παρακαλώ περιμένετε...
18.09.2023 έως 24.09.2023
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα θα προσπαθήσει να σε βάλει στη διαδικασία να προσέξεις τα λεγόμενα σου, να εστιάσεις σε ένα κομμάτι της σκέψης σου που επιμένει να σου προσφέρει μία επικοινωνιακή δεινότητα που σε βάζει σε προβλήματα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλό θα ήταν να σκάψεις βαθύτερα μέσα στο μυαλό σου και να φροντίσεις να εξετάσεις την επιρροή των λεγομένων σου, να δώσεις σημασία στον αντίλογο που μπορείς να φέρεις στην επιφάνεια και ο οποίος μπορεί να σε δυσκολέψει. Ίσως πάλι να είναι χρήσιμο να μετριάσεις τα ανοικτά σου μέτωπα, να αρνηθείς να πάρεις μέρος σε πολλές και παράλληλες κουβέντες θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δηλώσεις πως δεν είσαι έτοιμος/η να μοιράσεις τις σκέψεις σου σε πολλούς γύρω σου, πως θέλεις να κρατήσεις για τον εαυτό σου κάποιες απόψεις που δεν έχεις ακόμα πλήρως διαμορφώσει. Τέλος, ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να βελτιώσεις κάποιες παραμέτρους μέσα σε αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ματθαίος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...