παρακαλώ περιμένετε...
14.10.2019 έως 20.10.2019
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να κοιτάξεις προς το παρασκήνιο και το σκοτάδι, εκεί που υπάρχουν κομμάτια που είναι ικανά να σου προκαλέσουν προβλήματα στα βήματα που ετοιμάζεσαι να κάνεις για το παρακάτω της ζωής σου. Οι παρασκηνιακές κινήσεις που λαμβάνουν χώρα είναι σε θέση να προκαλέσουν αναταράξεις τις οποίες μπορεί να μην έχεις πλήρως υπολογίσει, να δημιουργούν προβλήματα τα οποία θα έρθουν στην επιφάνεια σε λίγο καιρό από σήμερα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα ήταν λοιπόν χρήσιμο να εξετάσεις μήπως προκαλείς ενοχλήσεις σε κοντινά σου πρόσωπα μέσα από τις αποφάσεις που έχεις λάβει και τις κινήσεις που ετοιμάζεσαι να κάνεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να μην εκδηλώνεται με άμεσο τρόπο προς εσένα, να μπορεί να κρύβεται κάτω από δικαιολογίες ή προφάσεις, αλλά την ίδια στιγμή δεν παύει να θέτει μία βόμβα στα θεμέλια καταστάσεων που δε θα ήθελες να χαθεί ο έλεγχος. Φρόντισε λοιπόν να εξετάσεις μήπως δημιουργείς εχθρούς στο περιβάλλον που κινείσαι, γιατί αργότερα αυτοί μπορεί να έχουν άμεση αρνητική επίδραση στις επιλογές σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...