παρακαλώ περιμένετε...
20.11.2019 έως 26.11.2019
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Όλη η δόξα όλη η χάρη, άγια μέρα ξημερώνει, Σκορπιέ! Ανέτειλε η μέρα που ο Άρης, παραδοσιακός σου κυβερνήτης και πολύ φίλος σου, φεύγει από τον 12ο οίκο του υποσυνειδήτου, των κρυφών εχθρών και των υπόγειων διαδικασιών και περνά στο ζώδιό σου, διαχωρίζοντας με τη μία τους σαμουράι από τις κορδελιάστρες. Όλη αυτή η σιχαμένη περίοδος όπου γίνονταν διάφορα (ηλιθιότητες, ως επί το πλείστον) κι εσύ δεν γινόταν να δράσεις φεύγει και πάει και πίσω δε γυρνάει και ξημερώνει η μέρα όπου η Ενέργεια (η original Ενέργεια, η πρώτη ύλη) περνάει στη σπονδυλική σου στήλη με μια γλυκιά ανατριχίλα. Είναι πολύ τυχερός ο κόσμος που θα κάνει έρωτα μαζί σου αυτό το διάστημα, φυσικά. Πέραν όμως αυτού, μπορείς να προβείς στο αγαπημένο σου άθλημα κι ενώ φαινομενικά κάνεις κάτι άλλο (έρωτα πχ, μιας και το αναφέραμε) ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να κάνεις κάτι άλλο – πόλεμο, λέω εγώ τώρα, εντελώς τυχαία (not). Και να το κάνεις εξαιρετικά, πιο γρήγορα και πιο ανύποπτα κι από τον ταχύτερο ταχυδακτυλουργό και φυσικά εντελώς μα εντελώς χειρουργικά. «Χειρουργικά» είναι η λέξη – κλειδί αυτού του Άρη που κρατά νυστέρι αντί για μπαλτά και που είναι εξαιρετικός στρατηγός ακριβώς επειδή έχει υπάρξει χρόνια στην πρώτη γραμμή του πυρός.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Bye – bye retro: Ναι, ο ανάδρομος φεύγει και πολύ καλά κάνει γιατί άλλη μια αναβολή να συνέβαινε σε κάτι που περιμένεις θα σε διαβάζαμε στα πρωτοσέλιδα, «καλά να τους κάνω κύριε εισαγγελέα, φώναζε ο αιμοσταγής δράστης αμετανόητος». Επίσης, τέλος με τις δακρύβρεχτες επιστροφές αξιοθρήνητων πρώην. Έτοιμος ήσουν να υιοθετήσεις ντόμπερμαν πια.
Weekend vibes: Και χρήματα και εξαιρετικά έντονη σεξουαλική ενέργεια και στιγμές εξασφαλίζουν Δίας και Αφροδίτη σε συμμαχία και προκειμένου να τα χαρείς καλό θα είναι να είσαι εκτός φυλακής ή ασύλου, να μην είσαι έγκλειστος κάπου, γενικότερα. Ναι, με αντίθεση Άρη – Ουρανού και τον Άρη στο ζώδιό σου, ξαφνικά η καρωτίδα του άλλου είναι πάρα πολύ κοντά στα δόντια σου. Κάτω, Τζακ!
Ζητείται: Ταύρος, Ζυγός, Αιγόκερως.
Πωλείται: Υδροχόος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 215 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...