παρακαλώ περιμένετε...
11.01.2021 έως 17.01.2021
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα θα προκαλέσει αρκετές συζητήσεις γύρω σου, οι οποίες σε καλούν να διασαφηνίσεις κατά πόσο μπορείς να συμμετάσχεις σε αυτές ή δεν εμπιστεύεσαι τα άτομα που τις προκαλούν. Ίσως να θελήσεις να διαχωρίσεις τη θέση σου από τις αποφάσεις που λαμβάνονται, να προσπαθήσεις να διαφοροποιηθείς και να θελήσεις να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου, χωρίς να σε απασχολεί κατά πόσο μία τέτοια στάση μπορεί να σε βάζει στο περιθώριο. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να λειτουργήσεις με έναν τρόπο που δε συμπλέει με όσα σου λένε να κάνεις, να ακολουθήσεις το δικό σου μοντέλο διαβίωσης και να θέσεις τις προτεραιότητες σου όπως γνωρίζεις να το κάνεις πράξη. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Στον τομέα της υγείας σου, προσπάθησε να εστιάσεις στη διατροφή σου και να είσαι ανοικτός/η σε προτάσεις που διαφοροποιούν τις συνήθειες σου. Μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσεις κάποιες διαφορετικές θεραπείες με στόχο να εξετάσεις κατά πόσο είναι συμβατές με τον οργανισμό σου, κατά πόσο μπορείς να δεις τη βελτίωση που επιδιώκεις μέσα από αυτές. Τέλος, φρόντισε να εντάξεις αθλητικές δραστηριότητες στη ζωή σου, αν θέλεις να βρεις έναν τρόπο να ξεσπάς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 236 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αντώνης, Αντωνία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...