παρακαλώ περιμένετε...
06.04.2020 έως 12.04.2020
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
Η νέα εβδομάδα θέλει να σου υπενθυμίσει ακόμα εντονότερα πως δεν έχεις την ευχέρεια των κινήσεων, πως δεν είναι εφικτό να κάνεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, αφού περιορίζεσαι από πλαίσια τα οποία δεν μπορείς να σπάσεις. Μπορεί να σου ζητηθεί να υποστηρίξεις τη ζωή κοντινών σου προσώπων, να θέσεις προτεραιότητες στις οποίες δε βλέπεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Ίσως να χρειάζεται να αναγνωρίσεις το γεγονός πως είσαι καλός/η στο να φροντίζεις τους γύρω σου, οπότε να αφήσεις στο περιθώριο τις δικές σου επιθυμίες, τουλάχιστον για την ώρα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ίσως πάλι να αρχίζεις να βλέπεις κάποια πρώτα εμπόδια σε μία νέα γνωριμία που έχει προκύψει στη ζωή σου, αναγνωρίζοντας πως δεν μπορείς να επιλύσεις αυτά τα θέματα χωρίς να το θέλει και η άλλη πλευρά. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή ώστε να ξεπεραστούν εμπόδια που δείχνουν πως κάτι δεν προχωρά όπως υπολόγιζες, αφού χρειάζεται να γίνει μία κίνηση που δεν είχε αρχικά σχεδιαστεί στο πλάνο που είχες καταστρώσει.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 203 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευτύχης, Ευτυχία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...