παρακαλώ περιμένετε...
27.11.2023 έως 03.12.2023
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα δοκιμάζει τις ικανότητες σου να αποδέχεσαι τη διαφορετικότητα κάποιων προσώπων που κινούνται γύρω σου, να μπορείς να συζητήσεις χωρίς να είναι απαραίτητο να υπάρξουν συμφωνίες και αποδοχή των θέσεων σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να αποφασίσεις μέχρι ποιου σημείου θα εμπλακείς σε μία συζήτηση που θα μπορούσε να δημιουργήσει λεκτικές εντάσεις, που είναι σε θέση να αποτελέσει τη βάση για να έρθουν στην επιφάνεια στοιχεία χαρακτήρων που θα χαλάσουν την εικόνα των προσώπων που συμμετέχουν σε αυτή. Καλείσαι να αποφασίσεις αν είσαι έτοιμος/η να διακόψεις κάποιες σχέσεις με ανθρώπους που έχουν πάψει να σε ενδιαφέρουν ουσιαστικά και να απομακρυνθείς από ένα περιβάλλον που μοιάζει να είναι ιδιαίτερα σάπιο για τα γούστα σου. Ίσως τέλος να συνειδητοποιείς πως κάποια γνωριμία που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό, αρχίζει να αποκτά μία νέα διάσταση ως προς το συναισθηματικό κομμάτι που δημιουργείται ανάμεσα σας.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...