παρακαλώ περιμένετε...
17.06.2024 έως 23.06.2024
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το έτερο ήμισυ, να προσεγγίσεις το/η σύντροφο σου με στόχο να συζητήσετε κάποιο θέμα που έχει προκύψει και προκαλεί προβλήματα και τριβή στη σχέση σας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που καταφέρνει να σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια στη ζωή σου, που είναι σε θέση να καταλάβει τις φοβίες και τα άγχη σου και μπορεί να πατήσει τα κουμπιά σου που σε κάνουν να τα ξεχνάς. Ίσως πάλι να έχεις την ανάγκη να υπάρξει περισσότερο συναισθηματική επαφή με το έτερο ήμισυ και να αφήσετε τη λεκτική επικοινωνία στην άκρη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μοιραστείτε στιγμές που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε μεγαλύτερη οικειότητα ανάμεσα σας. Τέλος, αν έχει προκύψει μία νέα γνωριμία στη ζωή σου, τότε μπορεί να αρχίσει να εξελίσσεται με τρόπο που δείχνει πως υπάρχουν αρκετά κοινά σημεία ανάμεσα σας.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...