παρακαλώ περιμένετε...
19.04.2021 έως 25.04.2021
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά ένα έντονο παρασκήνιο, να σέρνει μαζί της εκκρεμότητες τις οποίες δεν μπορείς να κλείσεις οπότε αποφασίζουν κάποιοι άλλοι να ασχοληθούν μαζί τους. Μπορεί να συμβαίνουν αρκετά στον εργασιακό σου χώρο, να υπάρχουν ζυμώσεις τις οποίες δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς και ελέγξεις, κάτι που μπορεί να σε βολεύει την παρούσα χρονική περίοδο αφού θα ήθελες να αποφύγεις την άμεση εμπλοκή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Παράλληλα όμως, κάποιοι λειτουργούν με γνώμονα τη δική τους βούληση, με αποτέλεσμα οι καταστάσεις να λαμβάνουν μία τροπή που μπορεί να μην ταιριάζει με τις δικές σου προθέσεις και διαθέσεις, κάτι που θα αποτελέσει εμπόδιο στις επιθυμίες σου. Αν θέλεις λοιπόν να συνεχίσεις να έχεις τον έλεγχο κάποιων καταστάσεων, τότε θα χρειαστεί να εμπλακείς με θέματα που προτιμάς να αποφύγεις και να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που είναι αρκετά πιθανό να σε κουράζουν. Και αν ρωτάς από που να ξεκινήσεις, θα σου πρότεινα να αφήσεις το ένστικτο σου να σε οδηγήσει εκεί που επιθυμεί.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...