παρακαλώ περιμένετε...
12.08.2019 έως 18.08.2019
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να αντιμετωπίσεις θέματα οικονομικού περιεχομένου, με τρόπο που δείχνει πως είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις κινήσεις που αποδεικνύουν πως διαθέτεις ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που έχεις μπροστά σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Από τη μία πλευρά, χρειάζεται να θέσεις εκ νέου προτεραιότητες και να δεις μήπως είναι καιρός να συμπεριλάβεις και την άλλη πλευρά στους υπολογισμούς σου. Αν εμπιστεύεσαι το άτομο που έχεις δίπλα σου, τότε καλείσαι να ανοίξεις την καρδιά και το πορτοφόλι σου και να μοιραστείς αυτά που κατέχεις, και να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από αστείες δικαιολογίες. Αν πάλι έχεις αποφασίσει να κλείσεις οριστικά την πόρτα μίας σχέσης ή συνεργασίας, τότε είναι καιρός να αποδείξεις πως εννοείς τα λεγόμενα σου και να πάψεις να ζεις με διλήμματα. Ίσως να φαντάζει κάπως επικίνδυνο και τρομακτικό όλο αυτό, αλλά είναι καιρός να ενηλικιωθείς και να επιδιώξεις να ζήσεις σύμφωνα με τις πραγματικές σου ανάγκες και όχι καλυμμένος/η πίσω από ένα πέπλο ασφάλειας που ορίζεται από άλλους.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φλώρα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...