παρακαλώ περιμένετε...
14.10.2019 έως 20.10.2019
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Η νέα εβδομάδα μοιάζει με μία εσωτερική μάχη ανάμεσα στο κοινωνικό κομμάτι του εαυτού σου και την εσωστρέφεια σου. Από τη μία πλευρά, η συνεχιζόμενη έκθεση σου μπορεί να αποτελεί την ιδανική ευκαιρία ώστε να κοιτάζεις το αύριο με μεγάλη αισιοδοξία, να βρίσκεσαι μέσα σε περιβάλλοντα που σε βοηθούν να προγραμματίζεις το μέλλον και να έχεις μπροστά σου ανοικτό ορίζοντα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει πιθανότητα να ρίχνεις το βάρος σου σε αυτές τις δραστηριότητες και να ξεχνάς άλλα κομμάτια της ζωής σου που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή. Αν λοιπόν προκύψουν θέματα στη σχέση σου, τότε φρόντισε να είσαι ανοικτός/η στην κριτική και το διάλογο, να ανοίξεις τα αυτιά σου και να ακούσεις προσεκτικά κάποια λεγόμενα που μπορεί να ενοχλούν, αλλά έχουν βάση. Βρίσκεσαι σε μία περίοδο που θα χρειαστεί να απομακρυνθείς από πρακτικές που τελικά δε σου προσφέρουν το κέρδος που είχες κατά νου, οπότε προσπάθησε να λάβεις σοβαρά τη γνώμη κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σου και προσπαθούν να σε προειδοποιήσουν για πιθανούς κινδύνους.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...