παρακαλώ περιμένετε...
26.01.2022 έως 01.02.2022
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(24/10 - 21/11)

Η ερωτική αυτή εβδομάδα που κλείνει τον Ιανουάριο (και λέμε όλοι «δόξα τω Θεώ» διότι έλεος κάπου) είναι πολύ θετική και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, Σκορπιέ.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καταρχάς ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, στον τομέα της Επικοινωνίας και της Πληροφορίας. Αυτό από μόνο του είναι μια όψη εξαιρετικά ισχυρή που μιλά για αποκαλύψεις, νέα δεδομένα και πράγματα που αναδύονται από το σκοτάδι (ειδικότητά σου, μη συζητείς). Μιλάει επίσης η όψη αυτή για μια «μοιραία» αλλαγή στο άμεσο περιβάλλον σου, για κάτι που ναυάγησε στο παρελθόν και τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο με νέο πρόσημο. Μπορεί να μιλάμε για μια μετακίνηση, επίσης, που με κάποιο τρόπο συνδέεται με έναν μεγάλο έρωτα. Αυτό το πιστοποιεί και η Αφροδίτη που την επόμενη ημέρα επιστρέφει σε ορθή πορεία – και συζητήσεις, συναντήσεις και εξηγήσεις παίρνουν πάλι τα πάνω τους.

 

…από την Ελισσάβετ Σπυρίδη
Ζητείται: Ταύρος, Ζυγός, Αιγόκερως.
Πωλείται: Υδροχόος.  

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...