παρακαλώ περιμένετε...
14.08.2019 έως 20.08.2019
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Μια Πανσέληνος που ανατέλλει στον 12ο ηλιακό μας οίκο του υποσυνειδήτου, των κρυμμένων καταστάσεων και μυστικών μας και του ψυχισμού μας γενικότερα δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση – αυτή όμως εδώ η Πανσέληνος μπορούμε να πούμε πως είναι έως και θεραπευτική.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ανατέλλει στις 15 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου και αναμένεται να φέρει τις τελικές λύσεις και εξελίξεις στις ερωτικές σχέσεις που χρονίζουν στην ψυχή και στη ζωή σου, ούτως ώστε είτε να ενωθείς για πάντα με έναν πρώην σύντροφο που αποτελεί σύντροφο της καρδιάς σου και άλλο σου μισό, είτε μια κατάσταση να ξεπεραστεί μία και καλή και να μπορέσεις απερίσπαστος να προχωρήσεις στα καλύτερα τα οποία σε περιμένουν κυριολεκτικά στην επόμενη γωνία! Δώσε λοιπόν χρόνο στην Πανσέληνο να δράσει και κάνε ησυχία και υπομονή ώστε να ακούσεις τι είναι αυτό που θέλει να σου πει!
Bonus: στις 12/9 επέστρεψε ο Δίας, ο πλανήτης της καλοτυχίας και της ευμάρειας σε ορθή πορεία. Τα όποια επαγγελματικά κωλύματα, οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές σταδιακά θα υποχωρήσουν κι από το φθινόπωρο πια θα έχεις να δεις πράγματα και θαύματα!

Υποψήφιοι για στενές επαφές και… απαγορεύσεις:
Until further notice, CELEBRATE EVERYTHING!

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...