παρακαλώ περιμένετε...
29.05.2023 έως 04.06.2023
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να δημιουργεί έντονες συνθήκες ανατροπής των δεδομένων, να σε βάζει στη διαδικασία να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα μπορούσαν να εμπεριέχουν έντονα την έννοια του ρίσκου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να επιδιώξεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, να εκφραστείς ανοικτά και να μη σε ενδιαφέρει αν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σημαίνει πως εκτίθεσαι στα μάτια τρίτων. Μπορεί πάλι να βρίσκεσαι μπροστά σε μία σημαντική επαγγελματική απόφαση, να είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε μία κίνηση που αλλάζει το ρόλο σου και σε κάνει να φαίνεσαι διαφορετικός/η ακόμα και στα μάτια κοντινών σου ανθρώπων. Ίσως πάλι να συναντήσεις ένα πρόσωπο που μοιάζει να θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να δώσεις απαντήσεις σχετικά με τη ζωή σου, που θέλει να σου τονίσει πως έχεις την ευκαιρία να σπάσεις τα όρια που έχεις θέσει στη ζωή σου και να δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι σε μία πρόκληση που δεν είναι καθόλου εύκολο να απορρίψεις.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεοδόσης, Θεοδοσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...