παρακαλώ περιμένετε...
24.05.2023 έως 30.05.2023
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Ψαράκι λατρευτό, η εβδομάδα σου χαρακτηρίζεται από πολλή Αφροδίτη κι έναν πολύ ενδιαφέροντα Κρόνο. Πάμε να μεταφράσουμε τα άστρα σου!

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η Αφροδίτη στο μητρικό και καθολικό, συνολικό ζώδιο του Καρκίνου μιλά ένα ανώτερο, άυλο, καθολικό είδος αγάπης που αγγίζει πολύ ως έννοια τη θυσία, και με το οποίο ταυτίζεστε ως Ψάρια σε βαθμό αηδίας – ένα το κρατούμενο, η «Θυσία» για την οποία πάντα μου είστε απίκο, ενώ δεν θα έπρεπε. Δεύτερο δεδομένο, ο πλανήτης στο ζώδιό σου εισάγει πάντα ένα στοιχείο διάλυσης, ψευδαίσθησης, κατάργησης ορίων και εικονικής πραγματικότητας. Άρα, έχουμε μπροστά μας μία περίοδο όπου είστε επιρρεπείς στη Μεγάλη Θυσία, αλλά για μία ψευδαίσθηση! Αντίδοτο, ωστόσο, στα ροζ γυαλιά και στη γερή δόση «ερωτικής στραβομάρας» αποτελεί το εξάγωνο της περί ης ο λόγος Αφροδίτης με τον Ουρανό  από το σταθερό, γήινο και άκρως στιβαρό ζώδιο του Ταύρου. Το τετράγωνο που σχηματίζει το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος με τον Κρόνο θα βάλει επίσης ένα χέρι να παραμείνεις γειωμένος, προσγειωμένος, πρακτικός. Ίσως δεν το κάνει με πολύ «τρυφερό» τρόπο αλλά θα το κάνει πολύ αποτελεσματικά. Κοινώς, είσαι και ερωτευμένος αλλά ΚΑΙ προστατευμένος.

 

Sex and the City: Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός.
Sex and the Pity: Κριός, Λέων.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεοδόσης, Θεοδοσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...