παρακαλώ περιμένετε...
27.01.2020 έως 02.02.2020
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο σου για ακόμα μία εβδομάδα και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα μοιάζει να σε κάνει ακαταμάχητο/η στους γύρω σου και να σε μετατρέπει σε ένα άτομο που μπορεί να λάμψει. Την ίδια όμως στιγμή, εσύ αναζητάς τον τρόπο ώστε να χαθείς μέσα σε ένα σύνολο που μπορεί να σε περιβάλλει με ασφάλεια και γαλήνη, που θα μπορούσε να αποτελέσει τη φωλιά που αναζητάς. Αυτό το δίπολο, που μοιάζει με άλυτη εξίσωση, είναι ένα πεδίο που θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις την ικανότητα να ελιχθείς ώστε να αποφύγεις τις παγίδες που θα μπορούσαν να στηθούν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλείσαι λοιπόν να αρπάξεις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς όμως να αναλαμβάνεις ευθύνες που δε θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας. Θα μπορούσες να γυρίσεις το βλέμμα σου προς ερωτικά καλέσματα που στέλνονται προς την πλευρά σου, χωρίς όμως να υπόσχεσαι περισσότερο από όσα είσαι διατεθειμένος/η να δώσεις. Μπορείς να κοινωνικοποιηθείς, έχοντας όμως κατά νου πως αναζητάς και τη γωνιά στην οποία θα κρυφτείς από το θόρυβο και την υπερβολική έκθεση. Η νέα εβδομάδα θα μπορούσε να είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ελιγμών.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 


 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 194 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...