παρακαλώ περιμένετε...
19.08.2019 έως 25.08.2019
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη να στρέψεις ακόμα περισσότερο την προσοχή σου σε θέματα επαγγελματικού και οικογενειακού ενδιαφέροντος, αφού οι ξέγνοιαστες εποχές μοιάζουν να έχουν φτάσει στο τέλος τους.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να μην έχεις την ευκαιρία να παρατείνεις την απουσία σου από τη δουλειά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να βουτήξεις απευθείας στα βαθιά και να ασχοληθείς με θέματα που είχες αφήσει για λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Ίσως να χρειάζεται να επενδύσεις ακόμα περισσότερο σε μία καινούργια επαγγελματική πρόκληση που υπάρχει μπροστά σου και σου ζητά να αποδείξεις πως έχεις την ικανότητα να τη φέρεις εις πέρας. Ίσως πάλι να έχεις αποφασίσει με πάσα βεβαιότητα για το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή και να χρειάζεται να ασχοληθείς με θέματα που μοιάζουν μικρά, αλλά την ίδια στιγμή εμπεριέχουν αρκετή δόση ουσίας. Αυτό που καλείσαι να έχεις κατά νου είναι πως ο χρόνος ξεκίνησε να τρέχει και δεν έχεις την πολυτέλεια να παραμένεις χαλαρός/η στην καρέκλα σου.

 

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...