παρακαλώ περιμένετε...
26.01.2022 έως 01.02.2022
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Εις τον αφρό της θάλασσας σε βρίσκει αυτή η ερωτική εβδομάδα, Παρθένε μας αγαπημένε, αφού γίνονται πολλά και όμορφα στον Αιγόκερω που αποτελεί τον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, και ενώ μας βγάζει όλων επιμελώς το λάδι ως ανάδρομος, κάνει ένα διάλειμμα και συνάπτει σχέση συνόδου με τον μοιραίο, μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Κάτι παρελθοντικό έρχεται στο φως; Κάτι μαθαίνεις που αλλάζει τα δεδομένα του ερωτικού παιχνιδιού; Κάποια παλιότερη ερωτική ιστορία που δεν κύλησε ως ήθελες επανέρχεται στο προσκήνιο και αναζωπυρώνεται; Θα δείξει. Η Αφροδίτη την ακριβώς επόμενη ημέρα φροντίζει ώστε το αποτέλεσμα να είναι υπέρ σου και να μπορέσεις να ξετυλίξεις όλα σου τα συναισθηματικά όπλα. Βέβαια, Πλούτωνα παρόντος, θα είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς μακριά από παιχνίδια εξουσίας – είναι όμως και απολύτως απαραίτητο προκειμένου να λειτουργήσουν όλα υπέρ σου.

 

…από την Ελισσάβετ Σπυρίδη
Ζητείται: Αιγόκερως.
Πωλείται: Ιχθύς.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...