παρακαλώ περιμένετε...
17.09.2018 έως 23.09.2018
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Οι αναταράξεις στον τομέα της καθημερινότητας, ιδιαίτερα όταν χρειάζεται να επικοινωνήσεις κάποια θέματα με άτομα που συναναστρέφεσαι αλλά φαίνεται να μιλάτε πλέον μία διαφορετική γλώσσα, συνεχίζονται και τη νέα εβδομάδα. Αν θέλεις να κοπάσει αυτός ο θόρυβος, να πέσουν οι τόνοι, να γίνουν αντιληπτές οι προθέσεις σου από την άλλη πλευρά, τότε θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να επιτρέψεις στο χρόνο να γιατρέψει τις διαφορές που έχουν προκύψει.

 

Μάθε τα πάντα για την επαγγελματική σου ζωή. Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε όλες τις προοπτικές που έχεις για το χρήμα και την καριέρα σου. Κάλεσε στο 9011513420.

 

Παράλληλα όμως θα πρέπει να μάθεις να ακούς και την άλλη πλευρά, να προσπαθήσεις να φορέσεις τα ρούχα του  ανθρώπου που βρίσκεται δίπλα ή απέναντι σου και να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα μέσα από τη δική του οπτική. Αυτό βέβαια μπορεί  να σημαίνει πως αποφασίζεις να επενδύσεις σε μία είδους εκπαίδευση σχετικά με τη συνεννόηση σου  με τους άλλους γύρω σου, αφού θα πρέπει να κατανοήσεις πως δεν είναι απαραίτητο να φταίνε πάντα οι άλλοι, αλλά ίσως να είναι καιρός να εκσυγχρονίσεις το μυαλό σου στη βάση των νέων δεδομένων της ζωής σου.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 252 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...