παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 22:05
    kavoura απο εδώ και πέρα ο δρόμος είναι ανοιχτός για να βγαίνεις λίγο λίγο προς τα έξω...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 22:02
    Με το κύριε Παυλόπουλε αισθάνθηκα οτι πρέπει να πω το δελτίο ειδήσεων -)
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 22:01
    pink angel μπορει και οχι για πολύ -))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 21:56
    Εχει μεγάλες πιθανότητες dreamshow...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 21:44
    PinkAngel η περίοδος είναι καλή- το Σεπτέμβριο έχεις επιστροφή Άρη- ο Άρης θα είναι στους Διδύμους τότε- που σημαίνει νέα ξεκινήματα και μάλιστα που ενέχουν μέσα δημιουργικότητα κι επίσης λίγο αργότερα ο Δίας που διελαύνει στον 10ο σου θα κάνει αντίθεση πίσης με τον Άρη σου που αποτελεί μία από τις τυχερές αντιθέσεις- αν αυτο που κάνεις έχει την απόλυτη υποστήριξή σου ανθίζει και εξέλισσεται.
    Στη δεύτερη ερώτησή σου η πρόταση του Δεκεμβρίου είναι ευκαιρία γιατί αυτή σου έγινε την ώρα που ο Δίας έκανε εξάγωνο με τον΄Δία στο Τοξότη αλλά αν σου γίνει μια άλλη πρόταση γύρω στο τέλος Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου, ή τώρα κοντά που η ακμή του 7ου οίκου σου και η Αφροδίτη σου θα κάνουν τρίγωνα με τον Δία προτίμησέ την.
    Πέρα από τα επαγγελματικά δεν ξέρω αν είσαι μόνη αλλά υπάρχει κινητικότητα στο τομέα σχέσεις
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 21:19
    pink angel νομιζα οτι απαντούσα σε σένα...κοίταξα και υπάρχουν 15 onomata pou exoyn to pink mesa... tha mou peis pink angel eimai mono egv...ela pou mperdeuthka kai skefthka nai pink angel alla oi filoi mporoune na me fvnazoune sketo pink....alla ant allvn... katagida ston egkefalo...ti me rvthses loipon pink angel?
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 21:11
    marianna αν βρίσκεσαι στη δουλειά που σου αρέσει- κι ελπίζω με τόσους πλανήτες στον τρίτο σου οίκο να έχει σχέση με οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας τα πράγματα θα αρχίσουν να χαλαρώνουν. Αν όχι ψάξου για τις εναλλακτικές που έχεις. Το σίγουρο είναι ότι τον Οκτώβριο-Νοεμβριο του 2008 που θα εχεις επιστροφή Κρόνου και θα πιεστείς πάρα πολύ πρέπει να είσαι σε μία δουλειά που θα σε εξαντλήσει αλλά θα σου δώσει ώθηση παρά να βρίσκεσαι σε μια δουλειά που θα εγκαταλείψεις κακήν κακώς.
    Ο Κρόνος στον 2ο δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια και την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρω μόνος μου. Ειναι από τις κατεξοχήν θέσεις του αυτοδημιούργητου. Παρόλο που το άγχος για τα οικονομικά που μερικές φορές συνοδεύεται και απο χαμηλή αυτοπεποίθηση δεν είναι ότι καλύτερο εν τούτοις χρησιμεύει σαν κινητήρια δύναμη για να αναπτύξουν αυτοί που τον έχουν σε αυτή τη θέση στο γενέθλιο χάρτη τους ότι ταλέντο διαθέτουν, ότι δεξιότητες έχουν ώστε να έχουν καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα. Ο Κρόνος εδώ δίνει εξαιρετική αντοχή στις αντιξοότητες, οργάνωση, αυτοπειθαρχία και υπομονή. Εχε υποψιν σου επι πλέον ότι ανήκεις σε αυτούς που φτιάχνουν μόνοι τη μοίρα τους. Εσύ αναλαμβάνεις δράση και μόνο μέσω της δράσης σου μπορείς να καταφέρεις πράγματα. Εσύ φτιάχνεις τις περιστάσεις ώστε να προχωρήσεις και να πάρεις από τη ζωή αυτό που θέλεις. Δεν είναι η ζωή που σου επιβάλλεται αλλα οι δικές σου πρωτοβουλίες είναι που την καθορίζουν. Πιο απλά ανήκεις σε αυτούς που δεν περιμένουν να τους καλέσουν σε ένα πάρτι. Ανήκεις σε αυτούς που αυτοπροσκαλούνται.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 20:42
    Dreamshow έστειλα το μηνυμα προς καθε ενδιαφερόμενο για το παρτι και περιμένω συντομα ημερομηνίες...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 20:35
    γειά σας dreamshow.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    gpano @ 12.01.2007 20:11
    Kinkyelina θα πρεπει να διορθώσεις το χάρτη σου ωστε να μπορέσω να τον δω... Αν δεν ξέρεις το τροπο να το κάνεις στείλε email στο Stardome για να σου πουν το πως. Πάντως με το Δια στον Τοξότη ευνοούνται οι σπουδές, η κινητικότητα, η εξωστρέφεια. Δεν ειναι εποχη που κάθεσαι μπροστά στην τηλεόραση και να σκεπτεσαι τι θα κάνεις με τη ζωη σου. Κινείσαι, γνωρίζεις ανθρώπους, ψάχνεις τις ευκαιρίες, μυρίζεσαι που είναι το ψαχνό, ρισκαρεις, ανοίγεσαι στο κόσμο. Το ιδανικό με τον Δία στο τρίτο μας θα ήταν να εχουμε το σπίτι μας μόνο για ύπνο και μπάνιο και ολο τον υπόλοιπο χρόνο να ψαχνόμαστε ειτε για να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που θα μας φανούν χρήσιμοι, ή για να μας ανανεώσουν ως νέοι φίλοι και πιθανόν και σύντροφοι είτε κάνοντας τάξίδια είτε αποφασίζοντας να σπουδάσουμε να ξεκινήσουμε η να τελειώσουμε κάτι που θα προσθέσει στα προσόντα μας.

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...