παρακαλώ περιμένετε...
01.06.2020 έως 07.06.2020
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)
Η νέα εβδομάδα θα φέρει τις πρώτες εξελίξεις του μήνα, αφού είναι αρκετά πιθανό να λαμβάνεις νέα σχετικά με τα επόμενα βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Καλείσαι να ισορροπήσεις τα δεδομένα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, να καταφέρεις να βρεις το χρόνο ώστε να χωρέσεις μέσα στην ημέρα τις υποχρεώσεις της δουλειάς και τα επόμενα βήματα της σχέσης σου. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα σου αφού θα δουλεύεις διαφορετικές ώρες από αυτές που είχες συνηθίσει ή να χρειαστεί να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με το σπίτι σου το οποίο βρίσκεσαι σε διαδικασία ανακαίνισης ή μετακόμισης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Στον προσωπικό τομέα, μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει τη ζωή σου, αφού είναι πολύ εύκολο να προχωρήσεις σε συγκρίσεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως έχεις κάνεις συμβιβασμούς που δεν είναι βέβαιο πως θέλεις να συνεχίσεις να αποδέχεσαι. Ένα νέο ξεκίνημα όμως αυτή την εποχή δεν είναι καθόλου σταθερό, γι’ αυτό μην επενδύσεις σε κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί μέσα στο χρόνο.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 212 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...