παρακαλώ περιμένετε...
14.10.2019 έως 20.10.2019
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να προκαλεί κάποιες αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου, κυρίως μέσα από ειδήσεις και συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα και σε κάνουν να βλέπεις μία πιθανή ανατροπή στο πρόγραμμα σου. Η προοπτική μίας εκδρομής είναι κάτι που δεν μπορείς να αποκλείσεις, ένα γεγονός που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από μία καθημερινή ρουτίνα που έχει αρχίσει να γίνεται επώδυνη για τις προσωπικές σου αντοχές.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Σαφώς και δεν μπορείς να αγνοήσεις πως έχεις ανάγκη από μία συγκεκριμένη ροή καθημερινότητας η οποία σε βοηθά να διατηρείς και τα οικονομικά σου σε τάξη, αλλά την ίδια στιγμή αισθάνεσαι πως φθείρεσαι σωματικά και πνευματικά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν πάλι φτάσουν στα αυτιά σου νέα που σε κάνουν να θέλεις να αφήσεις στην άκρη ότι γνώριμο έχεις στη ζωή σου και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, τότε προσπάθησε να αξιολογήσεις αυτά τα στοιχεία, αποφεύγοντας να προχωρήσεις σε μία βιαστική απάντηση από την πλευρά σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λουκιανός, Μαργαρίτα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...