παρακαλώ περιμένετε...
12.04.2021 έως 18.04.2021
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα σε βάζει στη διαδικασία να αποφασίσεις και να εκφράσεις τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις από εδώ και πέρα, να γίνεις περισσότερο σαφής σχετικά με τις προθέσεις και διαθέσεις σου. Καλείσαι να διεκδικήσεις κάποια πράγματα, ακόμα και αν συνειδητοποιείς πως αυτή η προσπάθεια έχει απέναντι της αντιπάλους και εχθρούς που θα πρέπει να προσέξεις. Θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος/η ώστε να γίνεις σαφής σχετικά με τις απόψεις σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο θα σε βάλει στη διαδικασία ενός διαλόγου που θα δημιουργήσει πληγές στη σχέση σου με κάποια άτομα που συναναστρέφεσαι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι όμως καιρός να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να αφήσεις στο περιθώριο μία ομάδα ή κάποια άτομα που θέλουν να πιστεύουν πως είναι ο κοντινός σου κύκλος, ώστε να επωφελούνται από τις προσωπικές σου αποφάσεις και τη στάση της ζωής σου. Μπορεί να δυσαρεστήσεις κάποιους/ες, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχεις ανάγκη να προφυλάξεις τον εαυτό σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 254 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...