παρακαλώ περιμένετε...
17.06.2024 έως 23.06.2024
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε αναγκάζει να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να αναρωτηθείς μήπως υπάρχουν ανοικτές υποθέσεις μέσα σε αυτό που χρειάζεται να προχωρήσουν παρακάτω.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που κρίνονται απαραίτητες, που θεωρούνται ως σημαντικές για να μπορέσεις να βελτιώσεις ορισμένες παραμέτρους της καθημερινότητας σου. Μπορεί βέβαια να χρειαστεί να θέσεις προτεραιότητες και να αποφύγεις τις βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις, αφού δεν μπορείς να θέσεις σε κίνδυνο την ισορροπία στον οικονομικό τομέα. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι πιθανό να θεωρηθεί απαραίτητο να δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις και να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες και από αδυναμία υποστήριξης των προθέσεων σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα έρθεις αντιμέτωπος/η με πρόσωπα που πιστεύεις πως είναι σε θέση να σε δυσκολέψουν.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...