παρακαλώ περιμένετε...
23.10.2019 έως 29.10.2019
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Εξαιρετικά κυλάει αυτή η ερωτική εβδομάδα, Τοξοτάκι – στο μεγαλύτερο μέρος της, τουλάχιστον! Βλέπεις, η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα, της χαράς, της αρμονίας και του «μαζί» σχηματίζει δυο υπέροχες όψεις: ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η πρώτη όψη φέρνει αισιοδοξία, χαρά, μια μυστική αίσθηση πως όλα καλά θα πάνε τελικά καθώς και μια διάθεση πιο «σπιτική». Θέλεις να μείνεις σπίτι με την αγάπη σου, να μαγειρέψετε, να λιώσετε στις σειρές, να κοιμηθείτε αγκαλιά ή να ξαγρυπνήσετε αγκαλιά και γενικά νιώθεις ασφαλέστερος και καλύτερα ψυχολογικά στην ασφάλεια μιας φωλιάς και μιας αγκαλιάς. Η δεύτερη όψη, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι εξαιρετική για τα οικονομικά σου αλλά φέρνει και έντονη επιθυμία, ένταση και πάθος, πράγματα τα οποία δεν έβλαψαν ποτέ καμία σχέση!
Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, αναμένεται με πολλά αστρολογικά μποφόρ, αλλά…

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Σαββατοκύριακο είναι, θα περάσει. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου μιλά για σπατάλες, για αχαριστία από πλευράς φίλων και ανθρώπων που έχεις ευεργετήσει και βοηθήσει με όλη σου την καρδιά, εντάσεις στον φιλικό σου περίγυρο, μπλοκάρισμα και καθυστερήσεις σε πράγματα που ονειρεύεσαι και προσπαθείς να πετύχεις και γενικά μια δυστοκία, μια αναβολή, ένα σούρσιμο που εσένα είναι ικανό να σε στείλει one way ticket στο τρελάδικο. Ψυχραιμία και αεράμυνα – λειτούργησε για τους Άγγλους στο Β Παγκόσμιο, εμάς δε θα σώσει; Ανήμερα 28ης Οκτωβρίου έχουμε μια καραμπινάτη αντίθεση Ήλιου – Ουρανού η οποία μιλά για «κεραυνό εν αιθρία» που αφορά σε μία σχέση ζωής. Ηρέμησε και αποφάσισε πως όλα θα τα εξετάσεις μεθοδικά σε μερικές μέρες από τώρα: όχι άμεσα, όχι εν βρασμώ, όχι την ώρα που συμβαίνει. Και είπαμε: Σαββατοκύριακο είναι, θα περάσει!

Sex and the City: Κριός.
Sex and the Pity: Ιχθύς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...