παρακαλώ περιμένετε...
26.02.2020 έως 03.03.2020
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(23/8 - 22/9)

Καλωσόρισες, Παρθενάκι, στο επίκεντρο των εξελίξεων! Και τι δεν γίνεται σε αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη σου, Ερμή. Με αυτόν τον Ερμή  απέναντί σου και δη ανάδρομο, καταλαβαίνουμε και χωρίς πτυχίο Αστρολογίας πως ο κόσμος σου, η έννοια σου, ο προβληματισμός σου είναι οι σχέσεις σου – ο Άλλος, η διάδρασή σου με εκείνον και η εξέλιξή σου μέσω της σχέσης. Δεδομένα: 1) Το αίτημα των ημερών είναι κάτι που το καταλαβαίνεις πολύ καλά. Η καθαρότητα, και η εξυγίανση.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

 

Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνει η πολυαστρία πλανητών στον Αιγόκερω. Δεν το θέλεις, πίστεψέ με. 2) Θα αποδεχτείς ότι αξίζεις να αγαπηθείς, να τελειώνουμε; Όπως και το άλλο παιδί του Ερμή, ο Δίδυμος, έτσι κι εσύ καλείσαι να κάνεις το μυαλό σου να το βουλώσει και να εμπιστευθείς την καρδιά σου. Η θεαματική και άκρως ρομαντική και συναισθηματική Νέα Σελήνη που έχει προηγηθεί σε προετοιμάζει και σε προορίζει για μια έντονη, πολύ συναισθηματική και άκρως ρομαντική κι ερωτική άνοιξη. Θα ενδώσεις;


The Sex Files
+ Ο/Η Ταύρος είναι εκείνος/η που αργά, αισθησιακά και πολύ αποφασιστικά θα σε βγάλει από το καβούκι σου και από τα ρούχα σου, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
- Ο/Η Υδροχόος είναι εκείνος/η που θα σε κάνει να θέλεις να τον/την πνίξεις φωνάζοντας «καλά έκανα κύριε εισαγγελέα, δεν ξέρετε εσείς τι τράβαγα!»…

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...