παρακαλώ περιμένετε...
27.11.2023 έως 03.12.2023
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στο κάδρο των εξελίξεων, καθώς είσαι σε μία φάση στην οποία θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως να θελήσεις να απομακρυνθείς από μία κατάσταση που σου έχει φορτωθεί και την οποία καλείσαι να ακολουθήσεις χωρίς να έχεις περιθώρια επιλογών. Θα θελήσεις όμως να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου, να δηλώσεις την παρουσία σου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή την ανάγκη σου να απομακρυνθείς αφού θεωρείς πως δεν ταιριάζεις στο συγκεκριμένο πλαίσιο και δεν προσφέρεις κάτι το ουσιαστικό. Ίσως πάλι να εγείρεις ενστάσεις στο καινούργιο σου επαγγελματικό περιβάλλον και να θελήσεις να προτείνεις κάποια διαφορετική αντιμετώπιση των καταστάσεων, βασιζόμενος/η στην εμπιστοσύνη που δείχνεις στον εαυτό σου. Τέλος, είναι καιρός να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς μία νέα γνωριμία που έχει προκύψει και κατά πόσο μπορείς να βασιστείς στο συγκεκριμένο πρόσωπο σε βάθος χρόνου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...