παρακαλώ περιμένετε...
15.04.2024 έως 21.04.2024
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με πρόσωπα του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου τα οποία φαίνεται να σου προσφέρουν εικόνες και διδάγματα τα οποία δεν κατανοείς ή δεν είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς και διαχειριστείς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι πιθανό να μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις το ενδεχόμενο να πάρεις μέρος σε μία δράση που σε βοηθά να δώσεις απαντήσεις σε δικά σου ερωτήματα, που σε κάνει να ανοίγεις το βλέμμα σου προς νέες κατευθύνσεις που είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές που συνηθίζεις να ακολουθείς στη ζωή σου. Από την άλλη πλευρά, ίσως να χρειαστεί να λειτουργήσεις θεραπευτικά και παραδειγματικά σε προβλήματα κοντινών σου προσώπων, σε δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άτομα του κύκλου σου τα οποία φαίνεται να μην είναι σε θέση να έρθουν σε επαφή με την καινούργια πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί. Βέβαια, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως μπορεί να δεχτείς έντονη κριτική από κάποιους που βλέπουν απόσταση ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...