παρακαλώ περιμένετε...
18.01.2021 έως 24.01.2021
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται με έντονο πλέον τρόπο στο προσκήνιο, καθώς υπάρχουν εξελίξεις που σχετίζονται με μία νέα γνωριμία ή με το επόμενο βήμα στην υπάρχουσα σχέση σου. Στην πρώτη περίπτωση, είναι πιθανό να έχεις συναντήσει ένα άτομο που έχει έρθει για να προκαλέσει ανατάραξη και ηλεκτροπληξία στη ζωή σου, χωρίς όμως να είναι σίγουρο πως πρόκειται για κάτι μόνιμο. Η χημεία ανάμεσα σας μπορεί να είναι έντονη και αυτό σημαίνει πως βάζεις στο περιθώριο κάθε άλλη σκέψη που είχες στο μυαλό σου αυτή την περίοδο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν πάλι προκύπτουν εξελίξεις στην υπάρχουσα σχέση σου, τότε είναι αρκετά πιθανό να συζητάς ή να βρίσκεσαι μπροστά στο επόμενο βήμα της σχέσης σου, που περνά μέσα από την απόκτηση ενός παιδιού. Σε αυτή την περίπτωση προσπάθησε να σχεδιάσεις με προσοχή και σύνεση τα επόμενα βήματα και να προγραμματίσεις αυτά που χρειάζεται να γίνουν, ώστε να μην παρασυρθείς από κάτι που θα ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής σου, εκτός και αν έχεις αποφασίσει να αναποδογυρίσεις τη ζωή σου σε σχέση με αυτό ήταν μέχρι σήμερα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 269 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευθύμης, Ευθυμία, Φαβιανός, Φαβιανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...