παρακαλώ περιμένετε...
18.01.2021 έως 24.01.2021
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα θα φέρει γρήγορες και απότομες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες μπορεί να σε ωθήσουν να προχωρήσεις σε κινήσεις που σε μετακινούν από το υπάρχον περιβάλλον σου. Η προσωπική σου ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων και θα κληθείς να αποφασίσεις αν θα ακολουθήσεις την άλλη πλευρά στις προτάσεις της ή θα πάρεις αποστάσεις. Η σχέση σου δοκιμάζεται και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια οι διαφορές σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάσμα ανάμεσα σας, να προκύψουν εντάσεις που δεν μπορούν να γεφυρωθούν έτσι απλά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν πάλι ξεκινά κάτι νέο σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο, αν βρίσκεσαι μπροστά σε μία πρόκληση την οποία αποδέχεσαι και αναλαμβάνεις, τότε να γνωρίζεις πως θα βρεις απέναντι σου ανθρώπους που θέλουν να σε δουν να αποτυγχάνεις. Το θέμα δεν είναι να αποδείξεις πως κάνουν λάθος, αλλά το ζητούμενο είναι να μπορέσεις να επιτύχεις το στόχο σου, κάτι που σε κάνει να αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ως προς τις δυνατότητες σου και το βαθμό της επιρροής σου στην κοινωνία.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολυξένη, Ξένια

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...