παρακαλώ περιμένετε...
12.08.2019 έως 18.08.2019
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σου προκαλεί κάποιες αναταράξεις που έχουν να κάνουν με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου, με στόχο να θέσεις τις προτεραιότητες σου και να αξιολογήσεις καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Τα θέλγητρα που σε ωθούν να κάνεις μία κίνηση με αρκετό ρίσκο είναι παρόντα και σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως είσαι επιρρεπής σε τέτοιου είδους κινήσεις. Την ίδια όμως στιγμή, θα μπορούσες να εμπλακείς σε μία υπόθεση που θα θέσει σε κίνδυνο κάποιες σταθερές της ζωής σου, γι αυτό καλύτερα να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα πρέπει να σκεφτείς εκ νέου την προοπτική μίας αγοράς, την οποία μπορεί τελικά να μην έχεις μεγάλη ανάγκη. Ίσως να χρειαστεί να βάλεις τη λογική στο τιμόνι του οχήματος της καρδιάς σου, γιατί μία ερωτική επιλογή που βασίζεται στην απόλαυση της στιγμής, θα μπορούσε να λειτουργήσει έντονα αρνητικά αυτή την περίοδο. Φρόντισε να ζυγίσεις τις αποφάσεις σου, αποφεύγοντας να κάνεις πράγματα απλά και μόνο για να αλλάξεις την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσένα.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...