παρακαλώ περιμένετε...
05.06.2023 έως 11.06.2023
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει εξελίξεις στον προσωπικό τομέα, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις ξεμπλέξει ή ξεκαθαρίσει μία υπόθεση που θεωρούσες πως έχει πάρει το δρόμο της.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο/η σύντροφος σου μπορεί να σε εκπλήξει ή αιφνιδιάσει με τον τρόπο που θα λειτουργήσει σε μία υπόθεση που σας αφορά, μπορεί να αποφασίσει να κάνει μία κίνηση που θέλει να ανακαλύψει κατά πόσο συνεχίζει να παραμένει αναμμένη η σπίθα ανάμεσα σας. Ίσως να χρειαστεί να δώσεις μία απάντηση που δεν είναι η αναμενόμενη, που κουβαλά αρκετά στοιχεία προσωπικής ματιάς απέναντι σε μία ισορροπία που βρίσκεται σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που δεν είναι καθόλου εύκολη, που κουβαλά κομμάτια που σε κάνουν να ρισκάρεις, τότε χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός/η, αφού κάποιοι μπορεί να θέλουν να σε εκθέσουν στα μάτια τρίτων. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να κινηθείς στα πλαίσια και όρια της νομιμότητας και να αποφύγεις να εμπλακείς σε ρίσκα που δεν είναι καθόλου εύκολα διαχειρίσιμα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...