παρακαλώ περιμένετε...
17.02.2020 έως 23.02.2020
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Η νέα εβδομάδα μπορεί να γεννήσει εμμονές και ασάφειες που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις αν επιμείνεις να λειτουργείς με έναν τρόπο που δείχνει πως θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Το μυαλό σου μπορεί να παραμένει κολλημένο σε ένα παρελθόν που έχει κλείσει, αλλά πιθανότατα να μην μπορείς να αποδεχτείς τις εξελίξεις που έχουν προκύψει. Προσπαθείς να περπατήσεις με τον τρόπο που έχεις μάθει πάνω σε ένα έδαφος που είναι καινούργιο για εσένα, οπότε φρόντισε να συνειδητοποιήσεις το παράδοξο της όλης υπόθεσης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Όσο επιμένεις να λειτουργείς με τρόπο που μοιάζει με παιδιάστικο, τόσο περισσότερο θα απογοητεύεις καταρχάς τον εαυτό σου, αφού μοιάζει σαν να μη θέλεις να εγκλιματιστείς σε μία πραγματικότητα που αποδεικνύει πως ο χρόνος περνά. Αν πάλι υπάρχουν δυσκολίες στο να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις κατά νου, τότε προσπάθησε να συζητήσεις το θέμα που έχει προκύψει, αφού δε χρειάζεται να πιέσεις καταστάσεις που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εργασιακή σου καθημερινότητα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 199 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...