παρακαλώ περιμένετε...
18.01.2021 έως 24.01.2021
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η, να τολμήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό σε σχέση με την εσωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει. Ίσως να θελήσεις να έρθεις σε επαφή με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, να επιδιώξεις να περάσεις χρόνο με πρόσωπα που έχετε χαθεί για να μπορέσεις να δεις πως είναι η ζωή μακριά από τα τετριμμένα της καθημερινότητας σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις από τη σχέση σου, να συναναστραφείς με άλλους ανθρώπους για να καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου που έχουν να κάνουν με τα προβλήματα της σχέσης σου. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Στον οικονομικό τομέα, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τις υποσχέσεις που μπορεί να λαμβάνεις από φίλους και γνωστούς και να αποφύγεις να βασιστείς σε τέτοιου είδους σχέδια. Έχεις την ανάγκη να εμπιστευτείς ακόμα περισσότερο το/η σύντροφο ή το/η συνεργάτη σου και όχι να ανοιχτείς σε περισσότερα άτομα που δηλώνουν προθυμία να σε στηρίξουν, χωρίς όμως αυτό να είναι κάτι για το οποίο μπορείς να είσαι βέβαιος/η..

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 218 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...