παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 11.02.2007 20:12
    Nico έχεις δίκιο που αισθάνεσαι έτσι. Από τσουνάμι σε τσουνάμι και απο τον Οκτώβριο/Νοέμβριο 06 το μεγάλο κύμα που θα διαρκέσει μέχρι το Σεπτέμβριο με αυξομείωσεις. Σχέσεις και επαγγελματικά στο στόχαστρο- δηλαδή ολόκληρη η ζωή. Κι όμως κάτι φαίνεται να κινείται στη καριέρα ήδη- ισχύει; Αν μπορούσες να φύγεις σε ένα ταξίδι ή να ανοιχτείς επαγγελματικά με το εξωτερικό, ή εν πάσει περιπτώσει να ανανεωθείς επαγγελματικά- θα ήταν καλή ιδέα. Ούτως η άλλως όσο πιο μακριά βρίσκεσαι από τον γενέθλιο τόπο τόσο καλύτερα αισθάνεσαι ή αποδίδεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 06.02.2007 16:23
    stefanosmas κάνε την αίτηση ΤΩΡΑ.. ευνοείται η περίοδος για δουλειές και αν μπορείς κατάθεσέ την αύριο κιόλας.. Ξεκίνημα, λειτουργία και ενάρξεις μετά τις 8 Μαρτίου που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 06.02.2007 15:30
    Arwen, Η σύνοδος Ουρανού- Αφροδίτης που ενεργοποιείται όλη αυτήν την εβδομάδα και συμβαίνει στους Ιχθύες οπότε επηρεάζει Ιχθύες-Διδύμους- Τοξότες και Παρθένους δημιουργεί ένταση,ανησυχία, υπερδιέγερση, την αίσθηση οτι δεν με χωράει ο τόπος, την ανάγκη κάτι να συμβεί ώστε να σπάσει η ρουτίνα είτε στη δουλειά, είτε στις ερωτικές σχέσεις, είτε στις σχέσεις γενικώτερα όπως και έντονη επιθυμία να αλλάξουν πράγματα και να υπάρξει ενθουσιασμός στη ζωή με κάθε κόστος. Είναι μια πλανητική όψη που απεχθάνεται τη πλήξη και τη κανονικόητα, τα ωράρια και τις δεσμεύσεις, τις σχέσεις που δεν έχουν ζωντάνια και τις δουλειές που δεν περιέχουν καμία δημιουργικότητα. Έτσι οι πιθανές αντιδράσεις σε μια τέτοια όψη είναι είτε να παρατήσουμε μια δουλειά που δεν λέει τίποτα. Ή να φύγουμε από μία σχέση που είναι βαρετή ή να μπούμε παρορμητικά σε μία καινούργια σχέση που υπόσχεται ενθουσιασμό. Ο ανάδρομος Ερμής αρχίζει του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 στους Ιχθυες επιστρέφει ανάδρομος επίσης στον Υδροχόο στις 28 και γυρνάει σε ορθή πορεία στις 8/3.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 06.02.2007 14:51
    Γεια σου Eria 8-)
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    gpano @ 06.02.2007 14:47
    Calypso να σου πω την αλήθεια η Μαύρη Σελήνη δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αφού ολες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε μας τις δίνει η Σελήνη που έχουμε στο γενέθλιο χάρτη μας- μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς τις 0,5% πληροφορίες που μας δίνει η Μαύρη Λίλιθ. ( Πιθανόν πάντως να γράψουμε για αυτήν στο μέλλον). 2. Ο Ήλιος δεν είναι ο ωροσκόπος και ο ωροσκόπος δεν είναι ο Ήλιος. Έχουν διαφορετικές μεταξύ τους λειτουργίες. Το ζητούμενο είναι η συνεργασία μεταξύ τους για το κοινό σκοπό που είναι να γίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ο Ήλιος μας. Πολλές φορές Ηλιος και Ωροσκόπος δεν συνεργάζονται καθόλου καλά μεταξύ τους με αποτέλεσμα άλλο να θέλει ο άνθρωπος βαθιά μέσα του και άλλο να δείχνει ότι χρειάζεται προς τα έξω. Για να είναι αρμονικότερη η συνύπαρξη ηλιου-ωροσκόπου άρα και περισσότερο ισορροπημένος ο κάτοχός τους χρειάζεται ηλιος και ωροσκόπος να ανήκουν στο ίδιο στοιχείο- φωτιά, γη, νερό, αέρας- ή σε φίλικα μεταξύ τους στοιχεία δηλαδή ο Ηλιος φωτιά να έχει αέρα σαν ωροσκόπο, ή ο ωροσκόπος νερό να έχει γη στον Ηλιο. Εσύ ως Παρθένος με ωροσκοπο Αιγόκερο ισορροπείς άνετα τις εσωτερικές σου ανάγκες με την εξωτερική σου συμπεριφορά. Ηλιος και ωροσκόπος λειτουργούν για το κοινό καλό. Μπορεί το αντίστοιχο ζεύγος Αιγόκερος με Παρθένο να έχει κοινά χαρακτηριστικά με το Παρθένος Αιγόκερως αλλά τα αιτήματα είναι διαφορετικά. Έχουν κοινά οι Ήλιοι στον Αιγόκερω και την Παρθένο αλλά ταυτόχρονα και διαφορετικές επιθυμίες.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    gpano @ 06.02.2007 14:27
    Dorita απάντησες μόνη σου με όλη τη γκάμα των πιθανοτήτων. Δεν εχω να προσθέσω τίποτα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    gpano @ 05.02.2007 23:17
    Kon έχεις δίκιο για το πάρτι- οτι άργησε- αλλά δυστυχώς αν το κάναμε μέσα στο Φεβρουάριο θα γινόταν μετά τις 14 που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος οπότε αναβλήθηκε για αργότερα...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    gpano @ 05.02.2007 22:52
    Ειμαστε δύο τρεις τέσσερεις Dreamshow και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε παρά πάνω, οπότε δεν εχει σημασία το who is who του καθένα/καθεμιάς μας. Φυσικά και θα πίνουμε μαζί καφέ 8-))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 23.01.2007 12:39
    Catlover μπορείς να ξαναγράψεις την ερώτηση;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 23.01.2007 10:54
    ariesaries δεν θα είναι ακριβώς προβλεψη αλλά μια ελεύθέρη απόδοση του Δία στον Τοξότη που επηρεάζει θετικά τους Κριούς:

    Περπατάς σε ένα τεντωμένο σχοινί. Εάν είσαι τυχερός το διασχίζεις από τη μιάν άκρη στην άλλη. Αλλά, αν είσαι πραγματικά τυχερός, πέφτεις.
    Και πετάς.

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...