παρακαλώ περιμένετε...
20.08.2018 έως 26.08.2018
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Κάτι φαίνεται να σε ενοχλεί τη νέα εβδομάδα, κάτι που καταφέρνει να εισβάλει σε έναν τομέα της ζωής σου που θα ήθελες ή προσπαθείς να κρατήσεις αλώβητο. Ίσως να αισθάνεσαι μία μορφή απειλής από μία φιγούρα εξουσίας, να θεωρείς πως υπάρχει ένα άτομο που είναι σε θέση να παίξει με τις επιλογές και προθέσεις σου. Ίσως να αισθάνεσαι βάρος στον επαγγελματικό τομέα αφού καλείσαι να ακολουθήσεις τις διαθέσεις ή ακόμα και εντολές ενός προσώπου που έχει αναλάβει να οδηγήσει το όχημα μέσα στο οποίο βρίσκεσαι, γνωρίζοντας όμως πως εσύ διαθέτεις αρκετές ενστάσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ίσως πάλι να βαραίνει το κλίμα στη σχέση ή το οικογενειακό περιβάλλον, αφού θα πρέπει να αποφασίσεις να κινηθείς με έναν τρόπο που δείχνει ρήξη με ένα άτομο με εξουσία ή απαίτηση να φορτωθείς στους ώμους σου δράσεις που σε βαραίνουν. Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει, εκτός και αν είσαι έτοιμος/η να διώξεις από πάνω σου ότι αποτελεί αυτή τη στιγμή περιττό και μη ουσιαστικό.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...