παρακαλώ περιμένετε...
05.08.2020 έως 11.08.2020
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η πανσέληνος της 3ης Αυγούστου συντελείται στις 11ο του Υδροχόου, στην καρδιά, δηλαδή, του 12ου οίκου σου – και το αστρολογικό περιβάλλον της είναι εξαιρετικά έντονο. Από τη μία την πλαισιώνουν πολύ σκληρές όψεις όπως η αντίθεση Ερμή – Κρόνου αλλά και οι όψεις του Ουρανού που κυβερνά τον Υδροχόο. Έτσι, η ψυχολογία σου μπορεί να γνωρίσει μεγάλες μεταπτώσεις αυτές τις ημέρες – καλά θα κάνεις όμως να φροντίσεις να μην πάρεις καμία απόφαση και κυρίως να μην προβείς σε πράξεις αυτή την εβδομάδα.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Άσε την ένταση να κατακάτσει και μετά θα αποφασίσεις με πολύ πιο καθαρό βλέμμα. Στην καθαρότητα βλέμματος και αποφάσεων αλλά και στην δύναμη του έρωτα και των συναισθημάτων θα βοηθήσει πολύ και η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, που για σένα εγκαινιάζει έναν Αύγουστο εξαιρετικά ερωτικό και πλούσιο σε συγκινήσεις!


Βουτιά στα βαθιά: Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός.
Πνίξε στα ρηχά: Τοξότης.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 278 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σωτήρης, Σωτηρία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...