παρακαλώ περιμένετε...
14.09.2020 έως 20.09.2020
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να λάβεις αποφάσεις και να αναλάβεις τις ευθύνες σου σε μία  προσπάθεια ώστε να εξελίξεις μία επαγγελματική πορεία που μπορεί να έχει βρεθεί μπροστά σε εμπόδια και αδιέξοδα. Θα χρειαστεί να παραδεχτείς τα δικά σου λάθη και παραλείψεις, να έρθεις σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που επιμένουν να θέλουν να φορτώσουν στους ώμους σου τα δικά τους αμαρτήματα και τις προσωπικές τους παραλείψεις. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε λεκτικές συγκρούσεις, οι οποίες είναι πλέον καλό να λυθούν με τρόπο ουσιαστικό και οριστικό.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί λοιπόν να μιλήσεις ανοικτά, να εξηγήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου ώστε να γίνουν πειστικές απαντήσεις στα αυτιά ατόμων που δεν είναι έτοιμα να διαχειριστούν την αποφασιστικότητα σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να γίνεις στόχος τρίτων και να χρειάζεται να απαντήσεις, να αντιδράσεις και να πείσεις σχετικά με τα δικά σου επιχειρήματα. Αυτό δεν είναι κάτι πολύ εύκολο, αφού χρειάζεται καθαρό μυαλό και σίγουρες αποφάσεις από την πλευρά σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

γιορτάζουν οι: Στάθης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...