παρακαλώ περιμένετε...
17.02.2020 έως 23.02.2020
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Η νέα εβδομάδα χρειάζεται προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου, αφού είναι αρκετά πιθανό να προκύπτουν ενέργειες που σε αποσυντονίζουν και σε μπερδεύουν. Θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός/η με ζητήματα που εμπεριέχουν την έννοια της οικονομικής επένδυσης και να προσέξεις να μην ανοιχτείς πέρα από όσο αντέχεις. Κάποιες ανάγκες που έρχονται στην επιφάνεια είναι πιθανό να μην είναι πραγματικές και να χρειάζεται να αξιολογήσεις προσεκτικά αυτά που έρχονται στην επιφάνεια.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να προσπαθούν να σε επηρεάσουν με στόχο να χάσεις τον πραγματικό σου στόχο και να βρεθείς σε μονοπάτια που δεν έχουν ξεκάθαρο στόχο. Σε ένα περισσότερο πρακτικό επίπεδο, υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν συζητήσεις και προοπτικές αλλαγής του επαγγελματικού σου στάτους, μέσα από εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Προσπάθησε να δεις το θέμα μέσα από μία εικόνα που δε βασίζεται μόνο στο χρηματικό σκέλος, αφού αυτό που μετράει είναι να βλέπεις μέλλον και όχι τον εγκλωβισμό σου σε ένα παρόν που μπορεί να γίνει βαρύ.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 199 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...