παρακαλώ περιμένετε...
21.09.2020 έως 27.09.2020
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
Η νέα εβδομάδα θέλει να σε βάλει στη διαδικασία να προσέξεις τις απότομες και επιθετικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα, γιατί μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για να εκτεθείς στο μέλλον. Καλείσαι να διαχειριστείς με προσοχή κάποιες ανάγκες αγορών που θα προκύψουν, να αποφύγεις να βιαστείς και να προσπαθήσεις να καταγράψεις με λεπτομέρεια τα δεδομένα ώστε να θέσεις τις προτεραιότητες σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν βρίσκεσαι σε διαδικασία πώλησης κάποιων αντικειμένων σου, αν θέλεις να ξεφορτωθείς από πάνω σου τα βάρη του παρελθόντος, τότε ζεις σε μία κατάλληλη περίοδο για να κάνεις κάτι τέτοιο. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να είσαι μπερδεμένος/η σε ένα φλερτ ή μία σχέση που δείχνει σημάδια κόπωσης, κάτι που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Προσπάθησε να είσαι σαφής και ειλικρινής με τις προθέσεις σου και απόφυγε να ντύσεις με υπερβολικές εικόνες μία κατάσταση που δεν είναι ακόμα βέβαιο αν μπορεί να αντέξει στο χρόνο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ξανθίππη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...