παρακαλώ περιμένετε...
04.07.2022 έως 10.07.2022
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η κοινωνική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και να έρχεσαι σε επαφή με αρκετό κόσμο που θα μπορούσε να προσθέτει σκέψεις και βάρη στο μυαλό σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και να χωρέσεις μέσα στο πρόγραμμα σου όλα όσα προκύπτουν και θα μπορούσαν να σε αγχώσουν σε βάθος χρόνου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχεις την ανάγκη να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο ώστε να σπάσεις τη μονοτονία και τη μοναξιά της τελευταίας περιόδου της ζωής σου, να σπάσεις το κλίμα εσωστρέφειας που έχει προκύψει στη ζωή σου. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σημαίνει πως προκύπτουν γνωριμίες που θα μπορούσαν να έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να είναι εμφανές από το ξεκίνημα τους. Πρόσεξε λοιπόν μήπως αναμιγνύεσαι με κόσμο που τελικά δεν έχει να σου προσφέρει κάτι, με αποτέλεσμα να μπερδεύεσαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 265 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λουκάς, Λουκία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...