακούς γκρίνια από πάνω. Άλλωστε μπορείς κάθε φορά να προσαρμοστείς και συνεχίζεις να σʼ αρέσεις! Σʼ αντίθεση με μερικούς/ες άλλους/ες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όποιος/α θεωρεί πως ένας/μια Αιγόκερως σκέφτεται συνεχώς τη δουλειά του, είναι γελασμένος/η. Όμως έτσι σʼ αρέσεις, να δείχνεις τον καλύτερο/πιο χαμογελαστό/party animal κομμάτι του εαυτού σου στους λίγους/ες που έχεις την τύχη να τους ονομάζεις φίλους/ες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Για να μην χάσουμε τελείως το μυαλό μας, δεν είναι δυνατόν να δίνεις λογαριασμό και να καθορίζεις το πρόγραμμα των επόμενων ημερών με γνώμονα το «Τι θα πει ο κόσμος αν…» ή το «Είναι οικογενειακή μας υποχρέωση να…». Δεν είσαι πρόβατο νʼ ακολουθείς τους άλλους όπου δεν περνάς καλά. Έτσι σʼ αρέσεις και σʼ όποιον αρέσει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Κάθε άλλο παρά έχεις τη διάθεση να ζήσεις αυτές τις μέρες μια από τα ίδια, να κανονίσεις τις ίδιες συναντήσεις, να πας στα ίδια τραπέζια. Απόδραση τώρα! Ο μόνος τρόπος να σʼ αρέσεις είναι νʼ αλλάξεις τη ρουτίνα, να πετάξεις μακριά! Ψήνεις κανένα ταξιδάκι; Αν όχι για σκέψου το! Προλαβαίνεις ακόμη!
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 221 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάριος, Μαρία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...