παρακαλώ περιμένετε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 23.01.2007 10:42
    mme εγώ πρέπει να σας ευχαριστήσω....χαιρομαι ειλικρινά να σας βλέπω στο "καθιστικό" μου καθημερινά και ενθουσιάζομαι που γνωρίζονται μεταξύ τους ενδιαφέροντες άνθρωποι...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 23.01.2007 10:39
    Αν ειναι από τα χέρια σου HappyCloud....με πολλές μπουρμπουλήθρες...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 23.01.2007 10:33
    Ωραια ειναι να γεμιζουμε σελίδες με φίλους μας που ξέρουμε και δεν ξέρουμε...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
    gpano @ 23.01.2007 10:31
    Καλημέρα dream... καλημέρα σε όλους -))
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
    gpano @ 23.01.2007 10:27
    Caon ο ωροσκόπος μας είναι τα γυαλιά που φοράμε και μέσα από αυτά βλέπουμε το κόσμο. Ο ωροσκόπος μας είναι τα μέσα και οι τρόποι που χρησιμοποιούμε για να καταφέρουμε οτιδήποτε στη ζωή μας. Ο ωροσκόπος μας δείχνει πώς ξεκινάμε κάτι στη ζωή μας και τα όπλα που μεταχειριζόμαστε για να το φέρουμε εις πέρας. Ο ωροσκόπος είναι η μάσκα που μας προφυλλάσσει ώστε να μη δούνε οι άλλοι κατευθείαν αυτό που πραγματικά είμαστε- τον Ήλιο μας δηλαδή. Επειδή ο ωροσκόπος συμβολίζει και την εξωτερική μας εμφάνιση είναι πολύ συνηθισμένο όταν μας λένε "είσαι τάδε ζώδιο" να πέφτουν μέσα στον ωροσκόπο. Με λίγα λόγια ο ωροσκόπος μας είναι αυτό που βλέπουν οι άλλοι οταν μας γνωρίζουν για πρώτη φορά , ή οταν οι σχέσεις μας είναι κοινωνικές ενώ τον Ήλιο μας τον αναγνωρίζουν οι κοντινοί μας άνθρωποι και αυτοί που συναναστρεφόμαστε με μόνιμη βάση. Τι έχει σημασία ο Ήλιος μας ή ο ωροσκόπος μας; Και τα δύο ασφαλώς αλλά προορισμός μας στη διάρκεια της ζωής μας είναι να γίνουμε όσο περισσότερο γίνεται ο Ηλιος μας. Στη περίπτωσή σου Caon φαίνεσαι Δίδυμος και συμπεριφέρεσαι προφανώς σαν τέτοιος αλλά αυτό που έχει αξία είναι κάποια στιγμή να γίνεις ολοκληρωμένος Ταύρος- μόνο όταν εξελίσσουμε τον Ήλιο μας και τον εκφράζουμε αρχίζουμε να νιώθουμε περισσότερο ο εαυτός μας και περισσότερο ισορροπημένοι.
    Ο ωροσκόπος είναι σημαντικός γιατί μας δείχνει ποιός αστερισμός βρισκόταν στον ουρανό την ώρα της γεννήσεώς μας και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τους οίκους ώστε να δούμε που πηγαίνει η ενέργεια των πλανητών και πως εκφράζεται.
    Δεν αντιλαμβάνομαι επακριβώς τι εννοείς με την "απόκλιση" αλλά εικάζω ότι αναφέρονται στο "προοδευτικό ωροσκόπιο" δηλαδή σε πρόβλεψη. Με αυτή τη πρόβλεψη "προχωράμε" το γενέθλιο χάρτη χρόνο και μοίρα κι αυτό σημαίνει ότι με τα χρόνια αλλάζει και ο ωροσκόπος μας. Πχ μετά από μερικά χρόνια ο ωροσκόπος προχωράει στο επόμενο ζώδιο και όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλούνουμε συνεχίζει να αλλάζει... Αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζουμε ωροσκόπο σημαίνει ότι ο ωροσκόπος μας αποκτάει αποχρώσεις και άλλου ζωδίου. Πιο απλά. Έχεις ωροσκόπο Δίδυμο και προχωράει στον Καρκίνο μετά από λίγο. Τι σημαίνει αυτό; Οτι η επικοινωνία σου χρωματίζεται πλέον και συναισθηματικά. Μετά πηγαίνει στον Λέοντα... Ο ωροσκόπος Δίδυμος στη επικοινωνία του γίνεται δραματικός αποκτάσει δηλαδή χαρακτηριστικά Λέοντα. Με τον ωροσκόπο να προχωράει στη Παρθένο η επικοινωνία του Διδύμου αποκτάει περισσότερη αυτοσυγκράτηση και αναζητάει τη τελειότητα στις λεπτομέρειες... Αντιληπτό;
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 23:09
    Παιδάκια καληνύχτα...Βελούδινα ονειρα... Κι ο τελευταίος να σβήσει το φως...
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 23:03
    Dreamshow γι αυτο που με ρώτησες... Δεν είναι Ποσειδώνας...Δίας είναι η αιτία, που άρχισε τη διέλευσή του από το 4ο οίκο και θα συνεχίσει στο πέμπτο σου... όπως και Κρόνος τρίγωνο Δίας και σε λίγο Δίας τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό...Το αίτημα αυτών των διελεύσεων είναι "ανανέωση τώρα ακόμα κι αν διακινδυνεύσω την ασφάλειά μου",΄"ανοίγομαι στις πιθανότητες κι εύχομαι να μου κληρώσει αυτή που μου ταιριάζει.."
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 22:47
    Bubble εχω την αίσθηση ότι τα τελευταία ειδικά τριά και βάλε χρόνια δεν ήταν καλά - για να το θέσω κομψά. Ναι με το Δία να βρίσκεται στον 4ο οίκο σου αυτή τη στιγμή- που συμβολίζει τη σχέση με τον εαυτό μας, μεταξύ άλλων, τη ψυχολογική δομή μας και τις δυνατοτητες να ανανεωθούμε ψυχικά- δημιουργείται μια καινούργια εσωτερική πραγματικότητα. Η ψυχή γαληνεύει. Τα πράγματα ηρεμούν, αλλά μη ξεχνάς ότι πράγματα που δεν λύσεις τώρα και αφορούν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις θα έρθουν πάλι στην επιφάνεια για να ζητήσουν λύσεις και αποφάσεις γύρω το Σεπτέμβριο- Οκτώβριο που θα περάσει ο Κρόνος απο τον ωροσκόπο σου. Ταυτόχρονα εκείνη την ίδια σχεδόν εποχή ίσως και μέσα στον Νοέμβριο είτε σου έρχονται χρήματα, είτε αποφασίζεις να κάνεις κάτι δημιουργικό, ειτε ερωτεύεσαι...
    Εχε υποψιν σου ότι διαθέτεις μια όψη Ηλιου-Δία που είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία πλευρά όσοι την έχουν αισθάνονται οι "αγαπημένοι του Θεού" και εν πολλοίς είναι γιατί ακόμα κι όταν έχουν πηδήξει στο γκρεμό υπάρχει πάντα ένα χέρι που θα τους τραβήξει, αλλά από την άλλη δημιουργεί τέτοιες υπερπροσδοκίες και ενθουσιασμό και έπαρση που πολλές φορές η ζωή τους απαντάει με ξαφνικές πτώσεις. Δεν τους σκοτώνει. Τους τραντάζει όμως συθέμελα. Είναι ζήτημα χειρισμού τα αποτελέσματά αυτής της συνόδου. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά μπορεί όμως να βρεθείς πάνω σε ένα μπαλόνι που κάποιος μπορεί να σκάσει οποιαδήποτε στιγμή.
    Ο θεός, το σύμπαν, η φύση , ή οι γονείς σου σε έχουν προικίσει με ένα απαράμιλλο ταλέντο στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μπορείς να σκανάρεις έναν άνθρωπο με το καλημέρα και να τον βοηθήσεις, ή να του συμπαρασταθείς, να τον ηρεμήσεις και να τον γυρίσεις πίσω στη ζωή αν χρειαστεί. Εκμεταλεύσου αυτό το ταλέντο σου. Κι επί πλέον είσαι δημιουργός. Τι δημιουργός; Εσύ θα βρεις πώς μπορείς να συνδυάσεις τη δημιουργία με τις διαπροσωπικές σχέσεις.
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 22:13
    kaboyra το σινιάλο έχει δωθεί... Ο χρόνος σου ήδη έχει αρχίσει να τρέχει... 8-)
  • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
    gpano @ 12.01.2007 22:07
    ελα bubble τώρα που γύρίζει... Μη ντρέπεσαι μια οικογένεια είμαστε -)))

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σίμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...