παρακαλώ περιμένετε...
26.01.2022 έως 01.02.2022
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Στον 11ο τομέα του ωροσκοπίου σου, της Φιλίας, της Συλλογικότητας, των Ονείρων και των Ευχών, ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον μοιραίο, καταλυτικό και λίαν μεταμορφωτικό Πλούτωνα και σού φέρνει ενώπιόν σου ένα νέο δεδομένο, ένα παρασκηνιακό γεγονός που αγνοούσες, σού αποκαλύπτει κάτι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Πιθανό να επανεξετάσεις εκ βάθρων μία φιλία ή πιθανόν ένας έρωτας που φορά χρόνια το προσωπείο της φιλίας να δείξει τώρα το αληθινό του πρόσωπο. Πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις να εμπλακείς σε Πλουτώνια παιχνίδια εξουσίας στις σημαντικές σου σχέσεις. Η Αφροδίτη, η οποία επίσης την ακριβώς επόμενη ημέρα της συνόδου επιστρέφει σε ορθή πορεία, είναι ένα εχέγγυο πως αν είσαι ειλικρινής κι αυθεντικός με τα συναισθήματά σου και την έκφρασή τους, τα πράγματα θα πάρουν τον καλύτερο δυνατό δρόμο κι ενδέχεται μια φιλία να δώσει τη θέση της σε μια σημαντική, όμορφη και πλούσια ερωτική ιστορία!

 

…από την Ελισσάβετ Σπυρίδη
Ζητείται: Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης.
Πωλείται: Αιγόκερως.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...