παρακαλώ περιμένετε...
22.08.2018 έως 28.08.2018
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η καθημερινότητα ξαναγίνεται ανθρώπινη και διαχειρίσιμη κι αυτό το χρωστάς στην επάνοδο του Ερμή σε ορθή φορά, Ψαράκι. Την επάνοδο αυτή και την ευνοϊκή της δράση ενισχύει κατά πολύ το υπέροχο τρίγωνο μεταξύ των κυβερνητών σου, Δία (παραδοσιακά) και Ποσειδώνα (σύμφωνα με την σύγχρονη αστρολογία). Μπροστά σου ανοίγεται μια υπέροχη περίοδος πραγματοποίησης ονείρων κι ευχών και υλοποίησης στόχων.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα βρεις καλύτερο διάστημα για επισημοποίηση, συγκατοίκηση ή ίσως για την απόκτηση ενός παιδιού. Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 26 και, σε συνδυασμό με τη δυσαρμονική όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα, ενδέχεται να φέρει αρκετές εντάσεις, ζήλιες, εμμονές αλλά και επιστροφές από πρώην ή κτητικές συμπεριφορές. Αγνόησέ τα όλα αυτά και μην αναλωθείς καθόλου σε μικρότητες – αντιθέτως, εστίασε σε όσα σε διασκεδάζουν, σε χαλαρώνουν και σε βελτιώνουν ως άνθρωπο. Τα όνειρα και οι ευχές σου μπορούν τώρα να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να μην ξεστρατίζεις από το μονοπάτι που σου ορίζουν Κρόνος και Ουρανός με το τρίγωνό τους: εστίασε στο τι θέλεις, σου λένε, και δούλεψε πάνω σ’ αυτό. Η ανταμοιβή είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη!

 

Βουτιά στα βαθιά: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης.
Πνίξε στα ρηχά: Λέοντα και Ζυγό.

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 226 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...