παρακαλώ περιμένετε...
24.02.2021 έως 02.03.2021
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Καλώς το πρόσωπο των ημερών! Μετά την πολυαστρία στον Υδροχόο, η είσοδος της Αφροδίτης, του πλανήτη του έρωτα και της απόλαυσης, στο ζώδιό σου, είναι βάλσαμο για τους περισσότερους από εμάς. Προφανώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού αυξάνει κατακόρυφα τις ερωτικές σου μετοχές.  Λάμπεις κι αστράφτεις, μπορείς να πείσεις τους πάντες για τα πάντα, ακόμα κι αν εμφανισιακά δεν είσαι και ο ομορφότερος άνθρωπος του κόσμου ακτινοβολείς γεμάτος μαγνητισμό και σεξ απίλ. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορείς να υφάνεις ένα ωραιότατο παραμύθι και ο άλλος να πέσει κατευθείαν μέσα, μπορείς όμως και να θεραπεύσεις, να παρηγορήσεις, να μείνεις αλησμόνητος και να γίνεις μαγικός και απαραίτητος για όλους τους σωστούς λόγους, οπότε κινήσου προς τη σωστή κατεύθυνση για σένα και τον άλλο και απόλαυσε με όλη σου την ψυχή και το κορμί τα δώρα της Αφροδίτης (μετά από τόσο υδροχοϊκό σφυροκόπημα, τα αξίζεις!)

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) 


Ζητείται: Καρκίνος, Τοξότης, Σκορπιός. 

Πωλείται: Ταύρος, Αιγόκερως. 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 290 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παρασκευάς, Ευδοκία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...