παρακαλώ περιμένετε...
16.10.2019 έως 22.10.2019
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Η περίοδος μετά τη φουσκοθαλασσιά της πανσελήνου στον Κριό (13/10) είναι τρομερά σημαντική, Υδροχόε. Κυρίως επειδή η πανσέληνος αυτή έφερε στην επιφάνεια ένα τεράστιο ζήτημα επικοινωνίας και κώδικα μεταξύ εσού και του σημαντικού ανθρώπου της ζωής σου και οδήγησε σε μία κορύφωση, σε μία απόφαση, σε μία σημαντική εξέλιξη. Τώρα αρχίζει η περίοδος όπου αυτό που ζήτησες ή αυτό που πέτυχες θα δοκιμαστεί στην πράξη και δε θα δοκιμαστεί μόνο αυτό. Θα δοκιμαστούν οι επιλογές σου, θα δοκιμαστεί η περίφημη λογική σου και θα κριθεί το κατά πόσο μπορείς να αποστασιοποιηθείς από τα συναισθήματά σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Τα συναισθήματα, ανεξάρτητα από το εάν μπορείς εσύ να τα διαχειριστείς καλά ή λιγότερο καλά, είναι πανίσχυρα και η παντοδυναμία τους φαίνεται ιδίως στις ζωές των ανθρώπων που τα υποτιμούν. Θα χρειαστείς όλη την καθαρότητα του μυαλού σου ώστε να μην μπερδέψεις το πάθος και την επιθυμία με την αγάπη και τον δυνατό, ουσιαστικό έρωτα και να ξέρεις πως στην περίοδο που ανοίγεται μπροστά σου δε θα κριθεί μόνο το πώς κι εάν αγαπάς πραγματικά (και ποιον, τελικά) αλλά και το ποιος είσαι και από τι μέταλλο είσαι φτιαγμένος.
Ζητείται: Κριός, Υδροχόος.
Πωλείται: Ιχθύς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 281 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...