παρακαλώ περιμένετε...
16.05.2022 έως 22.05.2022
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να αναρωτηθείς μήπως έχεις παρασυρθεί από τον επαγγελματικό ρυθμό που ακολουθείς τον τελευταίο καιρό και δεν έχεις το χρόνο να αναρωτηθείς μήπως δεν έχεις τον έλεγχο της ζωής σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Από τη μία πλευρά, είναι απαραίτητο να αφοσιωθείς στις εργασίες που σου έχουν ανατεθεί, να δώσεις μεγάλη σημασία στα χρονοδιαγράμματα και να προσπαθήσεις να φέρεις εις πέρας τις αποστολές σου. Κάτι τέτοιο είναι επίσης αρκετά βοηθητικό ώστε να πάψεις να σκέφτεσαι τα δικά σου προβλήματα, να αφοσιωθείς σε αυτό που σου παρέχεται και να αφήσεις στην άκρη αυτά που βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού σου και μπορεί να αποτελούν τους εφιάλτες σου. Από την άλλη όμως πλευρά, καλό θα ήταν να αναρωτηθείς αν αξίζει να ασχολείσαι τόσο έντονα με τα επαγγελματικά ζητήματα που έχουν προκύψει χωρίς να λαμβάνεις το αντίστοιχο οικονομικό αντάλλαγμα. Μήπως υποβιβάζεις τον εαυτό σου στα μάτια των γύρω σου;

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...