παρακαλώ περιμένετε...
16.05.2022 έως 22.05.2022
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να ωθεί το μυαλό σου να δημιουργήσει σκέψεις και εικόνες που σε απομακρύνουν από την καθημερινότητα, που σε βοηθούν να πάρεις αποστάσεις από καταστάσεις που σε πιέζουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να επιδιώξεις να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση, να βρεθείς σε ένα μέρος που σε βοηθά να αφήνεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει και ενοχλεί. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να ταξιδέψεις πνευματικά και να βρεθείς σε έναν τόπο που γνωρίζεις πως ταιριάζει με τις ανάγκες και επιθυμίες σου, κάτι που σε κάνει αφηρημένο/η σχετικά με τις υποχρεώσεις σου. Ίσως πάλι να είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, αφού δε φαίνεται να έχετε τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας, αφού δυσκολεύεσαι να δημιουργήσεις λεκτικές συνδέσεις. Γι’ αυτό το λόγο, μπορεί να επιλέξεις και να επιδιώξεις να βρεθείς μακριά τους, να πάρεις αποστάσεις και να ζήσεις σε μία εσωστρέφεια η οποία όμως στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι που επιδιώκεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...