παρακαλώ περιμένετε...
24.06.2019 έως 30.06.2019
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε πιέζει ώστε να αποφασίσεις σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις, αφού θα βρεθείς σε μία διελκυστίνδα ανάμεσα σε δύο περιοχές που μοιάζουν να απέχουν τεράστια απόσταση μεταξύ τους. Θα κληθείς να δείξεις αποφασιστικότητα και να εκφράσεις την επιλογή σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο περνά μέσα από μία εσωτερική πάλη με τον εαυτό σου ώστε να ξεπεράσεις τις αγκυλώσεις που κουβαλάς και έχουν μετατραπεί σε χρόνιες πλέον παθήσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Καλείσαι να απογαλακτιστείς από ένα περιβάλλον που σέρνεις μαζί σου σαν να είναι η προίκα σου, αλλά ταυτόχρονα έχει μεταβληθεί σε μπαούλο που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως πλέον σε βολεύει να σε ακολουθεί. Θα χρειαστεί να κόψεις μία κατάσταση που σε στενοχωρεί, να απομακρυνθείς από κάποια άτομα που δεν έχουν πλέον καμία σημασία ώστε να υπάρχουν στη ζωή σου. Αν δεν μπορείς να λάβεις μία τέτοια απόφαση, τότε είναι αρκετά πιθανό να βρεθείς μπροστά σε δηλώσεις τρίτων που σε καλούν να αποφασίσεις ποια θα είναι η στάση σου σε ένα ζήτημα, το οποίο δεν μπορείς να συνεχίσεις να αντιμετωπίζεις με διπλωματία.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Έρωτας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...