παρακαλώ περιμένετε...
18.10.2021 έως 24.10.2021
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η επαναφορά του Δία σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας μοιάζει να αποτελεί τον καταλύτη εξελίξεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι καιρός να ζητήσεις και να λάβεις απαντήσεις από ανθρώπους που με τους οποίους θέλεις να ξεκαθαρίσεις αν θα συνεχίσεις να έχεις επαφές.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μία σχέση που δεν καταφέρνει να προχωρήσει ομαλά παρακάτω, είναι καιρός να αφεθεί και να δοκιμάσεις να απελευθερωθείς από τα δεσμά της ή να τολμήσεις να μείνεις μόνος/η, όσο και αν κάτι τέτοιο σε αγχώνει. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να ζητήσεις περισσότερα εφόσον θεωρείς πως τα αξίζεις, και παράλληλα μπορείς να το αποδείξεις, αλλά να γνωρίζεις πως η άλλη πλευρά δεν είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσει το σκεπτικό σου. Αν είσαι διατεθειμένος/η να ρισκάρεις τόσο πολύ, τότε θα πρέπει να έχεις κατά νου πως αυτό μπορεί να σε οδηγήσει και σε αποτελέσματα που δεν είχες κατά νου, που δε θεωρούσες πως είναι πιθανά.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 236 μέλη.

γιορτάζουν οι: Άρτεμις, Γεράσιμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...