παρακαλώ περιμένετε...
22.04.2024 έως 28.04.2024
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στα μέσα της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και τα οποία θεωρείς πως δεν μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι πιθανό να ανακαλύψεις το σθένος ώστε να μιλήσεις ανοικτά, να εκφράσεις τις σκέψεις σου και να δηλώσεις τις προθέσεις σου με τρόπο που δεν αφήνει αμφιβολίες και ασάφεια σχετικά με τις επιλογές σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να αναλάβεις κάποια πρωτοβουλία στο χώρο της δουλειάς σου, επιδιώκοντας με αυτό τον τρόπο να ξεκολλήσεις μία κατάσταση που παραμένει μπροστά από ένα αδιέξοδο, που δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω καθώς δεν υπάρχει κάποιος/α που θα πάρει την ευθύνη στους ώμους του/ης. Τέλος, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως αυτό που φοβάσαι πιο πολύ μήπως και λάβει χώρα είναι και αυτό που θα μπορέσει να σε βοηθήσει ώστε να αντιμετωπίσεις τη δειλία σου απέναντι στην ανάληψη δράσης και πρωτοβουλιών.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...