παρακαλώ περιμένετε...
18.10.2021 έως 24.10.2021
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει να αναμετρηθείς με ανθρώπους που μπορεί να δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς ή να φοβάσαι με στόχο να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος της δυναμικής σου. Είναι καιρός να αφήσεις στην άκρη τις φοβίες σου και να αποφασίσεις να κάνεις κάποια βήματα που δείχνουν τη διάθεση να είσαι ο εαυτός σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να θελήσεις να έρθεις σε άμεση αντιπαράθεση με πρόσωπα στον επαγγελματικό τομέα ώστε να τονίσεις τις δικές σου σκέψεις και προθέσεις, να ξεκαθαρίσεις πως δεν είσαι διατεθειμένος/η να συνεχίσεις να κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να βγεις από την περίοδο εσωστρέφειας και να κανονίσεις συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, να βγεις και πάλι στην κοινωνία, χωρίς να φοβάσαι να δείξεις τις αποφάσεις που έχεις λάβει και το διαφορετικό τρόπο που αντιμετωπίζεις πλέον τη ζωή σου. Στον ερωτικό τομέα, κάτι από τα παλιά δεν έχει να σου προσφέρει πλέον κάτι, οπότε συνέχισε να κοιτάζεις μόνο προς το μέλλον.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 316 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λουκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...