παρακαλώ περιμένετε...
17.06.2019 έως 23.06.2019
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
Η νέα εβδομάδα θα σου προσφέρει την ευκαιρία να φέρεις σε επαφή τις φοβίες σου σε σχέση με την πραγματικότητα που υπάρχει γύρω σου. Η παραπάνω πρόταση θα μπορούσε να έχει πολλές προεκτάσεις, να είναι σε θέση να βελτιώσει αρκετά δυσλειτουργικά κομμάτια της επικοινωνίας σου με τον κόσμο γύρω σου. Θα χρειαστεί να γίνεις εξαιρετικά σαφής ως προς τις διαθέσεις και προθέσεις σου, να εκφράσεις τα συναισθήματα σου χωρίς να φοβάσαι μήπως θα λάβεις απαντήσεις που δεν αρμόζουν σε αυτά που θα άντεχες να ακούσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Είναι καιρός να σπάσεις τον πάγο στον τρόπο που θα μιλήσεις σε πρόσωπα του κύκλου σου, να έρθεις πιο κοντά με εκείνα ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως καταρχάς θα αναμετρηθείς με το φόβο σου σχετικά με την απόκριση που θα έχουν απέναντι σου. Ίσως πάλι να είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή, αφήνοντας όμως στο περιθώριο πρακτικές του παρελθόντος που δεν έχουν πλέον καμία θέση στο νέο μοντέλο της ζωής σου. Είσαι όμως έτοιμος/η να προχωρήσεις σε τέτοιου είδους τομές;

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 242 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παϊσιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...