παρακαλώ περιμένετε...
20.05.2024 έως 26.05.2024
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σου προσφέρει την ευκαιρία να πάρεις ανάσες από ένα πρόγραμμα που ακολουθείς και σε έχει εξουθενώσει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να είναι καιρός να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να δεις το μέλλον περισσότερο ρόδινα σε σχέση με αυτό που κάνεις μέχρι σήμερα, με άτομα που έχουν μία διαφορετική αντιμετώπιση απέναντι σε καταστάσεις για τις οποίες διαθέτεις παγιωμένη αντίληψη. Ίσως πάλι να αντιληφθείς πως είναι καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και να πάψεις να ξοδεύεσαι δεξιά και αριστερά, να σταματήσεις να λειτουργείς με γνώμονα την κοινή γνώμη και να δεις τη δική σου εικόνα μέσα στο ευρύτερο περιβάλλον που κινείσαι. Τέλος, είναι πιθανό να προκύψουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες όμως μπορεί να κουβαλούν μαζί τους και ένα βαθμό επικινδυνότητας, να φέρουν στοιχεία ερωτικού ενδιαφέροντος τα οποία είναι σε θέση να σε παραπλανήσουν.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...