παρακαλώ περιμένετε...
27.11.2023 έως 03.12.2023
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς έντονα με ζητήματα οικονομικού και επαγγελματικού περιεχομένου, αφού προσπαθείς να διατηρήσεις την ασφάλεια στη ζωή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να εστιάσεις σε θέματα χρηματικών εξόδων, να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις σου και να φροντίσεις να αποφύγεις τις υπερβολές. Ίσως να πιέζεσαι οικονομικά και να χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο από όσο είχες κατά νου με στόχο να εκπληρώσεις τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις σου. Ίσως πάλι να υπάρξουν προστριβές στο χώρο της δουλειάς σου και να είναι απαραίτητο να σταθείς στα πόδια σου και να εκφράσεις τις αντιρρήσεις αλλά και τις ανάγκες σου, να προσπαθήσεις να κερδίσεις περισσότερο ζωτικό χώρο για εσένα. Προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται να έχεις την ανάγκη να σπάσεις αυτό το μονότονο πλαίσιο έντονης καθημερινότητας και να αποδράσεις, κάτι που όμως δεν είναι ακόμα εφικτό.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...