παρακαλώ περιμένετε...
31.05.2023 έως 06.06.2023
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η ερωτική μας εβδομάδα χρωματίζεται έντονα και πάρα πολύ θετικά από την πανσέληνο… της Φράουλας. Πρόκειται για μια πανσέληνο η οποία ανατέλλει στον Τοξότη και στον 2ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με πάρα πολλά πράγματα αλλά κυρίως με την αφθονία και την υλική εξασφάλιση.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Για ζώδιο του Νερού είσαι περιέργως πρακτικός κι εστιασμένος στην ασφάλεια και τη δύναμη που εξασφαλίζει το χρήμα και τα υλικά αγαθά, οπότε αντιλαμβάνεσαι πως αν έχεις αυτά δεδομένα τότε κυριολεκτικά ανθίζεις μέσα στις σχέσεις σου. Για σχέσεις μιλώντας, αυτή η πανσέληνος φέρνει έντονο πάθος και επιθυμία, αρκετή ζήλια και κτητικότητα επίσης διότι για Σκορπιούς μιλάμε, αλίμονο… Το πάθος και η ένταση είναι υπέροχα και οφείλονται στο τρίγωνο που σχηματίζει αυτό το φεγγάρι με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη, τον Άρη, από τον Λέοντα. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας ενώνονται κι αυτοί με μία άκρως ονειρική κι ερωτική όψη τριγώνου, χαρίζοντας στις καταστάσεις μαγεία, τρυφερότητα, ρομαντισμό και πλούσια συναισθήματα.

Τα SOS τώρα:
- Δίας και Πλούτωνας. Σε ένα τόσο ερωτικό φεγγάρι να πολλαπλασιάζονται η εμμονή κι η υπερβολή ανεξέλεγκτα; Χμ, πρόβλημα!
- Σύνοδος Ερμή – Ουρανού: η γλώσσα τρέχει με ταχύτητα φωτός και τα αποτελέσματα είναι εκρηκτικά!
Ζητείται: Δίδυμος.  
Πωλείται: Υδροχόος. 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 185 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...