παρακαλώ περιμένετε...
30.11.2022 έως 06.12.2022
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Πολύ ερωτικές και εξαιρετικά θετικές διαγράφονται οι ημέρες που έχουμε μπροστά μας για εσένα, Τοξότη μου. Καταρχάς, η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται στο ζώδιό σου και εντείνουν με τον ωραιότερο τρόπο την έμφυτη τάση σου για έρωτα, για χαρά, για ενθουσιασμό, παιχνίδι, δημιουργικότητα και φλερτ.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Παράλληλα, ο Άρης από τον τομέα της συντροφικότητας και του «μαζί» εξασφαλίζει πάθος και ερωτική έξαψη και, συμπράττοντας με τον Κρόνο, φέρνει κέρδη πάσης φύσεως μέσα στο πλαίσιο των σχέσεων. Επένδυσε στις μακροχρόνιες σχέσεις, επιδίωξε ό, τι πράττεις να έχει ρίζες βαθιές και προοπτικές και δεν θα χάσεις. Το τρίγωνο στα ζώδια του Αέρα που σχηματίζεται είναι άνεμος κάτω από τα φτερά σου μιας και φέρνει διάθεση θετικής αλλαγής τόσο στην σκέψη σου όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Η λέξη κλειδί κι εδώ είναι το «κέρδος» - το οποίο ασφαλώς μπορεί να είναι και οικονομικό, αλλά δεν είναι μόνο τα χρήματα πλούτος για τον άνθρωπο κι αυτό εσείς οι Τοξότες το γνωρίζετε πολύ καλά.

 

Thanksgiving: Ζυγός, Σκορπιός.
Η χαρά του καλικάντζαρου: Με τον Δίδυμο και τους Ιχθύς.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρέας, Ανδριανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...