παρακαλώ περιμένετε...
24.11.2021 έως 30.11.2021
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Ως παιδί του Δία, μία αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά την έχεις πάντοτε, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν αυτή η αισιοδοξία ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο του και θα ξεκουμπιστεί από τη ζωή σου αντικαθιστά τη δική σου Δράση και Πρωτοβουλία. Κάποια πράγματα, λοιπόν, μας συμβαίνουν και κάποιες φάσεις τις περνάμε για να εξασκήσουμε τις ικανότητές μας και να χρησιμοποιήσουμε την κρίση μας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτόν ακριβώς το ρόλο επιτέλεσε η βαθιά και πολύ βαριά Σεληνιακή Έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Τώρα, Ήλιος κι Ερμής έχουν περάσει στο ζώδιό σου και μπορείς πλέον να ανασάνεις και να κινηθείς με αισιοδοξία, ζωντάνια, χαρά και κυρίως ανάλαφρη διάθεση. Μπορείς να θέτεις στόχους και να τους υπηρετείς, μπορείς επίσης να επικοινωνείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου δίχως όμως να ξεχνάς ούτε στιγμή τα όσα σε δίδαξε η Έκλειψη. Προχωράς λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα συναισθήματα του άλλου και ξέροντας ότι το παρελθόν είναι πολύτιμη πυξίδα για το μέλλον γιατί σού δείχνει όλες τις επικίνδυνες στροφές του δρόμου.


από την Ελισσάβετ Σπυρίδη


Ζητείται: Λέων, Ζυγός.
Πωλείται: Υδροχόος.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...