παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 14:14
    Τι τροφή θέλεις Happy Cloud;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 14:11
    Και δεν παίρνεις; Να ανεμίζει και το μαλλί τώρα που άνοιξε ο καιρός!!! Θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά είστε γκαζιάρηδες εσείς οι Κριοί κι αυτά είναι ψιλά γράμματα -πάντως να προσέχεις στο δρόμο γιατί δεν είναι όλοι οι οδηγοί... Κριοί
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 14:08
    sex θα κάνει η Jambi στα ξένα όσο ο Άρης θα τσιγκλάει και θα κάνει όλους τους αλλοδαπούς να μοιάζουν με ...μπουκιά και συγχώριο
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 14:04
    Πού θα πας Eria με τη Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη σου; Καλοπέραση και χαρές μεγάλες και πολύ φλερτ βρε κοπέλα μου να μη σε ματιάσω )))))) Λεφτά σου έρχονται κι έτσι όπως τα παίρνεις τα δίνεις για να περνάς εσύ καλά κι εκεί που απολαμβάνεις το καλύτερο κρασί της κάβας σου έρχεται και μια ιδέα που θα λύσει κάτι που σε τρώει εδώ και καιρό.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 13:55
    Γιατί Jambi o Άρης σουλατσάρει στον 9ο σου οίκο μαζί με τον Ουρανό –σα να λέμε έχει φουλάρει το ντεπόζιτο με κηροζίνη και οι έλικες έχουν αρχίσει να σβουρίζουν. Άντε να ρωτήσεις και για μας, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις : )))))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 13:49
    "μείον" για ποιον marisia; Όλα τα ζώδια έχουν τα συν τους και τα πλην τους όπως και όλα τα καταστήμτα του εμπορικού κέντρου διαθέτουν την πραμάτεια τους κι όποιος θέλει τα ακουμπάει και ψωνίζει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 13:46
    για να είναι ερωτικά κάτι πρέπει να έχει μπλεχτεί, έτσι είθισται ομολογώ : ))))))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 13:43
    Τι έχουμε σήμερα κορίτσια; Για αγόρια μιλάτε πάλι ή γκρέμισε κανένας φούρνος και άλλαξε το θέμα;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Stardome* @ 16.04.2007 13:31
    magissoula, η τελευταία έκλειψη Σελήνης έγινε ακριβώς πάνω στη γενέθλια σου Σελήνη και σηματοδότησε την ολοκλήρωση ενός κύκλου ο οποίος έχει να κάνει με την συντροφική σου σχέση η οποία ήδη δοκιμαζόταν από τον Κρόνο. Η συγκεκριμένη σχέση είχε πολλά στοιχεία που κάλυπταν δικές σου εσώτερες ανάγκες είχε όμως και απότομες αναταράξεις, από αυτές που από τη μια κρατάνε σε υψηλά επίπεδα την αδρεναλίνη από την άλλη όμως ανακατεύουν το στομάχι και... Ενώ ο Κρόνος απαιτεί να κοιτάξεις στο βάθος της ψυχής σου και να αντικρίσεις κατάματα ότι σε πονάει ο Δίας από τον 12ο σου οίκο βοηθάει στην ίαση παλιών και καινούριων τραυμάτων και πιάνει από το χέρι για να σε βάλει στο σωστό μονοπάτι. Η ζωή σου αλλάζει εκ βάθρων και δεν μπορείς να αντισταθείς –πρέπει να βρεις τη δύναμη (την οποία ενδεχομένως θα μπορέσεις να αντλήσεις και από την επαγγελματική σου πρόοδο) και να εκφράσεις επιτέλους όλο το δυναμικό σου το οποίο έχεις συνηθίσει να το κρατάς στη σκιά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    Stardome* @ 16.04.2007 11:37
    JUHUA τα καλά νέα στα φέρνει η Αφροδίτη. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες μπορεί να σου προκύψει μακρινό ταξίδι, καινούριος έρωτας με άνθρωπο φευγάτο, γκουρού που θα σε μάθει τα μυστικά του σύμπαντος κόσμου κι ανάμεσα σε αυτά τη συγχώρεση και την εμπιστοσύνη στο θεό της αγάπης που πιστεύεις, βιβλίο που θα σου αλλάξει την οπτική γωνία για τα πράγματα, ένας αλλοδαπός να ονειρευτείτε… Εντωμεταξύ ο Άρης σου δημιουργεί πολλές καθημερινές υποχρεώσεις και υπερένταση –η καλύτερη ιδέα είναι να φροντίσεις τον χώρο σου και το σώμα σου, να ξεκινήσεις μια διατροφή ή να πας να χαλαρώσεις σε ένα spa. Ο μήνας που ξεκίνησε από χθες μπορεί να φέρει ξαφνικά πράγματα, γρήγορα ξεκινήματα μπορεί όμως και κάποιες ρήξεις, περισσότερες οικονομικές απολαβές στον σύντροφο ή μυστικές πηγές εσόδων και περισσότερη σεξουαλική δραστηριότητα.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...