παρακαλώ περιμένετε...
12.08.2019 έως 18.08.2019
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει μία εξέλιξη που έχει να κάνει με θέματα οικογενειακού περιεχομένου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την αλλαγή του τρόπου σκέψης ενός κοντινού σου προσώπου ή να αντιπαρατεθείς με τις γνώμες τρίτων μετά από τη δική σου απόφαση να κάνεις κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που είχες σχεδιάσει ή συμφωνήσει. Ίσως να μην έχεις όμως την αντοχή να έρθεις σε ανοικτή σύγκρουση, με αποτέλεσμα να αποφασίζεις να κάνεις μερικά βήματα προς τα πίσω, επιλέγοντας να αμυνθείς καλύτερα και όχι να συνεχίσεις να επιτίθεσαι, κάτι που σε κάνει και επιρρεπή στην επίθεση της άλλης πλευράς. Αν πάλι προκύπτει κάτι νέο στη ζωή σου, μία καινούργια γνωριμία με ερωτικό ή επαγγελματικό αντίκτυπο, φρόντισε να έχεις ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείς σε πολλαπλές επιλογές χωρίς να έχεις υπολογίσει την έννοια του χρόνου. Η ισορροπία ανάμεσα στην ιδιωτική και τη δημόσια ζωή μπορεί να γίνει μία παράμετρος που θα εκθέσει, αν λειτουργήσεις παρορμητικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φλώρα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...