παρακαλώ περιμένετε...
17.09.2018 έως 23.09.2018
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η προσήλωση σου προς μία κατεύθυνση που θεωρείς πως είναι ικανή να οδηγήσει τη ζωή σου σε νέα μονοπάτια είναι αρκετά μεγάλη και τη νέα εβδομάδα, αφού καλείσαι να λειτουργήσεις με υπευθυνότητα και αμεσότητα. Αυτό βέβαια σημαίνει πως έχεις εστιάσει το ενδιαφέρον σου σε έναν τομέα, εκεί που υπάρχουν εξελίξεις και πιθανότατα να είσαι σε θέση να λάβεις αρκετή ευχαρίστηση, αφού αντιλαμβάνεσαι πως δημιουργείς κάτι νέο για τη ζωή σου. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί να ενοχλείς κάποια τρίτα άτομα που βλέπουν πως τίθενται στο περιθώριο, μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι πως έχοντας στενέψει το οπτικό σου πεδίο, δεν είσαι σε θέση να παρατηρήσεις όσα συμβαίνουν στον περίγυρο.

 

Μάθε τα πάντα για την επαγγελματική σου ζωή. Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε όλες τις προοπτικές που έχεις για το χρήμα και την καριέρα σου. Κάλεσε στο 9011513420.

 

Προχωρώντας λοιπόν η εβδομάδα, καλό θα ήταν να αρχίσεις να κοιτάζεις και πίσω από την πλάτη σου, να εξετάζεις αν υπάρχει ο ίδιος ενθουσιασμός που υπήρχε στο ξεκίνημα της προσπάθειας που είναι σε εξέλιξη, να τεστάρεις τα αισθήματα της άλλης πλευράς και να θυμάσαι πως κάποιοι σε παρατηρούν και σε ζηλεύουν, γι αυτό και μπορούν να γίνουν απρόβλεπτοι.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 252 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...