παρακαλώ περιμένετε...
20.09.2021 έως 26.09.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή και έτοιμο/η να δώσεις απαντήσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που μπορεί να σε ξεχωρίζουν από το πλήθος μέσα στο οποίο βρίσκεσαι. Αυτό μπορεί να σε αγχώνει και να σε κάνει να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αφού δεν είσαι έτοιμος/η να εκτεθείς στα μάτια τρίτων, αλλά την ίδια στιγμή θα αποτελέσει και την ευκαιρία σου ώστε να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που είναι πολύ πιθανό να αποτελεί τη φυλακή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μία τέτοια κίνηση βέβαια θα μπορούσε να βάζει στη διαδικασία να ρισκάρεις οικονομικά, αφού αναλαμβάνεις υποχρεώσεις τις οποίες δεν έχεις ζυγίσει καλά και είναι πιθανό να μην μπορείς να διαχειριστείς σε βάθος χρόνου. Προσπάθησε να έχεις κοντά σου ένα άτομο που σε υποστηρίζει και σε βοηθά να αποφύγεις τις παγίδες, να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα όταν χάνεσαι μέσα σε σκέψεις και πλάνα που μπορεί να μην πατάνε στη Γη, να σε βοηθά ώστε να αποφεύγεις τους περιττούς κινδύνους που θα μπορούσες να εμπλακείς αν ακούσεις την παρόρμηση σου.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

γιορτάζουν οι: Στάθης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...