παρακαλώ περιμένετε...
05.06.2023 έως 11.06.2023
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της αρκετές καθημερινές υποχρεώσεις και ασχολίες, να σε βάζει στη διαδικασία να δοκιμάσεις τις αντοχές σου απέναντι σε ένα ευρύ και παράλληλο πλαίσιο δράσης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις διάφορα ζητήματα στον τομέα της δουλειάς σου, να έρθεις σε επικοινωνία και επαφή με πρόσωπα που σκέφτονται διαφορετικά σε σχέση με εσένα και να προκύψουν και κάποιες διαφωνίες που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες. Ίσως πάλι να πάρεις μέρος σε δύσκολες συζητήσεις, να χρειαστεί να εκφράσεις τις απόψεις σου με τρόπο που μπορεί να ξαφνιάσει τους γύρω σου, να προκαλέσεις λεκτικές εντάσεις που δεν είναι εύκολα κατανοητές από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Τέλος, είναι χρήσιμο να προσπαθήσεις να βρεις το χρόνο και τον τρόπο να κάνεις ένα διάλειμμα από την εργασιακή σου καθημερινότητα, να αλλάξεις τη ροή των καταστάσεων και να προσπαθήσεις να πάρεις απόσταση από κάποιες περιστάσεις που όσο περισσότερο εμπλέκεσαι, τόσο περισσότερο μπερδεύεται η αντικειμενική σου ματιά απέναντι στο ζήτημα.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...