παρακαλώ περιμένετε...
12.04.2021 έως 18.04.2021
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα σηματοδοτεί εξελίξεις και αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, δημιουργώντας τις συνθήκες ώστε να βγεις κερδισμένος/η εφόσον παρατηρήσεις προσεκτικά αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Φαίνεται πως οι συμμαχίες αναδιαμορφώνονται, πως προκύπτουν κινήσεις που δηλώνουν την πρόθεση κάποιων να δραστηριοποιηθούν και να τραβήξουν το δικό τους δρόμο. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως δεν είναι πλέον εφικτό να μιλάς με τον ίδιο τρόπο σε όλους γύρω σου, πως χρειάζεται να προσέχεις σε ποια άτομα ανοίγεσαι και ποια μαθαίνουν πράγματα που δε θα έπρεπε να φτάσουν στα αυτιά τους.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να χρειαστεί να συνηθίσεις στα καινούργια δεδομένα, να αναπροσαρμόσεις τη στάση σου απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να σε πιέζουν και να σε αγχώνουν, να θέσεις διαφορετικά τις προτεραιότητες σου. Μην ξεχνάς πως η υγεία σου είναι πάνω από όλα, οπότε φρόντισε τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου όπως αυτές προκύπτουν μέρα με την ημέρα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 246 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θωμαϊς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...