παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 20:00
    Pink o genethlios Dias sou kanei se ligo plhres trigvno me to dielaunonta Dia sto Toksoth- exeis to Dia ston 2o oiko sou pou kubernaei to 10o sou dhladh th kariera sou..To shmantiko einai oti sth zvh sou den tha ksemeineis pote apo xrhmata kai oti exeis ths dunatothtes mia epituxhmenhs karieras pou tha sou dvsei kai xrhmata...Ara arpakse thn eukairia pou fainetai na se anoigei se kati kainourgio kai epi pleon tha sou apoferei kai perissotera xrhmata...Tha protimousa h metabash na ginei metaksu 16/1- 14/2 pou mporeis na diapragmateuteis kalutera thn epaggelmatikh sou sxesh...Go for it! O Dias den krataei anoixtei th porta pou anoigei gia perissotero apo pente lepta...Meta th pareleush tou xronou h porta kleinei san na mhn anoikse pote.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 10.01.2007 15:48
    Terpandre δεν μπορείς γιατι οταν ο Πλόύτωνας ανέβαινε- σπανίως- στον επάνω κόσμο ήταν αόρατος -)))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 10.01.2007 15:45
    Εχω βγει για λίγο έξω...Παίρνω τηλέφωνα για να κινητοποιήσω το πάρτι και να βάλλω και αλλους στη πριζα...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 10.01.2007 15:32
    Με αστρολογικό θέμα ή χωρίς;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 10.01.2007 15:28
    Καλημέρα, ή μάλλον καλό μεσημέρι giath terpandre, Eria.
    Eria θέλω πολύ ένα πάρτι και όσο το δυνατόν συντομώτερα αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Και καταρχήν θέλουμε χώρο. Που;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 10.01.2007 15:12
    Γεια σου JohnnyG η χρονιά άρχισε ευοίωνα ελπίζω να συμβαίνει το ίδιο και με σένα-)) Μόνο οταν εκτίθεσαι μπορείς να καταλάβεις ποιοί είναι φίλοι σου. Δεν υπάρχει αλλος τρόπος.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    gpano @ 10.01.2007 14:41
    Giorgo να σας ζήσει και να είναι ευτυχισμένη. Η οικογένεια απέκτησε μια power woman αποφασισμένη να πετύχει και να διακριθεί. Ή μάλλον η οικογένεια απέκτησε μια media woman , ή μήπως μια εξαιρετική συγγραφέα; Δώστε της κάτι σταθερό να ακουμπήσει - δηλαδή ένα ασφαλές σπίτι, αγάπη που εκδηλώνεται άμμεσα από τους γονείς και ισοροπημένη σχέση μεταξύ του μπαμπά της και της μαμάς της - και αυτή μπορεί να κινήσει ολόκληρη τη γη. Οι γονείς δεν πρέπει να ανακόψουν τη περιέργειά της και τη διάθεση που θα έχει να κάνει ερωτήσεις. Όσο κι αν είναι μερικές φορές μπορεί να είναι ενοχλητική η κινητικότητά της δώστε της απαντήσεις και ενθαρρύνετε τη κοινωνικοποίησή της από μικρή. Βάλτε όρια αλλά αφήστε την και να αλωνίσει. Όπως είπαμε χρειάζεται ένα ασφαλές σπίτι - όχι ένα ψυχρό σπίτι αδιάφορο για τις ανάγκες της- και αγάπη χειροπιαστή όχι στα λόγια. Αυτό το παιδί χρειάζεται αγκαλιά, χάδια, ζεστή συμπεριφορά και παραμύθια. Χρειάζεται όνειρα και κόσμο γύρω του. Δεν θέλει απαντήσεις του τύπου "δεν ξέρω", "άσε με τώρα", "μη ρωτάς.." Είναι καταστροφική μια τέτοια αντιμετώπιση. Οι γονείς πρέπει να ξέρουν ότι έχουν ένα ταλαντούχο παιδί αλλά για να εκφράσει ελεύθερα τα ταλέντα του χρειάζεται τόνωση από αυτούς. θέλει καινούργια ερεθίσματα συνεχώς, να εμπιστευτεί το κόσμο και να δημιουργήσει σε αυτόν. Και τέχνη. Όποια κι αν είναι το μορφωτικό επίπεδο των γονιών χρειάζεται να την κάνουν να αγαπήσει τα βιβλία, το θέατρο, το σινεμά, τη ποίηση, τις ιδέες, τα ταξίδια. Κι έχετε υπόψιν σας ότι σαν γυναίκα θα είναι από αυτές που δεν θα διστάζουν να κάνουν το πρώτο βήμα στις σχέσεις σαν κυνηγός. Με λίγα λόγια διευρύνετε τους ορίζοντές της από νωρίς, μην της δημιουργείτε ανασφάλειες για την αξία της, προσέξτε αυτά που λέει και θέλει, αγκαλιάστε την και δείξτε της ότι ο κόσμος εκεί έξω δεν είναι εχθρικό περιβάλλον αλλά ένας κόσμος γεμάτος δυνατότητες και ευκαιρίες.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 09.01.2007 01:05
    Bill ήδη από το Δεκέμβριο που μας πέρασε υπάρχει κινητικότητα σε ότι αφορά αυτό που λέμε "καριέρα" και όχι μόνο. Μέσα σε αυτό το μήνα πήρες το οΚ για θέματα σπουδών, επέλεξες, ή σου προτάθηκε κάτι; Στο εξωτερικό; Σου προτάθηκε μια συνεργασία; Με το Κρόνο να χτυπάει τη Σελήνη σου βεβαίως υπάρχουν προβλήματα οικονομικά; σχέσεων; η απλά απαγοήτευση; Πάντως και στις προσωπικές σχέσεις έχει ανοίξει ο δρόμος αν ξεπεράσεις τη τεράστια σκίά που ρίχνει ο Κρόνος και στεγνώνει τη ψυχή και τη διάθεση. Επίσης από 16 Ιανουαρίου που ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω έχεις τη δυνατότητα να τρέξεις δραστικά κάθε θέμα που σε απασχολεί και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σου ανοίξουν δυνατότητες. Έχεις το μαχαίρι έχεις και το καρπούζι κι αν χρειαστεί να ανοίξουν μύτες let be it. Αυτό που ενδιαφέρει τον Άρη είναι οι προσωπικές σου επιδιώξεις, όχι τα θέλω των άλλων.
    Οσο για σπουδές ναι μπορείς να τις ξεκινήσεις τον Οκτώβιο αν και φαίνεται ότι αποκόβεσαι και κάνεις κάτι μακριά από το κόσμο. Δεν είναι κάτι κακό αυτό ίσα ίσα. Δημιουργείται κάτι που πολύ σύντομα θα έχει απτά αποτελέσματα. Μέσα στο Δεκέμβριο/ή τον Ιανουάριο του 08. Μην αφήσεις το Κρόνο να σε στραγγίξει γιατί ταυτόχρονα με αυτόν υπάρχει η δυναμική για καινούργια πράγματα. Carpe diem.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    gpano @ 08.01.2007 17:00
    Fotosfairabloom μεσουράνήμα είναι το υψηλώτερο σημείο του γενέθλιου χάρτη μας, ή πιο απλά ο δέκατος οίκος που συμβολίζει τη καριέρα και τη δημόσια εικόνα μας. Αρα με το Δία να διελαύνει σε αυτό τον οίκο το δώρο που φέρνει ονομάζεται επαγγελματική καταξίωση, επαγγελματική επιτυχία, επαγγελματικά ανοίγματα και γενικώτερα ευκαιρίες επαγγελματικές.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 08.01.2007 16:55
    Peggygblue οι πλανήτες είναι δέκα και οι οίκοι δώδεκα οπότε καταλαβαίνεις ότι κανείς δεν μπορεί να έχει όλους τους οίκους του γεμάτους ούτως ή άλλως. Επίσης μπορεί μερικοί οίκοι να είναι φαινομενικά άδειοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πλανήτη που τους επηρεάζει. Στη περίπτωσή σου ας πούμε ο εβδομος οίκος- οι συντροφικές σχέσεις δηλαδή- αρχίζει απο τους Ιχθύες και ειναι κενός. Δεν είναι ουσιαστικά αφού ο κυβερνήτης των Ιχθύων ο Ποσειδώνας βρισκεται στο τρίτο οίκο σου. Αρα από μία σχέση θέλεις επικοινωνία κυρίως και στην οποία μάλιστα ο άλλος θα σου προσφέρει ιδέες, διανοητική ικανοποίηση, ευαίσθητες συζητήσεις, ανθρωπιστικές απόψεις, κατανόηση και όνειρα. Με λίγα λόγια που θα σε χαλαρώνει και θα σε απογειώνει με τα λόγια και τις απόψεις του. Αντιλαμβάνεσαι λίγο πως λειτουργούν οι "άδειοι οίκοι";
    Βιβλιογραφία δεν υπάρχει αξιόλογη στην Ελλάδα αλλά το βιβλίο που συστήνω πάντα είναι η Αστρολογία της Θεοδώρας Ντάκου. Επειδή όμως είναι γραμμένο πριν πολλά χρόνια είναι ντεμοντέ σε κάποιες απόψεις και υπερβολικό σε κάποιες παρατηρήσεις και κρίσεις που κάνει. Παρόλα αυτά κατα βάση είναι διαφωτιστικό.

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...