παρακαλώ περιμένετε...
25.11.2020 έως 01.12.2020
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Παρθένε μας, η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σε καλεί να κλείσεις κύκλους κι εκκρεμότητες τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η λέξη – κλειδί είναι «όρια», τα όρια που πρέπει επιτέλους να θέσεις διότι αλλιώς όλη αυτή η κοσμογονία που συμβαίνει στη ζωή σου με την πολυαστρία στον Αιγόκερω δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εκνευρισμός, απόλυτες αντιλήψεις και συμπεριφορές, είναι σημαντικό να μείνουν μακριά γιατί δεν θα σε αφήσουν να δεις αντικειμενικά τις καταστάσεις που καλείσαι να επιλύσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μη φοβάσαι να πάρεις πρωτοβουλίες επικοινωνιακού χαρακτήρα μιας κι η παθιασμένη Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να βάλει φωτιά σε οποιοδήποτε skype και instagram μέχρι να βγούμε όλοι μαζί από αυτό που ζούμε. Η λογική σου θα αποτελέσει μεγάλο βοηθό στην περίοδο αυτή και τα επιχειρήματά σου θα δώσουν με ηρεμία και νηφαλιότητα στον εκλεκτό της καρδιάς σου να καταλάβει τη δική σου οπτική δίχως τυμπανοκρουσίες αλλά και δίχως εντάσεις και συγκρούσεις. Ηρεμία και χαρούμενη επικοινωνία είναι το δίδυμο της επιτυχίας! 

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) 


Ζητείται: Ταύρος, Αιγόκερως. 

Πωλείται: Ζυγός, Ιχθύς.


 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρέας, Ανδριανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...