παρακαλώ περιμένετε...
06.07.2020 έως 12.07.2020
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να δοκιμάζει την αντοχή σου απέναντι σε μία σύγκρουση σκέψης και δράσης, σε μία προσπάθεια ώστε να επιβάλεις το μυαλό σου πάνω στο σώμα σου ή αντίστροφα. Με τον Άρη να βρίσκεται πλέον στο ζώδιο σου, αισθάνεσαι την ανάγκη να βάλεις σε εφαρμογή πλάνα και σχέδια του περασμένου χρονικού διαστήματος, που θεωρείς πως θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις από ένα σάπιο περιβάλλον που σε σφίγγει στο λαιμό. Μπορεί λοιπόν να λειτουργήσεις κάπως παρορμητικά και απερίσκεπτα, να προσπαθήσεις να σπάσεις τα δεσμά που σε περιβάλλουν με τρόπο που είναι ικανός να σε πληγώσει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Φρόντισε λοιπόν να προσέξεις ώστε να αποφύγεις να θέσεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο και να χαρτογραφήσεις καλά το έδαφος πάνω στο οποίο κινείσαι. Απόφυγε να μιλήσεις με τρόπο που εγείρει ενστάσεις και εντάσεις, αφού τα νεύρα των ανθρώπων που είναι γύρω σου είναι τεντωμένα και δεν τους επιτρέπουν να ζυγίσουν τις εκφράσεις που μπορεί να εκτοξεύσουν προς την πλευρά σου. Υπάρχει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα και αυτό θα μπορούσε να αναταράξει ισορροπίες που στηρίζονται σε ένα πολύ λεπτό και φθαρμένο σκοινί.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...