παρακαλώ περιμένετε...
24.02.2020 έως 01.03.2020
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η αντίσταση που θα επιδείξεις απέναντι στις αιτιάσεις τρίτων είναι το κύριο θέμα της νέας εβδομάδας. Θα προσπαθήσεις να μην παρασυρθείς από τα λεγόμενα των ανθρώπων που είναι γύρω σου και θέλουν να ακολουθήσεις τις διαθέσεις τους, θα θελήσεις να διαφοροποιηθείς ώστε να μην πέσεις στην παγίδα να γίνεις ένα με τους υπολοίπους. Ίσως να θυμώσεις, να υψώσεις αντιστάσεις και ενστάσεις, να δημιουργηθούν δύσκολες ισορροπίες σε σχέσεις που δοκιμάζονται. Ίσως πάλι να αποφασίσεις να ακολουθήσεις τη δική σου μοναδική πορεία, αφήνοντας στην άκρη άτομα που πιστεύουν πως ανήκετε στην ίδια ομάδα, αλλά εσύ να επιδιώκεις να τραβήξεις μία διακριτή πορεία.

 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν πάλι αποφασίσεις να ακολουθήσεις το ρυθμό που δίνουν οι άλλοι, τότε είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί να επενδύσεις πολύ χρόνο στην καθημερινότητα, με στόχο να επιλύσεις ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί και σε αναγκάζουν να χάνεις τον ύπνο σου. Αν όμως λειτουργήσεις με αυτό τον τρόπο, φρόντισε να αποδείξεις πως έχεις τη διάθεση να ακούς τους ανωτέρους σου και όχι να γίνεις η φωνή της κριτικής και της αντίδρασης.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 214 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...