παρακαλώ περιμένετε...
18.01.2021 έως 24.01.2021
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε ωθήσει να μιλήσεις και να εκφραστείς ανοικτά, κάτι που όμως θα σε βάλει σε μπελάδες, ειδικά αν βρίσκεσαι σε μία περίοδο που έχεις δημιουργήσει αντιπάλους γύρω σου. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τις διαθέσεις και προθέσεις του/ης Άλλου/ης που υπάρχει στη ζωή σου, αφού είναι πιθανό να κινηθείς με τρόπο που δημιουργεί κόντρες και αντιπαλότητες ανάμεσα σας. Προσπάθησε να αποφύγεις την ευθεία αντιπαράθεση και φρόντισε να παρατηρήσεις τις κινήσεις του/ης ώστε να γνωρίζεις τι είναι αυτό που περιμένει από τη δική σου πλευρά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Παράλληλα, προσπάθησε να αποφύγεις να εμπλακείς σε συζητήσεις που θα μπορούσαν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις μέσα σε ένα σύνολο, γιατί μπορείς πολύ εύκολα να γίνεις αυτός/η που θα στοχοποιηθεί. Υπάρχουν γύρω σου άτομα που μοιάζουν έτοιμα να εκτοξεύσουν τα βέλη τους προς την κατεύθυνση σου, γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις στο σκοτάδι όσο αυτό είναι εφικτό, χωρίς να τονίζεις την παρουσία σου ειδικά σε περιστάσεις που βράζει το αίμα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...