παρακαλώ περιμένετε...
17.02.2020 έως 23.02.2020
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Η νέα εβδομάδα δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι σε μία πληθώρα από προοπτικές και προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά σου. Από τη μία πλευρά, δοκιμάζεις να ισορροπήσεις σε ένα νέο μοντέλο προσωπικής ζωής, που μπορεί να περιλαμβάνει ένα φρέσκο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου. Καλείσαι να εξετάσεις αν πιέζεσαι να ακολουθήσεις το ρυθμό που δίνεται ή αν προσπαθείς να βαδίσεις πάνω σε μία γνώριμη πορεία που έχεις χαράξει στη βάση ενός παρελθόντος που καλείσαι να αφήσεις πίσω σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να ετοιμάζεις μία μετακόμιση ή να εξετάζεις το ενδεχόμενο του επόμενου βήματος που μπορεί να περνά μέσα από τη δημιουργία οικογένειας. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχουν θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου ζωή και θα μπορούσαν να προκαλούν αναταράξεις αφού σε βγάζουν από το γνώριμο μονοπάτι της καθημερινότητας. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις τις καθυστερήσεις, τις ασάφειες και τις ανατροπές, αφού αν απλά θελήσεις να κρατήσεις τις πηγές όλων των παραπάνω σε απόσταση από εσένα, θα είναι σαν να μπαίνεις σε πόλεμο με ανεμόμυλους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...