παρακαλώ περιμένετε...
18.10.2021 έως 24.10.2021
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα, αφήνοντας πίσω σου ένα μοτίβο εργασιακής πραγματικότητας που έχει πάψει να σε ελκύει και να σε ενδιαφέρει. Μπορεί να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες, να πάρεις αποστάσεις από συγκεκριμένα περιβάλλοντα, τα οποία λειτουργούν ως μαύρες τρύπες για εσένα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν να σε αδειάζουν από ενέργεια, με αποτέλεσμα να μην έχεις το κουράγιο να αντιδράσεις ή να ασχοληθείς με τις δικές σου προσωπικές επιθυμίες και διαθέσεις, κάτι που θα πρέπει να λάβει πλέον τέλος. Ίσως πάλι ολοκληρώνεις την παρουσία σου σε ένα χώρο που αποτελούσε το μέρος της δουλειάς σου για αρκετό καιρό και να δοκιμάζεις να ανοίξεις τα φτερά σου ώστε να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που προκαλεί τις ικανότητες σου. Στον προσωπικό τομέα, καλό θα ήταν να πάψεις να μπλέκεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου, γιατί με αυτό τον τρόπο μοιάζει σαν να βαδίζεις μέσα σε λαβύρινθο γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει διέξοδος διαφυγής.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 316 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λουκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...