παρακαλώ περιμένετε...
15.09.2021 έως 21.09.2021
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

The Love Diaries
Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αρχίσω να οργανώνω το παγκόσμιο πάρτι της αποχώρησης του Ποσειδώνα από τον τομέα των σχέσεών σας – δεν είναι να πεις ότι θα ξεκουμπιστεί γρήγορα, όχι, έχει καιρό ακόμα αλλά ας είμαστε εμείς σαν έτοιμοι από καιρό, να βγούμε να το γιορτάσουμε. Διότι όσο παραμένει εκεί ο πλανήτης των μεγάλων ναυαγίων και της στρεβλής πραγματικότητας, εσύ δεν έχεις επαφή με την πηγή της ζωής σου που είναι η Αντικειμενική Αλήθεια.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό συμβαίνει και αυτή την εβδομάδα όπου παίζει να έχεις γνωρίσει κάποιον/α τώρα πρόσφατα, να έχεις πάθει το κοκομπλόκο του αιώνα, να βάζεις τέρμα Καιτούλα Γαρμπή από τα δοξασμένα 90s και να το ζεις, αλλά… Αλλά υπάρχει πολύ πράμα που δεν ξέρεις για το άτομο αυτό και οι πληροφορίες που θα συλλέξεις τις επόμενες ημέρες μπορεί να είναι στην καλύτερη περίπτωση αλληλοσυγκρουόμενες και στη χειρότερη να σε βρουν να φωνάζεις «καλά να του/της κάνω, κύριε εισαγγελέα!» Ο Άρης στον Ζυγό δεν βελτιώνει τα πράγματα και το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 17 ενδέχεται να σε ρίξει σε θλίψη, απογοήτευση και απομόνωση. Την ίδια μέρα, όμως, στις 17, το πανίσχυρο τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα ξυπνά την πραγματική δύναμή σου και ξεχωρίζουν τα φαβορί από τις κορδελιάστρες. Extra tip: όχι βιασύνες, περιμένουμε και ανάδρομο. Προς το παρόν μόνο μαζεύεις πληροφορίες – χαζοί είναι εκεί στην KGB που έτσι πορεύονται επαγγελματικά τόσα χρόνια;


The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)
Sex and the City:
Σκορπιός.  
Sex and the Pity: Καρκίνος.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 229 μέλη.

γιορτάζουν οι: Στάθης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...