παρακαλώ περιμένετε...

Κύριε GP μία μικρή help (...θα σας είμαι -at least- ευγνώμων!!)

  • gpano @ 23.01.2007 10:27
    Caon ο ωροσκόπος μας είναι τα γυαλιά που φοράμε και μέσα από αυτά βλέπουμε το κόσμο. Ο ωροσκόπος μας είναι τα μέσα και οι τρόποι που χρησιμοποιούμε για να καταφέρουμε οτιδήποτε στη ζωή μας. Ο ωροσκόπος μας δείχνει πώς ξεκινάμε κάτι στη ζωή μας και τα όπλα που μεταχειριζόμαστε για να το φέρουμε εις πέρας. Ο ωροσκόπος είναι η μάσκα που μας προφυλλάσσει ώστε να μη δούνε οι άλλοι κατευθείαν αυτό που πραγματικά είμαστε- τον Ήλιο μας δηλαδή. Επειδή ο ωροσκόπος συμβολίζει και την εξωτερική μας εμφάνιση είναι πολύ συνηθισμένο όταν μας λένε "είσαι τάδε ζώδιο" να πέφτουν μέσα στον ωροσκόπο. Με λίγα λόγια ο ωροσκόπος μας είναι αυτό που βλέπουν οι άλλοι οταν μας γνωρίζουν για πρώτη φορά , ή οταν οι σχέσεις μας είναι κοινωνικές ενώ τον Ήλιο μας τον αναγνωρίζουν οι κοντινοί μας άνθρωποι και αυτοί που συναναστρεφόμαστε με μόνιμη βάση. Τι έχει σημασία ο Ήλιος μας ή ο ωροσκόπος μας; Και τα δύο ασφαλώς αλλά προορισμός μας στη διάρκεια της ζωής μας είναι να γίνουμε όσο περισσότερο γίνεται ο Ηλιος μας. Στη περίπτωσή σου Caon φαίνεσαι Δίδυμος και συμπεριφέρεσαι προφανώς σαν τέτοιος αλλά αυτό που έχει αξία είναι κάποια στιγμή να γίνεις ολοκληρωμένος Ταύρος- μόνο όταν εξελίσσουμε τον Ήλιο μας και τον εκφράζουμε αρχίζουμε να νιώθουμε περισσότερο ο εαυτός μας και περισσότερο ισορροπημένοι.
    Ο ωροσκόπος είναι σημαντικός γιατί μας δείχνει ποιός αστερισμός βρισκόταν στον ουρανό την ώρα της γεννήσεώς μας και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τους οίκους ώστε να δούμε που πηγαίνει η ενέργεια των πλανητών και πως εκφράζεται.
    Δεν αντιλαμβάνομαι επακριβώς τι εννοείς με την "απόκλιση" αλλά εικάζω ότι αναφέρονται στο "προοδευτικό ωροσκόπιο" δηλαδή σε πρόβλεψη. Με αυτή τη πρόβλεψη "προχωράμε" το γενέθλιο χάρτη χρόνο και μοίρα κι αυτό σημαίνει ότι με τα χρόνια αλλάζει και ο ωροσκόπος μας. Πχ μετά από μερικά χρόνια ο ωροσκόπος προχωράει στο επόμενο ζώδιο και όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλούνουμε συνεχίζει να αλλάζει... Αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζουμε ωροσκόπο σημαίνει ότι ο ωροσκόπος μας αποκτάει αποχρώσεις και άλλου ζωδίου. Πιο απλά. Έχεις ωροσκόπο Δίδυμο και προχωράει στον Καρκίνο μετά από λίγο. Τι σημαίνει αυτό; Οτι η επικοινωνία σου χρωματίζεται πλέον και συναισθηματικά. Μετά πηγαίνει στον Λέοντα... Ο ωροσκόπος Δίδυμος στη επικοινωνία του γίνεται δραματικός αποκτάσει δηλαδή χαρακτηριστικά Λέοντα. Με τον ωροσκόπο να προχωράει στη Παρθένο η επικοινωνία του Διδύμου αποκτάει περισσότερη αυτοσυγκράτηση και αναζητάει τη τελειότητα στις λεπτομέρειες... Αντιληπτό;
  • chris @ 23.01.2007 15:13
    Γιωργο, τυχαινει να ειμαι Ταυρινα με ωροσκοπο στους Διδυμους οπως ο Caon. Διαβασα με πολυ προσοχη οσα γραφεις και εμεινα εκπληκτη. Μου λυθηκαν πολλες αποριες πραγματικα. Ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες....τουλαχιστον σε μενα. Και ισως αυτος ειναι ενας λογος που με ελκυουν πολυ ανθρωποι που ανηκουν στους Διδυμους.

    σ ευχαριστουμε πολυ για τα φωτα σου!
  • Taurus @ 23.01.2007 21:58
    Ταυράκι εδώ, και με ωροσκόπο Δίδυμο(!) επίσης... (δηλαδή?... Klaps klaps+Xa xa xa! AND/OR Super wow!+Ante geia!) Try to find the differences ένα πράμα....
    Κε GP, with all the respect to your sun in Leo and your compleat astrology style: Ξεκάθαρος, αντιλιπτότατος και ευστοχότατος!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...