παρακαλώ περιμένετε...
26.02.2020 έως 03.03.2020
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Τι είναι ένας Υδροχόος χωρίς την αλήθεια και την αντικειμενικότητα φόρα παρτίδα μπροστά του, να τα βλέπει, να ξέρει πού κινείται και πού πατάει; Να σου πω εγώ τι είναι, είναι ένα πολύ αποπροσανατολισμένο και μπερδεμένο πλάσμα. Για όλο αυτό το ολοκαύτωμα έχεις να ευχαριστήσεις τον ανάδρομος Ερμή στους Ιχθύς, στον 2ο ηλιακό σου οίκο των Αξιών!

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

 

Η περίοδος αυτή κρύβει πολλά και δύσκολα μαθήματα, αλλά και το σπόρο για μία ερωτική ζωή ακριβώς όπως τη θες και την αξίζεις. Οι επαναπροσδιορισμοί είναι απαραίτητοι και είτε θα τους κάνεις οικειοθελώς, είτε θα αναλάβει η πολυαστρία στον Αιγόκερω (12ος ηλιακός σου οίκος κι ένα πολύ σκοτεινό υπόγειο, στην περίπτωσή σου) αλλά και ο ανάδρομος Ερμής που σε φέρνει, σε κάθε ευκαιρία, αντιμέτωπο με λάθη του παρελθόντος. Η Νέα Σελήνη, επίσης στους Ιχθύς όπως και ο ανάδρομος, εγκυμονεί το σπόρο της ελπίδας, της αληθινής αγάπης, της αλήθειας και της καθαρότητας – που, φυσικά, για να τα έχεις θα πρέπει να τα αξίζεις.


The Sex Files
+ Σκορπιοί και Ιχθείς είναι οι ειδικοί στο να ξεμπλοκάρουν τα συναισθήματά σου και να τα κάνουν ένα όμορφο και νοικοκυρεμένο σεξουαλικό τσουνάμι στο οποίο θα πνιγείτε μαζί, με την πολύ καλή έννοια πάντοτε.
- Με τον/τη Ζυγό αυτή την εβδομάδα ούτε στο σεξ θα συνεννοηθείτε, ούτε και σε άλλα καίρια ερωτήματα της ζωής, όπως το «κιθαρίστας ή ντράμερ».

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 214 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...