παρακαλώ περιμένετε...
03.08.2020 έως 09.08.2020
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Η επικοινωνία σου με πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρο σου θα είναι δύσκολη στο ξεκίνημα του μήνα και θα πρέπει να προσέξεις τις λεπτές γραμμές που είναι πιθανό να ξεπεράσεις με τα λεγόμενα σου. Η ανάγκη σου να αποδείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις που δείχνουν αλαζονεία και έντονο εγωισμό, να σε μετατρέψουν σε ένα άτομο που μπορεί να μην υπολογίζει τη γνώμη των άλλων.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να έχεις φανατιστεί από το κυνήγι του χρήματος, να προσπαθείς να βγεις νικητής/ρια σε μία μάχη με αντιπάλους που θεωρείς πως είναι καιρός να θέσεις στο περιθώριο. Από την άλλη πλευρά, η νέα εβδομάδα μπορεί να περιορίσει τα σχέδια για μία απόδραση που έχεις στο μυαλό σου, να σε αναγκάσει να παραμείνεις στάσιμος/η σε έναν τόπο από τον οποίο δεν μπορείς να πάρεις αποστάσεις. Προσπάθησε να ολοκληρώσεις την εργασία που έχεις αναλάβει, να κλείσεις τις εκκρεμότητες σου και προς το τέλος της εβδομάδα να εξετάσεις τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρα ενός ταξιδιού.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 


 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 278 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σωτήρης, Σωτηρία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...