παρακαλώ περιμένετε...
29.05.2023 έως 04.06.2023
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε δυσκολεύει να κινηθείς μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο καθημερινότητας, αφού το μυαλό σου έχει αποφασίσει να ταξιδέψει μακριά από αυτή.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να ονειρεύεσαι ένα ταξίδι που θα ήθελες να κάνεις πράξη, να επιθυμείς να αλλάξεις παραστάσεις και να βρεθείς σε έναν τόπο που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα μέσα από μία νέα οπτική γωνία. Μπορεί πάλι να θελήσεις να σπάσεις το πλαίσιο μέσα στο οποίο βρίσκεσαι και να μιλήσεις, να εκφράσεις τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις σου σε πρόσωπα που δεν περιμένουν από εσένα να φέρεις στην επιφάνεια μία τόσο έντονη ατομική πρωτοβουλία. Χρειάζεσαι όμως κάποιες αφορμές για να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να λειτουργήσεις ατομικά, πως μπορείς να πάρεις στους ώμους σου κάποιες δράσεις που δεν έχουν καταφέρει να φέρουν εις πέρας κάποιοι τρίτοι. Τέλος, είναι καιρός να δεις με πιο σοβαρή ματιά το θέμα της εκπαίδευσης σου σε ένα αντικείμενο που σε ευχαριστεί και θα μπορούσε να αλλάξει το μονοπάτι της καριέρας σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...