παρακαλώ περιμένετε...
22.07.2024 έως 28.07.2024
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε πιέζει και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο στην οποία καλείσαι να αποδείξεις αρκετά πράγματα σχετικά με τις επαγγελματικές σου ικανότητες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί αυτό να σημαίνει πως πιέζεσαι ώστε να λειτουργήσεις με τον τρόπο που επιβάλουν τρίτοι, πως προσπαθείς να είσαι επαρκής σχετικά με το αποτέλεσμα της δουλειάς σου. Ίσως πάλι να έχεις ένα ιδιαίτερα βαρύ καθημερινό πρόγραμμα και να πιέζεσαι ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας την κάθε ημέρα σου, να ζορίζεσαι για να μπορέσεις να συνεργαστείς και να συνεννοηθείς με άτομα της δουλειάς σου. Ίσως τέλος να χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με θέματα της υγείας σου, να είναι απαραίτητο να ενταχθείς σε μία ιδιαίτερη διατροφή και δίαιτα για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές που συνειδητοποιείς πως έχουν λάβει χώρα σχετικά με τον οργανισμό σου. Προς το τέλος της εβδομάδας καλείσαι να εκφράσεις αυτά που κουβαλάς μέσα σου τόσο καιρό και μπορούν να σε κάνουν να σκάσεις.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...