παρακαλώ περιμένετε...
05.06.2023 έως 11.06.2023
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα σε βάζει στη διαδικασία να προσπαθήσεις να αποδράσεις από την επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα σου, να θελήσεις να σπάσεις αυτή τη ρουτίνα που σε στεγνώνει.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό δε σημαίνει πως έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου, πως θα χρειαστεί να συναναστραφείς πρόσωπα που δεν μπορείς να αποδεχτείς και απλά τους επιτρέπεις να υπάρχουν στη ζωή σου. Αυτό όμως μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεις χρονικά παράθυρα κατά τη διάρκεια των οποίων ασχολείσαι με αυτό που σε ενδιαφέρει και χαλαρώνει, πως επιζητάς ευκαιρίες για να αποδράσεις από την πόλη και να βρεθείς στην ύπαιθρο, πως καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που σε βοηθούν να ταξιδεύεις έστω και νοητικά. Τέλος, αν βρίσκεσαι σε μία περίοδο που ασχολείσαι εντατικά με την εκπαίδευση σου, τότε θα χρειαστεί να είσαι αρκετά συγκεντρωμένος/η ώστε να καταφέρεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία αυτό που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...