παρακαλώ περιμένετε...
15.08.2022 έως 21.08.2022
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα σε κάνει να θέλεις να γίνεις περισσότερο ομιλητικός/η και εκφραστικός/η, να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να θελήσεις να εξηγήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Κάτι τέτοιο μπορεί να ακούγεται απλό και εύκολο για εσένα, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι η όλη κατάσταση. Έχεις απέναντι σου άτομα που είναι σε θέση να σε μπερδέψουν, να σε κάνουν να χάσεις τον προσανατολισμό σου και να αφαιρεθείς. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος/η σε όσα θέλεις να πεις, σε αυτά που είναι απαραίτητο να συζητηθούν ώστε να βρεθούν λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα και να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί προς το τέλος της εβδομάδας να συνειδητοποιείς πως ξεκινά μία απαιτητική περίοδος για εσένα, πως καλείσαι να δώσεις λύσεις σε περιστάσεις που χρειάζεται να διαθέτεις καθαρό μυαλό και ένα λόγο που ρέει και είναι ξεκάθαρος στους γύρω σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διομήδης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...