παρακαλώ περιμένετε...
01.06.2020 έως 07.06.2020
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Η νέα εβδομάδα φέρνει εξελίξεις σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, αφού θα βρεθείς μπροστά από ζητήματα που δείχνουν την ανάγκη απόφασης σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σου. Η σύγκριση με το παρελθόν είναι παρούσα και μπορεί να χρειαστεί να βιώσεις κάποια κατάσταση που θεωρούσες πως είχε ξεχαστεί ώστε να λάβεις μαθήματα τα οποία είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για το μέλλον σου. Μπορεί να επανέρχεται στη ζωή σου ένα άτομο από τα παλιά και να συνειδητοποιείς πως δεν έχει κλείσει ο κύκλος, πως υπάρχουν ανοικτά ζητήματα που καλείστε να κλείσετε αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να πάψεις να ζεις με διλήμματα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν ξεκινά κάποια νέα σχέση με μία γνωριμία που έκανες τον τελευταίο καιρό, καλό θα ήταν να εξετάσεις αν το άτομο που έχεις απέναντι σου είναι ξεκάθαρο ή κουβαλά μαζί τους μνήμες και εικόνες από το παρελθόν του. Στον επαγγελματικό τομέα, δείξε επιφυλακτικότητα σε προσεγγίσεις από άτομα που δουλεύετε μαζί, αφού μπορεί να έχουν στο μυαλό τους κάποια σχέδια τα οποία δε γνωρίζεις και θα μπορούσαν να γυρίσουν εναντίον σου.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 218 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...