παρακαλώ περιμένετε...
25.10.2021 έως 31.10.2021
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει και πάλι στο προσκήνιο των εξελίξεων, αφού με τον Ερμή και τον Άρη παρόντες στο ζώδιο σου καλείσαι να διαχειριστείς με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα τις προκλήσεις που παρουσιάζονται μπροστά σου. Από τη μία πλευρά, θέλεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες που δείχνουν ετοιμότητα ώστε να κινήσεις τις διαδικασίες προς την κατεύθυνση που θα ήθελες να προχωρήσουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Την ίδια όμως στιγμή, καλείσαι να διαχειριστείς τις διαφορετικές γνώμες και τις αντιδράσεις των τρίτων, να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας και σύνδεσης με τις διαφορετικότητες που κινούνται γύρω σου. Μπορεί να χρειάζεται να αποδείξεις πως διαθέτεις το τσαγανό ώστε να λειτουργήσεις με δυναμική και αποφασιστικότητα, να κινήσεις διαδικασίες που κάτω από άλλες συνθήκες θα προσπαθούσες να αποφύγεις, αλλά παράλληλα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η ώστε να μην τραβήξεις υπερβολικά το σκοινί και το σπάσεις σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει και δεν είσαι διατεθειμένος/η να τη χάσεις από τη ζωή σου.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...