παρακαλώ περιμένετε...
17.06.2019 έως 23.06.2019
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)
Η νέα εβδομάδα θέλει να δοκιμάσει την αντοχή σου απέναντι στη σιωπή, αφού καλείσαι να αντισταθείς σε κάποιες συζητήσεις που μπορεί να είναι πολύ βιαστικές και παρορμητικές και να σε οδηγήσουν σε συνειδητοποιήσεις που δε βασίζονται στην πραγματικότητα. Θα χρειαστεί να βουτήξεις τη γλώσσα στον εγκέφαλο πριν να μιλήσεις και να προσπαθήσεις να συγκρίνεις τις σημερινές καταστάσεις με τις εμπειρίες που κουβαλάς από το παρελθόν σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Καλό θα ήταν να ζητήσεις τη βοήθεια από ένα άτομο που έχει περάσει μία αντίστοιχη κατάσταση με τη δική σου, προσπαθώντας να δώσεις σάρκα και οστά σε μία μελλοντική εικόνα που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να αντιστέκεσαι να παρασυρθείς από μία προοπτική που ανοίγεται μπροστά σου και σε καλεί να βουτήξεις σε ένα πλάνο που μπορεί να μην έχει όρια και κανόνες, κάτι που σε αγχώνει αλλά ταυτόχρονα σε ιντριγκάρει ώστε να το ακολουθήσεις. Η μάχη ανάμεσα στα όρια και στην απόλυτη ελευθερία είναι μπροστά σου χωρίς να μπορείς να σταθείς μόνο στη μία όχθη του παραπάνω διλήμματος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...