παρακαλώ περιμένετε...
19.08.2019 έως 25.08.2019
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σου προσφέρει την ευκαιρία να κατεβάσεις ταχύτητα και να ασχοληθείς με θέματα που είναι πολύ πιο κοντά στα ενδιαφέροντα σου και είναι ικανά να σου προσφέρουν την ευχαρίστηση που αναζητάς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα μπορέσεις να βγεις από ένα πλαίσιο αντιπαραθέσεων με το έτερο ήμισυ και συζητήσεων για ζητήματα οικονομικού περιεχομένου, έχοντας επιλέξει να πάρεις το χρόνο σου και να σκεφτείς όσα έχουν γίνει ή συζητηθεί. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να κάνεις μία νέα αρχή στον τομέα της καθημερινότητας και να εντάξεις στη διάρκεια της ημέρας σου συνήθειες και πρακτικές που είναι σε θέση να σου προσφέρουν την ηρεμία που επιζητάς. Ίσως πάλι να βρίσκεις την ευκαιρία να κανονίσεις μία εκδρομή σε έναν τόπο που έχεις ανάγκη να βρεθείς, αφού αναζητάς ολοένα και εντονότερα την επαφή με τη φύση ή τη συντροφιά ανθρώπων που συνεννοείστε χωρίς να υπάρχουν μεγάλα προβλήματα μεταξύ σας.

 

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...