παρακαλώ περιμένετε...
21.02.2024 έως 27.02.2024
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Ένα πολύ εντυπωσιακό φεγγάρι, η πανσέληνος της 25/2 στην Παρθένο, έρχεται με τη λάμψη και την εξαιρετικά έντονη ενέργειά του να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει έναν εξαιρετικά «σκοτεινό», πλούσιο και ιδιαίτερο Οίκο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Τον 8ο οίκο του πλούτου που έχουμε από κοινού με τον άλλο ή τους άλλους, του σεξ και της βαθύτερης δυνατής ένωσης με τον άλλο της ζωής μας. Το σεξ εδώ γίνεται μυσταγωγία και μύηση και δεν αποτελεί απλή εκτόνωση ορμονών, επιθυμίας και έντασης – είναι κάτι πολύ βαθύτερο (γι’ αυτό και οι φίλοι σου οι Σκορπιοί, τα παιδιά αυτού του Οίκου και αυτής της ενέργειας, μπορούν να πορευθούν χρόνια ολόκληρα χωρίς σεξ όπως το εννοεί ο πολύς ο κόσμος και για αυτό εσύ, το παιδί της διάνοιας και της ευφυΐας του Ουρανού που το σώμα σου είναι άβατος ναός και κυβερνιέσαι κυρίως από το νου σου, μπορείς να αντιληφθείς πολύ εύκολα για ποιο πράγμα μιλάω). Αυτή η πανσέληνος έρχεται να φωτίσει τον ρόλο που έχει ή που μπορεί να παίξει το σεξ, η Ένωση αυτή (όπως την προείπαμε, πολύ βαθύτερη από την απλή ανταλλαγή σωματικών υγρών) στη μεταμόρφωση, την αναγέννηση και την εξέλιξη τόσο τη δική σου όσο και του έρωτά σου, της σχέσης σου. Μη φοβάσαι να λειτουργήσεις ενστικτωδώς αρχικά – άλλωστε τόσο η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου όσο και ο Ήλιος που έχει περάσει στους Ιχθύες είναι εξαιρετικοί στο να αφήσουν το ένστικτο και το συναίσθημα να μιλήσει.
Samba do Brazil:  Δίδυμοι, Παρθένος,  Σκορπιός.  
Για τα καρναβάλια: Λέων.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 282 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολύκαρπος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...