παρακαλώ περιμένετε...
22.07.2019 έως 28.07.2019
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις χαθεί, να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που δεν έχετε επαφή τον τελευταίο καιρό. Μπορεί μέσω αυτής της διαδικασίας να ανακαλύψεις νέα που δεν περίμενες να ακούσεις, να μάθεις εξελίξεις τις οποίες δεν είχες κατά νου. Μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου αναμνήσεις και παλιές εποχές με πρόσωπα που υπάρχουν μνήμες τις οποίες είχε απωθήσει το μυαλό σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορεί πάλι να αποφασίσεις πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις το περιβάλλον σου, να διώξεις από κοντά σου άτομα που δεν έχεις κάποια σύνδεση μαζί τους, αφού δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να κάνεις και μία δική σου ενδοσκόπηση ώστε να ανακαλύψεις κομμάτια του εαυτού σου που δεν έχεις εκφράσει τον τελευταίο καιρό. Στον επαγγελματικό τομέα είναι καλό να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα με πρόσωπα που μοιράζεσαι το χρόνο σου μαζί τους, ώστε να διώξεις από πάνω σου τα βάρη που σου έχουν φορτωθεί και δεν είναι δικά σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...