παρακαλώ περιμένετε...
26.10.2020 έως 01.11.2020
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν ανοικτές εκκρεμότητες στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί τους. Η επαναφορά στη ζωή σου ενός προσώπου από το παρελθόν μοιάζει να αποτελεί την ευκαιρία ώστε να καθαρίσεις το τοπίο στην προσωπική σου ζωή, να κάνεις μία κουβέντα που έχει μείνει στον αέρα και καλό θα ήταν να ολοκληρωθεί. Ίσως να θελήσεις να μάθεις νέα για ένα πρόσωπο που έχετε χαθεί, να επιδιώξεις να το προσεγγίσεις ώστε να συγκρίνεις τη ζωή σου σε σχέση με τη δική του, για να κατανοήσεις κατά πόσο έχεις κάνει βήματα προόδου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να προκύπτουν αναποδιές στην υπάρχουσα σχέση σου, να υπάρξουν λεκτικές εντάσεις οι οποίες δε λύνονται αν κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά αντίθετα μόνο αν εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Αν είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία αυτή την περίοδο θα μπορούσε να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή σου, χωρίς όμως να σημαίνει πως κουβαλά μαζί της τη βάση της σταθερότητας που αναζητάς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δημήτριος, Δήμητρα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...