παρακαλώ περιμένετε...
29.11.2021 έως 05.12.2021
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Τι θα έλεγες να αρχίσεις να βγαίνεις από τη φωλιά σου ώστε να κάνεις την παρουσία σου αισθητή; Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως έχεις την ευκαιρία να ακουστείς και πάλι, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να δεχτείς ενστάσεις, εντάσεις και εναντιώσεις από τρίτους απέναντι στα λεγόμενα σου;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η νέα εβδομάδα σε προετοιμάζει ώστε να αναλάβεις δράση, να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου οφείλονται ή να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου, δίνοντας τέλος σε μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας έκανες στην άκρη για χάρη τρίτων. Μπορεί πάλι να έχεις ολοκληρώσει την περίοδο ενδοσκόπησης και περισυλλογής που έλαβε χώρα τον τελευταίο καιρό και να βγαίνεις και πάλι μπροστά ώστε να εκφράσεις τα συμπεράσματα σου, να τολμήσεις να μιλήσεις για αλλαγές που είναι σε θέση να ταρακουνήσουν έντονα τα λιμνάζοντα ύδατα της ζωής σου. Να θυμάσαι πως η μπάλα περνά στα χέρια σου και είναι καιρός να κάνεις κάτι με αυτή.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 189 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...