παρακαλώ περιμένετε...
28.11.2022 έως 04.12.2022
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα θα φέρει περισσότερο κόσμο γύρω σου, θα σε βάλει στη διαδικασία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να έχετε κοινό τρόπο σκέψης ή παρόμοια ενδιαφέροντα αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να μην είσαι σε θέση να διαθέσεις χρόνο σε κοντινά σου πρόσωπα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να θέσεις τις προτεραιότητες σου, έχοντας κατά νου πως χρειάζεσαι κοινωνικότητα και επαφή με κόσμο ώστε να αποφύγεις να απομονωθείς και να έρθεις σε επαφή με τα προσωπικά σου προβλήματα. Μπορεί να προσπαθείς να μιλήσεις σε κόσμο, να μάχεσαι ώστε να μεγαλώσεις τον κύκλο επιρροής σου, να λαμβάνεις έναν αυξημένων ευθυνών ρόλο στον επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα όμως, μπορεί να θέτεις σε δεύτερη μοίρα την ερωτική σου ζωή, να λαμβάνεις απόσταση από το έτερο ήμισυ, να επιδιώκεις να βρεις λύσεις για τη σχέση σου μέσα από την επαφή σου με περισσότερο κόσμο. Θα χρειαστεί όμως να μιλήσεις σχετικά με τις προτεραιότητες σου, γιατί διαφορετικά φαίνεται πως δίνεις περίεργα σινιάλα σε ανθρώπους που είναι γύρω σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...