παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    gpano @ 08.01.2007 16:04
    Power η παρούσα κατάσταση όπως πιθανολογώ έχει ως εξής. Σκέπτεσαι, ή ενδιαφέρεσαι -δεν ξέρω αν είσαι με κάποιον- για μία σχέση. Ταυτόχρονα κάνεις ταξίδια, μετακινείσαι, ή θέλεις να μετακινηθείς ενώ στη δουλειά υπάρχει στρες και αλλαγές, ή εν πάσει περιπτώσει σαν να πιέζεσαι εργασιακά- σκέπτεσαι να αλλάξεις; Με τον Ουρανό να πηγαινοέρχεται απέναντι στον Ήλιο σου- ένας έρωτας από τη μέση του πουθενά; ξαφνική αλλαγή δουλειάς; μετακόμιση; υπάρχει ανάγκη για ενθουσιασμό και καινούργιες σχέσεις που θα σε ζωντανέψουν, όπως και για μια δουλειά που θα σου δίνει ικανοποίηση και στην οποία θα αισθάνεσαι ότι αξιοποιείς όλα τα ταλέντα σου. Ολα δείχνουν ότι από το φθινόπωρο και μετά θα γκαζώσεις και επαγγελματικά και συναισθηματικά θα νιώσεις ότι τα πράγματα πηγαίνουν κατ ευχήν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα τώρα ή αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις. Και αυτός και ο επόμενος μήνας είναι πολλοί σημαντικοί για τις σχέσεις σου- επαγγελματικές και συναισθηματικές. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα και στους δύο τομείς τώρα η εύνοια όπως σου είπα θα εκδηλωθεί από το φθινώπορο και πέρα που θα απογειωθείς.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 08.01.2007 15:31
    Blueview καλή χρονιά. Φυσικά και μπορεί ένας Δίδυμος να μοναχοφέρνει. Πέρα από τα κλισέ της πεταλούδας του ζωδιακού οι Δίδυμοι χρειάζονται κι έχουν ανάγκη πολλές φορές από απομόνωση για να βρουν τον εαυτό τους. Με τέσσερεις πλανήτες στο Ταύρο και μάλιστα στο τομέα των σχέσεων να κάνουν τετράγωνο με το Κρόνο θα πρέπει να δυσκολεύτηκες και να αναπροσαρμόζεις όλη σου τη συμπεριφορά απέναντι στις σχέσεις. Ναι οι σχέσεις δεν είναι ποτέ εύκολες και όταν μάλιστα χρειάζεται να πάρεις ριζικές αποφάσεις για αυτές γίνονται ακόμα πιο σκληρές. Η τελευταία δοκιμασία ονομάζεται τώρα ο Ερμής σου σε τετράγωνο με το Κρόνο. Ο Ερμής θέλει ο Κρόνος δεν τον αφήνει. Σαν να κρασάρει το μυαλό. Η ατέλειωτη συννεφιά ενός λαμπερού μυαλού. Μη κατηγορήσεις το Κρόνο. Μπορεί να βάζει παντού στοπ, να δημιουργεί εξάντληση, περιορισμούς, φόβους, κατάθλιψη. Αλλά σου λέει ότι η καθαρή σκέψη προηγείται της δράσης. Ότι κάθε σκέψη για να γίνει πραγματικότητα χρειάζεται κανόνες. Ότι χρειάζεσαι ρεαλισμό και όχι ανεφαδικές ιδέες. Οτι αν θέλεις να πραγματοποιήσεις, να επιχειρήσεις, να πάρεις σοβαρές αποφάσεις χρειάζεται να είσαι έτοιμος και για το αντίτιμο. Ταυτόχρονα ο Δίας σου γεμίζει με αέρα τα πανιά σου- νέα σχέση; άνοιγμα στη δουλειά σου; καινούργιες απελευθερωτικές απόψεις; Θα δείξει.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 08.01.2007 15:09
    Babi υπαρχουν εποχές που όλοι είμαστε χαμένοι στη μετάφραση αλλά όταν μάθαίνεις τη γλώσσα όλα ξεκαθαρίζουν. Ελπίζω να έβγαλες τους λεκέδες από το κοστούμι, να έδεσε ο ώμος, το ταξίδι να είναι χωρίς τραντάγματα. Από εδώ και πέρα the only way is up... Λίγο πιο μεγάλοι και ποιός ξέρει λίγο περισσότερο ισορροπημένοι. Καλή χρονιά. Μούχουν λείψει οι συζητήσεις μας.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 08.01.2007 14:14
    Eleartsa υπάρχει ενα αγαπημένο μου γιαπωνέζικο χαικού που λέει "Ζωή αυτό θα πει
    εφτά φορές να πέφτεις
    και να σηκώνεσαι οκτώ".
    Στο χαρίζω.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 08.01.2007 13:36
    Bill kai giath καλή χρονιά...Μια υπέροχη χρονιά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    gpano @ 08.01.2007 13:34
    fotitsa ενώ έχετε ίδιους στοχους, παρόμοια αντίληψη για τη ζωή, κοινά ενδιαφέροντα, σας αρέσουν παρόμοια πράγματα οι συναισθηματικές σας ανάγκες είναι διαφορετικές και πρέπει να πέσει πολυ συζήτηση και να γίνουν υποχωρήσεις ώστε να μπορέσει αυτή η σχέση να λειτουργήσει. Ενώ υπάρχει εξαιρετική συμβατότητα συναισθηματικά υπάρχει κενό. Εσύ θέλεις συναισθηματική ανταπόκριση και σπίτι (Καρκίνος) αυτός νοιώθει εξαιρετικά αμήχανος με τα συναισθήματα, δεν εκφράζεται συναισθηματικά κι έχει ανάγκη να είναι έξω από το σπίτι (Υδροχόος). Οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι έχουμε δύο διαφορετικά ζεύγη αναγκών που δεν καλύπτονται μεταξύ τους. Ότι και να γίνει χρειάζεται τρομερή προσπάθεια και πολύς συμβιβασμός για να λειτουργήσει αυτή η σχέσή ώστε να αισθάνονται και οι δύο ικανοποιημένοι. Δεν αποκλείεται, αλλά έχει πολύ δουλειά.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
    gpano @ 08.01.2007 13:22
    Capsag είσαι απολύτως συνεπής στο ραντεβού σου με τον Πλούτωνα. Έχεις τον ωροσκόπο σου στο Τοξότη στις 27 και κάτι μοίρες και αυτή την εποχή ο Πλούτωνας διελαύνει στις 27 μοίρες του Τοξότη. Τι σημαίνει αυτό; Οτι ένας ολόκληρος τρόπος ζωής και το σύνολο σχεδών των αντιλήψεών σου θα πρεπει να καταδαφιστούν για να αναγεννηθείς. Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχει θυμός, οργή, επιθετικότητα, άγχος, εσωτερική ανάγκη να μη μείνει πέτρα στη πέτρα. Υπάρχει η ανάγκη να αναπροσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου με κάθε κόστος. Πιο συγκεκριμένα ο τομέας που αφορά τη δημόσια εικόνα σου, τη καριέρα σου μεταξύ άλλων είναι ένας από τους τομείς που είναι στο στόχαστρο- είμαι εκεί που θέλω να είμαι; Αυτό με το οποίο ασχολούμαι μου δίνει την ικανοποίηση που θέλω; Εξελίσσομαι σε αυτό; Εννοείται ότι ο επαγγελματικός προσανατολισμός ταρακουνιέται- ή γίνεται ένα τεράστιο βήμα σε αυτόν, ή αλλάζει η πορεία. Ταυτόχρονα βεβαίως οι σχέσεις αλλάζουν γιατί οι ανάγκες σου αλλάζουν-οι σχέσεις γίνονται σύνθετες και ψυχολογικά βαθαίνουν είτε προς το καλύτερο είτε γίνονται βαριές και ψυχοφθόρες. Σε κάθε περίπτωση τώρα οι σημαντικές σχέσεις δεν μπορούν να είναι casual. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος με το Πλούτωνα παρά να πάρεις γερές και επώδυνες αποφάσεις που θα σε μεταμορφώσουν. Έχε υπόψιν σου ότι αν δεν τις πάρεις εσύ θα τις πάρουν οι άλλοι για σένα και θα είναι ακόμα πιο επώδυνες. Σκληρή εποχή αλλά μη ξεχνάς ότι Πλούτωνας ήταν ο θεός του κάτω κόσμου, αλλά ταυτόχρονα το όνομά του σημαίνει και πλούτος - το πλούτο που κερδίζεις κάνοντας αυτό το ταξίδι. Πάντως μη φοβάσαι ο Δίας στο Τοξότη προς το τέλος της χρονιάς έρχεται με δώρα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 08.01.2007 12:37
    Καλημέρα Baldessarini σου εύχομαι ο πόνος που νιώθεις να γίνει δύναμη ζωής και να προχωρήσεις. Ναι το ξέρω, υπάρχουν χρόνια που ο κόσμος σκοτεινιάζει και η ελπίδα εξαφανίζεται αλλά είναι σε αυτές τις εποχές που χρειάζεται να κινητοποιήσουμε μέσα μας ολη την αντοχή που διαθέτουμε και να κάνουμε ένα άλμα προς τα μπροστά. Δεν ξεχνάμε. Σφίγγουμε τα δόντια και αρπαζόμαστε από τη ζωή. Μπορώ να σε καταλάβω οσο δεν φαντάζεσαι. Θυμάμαι σαν τώρα τη σκηνή που χτυπώντας το κουδούνι του πατρικού μου σπιτιού μου ανοίγει τη πόρτα ο αδελφός μου και μου λέει " ο μπαμπάς πέθανε..." Μέσα σε τρεις εβδομάδες, αναπάντεχα, παράλογα. Ηταν πενήντα τεσσάρων χρονών. Σοκαρίστηκα, πάγωσα, νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε φάρσα. Έκλαψα μετά από έξι μήνες. Μόλις μετά από έξι μήνες θρήνησα, πένθησα, συνειδητοποίησα την απώλεια, τρελάθηκα, αισθάνθηκα εγκαταλελειμένος. Δεν έχω ξανακλάψει τόσο πολύ όσο εκείνη την εποχή. Για εβδομάδες ολόκληρες εκλαιγα με το παραμικρό. Κάθε εικόνα, κάθε λέξη, κάθε συνειρμός έκανε τη πληγή να αιμοραγεί. Μέχρι που κατάλαβα ότι αυτός ο θάνατος δεν ήταν μάταιος. Ο πατέρας μου πέθανε για να ζήσω εγώ. Η δικη του ζωή προστέθηκε στη ζωή μου. Ο πατέρας μου με τον οποίο δεν είχα ποτέ στενές σχέσεις έγινε κολητός μου. Φεύγοντας ήρθαμε περισσότερο κοντά παρά ποτέ. Είναι εδώ. Μαζί μου. Ο Πατέρας μου. Που υπάρχει όσο υπάρχω. Που του μιλάω και αισθάνομαι τη παρουσία του. Που αγαπάω και με αγαπάει. Που είναι στο αίμα μου γιατί είμαι παιδί του. Ξέρω όμως ότι ειναι ευχαριστημένος κι ίσως χαμογελάει εκεί ψηλά που αποφάσισα να γίνω ο Πατέρας του εαυτού μου και να αναλάβω τη ζωή μου.
    Φυσικά αυτή η απώλεια είχε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Παραιτήθηκα από τη δουλειά μου, έδωσα τέλος σε μία σχέση ολοκαύτωμα, διέκοψα από φιλικές σχέσεις χωρίς νόημα, αποφάσισα να ακολουθήσω τη ψυχή μου. Με τεράστια αγωνία, πόνο, αίμα, σύγχυση κι ελπίδες. Σαν καράβι που εγκαταλείπει το λιμάνι για νέες θάλασσες και θα βρει ποτέ ξηρά. Βρήκα ξηρά, βρήκα φίλους, βρήκα γόνιμη γη, βρήκα συμπάθεια, βρήκα νόημα. Και συνεχίζω. Το νόημα δεν έρχεται από έξω αλλά δημιουργείται μέσα μας. Τα δικά μας όνειρα, στόχοι, πιστεύω έχουν νόημα όχι των άλλων. Στη καρδιά βρίσκεται η λύση και εκεί είναι η πηγή μας.
    Φυσικά και έχεις παρόν και μέλλον. Στη στιγμή που σπας, που καταρρέεις, που ζεις τη μεγαλύτερη απελπισία, στο μεγαλύτερο σκοτάδι υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής μας. Μη καταπιέσεις τη θλίψη και το πόνο που αισθάνεσαι είναι οι μοναδικοί σύμμαχοι που έχεις αυτή τη στιγμή. Είναι η απόγνωση και η ραγισμένη καρδιά που θα σε βγάλουν στην επιφάνεια ξανά. Η ίαση έχει αρχίσει. Μπορείς να αρχίσεις να ονειρεύεσαι και πάλι. Μπορείς να αρχίσεις να επιστρέφεις στο κόσμο. Ένα καινούργιο κόσμο αφού τα μάτια σου έχουν αλλάξει ήδη. Κάνε τη προσπάθεια και το σύμπαν θα σου χαμογελάσει. Μπορεί να μη το βλέπεις αυτή τη στιγμή αλλά ναι το σύμπαν σου χαμογελάει ήδη και οι άνθρωποι είναι εκεί έξω για σένα.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 28.11.2006 16:39
    Eria apo vra se vra ..
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 28.11.2006 16:39
    10-12 to prvi kathe sabbatokuriako

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...