παρακαλώ περιμένετε...
28.09.2022 έως 04.10.2022
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η Νέα Σελήνη της 26ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στον Ζυγό και η βασικότερη όψη της ήταν η αντίθεσή της με τον Δία. Ο Δίας βρίσκεται πάντα στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, από όπου όσο ανάδρομος κι αν είναι σώζει τα πολύπαθα οικονομικά σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν έχεις χρόνους και καιρούς που περιμένεις μία επαγγελματική εξέλιξη ή μία οικονομική πρόταση ή διευθέτηση, πιθανόν τώρα, από το πουθενά (ο Κριός είναι το ζώδιο της ταχύτητας) να έρθει η λύση από εκεί που δεν την περιμένεις. Εκτός από τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, εκτός, δηλαδή, από το να τακτοποιεί θέματα υλικής ασφάλειας και ευμάρειας, η Νέα Σελήνη αυτή αφορά άμεσα και το σώμα, την ηδονή, την απόλαυση, τη χαρά της ζωής. Στον Ζυγό εισέρχεται από σήμερα και η παντοδύναμη Αφροδίτη και εξασφαλίζει θέρμη, οικειότητα και εξαιρετικό συναισθηματικό βάθος τόσο σε μία υπάρχουσα σχέση όσο και αν μιλάμε για μία νέα γνωριμία. Η διαίσθησή σου ελέω Ποσειδώνα γνωρίζει μέρες δόξας αλλά μπορεί να νιώσεις και έντονη σωματική εξάντληση ή να σε καταβάλλει μία εποχική ίωση – λίγη προσοχή λοιπόν. Ερωτικά, δεν αποκλείω καθόλου τη θεαματική επιστροφή ενός πρώην – αν όμως θέλεις τη γνώμη μου, θεωρώ πως πλανητικά στρώνεται το έδαφος για μία υπέροχη επισημοποίηση.


Under my umbrella: Σκορπιός, Αιγόκερως.
Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Λέων, Υδροχόος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διονύσης, Διονυσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...