παρακαλώ περιμένετε...
05.04.2021 έως 11.04.2021
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με θέματα που δεν είναι εμφανή, να φροντίσεις τον εαυτό σου ξεκινώντας από καθημερινές δραστηριότητες που μπορεί να έχουν επίδραση στην υγεία σου. Καλό θα ήταν να τολμήσεις να κάνεις τομές στην καθημερινότητα σου, να δοκιμάσεις να εντάξεις σε αυτή ορισμένες δράσεις που είναι ωφέλιμες ως προς τη διατήρηση του βάρους σου ή την απώλεια κιλών που έχεις ανάγκη. 
 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Ίσως πάλι να χρειαστεί να εργαστείς περισσότερες ώρες για να καλύψεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει και σε κάνουν να χάνεις τον ύπνο σου, αφού αισθάνεσαι έντονη πίεση ώστε να τις φέρεις εις πέρας. Είναι πάλι πιθανό να χρειαστεί να επιμείνεις για να βελτιώσεις το εργασιακό κλίμα της ζωής σου, να φροντίσεις τη σχέση σου με συναδέλφους και συνεργάτες. Τέλος, προσπάθησε να μη φαίνεσαι αυτή την περίοδο, να περάσεις απαρατήρητος/η ώστε να μην τραβήξεις προς το μέρος σου τα φώτα που θα οδηγήσουν σε κριτική από τρίτους για το πρόσωπο σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...