παρακαλώ περιμένετε...
05.06.2023 έως 11.06.2023
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει αρκετές εξελίξεις που έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τα επαγγελματικά σου, που εμπεριέχουν την έννοια της κινητικότητας στον τομέα της καριέρας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι πιθανό να χρειαστεί να βγεις μπροστά και να δοκιμάσεις να εκφράσεις τις ανάγκες σου, δημιουργώντας αναστάτωση στο υπάρχον εργασιακό σου περιβάλλον, διεκδικώντας ένα διαφορετικό ρόλο σε σχέση με αυτόν που έχουν συνηθίσει να κατέχεις οι γύρω σου. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο που έχει εξουσία και τη χρησιμοποιεί με τρόπο ώστε να δυσκολέψει τη ζωή σου, να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις ένα θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα σας. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να επιλέξεις να σοκάρεις τους γύρω σου με τις επιλογές σου, να αποφασίσεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου χωρίς να προσπαθείς να καλύψεις τα λάθη και τα προβλήματα που φέρνει το άλλο άτομο στη σχέση σας, επιδιώκοντας να αλλάξεις τη σχέση σου με όποιον πιθανό τρόπο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...