παρακαλώ περιμένετε...
24.02.2020 έως 01.03.2020
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η νέα εβδομάδα σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως έχεις αρκετά ανοικτά μέτωπα μπροστά σου και ελάχιστο χρόνο ώστε να ασχοληθείς μαζί τους. Θα χρειαστεί να προγραμματίσεις τη ζωή σου με ακρίβεια, να έχεις χαρτογραφήσει πλήρως τις πιθανές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις στην προσπάθεια σου να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις αναλάβει. Μπορεί να αμφισβητηθείς από άτομα που έχουν στα χέρια τους εξουσία ή από το/η σύντροφο, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα πρόσωπα είναι καθρέφτες του ίδιου σου του εαυτού.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να δειλιάζεις να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να γεννάς αντιπάλους και εχθρούς οι οποίοι αποτελούν τα εμπόδια που θα ήθελες να βλέπουν οι γύρω σου. Αυτό που χρειάζεται όμως να εξακριβώσεις είναι κατά πόσο εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου ώστε να δράσεις αποτελεσματικά σε ένα πλάνο που μοιάζει πολύ φιλόδοξο, αλλά παράλληλα σε αγχώνει. Είσαι έτοιμος/η να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου; Μη δίνεις απαντήσεις στους γύρω σου, απλά προχώρα σε πράξεις που πείθουν εσένα τον/ην ίδιο/α.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 214 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...