παρακαλώ περιμένετε...
10.05.2021 έως 16.05.2021
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Το σημαντικότερο γεγονός της νέας εβδομάδας είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου στις 13 Μαΐου, σηματοδοτώντας την είσοδο σε μία εποχή μερικών μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων θα μπορούσες να γίνεις και πάλι πρωταγωνιστής/ρια των εξελίξεων. Με το Δία στο ζώδιο σου έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις να κάνεις κινήσεις στον ερωτικό τομέα αποδεικνύοντας πως αναζητάς και καταφέρνεις να ανακαλύψεις τη συναισθηματική γαλήνη και ευτυχία. Μπορεί να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που μοιάζει να σε τραβά από μία καθημερινότητα που σε έχει κάνει να βαλτώσεις, που θα αποτελέσει το σωσίβιο που αναζητάς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις παρακάτω την υπάρχουσα σχέση σου, να συζητήσεις το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης και συμβίωσης, να γίνουν σχέδια που αφορούν τη δημιουργία οικογένειας. Η νέα εβδομάδα θέλει να σου τονίσει πως υπάρχουν λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα, αρκεί να εμπιστεύεσαι τη μαγεία των στιγμών και να είσαι ανοικτός/η στα δώρα που φτάνουν στην πόρτα σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 246 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...