παρακαλώ περιμένετε...
22.01.2020 έως 28.01.2020
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)
Νομίζω πως μία λαμπερή αστρολογική εβδομάδα με καλότυχα και ευοίωνα συμβάντα τη δικαιούμαστε όλοι μας μέσα σε αυτόν τον γκρίζο και μουντό Γενάρη – και αυτό ακριβώς μας στέλνει το σύμπαν! Ο κυβερνήτης σου, ο τυχερός, γενναιόδωρος Δίας, σχηματίζει όψη εξαγώνου με την τρυφερή και πάρα πολύ ισχυρή Αφροδίτη από τους Ιχθύς: για εσένα, η όψη αυτή είναι εξαιρετικά τυχερή οικονομικά αλλά πέραν αυτού, φέρνει πάθος ερωτικό και τη διάθεση να έχεις τον άλλον ολοκληρωτικά δικό σου αλλά το ίδιο έντονα να του χαρίζεσαι κι εσύ.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η όψη αυτή φέρνει τρυφερότητα και διάθεση για «φωλίτσα» και προστασία από τον έξω κόσμο, για ιδιωτικότητα, χαρά και ασφάλεια. Τονίζεται δε πολύ κι ενισχύεται από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 24 του μήνα στον Υδροχόο και που αποτελεί μια τονωτική ένεση στην κοινωνικότητά σου, φέρνοντας καταπληκτικές νέες γνωριμίες και αναπάντεχες ερωτικές ευκαιρίες!

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)
Sex and the City: Ταύρος, Καρκίνος.
Sex and the Pity: Αιγόκερως

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολυξένη, Ξένια

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...