παρακαλώ περιμένετε...
01.04.2020 έως 07.04.2020
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)
Εν τω μέσω μιας γενικότερης, πανανθρώπινης τρικυμίας, η τρικυμία εν κρανίω δεν είναι και τόσο δύσκολο πράγμα. Αποκλεισμένος από την κοινωνική σου ζωή και την καθημερινότητά σου, από ότι σου έδινε ασφάλεια, δεν είσαι καλά. Είσαι απολύτως ικανός να παρεξηγηθείς και με τη σκιά σου και έχεις μια αίσθηση συνεχούς buzz. Πώς είναι ο συνεχόμενος βόμβος των air conditions στη νυχτερινή πόλη; Αυτό. Έτσι είναι όμως: όταν τα φώτα κλείνουν κι οι μουσικές σταματούν εσύ τρώγεσαι με τα ρούχα σου (Άρης στον Υδροχόο, στον τομέα της κοινωνικότητας που τόσο σου λείπει και Αφροδίτη στους Διδύμους, η επιτομή της κοινωνικότητας και του φλερτ επίσης).

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις και αυτή την εβδομάδα, όμως, είναι  ηρεμία και σχετική απομόνωση. Εντάξει, δεν θα γίνεις ερημίτης κιόλας, Κριός άνθρωπος, στην εποχή του skype και της τεχνολογίας – θα δεις όμως ότι ακόμα και με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, οι συζητήσεις περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα που βεβαίως συμβαίνει να είναι και τα πιο ουσιαστικά.

 

Βάλε μου αντισηπτικό…:  Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός.
Άσε μας στην καραντίνα μας, κουκλίτσα μου: Καρκίνος. 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...