παρακαλώ περιμένετε...
02.08.2021 έως 08.08.2021
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά και να καταφέρεις να επιλύσεις πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σου. Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με συγγενικά σου πρόσωπα ώστε να βοηθήσεις με τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, κάτι που βέβαια δεν είναι και πολύ εύκολο αφού μπορεί να εμπλακείς σε θέματα που θα ήθελες να αποφύγεις. Ίσως πάλι να προκύπτουν επαγγελματικές μετακινήσεις τις οποίες θα ήθελες να αποφύγεις, να χρειαστεί να μετακινηθείς σε μέρη που έχουν αρκετό κόσμο ή που καλείσαι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σε ζορίζουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Σε κάθε περίπτωση η νέα εβδομάδα φαίνεται να μη σε βοηθά να ζήσεις όσο ανέμελα θα ήθελες, γι’ αυτό χρειάζεται να ανακαλύψεις τρόπους για να σπάσεις αυτή την κατάσταση, κυρίως μέσα από το διάβασμα ενός βιβλίου, το χρόνο που θα περάσεις στο σπίτι σου μακριά από τους θορύβους ή μέσω των σχεδίων που καταστρώνεις για μία εκδρομή που έχεις ανάγκη.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευδοκία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...