παρακαλώ περιμένετε...
12.04.2021 έως 18.04.2021
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να παίξει με την έννοια του ρίσκου, να σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις πιθανότητες της επιτυχίας σε μία προσπάθεια που απαιτεί και αρκετή δόση τύχης. Μπορεί να ρισκάρεις πολλά και να εστιάσεις στην πιθανότητα μίας νέας σχέσης με ένα άτομο που δεν είναι εύκολο να μπει σε καλούπια, που δεν αποτελεί μία από τις πιο εύκολες περιπτώσεις. Ίσως όμως να έχεις αποφασίσει να τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση που αν έχει θετικό αποτέλεσμα, θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Συνεχίζεις να σχεδιάζεις τη ζωή σου πάνω στις αλλαγές που έλαβαν χώρα πριν από περίπου τέσσερις μήνες και κατανοείς πως βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική του να προχωρήσεις σε τομές που δεν είναι δεδομένες για όλους. Ίσως πάλι να προχωρά η υπάρχουσα σχέση παρακάτω και η απόκτηση ενός παιδιού να είναι κάτι που λαμβάνει σάρκα και οστά, κάτι που θα μπορούσε να προκύψει χωρίς να το έχεις σχεδιάσει και να ανατρέπει αρκετές από τις σκέψεις που έκανες μέχρι σήμερα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 254 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...