παρακαλώ περιμένετε...
21.06.2021 έως 27.06.2021
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα σε βοηθήσει να οριστικοποιήσεις τις σκέψεις σου και να εκφράσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να κλείσεις τους ανοικτούς λογαριασμούς. Θα χρειαστεί βέβαια να αντιπαρατεθείς με δυναμική και αποφασιστικότητα, να έρθεις αντιμέτωπος/η με ανθρώπους που μπορεί να φοβάσαι να σταθείς απέναντι τους, αλλά είναι καιρός να κλείσεις οριστικά το θέμα που σε απασχολεί. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Ίσως να ολοκληρώνεις τον κύκλο στο εργασιακό περιβάλλον που βρίσκεσαι και να παραδίδεις τη θέση σου, έχοντας αποφασίσει να αναζητήσεις το επόμενο βήμα σου κάπου μακριά από το συγκεκριμένο χώρο. Ίσως πάλι να είσαι έτοιμος/η να μετακομίσεις και να αποφασίζεις να βάλεις ένα χρονοδιάγραμμα σε αυτή την πρόθεση σου, γνωρίζοντας πως αυτή η κίνηση θα μπορούσε να επηρεάσει τις σχέσεις σου με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου. Αν όμως αναζητάς ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, τότε αυτή η κίνηση μοιάζει αναπόφευκτη.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 261 μέλη.

γιορτάζουν οι: Έρωτας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...