παρακαλώ περιμένετε...
27.03.2023 έως 02.04.2023
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις το ενδεχόμενο μίας εκδρομής, μίας απόδρασης μακριά από τον τόπο που συνηθίζεις να βρίσκεσαι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να έχεις ανάγκη να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μιλούν μία διαφορετική γλώσσα σε σχέση με τη δική σου, να συναντηθείς με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Ίσως πάλι να χρειαστεί να μιλήσεις μία νέα γλώσσα, να προσεγγίσεις ένα νέο ακροατήριο το οποίο δεν έχει συνηθίσει να ακούει αυτά που έχεις να πεις με τον τρόπο που τα εκφράζεις. Ίσως τέλος να αποφασίσεις να επενδύσεις κόπο και ύλη στην εκπαίδευση σου, να πάρεις μέρος σε ένα πρόγραμμα που σε βοηθά να ανοίξεις τους οπτικούς σου ορίζοντες, που λειτουργεί προσθετικά στις υπάρχουσες γνώσεις σου και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ακόμα λιθαράκι στην προσπάθεια που ξεκινάς ώστε να αλλάξεις την επαγγελματική σου πορεία.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λυδία, Μακρίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...