παρακαλώ περιμένετε...
06.02.2023 έως 12.02.2023
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα είναι αρκετά πιθανό να προκαλεί αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα σου, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι δύσκολο να παραμείνεις μέσα σε ένα πλαίσιο δραστηριοτήτων που σε βαραίνουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να επιδιώξεις να κάνεις ένα διάλειμμα από κάποιες δράσεις, να αποφύγεις να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που αντιλαμβάνεσαι πως μπορούν να σου χαλάσουν τη διάθεση. Ίσως πάλι να είναι καιρός να βάλεις σε τάξη τα θέματα της δουλειάς σου, να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που καταφέρνουν να διατηρούν στο προσκήνιο υποχρεώσεις τις οποίες θα ήθελες να αποφύγεις, τις οποίες δεν μπορείς να συνεχίσεις να φορτώνεσαι επειδή κάποιοι άλλοι αρνούνται να κάνουν τη δουλειά τους. Τέλος, θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με την υγεία σου, να φροντίσεις τον εαυτό σου και να αρνηθείς να αναλάβεις δράσεις που αντιλαμβάνεσαι πως θα είναι επιζήμιες προς την υγεία σου. Βάλε τον εαυτό σου σε πρώτη προτεραιότητα και σταμάτα να σπαταλιέσαι αριστερά και δεξιά.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παρθένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...