παρακαλώ περιμένετε...
20.08.2018 έως 26.08.2018
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε φέρνει αρκετά κοντά σε κάποιες φοβίες που κουβαλάς μέσα σου και έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της παρούσας κατάστασης σε κάτι που σε τρομάζει και αγχώνει αφού πιθανότατα να είναι άγνωστο για εσένα. Μπορεί λοιπόν να τα βάλεις με οικεία πρόσωπα γύρω σου, να αναδείξεις κυκλοθυμικές τάσεις και συμπεριφορές, να γεμίσεις με αμφιβολίες για σχέσεις και συνεργασίες που υπάρχουν στη ζωή σου. Ίσως να ζορίζεσαι να χωρέσεις στο σπίτι σου, να ασφυκτιάς στο εργασιακό σου περιβάλλον, να προσπαθείς να βρεις και πάλι ένα στοιχείο επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που είναι φανερό πως έχετε αρκετές διαφορές μεταξύ σας. Ίσως πάλι να κολλήσει κάτι νέο που μπορεί να ξεκινά στη ζωή σου, να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και εμπόδια σε μία μετακόμιση ή να προκύπτουν αδιέξοδα σε ένα επαγγελματικό μοντέλο που θεωρούσες πως μπορεί να δουλέψει πολύ καλύτερα από αυτό που εμφανίζει αυτή τη στιγμή.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Θα σου έλεγα πως όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι σκέψεις, ενδείξεις και προοπτικές, αλλά δεν είναι ακόμα η πραγματικότητα, οπότε φρόντισε να τους επιτρέψεις να σε επηρεάσουν μέχρι ενός βαθμού, χωρίς να φτάσουν στο σημείο να απειλήσουν τη σωματική και ψυχική σου υγεία.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...