παρακαλώ περιμένετε...
03.10.2022 έως 09.10.2022
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με ανθρώπους που κινούνται γύρω σου και είναι καιρός να αποκτήσετε μία καλύτερη σχέση μεταξύ σας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ακούσεις την άλλη πλευρά και να πάψεις να στέκεσαι μόνο στις δικές σου απόψεις, να ανοίξεις το μυαλό σου στη διαφορετικότητα του άλλου ατόμου. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε συζητήσεις που σου φαντάζουν κάπως περίεργες και εκκεντρικές, να δυσκολεύεσαι να βρεις πατήματα μέσα σε ένα περιβάλλον εργασίας που σου φαίνεται κάπως αποστειρωμένο ή δυσνόητο. Παράλληλα, μπορεί να καλείσαι να παραμείνεις εγκλωβισμένος/η σε μία καθημερινότητα που σε πιέζει και δυσκολεύει, σε μία πραγματικότητα που είναι έξω από τα νερά σου, που δε σου επιτρέπει να μπορείς να σκεφτείς πιο ελεύθερα από όσο σε αφήνουν οι άνθρωποι που καθορίζουν τους κανόνες και θέτουν τα όρια.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διονύσης, Διονυσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...