παρακαλώ περιμένετε...
13.07.2020 έως 19.07.2020
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να προσθέτει ταχύτητα και αμεσότητα στις αντιδράσεις σου, θέλοντας να σου τονίσει πως δεν μπορείς να παραμείνεις αδρανής μπροστά στις εξελίξεις. Καλείσαι να διαχειριστείς με προσεκτικό τρόπο τα οικονομικά σου ανοίγματα και να φροντίσεις να συμμαζέψεις κάποια έξοδα που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Ίσως να έχει φτάσει η ώρα που θα χρειαστεί να πάψεις να ρισκάρεις τόσο πολύ, να λειτουργείς χωρίς να έχεις κατά νου την έννοια του τζόγου και του κινδύνου, αφού σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά στον κίνδυνο του να μην μπορείς να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Στον προσωπικό τομέα, καλείσαι να διαχειριστείς με αποφασιστικότητα το επόμενο βήμα στη σχέση σου και να πάψεις να κρύβεσαι. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό από αυτό που σου προσφέρεται, τότε πρέπει να το εκφράσεις και να είσαι ανοικτός/η στο να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις. Αν πάλι βρίσκεσαι μπροστά σε αποφάσεις άλλων που δεν αλλάζουν, τότε δεν έχει νόημα να παλεύεις να τα βάλεις με τη φαινομενική αδικία.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...