παρακαλώ περιμένετε...
20.01.2021 έως 26.01.2021
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)
The Love Diaries
Αυτό δεν είναι Ιανουάριος, αυτό είναι το κύκνειο άσμα του 2020 και η... άρια καλά κρατεί ως τώρα, μην το συζητείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει η εκρηκτική σύνοδος Άρη - Ουρανού με τον Δία κάνει ακόμα και την βαριά κι ασήκωτη πολυετή πολυαστρία στο ζώδιό σου να μοιάζει με λούνα παρκ.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό συμβαίνει διότι εδώ τα γεγονότα είναι εκρηκτικά και πάρα πολύ αιφνίδια, ό, τι συμβαίνει, είτε σε συλλογικό είτε σε προσωπικό επίπεδο έχει τον χαρακτήρα του «κεραυνού εν αιθρία» με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολη η επιτόπου διαχείριση. Αυτό ισχύει διπλά για εσένα που, πριν προβείς σε πράξεις, το εξετάζεις και το σκέπτεσαι διπλά και τρίδιπλα. Η Αφροδίτη πάντως βρίσκεται στο ζώδιό σου και παραμένει ο μεγάλος σου σύμμαχος διότι σχηματίζει και θαυμάσιες όψεις. Έχεις απόλυτη επαφή με τις αξίες σου ενώ γνωρίζεις πολύ καλά τη δική σου αξία - και, αυτή τη στιγμή, αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας που θα μπορούσες να έχεις.
The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)
Sex and the City: Ταύρος, Λέων, Παρθένος, Σκορπιός.
Sex and the Pity: Κριός.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 274 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γρηγόριος, Μαργαρίτα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...