παρακαλώ περιμένετε...
08.04.2024 έως 14.04.2024
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να επιδιώξεις να απομονωθείς, να απομακρυνθείς από ανθρώπους και περιβάλλοντα που δημιουργούν πολύ θόρυβο στο μυαλό σου και σε κάνουν να χάνεις το στόχο σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρεις απόσταση από το φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον, να προσπαθήσεις να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου για να προσπαθήσεις να αξιολογήσεις κατά πόσο έχεις παρασυρθεί σε ένα ρυθμό που δε σου ταιριάζει και παλεύεις να χωρέσεις μέσα σε ένα σύστημα που δεν είναι κατάλληλο για εσένα. Ίσως πάλι να θεωρείς πως μοιράζεσαι σε πολλές κατευθύνσεις, κάτι που σε κάνει να μην είσαι σε θέση να απολαύσεις κάποιες μικρές στιγμές της ζωής σου, να μην μπορείς να αφομοιώσεις όλα όσα λαμβάνουν χώρα και είναι πολύ πιθανό να αποτελούν σημάδια επιβεβαίωσης των προσπαθειών σου. Προσπάθησε να μετριάσεις το θόρυβο και την πολυπλοκότητα στη ζωή σου για να καταφέρεις να βρεις και πάλι τα πατήματα σου που εναγωνίως αναζητάς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θωμαϊς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...