παρακαλώ περιμένετε...
26.10.2020 έως 01.11.2020
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να δοκιμάσει την ικανότητα σου να μιλήσεις, να εκφράσεις ανοικτά τις αντιρρήσεις και τα παράπονα σου έχοντας όμως την υποχρέωση να βαδίσεις πάνω στη βάση μίας ξεκάθαρης επιχειρηματολογίας. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχεις κουραστεί, να έχεις φτάσει στα όρια των σωματικών και πνευματικών σου αντοχών, να μην είσαι σε θέση να συνεχίσεις να κινείσαι με τρόπο που καθορίζουν άλλοι. Κάτι τέτοιο σε κάνει έτοιμο/η να αντιδράσεις σε κάθε πιθανό ερέθισμα που θα λάβεις από το περιβάλλον σου, να αντιδράσεις επειδή έχεις συσσωρεύσει πολύ θυμό μέσα σου. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Προσπάθησε να αποφύγεις τέτοιου είδους εξάρσεις και εκρήξεις, να παραμείνεις προσηλωμένος/η στο στόχο σου, να διαθέτεις καθαρό μυαλό και να δώσεις απαντήσεις μόνο στα ερωτήματα που δέχεσαι και όχι σε όσα κουβαλάς εσύ μέσα στο μυαλό σου. Στον τομέα των μετακινήσεων, προσπάθησε να τις περιορίσεις γιατί χάνεις αρκετό χρόνο σε κινήσεις που τελικά δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό όφελος στη ζωή σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...