παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 08.02.2009 01:27
    "Θα μπορούσε μια μηχανή να νιώσει απογοήτευση και πόνο;
    Θα μπορούσε μια απογοητευμένη μηχανή να εκτονώσει τα καταπιεσμένα της αισθήματα βγαίνοντας έξω και τρέχοντας δέκα μίλια;
    Θα μπορούσε μια μηχανή να μάθει να απολαμβάνει τον γλυκό πόνο ενός μαραθώνιου δρόμου;

    Τέτοιου είδους ερωτήσεις απασχολούσαν το μυαλό του Άλαν Μάθισον Τιούρινγκ, του μεγάλου Βρετανού μαθηματικού.

    Μέσα από τις θεωρίες του, αυτός ο τόσο αινιγματικός άνθρωπος, έγινε ο «πατέρας» των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Θέση που διαπραγματεύτηκε με την επιστήμη του, ήδη από τα χρόνια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν «έσπασε» τη γερμανική μηχανή Αίνιγμα, αποκρυπτογραφώντας τα κωδικοποιημένα σήματα επικοινωνίας των ναζί.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 08.02.2009 01:17
    Ο μεγάλος μελλοντολόγος και τεχνομέντιουμ Ian Pearson προβλέπει πως σε 45 χρόνια από σήμερα η ανθρώπινη συνείδηση θα μπορεί να μεταφερθεί σ΄ έναν υπολογιστή και να αποθηκευτεί σε μια δισκέτα, τα γιαούρτια θα μας λένε "καλημέρα", οι ντομάτες θα μας λένε "καληνύχτα" και τα αεροπλάνα θα "φοβούνται" να συντριβούν...Δεν μοιάζουν όλα αυτά με ποίηση?
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 08.02.2009 00:01
    reality is in the eye of the beholder

    επί του θέματος επίσης να θυμίσω αυτό που είχαν πει ο Χάιζενμπερκ και ο Μπόρ πως "είναι λάθος να πιστεύει κανείς πως αποστολή της φυσικής είναι να ανακαλύψει πως είναι η φύση ... η φυσική ενδιαφέρεται για το τι μπορούμε να πούμε για τη φύση"
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 06.02.2009 18:13
    Δεν χρειάζεται να ζητάτε συγγνώμη και κατανοώ την αγωνία σας...Δεν είναι ιατρικό φόρουμε και αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ σοβαρό αυτό που ζητάτε και σε καμμία περίπτωση δεν σηκώνει μια απρόσωπη, γρήγορη απάντηση...Σας εύχομαι όλα να πάνε κατ΄ευχήν και να μοιραστείτε μαζί μας τα καλά νέα...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 05.02.2009 18:50
    Ακούω συνεχώς αυτό το κλισέ του άπιστου Δίδυμου ή του άπιστου Τοξότη σε βαθμό πλύσης εγκεφάλου και έκανα το λάθος κι εγώ ο ίδιος απο κεκτημένη ταχύτητα να μιλάω για "απιστία του Τοξότη" στην Άση Μπήλιου επικροτώντας το στερεότυπο... Mea culpa...Καταρχήν η απιστία ενέχει σε μεγάλο ποσοστό σεξουάλικά κίνητρα-όμως ο Δίδυμος ως διανοητικό ζώδιο δεν κάνει focus στην σεξουαλικότητα αφού δεν είναι προτεραιότητά του...Η βαρεμάρα είναι μια αιτία για να φύγει...αλλά θα φύγει ουτως ή άλλως αν δεν υπάρχει κινητικότητα στη σχέση...γιατί να καθίσει κάπου όπου δεν υπάρχει ενθουσιασμός;
    Όσο για τον Τοξότη είναι εξαιρετικά μονογαμικός αν του αφήνεις την πόρτα εξόδου ανοιχτή και δεν του βάζεις απαγορεύσεις...όταν ο Τοξότης θέλει να κάνει κάτι μόνος του δεν το θέλει για να συναντήσει τον τρίτο άνθρωπο αλλά γιατί έχει ανάγκη να ξεφύγει για λίγο απο τη ρουτίνα, να ξαναβρεί τον περιπετειώδη εαυτό που ίσως έχει ατονίσει στη σχέση, να γεμίσει τις μπαταρίες του κάνοντας κάτι που δεν περιέχει τον Άλλο.
    Ενας Δίδυμος ή ένας Τοξότης είναι τόσο άπιστοι όσο κι ένας Παρθένος ή ένας Ταύρος.. (για να μην μπω στον πειρασμό και πω ότι ένας Ταύρος είναι πιο άπιστος απο οποιοδήποτε Δίδυμο anytime...)
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    gpano @ 03.02.2009 20:57
    Οι άνθρωποι που συμπαθώ έχουν πάρει διαζύγιο από την κοινή γνώμη. Κοινή γνώμη, κοινό γούστο. Προβλέψιμο. Γειτονικό. Με την κοινή γνώμη τα πράγματα έχουν μόνο ένα δρόμο: Ή θα τη θάψεις ή θα σε θάψει αυτή.
    Να είσαι γερός και δυνατός Λεφτέρη.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 02.02.2009 14:18
    Μέσα στο 2009

    Η έκλειψη Ηλίου που έγινε στις 26/1 θα ενεργοποιηθεί ξανά με τις διελεύσεις του Ηλιου από το σημείο της ηλιακής έκλειψης στις 26/4 και στις 29/7. Του Αρη, στις 12/2 και 30/10 και του Δία στις 12/2.

    Η σεληνιακή έκλειψη στις 9/2 θα ενεργοποιηθεί ξανά από τον Ηλιο στις 10/5 και στις 13/8, από τον Αρη στις 13/3 και του Δία στις 11/4, στις 22/8 και ανάδρομος στις 1/12.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 02.02.2009 14:13
    Η εκλείψεις ενεργοποιούνται και μετά με τις διέλευσεις Ήλιου, Άρη, Κρόνου, Δία απο το σημείο της έκλειψης- με σύνοδο ή με αντίθεση...Έτσι οι εκλείψεις ενεργοποιούνται κάθε τόσο επηρεάζοντας μέχρι και τρία χρόνια μετά την πρωταρχική έκλειψη...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    gpano @ 01.02.2009 23:30
    Μου αρέσει που μιλάει για ταμπέλες και περιφράξεις και ονειρεύεται προειδοποιήσεις στις πλάτες των άλλων... σκέφτηκε ποτέ αυτή η κυρία που είναι έτοιμη να βάλλει ταμπέλες στις πλάτες των άλλων ότι κάποιος μπορεί να βάλλει στη δική της πλάτη μια τεράστια προειδοποίηση: "Η Αλκυόνη Παπαδάκη βλάπτει σοβαρά εσάς και τους γύρω σας!"
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 01.02.2009 20:10
    Aυτή τη στιγμή ο Κρόνος βρίσκεται στον ωροσκόπο σας, σε λίγο ο Κρόνος θα περάσει απο τον γενέθλιο Κρόνο, ενώ ο Ουρανός θα περάσει τον Απρίλιο πάνω απο την Σελήνη σας ενώ σε λίγο ο Δίας κάνει αντίθεση με τον Ήλιο σας...Τι σημαίνουν όλα αυτά? Ότι πρέπει να πάρετε δύο τρεις πολύ σοβαρές αποφάσεις...Δεν ξέρω ποιο είναι το επαγγελματικό και προσωπικό σας στάτους αυτή τη στιγμή αλλά το σίγουρο είναι ότι και στους δύο αυτούς τομείς όχι μόνο δεν υπάρχει ευχαρίστηση αλλά υπάρχει φόβος, άγχος, αίσθηση ανεπάρκειας, ήττας και έλλειψης... Οι ταυτόχρονες διελεύσεις του Κρόνου και του Ουρανού κάνουν τα πράγματα πιο σύνθετα... Εσωτερικά- και εξωτερικά σίγουρα- συγκρούεται η ανάγκη για σταθερότητα και διάρκεια με την ανάγκη για ενθουσιασμό και καινούργια πράγματα...Υπάρχει ένα τσουνάμι μέσα στο οποίο καλείστε να αποφασίσετε για την κατεύθυνση της ζωής σας...Χρειάζεται ψυχραιμία και όχι παθητικότητα...μην παραλύετε μπροστά στα γεγονότα...ένα κάθε φορά...Δίας και Άρης μέσα στον Φεβρουάριο θα σας πιέσουν να προχωρήσετε.. πιθανόν να μην υπάρξει κάτι θεαματικό αλλά μέσα στο Φεβρουάριο τα κομμάτια του παζλ θα είναι μπροστά σας για να τα συνθέσετε... παρόλα αυτά δεν αποκλείεται μια μετακόμιση/αλλαγή/πρόταση- οικειοθελής ή λόγω δουλειάς να επισπεύσει κάποια γεγονότα..
    Δεν έχει νόημα να κάθεστε και να αναρωτιέστε τι πάει στραβά...αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί είναι το απο εδώ και πέρα...μην αναλίσκεστε σε φόβους , λάθη, τύψεις του χθες...το αύριο είναι που έχει σημασία τώρα...
    σκεφθείτε τις επιθυμίες σας, τις επιδιώξεις σας και αρχίστε να τα κάνετε πράξη....Α και μην ξεχνάτε ότι αυτό που θέλετε να καταφέρετε θα το καταφέρετε σίγουρα...Έχετε επιτυχία πως το λένε.....

    υγ κι επειδή ο Κρόνος απορροφάει όλο το ασβέστιο, αυξήστε γενναία το γάλα και τα γαλακτοκομικά στη διατροφή σας...

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...