παρακαλώ περιμένετε...

pros gp

  • gpano @ 12.01.2007 21:11
    marianna αν βρίσκεσαι στη δουλειά που σου αρέσει- κι ελπίζω με τόσους πλανήτες στον τρίτο σου οίκο να έχει σχέση με οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας τα πράγματα θα αρχίσουν να χαλαρώνουν. Αν όχι ψάξου για τις εναλλακτικές που έχεις. Το σίγουρο είναι ότι τον Οκτώβριο-Νοεμβριο του 2008 που θα εχεις επιστροφή Κρόνου και θα πιεστείς πάρα πολύ πρέπει να είσαι σε μία δουλειά που θα σε εξαντλήσει αλλά θα σου δώσει ώθηση παρά να βρίσκεσαι σε μια δουλειά που θα εγκαταλείψεις κακήν κακώς.
    Ο Κρόνος στον 2ο δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια και την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρω μόνος μου. Ειναι από τις κατεξοχήν θέσεις του αυτοδημιούργητου. Παρόλο που το άγχος για τα οικονομικά που μερικές φορές συνοδεύεται και απο χαμηλή αυτοπεποίθηση δεν είναι ότι καλύτερο εν τούτοις χρησιμεύει σαν κινητήρια δύναμη για να αναπτύξουν αυτοί που τον έχουν σε αυτή τη θέση στο γενέθλιο χάρτη τους ότι ταλέντο διαθέτουν, ότι δεξιότητες έχουν ώστε να έχουν καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα. Ο Κρόνος εδώ δίνει εξαιρετική αντοχή στις αντιξοότητες, οργάνωση, αυτοπειθαρχία και υπομονή. Εχε υποψιν σου επι πλέον ότι ανήκεις σε αυτούς που φτιάχνουν μόνοι τη μοίρα τους. Εσύ αναλαμβάνεις δράση και μόνο μέσω της δράσης σου μπορείς να καταφέρεις πράγματα. Εσύ φτιάχνεις τις περιστάσεις ώστε να προχωρήσεις και να πάρεις από τη ζωή αυτό που θέλεις. Δεν είναι η ζωή που σου επιβάλλεται αλλα οι δικές σου πρωτοβουλίες είναι που την καθορίζουν. Πιο απλά ανήκεις σε αυτούς που δεν περιμένουν να τους καλέσουν σε ένα πάρτι. Ανήκεις σε αυτούς που αυτοπροσκαλούνται.
  • mariannna @ 12.01.2007 21:21
    eimai xeirourgos kai epikoinwnw me olous ektos apo tous sinadelfous mou kai tous proistamenous mou afton ton kairo kai skeftomai na paw se allo nosokomeio oxi na allaksw telleiws douleia.se efxaristw pantws. oso gia to 2008 kanw training ta teleftaia deka xronia mou fainetai

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...