παρακαλώ περιμένετε...
19.04.2021 έως 25.04.2021
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού θα βρεθείς στο προσκήνιο κάποιων επαφών και κινήσεων που έχουν ως στόχο να αλλάξουν το ρόλο σου. Μπορεί να θελήσεις να εκφράσεις τις ενστάσεις και αντιρρήσεις σου, να γίνεις πιεστικός/η ως προς κάποιες καταστάσεις που θεωρείς πως θα πρέπει να αλλάξουν και να κινηθούν προς νέα κατεύθυνση. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να πάρεις στα χέρια σου τα πράγματα και να προθυμοποιηθείς να κινήσεις τα νήματα προς μία άλλη πορεία, αναλαμβάνοντας παράλληλα ένα ρίσκο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που καλείσαι να θυμάσαι είναι πως βγαίνεις μπροστά και αποφασίζεις να εκτεθείς, κάτι που σαφέστατα σημαίνει πως θα αποκτήσεις και αντιπάλους στη σκακιέρα πάνω στην οποία κινείσαι. Φρόντισε λοιπόν να διαφυλάξεις τα νώτα σου, να προσέξεις τις κινήσεις που κάνουν κάποια πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα σου γιατί μπορεί να λειτουργούν παρασκηνιακά και με στόχο να σε βλάψουν.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 252 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...