παρακαλώ περιμένετε...
24.06.2019 έως 30.06.2019
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Η πίεση την οποία δέχεσαι θα συνεχίσει να είναι υπαρκτή και έντονη και τη νέα εβδομάδα, αφού καλείσαι να αποδεχτείς το γεγονός πως βρίσκεσαι σε μία μεταβατική κατάσταση της ζωής σου. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως έχεις απέναντι σου άτομα που έχουν αναλάβει να υψώσουν προειδοποιητικά σήματα με στόχο να σε βοηθήσουν ώστε να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις που θα αποδειχτούν μοιραίες για κομμάτια της ζωής σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μία σχέση σου μοιάζει να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και να καλείσαι να προχωρήσεις σε διορθωτικές κινήσεις, γιατί διαφορετικά δεν είναι καθόλου εύκολο να υπάρξουν συμβιβασμοί. Μία επαγγελματική συνεργασία χρειάζεται να διαμορφωθεί εκ νέου με διαφορετικό τρόπο, γιατί διαφορετικά θα αποδειχτεί μη λειτουργική και αποτελεσματική για εσένα. Μήπως είναι καιρός να προχωρήσεις σε τομές και να σταματήσεις να αναζητάς δικαιολογίες ώστε να κερδίσεις χρόνο; Μήπως να πάψεις να θεωρείς πως έχεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου και να συνειδητοποιήσεις πως κάποια κοντινά σου άτομα είναι εκεί ώστε να σε στηρίξουν και όχι να σε μανιπιουλάρουν και χειραγωγήσουν;

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Έρωτας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...