παρακαλώ περιμένετε...
23.05.2022 έως 29.05.2022
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο μία προοπτική την οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις, μία πιθανότητα να κάνεις ένα σημαντικό βήμα στον επαγγελματικό τομέα και να ξεκολλήσεις από ένα περιβάλλον που σε πνίγει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η προοπτική ενός ταξιδιού αυτή την εποχή φαίνεται να σε κάνει να θέλεις να τολμήσεις να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου, αφού φαίνεται πως έχεις μπροστά σου μία πρόσκληση την οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις όσο απλά φανταζόσουν πως θα μπορούσες να πράξεις. Ίσως να είναι καιρός να αναθεωρήσεις τους στόχους που έχεις θέσει και να τολμήσεις να ονειρευτείς και πάλι, να βάλεις κάτω κάποια σχέδια που αναθεωρείς και να δεις κατά πόσο θα μπορούσαν να γίνουν πράξη. Ίσως πάλι να θεωρείς πως είναι καιρός να δοκιμάσεις να θέσεις σε πράξη το επαγγελματικό πλάνο που έχεις στο μυαλό σου και σε βάζει στη διαδικασία να εργαστείς ατομικά, που σε κάνει να φεύγεις από ένα περιβάλλον εργασίας που σε πιέζει και σε κάνει να χάνεις την υπομονή σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...