παρακαλώ περιμένετε...
06.02.2023 έως 12.02.2023
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να εμβαθύνεις τη σκέψη σου, να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η απέναντι σε ανθρώπους που συναναστρέφεσαι στον τομέα της δουλειάς σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Προσπάθησε να αποφύγεις να εκφράσεις τις βαθιές σκέψεις σου, αφού κάποιοι είναι έτοιμοι να τις εκμεταλλευτούν και να σε θέσουν στο περιθώριο για δικό τους όφελος. Καλό θα ήταν να μπεις στη διαδικασία να τεστάρεις κατά πόσο έχεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που μπορείς να εμπιστευτείς και να μοιραστείς μαζί του/ης τις διαθέσεις και προθέσεις σου, εκμαιεύοντας τις απόψεις του/ης. Ίσως πάλι να χρειαστεί να εργαστείς με ζήλο πάνω στο αντικείμενο που ετοιμάζεις, δείχνοντας στους ανωτέρους σου πως είσαι προσηλωμένος/η στο στόχο σου, πως μπορείς να βάλεις σε προτεραιότητα τη μεγάλη εικόνα, αφήνοντας το προσωπικό σου όφελος σε δεύτερη μοίρα. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε κουράζει, οπότε προς το τέλος της εβδομάδας θα εκδηλώσεις την ανάγκη να αλλάξεις το μοτίβο της δράσης σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παρθένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...