παρακαλώ περιμένετε...
23.11.2020 έως 29.11.2020
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα σε προκαλεί να τολμήσεις να μιλήσεις, να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν λόγους για να ανατρέψεις την ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Το γεγονός πως αποφασίζεις να βγεις από την πλάνη στην οποία έζησες το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σημαίνει πως είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν, πως θέλεις να έχεις δίπλα σου ένα άτομο που είναι παρόν τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν πάλι έχεις αποφασίσει να ταρακουνήσεις τα νερά, τότε μπορεί να φέρεις στην επιφάνεια το γεγονός πως έχεις κάνει μία γνωριμία που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα, που θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να ταρακουνηθούν κάποιες καταστάσεις που όσο παραμένουν στάσιμες, τόσο βουλιάζεις σε ένα τέλμα. Ένα ταξίδι αυτή την εβδομάδα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να σκεφτείς αλλά και να υλοποιήσεις όλα τα παραπάνω, οπότε βρεις την ευκαιρία να το κάνεις πράξη.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 176 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μερόπη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...