παρακαλώ περιμένετε...
01.06.2020 έως 07.06.2020
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Η νέα εβδομάδα θέλει να σου τονίσει το γεγονός πως κάποια σχέση σου δεν είναι σε θέση να ξεπεράσει εύκολα τα προβλήματα που δημιουργούνται, οπότε μπορεί να οδηγείται στη λύση της. Κάποιος άνθρωπος που στέκεται δίπλα αλλά και απέναντι σου έχει αποφασίσει να σηκώσει το γάντι και να δηλώσει πως δεν ανέχεται να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που έχει αρχίσει να γίνεται έντονα τοξικό. Μπορεί να ακούσεις λόγια που δεν περιμένεις, να έρθεις αντιμέτωπος/η με κατηγορίες που κάτω από άλλες περιστάσεις θα τις προσπερνούσες χωρίς να αγχωθείς ιδιαίτερα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτή όμως τη φορά καλείσαι να δώσεις απαντήσεις και να σταθείς πάνω από το θέμα που τίθεται, εκτός και αν είσαι έτοιμος/η για τη ρήξη. Σε περίπτωση που ξεκινά κάτι νέο στη ζωή σου, τότε να έχεις κατά νου πως μπορεί να χτίζεις κάτι που δε στηρίζεται σε γερά θεμέλια, πως ίσως να επενδύεις σε μία κατάσταση που δεν μπορείς ακόμα να αξιολογήσεις πλήρως, αφού δεν έχεις όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στα χέρια σου.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 212 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...