παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    gpano @ 11.05.2007 23:37
    Διδυμος με Λεοντα ...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    gpano @ 11.05.2007 23:34
    Idiva θέλω αυτό το site να ανοίξει όσο μπορεί πιο πολύ στη θεματολογία του με βάση την αστρολογία...το ιδανικό μου θα ήταν ο καθένας που διαβάζει και θέλει να μοιραστεί κάτι ενδιαφέρον να μπορεί να το κάνει...εγώ ειμαι ανοιχτός...αν έχεις κάποιο κείμενο ή θελεις να γράψεις για κάτι και να το μοιραστείς μαζί μας ...το site είναι στη διάθεσή σου -))) κι αυτό αφορά όλους...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    gpano @ 11.05.2007 23:21
    Χαίρομαι πάρα πολύ idiva...το μετέφρασα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή μου αλλά άξιζε το κόπο... σε ευχαρστώ..
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    gpano @ 11.05.2007 22:37
    Dream μεροληπτείς -))). Κι όμως με Καρκίνο στον 12ο σου οι Καρκίνοι σε φέρνουν σε επαφή με τον καλύτερο εαυτό σου...και τον χειρότερο βέβαια..-))))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    gpano @ 11.05.2007 22:32
    Εντάξει βρε παιδιά δεν ζήτησε τον ουρανό με τα άστρα...ούτε μας έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο...και εγώ θα ρωτούσα τα ίδια αν είχα κάποιον να μου πει κάποια πράγματα...αντί να τον δελεάζουμε με όσα δεν του λέμε ας του πούμε μερικά πράγματα που μπορεί να ξέρει, δεν χάλασε ο κόσμος....δεν ζητάει να ανοίξουμε τις εφτά σφραγίδες της Αποκάλυψης, δύο κουβέντες ζήτησε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    gpano @ 11.05.2007 22:21
    Παιδιά πάτε καλά; Τα βάζετε με ένα πιτσιρικά που ψάχνεται και ψάχνει; Τι του καταλογίζουμε δηλαδή; Ότι είναι ζωντανός και περίεργος; Ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του; Ότι είναι θρασύς; Ότι είναι τόσο νέος που δικαιούται να είναι και απόλυτα εγωιστής και αλαζονικός; Έτσι πρέπει να είναι. Και θάπρεπε να χαιρόμαστε όταν έρχεται κάποος νέος και μας δίνει ένα χαστουκι για να ξυπνάμε λίγο. Αφήστε τα τριαντάφυλλα να ανθίσουν. Δεν έχετε βαρεθεί τους υποταγμένους, τους ανερμάτιστους και τους υποτονικούς που μας βυθίζουν στο τέλμα; Σιγά να μην μας ευγνωμονεί...Χάρη μας κάνει που μας φέρνει φρέσκο αέρα..Εμείς πρέπει να τον ευγνωμονούμε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 08.05.2007 20:54
    Carlito δεν προάγεις τη συζήτηση το "δεν μου λέει τίποτα γιατί δεν μου έχει αποδείξει κανείς τίποτα"- αλήθεια πως είναι ο δωδέκατος γενέθλιος οίκος σου;- και αναγκαστικά πρέπει να σταματήσω εδώ. Ελπίζω να συναντηθούμε σε ένα άλλο θέμα που θα μας ενδιαφέρει και τους δύο-)))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 08.05.2007 20:24
    Karlito δηλαδή επειδή η κυρία Λουκά είναι τρελή και βγαίνει στα κανάλια και γίνεται σούργελο μαζί της γελοιοποιείται και η Ορθοδοξία επειδή δηλώνει Ορθόδοξη; Ή θα αγνοήσω τον Χριστιανισμό, το Βουδισμό, τον Ινδουισμό ή οποιαδήποτε θρησκευτική πίστη επειδή υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βιομηχανοποιήσει την θρησκεία; Ή εν πάσει περιπτώσει θα περιμένω την δεινοσαυρική επιστημονική κοινότητα να με δικαιώσει- όποτε και εάν- όταν υπάρχουν πράγματα/φαινομενα/καταστάσεις/αισθήσεις που δεν μπορεί να εξηγήσει ενώ εγώ/εμείς ξέρω/ρουμε ότι μπορεί και να υπάρχουν. Θυμήσου ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ένα βωμό δίπλα στους πατροπαράδοτους βωμούς των θεών τους που ήταν αφιερωμένος "τω αγνώστω θεώ" όπως και είχαν περί πολλού ένα ρήμα που το χρησιμοποιούσαν σε θέματα που δεν μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις- "αμφέβαλλαν". Αμφι- βάλλω σημαίνει ρίχνω και από εδώ και από εκεί. Δηλαδή δεν ήταν δογματικοί και κλειστοί. Ήταν πάντα ανοιχτοί στο θαύμα. Δεν ξέρω για τα indigo παιδιά. Αμφιβάλλω.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 08.05.2007 17:38
    Karlito συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι αυτά τα κριτήρια είναι υποκειμενικά και τόσο γενικά και υπεραπλουστευμένα που φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι ταυτίζονται. Αν το έβαλα αυτό το κείμενο εδώ δεν ήταν για να βρούμε πόσο indigo είναι ο καθένας μας- ούτως ή άλλως με απωθούν τέτοιου είδους μετρήσεις- αλλά για να μιλήσουμε για ένα φαινόμενο που απασχολεί πολύ κόσμο σαν δυνατότητα εξέλιξής μας. Διαφωνώ όμως με την άποψή σου ότι θα πρέπει η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα να επικυρώσει ή να αποκηρύξει τέτοια φαινόμενα. Για ποια εξ άλλου επιστημονική κοινότητα μιλάμε; Για αυτήν που όταν ο Αινστάιν μίλησε για την Θεωρία της Σχετικότητας κόντεψε να τον φάει ζωντανό, για την Θεωρία της Μη Πληρότητας του Γκέντελ που αγνοήθηκε επιδεικτικά από την επιστημονικη κοινότητα αλλά άνοιξε το δρόμο ουσιαστικά για τα κομπιούτερ μεταξύ άλλων, ή για τον Χάιζενμπεργκ που με την "αρχή της απροσδιοριστίας" απέδειξε στους επιστήμονες και σε όλους μας ότι δεν υπάρχει μόνο μία πραγματικότητα. Η επιστήμη είναι αυτή που είναι αλλά ζούμε σε μία εποχή που ο σημερινός αιρετικός είναι ο αυριανός ήρωας. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι μέχρι το 15ο αιώνα πιστεύαμε ότι η γη είναι επίπεδη. Επιστήμη που η λογική της αποκλείει τη φαντασία είναι στείρα όπως και επιστήμη που αφήνει τη φαντασία της ξεκρέμαστη από τη λογική είναι παράνοια. Πάντως αυτό με την indigo genaration έχει ενδιαφέρον και αστρολογικά αφού η έξαρσή της συμπίπτει με την είσοδο του Πλούτωνα στον Σκορπιό στις 5 Νοεμβρίου του 1983.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    gpano @ 30.04.2007 13:28
    Η άνοιξη μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή... Καλημέρα Μοο, καλημέρα κορίτσια -))) Ας έχουμε τουλάχιστον ένα καλό Μάιο γιατί ο Απρίλιος δεν μου τα είπε καθόλου καλά...Καλή πρωτομαγιά και έναν ανθισμένο μήνα.

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...