παρακαλώ περιμένετε...
17.09.2018 έως 23.09.2018
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η έκθεση στα μάτια τρίτων συνεχίζεται και τη νέα εβδομάδα, αφού βρίσκεσαι στο προσκήνιο μέσα από τις αλλαγές που έχεις επιλέξει ή έχουν οι ίδιος επιλέξει να λάβουν χώρα στη ζωή σου. Ο καινούργιος σου ρόλος σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο μπορεί να σε αγχώνει, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να αισθάνεσαι πως προχωράς τη ζωή σου ένα βήμα παρακάτω, μέσα από αποφάσεις που θα πρέπει να έχεις σκεφτεί και υπολογίσει αρκετά σοβαρά όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

Μάθε τα πάντα για την επαγγελματική σου ζωή. Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε όλες τις προοπτικές που έχεις για το χρήμα και την καριέρα σου. Κάλεσε στο 9011513420.

 

Γνωρίζεις όμως πως ανήκεις στους ανθρώπους που δε θέλεις να εκτίθεσαι τόσο έντονα, με αποτέλεσμα από το τέλος της εβδομάδας να ξεκινάς να αναζητάς τον τρόπο για να καλυφθείς, για να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να αποφύγεις τα αδιάκριτα βλέμματα. Επειδή το παρασκήνιο λοιπόν αρχίζει να αποκτά και πάλι ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, προσπάθησε να αποφύγεις να δυσαρεστήσεις πρόσωπα που μέχρι σήμερα έχεις μοιραστεί μαζί τους μία νέα προσωπική σου ταυτότητα, την οποία δε θα έπρεπε να υπάρχει ο κίνδυνος να σπιλώσεις με κινήσεις πανικού ή παιδιάστικες διαθέσεις.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 252 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...