παρακαλώ περιμένετε...
06.02.2023 έως 12.02.2023
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σε ωθήσει να δώσεις λύσεις σε θέματα ερωτικού και προσωπικού περιεχομένου, να προχωρήσεις στις κατάλληλες κινήσεις ώστε να ξεκινήσει η επίλυση των διαφορών στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Από τη μία πλευρά, μπορεί να θέλεις να πάρεις απόσταση από ένα πρόσωπο που υπάρχουν πλέον εμπόδια στη σχέση σας, που χρειάζεται αρκετός κόπος για να μπορέσουν να επιλυθούν οι μεταξύ σας διαφορές. Από την άλλη όμως πλευρά, γνωρίζεις πως αυτό το άτομο προσφέρει σημαντικά οφέλη στη ζωή σου, αποτελεί τη βάση της προσωπικής σου ζωής και δεν είναι τόσο απλή η παραπάνω διαδικασία. Επιπλέον, η ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι πάντα μία ενδιαφέρουσα προοπτική, αλλά γνωρίζεις επίσης πως αυτές οι γνωριμίες δεν μπορούν να ικανοποιήσουν την ερωτική σου δίψα παρά μόνο με επιφανειακό τρόπο. Προσπάθησε λοιπόν να σκεφτείς μακροχρόνια και με μένεις στις λύσεις χρόνιων προβλημάτων με τακτικές που επιφέρουν βραχυχρόνια επούλωση.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παρθένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...