παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 15.11.2008 21:59
    τρεις ιππότες για τη dreamoula?

    τι συναστρίες?
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 15.11.2008 21:58
    Έφυγε ο loco, dream...μάλλον ανταποκρίθηκα με χρονοκαθυστέρηση ...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 15.11.2008 21:50
    Γεια σου loco..τι λέει?
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 15.11.2008 21:19
    oxi caviar...εσείς έχετε σημαντικές σημαντικότατες διελεύσεις...fasten your seatbelts it's gonna be a bumping ride ;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 15.11.2008 21:15
    Με την ευκαιρία της ερώτησης να επαναλάβω ότι ακόμα και στην σημαντική περίπτωση της διέλευσης του Δία στον Ήλιο μας τα πράγματα μπορούν να μην πάνε όπως τα φανταζόμαστε, έχουμε ακούσει ή κάπου διαβάσαμε.

    Όταν ο Δίας κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο οι αστρολόγοι συχνά ισχυρίζονται ότι μια ευκαιρία θα πέσει στα πόδια μας ή ότι κάτι υπέροχο μπορεί να συμβεί. Αυτό ΔΕΝ ισχύει- τουλάχιστον σαν γενικός κανόνας. Όταν ο διελαύνων Δίας κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο θα ενεργοποιήσει και όλες τις όψεις που κάνει. Αυτό σημαίνει ότι- αν ο Ήλιος κάνει δύσκολες όψεις (με Κρόνο, Ουρανό, Ποσειδώνα, ή Πλούτωνα κλπ- όχι μόνο δεν πρόκειται να φέρει τύχη αλλά θα επεκτείνει τις υπάρχουσες δυσκολίες δημιουργώντας υπερβολική αυτοπεποίθηση, απροσεξία, αδιαφορία για τις συνέπειες, άτοπη αισιοδοξία.
    Παράδειγμα: Κάποια έχει στο χάρτη της Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη που κάνει σύνοδο με την Σελήνη της. Όταν ο Δίας άρχισε να ενεργοποιεί τον Ήλιο της ο αστρολόγος της είπε ότι θα ζούσε μια υπέροχη εποχή ανοιγμάτων και ευκαιριών...Όμως η γυναίκα έφτασε στα όρια της κατάρρευσης. Γιατί? Γιατί ο Δίας δεν ενεργοποίησε μόνο τον Ήλιο αλλά μαζί και τα τετράγωνα Ήλιου/Άρη και Ήλιου/Σελήνης. Η κατάστασή της ήρθε σαν δυσάρεστη έκπληξη αφού αντί της συναρπαστικής εποχής που της είχανε υποσχεθεί ζούσε μια άνευ προηγουμένου νευρική κατάρρευση.

    Άρα? Η διέλευση του Δία φέρνει τις ευκαιρίες και την επιθυμητή εξέλιξη μόνο όταν ο πλανήτης που διελαύνει κάνει αρμονικές όψεις. Σε αντίθετη περίπτωση ναι μεν η "τύχη" εμφανίζεται αλλά μεταμφιεσμένη....blessing in disguise...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 15.11.2008 20:22
    oxi
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    gpano @ 14.11.2008 20:47
    Dream, προτείνω να ανοίξουμε καινούργιο ποστ βάζοντας ένα χάρτη κάποιου που έχει αναχαιτισμένους οίκους ή και πλανήτες μέσα σε αυτούς ώστε να βλέπουμε και να καταλαβαίνουμε όλοι για τι πράγμα μιλάμε....θα διευκολύνει τη συζήτηση...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    gpano @ 14.11.2008 20:33
    1. Χώρισαν 2?
    2. Χώρισαν 5?
    3. Χώρισαν 12 αλλά τα ξαναβρήκαν οι 4?
    4. Χώρισαν 8 από τους οποίους οι δύο δεν ήξεραν το ζώδιο είναι?
    5. Δεν γνωρίζω. Δεν απαντώ.
    6. Από το Star είστε?
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    gpano @ 14.11.2008 03:08
    Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις πως ενώ το "σύμπαν" ουρλιάζει σε κάποιον άνθρωπο να συνέλθει αυτός συνεχίζει με τρομακτική επιμονή και αυτισμό να θέλει να καταστρέψει- εκτός από τον εαυτό του, που σε τελευταία ανάλυση είναι επιλογή του- την ευτυχία των άλλων... Ναι, υπάρχει κάτι που λέγεται instant karma- δεν πληρώνεις την ανοησία σου στην άλλη ζωή, αλλά αμέσως και αυτό είναι δικαιοσύνη...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    gpano @ 13.11.2008 23:30
    Αναχαιτισμένα Ζώδια

    Αφού ο άξονας της γης γέρνει και αφού το σχήμα της δεν αποτελεί τέλεια σφαίρα, υπάρχει συχνά μια ποικιλία στο μέγεθος των οίκων όσο περισσότερο απομακρυνόμαστε βόρεια ή νότια από τον ισημερινό. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο μερικά ζώδια περιέχονται ολόκληρα μέσα σε ένα οίκο. Δηλαδή το ζώδιο δεν εμφανίζεται σε καμία ακμή και αναφερόμαστε σε αυτό το φαινόμενο ως αναχαίτιση. Σε γεωγραφικά μήκη περισσότερα των 50ο νότια ή βόρεια δύο ή περισσότερα ζώδια μπορεί να αναχαιτίζονται σε έναν οίκο ή μπορεί να υπάρχουν δύο ζευγάρια οίκων με αναχαιτισμένα ζώδια. Αν ένας οίκος έχει ένα αναχαιτισμένο ζώδιο ο απέναντι οίκος θα περιέχει επίσης ένα αναχαιτισμένο ζώδιο. Μια αναχαίτιση μεγαλώνει τον οίκο και κάνει σύνθετες τις υποθέσεις εκείνου του οίκου λόγω των επί πλέον ζωδίων που εμπεριέχονται. Ο χαρακτηρισμός ενός οίκου που περιέχει ένα αναχαιτισμένο ζώδιο μπορεί να γίνει αρκετά πολύπλοκος.

    Μερικές παρατηρήσεις:

    - ο άξονας των οίκων που περιέχουν αναχαιτισμένα ζώδια είναι ο πιο ενεργοποιημένος άξονας του ωροσκοπίου και πάντα είναι οι μεγαλύτεροι οίκοι εφόσον περιέχουν τον μεγαλύτερο αριθμό μοιρών από ακμή σε ακμή.

    - άτομα με πλανήτη που περιέχεται μέσα σε αναχαιτισμένο ζώδιο μπορεί να αισθάνονται τον πλανήτη απομονωμένο, να επιδεικνύει τεράστια αυτοσυγκράτηση, να υπολειτουργεί.

    - ο πλανήτης που περιέχεται μέσα σε αναχαιτισμένο ζώδιο δεν παραμένει ανενεργός για πάντα...η δύναμή του αργά και σταδιακά ενεργοποιείται μέχρι του σημείου να λειτουργεί παντελώς ελεύθερος (συνυπολογίζοντας πάντα και τις όψεις που κάνει με άλλους πλανήτες)

    - αν ο Ήλιος, η Σελήνη, ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου ή ο κυβερνήτης του αναχαιτισμένου ζωδίου είναι επίσης αναχαιτισμένοι, υπάρχει χαρακτηριστική καθυστέρηση στην έκφρασή τους.

    - αν δεν υπάρχουν καθόλου πλανήτες σε αναχαιτισμένα ζώδια τότε ο ίδιος ο οίκος χρειάζεται προσοχή.

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...