παρακαλώ περιμένετε...
05.06.2023 έως 11.06.2023
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να είσαι παρατηρητής καταστάσεων που κουβαλούν αρκετή λεκτική ένταση, ισορροπιών που είναι δύσκολο να διατηρηθούν ανέπαφες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι να πάρεις μέρος σε μία κουβέντα που δεν είναι καθόλου απλή περίπτωση, να δοκιμάσεις τις αντοχές σου σε ένα διάλογο που είναι εύκολο να ξεφύγει από το αρχικό του πλαίσιο και να αρχίσει να φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα που κουβαλά η άλλη πλευρά. Ίσως πάλι να προσπαθείς να εκφράσεις το θυμό σου με έναν τρόπο που δεν είναι ο ενδεδειγμένος, να φαίνεσαι ιδιαίτερα απαιτητικός/η και παρορμητικός/η απέναντι σε πρόσωπα που προσπαθούν να κατανοήσουν το λόγο για τον οποίο έχεις μία συμπεριφορά η οποία δεν ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να βρεις τα πατήματα σου και να φροντίσεις να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, γιατί διαφορετικά οι εντάσεις με τους γύρω σου θα αυξηθούν και μπορεί να προκύψουν και εκφράσεις που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...