παρακαλώ περιμένετε...
27.05.2020 έως 02.06.2020
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Πάρα πολύ όμορφες, γόνιμες κι επικοινωνιακές οι μέρες αυτές, Ψαράκι – νιώθεις πολύ όμορφα μέσα στο σπίτι σου και στην αγκαλιά των αγαπημένων σου, εισπράττεις κι εκπέμπεις κι εσύ με τη σειρά σου αγάπη, θαλπωρή, στοργή και ομορφιά. Ήλιος, ανάδρομη Αφροδίτη και ΒΔ στο ζώδιο των Διδύμων είναι το κέντρο βάρους που σε κρατά στο σπίτι σου, είτε στο πραγματικό σου σπίτι με το οποίο ασχολείσαι, το ομορφαίνεις, καλείς κόσμο και το φτιάχνεις είτε με το συναισθηματικό σου σπίτι που είναι μια σχέση, ένας άλλος άνθρωπος…

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η είσοδος του Ερμή στο μητρικό και τόσο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Καρκίνου φέρνει κινητικότητα θετική στα αισθηματικά σου ζητήματα και εάν είσαι ελεύθερος ίσως μία σχέση που θα δημιουργηθεί σε διακοπές ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ο Άρης από το ζώδιό σου συνεργάζεται υπέροχα με τον Ουρανό ώστε η επικοινωνία να είναι απρόσκοπτη αλλά και ενδιαφέρουσα και τα νέα συναρπαστικά!


Ζητείται: Παρθένος.  
Πωλείται: Καρκίνος. 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...