παρακαλώ περιμένετε...
03.08.2020 έως 09.08.2020
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Η νέα εβδομάδα θα μπορούσε να σου μάθει κάποια σημαντικά πράγματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα που έχουν άλλοι για εσένα, με στόχο να βελτιώσεις κάποιες παραμέτρους. Ίσως να είναι καιρός να αντιληφθείς πως βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που μπορείς να αλλάξεις ταχύτητα στην καριέρα σου, αρκεί να καταφέρεις να δεις τα πράγματα μέσα από διαφορετική οπτική γωνία.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να λαμβάνεις αποστάσεις από τον τομέα της δουλειάς σου και να έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις για κάποιο χρονικό διάστημα, έχοντας όμως την υποχρέωση να κάνεις μία σοβαρή κουβέντα με τον εαυτό σου και τη διάθεση σου να προχωρήσεις σε ουσιαστικές αλλαγές. Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να αναρωτηθείς αν είσαι ειλικρινής με τα αισθήματα σου ή παίζεις ένα παιχνίδι το οποίο θα πρέπει κάποια στιγμή να λήξει. Αν αυτό σημαίνει πως μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας, τότε φρόντισε αυτή να είναι μία γόνιμη εποχή για εσένα και όχι μία περίοδος που θα κλειστείς στον εαυτό σου, αυξάνοντας τους εσωτερικούς σου δαίμονες.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 


 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 278 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σωτήρης, Σωτηρία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...