παρακαλώ περιμένετε...
25.05.2020 έως 31.05.2020
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στον εργασιακό τομέα τα οποία χρειάζεται να διαχειριστείς με σύνεση και προσοχή. Καλείσαι να προχωρήσεις σε συζητήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν δυσάρεστες, σε επαφές με ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σε στοχεύσουν και να ρίξουν ευθύνες πάνω σου τις οποίες θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να χρειαστεί να επενδύσεις αρκετό χρόνο σε καταστάσεις που απαιτούν προσήλωση από εσένα, που είναι σε θέση να σε στριμώξουν και να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να αφήνεις τον έλεγχο τους στα χέρια άλλων ανθρώπων. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να χρειαστεί να κρυφτείς για να αποφύγεις τα αδιάκριτα βλέμματα που υπάρχουν γύρω σου, ώστε να αξιολογήσεις μία γνωριμία ή μία εξέλιξη στην υπάρχουσα σχέση σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...