παρακαλώ περιμένετε...
16.05.2022 έως 22.05.2022
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις την ερωτική σου ζωή, να αναρωτηθείς μήπως έχεις παρασυρθεί από έναν τρόπο ζωής που δεν ταιριάζει με το συναισθηματικό σου κόσμο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να αποφασίζεις να κάνεις δεύτερες σκέψεις σχετικά με το/η σύντροφο σου και να αναρωτηθείς αν επιδιώκεις την ευκαιριακή απόλαυση ή μήπως αναζητάς μία πιο βαθιά και ουσιαστική σχέση στη ζωή σου. Μπορεί να συνειδητοποιείς πως προχωράς σε επιλογές που δεν ταιριάζουν πλήρως με τις επιθυμίες σου, που είναι μακριά από τις σωματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Ίσως να είναι ώρα να λεχθούν κάποια πράγματα στη σχέση σου ώστε να επιλυθούν οι παρερμηνείες και οι ασάφειες, να μπορέσεις να καταλάβεις το λόγο για τον οποίο έχεις προχωρήσει στη συγκεκριμένη επιλογή. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπαθείς να μετρήσεις τα οφέλη σου και να συνειδητοποιήσεις αν αμείβεσαι για όσα προσφέρεις ή μήπως όχι.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...