παρακαλώ περιμένετε...
24.02.2020 έως 01.03.2020
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Τα πράγματα που λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο και για τα οποία δεν έχεις γνώση, θα μπορούσαν να είναι τα καθοριστικά στοιχεία που θα σε οδηγήσουν στη λήψη αποφάσεων τη νέα εβδομάδα. Θα χρειαστεί να σκάψεις πίσω από βλέμματα και λέξεις ανθρώπων για να ανακαλύψεις αν υπάρχουν δεδομένα που κρύβονται, για να εξετάσεις κατά πόσο κινείσαι σε μία διαδρομή που δεν έχεις πλήρως χαρτογραφήσει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να φέρεις στην επιφάνεια τις σκέψεις ανθρώπων που κατορθώνουν να σε μπερδεύουν, που είναι σε θέση να λειτουργούν σαν χαμαιλέοντες και να κρύβουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Από την άλλη πλευρά, ίσως να πρέπει να βουτήξεις μέσα σου και να σκάψεις ώστε να βρεις την άκρη του νήματος σε θέματα που καταφέρνουν να σε αρρωσταίνουν. Υπάρχει μέσα σου ένα κατάλοιπό από ένα παρελθόν που δεν έχει σβήσει, κάτι που καταφέρνει να σε κάνει να χάνεις τον ύπνο σου όταν έρχεσαι αντιμέτωπος/η με το τέλος διαδρομών που δεν είσαι έτοιμος/η να αποχαιρετήσεις.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 214 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...