παρακαλώ περιμένετε...
02.12.2020 έως 08.12.2020
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Ο Ποσειδώνας έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και δοξάζουμε τον Ύψιστο, γιατί δεν πολυξέρω τι θα σε κάναμε – με δεδομένο πάντα το ότι να σε κλειδώσουμε κάπου είναι παράνομο και διώκεται. Μπαίνει ένα τέρμα στις παρανοήσεις από πλευράς σου αλλά και στην τάση ορισμένων ατόμων να σου απαντούν με «ήξεις – αφίξεις» και να μην σου δίνουν ξεκάθαρη εικόνα ούτε των συναισθημάτων ούτε των προθέσέων τους.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Σε άλλα νέα, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τριβελίζει με πρώην και τις κρούσεις τους (ίσως και τις κρίσεις τους) ενώ ο Άρης από τον Κριό σου κλείνει το μάτι και σου υπόσχεται με βεβαιότητα ότι τα καλύτερα είναι μπροστά. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα των άστρων, νομίζω! Μόνο μπροστά κοιτάμε γιατί αυτό που θα έρθει είναι σίγουρα κάτι που αξίζεις και που δεν θα είναι ούτε πολύπλοκο, ούτε περίεργο, παρά μόνο υπέροχο και, το κυριότερο, όλο δικό σου!

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) 


Ζητείται: Ταύρος, Λέων, Ζυγός, άλλος Τοξότης.

Πωλείται: Παρθένος. 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σάββας, Διογένης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...