παρακαλώ περιμένετε...
04.12.2023 έως 10.12.2023
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με το ζήτημα των οικονομικών σου, προσπαθώντας να έχεις όσο το δυνατό περισσότερα οφέλη.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα προχωρήσεις σε κάποιους υπολογισμούς που έχουν να κάνουν με τα κέρδη από τη δουλειά σου, θέλοντας να καταλάβεις κατά πόσο χρειάζεται να επενδύεις πολύ χρόνο και ενέργεια σε κάτι που είναι πιθανό να μη σου αποφέρει αυτά που θεωρείς πως δικαιούσαι. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε συζητήσεις και σχέδια σχετικά με ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, να ζυγίζεις τα δεδομένα και να προσπαθείς να κατανοήσεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς την άλλη πλευρά που έχεις απέναντι σου. Στον προσωπικό τομέα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά προς το/η σύντροφο σου, θέλοντας να βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσα σας, αλλά παράλληλα μπορεί να αντιληφθείς πως το μυαλό σου βρίσκεται κάπου αλλού που δεν είναι βέβαιο πως μπορεί να αποτελέσει τη νέα σου πραγματικότητα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...