παρακαλώ περιμένετε...
31.05.2023 έως 06.06.2023
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Με την υπέροχη «φραουλένια» πανσέληνο να ανατέλλει στο ζώδιό σου και να απολαμβάνει και της αρμονικής σύμπραξης του Άρη (η πανσέληνος σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη της δράσης και της σεξουαλικής επιθυμίας), καταλαβαίνεις πως ένας κύκλος ολοκληρώνεται με επιτυχία κι ένας άλλος κύκλος ξεκινά με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Είσαι πολύ ερωτευμένος, είσαι πολύ δοσμένος σε μία ερωτική ιστορία, αδυνατείς ως συνήθως να είσαι αντικειμενικός και να συγκρατηθείς αλλά δε βαριέσαι – αν ήσουν αλλιώς δεν θα ήσουν Τοξότης, σωστά; Το σίγουρο είναι πως νιώθεις πλήρης, νιώθεις πως το αντικείμενο του έρωτα και των επιθυμιών σου σε καλύπτει σε πράγματα και συναισθήματα που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν κι αυτό εσένα σου είναι αρκετό. Ερωτικά, με το τρίγωνο αυτό της Σελήνης και του Άρη έχετε πάρει φωτιά κι εσύ κι ο άλλος και οι εξομολογήσεις και οι εκφράσεις αγάπης είναι πραγματικά υπέροχες.

Τα SOS τώρα:
- Δίας και Πλούτωνας. Σε ένα τόσο ερωτικό φεγγάρι να πολλαπλασιάζονται η εμμονή κι η υπερβολή ανεξέλεγκτα; Χμ, πρόβλημα!
- Σύνοδος Ερμή – Ουρανού: η γλώσσα τρέχει με ταχύτητα φωτός και τα αποτελέσματα είναι εκρηκτικά!
Ζητείται: Δίδυμος.
Πωλείται: Ιχθύς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρθα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...