παρακαλώ περιμένετε...
03.08.2020 έως 09.08.2020
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα θα αποτελέσει μία αρκετά σημαντική στιγμή για εσένα, ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου/ωροσκόπου, αφού καλείσαι να προχωρήσεις σε κάποιες συνειδητοποιήσεις που θα αλλάξουν την πορεία σου. Μπορείς να αποκτήσεις μία διαφορετική οπτική απέναντι στα πράγματα, να φροντίσεις να εκφράσεις τις σκέψεις σου με έναν τρόπο που δείχνει πως επαναπροσδιορίζεις τη φιλοσοφία σου και αλλάζεις τις προτεραιότητες σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να έρθεις αντιμέτωπος/η με μία συνάντηση ή γνωριμία που είναι σε θέση να ταρακουνήσει τις υπάρχουσες δομές της ζωής σου, να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα και να αποτελέσει το εφαλτήριο μεγάλων εξελίξεων που είναι στο δρόμο. Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να προτείνεις δράσεις και λύσεις που έχουν άμεση επιρροή στον τομέα των οικονομικών σου, με στόχο να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει και σε αναγκάζει να παραδέχεσαι πως πιέζεσαι και ασφυκτιάς.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 


 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 285 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τριαντάφυλλος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...