παρακαλώ περιμένετε...
19.04.2021 έως 25.04.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει επικοινωνιακές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου, να σε κάνει να γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και να εκφράσεις απόψεις που θα σε βοηθήσουν να γίνεις κατανοητός/η από τους γύρω σου. Θα έχεις την ευκαιρία να εμπλακείς σε μία συζήτηση που είναι σε θέση να προχωρήσει παρακάτω τις επαγγελματικές σου εξελίξεις, να σου προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα ρόλο που έχει μεγαλύτερη επιρροή στην όλη κατάσταση. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό βέβαια σημαίνει πως γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής, πως έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις και ένα άλλο πρόσωπο του χαρακτήρα σου που αποφεύγεις να εκθέτεις προς τα έξω. Ίσως να είναι όμως καιρός να κάνεις μερικά βήματα εξέλιξης, να αποκτήσεις πρωτοβουλίες και να τραβήξεις προς την πλευρά σου κάποια βλέμματα ανθρώπων που θα μπορούσαν να έχουν σημασία για το μέλλον σου. Τέλος, αν έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία σύντομη απόδραση, τότε φρόντισε να το κάνεις πράξη αφού έχεις ανάγκη να αλλάξεις τις παραστάσεις γύρω σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 236 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...