παρακαλώ περιμένετε...
27.09.2023 έως 03.10.2023
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Έπειτα από ακόμα μία μακρά (πολύ, πολύ, πολύ μακρά) «θρησκευτική» εμπειρία με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο, είναι επιτέλους σε ορθή πορεία μπας και σταματήσουμε κι εμείς να δουλεύουμε για τις φαρμακοβιομηχανίες, κατάλαβες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Κι όπως τώρα νιώθουμε επιτέλους ασφαλείς στην τοποθεσία σπιτάκι μας εκ νέου, προφανώς αντιλαμβανόμαστε ότι μέσα στις απολαύσεις της ζωής και στα πράγματα που μας γεμίζουν ζεστασιά και πληρότητα είναι και ο έρωτας ως συναίσθημα και ως κινητήρια δύναμη που αλλάζει τη ζωή μας. Η δική σου ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να αλλάξει θεαματικά προς το καλύτερο διότι η τύχη είναι με το μέρος σου. Η τύχη όμως επίσης ευνοεί τους τολμηρούς και την τόλμη που ενίοτε σού λείπει έρχεται να τη συμπληρώσει η θαυμάσια πανσέληνος στον Κριό! Είναι μια πανσέληνος που ξυπνά το πάθος και το σεξ απίλ και φέρνει εξαιρετικά έντονο αισθησιασμό και άκρως σεξουαλική ένταση. Ξέροντας ότι μιλάω με Παρθένο, όμως, και ότι δεν ηρεμεί το πεπτικό σου σύστημα αν δεν σου πούμε και τα SOS, οφείλω να σε ενημερώσω ότι η πανσέληνος αυτή συνοδεύεται από ένα εκρηκτικό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού το οποίο φέρνει ανεξέλεγκτες καταστάσεις που οφείλονται σε παρασκηνιακές κινήσεις τρίτων. Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος όταν όλοι γύρω σου κουμπώνουν την αγωγή τους συνοδεία ανθρακούχου νερού, και τα οφέλη αυτής της στάσης θα τα δεις μέσα στις εκλείψεις του Οκτωβρίου όπου όσοι σε έχουν φέρει σε δύσκολη θέση θα είναι σε παράκρουση κι εσύ θα είσαι πιο ήσυχος κι από το «Ποταμάκι» του Βέγγου!

 

Yes, ja, oui, si:  Κριός, Ζυγός, Τοξότης.
NO: Λέων, Υδροχόος.

Από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 270 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κυριάκος, Κυριακή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...