παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 27.04.2007 14:00
    Zouan θεωρώ ότι είναι καλύτερα να την μετατοπίσεις για 9-13/7... Εννοείται ότι θα σκάψεις γερά όλο αυτό το διάστημα. Ένα ελαφρύ κόλλημα είναι ο Έρμής είναι ανάδρομος μέχρι την Τρίτη 10/7, ενώ στις 14/7 έχουμε μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο που επηρεάζει θετικά τις σπουδές σου. Όλο το προηγούμενο διάστημα φαίνεται ότι δουλεύεις πολύ και εντατικά και επικεντρώνεσαι στην διπλωματική σου. Ταυτόχρονα τις ίδιες μέρες που παρουσιάζεις έχεις επιστροφή Αφροδίτης -η Αφροδίτη έρχεται στο σημείο που έχεις την γενέθλια Αφροδίτη σου, δηλαδή στον Λέοντα και στις ίδιες σχεδόν μοίρες- και αυτό για σένα σημαίνει ότι δίνεις καλή εντύπωση σε ανθρώπους που επηρεάζουν τη καριέρα σου. Τώρα είσαι πολύ αγχωμένη και μάλλον εκτός απο τις σπουδές σου σε αυτό συντείνουν και οικογενειακά προβλήματα, σπιτιού, ή είναι καθαρό άγχος για το τι πρόκειται να κάνεις στη ζωή σου; Αν μπορείς να ξεπεράσεις το σκόπελο της 9/7 και να παραδόσεις στις 10 θα είναι πολύ πολύ καλύτερα. Καλή επιτυχία -)))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    gpano @ 23.04.2007 14:33
    poiuty χρόνια πολλά γεμάτα από πάθη και λάθη και πάλι από την αρχή. Διαβάζοντας αυτά που γράφεις θυμήθηκα την ιστορία ενός ασκητή που ήρθε στο Βούδα να υπερηφανευτεί ότι περπατούσε επάνω στο νερό. Ο Βούδας του είπε: Πόσος καιρός άσκησης σού χρειάστηκε για να αποκτήσεις αυτό το χάρισμα; - δέκα χρόνια- Κρίμα, είπε ο Βούδας. Με λίγες δεκάρες θα μπορούσες να πάρεις τη βάρκα...". Ναι..."Αφύπνιση Τώρα".
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 23.04.2007 11:31
    Καλημέρα... καλή εβδομάδα... χρόνια πολλά στους γιώργους και τις γεωργίες και την αγάπη μου ιδιαίτερα στην dream και τον giath- να ζήσουν την ζωή τους σαν να είναι δέκα και κάθε φορά που αποκτάνε κάτι να θέλουν και να έχουν περισσότερα... Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές-κάνετε τη μέρα μου λιακάδα 8-)
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 15.04.2007 13:43
    Δεν πειράζει dream...εμεις μια ζωή θα αγαπάμε το θύμα το θύτη και την αφορμή...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 15.04.2007 13:35
    Θα το ολοκληρώσω και ίσως το ανεβάσω πάλι...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 15.04.2007 13:32
    Λοιπόν dream πως σου φάνηκε να το συνεχίσω;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 15.04.2007 13:15
    ...στου Διάκου το ταμπούρι...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 15.04.2007 13:10
    Καλημέρα Dream και Johnny...Πως είναι η ζωή σήμερα;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    gpano @ 14.04.2007 23:03
    Εν πάσει περιπτώσει Gato αν ισχύουν οι προηγούμενες ημερομηνίες τα πράγματα δεν είναι καλά..Οπου επεμβαίνει ο Ουρανός έχουμε ξαφνικούς έρωτες, πάθος, ένταση, ενθουσιασμό αλλά συνήθως όχι μεγάλη διάρκεια. Έχετε πολλά κοινά και σημαντικά κοινά χαρακτηριστικά. Και οι δύο πχ έχετε κοινή Σελήνη που σημαίνει ότι οι συναισθηματικές σας ανάγκες είναι κοινές. Θέλετε τα ίδια πράγματα για να αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς και μπορείτε να καλύψετε ο ένας τον άλλο. Υπάρχει συμβατότητα σε αυτά που θέλετε επίσης στις σχέσεις και στον Άρη επίσης. Για να μη σε κουράζω με λεπτομέρειες υπάρχει καλή συμβατότητα δεν κοιτάζει δηλαδή ο ένας στην ανατολή και ο άλλος στη Δύση. Υπάρχουν και σημαντικές δυσαρμονίες. Οι Ήλιοι σας -δηλαδή ο βαθύτερος εαυτός σας- δεν είναι έχουν κοινό τόπο συνεννόησης, όπως και ο Ερμης σας -δηλαδή η επικοινωνία σας- δεν είναι εύκολη πολλές φορές γιατί οι απόψεις σας μπορεί να συγκρούονται, ή οι στόχοι σας να μην συμπίπτουν. Επίσης συναισθηματικά την έχεις εξιδανικεύσει πάρα πολύ και θεωρείς ότι μόνο μαζί της μπορείς να είσαι ικανοποιημένος και βεβαίως αυτό δεν ισχύει. Όπως και θεωρείς ότι δεν έχει κανένα ελάττωμα, ή κανένα ψεγάδι και όταν ανακαλύπτεις ότι είναι και αυτή κανονικός άνθρωπος απογοητεύεσαι. Και θα απογοητευτείς γιατί έχεις βάλλει πολύ ψηλά το πήχη στη συγκεκριμένη περίπτωση.Δυστυχώς αυτή η όψη που κάνει η Σελήνη σου με τον Ποσειδώνα της δημιουργεί αργά ή γρήγορα απότομο ξύπνημα- ζεις δηλαδή το τέλος των ψευδαισθήσεων. Το μάτι μου έπεσε στον Βόρειο Δεσμό της που βρίσκεται πάνω στη Σελήνη σου- Πρόκειται για μια καρμική σχέση που φέρνει κοντά δύο ανθρώπους για να τους αλλάξει εκ βάθρων-(για περισσότερα ρίξε μια ματιά στα αστρομαθήματα στο κείμενο Καρμικές Σχέσεις . Αυτό δεν σημαίνει σχέση στο άπειρο αλλά σημαντικότατη σχέση. Δεν θέλω να σου δώσω ψεύτικες ελπίδες- η έκλειψη Σελήνης του Μαρτίου πραγματοποιήθηκε πάνω στην Ήλιο σου (σηματοδοτώντας μαι περίοδο αναταραχής και στις αισθηματικές σου σχέσεις, ή το τέλος μιας σχέσης). Εδώ και μερικές μέρες η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και κάνει καλές όψεις σου με πολλούς πλανήτες σου και επηρεάζει θετικά και δικούς της πλανήτες. Αν δεν υπάρξει σε αυτό το διάστημα και μέχρι 8/5 πρόοδος μάλλον οι ελπίδες μειώνονται...Με τον Άρη επίσης στο ζώδιό σου μέχρι 15/5 μπορείς να διεκδικήσεις ή να ξεκαθαρίσεις την ατμόσφαιρα. Με κάποιο τρόπο- ότι κι αν συμβεί τώρα- η σχέση πιθανόν να ξαναέρθει στην επιφάνεια με δύσκολο τρόπο όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη γύρω στα τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου. Σαν Κριός και με Άρη στο Ταύρο ενδιαφέρεται για καριέρα, αλλά μη ξεχνάς ούτε στιγμη ότι είναι περισσότερο ατομίστρια από ότι φαντάζεσαι, ή αφήνει να διαφανεί. Όσο για σένα ο χάρτης σου μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είσαι ο άντρας που ψάχνει τις γυναίκες αλλά ο άντρας που ψάχνουν οι γυναίκες. Και επί πλέον πολύ ταλαντούχος. Καλή τύχη.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 14.04.2007 00:23
    Αν κάποιος θέλει να με ρωτήσει κάτι που δεν περιέχει συναστρίες και είναι περιεκτικό και σύντομο ας το κάνει...

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...