παρακαλώ περιμένετε...
23.05.2022 έως 29.05.2022
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει ένα νέο άνεμο αισιοδοξίας στη ζωή σου, αφού θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και να μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Έχεις την ανάγκη να βγεις έξω και να ζήσεις σε αρμονία με τους ανθρώπους σου, να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ ή να αποφασίσεις να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου εντάσσοντας στη ζωή σου και καινούργιες δραστηριότητες. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως αποφασίζεις να κάνεις γνωριμίες, να φλερτάρεις και να αναμιχθείς με κόσμο που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν προσέγγιζες. Ίσως πάλι να θελήσεις να περάσεις χρόνο με τα παιδιά σου, να πάρεις μέρος σε δραστηριότητες μαζί τους, να έρθεις πιο κοντά στον τρόπο σκέψης και δράσης τους, θέλοντας να δεις και τα δικά σου προβλήματα μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Στον τομέα της δουλειάς σου, προσπάθησε να είσαι ανοικτόμυαλος/η και να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που λειτουργούν με μονοδιάστατα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...