παρακαλώ περιμένετε...
03.08.2020 έως 09.08.2020
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι εξαιρετικά χρήσιμο ώστε να μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία γνωριμία που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, να σου ανοίξει δρόμους τους οποίους δεν έχεις φανταστεί. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι σε σημαντικές συζητήσεις σχετικά με το επαγγελματικό σου μέλλον, να συζητάς μία καινούργια συνεργασία η οποία μοιάζει να σε οδηγεί σε ένα νέο μονοπάτι καριέρας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Στον προσωπικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις τα θέματα που έχουν προκύψει στη σχέση σου, να λάβεις απαντήσεις από το άτομο που βρίσκεται απέναντι σου και θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως δεν είστε αντίπαλοι, αλλά σύμμαχοι σε μία προσπάθεια να ξεπεραστούν τα εμπόδια που βασίζονται κατά κύριο λόγο στην αδυναμία σας να επικοινωνήσετε. Προσπάθησε να ακούσεις τα λεγόμενα της άλλης πλευράς και να μη μένεις δέσμιος/α στις δικές σου απόψεις, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα έρθεις κοντά με άτομα που παρουσιάζουν ευκαιρίες για τη ζωή σου.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 


 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 267 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...