παρακαλώ περιμένετε...
18.10.2021 έως 24.10.2021
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να τονίσει τα θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία αντιμετωπίζεις και σε δυσκολεύουν ώστε να νιώσεις πως πατάς καλά στα πόδια στον επαγγελματικό τομέα. Θα χρειαστεί να συζητήσεις κάποια ζητήματα που θεωρείς πως κάνουν κακό στη σχέση σου με άτομα του εργασιακού κύκλου, να φέρεις στην επιφάνεια τις δυσαρμονίες που είναι σε θέση να καταστρέψουν όσα έχεις χτίσει τόσο καιρό στον τομέα της καριέρας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με το αφεντικό σου, αλλά καλύτερα να σκεφτείς πολύ σοβαρά την κίνηση που προτίθεσαι να κάνεις, ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο την οικονομική σου ακεραιότητα. Ίσως πάλι να υπάρξουν δυσκολίες ως προς τη διαχείριση του χρόνου σου ανάμεσα στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό τομέα και να προκύψουν παράπονα από άτομα της οικογένειας. Προσπάθησε να εξηγήσεις τη δύσκολη περίοδο που βιώνεις στον εργασιακό χώρο, ώστε να τους δώσεις να καταλάβουν το λόγο για τον οποίο επιλέγεις να επενδύσεις αρκετά στη δουλειά σου αυτή την περίοδο.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 236 μέλη.

γιορτάζουν οι: Άρτεμις, Γεράσιμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...