παρακαλώ περιμένετε...
27.05.2024 έως 02.06.2024
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να έρθεις αντιμέτωπος/η με ξαφνικές εναλλαγές της διάθεσης του/ης συντρόφου σου, να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να κάνεις κάτι που να δείχνει τις δικές σου ανάγκες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να προκύψει μία αναταραχή στη σχέση σου, να έρθεις αντιμέτωπος/η με μία κατάσταση στην οποία καλείσαι να δώσεις μία γρήγορη απάντηση σε ένα θέμα που έχει προκύψει και θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή μίας μεγαλύτερης σύγκρουσης. Ίσως πάλι να λαμβάνεις σινιάλα από ένα τρίτο πρόσωπο και να αναρωτιέσαι μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείς κάτι που αφορά την ερωτική σου ζωή, να εξετάσεις κατά πόσο υπάρχει απέναντι σου ένα πρόσωπο που μπορεί να σε φλερτάρει ανοικτά. Τέλος, στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου για μία κίνηση που μπορεί να περιλαμβάνει ιδιαίτερο ρίσκο, να αποφύγεις να προχωρήσεις σε κάποια αγορά που είναι πιθανό να σε φορτώσει με αυξημένα βάρη το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...