παρακαλώ περιμένετε...
12.08.2019 έως 18.08.2019
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα σε προτρέπει να ασχοληθείς με θέματα της καθημερινότητας σου και να λύσεις προβλήματα που δε σου επιτρέπουν να ζήσεις σύμφωνα με τις δικές σου προτεραιότητες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα βρεις το χρόνο ώστε να ξεκουραστείς και να αφήσεις στην άκρη τις εργασιακές υποχρεώσεις και τις επαγγελματικές δυσκολίες που έχουν συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό στο μυαλό σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να σπάσεις τη μονοτονία της ζωής σου προχωρώντας σε μία εκδρομή προς έναν τόπο που μπορεί να είναι γνώριμος, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι και σε θέση να σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις. Αυτό που θα πρέπει όμως να θυμάσαι είναι πως υπάρχει και το θέμα της υγείας σου, το οποίο δεν μπορείς να αφήνεις στην άκρη. Καλείσαι να ελέγξεις τις σωματικές σου αντοχές και να φροντίσεις να καθαρίσεις το μυαλό σου από σκέψεις που λειτουργούν με τοξικό τρόπο, γιατί χρειάζεσαι έντονα μία απομάκρυνση των τοξικών σκέψεων που υπάρχουν στη σκέψη σου τον τελευταίο καιρό.

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...