παρακαλώ περιμένετε...
23.09.2019 έως 29.09.2019
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Η νέα εβδομάδα σε αναγκάζει να περάσεις χρόνο με συγγενικά άτομα ή να βρίσκεσαι σε μία διαρκή αναταραχή αρκετών μετακινήσεων έχοντας την υποχρέωση να προλάβεις τα πάντα. Μπορεί κάτι τέτοιο να σε κάνει να διασκεδάζεις, να καταφέρνεις να βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι σου ή ένα σταθερό περιβάλλον από το οποίο προσπαθείς να αποδράσεις, αλλά την ίδια στιγμή σε καλεί να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν αρκετά έξοδα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Φρόντισε λοιπόν να θέσεις προτεραιότητες, γιατί μπορεί να επενδύεις σε αντικείμενα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία για τη ζωή σου. Προσπάθησε να εστιάσεις στον τομέα που βρίσκεται κάτω από μεταμόρφωση και ο οποίος αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγάλο σου στοίχημα. Δε χρειάζεται να περάσεις πολύ χρόνο με πρόσωπα που δεν είναι σε θέση να καταλάβουν αυτά που έχεις να τους πεις, αφού ένα μεγάλο μάθημα για εσένα αυτή την περίοδο είναι η σωστή κατανάλωση του χρόνου που διαθέτεις για κάθε κομμάτι της ζωής σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξανθίππη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...