παρακαλώ περιμένετε...
04.12.2023 έως 10.12.2023
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς αρκετά σοβαρά με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου και να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τις καταναλωτικές σου ανάγκες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι πιθανό να προκύψουν αρκετές ανάγκες αγορών, οι οποίες όμως μάλλον υποστηρίζονται και από ένα πλαίσιο ανάγκης για κατανάλωση με στόχο να φανείς και να γίνεις ορατός/η από τρίτους. Μπορεί να παρασυρθείς σε αγορές που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως έχεις ανάγκη, να συρθείς πίσω από επιθυμίες τρίτων που είναι πρόθυμοι να σε κάνουν να ακολουθήσεις τα δικά τους μονοπάτια αναγκών. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε επαγγελματικές συζητήσεις με στόχο να βελτιώσεις την αμοιβή σου και να χρειαστεί να επιχειρηματολογήσεις με σοβαρότητα πάνω στην πρόθεση σου να ζητήσεις περισσότερα χρήματα. Σε μία τέτοια περίπτωση, προσπάθησε να στηρίξεις τα επιχειρήματα σου πάνω στη μεγάλη ιδέα που έχεις για τη δουλειά την οποία βρίσκεσαι με στόχο να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...