παρακαλώ περιμένετε...
17.09.2018 έως 23.09.2018
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Οι αναταράξεις συνεχίζονται και τη νέα εβδομάδα, αφού θα πρέπει να αποφασίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να προχωρήσεις σε τομές στη ζωή σου και να αφήσεις στην άκρη τη συνήθεια και την ασφάλεια του γνώριμου στοιχείου. Το γνώριμο βέβαια στοιχείο μπορεί να είναι μία παγίδα, αφού μπορεί να είσαι σε διαδικασία μεγάλων αλλαγών που πρεσβεύεις και ανακοινώνεις, θεωρώντας πως εξελίσσεσαι, χωρίς όμως να έχεις πλήρως αναγνωρίσει μήπως με αυτό τον τρόπο, ακολουθείς το γνώριμο πατρόν. Βλέπεις, είσαι από τα άτομα που συνηθίζουν να πιέζουν για αλλαγές, να μιλάνε για επαναστάσεις και νεωτερισμούς, να τολμούν να προτείνουν κάτι που σίγουρα θα φέρει ηλεκτροσόκ.

 

Μάθε τα πάντα για την επαγγελματική σου ζωή. Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε όλες τις προοπτικές που έχεις για το χρήμα και την καριέρα σου. Κάλεσε στο 9011513420.

 

Πόσο έτοιμος/η είσαι όμως να εφαρμόσεις όλα τα παραπάνω στη δική σου ζωή και όχι απλά να τα επιβάλεις στη ζωή των άλλων; Πόσο προετοιμασμένος/η είσαι ώστε να εφαρμόσεις αλλαγές στη ζωή σου και όχι να συνεχίσεις να πρεσβεύεις αλλαγές; Θα τολμούσες να αλλάξεις κάτι που έχει βαθιές ρίζες και όχι να επαναλάβεις για ακόμα μία φορά αλλαγές που απλά κερδίζουν τις εντυπώσεις αφού βασίζονται στην εικόνα και την επιφάνεια;

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 252 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...