παρακαλώ περιμένετε...
19.10.2020 έως 25.10.2020
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να δοκιμάζει τα όρια των διαπροσωπικών σου σχέσεων, να τεστάρει κατά πόσο μπορείς να βρεις λόγους για να συνδεθείς με την άλλη πλευρά ή θα χρειαστεί να οδηγηθείς στα άκρα. Συνεχίζεις να βιώνεις μία χρονική περίοδο με έντονες αναταράξεις στις σχέσεις σου, να προσπαθείς να συνεννοηθείς με τους γύρω σου αλλά την ίδια στιγμή να συνειδητοποιείς πως μιλάτε μία διαφορετική γλώσσα. Κάθε μικρή αφορμή για καυγά οδηγεί σε έντονες λεκτικές αντιδράσεις και αυτό σημαίνει πως σε έχει κουράσει μία καθημερινότητα που σε στεγνώνει και μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιείς πως δεν έχεις τον έλεγχο της πορείας της ζωής σου. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να λάβεις αποστάσεις από τα άτομα που καταφέρνουν να σε οδηγούν στα άκρα και να ανακαλύψεις πρόσωπα με τα οποία συνεννοείσαι και υπάρχει η διάθεση ώστε να έρθετε πιο κοντά. Μία τέτοια περίπτωση μπορεί να προκύψει προς το τέλος της εβδομάδας και θα μπορούσε μάλιστα να είναι ένα πρόσωπο που επανέρχεται στη ζωή σου μετά από καιρό.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...