παρακαλώ περιμένετε...
22.05.2019 έως 28.05.2019
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά, τον Ταύρο, και (για εσένα) στον τομέα που κυβερνά, στον 7ο ηλιακό σου οίκο της συντροφικότητας, της αρμονίας, του έρωτα, των απολαύσεων, του «μαζί» - χαράς ευαγγέλια, μπορώ να πω. Μαζί της στο γόνιμο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου είναι και ο πλανήτης της επανάστασης και των απροσδόκητων εξελίξεων, ο Ουρανός: άρα ναι, μπορείς να περιμένεις ευχάριστες ανατροπές, απρόσμενες εξελίξεις και «από μηχανής θεούς» (ακόμα κι αν εννοείς τον μηχανόβιο γείτονά σου...)

 

Βρες όλες τις απαντήσεις για τον έρωτα, τις σχέσεις και την απιστία.
Κάλεσε στο 9011513410 για να μιλήσεις με τους αστρολόγους μας.

 

Παράλληλα, Ήλιος και Ερμής ενώνουν τις δυνάμεις τους στον σκοτεινό, παθιασμένο και πολύ ερωτικό 8ο οίκο σου και κάνουν την ερωτική συνεύρεση μαγική μυσταγωγία, ακριβώς όπως σου αρέσει κι επιδιώκεις. Η επικοινωνία αυτές τις μέρες είναι απρόσκοπτη αλλά επειδή μιλάμε και για Σκορπιό, είναι πολύ πιθανόν τα μάτια και τα κορμιά να μιλάνε πολύ πιο εύγλωττα από το στόμα...

 

Sex and the City: Πάρε τον Παρθένο να αποδείξετε στον κόσμο ότι δεν υπάρχουν πιο ερωτικά πλάσματα από εσάς τους δύο - ιδίως σε συνδυασμό!

Sex and the Pity: Καλό το συναίσθημα αλλά όταν δεν υπάρχει και λίγη ένταση βαριέσαι και ο Θεός να μας φυλάει από βαριεστημένο Σκορπιό! Οπότε, άσε το Καρκινάκι ήσυχο!

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...