παρακαλώ περιμένετε...
26.10.2020 έως 01.11.2020
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια εμπόδια που μέχρι σήμερα αδυνατούσες ή αρνιόσουν να δεις, να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ανθρώπους και καταστάσεις που ακόμα και αν παραμένουν στο σκοτάδι, είναι σε θέση να δυσκολέψουν τις κινήσεις σου. Κάποιες ισορροπίες στον εργασιακό τομέα μοιάζουν να είναι εξαιρετικά δύσκολες και χαρακτηρίζονται από εντάσεις που μπορούν να ξεσπάσουν ανά πάσα στιγμή. Τα νεύρα είναι τεντωμένα με αποτέλεσμα να χρειάζονται μία μικρή αφορμή για να μετατραπούν σε κατηγορίες που μπορούν να ξεστομίζουν κάποιοι προς την πλευρά σου. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Από την άλλη πλευρά, αν έχεις μία έντονη καθημερινότητα τον τελευταίο καιρό, τότε αναζητάς την αφορμή για να σπάσεις αυτό το καλούπι διαβίωσης, με αποτέλεσμα να μοιάζεις έτοιμος/η να επαναστατήσεις. Ίσως να επιδιώξεις να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή, να θελήσεις να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ, αγνοώντας άλλες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 200 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...