παρακαλώ περιμένετε...
22.07.2019 έως 28.07.2019
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου τις όποιες σκέψεις κάνεις και σε κρατούν δέσμιο/α σε ένα παρόν που δε συνδέεται με το μέλλον που έχεις στο μυαλό σου. Από τη μία πλευρά, χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις μέσα στο μυαλό σου τις καταστάσεις που σε έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο και να το αποδεχτείς, να συμβιβαστείς μαζί του και ίσως να παραδεχτείς πως βγαίνεις ηττημένος/η από αυτή τη μάχη.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Είναι προτιμότερο να αναδείξεις τη θνητότητα σου, παρά να συνεχίσεις να παλεύεις να αποδείξεις πως μπορείς να ελέγξεις τους πάντες και τα πάντα, αφού με αυτή τη διαδικασία χάνεις την ευκαιρία να επενδύσεις περισσότερο χρόνο προς την κατεύθυνση που πραγματικά σε ενδιαφέρει. Αν αυτή η κατεύθυνση αφορά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τότε από το τέλος της εβδομάδας έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση σας. Αν όμως η προσπάθεια σου έχει να κάνει με το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα, τότε φρόντισε να ανοίξεις το βήμα σου και να κάνεις κινήσεις που δείχνουν πως είσαι αποφασισμένος/η να τολμήσεις κάτι που μπορεί να φαντάζει αρκετά αισιόδοξο σενάριο.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...