παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 29.04.2009 12:19
    Αμάν με το Βέγγο...σε καλό σου πια...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 25.04.2009 16:55
    yupygirly, και οι δύο αξίζουν δεν τίθεται ζήτημα..

    Όσο για το ότι δεν νιώθετε μόνη: Οι ερωτευμένοι λέει ο Αλκιβιάδης στο Συμπόσιο μοιάζουν με αυτούς που τους δάγκωσε φίδι : "Δεν θέλουν, καθώς λένε, να μιλούν για το ατύχημά τους σε κανέναν, παρά μόνο σε αυτούς που έπεσαν θύματα του ίδιου ατυχήματος, σαν να ήταν αυτοί οι μόνοι ικανοί να συλλάβουν και να δικαιολογήσουν ό,τι τόλμησαν να κάνουν και να πουν υπό την επήρεια των πόνων τους"...

    μη βιαστείτε να πείτε αντίο...είναι πολύ αμετάκλητο...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 25.04.2009 13:12
    molinari, τελικά μόνο ως ερωτευμένοι ή μάλλον μόνον ως απελπισμένοι ερωτευμένοι μαθαίνουμε. Σε καμία άλλη σφαίρα της ανθρώπινης κατάστασης δεν μπορούμε να εξελιχτούμε και να μάθουμε ποιοι είμαστε. Δεν είναι παράξενο που αν θέλουμε να προχωρήσουμε θα πρέπει να προσευχόμαστε "Θεέ μου σε παρακαλώ στείλε μου τον Πόνο που θα με κάνει πιο σοφό αλλά μην μου στείλεις όλο τον Πόνο γιατί θα αφανιστώ;".

    Και τι σχέση έχει ο Θεός με τον Έρωτα; Το να ξοδεύεσαι, να αναλώνεσαι για ένα αδιαπέραστο αντικείμενο είναι δείγμα καθαρής θρησκείας. Καθιστώ τον Άλλο άλυτο αίνιγμα από το οποίο εξαρτάται η ζωή μου, σημαίνει τον καθιερώνω ως Θεό. Νιώθω μιαν έξαρση που πηγάζει από την διαπίστωση ότι αγαπώ συνεχώς έναν Άγνωστο, που άγνωστος θα παραμείνει παντοτινά. Λειτουργώ όπως οι Μυστικοί: κατακτώ την γνώση της αγνωσίας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 23.04.2009 00:37
    Ε μα θα γίνουν κήνσορες αυτοί που τους έχω αφήσει να με βρίζουν...από κει που μας χρωστούσαν να μας πάρουν και τον γάιδαρο...

    Ευχαριστώ ντριμ μακάρι....
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 23.04.2009 00:26
    οχι κυρία μου δεν θα σβήνετε ότι θέλετε εσείς...είπατε ότι σβήνω και σας θύμησα ότι ο λίβελος που γράψατε υπάρχει εκεί για να αισθάνεστε άσχημα στο διηνεκές...


    "To thema einai na borei kaneis na stirizei tin apopsi tou mexri telous kai na mi svinei mynimata gia na min xalasei i dimosia eikona tou.Prin kairo ta elega pos exo paratirisei na svinontai mynimata kai me evgazan trelli kai pseftra kai ypervoliki.Elegan malista pos eixa periergous logous pou dilona pos exafanizontai sxolia.Einai ta senaria synomosias pou paizoun kata kairous sto stardome.Tora synevi xana to fainomeno ton exafanismenon sxolion kai isos katalavoun orismenoi pos den eixa kanenan periergo kai ypopto logo na isxyrizomai pos xanontai mynimata.Ektos an yparxoun fantasmata sto stardome pou exoun hobby na svinoun sxolia.Poso vareto kai mizero egine to story.Etsi loipon apofasisa oti "end of story"
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 22.04.2009 23:40
    aries είστε αυτή που είχε γράψει ένα ολόκληρο ποστ- λίβελο εναντίον μου κατηγορώντας με ότι δούλευα στο Νίτρο κι επειδή πήγα διακοπές στην Μύκονο?
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    gpano @ 22.04.2009 17:07
    Πολύ φοβάμαι ότι τα προβλήματ με το χωρισμό δεν θα σταματήσουν γρήγορα. Δυστυχώς θα σούρνονται για καιρό και θα ειναι επώδυνα. Τώρα πάλι θα υπάρξει κινητικότητα και ένταση στην "οικογένεια", διαφωνίες, προκλήσεις, ασυνενοησία (και δικηγόροι (?) και γονείς που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρέμβουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Δεν υπάρχουν γρήγορες εξελίξεις πάντως και αυτό θα είναι ψυχοφθόρο...Σκέπτεστε την μετακόμιση?

    Στις αρχές του χρόνου, ή μέσα στον Φεβρουάριο πήρατε χρήματα?
    Δουλειά μπορείτε να βρείτε- για κάνετε μια προσπάθεια από τώρα, αλλά μάλλον θα είναι περιστασιακή αφού μέσα στο Δεκέμβριο του 09 ή αρχές του 2010 θα είναι καθοριστικό για τα επαγγελματικά σας- κι ίσως την ίδια εποχή θα υπάρξουν και ουσιαστικές εξελίξεις στα οικογενειακά σας...

    Η πρώτη γερή ανάσα πάντως φάινεται γύρω στον Φεβρουάριο του 2010...Ψυχραιμμία και σας εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχετε και τρομερά αποθέματα δύναμης και ευελιξία. Προχωρήστε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 22.04.2009 13:23
    Πάμε πάλι για μιαν ακόμα φορά:

    1. Το site δεν είναι ούτε δημοκρατικό ούτε θέλει να έχει οποιοδήποτε τέτοιου τύπου χαρακτηρισμό γιατί δεν είναι ούτε κόμμα ούτε αίρεση ούτε πολιτικός σχηματισμός παντός είδους. Είναι ένα site στο οποίο με αιχμή την αστρολογία συζητιούνται όλα τα θέματα ελεύθερα και χωρίς κανένα περιορισμό.

    2. Το site παρέχει εβδομαδιαίες, μηνιαίες και ετήσιες προβλέψεις, έχει αστρομαθήματα για όσους θέλουν να μάθουν κάτι παρα πάνω και that all. Τελεία. Οι απαντήσεις όποτε δίνονται δίνονται εκ του περισσού. Δεν πληρώνεται κανείς να απαντήσει, δεν υπάρχει επιτροπή που έχει συσταθεί για να απαντάει, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να απαντήσει, δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να κάνει τον πορτιέρη για να καθοδηγήσει κανένα. Είμαστε όλοι εργαζόμενοι άνθρωποι και δεν έχουμε χρόνο να κάθομαστε στην πόρτα για να λέμε welcome.

    3. Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω σε κανένα αφελές παιδάκι γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα αφελή παιδάκια. Δεν θα αναπαράγω τις ανοησίες του τηλεοπτικού σκουπιδότοπου και οποιασδήποτε σαχλαμάρας έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Ο σκοπός είναι να ανεβάζουμε το iq μας και όχι να χάνουμε ένα βαθμό κάθε μέρα.

    4. Μπάινοντας στο site όλα βρίσκονται με μια ματιά μπροστά σου. Δεν έχεις να ψάξεις απολύτως τίποτα. Δεν έχεις να ρωτήσεις απολύτως τίποτα. Δεν δημιουργείται καμία απορία για τη χρήση του γιατί όλα είναι ευκρινέστατα. Οι απαιτήσεις των κακομαθημένων που έχουν μάθει απο το σπίτι τους να τα έχουν όλα στο χέρι με αφήνουν αδιάφορο.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 22.04.2009 02:15
    Εν τω μεταξύ αυτός που σας προτείνει την συνεργασία δεν είναι άγνωστος αλλά είναι φίλος, ή εν πάση περιπτώσει τον ξέρετε...Και σοβαρός άνθρωπος (και ίσως μεγαλύτερος απο εσάς?)..δεν είναι ούτε αφερέγγυος ούτε περαστικός...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 22.04.2009 02:09
    Λένα, θα σας συμβούλευα να την κοιτάξετε πάρα πολύ σοβαρά αυτήν την πρόταση γιατί φαίνεται ενδιαφέρουσα και φέρνει χρήματα...ναι ευνοούνται οι συνεταιρισμοί- η επιχείρησή είναι οικογενειακή (από πατέρα?) ή απλά την έχετε ξεκινήσει εσείς?

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...