παρακαλώ περιμένετε...
30.01.2023 έως 05.02.2023
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να σε πιέζει με θέματα εργασιακού περιεχομένου που δημιουργούν αναστάτωση στην καθημερινότητα σου, με ζητήματα που θέλουν επίλυση και μοιάζουν να μην προχωράνε με τον τρόπο που έχεις στο μυαλό σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι να γίνεις περισσότερο ελαστικός/η, να βάλεις νερό στο κρασί σου, να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητας σου σε κάποια κομμάτια που επιμένουν να προσθέτουν βάρος στους ώμους σου. Ίσως να επιδιώξεις να εκφράσεις τη γνώμη σου σε καταστάσεις που ακολουθούν ένα μονοπάτι που δε σε εκφράζει πλήρως, σε μία κατεύθυνση που φαίνεται να σε οδηγεί σε αδιέξοδο. Ίσως να δίνεις τη δική σου εσωτερική μάχη με τους προσωπικούς συμβιβασμούς που καλείσαι να κάνεις για να συνεχίσεις να βιώνεις μία κατάσταση που σε φθείρει, αλλά παράλληλα σε βοηθά να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. Ίσως τέλος να προσπαθήσεις να αποστασιοποιηθείς από μία κατάσταση που σε δυσκολεύει, να θελήσεις να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που σε ενοχλεί και δεν αντέχεις να διατηρείς γύρω σου, έχοντας όμως κατά νου πως κάτι τέτοιο μπορεί να θέτει σε κίνδυνο την οικονομική σου ακεραιότητα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...