παρακαλώ περιμένετε...
14.04.2021 έως 20.04.2021
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

The Love Diaries

Έχει μόλις γίνει μία θεαματική κι εξαιρετικά θετική Νέα Σελήνη στον Κριό, με όλα τα υπόλοιπα επίσης στον Κριό (και τον Γιώργο Νταλάρα σε φιλική συμμετοχή). Άρης και Δίας είναι στην κερκίδα και σου φωνάζουν «βάλτο, αγόρι μου!» (ή και κορίτσι μου). Χαμογελάς, λες τώρα να δείτε τι έχει να γίνει – και τότε βλέπεις τον Πλούτωνα. Μάλλον, εσύ δεν τον βλέπεις, αυτός σε βλέπει: είναι σε τετράγωνο με όλο αυτό το ωραιότατο κε τε λα πόνγκο της Νέας Σελήνης και σε ρωτάει με σαρδόνιο χαμόγελο εάν είσαι σίγουρος για το τι εύχεσαι διότι μπορεί και να το λάβεις. Σου κόβονται τα ήπατα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Τι κάνεις; Εστιάζεις στην Αφροδίτη που περνά στον Ταύρο και σου μιλά για ηδονή, για τη χαρά της ζωής, για την ευγνωμοσύνη και για την αγάπη. Σου λέει «άσ’ τους να πάνε στο διάολο για μισή ώρα κι έλα μαζί μου στο λιβάδι». Να πας στο λιβάδι με την Αφροδίτη διότι σε αυτό το δύσκολο σταυροδρόμι όπου καλείσαι να αποφασίσεις –ξέρεις εσύ- η Αφροδίτη είναι η καρδιά σου και η χαρά της ζωής: κι αποφάσεις σωστές χωρίς την καρδιά δεν γίνονται. 

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

Χελιδονίσματα: Καρκίνος, Τοξότης, Ιχθύς. 

Σαρακοστή: Δίδυμος, Παρθένος, Σκορπιός. 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...