παρακαλώ περιμένετε...
26.07.2021 έως 01.08.2021
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα θα επαναφέρει στο προσκήνιο τα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου, θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να ασχοληθείς σοβαρά με όσα μικρά προβλήματα επιμένουν να βάζουν εμπόδια στο δρόμο σου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να προχωρήσεις σε βελτιωτικές κινήσεις που έχουν να κάνουν με το οίκημα σου, να αποφασίσεις να κάνεις βήματα προς την ανακαίνιση που έχεις στο μυαλό σου και επιμένεις να μην εφαρμόζεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να υπάρχουν δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, με αποτέλεσμα να αναζητάς την ισορροπία μέσα από τις όμορφες στιγμές που μπορείς να περάσεις στον προσωπικό σου χώρο, ακόμα και με τη συντροφιά ατόμων του φιλικού κύκλου που σου έχουν λείψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό που έχει σημασία είναι να προσπαθήσεις να διορθώσεις αυτά που σου φταίνε, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως αναιρείς κάποιες αποφάσεις που είχες λάβει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 258 μέλη.

γιορτάζουν οι: Άννα, Ιωακείμ, Παρασκευή, Παρασκευάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...