παρακαλώ περιμένετε...
20.08.2018 έως 26.08.2018
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα ερωτικού περιεχομένου και να σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο κάποια ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σου. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να κρύβεσαι πίσω από λέξεις και σκιές και πως είναι ώρα να τολμήσεις να κάνεις την αυτοκριτική σου ως προς τη σχέση σου. Μπορεί να παραδεχτείς πως έχεις πάρει αποστάσεις από ένα άτομο που υπάρχει στη ζωή σου και θα πρέπει να κάνεις βήματα προς την πλευρά του, να γεφυρώσεις το χάσμα που έχει διαμορφωθεί και να κάνεις κάποιες κινήσεις που μπορεί να ξαφνιάσουν ευχάριστα την άλλη πλευρά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε είναι αρκετά πιθανό να βιώσεις την προσέγγιση ενός προσώπου που γνωρίζεις από το παρελθόν και αποφασίζει να επανέλθει για να δει αν έχεις αλλάξει κάτι στη μεταξύ σας σχέση.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η αρχική παγωμάρα σε μία τέτοια εξέλιξη είναι μία φυσιολογική λειτουργία από την πλευρά σου. Στην πορεία όμως θα πρέπει να μαλακώσεις, να γίνεις περισσότερο ευέλικτος/η και να αξιολογήσεις λογικά αυτό που λαμβάνει χώρα μπροστά σου.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...