παρακαλώ περιμένετε...
28.11.2022 έως 04.12.2022
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τα έξοδα σου, να προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου έχοντας κατά νου πως είναι καιρός να διεκδικήσεις κάποια μερίδια που θεωρείς πως σου ανήκουν αλλά δε σου δίνονται.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα μιλήσεις σχετικά με την αμοιβή σου στον επαγγελματικό τομέα, πως θα επιδιώξεις να αλλάξεις κάποια δεδομένα που θεωρείς πως βασίζονται σε άδικες βάσεις. Ίσως να χρειαστεί να εμπλακείς σε μία συζήτηση που αφορά κάποιες περικοπές που χρειάζεται να λάβουν χώρα και να χρειαστεί να εκφράσεις τις σκέψεις σου, να μιλήσεις σχετικά με τις προθέσεις σου. Στον τομέα των αγορών, προσπάθησε να αποφύγεις να κάνεις παρορμητικές κινήσεις και δράσεις, να μετρήσεις πολύ προσεκτικά τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας ώστε να αποφύγεις την έκθεση σε μελλοντικούς κινδύνους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...