παρακαλώ περιμένετε...
17.01.2022 έως 23.01.2022
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς και πάλι με ένα θέμα που σε έχει απασχολήσει παλιότερα και μοιάζει να μην έχεις φροντίσει να το φτάσεις σε βάθος ώστε να το επιλύσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μία μικρή αφορμή θα μπορούσε να γίνει η αιτία για να επηρεαστεί η σχέση σου, να προκύψουν προβλήματα στην ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και το έτερο ήμισυ και να έρθουν στην επιφάνεια απωθημένα ενός παρελθόντος που δεν έχει σβήσει. Είναι πιθανό να προκύψουν συγκρίσεις με το παρελθόν σας, να έρθει στο μυαλό σου ένα πρόσωπο με το οποίο είχες σχέση πριν από πολύ καιρό, να χρειαστεί να ανοίξουν κουβέντες που είναι πιθανό να φέρουν αναστάτωση στην καθημερινότητα σου. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να ταλαιπωρηθείς αφού χρειάζεται να ασχοληθείς με ζητήματα που θεωρούσες πως είχαν πάρει το δρόμο τους, με αποτέλεσμα να μην έχεις πλέον ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείς ή να ασχοληθείς με κάτι που αποτελεί το χόμπι σου.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξένια, Αθανάσιος, Αθανασία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...