παρακαλώ περιμένετε...
22.04.2024 έως 28.04.2024
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με ένα θέμα του σπιτιού ή της οικογένειας σου το οποίο χρειάζεται να δεις από άλλη οπτική γωνία.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι η ώρα που θα χρειαστεί να τολμήσεις να κάνεις μία διαφορετική κίνηση σε σχέση με το γνώριμο τρόπο σκέψης και δράσης σου, που είναι απαραίτητο να δοκιμάσεις την εμπιστοσύνη κάποιων τρίτων. Μπορεί να αλλάξεις τον τρόπο που επικοινωνείς μία ανάγκη σου, να γίνεις περισσότερο συγκαταβατικός/η στην αδυναμία της άλλης πλευράς να ακολουθήσει την προτροπή σου. Ίσως πάλι να θελήσεις να κάνεις κάτι που θα ξεδιπλώσει τις επόμενες εξελίξεις, που θα αποτελέσει την αφορμή για να αρθούν κάποιες παρεξηγήσεις και να μπορέσεις να εκφράσεις αυτά που κουβαλάς μέσα σου. Τέλος, είναι καιρός να ολοκληρώσεις το σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου και αφορά το σπίτι σου και να αρχίσεις να το βάζεις σε εφαρμογή, να τολμήσεις να κάνεις τα πρώτα βήματα που δείχνουν την ανάγκη σου να αλλάξεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...