παρακαλώ περιμένετε...
15.01.2020 έως 21.01.2020
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Καταλαβαίνεις ότι πλέον εσένα πριν σου μιλήσουμε θα ρίχνουμε ένα bend the knee από σέβας, έτσι; Τέτοια Οδύσσεια πόσα χρόνια τώρα, ούτε η Σάνσα καλή της ώρα της κοπέλας στο θρόνο της εκεί στο Γουίντερφελ. Οπότε όσοι ξέρουμε σού μιλάμε γλυκά, σε ρωτάμε μόνο λογικά πράγματα κι αυτά λακωνικά και ξέρουμε πότε να φεύγουμε από μπροστά σου. Γλυκά σού μιλάει και η Αφροδίτη από τους Ιχθύς διότι το αξίζεις, το κέρδισες άνθρωπέ μου, πώς το λένε.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Με Αφροδίτη στους Ιχθύς γλυκά μιλάς κι εσύ, γλυκά κοιτάς, γλυκά αγγίζεις, γλυκά πονούσε το μαχαίρι που λέει και ο Τόλης ο θεός. Γλυκοκουβέντες, φλερτ, ματιές με νόημα, τρυφερότητα, συναίσθημα που έρχεται και σου ανεβαίνει τσουνάμι ως το καρύδι του λαιμού και η λογική σου πάει περίπατο και ναι, ενδέχεται να μπεις στη διαδικασία να προστατεύσεις, να «σώσεις» αλλά και να διεκδικήσεις κάποιον ή κάποια που είναι πολύ σημαντικός αλλά δεν ξέρεις καν το λόγο. Συναισθήματα, ύπουλα πράγματα, μην το συζητείς. Και ναι, ενδέχεται να είναι κάποιος/α έξω από την εξίσωση «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»…


The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)
Sex and the City: Σκορπιός.
Sex and the Pity: Ταύρος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 208 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...