παρακαλώ περιμένετε...
27.05.2024 έως 02.06.2024
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να ανοίξεις το κουτί με τις σκέψεις και τις προθέσεις σου, να γίνεις άμεσος/η απέναντι σε περιστάσεις στις οποίες μπορεί να λειτουργήσεις προκλητικά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό που χρειάζεται να πράξεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και να δηλώσεις την παρουσία σου, ανεξάρτητα αν κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει τριβές στη σχέση σου με πρόσωπα της δουλειάς ή της οικογένειας σου. Μπορεί να αντιληφθείς πως ο χρόνος δεν είναι πλέον σύμμαχος και είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε κινήσεις που δείχνουν ετοιμότητα για να αναλάβεις ευθύνες ή να προκαλέσεις τριγμούς εξέλιξης. Ίσως πάλι να χρειαστεί να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου, αφού καλείσαι να φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και οι οποίες μπορεί να σε κρατούν σε απόσταση από το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που είναι σε θέση να δημιουργήσει έντονες και δύσκολες συζητήσεις μέσα στο περιβάλλον σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...