παρακαλώ περιμένετε...
21.06.2021 έως 27.06.2021
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να κάνεις μία νέα αρχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία απόδραση την οποία φαίνεται να έχεις ανάγκη, να πάρεις αποστάσεις από ένα περιβάλλον που έχει αποτελέσει μία μορφή φυλακής για εσένα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Φρόντισε να προτείνεις κάτι που θα ήθελες να αποτελέσει μία συνήθεια το επόμενο χρονικό διάστημα, να σπάσεις ένα πατρόν λειτουργίας που σε έχει κουράσει. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα μπορούσες επίσης να μιλήσεις ανοικτά στο/η σύντροφο θέλοντας να τον/ην ξυπνήσεις, να προκαλέσεις μία μικρή ή μεγαλύτερη αναστάτωση στη σχέση σας που θα σε βοηθήσει να δεις το παρακάτω με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αν πάλι υπάρχουν ανοικτά επαγγελματικά θέματα, τότε φρόντισε πέρα από την αξιολόγηση των οικονομικών δεδομένων, να είσαι ειλικρινής και με τις προθέσεις σου ώστε να συνειδητοποιήσεις πως θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 261 μέλη.

γιορτάζουν οι: Έρωτας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...