παρακαλώ περιμένετε...
11.01.2021 έως 17.01.2021
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσουν να αποκτούν ταχύτητα και αμεσότητα, κάτι που σημαίνει πως καλείσαι να είσαι διαθέσιμος/η ώστε να αναλάβεις τις προκλήσεις ή να διαχειριστείς τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο σου. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί μία επαγγελματική ευκαιρία την οποία δεν μπορείς να χάσεις, την οποία καλείσαι να μην αγνοήσεις αφού θα μπορούσε να σου ανοίξει νέα μονοπάτια σκέψης και δράσης. Ίσως να είναι καιρός να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε ένα νέο ρόλο, να πιστέψεις πως μπορείς να κινητοποιήσεις και να εμπνεύσεις άλλους ώστε να σε ακολουθήσουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Ίσως πάλι να χρειαστεί να ρισκάρεις μιλώντας σε ένα ακροατήριο που δε σε γνωρίζει με στόχο να ακουστείς και να πάψεις να κρύβεσαι. Στον προσωπικό τομέα, η παραμονή σε μία σχέση που έχει χάσει τη σπιρτάδα της, είναι ένα σημάδι παράδοσης, γι’ αυτό και θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανανέωση της προσωπικής σου ζωής. Είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις αυτό που έχεις ή θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με την υπάρχουσα σχέση σου προσπαθώντας να τη βάλεις πάνω σε νέα βάση;.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 236 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αντώνης, Αντωνία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...