παρακαλώ περιμένετε...
24.06.2019 έως 30.06.2019
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε αναγκάζει να λειτουργήσεις με τρόπο που θα ήθελες να μπορούσε να κάνει τα στόματα τρίτων να ανοίξουν και να εκφράσουν τις αλήθειες που εδώ και καιρό κρύβονται πίσω από δικαιολογίες ή λόγια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι που γνωρίζεις πολύ καλά και έχει να κάνει με την ικανότητα σου να δημιουργείς ενοχές σε άλλους, με στόχο να τους κάνεις να οδηγηθούν στο μονοπάτι με τις δικές σου επιθυμίες. Σαφώς και κάτι τέτοιο μπορεί να είναι κατακριτέο από τρίτους, αλλά από την άλλη πλευρά αποτελεί το δυνατό σου όπλο απέναντι σε μία συζήτηση ή συνδιαλλαγή που στο τέλος αυτής θα υπάρξει ένας νικητής και ένας ηττημένος. Και από τη στιγμή που δεν έχεις καμία διάθεση να ανήκεις στην κατηγορία των ηττημένων, είναι σαφές πως θα επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τα όπλα σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Έρωτας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...