παρακαλώ περιμένετε...
23.05.2022 έως 29.05.2022
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να επιδιώκει να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς περισσότερο και εντονότερα κάποια πράγματα που σε απασχολούν πριν να προχωρήσεις σε οριστικές αποφάσεις και συνειδητοποιήσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι να δώσεις χρόνο σε ένα θέμα που σε απασχολεί και θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να γίνει μία συζήτηση με συγγενικά σου άτομα που είναι απαραίτητη αυτή την εποχή. Χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με το συγκεκριμένο άτομο και να προσπαθήσεις να διαβάσεις τη σκέψη του, να ανοίξεις το μυαλό του ώστε να έρθει στην επιφάνεια αυτό που κρύβεται και μπορεί να δημιουργεί εμπόδια στη μεταξύ σας σχέση. Από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να δώσεις χρόνο σε βιαστικές αποφάσεις που αφορούν δράσεις που εμπεριέχουν την έννοια της επένδυσης οικονομικών πόρων και να αποφύγεις να λάβεις αποφάσεις που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν στο μέλλον αφού δεν έχεις ακόμα υπολογίσει καλά το ισοζύγιο εσόδων και εξόδων.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...