παρακαλώ περιμένετε...
23.03.2020 έως 29.03.2020
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με μία γενναία εκκαθάριση στον τομέα του σπιτιού ή της δουλειάς σου, θέλοντας να βάλεις τα πράγματα σε νέα σειρά. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με τα παράπονα και την κριτική από ένα πρόσωπο που περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, αφού φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό λειτουργείς αρκετά ατομικά και εγωιστικά. Ο αντίλογος από την πλευρά σου δεν είναι κάτι που θα λείψει, αφού νιώθεις έτοιμος/η να υπερασπιστείς τις επιλογές σου, να μιλήσεις για τις προτεραιότητες που έχεις πλέον θέσει στη ζωή σου, να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που οι μεταξύ σας ρόλοι αλλάζουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις ή να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον, κάτι που όταν το ανακοινώσεις θα μπορούσε να αποτελέσει μία χειροβομβίδα που σκάει από το πουθενά. Ίσως πάλι να συνειδητοποιείς πως δε χωράς σε ένα περιβάλλον που συνήθισες να βρίσκεσαι, κάτι που σε αγχώνει αφού καλείσαι να αναζητήσεις τον καινούργιο χώρο που θα μεταφέρεις κομμάτι της ζωής σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 217 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...