παρακαλώ περιμένετε...
28.11.2022 έως 04.12.2022
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς επισταμένα με θέματα οικονομικού περιεχομένου, να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε δυσκολεύουν αφού μπλέκονται και κοντινά σου πρόσωπα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να γίνεις περισσότερο σαφής και άμεσος/η σχετικά με τις προθέσεις σου, να τολμήσεις να μιλήσεις για αλλαγή του τρόπου διαχείρισης των οικονομικών ζητημάτων που σε κάνουν να χάνεις τον προσανατολισμό σου. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις μία σοβαρή κουβέντα σχετικά με την αμοιβή σου, να μιλήσεις για τα έξοδα σου και να προσπαθήσεις να μειώσεις αυτά, έχοντας πάντα κατά νου πως υπάρχει και κάποιος/α άλλος/η που συνεισφέρει σε αυτά. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να κάνεις κάποιες σοβαρές κινήσεις στο θέμα της δουλειάς σου, να προσπαθήσεις να αυξήσεις τον τομέα της επιρροής σου, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να είναι μία κίνηση που μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να αποτελέσει τη βάση της επαγγελματικής σου ζωής στο μέλλον.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρέας, Ανδριανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...