παρακαλώ περιμένετε...
01.07.2020 έως 07.07.2020
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Με την είσοδο του Άρη στον Κριό και μάλιστα με ένα υπέροχο και πολύ υποβοηθητικό εξάγωνό του με τον Κρόνο, στην αρχή της LoveWeek, μην κλείσεις τα μάτια μπροστά στη λογική, και στη χειροπιαστή πραγματικότητα της ερωτικής σου ζωής, που έχει πραγματικά προβλήματα αλλά και απτά πλεονεκτήματα. Δώσε στον εαυτό σου το δικαίωμα της πρόσκαιρης φυγής, πραγματικά το αξίζεις. Αρκεί να σου υπενθυμίζεις διαρκώς πως είναι μόνο φυγή, κι είναι και πρόσκαιρη.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Σε άλλα νέα, με τον Άρη που σε κυβερνά στο ζώδιό σου, έρχεσαι σε επαφή με το προσωπικό σου σωματικό πυρηνικό εργοστάσιο και τις δυνατότητές του. Η ζωτικότητα και η υγεία σου είναι στο φόρτε τους, άρα σεξουαλικά τα σπάμε! Επίσης, θα εκπλαγείς από το τι μπορεί να κάνει για να βελτιώσει τη ζωή σου όλη αυτή η ωμή δύναμη στο να βγάλεις προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σου!


Το sex και άλλα απρόοπτα

FALL in love:  Τα μεταξύ τους αντιφατικά ζώδια του Λέοντα και της Παρθένου, αποτελούν δύο διαφορετικές λεωφόρους προς την ηδονή. Δε θες να διαλέξεις; Ε, τότε περίμενε να σου την πέσει εκείνος/η ο/η βαρύς/ιά κι ασήκωτος/η Αιγόκερως με το σέξι υφάκι!

FAIL in love: Σαφώς και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για ένα ακόμη κατεστραμμένο ειδύλλιο με Ιχθύ, πνιγμένο μέσα σε αυταπάτες και αλκοόλ. Το θέμα είναι, εσύ αυτό θέλεις;

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...