παρακαλώ περιμένετε...
18.01.2021 έως 24.01.2021
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Η νέα εβδομάδα σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου, αναζητώντας τον τρόπο ώστε να βελτιώσεις την υπάρχουσα κατάσταση. Ίσως να χρειαστεί να αναδιαμορφώσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να αφήσεις κάποιο χώρο για προσωπικά έξοδα τα οποία σε βοηθούν να έχεις επαφή με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου. Ίσως πάλι να αναζητάς την ευκαιρία να πετάξεις από πάνω σου τις ευθύνες που σου έχουν φορτώσει πρόσωπα του οικογενειακού κύκλου, ώστε να σταματήσεις να υπηρετείς και χρηματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν πάλι βρίσκεσαι σε διαδικασία αλλαγής της εργασιακής σου κατάστασης, τότε προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τις οικονομικές σου απαιτήσεις και ανάγκες και να μην επιτρέψεις σε κάποιους να αμφισβητήσουν την αξία σου με αποτέλεσμα να σου προσφέρουν μία χαμηλότερη σε σχέση με αυτή που περιμένεις αμοιβή. Μπορείς να διεκδικήσεις περισσότερα, αρκεί να έχεις με το μέρος σου και κάποια άτομα με τα οποία θα μπορούσατε να δουλέψετε μαζί.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 218 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...