παρακαλώ περιμένετε...
19.10.2020 έως 25.10.2020
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να δοκιμάζει τα όρια των διαπροσωπικών σου σχέσεων, να τεστάρει κατά πόσο Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να δημιουργεί αναστάτωση στον τομέα της καθημερινότητας, κυρίως μέσω ανατροπών και νέων δεδομένων όσον αφορά τον εργασιακό τομέα. Οι αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα θα προκαλέσουν πονοκέφαλο και θα σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως γίνεσαι έρμαιο των διαθέσεων τρίτων, πως δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και αυτό σε αγχώνει και σε θυμώνει κάποιες φορές. Προσπάθησε να εξηγήσεις αυτό το γεγονός σε ένα άτομο που είναι σε θέση να σε καταλάβει και να προσπαθήσει να βρείτε μία από κοινού λύση, ώστε να πάψεις να αισθάνεσαι πως είσαι εκτός του συστήματος, πως δεν έχεις λόγο στις εξελίξεις που προκύπτουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Στον ερωτικό τομέα, αν ζεις στο σκοτάδι, αν βιώνεις μία κατάσταση που δεν μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να γίνει φανερή στους γύρω σου, τότε πρόσεξε τις κουβέντες που κάνεις με πρόσωπα του κύκλου σου γιατί μπορεί να φανερώσεις κατά λάθος κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 224 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...