παρακαλώ περιμένετε...
18.10.2021 έως 24.10.2021
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να περιπλέκει τα πράγματα και να σε βάζει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να κινηθείς με γνώμονα την προσωπική σου βούληση. Είναι πιθανό να είσαι μέλος μίας ομάδας που κινείται με συγκεκριμένο τρόπο, που χρειάζεται να την ακολουθήσεις πιστά, να αποφύγεις να αναλάβεις προσωπικές πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλό θα ήταν να είσαι στην ίδια γραμμή με ανθρώπους που έχουν την επαγγελματική δύναμη στα χέρια τους, να αποφύγεις να δημιουργήσεις θέματα που οδηγούν σε κατά μέτωπο επίθεση, γιατί υπάρχουν αρκετά συσσωρευμένα νεύρα στον κόσμο γύρω σου και θα μπορούσαν να βγουν με εντελώς άκομψο τρόπο. Ίσως πάλι να θέλεις να ασχοληθείς με την υγεία σου, να φροντίσεις να κάνεις αλλαγές στη διατροφή σου και να προσπαθήσεις να χάσεις μερικά κιλά, έχοντας αποφασίσει να αλλάξεις την καθημερινότητα σου. Μπορεί μία τέτοια απόφαση να μοιάζει ιδιαίτερα προκλητική για τη φέρεις εις πέρας, αλλά είναι καιρός να βάλεις τον εαυτό σου σε πρώτη μοίρα.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...