παρακαλώ περιμένετε...
20.08.2018 έως 26.08.2018
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα θα σε δυσκολέψει στην προσπάθεια να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε μία πιο ανέμελη στάση απέναντι στα πράγματα και μία απαίτηση να λειτουργήσεις εντός καθορισμένου πλαισίου. Η επιστροφή του Άρη, ως ανάδρομου, στον Αιγόκερω μοιάζει να προκαλεί κάποιες αναταράξεις στον εργασιακό τομέα και να σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο θέματα με συναδέλφους και συνεργάτες. Ίσως πάλι να προκύπτουν επαγγελματικές εκκρεμότητες και να διαταράσσονται σχέσεις με άτομα που πρέπει να λύσετε τις διαφορές ανάμεσα σας. Την ίδια όμως στιγμή, θέλεις να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε διακοπές ή να ταξιδέψεις με στόχο να περάσεις όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας ή τις επαφές σου με άτομα εξουσίας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Το μυαλό και το σώμα φαίνεται να βρίσκονται σε σύγκρουση με στόχο να αντιληφθούν ποιο έχει την πρωτοκαθεδρία των αποφάσεων, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο να οδηγήσει σε οριστικό συμπέρασμα. Φρόντισε λοιπόν να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου και να στραφείς προς την κατεύθυνση που βλέπεις πως ταιριάζει με αυτό που πραγματικά είσαι.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...