παρακαλώ περιμένετε...
12.04.2021 έως 18.04.2021
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα θέλει να σου υπενθυμίσει πως μπαίνεις σε μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο τις προκλήσεις της ζωής σου. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στα μέσα της εβδομάδας, θα συνειδητοποιήσεις πως η προσωπική σου ζωή θα βρεθεί κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό και καλείσαι να εξετάσεις με προσοχή και αποφασιστικότητα τις όποιες ατέλειες υπάρχουν. Οι απαιτήσεις ή αιτιάσεις της άλλης πλευράς θα γίνουν αφορμές για μία κουβέντα που δεν μπορεί να λάβει παράταση και καλό θα ήταν να γίνει με διάθεση να βρεθούν λύσεις. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την είσοδο σου σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον ή την ανάθεση προς το πρόσωπο σου καινούργιων υπευθυνοτήτων. Φρόντισε να δώσεις το στίγμα της νέας εποχής, γνωρίζοντας όμως πως ο τρόπος που θα συστηθείς θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα οικοδομηθούν διαπροσωπικές σχέσεις που δεν είναι βέβαιο πως θα στηριχτούν στη βάση της συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 246 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θωμαϊς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...