παρακαλώ περιμένετε...
17.09.2018 έως 23.09.2018
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι στη δύναμη της συνήθειας, να θέλει να τονίσει την ανάγκη σου για μία απόδραση και όχι μία επανάληψη της καθημερινότητας. Η ευκαιρία για ένα ταξίδι μπορεί να είναι πολύ κοντά σου αυτή την εποχή, να κρύβεται σε μία κουβέντα που θα κάνεις με ένα κοντινό σου πρόσωπο ή να περιμένει μία πρόταση που θα κάνεις σε ένα άτομο που ίσως να μην περιμένει να λειτουργήσεις με αυτό τον τρόπο. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχουν συγκεκριμένες δυσκολίες τις οποίες και δεν μπορείς να αποφύγεις, αφού βασίζονται σε στοιχεία που είναι παρόντα.

 

Μάθε τα πάντα για την επαγγελματική σου ζωή. Μίλησε με τους έμπειρους αστρολόγους μας και μάθε όλες τις προοπτικές που έχεις για το χρήμα και την καριέρα σου. Κάλεσε στο 9011513420.

 

Η καθημερινότητα τρέχει και πιθανότατα να έχεις αναλάβει κάποιες ευθύνες τις οποίες και δεν μπορείς να αγνοήσεις. Ίσως πάλι να πρέπει να συμμαζέψεις τα οικονομικά σου, να χρειάζεται να επενδύσεις χρόνο και χρήμα σε πιο βασικές σου ανάγκες σε σχέση με ένα ταξίδι, με αποτέλεσμα να βιώνεις διλήμματα τα οποία και δεν μπορείς να επιλύσεις και πολύ εύκολα.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 252 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...