παρακαλώ περιμένετε...
24.01.2022 έως 30.01.2022
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στον προσωπικό τομέα, αφού μπορείς να βελτιώσεις κομμάτια της σχέσης σου, να κάνεις κάτι ώστε να βρεθείς πιο κοντά στο έτερο ήμισυ και να λύσετε παρεξηγήσεις της τελευταίας περιόδου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι καιρός να κάνεις κάτι ώστε να βοηθήσεις τη σχέση σου ώστε να πατήσει καλύτερα στα πόδια της, να γίνει περισσότερο ανθεκτική στις δυσκολίες και τα εμπόδια τα οποία συναντά μπροστά της. Θα χρειαστεί βέβαια να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου, να ιεραρχήσεις κάπως διαφορετικά τις υποχρεώσεις σου, καθώς καλείσαι να προσθέσεις στιγμές ευχαρίστησης με το/η σύντροφο μέσα στην καθημερινότητα σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να αρχίσεις να ζητάς να απομακρυνθείς από ένα πλαίσιο εργασιών που αποτελούν βάρος για εσένα και να ζητήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, να επιδιώξεις να εξελιχθείς βασιζόμενος/η στις δυνατότητες και ικανότητες σου. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να σημαίνει πως θα λάβεις αμφισβήτηση από κοντινά σου πρόσωπα, αλλά είναι καιρός να αναμετρηθείς και με αυτά.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...