παρακαλώ περιμένετε...
11.12.2019 έως 17.12.2019
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Λαμπερός, γιορτινός και ευοίωνος εξελίσσεται ο Δεκέμβριος και αυτή είναι μια ιδιαίτερα τυχερή και πολύ, πολύ ερωτική εβδομάδα. Καταρχάς, στο ζώδιό σου συνυπάρχουν αρμονικά και φέρνουν δώρα τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ερμής: λάμψη, συνεννόηση, επικοινωνία, αλεγκρία, χιούμορ…

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αυτή η αίσθηση της γιορτής μέσα σου και γύρω σου που είναι τόσο ψυχοθεραπευτική αλλά και τόσο ερωτική! Το σημαντικότερο όμως δώρο αυτής της εβδομάδας είναι άλλο: το υπέροχο, τυχερό τρίγωνο μεταξύ Δία και Ουρανού, που ενεργοποιεί τον 2ο και τον 6ο οίκο σου. Ο 2ος οίκος μιλά για την ασφάλεια (συναισθηματική και υλική), την αφθονία, τον πλούτο, την αξία, το χρήμα και την εύνοια της τύχης ενώ ο 6ος οίκος είναι ο καθρέφτης της καθημερινότητάς μας. Προφανώς, με τον επαναστατικό, ραγδαίο Ουρανό εκεί, η καθημερινότητά σου αλλάζει θετικά και δη με τρόπο που ενεργοποιεί τα δώρα, την αφθονία και τον πλούτο του Δία και του 2ου οίκου. Μην σκέφτεσαι όμως (μόνο) χρήμα… Είπαμε: Ουρανός. He moves in mysterious ways.

Under the moonlight: Και να πώς δρα – σε συνεργασία με άλλα πράγματα. Για παράδειγμα, η πανσέληνος στους Διδύμους στις 12/12 πραγματοποιείται στον τομέα της συντροφικότητας και των σχέσεών σου, του Μοναδικού, Σημαντικού Άλλου της ζωής σου. Αυτό, μόλις 3 ημέρες πριν τον απόλυτο σχηματισμό του τριγώνου Δία – Ουρανού: η τύχη και ο πλούτος σου μπορεί να είναι ένας άνθρωπος.

Showtime: Κριός, Ζυγός.
Epic fail: Αιγόκερως, Ιχθύς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 185 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δανιήλ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...