παρακαλώ περιμένετε...
14.10.2019 έως 20.10.2019
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα δοκιμάζει τα νεύρα και τις αντοχές σου απέναντι σε καταστάσεις που είναι σε θέση να ταρακουνήσουν τις ισορροπίες που έχεις καταφέρει να διαμορφώσεις ή αυτές που καλείσαι να φτιάξεις. Θα δοκιμαστεί η διαλλακτική σου στάση απέναντι σε αιτιάσεις προσώπων που μοιάζουν έτοιμα να αναμετρηθούν μαζί σου, που θέλουν να υψώσουν τείχη και να εμφανίσουν αδιέξοδα τα οποία θεωρείς πως μπορεί να είναι υπερβολικά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί κάτι τέτοιο να σημαίνει πως η δική σου συμπεριφορά οδηγεί σε τέτοιες πεποιθήσεις τα άτομα που έχεις απέναντι σου, αφού επιμένεις να αγνοείς τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες σε μία σχέση ή συνεργασία που θα έπρεπε να χωρά και τους δυο σας. Αν όμως έχεις αποφασίσει να αποχωρήσεις από ένα σχήμα που δε σε χωρά, τότε είναι καιρός να εστιάσεις το βλέμμα σου προς τη νέα κατεύθυνση, εκεί που βλέπεις ερωτικό ή επαγγελματικό ενδιαφέρον για εσένα. Φρόντισε βέβαια να εξηγήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου καθώς θα αποχωρείς από ένα περιβάλλον που συνήθισες να βρίσκεσαι, αφού δε χρειάζεται να αφήνεις πίσω σου απορίες και ανοικτές πληγές.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...