παρακαλώ περιμένετε...
24.06.2019 έως 30.06.2019
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)
Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει και πάλι στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις εσωτερικές σου αντοχές και την ικανότητα σου να ξεπερνάς σκοπέλους. Καλείσαι να αποδεχτείς ένα γεγονός που αλλάζει τις ισορροπίες στη ζωή σου, να χωνέψεις το γεγονός πως βρίσκεσαι σε μεταβατικό στάδιο σχετικά με το ρόλο σου μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν μπορεί να συνεχίσει να χαρακτηρίζεται από απραξία.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως να μεγαλώνεις και αυτό να φαίνεται, ακόμα και μέσα από την εξέλιξη της ζωής των ανθρώπων που κινούνται γύρω σου. Ίσως πάλι να κόβεις οριστικά τον ομφάλιο λώρο και να παίρνεις αποστάσεις από κοντινά σου άτομα, με στόχο να ανοίξεις τον κύκλο σου, χωρίς όμως να είσαι ακόμα σε θέση να προσανατολιστείς προς την ενδεδειγμένη κατεύθυνση. Ίσως απλά να κλείνεις ένα κεφάλαιο στη ζωή σου και να αναζητάς τον τρόπο να βρεις την ησυχία που αναζητάς, ώστε να μετρήσεις το κέρδος και τη ζημιά από αυτή την πράξη. Τα πράγματα αλλάζουν γύρω σου και δεν μπορείς να μένεις αμέτοχος/η θεωρώντας πως είναι μία μπόρα που θα περάσει.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Έρωτας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...