παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2020 έως 02.02.2020
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε οδηγεί στο να ασχοληθείς επισταμένα με θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού χρειάζεται να προστατέψεις τα συμφέροντα σου. Ίσως να προσπαθείς να αξιολογήσεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς μία πρόταση που έχεις δεχτεί, αν είσαι σε θέση να γίνεις μέλος μιας ομάδας που θα μπορούσε να κουβαλά μαζί της την προοπτική ενός πολύ ελπιδοφόρου έργου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι όμως να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να συμμετάσχεις σε αυτή την προσπάθεια, κατά πόσο είναι εφικτό να αισθανθείς ασφάλεια μέσα σε ένα περιβάλλον που κάποια πράγματα δεν είναι και τόσο ευδιάκριτα. Ίσως να χρειαστεί λοιπόν να αμφιβάλεις για κάποια στοιχεία που έχεις μπροστά σου και φαντάζουν εξαιρετικά αισιόδοξα και ελπιδοφόρα, να αξιολογήσεις την εμπιστοσύνη που μπορείς να επιδείξεις σε άτομα του κοινωνικού σου κύκλου. Έχεις την ευκαιρία να παρασυρθείς από τις διαθέσεις αυτών των προσώπων, κάτι που δεν πρέπει απαραίτητα να φοβάσαι, αφού θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις κατά πόσο θα πας

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 


 

σύμφωνα με το ρεύμα ή θα αντιδράσεις.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...