παρακαλώ περιμένετε...
26.01.2022 έως 01.02.2022
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Δύο είναι τα πολύ σημαντικά νέα αυτής της τελευταίας εβδομάδας του Ιανουαρίου, Κριέ μου (αλήθεια, τον ατελείωτο έχει πάντα αυτός ο μήνας, ένα μυστήριο πράγμα, η μέρα της μαρμότας).

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Το πρώτο είναι η συνάντηση, στις 28 του μήνα, του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στον 10 Οίκο σου της κοινωνικής καταξίωσης και της επιτυχίας. Ίσως φτάσουν στα αυτιά σου πράγματα που δεν γνώριζες και παρασκηνιακές κινήσεις εις βάρος σου για την δημόσια εικόνα της ερωτικής ζωής και της σχέσης σου. Το ότι η σύνοδος συμβαίνει στον ψύχραιμο και υπολογιστικό Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να μη χειροδικήσεις αλλά να σκεφτείς και να βγάλεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από αυτή την κατάσταση. Αυτό το επιβεβαιώνει και η στροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο την ακριβώς επόμενη ημέρα. Και από το Φεβρουάριο, το σκηνικό μεταμορφώνεται πολύ θετικά!

…από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

Ζητείται: Σκορπιός, Υδροχόος.
Πωλείται: Ιχθύς. 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...