παρακαλώ περιμένετε...
27.11.2023 έως 03.12.2023
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να έχει βαλθεί να σε βοηθήσει να περάσεις σε μία νέα εποχή, να αφήσεις πίσω σου τις μικρές λεπτομέρειες της εργασιακής καθημερινότητας και να εστιάσεις σε κάτι μεγαλύτερο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι πιθανό να είσαι πλέον σε θέση να μιλήσεις για κάτι που είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που συνήθισες να κάνεις τον τελευταίο καιρό, να μπορέσεις να ρίξεις μια ματιά στη μεγαλύτερη εικόνα της καριέρας σου και να αφήσεις την επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα στην άκρη. Ίσως να επιδιώξεις να ανοίξεις μία κουβέντα που έχει να κάνει με το μέλλον σου, να επιδιώξεις να λάβεις κάποιες υποσχέσεις σχετικά με το ρόλο σου και την εξέλιξη σου. Ίσως πάλι να είναι καιρός να ασχοληθείς με τα θέματα του σπιτιού σου, να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που είναι απαραίτητες για το χώρο σου και να σταθείς δίπλα σε οικεία σου πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη και προσπαθούν να στο δείξουν.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...