παρακαλώ περιμένετε...
27.06.2022 έως 03.07.2022
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η ανάγκη σου να βγεις από το αυστηρό πλαίσιο σκέψης, επικοινωνίας και επαφής με τους γύρω σου είναι ένα στοιχείο που καλείσαι να διαχειριστείς τη νέα εβδομάδα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να αποφασίζεις να λειτουργήσεις περισσότερο ανάλαφρα και παρορμητικά, να σπάσεις τους κανόνες που σε περιορίζουν και να δείξεις πως είσαι διατεθειμένος/η να ρισκάρεις. Μπορεί να δημιουργούνται προστριβές στις φιλικές σου σχέσεις, αφού αποφασίζεις να μιλήσεις έξω από τα δόντια και να πεις τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλουν κάποιοι να φαίνονται. Μπορεί πάλι να έχεις την ανάγκη να ανανεώσεις την εξωτερική σου εικόνα, με αποτέλεσμα να προχωράς σε κάποιες αγορές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τους γύρω σου, που θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου. Τέλος, ίσως να νιώσεις την ανάγκη να φλερτάρεις και να επιδιώξεις να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να κρύβεσαι πίσω από μισόλογα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει αυτή η πράξη σου στις σχέσεις σου με άτομα του φιλικού κύκλου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 275 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...