παρακαλώ περιμένετε...
29.06.2020 έως 05.07.2020
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε προειδοποιεί πως υπάρχουν στοιχεία και γεγονότα για τα οποία δεν έχεις την ικανότητα της άμεσης αντιμετώπισης, τα οποία επηρεάζουν τη διάθεση σου και τις κινήσεις που μπορείς να κάνεις. Θα χρειαστεί να μαζευτείς περισσότερο από όσο συνήθισες να πράττεις, να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω και να αξιολογήσεις τις παραινέσεις ή την κριτική που λαμβάνεις από πρόσωπα που κινούνται γύρω σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να είναι η ώρα που θα παραδεχτείς πως δεν έχεις τον έλεγχο κάποιων καταστάσεων, που συνειδητοποιείς πως είσαι εγκλωβισμένος/η σε ένα μοτίβο εργασίας και διαβίωσης τα οποία σε δυσκολεύουν και σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως χρειάζεται να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο ώστε να θέσεις κανόνες και όρια. Ίσως πάλι να αντιμετωπίζεις κάποια θέματα υγείας τα οποία επανέρχονται στο προσκήνιο και ανατρέπουν τα δεδομένα που είχες μέσα στο μυαλό σου, αλλά στηρίζονταν περισσότερο σε εικασίες και όχι στην απτή πραγματικότητα.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 269 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...