παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 28.02.2007 13:20
    faenna συγγνώμη για το απόλυτο της απάντησης αλλά ΟΧΙ. Με Κρόνο και οι δύο και κυρίως αυτός με αντίθεση Κρόνου είναι απίθανο να ξαναεπιστρέψει. Τι μας ζητάει ο Κρόνος; Ζητάει δέσμευση, περιορισμούς, σοβαρότητα, δουλειά, όρια. Τι θέλει στις σχέσεις; Θέλει να τις κάνει βιώσιμες, να τους βάλλει γερά θεμέλια ώστε να αντέξουν στον χρόνο και υποχρεώνει τους δύο του ζευγαριού να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Άρα με το Κρόνο έντονο στον γενέθλιο χάρτη μας οι σχέσεις και ανάμεσά τους οι συντροφικές δοκιμάζονται και ή καταλήγουν σε μία επίσημη μορφή δέσμευσης- είτε πρόκεται για γάμο, είτε για συγκατοίκηση- είτε καταρρέουν. Σε καμία περίπτωση με τον Κρόνο οι σχέσεις δεν παραμένουν ίδιες. Ή επισημοποιούνται με κάποιο τρόπο ή δεν υφίστανται πια. Δεν υπάρχει μεσαία λύση. Ο Κρόνος είναι σκληρός αλλά δεν είναι άδικος. Ότι διαλύεται με τον Κρόνο δεν είχε τις προυποθέσεις για να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο διαρκές.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 26.02.2007 17:38
    Μερικές φορές Caracas θαυμάζω την αυτοσυγκράτησή σας όταν έρχεστε σε επαφή με το παράλογο -)))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 26.02.2007 17:35
    Ε μα ξαφνικά θα νοιώσουμε και υπόλογοι που γνωριζόμαστε και διευρύνουμε τις γνωριμίες μας με καινούργιους ανθρώπους ;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 26.02.2007 17:31
    Όποιος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι το ιντερνετ είνα ο νέος τρόπος συνάντησης, γνωριμιών και οποιοδήποτε σχέσεων ή είναι αλλού ξημερωμένος ή είναι τρομερά ηλικιωμένος... Φυσικά και γνωρίζονται οι άνθρωποι εδώ μέσα και φυσικά θέλουν σχέσεις και φυσικά ενδιαφέρονται να δούνε ο ένας τον άλλο και το κάνουν. Όχι θα περιμένουν να πάνε στο μπαράκι, να πιούνε ποτάκι και να γνωρίσουν φατσούλες....Αυτοί που συναντιούνται εδώ μέσα έχουν περισσότερες πιθανότητες να τα βρούνε από αυτούς που πιθανολογούν εκέι έξω ... Καλό απόγευμα boys and girls...Kai το πάρτι που θα κάνουμε μπαίνει στη τελική του φάση... Με το που θα περάσει ο ανάδρομος θα ειμαι περισσοτερο ακριβής.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 23.02.2007 18:11
    They need to adore me So Christian Dior me From my head to my toes I need to be dazzling I want to be Rainbow High!
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 23.02.2007 01:19
    Η ανοχή που δίνουμε στις διελεύσεις είναι +-1ο
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 23.02.2007 01:10
    Nikos73 η Αφροδίτη σου είναι στις 21ο και στις αρχές Απριλίου ο Δίας φτάνει στις 19ο Τοξότη και γυρίζει ανάδρομος. Είναι μάλλον απίθανο χωρίς να υποστηρίζω αδύνατο να συμβεί κάτι αυτήν την εποχή εκτός και αν η ώρα γέννησης δεν είναι ακριβής οπότε παίζει και να παιχτεί. Ακριβή σύνοδο ο Δίας θα κάνει με την Αφροδίτη σου στις αρχές Νοεμβρίου.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
    gpano @ 23.02.2007 01:02
    Yiota83 στο χάρτη σου βλέπω Ιχθύς με Καρκίνο ωροσκόπο και όχι με Λέοντα που γράφεις. Άρα νερό με νερό αν ταιράζει με φωτιά με φωτιά. ΟΧΙ. Το νερο σβήνει τη φωτιά και η φωτιά εξατμίζει το νερό. Μπορεί να υπάρξει στιγμιαίο ενδιαφέρον μεταξύ τους όπως ας πούμε κοιτάζει ένας εξωγήινος ένα γήινο και το ανάποδο αλλά μετά από λίγο συνειδητοποιούν και οι δύο ότι ζούνε σε διαφορετικούς πλανήτες.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 23.02.2007 00:33
    nikos73 πολύ φοβάμαι ότι με τον Κρόνο στον 2ο οίκο σου- οικονομική ασφάλεια, χρήμα- θα συνεχίσεις να πιέζεσαι οικονομικά. Ο Άρης σε λίγο 26/2-6/4 στον Υδροχόο δηλαδή στον 8ο οίκο σου περνώντας πάνω από τον γενέθλιο Δία σου μπορεί να σε κινητοποιήσει ώστε να αντιμετωπίσεις την οικονομική σου κατάσταση ενεργητικά- προσπαθώντας να βρεις άλλες πηγές εισοδήματος; ξεκινώντας κάτι που μπορεί να μην σου δώσει άμμεσα κέρδη αλλά που θα σε βοηθήσει αργότερα να αυξήσεις το εισόδημά σου; Πάντως αυτό το διάστημα προς θεού μην ανοιχτείς με κανένα τρόπο οικονομικά- εννοώ μη πάρεις δάνεια, μη δανειστείς, μην χρεωθείς περαιτέρω και μείνει ψύχραιμος στα οικονομικά προβλήματα που πιθανόν να εμφανιστούν. Αυτή την εποχή πάντως- δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις για να είμαι συγκεκριμένος- υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη καριέρα σου αν αυτό σε ενδιαφέρει. Τα οικονομικά σου θα ανακάμψουν από τον Οκτώβριο όπου φαίνεται ότι η αύξηση εισοδήματος ταυτίζεται με αύξηση στην δουλειά που βρίσκεσαι; Με μια καινούργια δουλειά; Με έξτρα δουλειά στο σπίτι; Δουλεύοντας ανεξάρτητα; Περνώντας ο Δίας πάνω από τη Σελήνη σου τον Δεκέμβριο τι αντίκτυπο αληθεια είχε πάνω σου; Κάτι θετικό που σχετίζεται με το σπίτι; Εργασιακή νηνεμία; Καλές συντροφικές σχέσεις; Μια γυναίκα με σημαντικο ρόλο στη ζωή σου; Ναι οικονομικά είναι δύσκολη η περίοδος. Αλλά σε τέτοιες περιόδους το μυαλό λειτουργεί υπερωρίες για να βρει λύσεις. Πάντως να θυμάσαι και να ξέρεις ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα καταστραφείς οικονομικά. Πάντα κάτι θα γίνεται και θα γλυτώνεις τη τελευταία στιγμή. Και να θυμάσαι επίσης ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε υποστηρίξουν οικονομικά οποιαδήποτε στιγμή- αλλά μην εξαντλήσεις αυτή τη δυνατότητα τώρα αν δεν υπάρχει τεράστια ανάγκη.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 21.02.2007 15:28
    Οχι οχι Stardome είναι φιλόξενοι... ο λόγος σου με χόρτασε, που λένε...

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...