παρακαλώ περιμένετε...
28.11.2022 έως 04.12.2022
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει μπροστά στην προοπτική ουσιαστικών συζητήσεων και δράσεων που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να αποδείξεις κατά πόσο είσαι σίγουρος/η για τη σχέση σου, να εκφράσεις τις σκέψεις σου σχετικά με το μέλλον αυτής και αν βλέπεις να υπάρχουν προοπτικές. Μία συζήτηση που έχει μείνει στη μέση είναι καλό να συνεχιστεί και να προσπαθήσεις να φέρεις στην επιφάνεια τις δικές σου σκέψεις και προτάσεις για να μπορέσετε να επιλύσετε προβλήματα που μπορεί να στηρίζονται σε επιφανειακές καταστάσεις. Ίσως πάλι να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου και να προσπαθήσετε να βρείτε ένα σημείο σύνδεσης ανάμεσα σας για να εξετάσετε κατά πόσο είναι εφικτό να πιάσετε και πάλι το νήμα από το σημείο που το είχατε αφήσει στο παρελθόν. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με πολλές παράλληλες δράσεις, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος/η για να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες για να μπορέσεις να εστιάσεις σε ό,τι πραγματικά έχει ενδιαφέρον για εσένα από εδώ και πέρα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρέας, Ανδριανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...