παρακαλώ περιμένετε...
24.06.2019 έως 30.06.2019
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα έχει ως σκοπό να σε αποσπάσει από το στενό πλαίσιο που κινείσαι, αφού έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία απόδραση σε έναν τόπο που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα που σε βοηθούν ώστε να βλέπεις τη ζωή μέσα από μία περισσότερο αισιόδοξη πλευρά. Τόλμησε να κάνεις πράξη αυτή την εκδρομή, να σπάσεις τη μονοτονία της καθημερινότητας σου, να αλλάξεις τη ροή των δραστηριοτήτων σου, με στόχο να νιώσεις πως υπάρχουν ευκαιρίες στη ζωή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Προσπάθησε να ανοίξεις τα αυτιά σου στις προτάσεις που υπάρχουν εκεί έξω και αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και σε βοηθούν να αντιληφθείς πως έχεις προσωπική αξία και μπορείς να την αξιοποιήσεις. Φρόντισε να επιλύσεις θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία καταφέρνουν να βαραίνουν το κλίμα της ζωής σου, ακόμα και μέσα από πράξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ριψοκίνδυνες. Γενικότερα, τόλμησε να λειτουργήσεις με τρόπο που δημιουργεί μία τομή στην υπάρχουσα δομή της ζωής σου, αφού υπάρχουν ευκαιρίες μπροστά σου και καλείσαι να τις πιάσεις από τα μαλλιά.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 273 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...