παρακαλώ περιμένετε...
03.10.2022 έως 09.10.2022
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει μία δυσκολία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως υπάρχουν λόγια πίσω από την πλάτη σου τα οποία χρειάζεται να προσέξεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Προσπάθησε να είσαι σαφής με τα λεγόμενα σου, να προστατέψεις τον εαυτό σου από τις ερμηνείες που μπορούν να δοθούν σε αυτά που εκφράζεις και θα μπορούσαν να φέρουν αναστάτωση. Ίσως πάλι να είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, να φροντίσεις να κλείσεις τις ανοικτές εκκρεμότητες που καταφέρνουν να διαμορφώνουν προβλήματα τα οποία είναι σχεδόν αδύνατο να λυθούν. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να συνεχίσεις να θολώνεις τα νερά μέσα από τις δηλώσεις σου, να προσπαθήσεις να διατηρήσεις μία ουδετερότητα που σε προστατεύει από τους κινδύνους που θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις στο μέλλον, κάτι που όμως σε κάποιες περιπτώσεις παύει να είναι μία διπλωματική οδός επίλυσης των προβλημάτων και μετατρέπεται σε μία αδυναμία σου να πάρεις θέση.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διονύσης, Διονυσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...