παρακαλώ περιμένετε...
17.06.2019 έως 23.06.2019
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει με μία κατά μέτωπο αναμέτρηση ανάμεσα στην αδιαφορία και την εμπλοκή σε θέματα που μπορούν να δημιουργήσουν βαθιές τομές στη ζωή σου. Από τη μία πλευρά, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα της οικογένειας με στόχο να διαχωρίσεις τη θέση σου από καταστάσεις που δεν περιλαμβάνουν μόνο τη δική σου άποψη και γνώμη. Από την άλλη όμως πλευρά, θα μπορούσες να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία μίας απόδρασης μακριά από το σπίτι σου, θέλοντας να ζήσεις περιπετειωδώς ή να απολαύσεις μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Από τη μία πλευρά, υπάρχουν αρκετά ανοικτά επαγγελματικά θέματα που σε καλούν να ασχοληθείς μαζί τους, να προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις που δεν είναι και πολύ εύκολες και μπορεί να σε τραβήξουν σε περιστάσεις που σε εγκλωβίζουν. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να ασχοληθείς με το επαγγελματικό σου μέλλον μακριά από το υπάρχον περιβάλλον, μέσα από σχέδια που δεν είναι όμως βέβαιο πως έχουν και πραγματικές προεκτάσεις. Ποια πλευρά του ρινγκ θα επιλέξεις;

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 226 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...