παρακαλώ περιμένετε...
26.07.2021 έως 01.08.2021
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να λύσετε τις διαφορές σας, πριν αυτές να μεγαλώσουν και να γίνουν αιτίες για πιο σοβαρά ζητήματα ανάμεσα σας. Θα χρειαστεί να κοιτάξεις κατάματα το/η σύντροφο και να συζητήσετε αυτό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα εδώ και αρκετό καιρό και δεν μπαίνει πάνω στο τραπέζι για να εξηγηθεί. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, ώστε να βρεις τις λύσεις που αναζητάς, γιατί διαφορετικά είναι αρκετά πιθανό να έρθεις σε αντιπαραθέσεις που δεν είναι καθόλου ευχάριστες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να έχουν προκύψει νέες εργασιακές ευκαιρίες που σε βάζουν σε διλήμματα και σε σκέψεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις, να έχεις μπροστά σου προτάσεις που καλείσαι να αξιολογήσεις με σοβαρότητα και διαύγεια, γιατί δεν μπορείς να συνεχίσεις να πατάς πάνω σε δύο βάρκες. Μπορεί να ανοίγεται μπροστά σου μία περίοδος που προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες, γι αυτό μην παραμείνεις δέσμιος/α αποφάσεων που έλαβες το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 258 μέλη.

γιορτάζουν οι: Άννα, Ιωακείμ, Παρασκευή, Παρασκευάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...