παρακαλώ περιμένετε...
10.08.2020 έως 16.08.2020
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Η νέα εβδομάδα μπορεί να είναι κάπως δύσκολη και απαιτητική αφού σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να ζήσεις ανέμελα, πως δεν είναι εφικτό να αφήσεις στην άκρη του μυαλού σου τους προβληματισμούς σου σχετικά με τον τομέα της καριέρας ή της σχέσης σου που βρίσκονται κάτω από αλλαγές. Ίσως να βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που προχωράς σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις, που κάνεις βήματα εξέλιξης της υπάρχουσας κατάστασης και προσπαθείς να βγεις από ένα στενό πλαίσιο συνύπαρξης που σε περιορίζει.

 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

 Ίσως να είναι η ώρα που θα ειπωθούν αλήθειες στη σχέση ή τη συνεργασία σου, οι οποίες είναι σε θέση να φέρουν στην επιφάνεια μία πραγματικότητα που δεν έχει σχέση με αυτό που βλέπουν οι γύρω σου τον τελευταίο καιρό. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε ερωτικές γνωριμίες ή επαγγελματικές προτάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τις προτεραιότητες σου και να σε οδηγήσουν στο να λάβεις αποφάσεις που καθυστερούσες να κάνεις πράξη, με αποτέλεσμα να προκύπτουν εκπλήξεις στα κοντινά σου πρόσωπα.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 


 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 212 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρία, Παναγιώτης, Παναγιώτα, Δέσποινα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...