παρακαλώ περιμένετε...
29.06.2020 έως 05.07.2020
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)
Η είσοδος του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω από την 1η Ιουλίου σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου μερικών μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων θα χρειαστεί να προχωρήσεις στις δομικές αλλαγές τις οποίες προσπέρασες ή αρνήθηκες να αντιληφθείς το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Θα δεις μπροστά σου τα εμπόδια που κατάφερες να θέσεις στο περιθώριο να εμφανίζονται και πάλι και να μεγαλώνουν, θέλοντας να σου υπενθυμίσουν πως καλείσαι να τα διαχειριστείς έχοντας όμως σύμμαχο το χρόνο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να καταλάβεις πως η σχέση σου με κάποια πρόσωπα εξουσίας δεν είναι τόσο απλή και δεν μπορείς να βασίζεσαι σε καλές προθέσεις, αλλά να τεθούν κανόνες και όρια. Ίσως πάλι να συνειδητοποιήσεις πως η επαφή σου με άτομα της οικογένειας είναι μία δύσκολη αποστολή, την οποία θα πρέπει να διεκπεραιώσεις με τρόπο που δείχνει πως αναλαμβάνεις ρόλους που κάποιοι άλλοι δεν είναι έτοιμοι ή διατεθειμένοι να υποστηρίξουν. Εκτός και αν αποφάσισες να πάρεις αποστάσεις και προχωράς σε μία τέτοια κίνηση ξαφνιάζοντας τους γύρω σου.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...