παρακαλώ περιμένετε...
19.07.2021 έως 25.07.2021
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να δοκιμάσεις να εκφράσεις αυτά που κρύβονται βαθιά μέσα σου, να φέρεις στην επιφάνεια στοιχεία που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή μίας σχέσης ή συνεργασίας. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι καθόλου απλό, καθώς καλείσαι να αναμετρηθείς με τις ανασφάλειες σου, να κάνεις βήματα που δείχνουν πως μπορείς να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και να αποφύγεις να δώσεις το τιμόνι σε άλλα χέρια. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις από το οικονομικό σκέλος, κάνοντας μία διαχείριση που είναι διαφορετική σε σχέση με αυτή που σου προτείνουν οι γύρω σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να θελήσεις να μιλήσεις με τρόπο που δείχνει αποφασιστικότητα ώστε να δώσεις τέλος σε μία συνήθεια που δεν έχει να σου προσφέρει κάτι περισσότερο, δηλώνοντας πως βλέπεις πλέον το μέλλον μέσα από μία νέα οπτική γωνία. Τέλος, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να αποδράσεις από την καθημερινότητα σου, να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι κάπου μακριά για να μπορέσεις να προσθέσεις φρεσκάδα στην προσωπική σου ζωή.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 264 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...