παρακαλώ περιμένετε...
27.05.2020 έως 02.06.2020
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Οι καταστάσεις εξελίσσονται έντονα ερωτικά και για εσένα, Σκορπιέ – και πώς μπορεί να συμβεί το αντίθετο όταν η πλανητική έμφαση δίνεται στους Διδύμους, ζώδιο που εκφράζει για εσένα τον τομέα του σεξ, του βαθύτερου δυνατού μοιράσματος μεταξύ δύο ανθρώπων αλλά και του οικονομικού οφέλους που προκύπτει από τον σύντροφό σου ή από τρίτους… Έντονο το σεξ απίλ και ο μαγνητισμός σου και αυτό δεν οφείλεται μόνο στον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον ΒΔ στους Διδύμους αλλά και στον Άρη στους Ιχθύς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Έρωτας, πάθος, ρομαντισμός αλλά και εντονότατη σεξουαλική επιθυμία δημιουργούν ένα θεαματικό κοκτέιλ. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να φέρει ταξίδια στη θάλασσα αλλά και συναισθηματικά «ταξίδια» με έναν σημαντικό άνθρωπο – ενώ η παρουσία του Ουρανού με θετικότατες όψεις στον τομέα του γάμου, των σχέσεων και των συνεργασιών δείχνει πως μπορεί εσύ (ακόμα) να μην κάνεις τίποτα αλλά γεννάνε και οι πετεινοί σου.


Ζητείται: Δίδυμος.  
Πωλείται: Υδροχόος.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 248 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...