παρακαλώ περιμένετε...
21.09.2020 έως 27.09.2020
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει αρκετή επικοινωνία στη ζωή σου, μέσα από συζητήσεις και επαφές με κόσμο που χρειάζεται να τους πείσεις για τα λεγόμενα σου ή να καταλάβεις πως καλείσαι να βάλεις νερό στο κρασί σου και να γίνεις περισσότερο διαλλακτικός/η. Φρόντισε να αποφύγεις τις βιαστικές αποκρίσεις και προσπάθησε να συγκρατήσεις την ορμητικότητα σου απέναντι σε ανθρώπους που περιμένουν από εσένα κάποιες απαντήσεις. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να κουβαλάς τον ενθουσιασμό της στιγμής, αλλά την ίδια στιγμή θα ήταν φρόνιμο να σκεφτείς πως δεν μπορείς να υποσχεθείς πολλά αυτή τη χρονική περίοδο αφού δεν έχεις ακόμα διαμορφώσει ολοκληρωτικά την καθημερινότητα σου. Στον προσωπικό τομέα, οι αρκετές μετακινήσεις μέσα στη διάρκεια της ημέρας δε σου επιτρέπουν να περνάς χρόνο με το έτερο ήμισυ, οπότε προσπάθησε να μετριάσεις κάπως τα παράπονα που θα δεχτείς μέσα από υποσχέσεις που μπορούν να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 236 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζήνων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...