παρακαλώ περιμένετε...

@gpano

  • gpano @ 14.04.2007 23:03
    Εν πάσει περιπτώσει Gato αν ισχύουν οι προηγούμενες ημερομηνίες τα πράγματα δεν είναι καλά..Οπου επεμβαίνει ο Ουρανός έχουμε ξαφνικούς έρωτες, πάθος, ένταση, ενθουσιασμό αλλά συνήθως όχι μεγάλη διάρκεια. Έχετε πολλά κοινά και σημαντικά κοινά χαρακτηριστικά. Και οι δύο πχ έχετε κοινή Σελήνη που σημαίνει ότι οι συναισθηματικές σας ανάγκες είναι κοινές. Θέλετε τα ίδια πράγματα για να αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς και μπορείτε να καλύψετε ο ένας τον άλλο. Υπάρχει συμβατότητα σε αυτά που θέλετε επίσης στις σχέσεις και στον Άρη επίσης. Για να μη σε κουράζω με λεπτομέρειες υπάρχει καλή συμβατότητα δεν κοιτάζει δηλαδή ο ένας στην ανατολή και ο άλλος στη Δύση. Υπάρχουν και σημαντικές δυσαρμονίες. Οι Ήλιοι σας -δηλαδή ο βαθύτερος εαυτός σας- δεν είναι έχουν κοινό τόπο συνεννόησης, όπως και ο Ερμης σας -δηλαδή η επικοινωνία σας- δεν είναι εύκολη πολλές φορές γιατί οι απόψεις σας μπορεί να συγκρούονται, ή οι στόχοι σας να μην συμπίπτουν. Επίσης συναισθηματικά την έχεις εξιδανικεύσει πάρα πολύ και θεωρείς ότι μόνο μαζί της μπορείς να είσαι ικανοποιημένος και βεβαίως αυτό δεν ισχύει. Όπως και θεωρείς ότι δεν έχει κανένα ελάττωμα, ή κανένα ψεγάδι και όταν ανακαλύπτεις ότι είναι και αυτή κανονικός άνθρωπος απογοητεύεσαι. Και θα απογοητευτείς γιατί έχεις βάλλει πολύ ψηλά το πήχη στη συγκεκριμένη περίπτωση.Δυστυχώς αυτή η όψη που κάνει η Σελήνη σου με τον Ποσειδώνα της δημιουργεί αργά ή γρήγορα απότομο ξύπνημα- ζεις δηλαδή το τέλος των ψευδαισθήσεων. Το μάτι μου έπεσε στον Βόρειο Δεσμό της που βρίσκεται πάνω στη Σελήνη σου- Πρόκειται για μια καρμική σχέση που φέρνει κοντά δύο ανθρώπους για να τους αλλάξει εκ βάθρων-(για περισσότερα ρίξε μια ματιά στα αστρομαθήματα στο κείμενο Καρμικές Σχέσεις . Αυτό δεν σημαίνει σχέση στο άπειρο αλλά σημαντικότατη σχέση. Δεν θέλω να σου δώσω ψεύτικες ελπίδες- η έκλειψη Σελήνης του Μαρτίου πραγματοποιήθηκε πάνω στην Ήλιο σου (σηματοδοτώντας μαι περίοδο αναταραχής και στις αισθηματικές σου σχέσεις, ή το τέλος μιας σχέσης). Εδώ και μερικές μέρες η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και κάνει καλές όψεις σου με πολλούς πλανήτες σου και επηρεάζει θετικά και δικούς της πλανήτες. Αν δεν υπάρξει σε αυτό το διάστημα και μέχρι 8/5 πρόοδος μάλλον οι ελπίδες μειώνονται...Με τον Άρη επίσης στο ζώδιό σου μέχρι 15/5 μπορείς να διεκδικήσεις ή να ξεκαθαρίσεις την ατμόσφαιρα. Με κάποιο τρόπο- ότι κι αν συμβεί τώρα- η σχέση πιθανόν να ξαναέρθει στην επιφάνεια με δύσκολο τρόπο όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη γύρω στα τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου. Σαν Κριός και με Άρη στο Ταύρο ενδιαφέρεται για καριέρα, αλλά μη ξεχνάς ούτε στιγμη ότι είναι περισσότερο ατομίστρια από ότι φαντάζεσαι, ή αφήνει να διαφανεί. Όσο για σένα ο χάρτης σου μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είσαι ο άντρας που ψάχνει τις γυναίκες αλλά ο άντρας που ψάχνουν οι γυναίκες. Και επί πλέον πολύ ταλαντούχος. Καλή τύχη.
  • Gatos @ 15.04.2007 00:19
    to grapsa kali mou kai epita o gpano me rotise to eksis: Gato τη κοπέλα την γνώρισες γύρω στο Μάρτιο/Απρίλιο/Μάιο του 2006 και χωρίσατε γύρω στον Φεβρουάριο/Μάρτιο τώρα το 2007; ego pantisa kai eidou to apotelesma! Empasi periptosi eimai eugnomon kyrie Panopoule me endynamonete para poli kai ksero pleon pos na draso i na antidraso Euxome se esas kai tous ypolipous xristes tou stardome* ena omorfo sabbatokyriako! PS: anatrixiasa mafto gia ton xati mou tha xo na leo
  • Gatos @ 26.04.2007 17:58
    Geia kai xara kai pali edo! Euxaristo gia ali mia fora ton gpano gia tin boithia kai thelo safto to simio na po, pos telika me to kriaraki mou ta brika kai pane ola kala!

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...