παρακαλώ περιμένετε...
26.10.2020 έως 01.11.2020
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα θα επαναφέρει θέματα οικονομικού περιεχομένου στο προσκήνιο, θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν τέτοιου είδους παράμετροι που είναι σε θέση να αλλάξουν τα σχέδια που έχεις ήδη κάνει. Ίσως να χρειαστεί να μετρήσεις προσεκτικά τα έξοδα σου, να μετριάσεις τις σπατάλες σου και να προσπαθήσεις να βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη, τα οποία θα χρειαστείς στο άμεσο μέλλον. Ίσως πάλι να επανέρχεται στην επιφάνεια μία συζήτηση που κάνεις στον εργασιακό σου χώρο με στόχο να βελτιώσεις την αμοιβή σου, να επιδιώξεις να αυξήσεις τα κεκτημένα σου. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Αν πάλι υπάρχουν προτάσεις από άλλες πλευρές, τότε είναι πιθανό να συζητάς το ενδεχόμενο μίας επαγγελματικής μετάβασης, την πιθανότητα να αλλάξεις τομέα εργασίας, κάτι που όμως θα ήταν καλό να αποφύγεις να αποφασίσεις αυτή τη χρονική περίοδο. Μία συζήτηση που θα λάβει χώρα μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις μέσα στο μυαλό σου, χωρίς όμως να χρειάζεται να είναι ορατές αυτές και σε τρίτους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δημήτριος, Δήμητρα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...