παρακαλώ περιμένετε...
12.08.2020 έως 18.08.2020
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η έκλειψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 3/8, έγινε στην καρδιά του ζωδίου σου – καταλαβαίνεις λοιπόν πως είσαι το επίκεντρο των κλυδωνισμών της έκλειψης αυτής. Ταυτόχρονα, έχουμε έναν εξαιρετικά έντονο και πανίσχυρο Άρη στον Κριό: φορέα ενέργειας, σφρίγους αλλά και βίας όπως και βιασύνης. Όλες σου οι επιδιώξεις, όλα σου τα όνειρα, η αυτοέκφραση και τα πράγματα που είσαι αλλά και που θέλεις για τον εαυτό σου θέλουν τώρα να εκφραστούν άμεσα. Γίνεσαι ανυπόμονος κι εριστικός όταν ο σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει με την πρώτη, ενεργείς λίγο σαν να είσαι διάφανος και όλοι να μπορούν να δουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και νιώθεις δίχως να πρέπει να εξηγείς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ο Άρης αυτός τετραγωνίζει με τη σειρά του τρεις πολύ σημαντικούς πλανήτες που βρίσκονται στον 12ο οίκο σου – τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Εάν δεν επιδείξεις αυτοσυγκράτηση, αυτογνωσία και δικαιοσύνη η έκρηξη είναι αναπόφευκτη. Η Αφροδίτη στον τομέα της καθημερινότητάς σου δείχνει πως μάλλον τα καταφέρνεις και πως  υπάρχει ένα κλίμα ηρεμίας, αρμονίας και αν μη τι άλλο καλής διάθεσης. 


Βουτιά στα βαθιά:  Δίδυμοι, Παρθένος,  Σκορπιός.  
Πνίξε στα ρηχά: Λέων.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 247 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευδοκία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...