παρακαλώ περιμένετε...
20.01.2020 έως 26.01.2020
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Αυτό που έχει σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να μπορέσεις να καταλάβεις πως υπάρχουν εξελίξεις γύρω σου που είναι σε θέση να σε επηρεάσουν, χωρίς όμως να είναι πλήρως και άμεσα αντιληπτό αυτό προς εσένα. Ίσως λοιπόν να χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και μπορεί να μην είναι πλήρως ορατά, να εστιάσεις το βλέμμα σου προς κατευθύνσεις που θα μπορούσαν να παραμένουν σκοτεινές για εσένα κάτω από άλλες περιστάσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτή η προτροπή μπορεί να βρει διέξοδο στον επαγγελματικό τομέα, εκεί που κάποιοι προετοιμάζουν κάποια πράγματα τα οποία σε επηρεάζουν και δεν μπορείς να τα αφήνεις αποκλειστικά στα χέρια τους. Ίσως πάλι να έχει να κάνει με την υγεία σου, αφού καλείσαι να ασχοληθείς με αυτό το κομμάτι και να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για ένα επόμενο χρονικό διάστημα στο οποίο θα κληθείς να αποδείξεις πως διαθέτεις δυναμική που κάποιοι δεν περιμένουν να εκφράσεις. Φρόντισε να λειτουργήσεις καλυμμένα και σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 


 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 217 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αγνή, Μάξιμος, Πάτροκλος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...