παρακαλώ περιμένετε...
04.07.2022 έως 10.07.2022
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε γεμίζει με σκέψεις και να προσθέτει αρκετές συζητήσεις στην καθημερινότητα σου, κάτι που μπορεί να σε μπερδέψει και αποπροσανατολίσει σε βάθος χρόνου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι να διαχειριστείς τις διαθέσεις και προθέσεις των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με άτομα που φαίνεται να έχουν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίληψης. Ίσως να χρειαστεί να έρθεις πιο κοντά με τους γονείς σου ή με το/η σύντροφο σου και να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεστε πλέον σε διαφορετικό μήκος κύματος. Ίσως πάλι να μην είναι εύκολο να συνεννοηθείς με άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, να δυσκολεύεσαι να βρεις κώδικες επικοινωνίας με ανθρώπους που κάποτε μπορούσατε να συνεργαστείτε με κλειστά μάτια. Είναι καιρός να αποφασίσεις αν θα εστιάσεις στο να στηρίξεις και βοηθήσεις τους άλλους ή θα ακολουθήσεις το δικό σου μονοπάτι όπως έχεις σχεδιάσει τους τελευταίους μήνες.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 265 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λουκάς, Λουκία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...