παρακαλώ περιμένετε...
06.07.2020 έως 12.07.2020
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
Η παραμονή του Ερμή σε σχεδόν στάσιμη θέση απέναντι σου τη νέα εβδομάδα, πριν να επιστρέψει σε ορθή πορεία στο τέλος της εβδομάδας, σηματοδοτεί τη χρονική περίοδο που καλείσαι να λάβεις σημαντικές αποφάσεις έχοντας όμως την υποχρέωση να ακούσεις με προσοχή την άλλη πλευρά. Η εποχή δε σε βοηθά να προχωρήσεις σε αποφάσεις που μοιάζουν με τελικές, αλλά αντίθετα σου φωνάζει ώστε να ζυγίσεις τα πράγματα, να εξετάσεις πόσο μπορεί να σε πληγώσει η συνέχιση μίας κατάστασης την οποία προσπαθείς να βελτιώσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως το πρόβλημα σου να μην έχει πλέον να κάνει με το περιβάλλον σου, με το άτομο που έχεις απέναντι σου, αλλά με εσένα τον/ην ίδιο/α και την άρνηση σου να προχωρήσεις σε τομές σχετικές με τη δική σου προσωπικότητα. Αν συνεχίζεις να διστάζεις, να δειλιάζεις ή να συνειδητοποιείς πως πρέπει να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο, τότε θα βρεις απέναντι σου ανθρώπους που τονίζουν με τον πλέον έντονο τρόπο το γεγονός πως δεν μπορείτε να συνεχίσετε να μοιράζεστε μία σχέση ή επαγγελματική συνεργασία.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βερόνικα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...