παρακαλώ περιμένετε...
17.04.2024 έως 23.04.2024
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Ναι, δεν αντιλέγω, γράφω τις ερωτικές προβλέψεις αλλά το οφείλω στον εαυτό μου και στην επιστήμη μου να σου πω να μην έχουμε αυτή την εβδομάδα ταξιδάκια, μετακινήσεις και τίποτα «ζω/πεθαίνω» με μοτοσυκλέτες γιατί θα το κάνουμε το μαγαζί τη χαρά του ορθοπεδικού.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Τούτου λεχθέντος, έρχομαι και στα λαμπρά προσωπικά σου: λαμπρά, διότι αυτή η Love Week φιλοξενεί την πολυαναμενόμενη σύνοδο Δία – Ουρανού στον πολύ σωματικό 2ο Οίκο σου των απολαύσεων, των ηδονών και του «μια ζωή την έχουμε». Το σεξ γίνεται bigger than life ενώ το σύμπαν μοιάζει να απαντά στο αιώνιο αίτημά σου για γνήσιο, εφηβικό πάθος στο οποίο συνδυάζονται η τύχη κι η χαρά (Δίας) με το κεραυνοβόλο πάθος και την παντελή απουσία βαρεμάρας (Ουρανός). Λίγη προσοχή στα παιχνίδια εξουσίας από φίλους – φίδια το ΣΚ, με το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα κι όλα καλά θα πάνε. Κλείνω με ένα σημαντικό υστερόγραφο, πως η περίφημη σύνοδος Δία – Ουρανού βεβαιότατα και μπορεί να βρέξει λεφτά στη στράτα σου αντί για φωτιά που βρέχει συνήθως. Πες μου ότι δεν έχεις θεϊκή πρόβλεψη αυτή την εβδομάδα, Κριέ! Όχι πες!
Ζητείται: Σκορπιός.
Πωλείται: Παρθένος. 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...