παρακαλώ περιμένετε...
01.06.2020 έως 07.06.2020
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Η νέα εβδομάδα θα φέρει εξελίξεις σε θέματα οικονομικού περιεχομένου αφού χρειάζεται να μπουν κανόνες σε μία κατάσταση που όσο κινείται ανεξέλεγκτα τόσο περισσότερο θα θέτει σε κίνδυνο μία σχέση ισορροπίας. Ίσως να χρειαστεί να υπογράψεις ένα νέο συμβόλαιο στον επαγγελματικό τομέα, να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου μέσω ενός συμφωνητικού που έχει καθυστερήσει να επισημοποιηθεί. Ίσως πάλι να επανέρχεται στο προσκήνιο μία απασχόληση από το παρελθόν σου η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει προσθετικά στο υπάρχον εισόδημα σου και να σου προσφέρει μία μεγαλύτερη δόση ασφαλείας στην υπάρχουσα ζωή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Στον προσωπικό τομέα, αν είσαι μπερδεμένος/η με διλήμματα, τότε τα πράγματα μπορεί να αποκτήσουν περίεργη τροπή και να χρειαστεί να δώσεις εξηγήσεις για το λόγο τον οποίο δεν μπορείς να αποσαφηνίσεις την κατάσταση. Η αλήθεια όμως είναι πως το δίλημμα είναι παρόν και δεν μπορεί να λυθεί, εκτός και αν αποφασίσεις να ρισκάρεις και να επιλέξεις ένα άτομο χωρίς να είσαι απόλυτα βέβαιος/η για την επιλογή αυτή.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 218 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...