παρακαλώ περιμένετε...
17.02.2020 έως 23.02.2020
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικού περιεχομένου και με κάποια χρήματα που οφείλεις ή σου οφείλονται. Προσπάθησε να βάλεις τις κατάλληλες προτεραιότητες, οι οποίες δε δημιουργούν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, γιατί μπορεί κάποια θέματα που σχετίζονται με τον χρηματικό τομέα να φέρουν αναστάτωση στη σχέση σου. Είναι καιρός να συμμαζέψεις τα ανοίγματα που έχεις κάνει, να κλείσεις οικονομικές τρύπες που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια σχετικά με το αύριο και να σκεφτείς κατά πόσο υπολογίζεις μέσα στα παραπάνω και το έτερο ήμισυ.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με την επένδυση χρόνου που κάνεις στον τομέα της καθημερινότητας και στο κατά πόσο αφήνεις το περιθώριο ώστε να μπορείς να κανονίσεις ένα ταξίδι που θα σε βοηθήσει να πάρεις απόσταση από τα θέματα που σε βαραίνουν σε καθημερινό επίπεδο. Στον επαγγελματικό τομέα, αν χρειάζεται να ασχοληθείς με κάτι νέο που προκύπτει, φρόντισε να γνωρίζεις πως δεν μπορείς να οδηγηθείς σε αποφάσεις, αφού δεν έχει διαμορφωθεί το ακριβές οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 246 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...