παρακαλώ περιμένετε...
24.06.2019 έως 30.06.2019
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα σε πιέζει ώστε να κινήσεις διαδικασίες τις οποίες έχεις στο μυαλό σου, αλλά δεν έχεις αποφασίσει να θέσεις σε εφαρμογή τον τελευταίο καιρό. Ίσως να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε ένα ταξίδι που μοιάζει με την απόδραση που αναζητάς, με μία εκδρομή που είναι σε θέση να αλλάξει τις παραστάσεις που έχεις μπροστά σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως πάλι να μιλήσεις σε ένα άτομο που περιμένει να ακούσει από εσένα αυτά που σκέφτεσαι, κάτι που είναι βέβαιο πως θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή σου. Ίσως πάλι απλά να θελήσεις να αποδράσεις από ένα νοσηρό περιβάλλον που σου έχουν επιβάλει να βρίσκεσαι, αναζητώντας τη διέξοδο διαφυγής και τολμώντας να κάνεις μία κίνηση που δείχνει πως έχεις αλλάξει τον τρόπο που προχωράς σε ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου. Σε κάθε περίπτωση η νέα εβδομάδα σε ωθεί να καταλάβεις πως βρίσκεσαι μπροστά στην αλλαγή του ρόλου σου σε ένα περιβάλλον που κινείσαι, γι' αυτό φρόντισε να έχεις καθαρό μυαλό ώστε να δώσεις τις κατάλληλες απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα σου τεθούν.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Έρωτας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...