παρακαλώ περιμένετε...
01.03.2021 έως 07.03.2021
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως είναι καιρός να κάνεις κάποιες κινήσεις εκκαθάρισης σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αφού έχεις καθυστερήσει να λάβεις αποφάσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στα μέσα της εβδομάδας θα φέρει μία δόση αναστάτωση στο σπίτι ή στο εργασιακό περιβάλλον, αφού υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συζήτηση και άμεση αντιμετώπιση.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Κάποια προβλήματα στη σχέση σου θα γίνουν αφορμές ώστε να μιλήσεις γενικότερα για τη ζωή σου και να εκφράσεις παράπονα που κρατάς μέσα σου αρκετό καιρό. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου ανατεθούν δουλειές από ανθρώπους που ορίζουν τον τομέα της εργασίας σου, να χρειαστεί να ασχοληθείς με κάτι καινούργιο που φέρνει αναστάτωση στη ροή της καθημερινότητας σου. Προσπάθησε να βάλεις σε μία σειρά τα κομμάτια του παζλ που έχεις να ενώσεις και να μη βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα, τα οποία είναι πολύ πιθανό να είναι εσφαλμένα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 290 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παρασκευάς, Ευδοκία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...