παρακαλώ περιμένετε...
18.01.2021 έως 24.01.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να σκεφτείς διαφορετικά, να ανοίξεις τους οπτικούς σου ορίζοντες πέρα από το προφανές, μέσα από την επαφή σου με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να σε βοηθήσει να σκεφτείς με αυτό τον τρόπο. Αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι ο/η σύντροφος σου, σε περίπτωση που έχετε την ευκαιρία να σπάσετε την καθημερινότητα σας και να βρεθείτε κάπου μακριά από το γνώριμο περιβάλλον σας. Ίσως να προγραμματίσετε μία εκδρομή που σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά, που θα αποτελέσει την αφορμή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να πρόκειται για μία νέα γνωριμία που έχει μπει στη ζωή σου, να είναι ένα άτομο που σε έχει συνεπάρει και μοιάζει ικανό να σε τραβήξει μακριά από το γνώριμο μοτίβο της διαβίωσης σου. Στον επαγγελματικό τομέα, τόλμησε να μιλήσεις με διαφορετικό τρόπο, να εκφράσεις τις σκέψεις σου ακόμα και αν είναι προς μία διαφορετική κατεύθυνση σε σχέση με αυτή που κινούνται οι συνάδελφοι και συνεργάτες, αφού χρειάζεται ένα ταρακούνημα για να ξυπνήσουν όλοι γύρω σου

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξένια, Αθανάσιος, Αθανασία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...