παρακαλώ περιμένετε...
24.06.2019 έως 30.06.2019
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με ζητήματα σωματικής ή ψυχικής υγείας, με στόχο να αποφασίσεις να μιλήσεις και να εκφράσεις τις ανάγκες σου απέναντι σε αιτιάσεις που μοιάζουν αρκετά παιδιάστικες. Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα στα μέσα της εβδομάδας θα σε αναγκάσει να βρεθείς απέναντι από άτομα που είναι διατεθειμένα να εκφραστούν με τρόπο που αποδεικνύει πως δε φοβούνται να ταρακουνήσουν τα λιμνάζοντα ύδατα, πως είναι έτοιμα να δημιουργήσουν νέα δεδομένα σε καταστάσεις που θεωρούσες παγιωμένες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Καλείσαι να απαντήσεις με λέξεις και δράσεις που δείχνουν ετοιμότητα και δεν κουβαλούν μαζί τους ενοχικά συμπλέγματα και μία διάθεση για παρασκηνιακή αντιμετώπιση. Καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου, να μιλήσεις ακριβώς για αυτό που αισθάνεσαι, να αποφύγεις να κρυφτείς πίσω από γελοίες δικαιολογίες και άσκοπες καθυστερήσεις. Καλύτερα να δείξεις πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν εφόσον αποφασίζεις να κινηθείς προς μία νέα κατεύθυνση, παρά να συνεχίσεις να ζεις φορτώνοντας τον εαυτό σου με περιττά βάρη.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Έρωτας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...