παρακαλώ περιμένετε...
26.10.2020 έως 01.11.2020
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η είσοδος της Αφροδίτης αλλά και του ανάδρομου Ερμή στο Ζυγό στα μέσα της νέας εβδομάδας θα δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να αντιμετωπίσεις τα θέματα που επιμένεις να αγνοείς ή να επιδιώκεις να αφήσεις στο περιθώριο. Το πρόσωπο που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι πλέον παρόν και ζητά εξηγήσεις ή το χρόνο σου ώστε να συζητήσετε αυτά που έχουν μείνει στη μέση. Ίσως να είναι επιτακτική η ανάγκη να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι, να κάνεις γνωστά αυτά που έχεις στο μυαλό σου και μπορεί να λύνουν τις απορίες που έχουν γεννηθεί. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να δέχεσαι την κρούση από την άλλη πλευρά ώστε να επανεξετάσεις όσα έχεις αναφέρει ή όσα έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό, μήπως και υπάρχουν πιθανότητες να ανατραπούν τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η σε περίπτωση που θέλεις να είσαι απόλυτος/η, αφού αυτή την περίοδο δεν μπορείς να αγνοήσεις την άλλη πλευρά ή δεν είσαι σε θέση να κερδίσεις κάτι που κυνηγάς και θεωρείς πως πρέπει να κατακτήσεις.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δημήτριος, Δήμητρα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...