παρακαλώ περιμένετε...
19.08.2019 έως 25.08.2019
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε πιέσει, να σε στριμώξει και να σε βάλει σε διαδικασία να θέλεις να απολογηθείς ή να κρυφτείς από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να πιέζεσαι εσωτερικά, αφού υπάρχουν ανοικτά θέματα εργασιακού περιεχομένου που επανέρχονται στο προσκήνιο. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και αφορούν το κατά πόσο αισθάνεσαι καλά με εσένα, κατά πόσο έχεις συμβιβαστεί με νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στη ζωή σου. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις πως καλείσαι να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και συνήθειες, αφού ο χρόνος περνά και δεν μπορεί να σε γυρίσει πίσω σε ένα παρελθόν που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι. Αυτό που έχει σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να καταφέρεις να εναρμονίσεις τον εαυτό σου με τα δεδομένα που έχεις γύρω σου, γιατί διαφορετικά μοιάζει σαν να πατάς πάνω σε ένα έδαφος που δεν είναι καθόλου σταθερό και αυτό έχει αντίκτυπο στην υγεία σου.

 

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...