παρακαλώ περιμένετε...
17.02.2020 έως 23.02.2020
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να έχει βάλει ως στόχο να σε κάνει να καταλάβεις πως είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να βάλεις σε σειρά θέματα προσωπικού περιεχομένου που σε μπερδεύουν και σε αναστατώνουν. Θα κληθείς να ξεκινήσεις μία συζήτηση με το έτερο ήμισυ χωρίς όμως να χρειάζεται να φιλτράρεις τα πάντα μέσα από το μυαλό σου, αλλά μέσω μίας διαδικασίας που περιλαμβάνει τη χρήση της συναισθηματικής σου νοημοσύνης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να χρειαστεί να δοκιμάσεις τις αντοχές σου απέναντι σε ένα παιχνίδι αισθημάτων και αποκρίσεων, μέσα από ενστικτώδεις και άμεσες αντιδράσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν στην επιφάνεια κομμάτια του εσωτερικού σου κόσμου που δεν μπορείς να ελέγξεις. Σε ένα πιο καθαρά λογικό επίπεδο, μία νέα γνωριμία που θα μπορούσε να προκύψει, δε σημαίνει πως αποτελεί κάτι που θα τραβήξει σε βάθος χρόνου, οπότε απόφυγε να κάνεις σχέδια και πλάνα. Προσπάθησε να ζήσεις αυτό που έχεις μπροστά σου, να αξιολογήσεις κατά πόσο σε βοηθά να ξεφύγεις από ένα μοτίβο παρόντος που σε μπερδεύει και άφησε τα συμπεράσματα για άλλη εποχή.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 246 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...