παρακαλώ περιμένετε...
24.04.2024 έως 30.04.2024
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Η υπέροχη και εξαιρετικά ισχυρή πανσέληνος της 24/4 λαμβάνει χώρα στη Χώρα του Σκορπιού που, για σένα, αποτελεί τον τομέα της Επικοινωνίας και της Πληροφορίας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η πανσέληνος αυτή είναι μια εξαιρετικά ισχυρή πανσέληνος σε όψη σκληρού, σχεδόν απόλυτου τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Σκορπιού, τον ανίκητο, σκοτεινό Πλούτωνα. Η Επικοινωνία αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι περισσότερο εξωαισθητική και διαισθητική ενώ ίσως φτάσουν ως τα αυτιά σου καταλυτικές πληροφορίες, μυστικά και κρυμμένα θέματα. Παράλληλα, διανύουμε τις τελευταίες και πιο παλαβές ημέρες του ανάδρομου κυβερνήτη σου, του Ερμή: όχι τώρα ενάρξεις σχέσεων και νταλαβεριών διότι θα κλαίμε το καλοκαίρι στην ξαπλώστρα με το αντηλιακό το πενηντάρι ανά χείραν. Φλερτ ναι, δεσμεύσεις και ενάρξεις ακόμα όχι. Είναι προτιμότερο να εκμεταλλευτείς τις παρούσες συνθήκες και την ασύλληπτη δύναμη που εκλύεται από αυτήν την Πλουτώνια πανσέληνο ξεκαθαρίζοντας τη ζωή σου από τα απόβλητα και τους αναρριχώμενους κισσούς, να αποφασίσεις τι θέλεις, να αποκρυσταλλώσεις μέσα σου συναισθήματα αλλά και ζητήματα ασφάλειας υλικής και ψυχικής και να βγεις ξανά στο φως ανανεωμένος, αποφασισμένος και σίγουρος την ερχόμενη εβδομάδα.
The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)
FALL in love:  Κριός, Καρκίνος, Ζυγός.
FAIL in love: Αιγόκερως, Υδροχόος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...