παρακαλώ περιμένετε...
17.09.2018 έως 23.09.2018
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Αντέχεις τις εκπλήξεις; Ίσως να τρομάζεις και μόνο στο ερώτημα, γι αυτό και πιθανότατα να εύχεσαι να μην υπάρχει κάτι τέτοιο στη νέα εβδομάδα, αφού η έννοια της έκπληξης κουβαλά για εσένα μία αρνητική χροιά. Και όμως, αν τολμούσες να γίνεις πιο ανοικτός/η στις εκπλήξεις, αν πίστευες πως υπάρχουν και θετικές εκπλήξεις, τότε τη νέα εβδομάδα θα μπορούσες να ζήσεις κάτι που είναι σε θέση να σε βγάλει από μία προδιαγεγραμμένη πορεία που σε έχει κουράσει.

 

Μάθε τα πάντα για την επαγγελματική σου ζωή. Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε όλες τις προοπτικές που έχεις για το χρήμα και την καριέρα σου. Κάλεσε στο 9011513420.

 

Μία συνάντηση με ένα άτομο που δεν έχετε βρεθεί άλλη φορά ή με ένα πρόσωπο που δεν πίστευες πως θα μπορούσε να κουβαλά μαζί του και μία ερωτική χροιά, είναι σε θέση να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων. Αντέχεις όμως να προχωρήσεις στις απαραίτητες ανατροπές και ξεβολέματα που απαιτούνται από την πλευρά σου, ώστε να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου για να εντάξεις και τη νέα αυτή προοπτική; Δύσκολα ερωτήματα, τα οποία προτιμάς άλλοι να απαντήσουν και να σου προσφέρουν έτοιμες στο πιάτο τις απαντήσεις τους. Ναι, αλλά έτσι δε θα μπορέσεις ποτέ να γεμίσεις αυτό το κενό της καρδιάς σου που επιλέγεις να κρύβεις με τόσο πρόχειρους τρόπους.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 252 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...