παρακαλώ περιμένετε...
18.10.2021 έως 24.10.2021
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να είναι αποφασιστικής σημασίας σχετικά με θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού σε καλεί να λύσεις τις αμφιβολίες που συνεχίζεις να κουβαλάς μαζί σου. Είναι καιρός να πάψεις να ζεις μέσα σε μία ασάφεια και ανασφάλεια, να προσπαθείς να γίνεις υποστηρικτικός/η για τρίτους, από τη στιγμή που δεν είσαι καλά εσύ ο/η ίδιος/α με τον εαυτό σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι να δυναμώσεις το τον οργανισμό σου, να φροντίσεις τον εαυτό σου, να περιποιηθείς κάποιες ανάγκες σου και μετά να στρέψεις το ενδιαφέρον σου προς ανθρώπους που ζητούν τη στήριξη σου. Στον εργασιακό τομέα, υπάρχουν εξελίξεις οι οποίες όμως μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς τις είχες φανταστεί, οπότε προσπάθησε να ενταχθείς μέσα στο πλαίσιο που δημιουργείται, φροντίζοντας να κερδίσεις χρόνο μέχρι τη χρονική στιγμή που θα είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις στην υλοποίηση των προσωπικών σου σχεδίων. Μη βιαστείς να κάνεις κάποια κίνηση που θα θέσει σε κίνδυνο τα οικονομικά σου.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 236 μέλη.

γιορτάζουν οι: Άρτεμις, Γεράσιμος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...