παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2021 έως 31.01.2021
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει με μία χειροβομβίδα στα χέρια σου την οποία καλείσαι να αποφασίσεις αν θα ενεργοποιήσεις, αν θα πετάξεις μακριά από εσένα ή θα την παραδώσεις σε κάποιο άλλο πρόσωπο για να ασχοληθεί μαζί της. Πιθανότατα να έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις, να χρειάζεται να αποφασίσεις αν θα κάνεις το επόμενο βήμα που έχεις σκεφτεί να λάβει χώρα ή θα κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω και θα κουρνιάσεις στη θέση σου. Στην πρώτη περίπτωση, να έχεις κατά νου πως χρειάζεται να διαμορφώσεις κατάλληλα το χρόνο σου ώστε να χωρέσουν όλα όσα γίνονται μέσα σε αυτόν. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Να θυμάσαι πως υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που θα βρεις μπροστά σου, ενώ παράλληλα μπορεί να αναλαμβάνεις κάτι που θα έχει πολλές προεκτάσεις και θα απαιτήσει τεράστιο χρόνο από την καθημερινότητα σου. Στη δεύτερη περίπτωση, φρόντισε να ενημερώσεις το άτομο στο οποίο μεταθέτεις όλα τα παραπάνω και να πάρεις αποστάσεις από ότι θα λάβει χώρα. Να θυμάσαι πως αποχωρείς όχι για να εκτελέσεις ελεγκτική εργασία, αλλά για να αφήσεις άλλους να εκτελέσουν αυτά που κάποτε ανήκαν στη δική σου αρμοδιότητα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 274 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γρηγόριος, Μαργαρίτα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...