παρακαλώ περιμένετε...
28.11.2022 έως 04.12.2022
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η νέα εβδομάδα χρειάζεται προσοχή από εσένα για να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα λεγομένων που δεν ταιριάζουν με τις σκέψεις σου, που δε συνάδουν με το συμφέρον σου, που έχουν απόσταση από αυτά που πραγματικά επιθυμείς να κάνεις πράξη.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να πάρεις μέρος σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου και να προσπαθήσεις να βρεις την άκρη σε ζητήματα που μοιάζουν αρκετά μπερδεμένα. Καλείσαι να ακούσεις την άλλη πλευρά, να προσπαθήσεις να δεις την εικόνα της όλης κατάστασης μέσα από τη ματιά τρίτων ανθρώπων και να παλέψεις ώστε να συμμετάσχεις σε μία ομαδική δράση στην οποία δεν μπορείς να έχεις τον πρώτο ρόλο. Όλα τα παραπάνω μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην πνευματική και ψυχική σου υγεία, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις προσηλωμένος/η στο στόχο σου και όχι στον τρόπο που θα κάνεις τους άλλους να δουν τα λάθη τους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...