παρακαλώ περιμένετε...
12.08.2020 έως 18.08.2020
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Οι ημέρες είναι έντονα φορτισμένες καθώς ο Άρης από τον πολύ βαθύ, σεξουαλικό και «καρμικό» 8ο οίκο σου τετραγωνίζει με τη σειρά Δία, Πλούτωνα και προσεχώς Κρόνο. Οι τρεις αυτοί πλανήτες βρίσκονται στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που μιλά για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής, καθώς επίσης και για τη δημιουργικότητα. Καταλαβαίνουμε πως η σύγκρουση είναι καθαρά συναισθηματική και αυτό ακριβώς είναι που αποσυντονίζει την όμορφη, πρακτική, λογική σου φύση.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ο έρωτας όμως είναι θεμελιώδης αρχή του σύμπαντος και δεν μπορεί να μπει σε κανένα από τα κουτάκια σου. Αυτό ακριβώς έχουν έρθει να σε διδάξουν οι εν λόγω όψεις και να σου πουν ότι η δράση, ο έρωτας, το σεξ, η κατάκτηση και το πάθος (Άρης) θα βρουν τρόπο να επιτελέσουν το έργο τους στη ζωή σου. Εσύ χρειάζεται το επόμενο διάστημα να μην παρασύρεσαι από παλίρροιες συναισθημάτων και να προσπαθείς να είσαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Το σύμπαν σού ετοιμάζει τα καλύτερα!


Βουτιά στα βαθιά: Ταύρος, Δίδυμοι, Σκορπιός, Ιχθύς.
Πνίξε στα ρηχά: Κριός, Ζυγός,  Τοξότης. 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...