παρακαλώ περιμένετε...
11.12.2023 έως 17.12.2023
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να περιλαμβάνει αρκετά έξοδα για εσένα, να σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να ξοδεύεις για υποχρεώσεις σου χωρίς να είσαι σε θέση να ελέγξεις τις κινήσεις σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Από τη μία πλευρά, βρίσκεσαι σε μία χρονική εποχή που καλείσαι να επιτελέσεις τις ευθύνες σου και να προχωρήσεις τα σχέδια που έχεις κάνει και αφορούν ένα νέο επαγγελματικό ή προσωπικό ξεκίνημα στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως εξοπλίζεις το νέο σου σπίτι, πως καλείσαι να υποστηρίξεις οικονομικά την οικογένεια σου, πως χρειάζεται να επενδύσεις στην εικόνα σου για να μπορέσεις να σταθείς στην καινούργια σου δουλειά. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι πιθανό να μπαίνεις σε ένα μονοπάτι που δεν έχει σαφή στόχο και τέλος, που δεν έχεις χαρτογραφήσει με συνέπεια και προσοχή με αποτέλεσμα να προχωράς σε κάποιες κινήσεις που δεν είναι απαραίτητες. Καλό θα ήταν λοιπόν να είσαι προσεκτικός/η με κάποιες υπερβολικές κινήσεις που φαίνεται να υπαγορεύονται από αλαζονικές συμπεριφορές.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 190 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δανιήλ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...