παρακαλώ περιμένετε...
23.11.2020 έως 29.11.2020
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να κάνεις μία κουβέντα που δεν έχει γίνει αρκετό καιρό και είναι σε θέση να κυλήσει τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Ίσως να ετοιμάζεται μία μεγάλη αλλαγή στο σπίτι σου και καλείσαι να προετοιμάσεις το έδαφος αλλά και το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα κινηθείς από εδώ και πέρα. Ίσως να χρειαστεί να ξεκινήσεις ένα διάλογο με κοντινά σου πρόσωπα ώστε να ενημερώσεις σχετικά με τις αποφάσεις σου, να εξηγήσεις την οπτική σου απέναντι στα πράγματα, να φροντίσεις να καταθέσεις τις απόψεις σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Αν πάλι έχεις εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι σου ή σε ένα συγκεκριμένο καθημερινό πρόγραμμα, τότε έχεις την ευκαιρία για μία κοντινή απόδραση, η οποία θα σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχεις ανάγκη να είναι δίπλα σου. Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου, να προσαρμόσεις το σχέδιο σου στην πραγματικότητα και μετά να ανακοινώσεις αυτά που έχεις σκεφτεί, αφού διαφορετικά θα προκαλέσεις σύγχυση στους γύρω σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 176 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μερόπη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...