παρακαλώ περιμένετε...
19.08.2019 έως 25.08.2019
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σου τονίσει την ευκαιρία που έχεις ώστε να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου, ώστε να αποδράσεις από ένα στενό πλαίσιο επαγγελματικών ή οικογενειακών υποχρεώσεων.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσεις να σπρώξεις το μυαλό σου προς νέες κατευθύνσεις, να ασχοληθείς με ζητήματα που είναι σε θέση να αλλάξουν την ποιότητα και το ποιον των σκέψεων σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να αποδεχτείς κάποια πρόταση από άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος με στόχο μία απόδραση, να εξετάσεις το ενδεχόμενο να πάρεις μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες που είναι σε θέση να σου προσφέρουν την ευκαιρία να αναδείξεις και άλλους ρόλους που θα μπορούσες να έχεις. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εργαστείς σε ένα θέμα που αφορά κι άλλους, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να συνδιαλλαγείς σε μία συζήτηση που θα μπορούσε να εγείρει ενστάσεις από την πλευρά σου, έχοντας όμως κατά νου πως αναζητάς γέφυρες σύνδεσης και όχι αφορμές για συγκρούσεις.

 

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...