παρακαλώ περιμένετε...
18.09.2019 έως 24.09.2019
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Υπέροχες οι ημέρες που σου επιφυλάσσει ο Σεπτέμβριος μέχρι τώρα, Παρθενάκι - και ακόμα και σε λίγο, που πολλοί πλανήτες θα περάσουν στο επόμενο ζώδιο, τον Ζυγό, εσύ πάλι στον αφρό θα είσαι γιατί θα πάρουν μπροστά τα οικονομικά σου και θα δεις Θεού πρόσωπο. Θεού πρόσωπο δε θα δεις βέβαια μόνο τότε, θα δεις και άμεσα, μιας και αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται μια εξαιρετικά δυναμική και υπέροχη όψη που σε αφορά: πρόκειται για το τρίγωνο μεταξύ του Άρη της δράσης, της σεξουαλικής έντασης και επιθυμίας και της ενέργειας με τον βαθύ, συλλογικό και παντοδύναμο Πλούτωνα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Είναι μια όψη που κινεί βουνά και διαμορφώνει κόσμους εκ νέου, ενεργοποιώντας νευραλγικά σημεία και κάνοντας τον έρωτα ζήτημα ζωής και θανάτου, bigger than life όπως άλλωστε θα έπρεπε να είναι. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και όλα του τα δώρα, η δύναμη, η ενέργεια, η ερωτική ορμή, το πάθος και η ένταση είναι δικά σου και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κατά βούληση. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 5ο σου ηλιακό οίκο του έρωτα, της ζωής, της χαράς και της δημιουργίας, θυμίζοντάς σου πως αν δεν είσαι ερωτευμένος δεν είσαι καν ζωντανός. Τώρα θα θυμηθείς πώς είναι όχι απλά να είσαι ζωντανός, αλλά τόσο ερωτευμένος που να μπορείς να ηλεκτροδοτήσεις ολόκληρες χώρες και χωριά! Enjoy!

 

Under my umbrella: Ταύρος, Σκορπιός, Αιγόκερως.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Κριός.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 254 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φωκάς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...