παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
    gpano @ 01.09.2006 17:34
    Mairy mh ksexnas oti o Zygos kai o Tayros exoun koino kybernhth thn Afrodith, ara moirazontai thn koinh tous agaph gia thn aisthitikh, th texnh, thn armonia, to kalo gousto, ton aisthisiasmo. O Tauros prosgeivnei ton Zugo kai o Zugos dinei dianohtikh apolaush ston Tauro... Oso gia sundyasmo taurou didumou - o didumos diaskedazei ton Tayro, alla den ton empisteuetai kai o Tauros gohteuei to Didumo alla grhgora barietai to sunthrhtismo tou.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 01.09.2006 17:19
    Polina an h epanasundesh egine mesa ston anadromo toy Iouliou ksexase to... An egine meta to ksanasuzhtame...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 01.09.2006 17:08
    Terpandre οι Καρκίνοι ο Ηλιος τους δηλαδή κάνει τρίγωνο με τον Δία στο Σκορπιό...Ο Σκορπιός στο ηλιακό ωροσκόπιο των Καρκίνων συμβολιζει τον πέμπτο οίκο τους δηλαδή Τη δημιουργικότητα, τον έρωτα, τα παιδιά , τα σχέδια για το μέλλον, την έκφραση κλπ. Συνήθως τα σενάρια είναι ή ένας έρωτας μέ κάποιον/α που μάλιστα μπορεί να είναι μεγαλύτερος, αλλά που με κάποιο τρόπο έρχεται και για να σου διευρύνει τους ορίζοντες και να σου ανοίξει τα μάτια σε καινούργια πράγματα, ή άλλο σενάριο περιέχει το ενδεχόμενο πατρότητας, ή μητρότητας, ή εν πάσει περιπτώσει την άφιξη καινούργιων παιδιών στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον, ή ακόμα τονίζει τις δημιουργικές ικανότητες κάποιου σπρώχνοντάς τον αν είναι καλλιτέχνης να παράγει έργο, ή αν είναι απλός εργαζόμενος να κάνει σχέδια και ενέργειες για κάτι που θα τον εξελίξει μελλοντικά.
    Ομως πιο συγκεκριμένα ο τομέας που ευννοείται βρίσκεται από τον ωροσκόπο. Στη περίπτωσή σου με ωροσκόπο Δίδυμο ο οίκος που εννοείται είναι ο έκτος σου- δηλαδή υγεία, εργασία, καθημερινότητα.Η εργασία, το εργασιακό περιβάλλον, οι σχέσεις με συναδέλφους φαίνετια ότι κυλάνε πιο απρόσκοπτα και υπάρχουν κάποιες θετικές εξελίξεις σε αυτήν..
    Όσο για τη σχέση που μου λες καταλαβαίνεις ότι με τρεις πλανήτες -Ηλιο, Αφροδίτη, Αρη- να χτυπιούνται από το Κρόνο ο κάτοχός τους περνάει του λιναριού τα πάθη, πιέζεται και πολλές φορές αισθάνεται οτι βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα κλουβί με τα κλειδιά πεταμένα στον υπόνομο. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι παντρεύονται, αποφασίζουν να συζήσουν, ή επισημοποιούν τη σχέση τους εν τούτοις είναι μία περίοδος που η σχέση δοκιμάζει τις αντοχές και των δύο.
    Μπορεί να διαρκέσει αυτή η σχέση; Και ναι και όχι. Ναι γιατί υπάρχει σημαντική συμβατότητα, αλλά και αρκετή δυσαρμονία.Μη ξεχνάς ότι έχει το Κρόνο στον ωροσκόπο σου και αυτό σημαίνει ότι καταπιέζεσαι, δεν έχεις την συναισθηματική αντίδραση που θέλεις και πάρα πολλές φορές τρως πόρτα στις επιθυμίες σου.Σαν να αντιμετωπίζεις ένα αυταρχικό μπαμπά που οι κανόνες ισχύουν για τους άλλους αλλά ποτέ για τον εαυτό του.
    Σαν χάρτης πάντως το άλλο άτομο είναι πολύ πιο δυναμικό και ισχυρό από σένα. Ξεκινάτε να τρέξετε μαζί, εσύ από την αφετηρία και ο άλλος δέκα μέτρα πριν από το νήμα του τερματισμού.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
    gpano @ 30.08.2006 23:59
    Afarfalina - O συνδυασμός Λέων με Λέοντα και Δίδυμος με Ζυγό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και συμβατός, Αν η σχέση περάσει κρίση τώρα θα οφείλεται στο Λέοντα. Αν ξεπεραστεί μπορεί να κρατήσει μία ζωή.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 30.08.2006 23:51
    Pink Angel
    1) O Κρόνος έκανε πλήρη αντίθεση στον ωροσκόπο σου Υδροχόο και στην Αφροδίτη σου στο Λέοντα-χώρισες τότε, ή συνειδητοποίησες ότι οικονομικά είσαι στο μαύρο;- Ιούλιο και αρχές Αυγούστου και είσια τυχερή γιατί αντίθετα με άλλους που ο Κρόνος περνάει από πάνω τους τρεις φορές εσύ ξεμπέρδεψες. Το μήνυμα σου δόθηκε. Η απόφασή σου να φύγεις , ή να μείνεις στη δουλειά σου μπορείς να τη πάρεις με λιγώτερη πίεση και πιο ξεκάθαρο μυαλό.Επειδή ο δέκατος οίκος σου βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Τοξότη ο Δίας περνώντας στο ΤΟξότη και γύρω στα τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου, μπορεί να σου δώσει μια επαγγελματική ευκαιρία για κάτι καινούργιο.
    2.Αισθηματικά μπορεί να σου έρθει κάτι αναπάντεχα γύρω στον Νοέμβριο. Στα αισθηματικά σου οι σχέσεις σου έχουν σχέση με εξωτερικό; Έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό, ή έχουν τελείως διαφορετικό backround από σένα; - είναι μεγαλύτεροι, εκκεντρικοί με κάποιο τρόπο, ή έχουν κάποιο χαρακτηριστικό που τους ξεχωρίζει από αυτό που θεωρεί ο υπόλοιπος κόσμος "κανονικό";
    3. ΕΠαγγελματικά θα μπορούσες να στραφείς είτε σε κάτι που έχει σχέση με παιδιά και διασκέδαση , είτε με ταξίδια, ή ότι έχει σχέση με διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις , επαφή με πολλούς ανθρώπους , ή ακόμα με ότι σχετίζεται με εναλλακτικές θεραπείες από ρέικι μέχρι ρεφλεξολογία κλπ.
    ΥΓ Μη ξεχνάτε ότι το site είναι Καρκίνος που σημαίνει πολύ ευαίσθητο στις επιθυμίες των άλλων.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    gpano @ 30.08.2006 23:15
    mme βλέποντας με μία ματιά τον αστρολογικό σου χάρτη είναι εντυπωσιακός ο αριθμός των πλανητών που έχεις στον έβδομο οίκο σου: πέντε, δηλαδή οι μισοί σου πλανήτες βρίσκονται στο τομέα της συντροφικότητας και των στενών σχέσεων. Αν υπολογίσουμε ότι έχεις και τέσσερεις πλανήτες στο Ζυγό -Ερμή, Αφροδίτη, Αρη και Πλούτωνα που συμβολίζουν επίσης τη τάση για σχέσεις απορώ γιατί είσαι μόνη σου.Υποθέτω ότι είναι από επιλογή, ή επειδή ακόμα ζεις με τις αναμνήσεις μιας παλιάς, Όπως και νάχει οι σχέσεις σου όταν υπάρχουν το λιγώτερο που μπορώ να πω είναι ότι εκρηκτικές, ψυχοφθόρες, δυνατές, δραματικές σαν μικρογραφία σαπουνόπερας όπου εκεί που εκτινάσσονται βάζα, την άλλη στιγμή υπάρχει πάθος και μετά σκηνές, χωρισμοί, επανασυνδέσεις, ζήλεια και ένταση. Είσαι το κορίτσι του όλα ή τίποτα.
    Με αλλεπάλληλους πλανήτες να διέρχονται το Ζυγό αρχής γενομένης από τις 8/9 ενεργοποιούνται όλοι οι πλανήτες που έχεις στο Ζυγό, άρα μέσα στο Σεπτέμβριο και μετά στον Οκτώβριο οι πιθανότητες ανοίγουν στο θέμα ερωτικά. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά σου.Ακόμα καλύτερα από τέλη Νοεμβρίου που ο Δίας στο Τοξότη θα αρχίσει να διατρέχει τους ένατο και δέκατο οίκους σου θα εμφανιστούν επαγγελματικές προοπτικές που ίσως σχετίζονται και με το εξωτερικό- σπουδές, ταξίδια, εργασία που θα έχει να κάνει και με εξωτερικό; Αν βρίσκεσαι όπως υποθέτω σε επαγέλματα που αφορούν διαφήμηση, μίντια, δημόσιες σχέσεις , τουρισμό, εκπαίδευση, δικηγορία ή κάτι σχετικό θα έχεις σίγουρα εξελίξεις θετικές. Όσο για τα σχέδια που έχεις βάλε τα από τώρα μπροστά. Ευνοούνται.Όπως και οι συνεργασίες με την έντονη υποσημείωση ότι το έτερο μέρος είναι φερέγγυο και ξεκάθαρο. Το λέω αυτό γιατί υπάρχει η τάση να εμπιστεύεσαι ανθρώπους που κάθε άλλο παρά διαφανείς είναι.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    gpano @ 28.08.2006 15:20
    Live δεν πηγαίνουν όλα τα πράγματα στραβά για τους Καρκίνους. Η γκρίνια των Καρκίνων δεν είναι παρά ένας αντιπαραγωγικός τρόπος για να αναγκάζουν τους άλλους να τους αγαπήσουν. Αντί δηλαδή να πούνε τα ίσα ότι θέλω την αγάπη σου και τη συμπαράστασή σου προτιμάνε να το ζητάνε έμμεσα με παράπονα, γκρίνια και απαισιοδοξία. Ξεχνάνε όμως ότι ο άλλος που του ζητάνε την αγάπη του δεν είναι η μαμά τους που θα τρέξει ούτως η άλλως να καλύψει τις ανάγκες τους.
    Όσο για τους Λέοντες αν δεν μπορεί κάποιος να τους συμπαρασταθεί και να σταθεί στο πλάι τους καλύτερα να τους αφήσει ήσυχους. Μη ξεχνάς ότι αυτή τη στιγμή ο Κρόνος περνάει πάνω από τον Αρη σου και σε πιέζει και σένα τρομακτικά, εξ ου και η τάση σου να τα αλλάξεις όλα. Έλα όμως που πρέπει να πιεστείς για να πάρεις αποφάσεις... Με ωροσκόπο σύμφωνα με την ώρα που δίνεις στο τέλος του Σκορπιού, ή τις αρχές του Τοξότη θα έχεις τη τύχη που χρειάζεσαι για να αλλάξεις πράγματα, επαγγελματικά, ακόμα και τόπο διαμονής γύρω στα τέλη του χρόνου. Να θυμάσαι επίσης ότι είσαι τυχερή γενικώτερα και ότι ακόμα και στις χειρότερες στιγμές σου πάντα κάτι γίνεται και στο τέλος πέφτεις στα μαλακά με μερικές γρατσουνιές, αλλά όχι με ανεπούλωτα τραύματα. Μην αφήνεις το Καρκίνο να σε κρατάει δέσμια στο παρελθόν γιατί και μέλλον έχεις και ευοίωνο είναι.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 03.08.2006 21:34
    Fuego λενε για τους άντρες ιχθύς ότι από όλα τα ζώδια έχουν τα περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά με τις πόρνες. Είναι αλήθεια. Τους αρέσει να το παίζουν αθώοι εξωτερικά, αλλά η ουσία είναι ότι θα μπορούσαν να είναι πορνοστάρ- στατιστικά οι περισσότεροι πορνοστάρ ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων.Εάν κάποιος σκέπτεται ότι άρχισε νωρίς τη σεξουαλική του ζωή ας ρωτήσει έναν Ιχθύ πότε τη ξεκίνησε και θα εκπλαγεί. Στο σεξ όσο περισσότερο φαντασία υπάρχει τόσο το καλύτερο.Στους Ιχθύς αρέσει να παίζουν ρόλους στο σεξ και σε αυτούς ένας ΙΧθύς είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός. Όσο για την απιστία και σε αυτή υπάρχει αλήθεια μόνο που δεν είναι ανάγκη να γίνεται πρακτικά- γίνεται φαντασιακά.
    Και κάτι ακόμα- οι ιχθύς είναι οι μάγοι της εξαφάνισης όταν δεν περνάνε καλά και αντίθετα με τις φήμες ότι δεν μπορούν να διακρίνουν καλά τις συμπεριφορές των άλλων γεγονός που τους οδηγεί σε λάθος επιλογές, εν τούτοις ένας Ιχθύς τεστάρει αυτόν που πρόκειται να του δώσει τη καρδιά του. Οι Ιχθύες ξέρουν πολύ καλά πότε θα σε τεστάρουν και πως θα πάρουν την απάντηση που θέλουν τη στιγμή που θέλουν. Αν περάσεις το τεστ έχει καλώς, αν όμως δεν το περάσεις εξαφανίζονται χωρίς προειδοποίηση. Τέλος παρόλο που έχεις ωροσκόπο Ιχθύ και εξωτερικά δείχνεις να έχεις συμπεριφορά Ιχθύ, με Ηλιο και Αφροδίτη στο Ζυγό οι σχέσεις είναι προτεραιότητά σου και το κομμάτι αυτό δεν μπορεί να στο καλύψει ένας Ιχθύς που μπορεί να σου δίνει το συναίσθημα που θέλεις, αλλά όχι την ασφάλεια που επιθυμείς.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 03.08.2006 20:59
    Nandin, και αυτό που γράφω πιθανόν να ενδιαφέρει και άλλους Ζυγούς. Με τον Άρη στη Παρθένο, δηλαδή στον ηλιακό δωδέκατο οίκο σου αναμοχλεύονται πολύ σκοτεινές περιοχές της ψυχής και μάλιστα δυσάρεστα- πληγές που δεν έχουν γιατρευτεί επανέρχονται, θλίψη, τάση για απομόνωση, τύψεις, ενοχές, χαμένες ευκαιρίες, άνθρωποι που σε πόνεσαν και οργή είναι μερικά από τα συμπτώματα του Άρη όταν βρίσκεται στο προηγούμενο από το δικό μας ζώδιο. Αισθάνεσαι στιγμές στιγμές ότι κάποιιος σου κάνει πολύ κακή πλάκα παίζοντας με τα αισθήματά σου, το μυαλό σου και την ψυχή σου- και αυτό συμβαίνει και στο επαγγελματικό περιβάλλον και στις προσωπικές σχέσεις. Είναι μία περίοδος που καλείσαι να κάνεις κάποιου είδους θυσία και να προχωρήσεις. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι όποιος επιστρέφει, επιστρέφει για καλό. Παρόλα αυτά ούτε Θεός είμαι, ούτε βρίσκομαι στο μυαλό του άλλου. Αυτό που συνιστώ είναι αυτοσυγκράτηση και αποφάσεις μετά από τις 8 Σεπτεμβρίου που ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό και θα έχεις το πάνω χέρι στις σχέσεις. Όσο για τους Κριούς είναι η συνειδητοποίηση ότι έτσι και μπουν σε μία σχέση θα πρέπει να είναι σοβαρή που τους φρενάρει και μάλιστα τώρα που αρχίζουν να παίρνουν τα πάνω τους και η ερωτική ζωή μοιάζει να έχει πολλές επιλογές.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    gpano @ 02.08.2006 15:13
    liadeals δεν θέλω να σου χαλάσω την αισιοδοξία του Δία που περνάει και θα περάσει από σημαντικούς πλανήτες σου (έχεις ήλιο, σελήνη και αφροδίτη στο Σκορπιό) φέρνοντάς σου ανθρώπους, ευκαιρίες και τύχη, αλλά από τώρα και μέχρι το Σεπτέμβριο του 2007
    ο Κρόνος θα σε πιέζει στον ωροσκόπο σου και μετά έχεις επιστροφή Κρόνου- ο Κρόνος γυρίζει δηλαδή μετά από 28-30 χρόνια στη ίδια θέση που ήταν όταν γεννήθηκες- και αποτελεί ένα τεράστιο γεγονός. Ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις, προτεραιότητες, όνειρα, επιδιώξεις θα δοκιμαστούν. Ότι έχει βάσεις θα καρποφορήσει, ότι δεν έχει ουσία θα φύγει από τη ζωή σου.Μιλάμε για το πρώτο μεγάλο σοκ της ενηλικίωσης. Αφήνεις τελειωτικά τη παιδικότητα πίσω σου για να ανακαλύψεις με φόβο και ανησυχία ότι ο κόσμος είναι ένα πολύ ρεαλιστικό μέρος. Αυτό δεν σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή, σημαίνει ότι οι επιλογές σου πρέπει να είναι σοβαρές, μακροπρόθεσμες και πολύ υπεύθυνες. Σε αυτή τη περίοδο είναι που πολλοί παντρεύονται, ή ξεκινάνε τη κούρσα της καριέρας.
    Οι πλανήτες στον ωροσκόπο μας χρωματίζουν τη συμπεριφορά μας και είναι εξαιρετικά σημαντικοί για το τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την ζωή. Έχοντας ωροσκόπο Λέοντα και Κρόνο σε αυτόν σημαίνει ότι ο Λέοντας χρωματίζεται από Αιγοκερίσια χαρακτηριστικά δηλαδή ο Λέοντας χάνει λίγη από τη λάμψη του και γίνεται πιο σοβαρός, πιο συγκρατημένος, πιο διστακτικός στις σχέσεις του, πιο εσωστρεφής. Ταυτόχρονα όμως ο Κρόνος δίνει στο Λεοντα τη δυνατότητα να κάνει πράξη τα όνειρά του και την επιμονή να τα καταφέρει ενάντια σε κάθε δυσκολία. Οπότε είναι πολύ λογικό να σου αρέσουν οι Αιγόκεροι αφού έχεις στοιχεία Αιγόκερου και οι Λέοντες εφόσον έχεις ωροσκόπο Λέοντα. Μια χαρά δηλαδή. Με τρεις πλανήτες στο Σκορπιό και οι Σκορπιοί μπορούν να είναι εξαιρετική επιλογή.

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...