παρακαλώ περιμένετε...
17.09.2018 έως 23.09.2018
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Με τον Ερμή να παραμένει στο ζώδιο σου μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο συζητήσεων και σχεδιασμού τα οποία όμως φαίνεται να αφορούν κατά κύριο λόγο τον επαγγελματικό τομέα ή τις κινήσεις που κάνεις ώστε να διαμορφώσεις μία διαφορετική καθημερινότητα σε λίγο καιρό από σήμερα. Αυτό που χρειάζεται να έχεις κατά νου είναι πως καλείσαι να λειτουργήσεις με γνώμονα την πραγματικότητα, να πατήσεις πάνω σε αδιαμφισβήτητα δεδομένα, να κινηθείς στη βάση ενός πλάνου που δεν υπερβάλει.

 

Μάθε τα πάντα για την επαγγελματική σου ζωή. Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε όλες τις προοπτικές που έχεις για το χρήμα και την καριέρα σου. Κάλεσε στο 9011513420.

 

Αυτό βέβαια μπορεί να σε αναγκάζει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς στον τομέα της δουλειάς σου, να αποδεχτείς κάποια στοιχεία που κάτω από άλλες συνθήκες θα φρόντιζες να αντιπαρατεθείς μαζί τους, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις τις λεκτικές εντάσεις με ανθρώπους που δε γνωρίζεις ποιος θα είναι ο ρόλος τους σε λίγο καιρό. Στον ερωτικό τομέα, προσπάθησε να ρίξεις το βάρος στην καθημερινότητα της σχέσης σου, αφήνοντας στην άκρη προσωπικούς εγωισμούς, ώστε να αποφύγεις συγκρούσεις που μοιάζουν ανόητες.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ματθαίος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...