παρακαλώ περιμένετε...
12.04.2021 έως 18.04.2021
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε φέρνει μπροστά στην πρόκληση της επικοινωνίας με ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση και είναι καιρός να μάθουν τις σκέψεις και τα πλάνα σου. Μπορεί να χρειαστεί να γίνεις περισσότερο περιγραφικός/η σχετικά με τις διαθέσεις σου, να φροντίσεις να εξηγήσεις τους στόχους σου και να δώσεις να καταλάβουν ποια είναι η θέση σου στη δική τους ζωή. Ίσως να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε κάποιες τομές, να αλλάξεις τον τρόπο που συζητάς τα προβλήματα τρίτων και να επιδιώξεις να γίνεις περισσότερο σαφής σχετικά με τις ανάγκες σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Παράλληλα, φαίνεται πως αναζητάς την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή, κάτι που έχεις μεγάλη ανάγκη αφού προσπαθείς να βγεις από ένα καθορισμένο πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείσαι. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι όμως ακόμα εφικτό, τότε φρόντισε να βρεις τρόπους ώστε να ταξιδεύεις πνευματικά κατά τη διάρκεια της ημέρας σου, αφού χρειάζεται να καθαρίζεις το μυαλό σου κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 246 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θωμαϊς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...