παρακαλώ περιμένετε...
18.10.2021 έως 24.10.2021
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις επιλογές που κάνεις σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο, αφού φαίνεται να προκύπτουν λεκτικές εντάσεις και διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Έχεις την ανάγκη να υποστηρίξεις τον εαυτό σου και τις επιλογές σου, να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν πρόσωπα που κινούνται στο περιβάλλον σου και να διώξεις από μπροστά σου τις σκιές και τις αμφιβολίες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αντί όμως να μιλάς για τον εαυτό σου, είναι πιθανό να επιλέγεις να μιλήσεις για τις κοινωνικές τάσεις και να κριτικάρεις τρίτους γύρω σου, με αποτέλεσμα να δημιουργείς μία αναστάτωση σε εσένα και το φιλικό σου περιβάλλον. Μπορεί απλά να θέλεις να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους που συνήθισες να βρίσκονται γύρω σου, να επιλέγεις να βγεις μπροστά και να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από επιλογές τρίτων, να θέλεις να αποδείξεις πως είσαι διαφορετικός/η και δεν έχεις καμία πρόθεση να παραμένεις εγκλωβισμένος/η σε καταστάσεις που σε πνίγουν.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 236 μέλη.

γιορτάζουν οι: Άρτεμις, Γεράσιμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...