παρακαλώ περιμένετε...
29.05.2023 έως 04.06.2023
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο ενεργά με θέματα οικονομικού περιεχομένου, να σε αναγκάσει να έρθεις πιο κοντά σε μία επένδυση ή αγορά που καλείσαι να εκτελέσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις τη λογική πίσω από την όλη πράξη, γι’ αυτό θα χρειαστεί να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει. Μπορεί λοιπόν να περάσεις αρκετό χρόνο με αυτό το άτομο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τρίτα πρόσωπα με τα οποία έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι και να συναναστρέφεσαι, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει απορίες ή ακόμα και λεκτικές εντάσεις. Παράλληλα, μπορεί να δοκιμάζεις τα πατήματα μίας νέας σχέσης που έχει προκύψει στη ζωή σου, να τεστάρεις κατά πόσο είναι εφικτό να μοιραστείς περισσότερο χρόνο με το έτερο ήμισυ θέλοντας να ενισχύσεις το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σας. Φρόντισε να απολαύσεις κάποιες στιγμές που είναι μπροστά σου και να μην αναβάλεις αυτό που μπορεί να γίνει σήμερα για το μέλλον.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...