παρακαλώ περιμένετε...
05.08.2020 έως 11.08.2020
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)
Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος συντελείται στην 11ο του Υδροχόου και συμβαίνει στο … σπίτι σου. Στον 4ο ηλιακό σου οίκο, στον τομέα της Οικίας, των Οικείων, της Οικογένειας, του Σπιτιού είτε ως οίκημα είτε ως εστία θελήσουμε να το εκλάβουμε, αλλά και του μύχιου, ιδιωτικού εαυτού σου, του πλάσματος που είσαι όταν είσαι εντελώς μόνος στο σπίτι σου και στη μοναξιά σου – όταν όλα τα φώτα σβήνουν και τα τηλέφωνα σταματούν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η πανσέληνος συνοδεύεται από εξαιρετικά έντονες και σκληρές όψεις κι έχει συμμετοχή του ριζοσπαστικού, επαναστατικού Ουρανού. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να απομονωθείς λιγάκι για να δεις καθαρότερα το τοπίο, τι θέλεις, πώς είναι τα πράγματα που θέλεις και σε αφορούν. Σε αυτό θα σε βοηθήσει απίστευτα η είσοδος και παραμονή της Αφροδίτης στον Καρκίνο: οι ορίζοντές σου θα ανοίξουν και το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν άνθρωποι και καταστάσεις που φέρνουν στη ζωή σου τη φρεσκάδα του καινούργιου και του διαφορετικού!


Βουτιά στα βαθιά: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως.
Πνίξε στα ρηχά: Υδροχόο και Ιχθύ.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...