παρακαλώ περιμένετε...
21.06.2021 έως 27.06.2021
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η νέα εβδομάδα θα σε βρει αντιμέτωπο/η με οικονομικά ζητήματα και με την ανάγκη να προχωρήσεις σε κάποιες κινήσεις εκκαθάρισης με συγγενικά σου πρόσωπα ώστε να κλείσουν τα ανοικτά μέτωπα. Ίσως να είναι καιρός να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις, να ασχοληθείς με τις βάσεις της προσωπικής σου διαβίωσης και να πάψεις να στηρίζεσαι στη βοήθεια ή στις υποσχέσεις για στήριξη από τρίτα πρόσωπα. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Ίσως να αποφασίσεις να διακόψεις τη σχέση σου με ένα άτομο που αντιλαμβάνεσαι πλέον πως η σχέση σου μαζί του δεν είναι αυτή που σε βοηθά να δεις καθαρά το μέλλον, να κατανοήσεις πως υπάρχουν βαθιές διαφορές στον τρόπο που σκέφτεστε, με αποτέλεσμα να έχετε απομακρυνθεί αρκετά πλέον μεταξύ σας. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να αναιρέσεις τις σκέψεις σου για μία εκδρομή, λόγω οικονομικών ζητημάτων που σε κρατούν δέσμιο/α του σπιτιού σου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να δεις εκ νέου τις δυνατότητες σου για να αποφασίσεις πως θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες διακοπές το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 261 μέλη.

γιορτάζουν οι: Έρωτας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...