παρακαλώ περιμένετε...
06.04.2020 έως 12.04.2020
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει να απαιτεί από εσένα αντοχές και υπομονή, να σε πιέζει ώστε να φέρεις εις πέρας επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες είναι σε θέση να σε βαρύνουν έντονα. Καλείσαι να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις με άτομα της οικογένειας, έχοντας κατά νου πως μπορεί να χρειαστεί να θέσεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα, πως είναι πιθανό να πρέπει να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες άλλων. Ίσως πάλι να είναι απαραίτητο να επενδύσεις χρόνο στον εργασιακό τομέα, να δουλέψεις πολλές ώρες, κάτι που θα μπορούσε στο τέλος της εβδομάδας να φέρει κούραση και ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν πάλι υπερβάλεις στον τρόπο που θα εργαστείς, θα χρειαστεί να προσέξεις την υγεία σου ώστε να μη φορτώσεις τον οργανισμό σου με βάρη που θα έχουν επίδραση στη σωματική σου ακεραιότητα. Στο εργασιακό σου περιβάλλον είναι πιθανό να ανακαλύψεις πως κάποιοι λειτουργούν παρασκηνιακά, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να μπορείς να πιάνεις τα σημάδια στον αέρα.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 203 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευτύχης, Ευτυχία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...