παρακαλώ περιμένετε...
22.07.2024 έως 28.07.2024
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις στοιχεία που θέλεις να έχεις στη ζωή σου αλλά μπορεί να μην καταφέρνεις να αποκτήσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως μπορεί να παθιαστείς από μία καταναλωτική μανία, από μία διάθεση να κάνεις αγορές σαν να μην υπάρχει αύριο για εσένα. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα, θέλοντας να μεγαλώσεις το μερίδιο του κέρδους σου, θέλοντας να συζητήσεις μία αυξημένη αμοιβή για εσένα. Ίσως τέλος να προκύψουν έξοδα που έχουν να κάνουν με ένα ταξίδι σου, που δείχνουν την ανάγκη σου να πάρεις απόσταση από τα πράγματα και να βρεθείς μακριά από ένα περιβάλλον που σε περιορίζει και σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως αναζητάς κάτι διαφορετικό ως το επόμενο βήμα της δουλειάς ή της σχέσης σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 283 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ολυμπία, Άννα, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...