παρακαλώ περιμένετε...
25.01.2023 έως 31.01.2023
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Στα της επικοινωνίας σου τόσο ο Άρης στους Διδύμους όσο και η Νέα Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Κρόνος στο ζώδιό σου έχουν πάρει τα νεύρα σου και τη γλώσσα σου και τα έχουν κάνει κρόσσια.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Την κατάσταση εξισορροπεί η Αφροδίτη ακόμα και μετά το πέρασμά της στα Ψάρια στις 27 του μήνα, ηρεμώντας σε λιγάκι και θυμίζοντάς σου πως, άσχετα από το τι πιστεύεις εσύ, δεν είναι δική σου αποστολή να φέρεις τον (υπόλοιπο) κόσμο στα συγκαλά του, διότι α) δεν γίνεται και β) ο υπόλοιπος κόσμος λέει ότι εσύ δεν είσαι στα συγκαλά σου. Καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να τα φάμε έτσι τα νιάτα μας, ε; Πάρε λοιπόν το μεγάλο δώρο των ημερών, την επιστροφή του κυβερνήτη σου του Ουρανού σε ορθή πορεία στον Ταύρο και την εκεί παρουσία και του Βόρειου Δεσμού και αφέσου στο μαγικό ταξίδι του να ανακαλύψεις ποιοι και με ποιον τρόπο είναι η Οικογένειά σου. Πού βρίσκεται η οικογένειά σου; Το σπιτικό σου, η ασφάλειά σου; Με ποιους ανθρώπους σε συνδέει η ζωή κι όχι η ξεροκεφαλιά σου ή μια ψευδώς αντιλαμβανόμενη επανάσταση; Ο Ουρανός στον Ταύρο σού λέει πως οι μεγάλες ανατροπές της ζωής έρχονται στους τομείς που θεωρείς safe, βαρετούς και under control και συνήθως έρχονται με σενάρια που θα έκαναν και τον Σπίλμπεργκ να κρατάει όχι μόνο την ανάσα του, αλλά και σημειώσεις μη σου πω.

από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

I do! – Δε μπορώ να πω, το σουξέ σου το έχεις! Κριάρια βλέπω, Διδύμια βλέπω, Καρκίνους βλέπω, Ζυγούς βλέπω, Τοξότη βλέπω (όχι που δε θα ‘βλεπα), τζινσένγκ δε βλέπω να παίρνεις και ανησυχώ.

Όχι τώρα… - Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι θα παρθούν σε επόμενες προσγειώσεις. Τώρα πετάμε!

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...