παρακαλώ περιμένετε...
26.01.2022 έως 01.02.2022
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Στο ζώδιό σου γίνεται του κατά Ματθαίον ευαγγελίου το ανάγνωσμα, Αιγόκερε – και είναι αλήθεια ότι μαζί με εσένα τραβάμε του λιναριού τα πάθη τόσα χρόνια και εμείς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Δε γίνεται βλέπεις στο δικό σας το ζώδιο να ρίχνει τις δέκα πληγές του Φαραώ και στα υπόλοιπα ζώδια να σερβίρεται κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα, όλο και μας παίρνουν τα σκάγια. Αυτή την εβδομάδα όμως τα πράγματα είναι πολύ θετικά: συναντιέται ο ανάδρομος Ερμής με τον Πλούτωνα και φέρνουν στην επιφάνεια γεγονότα που αγνοούσες ή σού απέκρυπταν, γεγονότα που αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα και σού δίνουν νέα προοπτική και νέα όπλα στα χέρια σου – αρκεί με τη σειρά σου να μη δεχθείς να συμμετέχεις σε παιχνίδια εξουσίας (ο πειρασμός θα είναι μεγάλος!). Την ακριβώς επόμενη ημέρα της συνόδου η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και θα δεις άμεσα ότι κάθε κομμάτι του συναισθηματικού παζλ θα πέφτει μαγικά στη σωστή του θέση.

 

…από την Ελισσάβετ Σπυρίδη
Ζητείται: Ταύρος, Δίδυμος, Σκορπιός.
Πωλείται: Παρθένος.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...