παρακαλώ περιμένετε...
29.05.2023 έως 04.06.2023
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να έχει βάλει ως στόχο να δοκιμάσει τις αντοχές σου στην κοινωνική ζωή, να τεστάρει κατά πόσο είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να αναμιχθείς με περισσότερο κόσμο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να χρειαστεί να λειτουργήσεις μέσα σε ένα ομαδικό πλαίσιο και να προσφέρεις λύσεις που βοηθούν μία ολόκληρη ομάδα να βρει την πορεία της, αφήνοντας για λίγο τον εαυτό σου στην άκρη. Μπορεί πάλι να συνειδητοποιείς πως μοιράζεσαι σε τρίτους, πως δηλώνεις τη στήριξη σου σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη από εσένα, αγνοώντας όμως τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, δημιουργώντας ένα κλίμα αμφιβολίας σχετικά με το κατά πόσο έχεις λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις. Μπορεί λοιπόν να θελήσεις να τεστάρεις κατά πόσο έχεις κοντά σου ανθρώπους που αντιλαμβάνονται και τη δική σου παρουσία, να προχωρήσεις σε μία ανακοίνωση απόφασης που θα ταράξει τους γύρω σου και θα δημιουργήσει μία αμφιβολία σχετικά με το ρόλο σου μέσα στο συγκεκριμένο περιβάλλον που βρίσκεσαι.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...