παρακαλώ περιμένετε...
13.11.2019 έως 19.11.2019
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12 - 19/1)

Μία πανσέληνος που ανατέλλει στον Ταύρο, ζώδιο της Αφροδίτης, της Γης (όπως κι εσύ) και των απολαύσεων του έρωτα δεν μπορεί να είναι παρά εξαιρετική: ο Ταύρος αποτελεί για σένα τον τομέα του έρωτα, του φλερτ, της χαράς της ζωής και της δημιουργικότητας!

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Για να γίνει ακόμα πιο μαγικό το σκηνικό, το υπέροχο αυτό φεγγάρι, λαμπρό από κάθε άποψη, σχηματίζει εξαιρετική, ευνοϊκή όψη τριγώνου τόσο με τον Κρόνο που σε κυβερνά, όσο και με τον πανίσχυρο και εξαιρετικά βαθύ κι ερωτικό, μεταμορφωτικό Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Αλλάζεις μέσω του έρωτα. Μεταμορφώνεσαι μέσω του έρωτα, αποκτάς ρίζες, παρελθόν και ουσία μέσω του έρωτα, είναι πλέον ολοφάνερο και καταλυτικό ότι δεν μπορείς να πας by the book και ότι ο έρωτας που γράφουν τα βιβλία και οι ποιητές δεν είναι απόφαση, θεωρία, λογικό ταίριασμα. Είναι το «δεν καταλαβαίνω πώς και γιατί, αλλά να ‘μια εδώ στην πόρτα σου» που τόσο φοβάσαι καμιά φορά. Μην αφήσεις τις ασχολίες, τα περίφημα «κοινά ενδιαφέροντα» και τον κύκλο σου τον φιλικό να κάνουν κουμάντο στις επιλογές σου. Ο ανάδρομος Ερμής αυτό θα προσπαθήσει να προκαλέσει – αλλά είναι καιρός να αναρωτηθείς ποιανού τη ζωή ζεις.

 

Ζητείται: Σκορπιός.
Πωλείται: Ταύρος, Δίδυμος.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...