παρακαλώ περιμένετε...
16.09.2019 έως 22.09.2019
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να κάνεις ουσιαστικά βήματα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν ώστε να τεθούν βάσεις για τη νέα σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις την άλλη πλευρά μέσα από συζητήσεις που μπορεί να κουβαλούν μαζί τους την έννοια της ευθύνης που αναλαμβάνετε σχετικά με το μέλλον σας, που έχουν ως στόχο να διαχωρίσουν την πραγματικότητα από την ουτοπία.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι λοιπόν να είσαι η λογική φωνή της περίστασης, να μπορέσεις να λειτουργήσεις με γνώμονα την πραγματικότητα στον οικονομικό τομέα και να προσπεράσεις πιθανές φωνές που επιμένουν να κοιτάζουν προς κατευθύνσεις που εμπεριέχουν μεγάλη δόση ρίσκου. Αν πάλι έχει προκύψει μία επαγγελματική πρόταση, τότε φρόντισε να ισορροπήσεις το κομμάτι της δημιουργικής πρόκλησης με τις χρηματικές απολαβές, γιατί εστιάζοντας μόνο προς τη μία κατεύθυνση, είναι βέβαιο πως προχωράς σε συμπεράσματα που στην πορεία θα σου αποδείξουν πως υπερεκτίμησες κάποια δεδομένα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 254 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...