παρακαλώ περιμένετε...
24.02.2020 έως 01.03.2020
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως καλείσαι να ασχοληθείς με σοβαρά ζητήματα οικογενειακού ή οικονομικού περιεχομένου τα οποία μοιάζουν να οδηγούν σε αλλαγή πορείας της ζωής σου. Ίσως να είναι καιρός να κάνεις την κουβέντα με κάποια άτομο της οικογένειας την οποία έχεις αφήσει στο περιθώριο όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι η ώρα που θα ειπωθούν αλήθειες που κρύβονται εδώ και καιρό, που θα έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία έχουν σημαντική επίδραση στον τρόπο που θα κινηθείς παρακάτω. Αν υπάρχει ένα σοβαρό οικονομικό ζήτημα που σε προβληματίζει, τότε δεν μπορείς αν επιμένεις να το αγνοείς και να αφήνεις άλλους να το ορίζουν, αλλά θα χρειαστεί να εμπλακείς με αυτό και να επιδείξεις δυναμική και διάθεση να το επιλύσεις. Αν πάλι προκύπτει μία νέα επαγγελματική πρόταση, τότε προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις, αφού ο ανάδρομος Ερμής καραδοκεί και μπορεί να σε οδηγήσει σε παρακινδυνευμένα συμπεράσματα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 202 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...