παρακαλώ περιμένετε...
17.01.2022 έως 23.01.2022
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Αυτό που φαίνεται να σε απασχολεί έντονα τη νέα εβδομάδα είναι ο τομέας των οικονομικών σου, αφού καλείσαι να βρεις λύσεις σε προβλήματα που είναι πιθανό να επηρεάζουν και τη σχέση σου με πρόσωπα του φιλικού και ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Κάτι τέτοιο είναι αρκετά πιθανό να σημαίνει πως χρειάζεται να θέσεις προτεραιότητες στα έξοδα σου και να αποφασίσεις αν θα εστιάσεις σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας ή στον προσωπικό τομέα. Το σπίτι σου μπορεί να ζητά φροντίδα και προσήλωση, να φωνάζει πως χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί του ώστε να επιδιορθώσεις ατέλειες και να το εξοπλίσεις με συγκεκριμένα αντικείμενα τα οποία απουσιάζουν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Από την άλλη πλευρά, μπορεί πάλι να υπάρχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες σε κάνουν να χάνεις τον ύπνο σου, να χρειάζεται να θέσεις εκ νέου προτεραιότητες και να συνειδητοποιείς πως καλείσαι να απουσιάζεις πολλές ώρες από το σπίτι σου. Όλα τα παραπάνω θα σε απομακρύνουν από φίλους και γνωστούς, δημιουργώντας ένα κενό ανάμεσα σας.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αγνή, Μάξιμος, Πάτροκλος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...