παρακαλώ περιμένετε...
18.10.2021 έως 24.10.2021
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η επαναφορά του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις τις παρεξηγήσεις και τις παρερμηνείες στις συζητήσεις σου τον τελευταίο καιρό.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είναι καιρός να πιάσεις την άκρη του νήματος σε μία συζήτηση που έχει μείνει στη μέση ή που έχει οδηγήσει σε μονοπάτια που δε σε εξυπηρετούν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα παραδεχτείς κάποια πράγματα που γνωρίζεις πως αποτελούν παραδοχές λανθασμένης συμπεριφοράς. Θα χρειαστεί να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να πάψεις να κριτικάρεις τους τρίτους, να πάρεις τις ευθύνες στους ώμους σου και να δηλώσεις την προθυμία σου να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις. Ίσως πάλι να θελήσεις να κανονίσεις μία απόδραση, να βρεις το χρόνο και τον τρόπο ώστε να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που έχεις μεγάλη ανάγκη, ώστε να πάρεις αποστάσεις από μία καθημερινότητα και ένα συγγενικό πλαίσιο που σε πνίγει.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 197 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σωκράτης, Ούρσουλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...