παρακαλώ περιμένετε...
16.05.2022 έως 22.05.2022
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα θέλει αρκετή προσοχή στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, ώστε να καταφέρεις να προφυλαχθείς από αποφάσεις και κινήσεις που θα μπορούσαν να αποδεχτούν ιδιαίτερα επικίνδυνες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να σε προκαλούν να ρισκάρεις, να λειτουργήσεις με γνώμονα το ευκαιριακό κέρδος, κάτι που μπορεί να σε κάνει να θέλεις να ακολουθήσεις ένα τέτοιο μονοπάτι αφού σε δελεάζει. Παράλληλα, θέλεις να κάνεις μία κίνηση που θα ανατρέψει τα δεδομένα στη ζωή σου, που θα βάλει την καριέρα σου σε νέα πορεία και κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κρίνεις ουσιαστικά και αντικειμενικά αυτό που σου προσφέρεται. Σε μία τέτοια περίπτωση, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να ακούσεις ανθρώπους που είναι κοντά σου και δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν με τρόπο ώστε να εκτεθείς στο μέλλον, παρά το γεγονός πως μπορεί να θεωρείς πως λειτουργούν πολύ προστατευτικά και ίσως ακόμα και με διάθεση να σε φυλακίσουν.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...