παρακαλώ περιμένετε...
16.05.2022 έως 22.05.2022
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να επηρεαστείς από τις γνώμες, τις απόψεις και τις διαθέσεις κάποιων που έχουν αποφασίσει να τραβήξουν το δρόμο όπως τον έχουν σχεδιάσει στο δικό τους μυαλό.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή μήπως επηρεάζεσαι εύκολα από τις απόψεις τους και ακολουθείς ένα μονοπάτι που δεν είναι καθόλου σίγουρο πως αποτελεί και δική σου επιλογή. Ίσως να νιώθεις μαγεμένος/η από ένα άτομα που αποφασίζει και για εσένα, με αποτέλεσμα να σέρνεσαι πίσω από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Ίσως πάλι να συμβιβάζεσαι με αυτό που σου έχει προσφερθεί και να αποφασίζεις να ακολουθήσεις τυφλά χωρίς να επιμείνεις να σκέφτεσαι μήπως υπάρχει και άλλη λύση. Αν πάλι έχεις αποφασίσει να δώσεις τέλος σε μία κατάσταση που σε έχει φθείρει, τότε είναι πιθανό να μετράς τη ζημιά που έχει προκληθεί στον οικονομικό ή συναισθηματικό τομέα και να αναζητάς τη βοήθεια και στήριξη φιλικών σου προσώπων. Το θέμα είναι να μην κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά να πιστέψεις πως η επόμενη επιλογή σου θα είναι σαφώς καλύτερη.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κωνσταντίνος, Κωσταντίνα, Ελένη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...