παρακαλώ περιμένετε...
17.01.2022 έως 23.01.2022
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να είναι αποφασιστικής σημασίας σχετικά με τον τρόπο που θα κινηθείς παρακάτω, σχετικά με το κατά πόσο θα συνεχίσεις να παραμένεις σε μία σχέση που έχει χάσει τον προσανατολισμό της.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι να δώσεις απαντήσεις στις αιτιάσεις της άλλης πλευράς, οι οποίες θα πρέπει όμως να συνοδεύονται από επιβεβαίωση των δηλώσεων σου, χρειάζεται να κουβαλούν μαζί τους μία σοβαρότητα και στιβαρότητα. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως έχεις φτάσει στο τέλος της διαδρομής της σχέσης σου και αποφασίζεις να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς την παρουσία της άλλης πλευράς, πως είσαι έτοιμος/η να ξεκινήσεις από την αρχή. Ίσως πάλι να υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά σου και να βρίσκεσαι εκτός του συγκεκριμένου επαγγελματικού περιβάλλοντος, να απομακρύνεσαι από μία θέση στην οποία συνήθισες να βρίσκεσαι και είναι πλέον δύσκολο να συνηθίσεις τα καινούργια δεδομένα που προκύπτουν στη ζωή σου.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξένια, Αθανάσιος, Αθανασία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...