παρακαλώ περιμένετε...
19.04.2021 έως 25.04.2021
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η αντίδραση των άλλων απέναντι στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως καλείσαι να ακολουθήσεις μία διαφορετική πορεία τη νέα εβδομάδα. Μπορεί να βρίσκεσαι σε συζητήσεις για μία επαγγελματική συνεργασία και να τεστάρεις κατά πόσο είναι εφικτό να βρείτε κοινό τόπο με το άτομο που έχεις απέναντι σου, κατά πόσο μπορείς να το εμπιστευτείς και να βασιστείς πάνω στα λεγόμενα του. Μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στην υπάρχουσα δουλειά σου, να χρειαστεί να συμμορφωθείς σε μία αλλαγή ωραρίου ή να δεχτείς τη διαφορά που προκύπτει στην αμοιβή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις προσπάθειες τρίτων να εκμεταλλευτούν τις υπάρχουσες περιστάσεις και να κερδίσουν μεγαλύτερο μερίδιο από την υπάρχουσα πίτα, να θελήσουν να υποβιβάσουν τη δική σου συμμετοχή. Στον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου χημεία με το/η σύντροφο ή με το φλερτ θα παίξει μεγάλο ρόλο στο πως θα προχωρήσει η σχέση μεταξύ σας, οπότε βγεις και μίλα ανοικτά για τις επιθυμίες σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...