παρακαλώ περιμένετε...
28.09.2020 έως 04.10.2020
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Η νέα εβδομάδα θέλει να τεστάρει ακόμα περισσότερο τα όρια της αντοχής σου, την ικανότητα σου να παραμένεις στωικός/η απέναντι στις προκλήσεις και να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκφραστείς, να μιλήσεις, να αντιδράσεις. Με τον Ερμή να βρίσκεται απέναντι σου, θα δεχτείς αρκετές ευκαιρίες ώστε να υψώσεις το ανάστημα σου, να χρειαστεί να φανείς και να πάψεις να υποκρίνεσαι πως δεν υπάρχει λόγος να αναλάβεις δράση. Ίσως να δεχτείς ακόμα και προσβολές, να θεωρηθείς ως κάποιος/α που ζει σε βάρος τρίτων, αφού δε φαίνεται πως θα τολμούσες να προκαλέσεις αλλαγές σε καταστάσεις που μοιάζουν να έχουν πάψει να θεωρούνται λειτουργικές.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, είναι πιθανό να βγεις από καβούκι σου και να έρθει στην επιφάνεια μία κρυμμένη δυναμική που έχεις μέσα σου και μεγαλώνει εδώ και αρκετό καιρό. Ο θυμός και η αντίδραση είναι δύο στοιχεία που σε μετατρέπουν σε ένα επικίνδυνο άτομο, αφού η ορμή σου είναι παρούσα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για να πληγώσει την άλλη πλευρά.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...