παρακαλώ περιμένετε...
17.09.2018 έως 23.09.2018
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Αυτό που καλείσαι να διαχειριστείς τη νέα εβδομάδα είναι η ανάγκη να υπάρξουν ισορροπίες σε καταστάσεις που μοιάζουν να γέρνουν επικίνδυνα προς τη μία κατεύθυνση. Με την είσοδο του Ερμή στο Ζυγό προς το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να διαχειριστείς με ψυχραιμία και σύνεση τα θέματα που σε έχουν επηρεάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις να μην τραβήξεις στα άκρα το σκοινί, γιατί μπορεί να σπάσει και να βρεθείς εκτεθειμένος/η σε καταστάσεις που δεν έχεις φανταστεί.

 

Μάθε τα πάντα για την επαγγελματική σου ζωή. Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε όλες τις προοπτικές που έχεις για το χρήμα και την καριέρα σου. Κάλεσε στο 9011513420.

 

Αν όμως είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις κάτι που σου ανήκει και μπορείς να στηρίξεις την καριέρα σου στα δικά σου πόδια, τότε μπορεί να βρεθείς πολύ κοντά στην προοπτική του τέλους μίας συνεργασίας. Στον προσωπικό τομέα, η έλξη με το άλλο άτομο θα πρέπει να προσγειωθεί και να προσπαθήσεις να βρεις και πάλι τα πατήματα σου, ώστε να πάψεις να ζεις στον αέρα, με τρόπο που δεν ταιριάζει καθόλου με τις διαθέσεις σου. Τέλος, να θυμάσαι πως είναι καιρός να κλείσεις ανοικτές οικονομικές πληγές, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως γράφεται η τελευταία σελίδα μίας γνωριμίας που κρατά χρόνια.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 252 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...