παρακαλώ περιμένετε...
26.10.2020 έως 01.11.2020
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις σου με άτομα της οικογένειας ή με πρόσωπα του κοινωνικού σου κύκλου που φαίνεται να θέλουν να σχολιάσουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου. Αν χρειαστεί να περάσεις αρκετό χρόνο στο σπίτι σου, τότε να προσέξεις τις προστριβές με συγγενικά σου άτομα, γιατί τα λόγια μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε λεκτικές εξάρσεις που δύσκολα μαζεύονται. Κάποιες συζητήσεις που έχουν μείνει στη μέση θα επανέλθουν στο προσκήνιο και μπορεί να μετατραπούν στο πεδίο της μάχης πάνω στο οποίο θα λυθούν οι διαφορές σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν πάλι υπάρχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, τότε να έχεις κατά νου πως κάποιοι είναι έτοιμοι να αντιπαρατεθούν μαζί σου, να δυσκολέψουν τη ζωή σου και να σε φέρουν μπροστά σε ευθύνες τις οποίες δεν μπορείς να μην αναγνωρίζεις. Η νέα εβδομάδα σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν ανοικτά μέτωπα τα οποία όσο θέτεις στο περιθώριο, τόσο γίνονται νάρκες που κάποια στιγμή θα πατήσεις πάνω τους και θα συμβεί το μοιραίο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δημήτριος, Δήμητρα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...