παρακαλώ περιμένετε...
10.08.2020 έως 16.08.2020
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας μπορεί να έχει εκπλήξεις και ανατροπές, να περιλαμβάνει κινήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα με τρόπο απότομο ή ακόμα και πιεστικό. Ίσως να δοκιμάζεις τις αντοχές κάποιων καταστάσεων που θα ήθελες να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να αλλάξουν σε κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουν όλοι μέχρι σήμερα, αφού έχεις αποφασίσει να λειτουργήσεις κάπως πιο επιθετικά και με γνώμονα την ανάληψη ρίσκου. Ίσως πάλι να έχεις κουραστεί να ακούς γελοίες δικαιολογίες και ανούσιες αποφάσεις τρίτων, και να οδηγείσαι σε μία έκρηξη την οποία μπορεί να μην είσαι σε θέση να ελέγξεις.

 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 

Η αλήθεια όμως είναι πως δεν μπορείς πλέον να συνεχίσεις να αποδέχεσαι κάποια γεγονότα, να χωνεύεις αποφάσεις τρίτων, να ακολουθείς προτροπές που σε βρίσκουν αντίθετο/η, με αποτέλεσμα να αποφασίζεις να επαναστατήσεις. Να θυμάσαι πως η αντίδραση σου δεν είναι η οριστική, απλά μπορεί να είναι μία μικρή έκρηξη με στόχο να επισημάνεις πως κάποια θέματα δεν έχουν μπει στη σειρά που θα ήθελες να βρίσκονται.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 


 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...