παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 12:59
    thegreek, καλώς ήρθες στην παρέα μας! Όσον αφορά τις σχέσεις γενικά και τα αισθηματικά ιδιαίτερα, στα αντρικά ωροσκόπια εξετάζουμε την Σελήνη και την Αφροδίτη και ούτως ή άλλως τον ωροσκόπο και τον Ήλιο. Η Σελήνη σου είναι στον Κριό και η Αφροδίτη σου στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ερμή. Ταυρίνες και κορίτσια γεννημένα τον Ιούνιο και στις αρχές Ιουλίου (δηλαδή Δίδυμοι και Καρκίνοι) είναι άτομα που προβλέπεται να συναντήσεις αρκετές φορές στη ζωή σου και να σε συντροφεύσουν καλά όπως και Κριάρια ή που να έχουν έντονη επιρροή από Σκορπιό. Τις Υδροχόους τις βρίσκεις όμορφες και αισθησιακές, σου ανεβάζουν την αυτοεκτίμηση και περνάς καλά μαζί τους. Όσον αφορά τις Παρθένους, το απέναντι μας ζώδιο είναι το αντίθετο μας και μπορεί είτε να μας συμπληρώσει είτε να μην συνεννοηθούμε ποτέ, εξαρτάται από την συναστρία των συγκεκριμένων ατόμων.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 12:38
    xristini, η σκιά του Κρόνου εξακολουθεί να πέφτει στον τομέα των πιο σημαντικών σχέσεων σου και να ξεκαθαρίζει την ήρα από το σιτάρι, το βλέπεις και μόνη σου πως κάποια πράγματα δεν πάνε, έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και πρέπει να κρατήσεις μόνο ότι αποδεδειγμένα έχει γερά θεμέλια κι όλα τα άλλα έστω και με βαριά καρδιά να τα αποχαιρετίσεις. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες ένα φλερτ σε ανεβάζει ή εσύ είσαι τόσο εξωστρεφής και παιχνιδιάρα που έλκεις τα βλέμματα και το μοιραίο δεν είναι καθόλου δύσκολο να συμβεί. Κάποιες σπατάλες έχουν γίνει αυτές τις ημέρες αλλά ότι κάνουμε για να περνάμε εμείς καλά και μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση πάντα πιάνει τόπο και δεν υπάρχει λόγος να τρωγόμαστε αμέσως μετά. Η διάθεση για ταξιδάκια και ερωτικά αλλά και επικερδή για σένα είναι ανεβασμένη και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους είναι τόσο ευχάριστος που κάνεις την δουλειά σου στο άψε –σβήσε, παίρνεις τις πληροφορίες που θέλεις, πείθεις, γοητεύεις. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο να προσεγγίζει την Αφροδίτη σου λάμπεις στην γιορτή σου, νιώθεις χαρά που την μοιράζεσαι με τα αγαπημένα σου άτομα, μπορεί και να δεχτείς κόσμο στο σπίτι σου και να περάσεις καλά με αδερφές, φίλες και γενικά γυναικεία πρόσωπα που σε νοιάζονται πολύ. Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 12:18
    xristini, αυτό ακριβώς κάνω τώρα. Σου ετοιμάζω το δώρο γενεθλίων σου. Χρόνια σου πολλά κι ότι επιθυμείς να το γευτείς και σύντομα!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 12:14
    Ο κύριος γιατί χαίρεται τόσο πολύ που με είδε;; Ξέρω οτι μια λέαινα πάντα ενθουσιάζει τα πλήθη αλλά τόσος ενθουσιασμός πια και με το καλημέρα σας! )))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 12:12
    Και τώρα παρακαλώ πολύ να μου σερβίρετε εκείνη την κρεπούλα με ζαμπόν, τυρί, μανιτάρια και πράσινη πιπεριά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 12:10
    Happy Cloud, στη δουλειά σου καλά περνάς αυτό τον καιρό, αναγνωρίζεσαι, σε κοιτάνε, σε αποδέχονται, τους χαμογελάς και σου χαμογελούν. Η σεξουαλικότητα στα κόκκινα αλλά και τα ψυχολογικά που πιέζουν να βγουν στην επιφάνεια σε κρατάνε σε μια συνεχή τσίτα και μάλλον οι φίλοι σου την πληρώνουν τη νύφη χωρίς όμως να συμβαίνει κάτι πραγματικά ανησυχητικό. Σα να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι τα τελευταία χρόνια, η επιθυμία για ταξίδια δεν καταλαγιάζει ποτέ και σαν πάλι κάτι να ετοιμάζεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 12:02
    tatoo, κοιτάζεις στον χάρτη σου τις θέσεις των γενέθλιων σου πλανητών κι αν εντοπίσεις κάτι κοντά στον αριθμό 24 συν/πλην προσπάθησε να καταλάβεις πόσες μοίρες απόσταση έχουν από την 24η μοίρα των Ιχθύων, δηλαδή τι όψη σχηματίζουν με τον Ήλιο που τώρα βρίσκεται σε αυτή τη μοίρα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 11:59
    Καθήστε κορίτσια, θα τον βγάλουμε και σήμερα τον επιούσιο κατά πως φαίνεται στο κριαρόσπιτο Καλημέρα σας είπα;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 11:58
    Μια μόνο ερώτηση και light, όσο light είανι και το τοστ που ζήτησα. Σας ακούω εκβιάστρια! (του κερατά; )))) )
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    Stardome* @ 15.03.2007 11:54
    Ένα τοστάκι με ζαμπόν και τυρί πολύ θα το ήθελα τώρα. Περισσεύει άραγε;

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...