παρακαλώ περιμένετε...
01.06.2020 έως 07.06.2020
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Η νέα εβδομάδα μπορεί να ανατρέπει τα δεδομένα που είχες στο μυαλό σου και αφορούσαν την πιθανότητα μίας απόδρασης, αφού η καθημερινότητα είναι παρούσα και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις τον ακριβή έλεγχο των καταστάσεων. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως βρίσκεσαι σε μία εποχή που τα πράγματα στον τομέα της δουλειάς είναι ρευστά και αναγκάζεσαι να κάνεις συμβιβασμούς που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα δεχόσουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν όμως υπάρχουν ενδείξεις σχετικά με το γεγονός πως η επαγγελματική σου απόδοση βρίσκεσαι κάτω από αξιολόγηση, τότε φρόντισε να μην κινηθείς με τρόπο που θα θέσει σε κίνδυνο την υπάρχουσα κατάσταση. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να συζητήσεις με το έτερο ήμισυ ώστε να βρεθούν λύσεις οι οποίες μπορεί να μοιάζουν αρκετά δύσκολες, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο να τις κατακτήσεις αρκεί να καταφέρεις να επικοινωνήσεις με την άλλη πλευρά.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 259 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...