παρακαλώ περιμένετε...
17.01.2022 έως 23.01.2022
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σε κάνει να διώξεις το βλέμμα και την ανησυχία σου από πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σου και να εστιάσεις σε κάτι μεγαλύτερο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί αυτό να σημαίνει πως θέλεις να δώσεις βαρύτητα στον τρόπο που κινείται η κοινωνία γύρω σου και να πάρεις μέρος σε συζητήσεις και συναντήσεις που έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείς. Ίσως πάλι να προσπαθήσεις να διαβάσεις ένα βιβλίο, να αναζητήσεις μία εκπαιδευτική δραστηριότητα που σε βοηθά να διατηρείς τους οπτικούς σου ορίζοντες ανοικτούς και να μη χάνεσαι μέσα σε λεπτομέρειες που σε πνίγουν. Ίσως πάλι να θελήσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που φαίνεται να έχεις μεγάλη ανάγκη, να βρεθείς μακριά από την καθημερινότητα σου και να πάψεις να ανησυχείς για οικονομικά θέματα που φαίνεται να σε πνίγουν. Στον προσωπικό τομέα, η σκέψη ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει και να σε κάνει να χάσεις όμορφες στιγμές του σήμερα.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αγνή, Μάξιμος, Πάτροκλος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...