παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται πως βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο, αφού καλείσαι να δράσεις με αποφασιστικότητα και τόλμη απέναντι στις εξελίξεις της υπάρχουσας σχέσης σου ή μίας γνωριμίας που προκύπτει. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, συνεχίζεις να προκαλείς το ενδιαφέρον των γύρω σου, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως είναι εύκολο να φλερτάρεις και να γνωρίσεις κόσμο. Το θέμα όμως είναι κατά πόσο έχεις ανάγκη κάτι τέτοιο ή μήπως το κάνεις καθαρά από αντίδραση για όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν προσπαθείς να αφήσεις πίσω σου μία δυσκολία ή μία αποτυχία που βίωσες, τότε κάθε πιθανή νέα έναρξη στη ζωή σου δε στηρίζεται σε σταθερό έδαφος, οπότε κάθε έναρξη κουβαλά μαζί της αρκετά προβλήματα που θα βρεις μπροστά σου. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις αποφασίσει να διεκδικήσεις κάτι που θεωρείς πως σου ανήκει, τότε να γνωρίζεις πως έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις σε αυτό, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος/η να δώσεις μάχες. Αν φοβάσαι την άλλη πλευρά, τότε έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι χωρίς να έχεις καν μπει μέσα σε αυτό.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 274 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γρηγόριος, Μαργαρίτα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...