παρακαλώ περιμένετε...
08.07.2020 έως 14.07.2020
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Η σεληνιακή έκλειψη της 5/7 πραγματοποιήθηκε στον Καρκίνο, που αποτελεί τον τομέα των σημαντικών σχέσεων της ζωής σου, της αρμονίας και του «μαζί». Η έκλειψη πραγματοποιήθηκε απέναντι ακριβώς από το ζώδιό σου όπου βρίσκονται ο Δίας, ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Ταυτόχρονα, έχουμε και τον Άρη πλέον στο ζώδιο της κυριαρχίας του  να παίρνει την οικογενειακή σου γαλήνη και να την κάνει «καλωσόρισες πάλι, Πατρινό καρναβάλι». Η έκλειψη έρχεται να σου πει ότι οι σχέσεις σου και η επικοινωνία με τους άλλους είναι το μόνο σου όχημα προς την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ως εκ τούτου, αφουγκράζεσαι πολύ προσεκτικά τους τομείς αυτούς και χρησιμοποιείς τον Άρη στον Κριό ως καύσιμο για να ξεφορτωθείς μια και καλή όποιους ασθενείς ή προβληματικούς οικογενειακούς δεσμούς σε κρατάνε πίσω, σε κρατάνε δέσμιο πραγμάτων που δεν είναι ούτε και υπήρξαν ποτέ δικά σου. Ναι, θα γίνει σίγουρα μάχη αλλά μπροστά σε περιμένει η ελευθερία σου!


Βουτιά στα βαθιά:  Λέων, Παρθένος, Ζυγός.
Πνίξε στα ρηχά: Δίδυμοι, Ιχθύς.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 261 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...