παρακαλώ περιμένετε...
14.10.2019 έως 20.10.2019
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σου τονίσει πως υπάρχουν καταστάσεις για τις οποίες δε διαθέτεις τον έλεγχο των κινήσεων, οι οποίες καταφέρνουν να σε κάνουν να χάνεις την υπομονή σου ή να θεωρείς πως βρίσκεται στα σκοινιά του ρινγκ και δεν μπορείς να ξεφύγεις. Ίσως λοιπόν να χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να λειτουργήσουν ως αυθεντίες απέναντι σου, που επιδιώκουν να πάρουν τον έλεγχο των καταστάσεων.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μέσω αυτή της διαδικασίας μπορεί να νιώσεις περιθωριοποιημένος/η ή ακόμα και άχρηστος/η, να αισθανθείς πως τίθεσαι στο περιθώριο, να χάσεις τον ενθουσιασμό σου ώστε να κάνεις πράγματα με την καρδιά σου. Ίσως πάλι να πιστέψεις πως εγκλωβίζεσαι σε ένα περιβάλλον που σε στενεύει, χωρίς να έχεις το περιθώριο να πάρεις καθαρό αέρα. Θα ήταν όμως ιδιαίτερα χρήσιμο να εξετάσεις μήπως τελικά μέσω αυτής της διαδικασίας, έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις και πάλι νέος/α, και να αφήσεις πίσω σου αυτά που καταφέρνουν να βαραίνουν τους ώμους σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λουκιανός, Μαργαρίτα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...