παρακαλώ περιμένετε...
17.01.2022 έως 23.01.2022
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Οι παρερμηνείες και παρανοήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα μπορούσαν να μετατραπούν σε εστίες σύγκρουσης και να φέρουν αναταράξεις που είναι δύσκολο να κλείσουν τη νέα εβδομάδα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και σαφής με τα λεγόμενα σου και να εστιάσεις σε ουσιαστικά προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με συναδέλφους και συνεργάτες, αποφεύγοντας να πάρεις μέρος σε καταστάσεις που δεν έχεις προσωπικό ενδιαφέρον. Μπορεί να χρειαστεί να υψώσεις τη φωνή σου, να επιβάλεις κάποιους κανόνες που είναι δυσάρεστοι για τρίτους, οπότε φρόντισε να είσαι σε θέση να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου και να αποφύγεις να βγάλεις τα δικά σου απωθημένα σε ανθρώπους και περιστάσεις που δεν έχουν σχέση με αυτά. Αν πάλι το μυαλό σου περιστρέφεται γύρω από ένα ταξίδι, τότε είναι καιρός να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να το κάνεις πράξη ή θα αποφασίσεις να το ματαιώσεις οριστικά αφού υπάρχουν πρακτικά εμπόδια που σε δυσκολεύουν.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αγνή, Μάξιμος, Πάτροκλος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...