παρακαλώ περιμένετε...
12.08.2020 έως 18.08.2020
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Με την ερωτική μας εβδομάδα να χαρακτηρίζεται από την πολεμική όψη μεταξύ Άρη και Πλούτωνα, προφανώς νιώθεις πως η επικοινωνία σου έχει εντελώς βραχυκυκλώσει. Άλλα θέλεις να πεις, άλλα εννοείς, άλλα κάνεις και άλλα αντιλαμβάνονται όλοι οι υπόλοιποι. Σε πιάνει ανυπομονησία και οι υπόλοιποι αντιλαμβάνονται την ενέργειά σου και την ανυπομονησία αυτή ως θυμό και νεύρα – εντάξει, δεν έχουν και ντιπ άδικο, μην τους βγάζουμε τελείως τρελούς, ναι;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αυτή η αίσθηση του ότι είσαι ο πιο γρήγορος δρομέας και δεν σου επιτρέπεται να τρέξεις καν θα την έχεις ως και τα μέσα Σεπτεμβρίου. Θα σου είναι πολύ δύσκολο να δείξεις υπομονή και να συγκρατήσεις νεύρα και γλώσσα – ευτυχώς, όμως, υπάρχει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου που αναδεικνύει το σεξ ωε το νούμερο ένα όπλο εναντίον του βαλτώματος μιας σχέσης – όσο για τους ελεύθερους, χαράς ευαγγέλια!


Βουτιά στα βαθιά: Κριός, Δίδυμοι, Σκορπιός. 
Πνίξε στα ρηχά: Ταύρος, Λέων, Ιχθύς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 247 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευδοκία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...