παρακαλώ περιμένετε...
14.10.2019 έως 20.10.2019
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)
Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να κινηθείς πάνω σε λεπτές ισορροπίες και σε καταστάσεις στις οποίες μπορεί να χαθεί ο έλεγχος και να προκύψουν θραύσματα. Θα χρειαστεί να προσέξεις τα λεγόμενα σου, να φροντίσεις να αποφύγεις να προχωρήσεις σε συζητήσεις που κουβαλούν μαζί τους αποκαλύψεις, εφόσον θεωρείς πως η άλλη πλευρά δεν είναι έτοιμη να διαχειριστεί αυτά τα δεδομένα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να περάσουν από το μυαλό σου κάποιες σκέψεις που γνωρίζεις πως μπορούν να μεταβάλουν τη θέση σου μέσα σε μία σχέση ή επαγγελματική συνεργασία, έχοντας όμως την υποχρέωση να προσέξεις ώστε να μη μετατραπούν σε λέξεις που θα μπορούσαν να γυρίσουν εύκολα εναντίον σου με την πάροδο του χρόνου. Η ανάγκη σου για ένα ταξίδι αυτή τη χρονική περίοδο δεν μπορεί να βρει εύκολα διέξοδο, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις και να θέσεις στο περιθώριο, λόγω του γεγονότος πως η γνώμη κάποιων σημαντικών ανθρώπων θα μπορούσε να αλλάξει σχετικά με το πρόσωπο σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...