παρακαλώ περιμένετε...
14.10.2019 έως 20.10.2019
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα έχει ως κεντρικό θέμα της έννοια της ισορροπίας. Μοιάζει να έχεις δεχτεί ερεθίσματα τα οποία δεν μπορείς να απορρίψεις ή να βάλεις στο περιθώριο, αφού κάποιοι έχουν βαλθεί να σε προειδοποιήσουν πως δεν πατάς σταθερά στα πόδια σου, με αποτέλεσμα να κοιτάζεις και προς νέες κατευθύνσεις. Θα χρειαστεί λοιπόν να ασχοληθείς με ότι είναι αυτό που σε πληγώνει, να σκάψεις το τραύμα και να έρθεις σε επαφή με τη σωματική ή πνευματική σου ασθένεια.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό βέβαια μπορεί να τσαλακώσει την εικόνα σου, να ενοχληθείς αφού έρχεσαι σε επαφή με ένα κομμάτι του εαυτού σου που δε σου αρέσει και δε σε εκφράζει. Αν λοιπόν όλο το πρόβλημα σου είναι θέμα αισθητικής, τότε φρόντισε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να βελτιώσεις τα κομμάτια που έχουν αλλοιωθεί, ώστε τουλάχιστον να αρχίσεις να έρχεσαι σε επαφή με τον αληθινό σου εαυτό. Αν πάλι υπάρχουν βασικά ζητήματα στον εργασιακό τομέα, τότε προσπάθησε να έρθεις κοντά με τα πρόσωπα που στηλιτεύουν συμπεριφορές σου, γιατί θα μάθεις κάποια πράγματα που είναι πολύ χρήσιμα για τους επόμενους μήνες της ζωής σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 259 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...