παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 02.08.2006 14:37
    Gemini η απάντηση σε θέματα ταιριάζω, δεν ταιριάζω, ποιός κάνει για μένα και ποιός δεν κάνει είναι τρομακτικά δύσκολη. Ο γενέθλιος χάρτης του καθενός είναι μοναδικός, σαν το δακτυλικό μας αποτύπωμα δεν υπάρχει δεύτερο. Το να απομονώσει λοιπόν κάποιος τα ζώδια, δηλαδή τους Ήλιους χωρίς να υπολογίζει όλους τους υπόλοιπους πλανήτες και να αποφανθεί έτσι πρόχειρα είναι μεγάλο λάθος. Το να ταιριάζουν, να αλληλοσυμπληρώνονται οι Ήλιοι μας είναι ένα μεγάλο συν στη σχέση, αλλά δεν αρκεί. Πολύ πρόχειρα και πολύ χονδρικά ένας Δίδυμος που έχει αποφασίσει ότι θέλει να δεσμευτεί έλκεται από ζώδια της γης, όπως Ταύροι και Παρθένοι. Με Ταύρο ταιριάζει περισσότερο από Παρθένο γιατί η συνεχής κριτική που δέχεται ένας Δίδυμος από ένα Παρθένο τον ξενερώνει. Ένας Δίδυμος με Σκορπιό μπορεί να είναι το τέλειο ζευγάρι στο κρεβάτι και η σεξουαλική τους ζωή να είναι εξαιρετική, όμως ο επικοιωνιακός, εξωστρεφής Δίδυμος αρχίζει να εξουθενώνεται απο την συναισθηματική ένταση του Σκορπιού και τη τάση του να φλερτάρει αδιακρίτως. Φυσικά όλα αυτά είναι γενικεύσεις γιατί ο Σκορπιός μπορεί να έχει στο γενέθλιο χάρτη του πολλή γη, ή αέρα οπότε ταιριάζεις περισσότερο, όπως και ο Παρθένος πολύ φωτιά οπότε ανεβαίνουν τα επίπεδα συμβατότητας σας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    gpano @ 02.08.2006 14:05
    Lila με δεδομένο ότι έχεις γεννηθεί στην ΑΘήνα και με δεδομένη την ώρα γεννήσεως ανήκεις στο Ταύρο- αν η ώρα γεννήσεως όμως είναι πριν από τις 12 και τέταρτο αρχίζεις να μπαίνεις στις τελευταίες μοίρες του Κριού.Ο ωροσκόπος εξαρτάται αποκλειστικά από την ώρα γεννήσεως και όχι την ημερομηνία όπως το ζώδιό μας. Έτσι ο ωροσκόπος σου είναι σίγουρα Καρκίνος.
    Κατά τα άλλα η Σελήνη σου βρίσκεται στο Σκορπιό, ο Ερμής σου στο Κριό, Αφροδίτη στο Ταύρο, Αρης στο Κριό, Δίας και Κρόνος στο Ζυγό...
    Ο Κρόνος έχει φύγει από πάνω σου και ότι στραβό ήταν να γίνει έγινε και αυτή τη στιγμή ο Δίας περνάει πάνω από τη Σελήνη σου που είναι καλός οιωνός για τα ερωτικά. Από τις 12/8 κι έπειτα επίσης οι ευκαιρίες στα ερωτικά δείχνουν ευνοικές...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 26.07.2006 21:24
    Baldessarini δεν ξέρω αν γνωρίζεις ότι ο ωροσκόπος σου είναι στον Λέοντα, που σημαινει ότι με το που έφυγε ο Κρόνος από το Καρκίνο μπήκε κατευθείαν στον ωροσκόπο σου και φτου κι από την αρχή και η δυσκολία συνεχίζεται με δυσκολία...Συν του ότι έχεις Αφροδίτη στο Λέοντα που νιώθεις ήδη την πίεση στις σχέσεις και θα ενταθεί τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο...
    Ο Κρόνος έφυγε από τον ωροσκόπο σου και τώρα έχεις να αντιμετωπίσεις το Κρόνο στην Αφροδίτη σου...Εκτός από τις σχέσεις η Αφροδίτη συμβολίζει και το χρήμα οπότε θα αντιμετωπίσεις οικονομικές δυσκολίες... Επειδή διαβάζοντας αυτά που σου γράφω διαπιστώνω ότι μπορεί εύκολα κάποιος να τρομοκρατηθεί να σου πω ότι ο Κρόνος δεν είναι ο χάρος με το δρεπάνι που κόβει ότι βρει στο δρόμο του... Ο Κρόνος σκληραγωγεί ναι, είναι αυστηρός ναι, αλλά δεν είναι τιμωρός....
    Σου γράφω ότι θα αντιμετωπίσεις πίεση στα αισθηματικά και τα οικονομικά...Τι σημαίνει αυτό... Οτι αυτοί οι τομείς χρειάζονται προσοχή και αναπροσαρμογές...Δυστυχώς μόνο όταν πιεζόμαστε αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και δείχνουμε τη αρμόζουσα προσοχή...Αν τα οικονομικά σου είναι σε κακό χάλι ο Κρόνος θα σε πιέσει ώστε να κάνεις κάτι για αυτό...Αν αισθηματικά δεν τραβάνε τα πράγματα έρχεται ο Κρόνος και λέει σοβαρευτείτε, ή δώστε τέλος στη σχέση...Ο Κρόνος το έχω γράψει πολλές φορές δεν σου απαγορεύει να κάνεις σχέσεις , ή αποκλείει τον έρωτα, μόνο που εσύ ανεβάζεις ψηλά τα στάνταρντς σου και έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις πράγμα που περιορίζει τις επιλογές σου..
    Όταν ο Δίας μπει στα τέλη Νοεμβρίου στο Τοξότη θα ανασάνεις και υπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις κάποιον.
    Όσο για αυτόν που με ρωτάς οι πιθανότητες είναι ελάιχιστες να γυρίσει...Όταν σπάνε οι σχέσεις σε εποχή Κρόνου είναι δύσκολο έως απίθανο να ξανακολήσουν Μετά τη πρώτη φόρτιση συνειδητοποιείς ότι καλύτερα που έσπασε γιατί ούτως ή άλλως δεν προοιώνιζε κανένα μέλλον.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 24.07.2006 17:54
    Kroki poly grhgora soy apantav NAI
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 24.07.2006 17:12
    Kroki ο ωροσκόπος σου είναι Κριός οριστικά....Ναι η διετία 2003-2005 ήταν εξαιρετικά δύσκολη... Με τη Σελήνη σου στο Ταύρο να κάνει τετράγωνο με το Κρόνο πολύ φοβάμαι ότι θα πιεστείς πολύ από τώρα και μέχρι τον Νοέμβριο. Πιθανοί τομείς πίεσης οι αισθηματικές σου σχέσεις, οι σχέσεις με τη Μητέρα αν υπάρχει/ή γενικώτερα γυναίκες και τα οικονομικά σου. Μην αγνοείς το σώμα και την υγεία σου που είναι βαρόμετρο της ψυχολογικής σου κατάστασης. Υπάρχουν ανάσες μέσα σε όλο αυτό το διάστημα, αλλά ο Κρόνος δεν αφήνει το χαμόγελο να γίνει πλατύ.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 19.07.2006 18:57
    Προς Σκορπιούς- και ωροσκόπους. Ο Δίας σε ορθή πορεία από τις 6/7 και μέχρι τις 17/11 που θα περάσει στο Τοξότη ευννοεί τις σχέσεις και τα επαγγελματικά...Ναι το ξέρω ότι δεν δίνει όλη του τη δύναμη γιατί χτυπιέται από το Κρόνο... Η διέλευσή έχει δυστυχώς συμπέσει με το Κρόνο στο τομέα της καριέρας. Είναι σαν να περπατάς σε ένα κήπο με δύο τρία εξαιρετικά τριαντάφυλλα και πολλές πινέζες. Όμως παρόλα αυτά σε κάποιον από τους δύο παρά πάνω τομείς υπάρχουν και θα υπάρξουν εξελίξεις.Το καλοκαίρι του 2003 ήταν όντως ιδιαίτερο. Φέτος υπάρχουν πολλά κοινά με εκείνο το καλοκαίρι και κυρίως μετά το πρώτο δεκαήμερο, αλλά και πάλι ο Κρόνος δεν αφήνει το χαμόγελο να γίνει όσο πλατύ θέλει ο καθένας. Όπως και νάχει ο Αύγουστος έχει απόλαυση, αλλά με ρέγουλα.
    ΥΓ. Για όσους Σκορπιούς και ωροσκόπους στο Σκορπιό μπορούν να θυμηθούν τι ευνοιικό τους συνέβη πριν από δώδεκα χρόνια μπορούν να πάρουν μία ιδέα σε ποιό τομέα θα έχουν εύνοια σήμερα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 18.07.2006 12:08
    Maxi αφου το ξέρεις ότι η ζωή σου είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν
    τη διετία Ιούνιος 2003-Ιούλιος 05 που ο Κρόνος σε βομβάρδιζε σε όλα τα μετωπα. Η Αφροδίτη στο Καρκίνο από αύριο είναι ενθαρρυντική και θέλει ελαφρότητα, χαρά και ομορφιά - ευκαιρία να πας στο κομμωτήριο -)))) και ο Δίας τους επόμενους μήνες έχει ευχάριστες εκπλήξεις, φέρνει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου και σε σπρώχνει να χαρείς τον έρωτα και να ανακαλύψεις ταλέντα σου που ξέρεις ότι έχεις αλλά τα άφηνες μέχρι τώρα στην άκρη... Το αδύναμο σημείο των Καρκίνων είναι ότι καθυστερούν πολύ στο παρελθόν και χάνουνε το παρόν και τις ευκαιρίες να χαμογελάσουν. Μη αφήσεις να σου συμβεί κάτι τέτοιο τώρα που μπορείς να ονειρευτείς ελεύθερα...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    gpano @ 16.07.2006 13:11
    Melaxrine συμφωνα με τις ημερομηνίες και την ώρα είσαι Ιχθύς στην τελευταία μοίρα των Ιθχύων -δηλαδή στις 29 μοίρες- και έχεις ωροσκόπο στους Διδύμους -αν όμως η ώρα γεννήσεως αλλάξει από 11 το πρωί σε 11 και τέταρτο ή πιο κάτω τότε ο ωροσκόπος σου αλλάζει σε Καρκίνο....Η ώρα γεννήσεως μπορεί να διορθωθεί και να εξακριβωθεί απόλυτα σύμφωνα με τα γεγονότα που έχουν συμβεί, αλλά αυτό παίρνει χρόνο... Θυμήσου αν συνέβη κάτι σημαντικό και μάλλον δυσάρεστο γύρω στο Σεπτέμβριο του 2002, ή γύρω στο Ιούνιο/Ιούλιο του 2003.... Αν είχες γεγονότα το 2002 το πιθανότερο είναι να έχεις ωροσκόπο στους Διδύμους, αν είχες γεγονότα το 2003 τότε αρχίζει ο Καρκίνος ωροσκόπος να κερδίζει έδαφος.
    Οι πλανητες σου βρίσκονται πάντως σίγουρα στον Υδροχόο η Σελήνη σου, στους Ιχθύς ο Ερμή σου, στον Υδροχόο η Αφροδίτη σου, ο Αρης σου στους Διδύμους, Δίας στους Διδύμους, Κρόνος στους Διδύμους
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 13.07.2006 20:02
    Marilu επειδή ο Χείρων ανακαλύφθηκε πολύ πρόσφατα-1977- είναι πολύ νωρίς για να αναλάβει συγκυβερνήτης κάποιου ζωδίου. Υπάρχει ακόμα διάσταση απόψεων. Οι μισοί αστρολόγοι τον τοποθετούν συγκυβερνήτη του Τοξότη λόγω της μορφής του Κενταύρου που έχει και οι άλλοι μισοί θεωρούν ότι δικαιωματικά πρέπει να γίνει συγκυβερνήτης της Παρθένου λόγω των χαρακτηριστικών του που συμπίπτουν με αυτά της Παρθένου και είναι πρακτική σοφία, ίαση, και ανάγκη να βοηθήσει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    gpano @ 12.07.2006 21:47
    Almond η επιλογή σου να κάνεις μεταπτυχιακό είναι η καλύτερη χρήση του Κρόνου στον 9ο οίκο σου που μπορείς να κάνεις - όπου 9ος οίκος σημαίνει μεταξύ άλλων ανώτατες σπουδές και εξωτερικό. Δεν ξέρω τι σε κάνει να το σκέπτεσαι, αλλά η επιλογή σου αποτελεί την ονειρωξη κάθε αστρολόγου )) Με τόσους πλανήτες στον Τοξότη από τέλη Νοεμβρίου ανοίγει καινούργια εξαιρετικα ευοίωνη περίοδος στη ζωή σου. Just do it!

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...