παρακαλώ περιμένετε...
04.12.2023 έως 10.12.2023
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βάζει σε διαδικασία έντονης σκέψης και αναζήτησης ως προς τις λύσεις που θα χρειαστεί να βρεις σε θέματα που αφορούν και τα συγγενικά σου πρόσωπα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να εξετάσεις το βάθος κάθε θέματος που σε απασχολεί και να προσμετρήσεις στην προσπάθεια που κάνεις για να φτάσεις σε συμπέρασμα και το γεγονός της προσωπικής σου ασφάλειας. Αν θεωρείς πως εκτίθεσαι σε σχόλια και κριτική από τρίτους από τη στιγμή που συμμετέχεις σε μία κουβέντα, τότε προσπάθησε να την αποφύγεις και να παραμείνεις αμέτοχος/η. Αν πάλι φοβάσαι να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου, επειδή νιώθεις ανασφάλεια στον οικονομικό τομέα, τότε καλύτερα να το αναβάλεις για αργότερα όταν θα είσαι σε θέση να ελέγξεις καλύτερα κάποιες παραμέτρους. Τέλος, αν βρίσκεσαι σε μία εποχή έντονης εκπαιδευτικής δραστηριότητας για εσένα, τότε θα χρειαστεί να εστιάσεις σε αυτό το γεγονός ώστε να μη χάσεις τις προθεσμίες που έχουν τεθεί.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...