παρακαλώ περιμένετε...
30.01.2023 έως 05.02.2023
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου και να εξετάσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να βάλεις νερό στο κρασί σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι καιρός να κοιτάξεις πέρα από τον εαυτό σου, να προσπαθήσεις να επαναφέρεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις με πρόσωπα που έχει διαταραχθεί η μεταξύ σας σχέση, να κάνεις βήματα προς την αναστήλωση κάποιων συνεργασιών που πέρασαν από Συμπληγάδες τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβεις προσωπική πρωτοβουλία για να μπορέσεις να επιδιορθώσεις κάποιες παραμέτρους που έχουν προκαλέσει ρήγματα σε επαγγελματικές σου σχέσεις τις οποίες έχεις ανάγκη για να μπορέσεις να πιστέψεις πως υπάρχει μέλλον. Ίσως πάλι να χρειαστεί να γίνεις αυτός/η που θα οδηγήσει μία ομάδα προς τη διέξοδο διαφυγής από ένα αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί, έχοντας όμως την υποχρέωση να είσαι σαφής με τις εντολές σου, να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μη γίνεσαι έρμαιο των συνθηκών που επικρατούν γύρω σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τριών Ιεραρχών

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...