παρακαλώ περιμένετε...
04.12.2023 έως 10.12.2023
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να είναι ιδιαίτερα κοινωνική και απαιτητική ως προς το γεγονός πως καλείσαι να φέρεις εις πέρας υποσχέσεις και υποχρεώσεις σου προς τρίτους.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να υπάρχει μία γεμάτη ατζέντα από συναντήσεις και επαφές, να έχεις την ανάγκη να βρεθείς με φίλους και γνωστούς σου ώστε να μοιραστείτε τα νέα σας, να ανταλλάξεις απόψεις και γνώμες, να αναδείξεις την κοινωνική σου πλευρά. Μπορεί πάλι να υπάρχουν δραστηριότητες στις οποίες καλείσαι να λάβεις μέρος και να αποδείξεις πως μπορείς να λειτουργήσεις ομαδικά και να αφήσεις τον εγωισμό σου στην άκρη. Από την άλλη πλευρά, στον ερωτικό τομέα, είναι πιθανό να έχει προκύψει μία νέα γνωριμία που δεν έχει όμως ακόμα εξελιχθεί προς την κατεύθυνση που θα ήθελες να πάει, με αποτέλεσμα να αναζητάς τον τρόπο ώστε να δείξεις τις προθέσεις σου, χωρίς όμως να έρθεις σε δύσκολη θέση και να αναγκαστείς να δηλώσεις ανοικτά τις επιθυμίες σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...