παρακαλώ περιμένετε...
13.07.2020 έως 19.07.2020
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα θα προσθέσει στην καθημερινότητα σου αρκετές ασχολίες και υποχρεώσεις, θέλοντας να δοκιμάσει τις αντοχές σου και την ικανότητα σου να θέτεις προτεραιότητες. Μπορεί να προκύψουν αρκετές μετακινήσεις, να χρειαστεί να βρεθείς σε διάφορα μέρη την ίδια χρονική στιγμή, να απαιτηθεί να λάβεις μέρος σε συναντήσεις στις οποίες καλείσαι να εκφράσεις την άποψη σου η οποία θα εγείρει ενστάσεις. Να θυμάσαι πως μπορείς να γίνεις ο εύκολος στόχος, γι’ αυτό είναι πολύ χρήσιμο να αποφύγεις να λειτουργήσεις ατομικά και εγωιστικά, αλλά να φροντίσεις να ενταχθείς ομαλά στις ομάδες που κινείσαι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν πάλι βγαίνεις από μία περίοδο που έχει συσσωρευτεί κούραση τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα σου, τότε είναι απαραίτητο να λάβεις αποστάσεις από την καθημερινότητα. Έχεις την ανάγκη να βρεθείς μακριά από το περιβάλλον που συνήθισες να βρίσκεσαι, να χαθείς μέσα σε ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει μακριά, να απασχολήσεις το μυαλό σου με γνώσεις που θέλεις να λάβεις. Προσπάθησε να αποφύγεις την ανάληψη δράσεων και μαλάκωσε τις εκφράσεις σου ώστε να μη βρεθείς σε περιβάλλοντα με αντιμαχόμενα στρατόπεδα.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...