παρακαλώ περιμένετε...
15.08.2018 έως 21.08.2018
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Ο ανάδρομος Ερμής, στα τελευταία του σχεδόν στο Λέοντα, μας κάνει μία μεγάλη χάρη - όχι, δεν ξεκουμπίζεται (ακόμα), σχηματίζει όμως ένα υπέροχο και άκρως ερωτικό εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Ζυγό και φέρνει του κόσμου τα καλούδια.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Υπέροχες ερωτικές στιγμές, ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας συναισθηματικής προς άρση των παρεξηγήσεων και της ψυχρότητας του τελευταίου καιρού, κοινωνικότητα, εξόδους, φίλους, διασκέδαση και γενικά μια χαλαρότητα, μια άνεση και μία αβίαστη ευθυμία που είχες πολύ καιρό να τη ζήσεις και που εσένα σου κάνει πάρα μα πάρα πολύ καλό. Ταυτόχρονα, ο κυβερνήτης σου ο Δίας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα και σε καθησυχάζει, σε ηρεμεί, φέρνει όμορφες στιγμές στο σπίτι και με την οικογένεια ενώ διόλου δεν αποκλείεται είτε μια απόφαση επισημοποίησης όσον αφορά εκείνους από σας που είναι ήδη δεσμευμένοι, είτε μια πολύ σημαντική γνωριμία με προϋποθέσεις forever αν είστε single!

 

Βουτιά στα βαθιά:  Καρκίνος και Παρθένος.

Πνίξε στα ρηχά: Σκορπιός, Υδροχόος.

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...