παρακαλώ περιμένετε...
22.05.2019 έως 28.05.2019
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Ένα παιδί του Κρόνου, όπως είσαι εσύ, δεν έχει τίποτα αν δεν έχει Χρόνο. Αυτό είναι ένα μάθημα που το έχεις εμπεδώσει με πολύ σκληρό τρόπο, τρέχοντας να προλάβεις τα απρόφταστα στα επαγγελματικά σου και χάνοντας ανθρώπους τον ένα μετά τον άλλο στην ερωτική σου ζωή. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον πολυπράγμονα κι επικοινωνιακό Ερμή  στο ζώδιο των Διδύμων σού έχει νέα.

 

Βρες όλες τις απαντήσεις για τον έρωτα, τις σχέσεις και την απιστία.
Κάλεσε στο 9011513410 για να μιλήσεις με τους αστρολόγους μας.

 

Οι Δίδυμοι είναι για σένα ο 6ος ηλιακός σου οίκος, ο τομέας της υγείας, της ρουτίνας, της καθημερινότητας. θα δημιουργηθεί μία νέα, πιο βολική και πιο ευχάριστη καθημερινότητα - αρκεί να βάλεις κι εσύ το χέρι σου και να μην αφήνεις την τελειομανία σου να σε κάνει τρελό, έτσι; Μαζί με μία πιο ευχάριστη και χαρούμενη καθημερινότητα θα ανθίσει και ο έρωτας, μιας και η Αφροδίτη με τον εκρηκτικό Ουρανό συνυπάρχουν στον άκρως ερωτικό 5ο σου οίκο, στον Ταύρο. Οι σχέσεις και οι έλξεις γίνονται κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσες και spicy και μπορείς να ανανεωθείς σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι.

 

Sex and the City: Είτε με Ταύρο είτε με Σκορπιό το Κορδελιό παίρνει φωτιά κανονικότατα.

Sex and the Pity: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεννοηθείς με Λέοντα ερωτικά αυτή την εβδομάδα - εδώ δε συνεννοείστε ποιος θα πάει καθαριστήριο να πάρει τα σακάκια, θα τα βρείτε στο κρεβάτι;

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 210 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...