παρακαλώ περιμένετε...
19.08.2019 έως 25.08.2019
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα θα αρχίσει να αποσυμπιέζει την ένταση της τελευταίας περιόδου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις αποστάσεις από πρόσωπα που είναι απέναντι σου και μπορεί να έχουν σημαντικές απαιτήσεις από εσένα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να βρεις την ευκαιρία να κλέψεις λίγο χρόνο και να περάσεις στιγμές με άτομα που έχεις καιρό να δεις ή με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να αλλάξεις τις σκέψεις που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να λάβεις αποστάσεις από καταστάσεις επαγγελματικού περιεχομένου που σε έχουν πιέσει τον τελευταίο καιρό και να θελήσεις να δεις μία κρίσιμη κατάσταση μέσα από διαφορετική οπτική, με στόχο να καταφέρεις να καταλήξεις στην περισσότερο ενδεδειγμένη για εσένα λύση. Παράλληλα όμως, θα συνεχίσεις να λαμβάνεις ειδήσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που είναι ικανό να βάλει το μυαλό σου σε διαρκή εγρήγορση. Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βοηθήσει να λάβεις αποστάσεις από θέματα που καίνε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχουν οδηγηθεί στο οριστικό τους τέλος.

 

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...