παρακαλώ περιμένετε...
06.02.2023 έως 12.02.2023
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να έρθεις σε επαφή με καταστάσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος που σε δυσκολεύουν, που σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι πιθανό να αναγκαστείς να ασχοληθείς με πρόσωπα που επιλέγουν να λειτουργήσουν με έναν τρόπο που σε ενοχλεί, χωρίς να δέχονται να σε ακούσουν και να παραδειγματιστούν από εσένα. Ίσως να χρειαστεί να υπομείνεις καταστάσεις που σε περιορίζουν και σε κάνουν να θέλεις να αποδράσεις από το περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεσαι, να προτιμάς να διακόψεις κάθε είδους σχέση με τα συγκεκριμένα άτομα. Ίσως πάλι να είναι απαραίτητο να έρθεις σε επαφή με επαγγελματικά ζητήματα τα οποία σου επιβάλλονται, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο θεωρείς πως δεν μπορείς να αναλάβεις καμία προσωπική πρωτοβουλία, μέσα στο οποίο καλείσαι να υπακούσεις σε κανόνες και εντολές τρίτων. Προς το τέλος της εβδομάδας όλο το παραπάνω σκηνικό μοιάζει να χαλαρώνει και να είσαι σε θέση να κινηθείς με γνώμονα την προσωπική σου βούληση.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παρθένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...