παρακαλώ περιμένετε...

θΕΜΑ

  • ssdd32 @ 22.04.2009 11:53
    simfono pen; isos giati den iparxi kanena endiaferon pia sta astra; (isos leo, min varate); isos den iparxi kapia kateftntiria arxi...i kalista epidi exi pesi poli variomara...
  • penthesilia @ 22.04.2009 12:52
    πολύ ωραία όλα αυτά αλλά εγώ έχω διαβάσει πολύ ωραίες ερωτήσεις που έχουν τεθεί σαν θέματα, τις οποίες δεν έχω γνώσεις να απαντήσω και από ότι παρατηρώ οι γνωρίζοντες επί το πλείστον δεν καταδέχονται να απαντήσουν, ειδικά όταν τα ερωτήματα προέρχονται από καινούρια μέλη. αυτό το θέμα δεν το θέτω ως επίκριση, αλλά ως προβληματισμό. και μην εθελοτυφλούμε ότι όταν ένα παιδάκι μπει στο σάίτ και κάνει κάποια αφελή ερώτηση του απαντά κανείς, έστω και να τον προωθήσει στα αστρομαθήματα...έστω και για ένα welcome βρε αδερφέ! να μην αποθαρρυνθεί! και από ότι γνωρίζω κύριε gpano όλοι από κάπου αρχίζουν. έστω και αφελώς όταν πιστεύουν ότι θα ρωτήσουν για το κάρμα τους και θα πάρουν απάντηση. λίγη κατανόηση στην άγνοια δεν βλάπτει. και λίγη μετριοφροσύνη.
  • penthesilia @ 22.04.2009 12:53
    και όσον αφορά το κουκούτσι, μπορώ να πω ότι δεν έχει και μεγάλη σχέση με τον προβληματισμό μου...
  • gpano @ 22.04.2009 13:23
    Πάμε πάλι για μιαν ακόμα φορά:

    1. Το site δεν είναι ούτε δημοκρατικό ούτε θέλει να έχει οποιοδήποτε τέτοιου τύπου χαρακτηρισμό γιατί δεν είναι ούτε κόμμα ούτε αίρεση ούτε πολιτικός σχηματισμός παντός είδους. Είναι ένα site στο οποίο με αιχμή την αστρολογία συζητιούνται όλα τα θέματα ελεύθερα και χωρίς κανένα περιορισμό.

    2. Το site παρέχει εβδομαδιαίες, μηνιαίες και ετήσιες προβλέψεις, έχει αστρομαθήματα για όσους θέλουν να μάθουν κάτι παρα πάνω και that all. Τελεία. Οι απαντήσεις όποτε δίνονται δίνονται εκ του περισσού. Δεν πληρώνεται κανείς να απαντήσει, δεν υπάρχει επιτροπή που έχει συσταθεί για να απαντάει, δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να απαντήσει, δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να κάνει τον πορτιέρη για να καθοδηγήσει κανένα. Είμαστε όλοι εργαζόμενοι άνθρωποι και δεν έχουμε χρόνο να κάθομαστε στην πόρτα για να λέμε welcome.

    3. Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω σε κανένα αφελές παιδάκι γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα αφελή παιδάκια. Δεν θα αναπαράγω τις ανοησίες του τηλεοπτικού σκουπιδότοπου και οποιασδήποτε σαχλαμάρας έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Ο σκοπός είναι να ανεβάζουμε το iq μας και όχι να χάνουμε ένα βαθμό κάθε μέρα.

    4. Μπάινοντας στο site όλα βρίσκονται με μια ματιά μπροστά σου. Δεν έχεις να ψάξεις απολύτως τίποτα. Δεν έχεις να ρωτήσεις απολύτως τίποτα. Δεν δημιουργείται καμία απορία για τη χρήση του γιατί όλα είναι ευκρινέστατα. Οι απαιτήσεις των κακομαθημένων που έχουν μάθει απο το σπίτι τους να τα έχουν όλα στο χέρι με αφήνουν αδιάφορο.
  • penthesilia @ 22.04.2009 14:28
    προφανώς έγινες κατανοητός. το ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς με παιδάκια είναι δική σου υπόθεση, όπως και ότι η αστρολογία έχει γίνει γνωστή ευρεως από τα τηλεσκουπίδια δεν είναι δική σου ευθύνη. αλλά ο προβληματισμός ίσως δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε σένα, αλλά σε όλους όσους γράφουν στο σάίτ, των οποίων τα συναισθήματα περί δημοκρατίας, διαλόγου, κατανόησης κ.λπ. δεν περιορίζεται στη βουλή. σαφώς και είναι όλα μπροστά σου όταν μπαίνεις στο σάϊτ, αλλά ας αφήσουμε και κανέναν που έχει όρεξη να αλλάξει την αστρολογική παιδεία των μυημένων σε τηλεσκουπίδια. δεν είσαι υποχρεωμένος να αξιώσεις τέτοια διάθεση, γιατί όπως θα επαναλάβω για να γίνω κατανοητή, δεν απευθύνομαι αποκλειστικά σε σένα, αλλά για όποιον τον αφορά η συζήτηση και ο προβληματισμός. και προς θεού δεν σε έχω για πορτιέρη, ούτε κανέναν άλλον, για αυτό θα επαναλάβω θέτω προβληματισμό σε όποιον έχει τη διάθεση να προβληματιστεί.
  • penthesilia @ 22.04.2009 14:40
    το ιq είναι μεγάλο ζήτημα που ξοδεύεται και τι το εμποδίζει να αναπτυχθεί. μερικές φορές και η έπαρση βάζει το δικό της ταβάνι.
  • penthesilia @ 22.04.2009 15:06
    παίρνεις τον καυγά πάνω σου και γίνεσαι προσβλητικός. αν θεωρείς το θέμα μπάζο μην ασχολείσαι. δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που σκέφτονται διαφορετικά; τον προβληματισμό σου περί μετριοφροσύνης τον αφήνω ασχολίαστο. προφανώς κάτι σε τρομάζει...εγώ πάλι μετριόφρων δεν υπήρξα ποτέ. αλλά το καλό να λέγεται...αναγνωρίζω τουλάχιστον μια αξία που εγώ δεν είχα ποτέ. δεν είναι κακό ξέρεις.
  • penthesilia @ 22.04.2009 15:14
    γειά σου μαράκι. δεν έχεις άδικο. με άρη στον πρώτο οίκο τι περιμένεις από μένα; βουρ στον πατσά. δεν είναι κακό, ξυπνάνε και τα αίματα! χα! χα!
  • penthesilia @ 22.04.2009 15:30
    χα!χα! το σο-βαρύνατε πολύ gpano. ο ενικός συνηθίζεται στο σάϊτ. δεν μου το λέγατε από την αρχή. μου αρέσει ο συνομιλητής να αισθάνεται άνετα. δεν γνώριζα ότι μπορεί να σας τρομάζει κάτι τέτοιο. ζητώ συγνώμη για την υπέρβαση.
  • penthesilia @ 22.04.2009 15:33
    μαράκι εγώ είμαι καινούρια στο σάίτ. καλό είναι κάποιος να μου πει να μην την ψάχνω την απάντηση, ότι τέλος πάντων έχει τεθεί τέτοιο θέμα και δεν τίθεται περαιτέρω προβληματισμός. μαθαίνω. σε ευχαριστώ που μου το ξεκαθάρισες. καταλαβαίνω από εξηγήσεις. από δηκτικότητες και προσβολές πάλι όχι.
  • penthesilia @ 22.04.2009 15:52
    όπως προφανώς καταλαβαίνεις δεν είμαι στο σάίτ 24 ώρες το 24ωρο και δεν γνωρίζω πάντα τι έχει ειπωθεί. μαζί με τους πληθυντικούς ευγενείας καλό είναι να εξασκούμε γενικότερα και την ευγενική παραίνεση σε πρότερα ποστ ώστε ευγενικά να ξεφορτωνόμαστε τον άλλον ή να μην ασχολούμαστε καθόλου. και άσε τον άλλον να κουρεύεται που λέει και ένας αρχαιότερος ημών πρόγονος. οι εντάσεις και μένα με κουράζουν που και πού. αλλά τώρα με τον άρη στον κριό την έχω δει ο μαχητής των δρόμων συναντά τον Ρομπέν των Δασών. σώσον Κύριε, αν το γράφω και εγώ καλά τούτο, καθότι αστοιχείωτη αρχαιογράφος και καθαρευουσογράφος! χα!χα! κουλάρισε μαράκι και προσέλαβε άτυπα ένα λιονταράκι που έχει όρεξη για αψιμαχίες να σε προασπίζει από τυχόν βολές.
  • penthesilia @ 22.04.2009 15:56
    νομίζω aries ότι δεν έγινε και τίποτα το τρομερό. απλά διαφωνήσαμε. όλοι υπερβάλλουμε καποια στιγμή. δεν θίχτηκε κάποια οικογένεια νομίζω. μην τρομάζετε. το σάϊτ νομίζω ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε νηνεμία.
  • penthesilia @ 22.04.2009 16:39
    μαράκι! μαζί θα το μεθύσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι!!!!χα!χα! είναι και η αφροδίτη στον κριό πανάθεμά τη!
  • ssdd32 @ 22.04.2009 17:20
    penthesilia, na mou zisis
  • penthesilia @ 22.04.2009 18:14
    γεια σου σίσυ μου ! δεν πιστεύω να θες και εσύ σωματοφύλακα; δεν βολεύεσαι σε κανέναν τερματοφύλακα, όπως είθιστε τελευταίως ; κάνει καλό και στο οφθαλμόλουτρο! χα!χα!
  • penthesilia @ 22.04.2009 18:20
    κύριε gpano κάτι συμβαίνει και σβήστηκαν τα μηνύματα που είχατε αναρτήσει για το πόστ!
  • penthesilia @ 22.04.2009 18:25
    μόνο ένα απέμεινε μόνο και έρημο σαν την καλαμιά στον κάμπο της αρβανιτιάς, ανάμεσα σε πατατιές και ζουμερά καρπούζια!
  • penthesilia @ 22.04.2009 18:27
    θα μπει κανένας στο ποστ και θα νομίζει ότι μιλάει στον κούτουπο! θά' χει και την πλάκα του, γελάω που το σκέφτομαι!χα!
  • penthesilia @ 22.04.2009 19:03
    έχουν ανάψει τα αίματα λέω!!!!
  • penthesilia @ 22.04.2009 19:09
    να σου πώ μαράκι τι έχει ο κρόνος του δικού σου που δε μεθάει; κανένα κόλπο γκρόσσο του έκανες όπως μας δίδασκε παλιότερα το rtl; και πού τον έχει καβαντζάρει τον κρόνο και είναι τόσο πολύ στρίντζος πιά; γιατί κατά τη γνώμη μου ο ουρανός και ο ποσειδώνας είναι πιο στρίντζοι γενικώς. σου την ανάβουνε αλλιώς και δεν την καταλαβαίνεις....χειρότερα δεν είναι να μην γνωρίζεις το εύρος των όπλων του εχθρού;
  • penthesilia @ 22.04.2009 20:41
    κι άλλο θαύμα! βγήκα για καμιά ωρίτσα μέχρι να πάω από τη δουλειά στο σπίτι και εξαφανίστηκαν τα μισά μηνύματα!!!!αποκάλυψη τώρα! ε! ρε γλέντια! μου την κάνατε τη χάρη να μιλάω μόνη μου!κάποιος πρέπει να είναι ο τρελός του χωριού και εδώ μέσα! ας είμαι εγώ που γουστάρω κιόλας ! μού' χει κολλήσει από τότενες που διάβασα το μωρίας εγκώμιον του Έρασμου! έχω υψηλές βλέψεις! χα!χα!
  • penthesilia @ 22.04.2009 23:11
    άουτς!!!όλοι αποφασίζουν σήμερα εν θερμώ εδώ μέσα. λίγη σύνεση δεν βλάπτει. όλοι βγαίνουμε κερδισμένοι από μια διαφωνία. υποτίθεται ότι είναι και ο ερμής στον ταύρο που είναι πιο μετριοπαθής...κάντε ένα βήμα πίσω, ο άρης τραβάει κουπί γερό.
  • gpano @ 22.04.2009 23:40
    aries είστε αυτή που είχε γράψει ένα ολόκληρο ποστ- λίβελο εναντίον μου κατηγορώντας με ότι δούλευα στο Νίτρο κι επειδή πήγα διακοπές στην Μύκονο?
  • penthesilia @ 23.04.2009 00:05
    Χριστός και Παναγιά!
  • penthesilia @ 23.04.2009 00:23
    τι εννοείτε; απευθύνεστε σε μένα; αν ναι, όχι δεν θέλω απλά εξέφρασα την έκπληξη και το φρικάρισμά μου, άγιες μέρες που είναι. τραβάω κάτι φρικαρίσματα σε προσωρινή βάση πού και πού. ο καθένας με την τρέλα του που λέμε...αν θέλετε εσείς κάτι, ευχαρίστως στη διάθεσή σας.
  • gpano @ 23.04.2009 00:26
    οχι κυρία μου δεν θα σβήνετε ότι θέλετε εσείς...είπατε ότι σβήνω και σας θύμησα ότι ο λίβελος που γράψατε υπάρχει εκεί για να αισθάνεστε άσχημα στο διηνεκές...


    "To thema einai na borei kaneis na stirizei tin apopsi tou mexri telous kai na mi svinei mynimata gia na min xalasei i dimosia eikona tou.Prin kairo ta elega pos exo paratirisei na svinontai mynimata kai me evgazan trelli kai pseftra kai ypervoliki.Elegan malista pos eixa periergous logous pou dilona pos exafanizontai sxolia.Einai ta senaria synomosias pou paizoun kata kairous sto stardome.Tora synevi xana to fainomeno ton exafanismenon sxolion kai isos katalavoun orismenoi pos den eixa kanenan periergo kai ypopto logo na isxyrizomai pos xanontai mynimata.Ektos an yparxoun fantasmata sto stardome pou exoun hobby na svinoun sxolia.Poso vareto kai mizero egine to story.Etsi loipon apofasisa oti "end of story"
  • penthesilia @ 23.04.2009 00:35
    πού είσαι ρε ντριμ; χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργους και τις Γιωργίες του σάίτ με όλα τα υποκοριστικά μέσα!!
  • gpano @ 23.04.2009 00:37
    Ε μα θα γίνουν κήνσορες αυτοί που τους έχω αφήσει να με βρίζουν...από κει που μας χρωστούσαν να μας πάρουν και τον γάιδαρο...

    Ευχαριστώ ντριμ μακάρι....
  • SILVERSURFER @ 23.04.2009 00:46
    xronia polla gp.
  • penthesilia @ 23.04.2009 00:47
    για που τό'βαλες καρδιά μου, μαζί με το Φρίξο, κάνεις τον Ελλήσποντο Ριβιέρα. νά'ρθω και εγώ που έχω τάσεις φυγής και κάτι μου κάνει και η Καραίβική τώρα τελευταίως...!!!!
  • penthesilia @ 23.04.2009 00:49
    γιώργο πανόπουλε χρόνια πολλά και ειρήνη υμίν, αν γράφετε έτσι, τέλος πάντων. είμαι πλήρως άσχετη καθαρευουσιανικώς.
  • penthesilia @ 23.04.2009 00:56
    τενεκέδες ξεγάνωτοι!!χα!χα!αείμνηστος βαγγέλης γιαννόπουλος! τι μου θύμισες! όταν τα δελτία ειδήσεων αντί για το τρενάκι του τρόμου ήταν λούνα παρκ τουλάχιστον! δεν υπήρχε κρίση τότε ούτε Ιράκ παρεμβαλλόμενο. μόνο σερβία διαλυμένη και ο Κουστουρίτσα αποτύπωνε το έπος ενός λαού πολλών εθνών, με γλυκόπικρο μειδίασμα.
  • penthesilia @ 23.04.2009 00:57
    σαν τους στομπ! τέλειοι είχαν έρθει και στην Πάτρα το 2006 στην πολιτιστική πρωτεύουσα! θέλω και εγώ να βαράω τενεκέ!
  • penthesilia @ 23.04.2009 00:59
    πραγματικό τενεκέ καλέ κύριε παν. η εμπάθεια δεν ταιριάζει στα κονσερβοκούτια που έφτιαξαν την ευτυχή περίσταση, μαζί με την Ντριμ, βεβαίως βεβαίως!
  • penthesilia @ 23.04.2009 01:05
    δεν τό'πα έτσι. αυτά είναι προσωπικά σας. δεν συμφωνώ να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο, επουδενεί!
  • penthesilia @ 23.04.2009 01:09
    ο παπαδόπουλος ήταν ταύρος , είχε γεννηθεί στις 5 Μαίου 1913, όπως και ο Χίτλερ, 15 Μαίου...πάρε και κατάλαβε.
  • penthesilia @ 23.04.2009 01:13
    η γουικιπίντια λέει ότι ο αδόλφος είχε γεννηθεί στις 20 απριλίου...
  • penthesilia @ 23.04.2009 01:14
    εγώ είμαι λιοντάρι της μηδενικής με ωροσκόπο αιγόκερω... τι σημαίνει δηλαδή αυτό; είμαι ένας μικρός δυνάστης;
  • penthesilia @ 23.04.2009 01:17
    καληνύχτα και βγάλτε και την πανοπλία, αφήστε και την ασπίδα και το κοντάρι κάτω, να νοιώστε λίγο την κούραση της ανθρώπινης υπόστασής σας...
  • penthesilia @ 23.04.2009 01:18
    και πώς επηρεάζει αυτό τον αδόλφο; το 1889 γεννήθηκε...
  • penthesilia @ 23.04.2009 01:19
    εγώ είμαι το χέ...μο;;;;;;;προτιμώ το πέσιμο!
  • penthesilia @ 23.04.2009 01:20
    καληνύχτα σουίτ ντριμ! σουίτ ντριμς!

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...