παρακαλώ περιμένετε...
17.09.2018 έως 23.09.2018
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Οι προκλήσεις συνεχίζονται να καταφθάνουν ακάθεκτες και τη νέα εβδομάδα, αφού θα κληθείς να δείξεις εμπιστοσύνη ή επιφυλακτικότητα απέναντι σε αυτό που λαμβάνει χώρα και είναι σε θέση να ταράξει τα δεδομένα της ζωής σου. Η στάση σου απέναντι στο άτομο που έχεις απέναντι σου μπορεί να προκαλέσει αρκετές συγκρούσεις με άτομα του περίγυρου σου, αφού μοιάζει σαν να έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις ένα μονοπάτι που έρχεται σε αντίθεση με πολλούς.

 

Μάθε τα πάντα για την επαγγελματική σου ζωή. Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε όλες τις προοπτικές που έχεις για το χρήμα και την καριέρα σου. Κάλεσε στο 9011513420.

 

Η ανάγκη σου όμως να κάνεις κάτι που θα σπάσει το κατεστημένο, που δείχνει πως εμπιστεύεσαι πλέον τον εαυτό σου ώστε να τον θέσεις στο τιμόνι του/ης οδηγού, μοιάζει να έρχεται από βαθιά μέσα σου. Αυτή η τάση βέβαια κρύβει και αρκετούς κινδύνους σύγκρουσης, αφού τα νεύρα είναι πλέον τεντωμένα και το παραμικρό μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να κάνεις επίδειξη δυνάμεων. Κάποιες φορές, αυτή η συμπεριφορά μπορεί να γίνει αρκετά άδικη και να σου δημιουργήσει ακόμα και ενοχές, γι αυτό φρόντισε να είσαι σε θέση να δικαιολογήσεις τις εκρήξεις σου, διαφορετικά μάθε να ζητάς συγγνώμη.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 252 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...