παρακαλώ περιμένετε...
29.05.2023 έως 04.06.2023
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με θέματα οικονομικού περιεχομένου, να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να κάνεις μία κίνηση που θα ανακατέψει την τράπουλα που κρατάς στα χέρια σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να δελεαστείς ώστε να προχωρήσεις σε μία αγορά που μοιάζει κάπως επικίνδυνη και προκλητική, να θελήσεις να σπάσεις τη στασιμότητα και την αδράνεια που χαρακτηρίζει τη ζωή σου. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε μία επαγγελματική απόφαση που θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να μετακινηθείς, να κάνεις ένα βήμα που δείχνει πως έχεις την ανάγκη να ανατρέψεις κάποιες υπάρχουσες ισορροπίες που σε έχουν κουράσει. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να προσπαθείς να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ιδιωτικότητα και την κοινωνικότητα, να παλεύεις ώστε να επενδύσεις χρόνο στον εαυτό σου χωρίς όμως να γίνεσαι αγενής και απόλυτος/η απέναντι στις αιτιάσεις τρίτων σχετικά με τη στήριξη σου σε προβλήματα τους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...