παρακαλώ περιμένετε...
25.09.2023 έως 01.10.2023
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τις προτεραιότητες σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν είναι καθόλου εύκολο να συνδυάσεις τις υποχρεώσεις σου με τον ελεύθερο χρόνο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να επανασχεδιάσεις το πλάνο μίας εκδρομής και να αναρωτηθείς αν έχεις την ευκαιρία να την κάνεις πράξη ή μήπως θα πιεστείς υπέρμετρα στη δουλειά σου εφόσον πραγματοποιήσεις το παραπάνω σχέδιο. Ίσως πάλι να χρειαστούν λεπτοί χειρισμοί σε μία κουβέντα με το/η σύντροφο σου για να επιλύσεις ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να συνεχίζει να υφίσταται χωρίς να κάνεις κάτι για αυτό, χωρίς να προσπαθήσεις να το εκλογικεύσεις ώστε να πάρει τη σωστή διάσταση. Τέλος, μπορεί να υπάρξουν κάποιες συνεννοήσεις με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος οι οποίες σε κάνουν να χάνεις την επαφή με τη βάση σου, σε αναγκάζουν να παραδεχτείς πως υπάρχουν συναισθηματικές παράμετροι που σε δυσκολεύουν να οδηγηθείς στις κατάλληλες αποφάσεις.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...