παρακαλώ περιμένετε...
17.09.2018 έως 23.09.2018
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Κάποιες αναταράξεις που θα υπάρξουν τη νέα εβδομάδα και σχετίζονται με θέματα της δουλειάς ή της υγείας σου, θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν από το πρόγραμμα της ημέρας σου, διαμορφώνοντας ένα πλαίσιο που μοιάζει να σε ηλεκτρίζει. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι ένα καλό σενάριο, αφού δεν αντέχεις να παραμείνεις δέσμιος/α μίας επανάληψης, με αποτέλεσμα να αναζητάς τις τροποποιήσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, αν το μυαλό σου δεν μπορεί να παραμείνει σταθερό στις ευθύνες που έχεις αναλάβει, τότε είναι πιθανό να δίνεις μία κακή εικόνα σε άτομα που είναι γύρω σου και θα έπρεπε να διαμορφώνουν ένα καλό προφίλ για εσένα, αφού μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σου.

 

Μάθε τα πάντα για την επαγγελματική σου ζωή. Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε όλες τις προοπτικές που έχεις για το χρήμα και την καριέρα σου. Κάλεσε στο 9011513420.

 

Στον προσωπικό τομέα, είναι μάλλον η ώρα που θα ανοίξεις το στόμα σου και μπορεί να πεις πράγματα που θα ταράξουν ισορροπίες, που θα διαμορφώσουν νέα δεδομένα, αρκεί να είσαι σε θέση να στηρίξεις τα λεγόμενα σου. Υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος να πεις κάτι σαν αστείο και να προσπαθήσεις να το πάρεις πίσω στην πορεία, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις ασάφεια στην άλλη πλευρά, αλλά αυτό είναι κάτι που συνηθίζεις να κάνεις ακόμα και χωρίς να το έχεις σχεδιάσει.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 252 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...