παρακαλώ περιμένετε...
14.10.2019 έως 20.10.2019
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας μπορεί να είναι μουδιασμένο και να σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι απέναντι από δύσκολες ισορροπίες τις οποίες καλείσαι να αποδεχτείς με διαφορετικό τρόπο από ότι έχεις συνηθίσει. Ίσως να χωνεύεις το γεγονός του τέλους της σχέσης σου και να συνηθίζεις να ζεις μέσω ενός πατρόν που είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είχες κατά νου όσο υπήρχε κοντά σου το έτερο ήμισυ.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να καλείσαι να συνηθίσεις να έχεις κοντά σου ένα άτομο που βάζει τη ζωή σου σε νέα δεδομένα, μέσα από τον περιορισμό της προσωπικής σου ελευθερίας και την απαίτηση να σεβαστείς και τον προσωπικό χώρο του άλλου προσώπου. Με το πέρασμα όμως των ημερών, θα αρχίσεις να συνηθίζεις την καινούργια σου ζωή και θα καταφέρεις να πατήσεις καλύτερα, αφού αφήνεις πίσω σου ένα παρελθόν που έχει πλέον σβήσει. Τίναξε από πάνω σου όποια κατάλοιπα ενός παρελθόντος που επιμένει να σου θυμίζει το χθες και αποφάσισε να ζήσεις με γνώμονα ένα μέλλον που έχει ήδη ξεκινήσει να ανοίγεται μπροστά σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λουκιανός, Μαργαρίτα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...