παρακαλώ περιμένετε...
20.05.2024 έως 26.05.2024
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με καταστάσεις στις οποίες θα χρειαστεί να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να τραβήξεις το σκοινί στα άκρα, κατά πόσο επιδιώκεις να συγκρατήσεις τους ανθρώπους που έχεις απέναντι σου από το να δράσουν με παράτολμο τρόπο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα προσπαθήσεις να λειτουργήσεις ελεγκτικά απέναντι σε συναισθήματα τρίτων, πως θα επιδιώξεις να χαλιναγωγήσεις κάποιες ανάγκες που μοιάζουν με την κινητήριο δύναμη ώστε να απομακρυνθείς από τις κακοτοπιές. Ίσως πάλι να έχεις παθιαστεί με μία νέα γνωριμία που έχει προκύψει στη ζωή σου, να επιδιώξεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που φαίνεται να ξυπνά έντονα ερωτικά συναισθήματα στη ζωή σου. Οι διαφορές σου με αυτό το άτομο είναι παρούσες, αλλά την ίδια στιγμή φαίνεται να σε ελκύει με ένα μυστήριο τρόπο, καθώς μάλλον σε απομακρύνει από μία καθημερινότητα σχέσης ή εργασίας που σε έχουν εγκλωβίσει.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...