παρακαλώ περιμένετε...
21.10.2019 έως 27.10.2019
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να ρίχνει το ενδιαφέρον σου σε θέματα εργασιακής καθημερινότητας, καθώς προκύπτουν προκλήσεις που είναι σε θέση να διαταράξουν τη ροή της κάθε ημέρας σου. Πιθανότατα να χρειαστεί να επενδύσεις περισσότερο από τον συνήθη χρόνο στη δουλειά σου, να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχουν απαιτήσεις τις οποίες δεν υπολόγιζες με αποτέλεσμα να ανατρέπονται κάποια δεδομένα σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να χρειαστεί να συζητήσεις περαιτέρω ένα θέμα επαγγελματικής εξέλιξης, να ασχοληθείς σε βάθος μαζί του, αφού όσο παραμένεις στην επιφάνεια του ζητήματος, τόσο περισσότερο αγνοείς κάποια στοιχεία που είναι απαραίτητα ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα. Αν πάλι αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η υγεία σου, τότε φρόντισε να σκάψεις βαθιά μέσα σου ώστε να λύσεις απορίες και προβληματισμούς σου, αφού κάποια θέματα που έρχονται στην επιφάνεια μοιάζει να έχουν επίδραση σε κομμάτια του ασυνείδητου σου τα οποία και αγνοείς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 193 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σωκράτης, Ούρσουλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...