παρακαλώ περιμένετε...
22.07.2024 έως 28.07.2024
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα θα συνεχίσει να σε τροφοδοτεί με δύσκολες σκέψεις και εκφράσεις, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν αρκετές περιστάσεις στις οποίες συγκρατείσαι ώστε να αποφύγεις να έρθεις σε ανοικτή ρήξη με ανθρώπους που στέκονται απέναντι σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως τρομάζεις κάποιες φορές από τις λύσεις που βρίσκεις και οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επαναστατικές απέναντι στις αποφάσεις που έχεις λάβει μέχρι σήμερα και τις υποσχέσεις που έχεις δώσει σε άτομα που παραμένουν κοντά σου. Ίσως πάλι να αναγνωρίζεις πως είσαι κοντά στο να αναλάβεις προσωπική δράση στον επαγγελματικό τομέα ώστε να κινήσεις τις διαδικασίες προς την κατεύθυνση που έχεις στο μυαλό σου, ώστε να παρακινήσεις και τρίτους να σε ακολουθήσουν σε ένα σχέδιο που μπορεί να μοιάζει ιδιαίτερα φιλόδοξο και ανατρεπτικό σε όσα έχουν λάβει χώρα μέχρι σήμερα. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να δράσεις και να σταματήσεις απλά να μιλάς ή να σκέφτεσαι.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 259 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...