παρακαλώ περιμένετε...
12.08.2019 έως 18.08.2019
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να περιλαμβάνει αρκετή επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται μακριά από εσένα ή με πρόσωπα που συναντιέστε μετά από αρκετό καιρό. Έχεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά με τέτοια άτομα, να μοιραστείς τα νέα σου μαζί τους και να δεις τη ζωή μέσα από μία νέα οπτική, την οποία έχεις ανάγκη.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να αποφασίζεις να κάνεις το ταξίδι που σκέφτεσαι, να απομακρυνθείς από ένα μέρος που σε έχει εγκλωβίσει και αναζητάς τον τρόπο να κάνεις και διαφορετικά πράγματα που σε βοηθούν να χαλαρώσεις το μυαλό σου. Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να εξηγήσεις τις ενστάσεις σου στο πρόσωπο που υπάρχει δίπλα σου, γιατί διαφορετικά μπορεί να μεγαλώσει η απόσταση ανάμεσα σας, κάτι που είναι ικανό να φέρει μεγαλύτερες εντάσεις στο εγγύς μέλλον. Δε χρειάζεται να θάβεις πράγματα που σε αγχώνουν και στενοχωρούν, αφού με αυτό τον τρόπο είναι σαν να επιλέγεις να συνεχίσεις να ζεις σε ένα ναρκοπέδιο που συντηρείς με τα ίδια σου τα χέρια.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φλώρα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...