παρακαλώ περιμένετε...
26.01.2022 έως 01.02.2022
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Στον τομέα του υποσυνειδήτου σου αλλά και των μυστικών και των κρυφών ιστοριών και ερώτων παίζεται το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, Υδροχόε.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Συγκεκριμένα, στις 28 του μήνα ο ανάδρομος Ερμής συναντά στον 12ο Οίκο σου τον μοιραίο, καταλυτικό Πλούτωνα φέρνοντας στην επιφάνεια ένα μυστικό, την αλήθεια για μία κατάσταση, νέα ερωτικά δεδομένα, ρίχνοντας φως στις άγνωστες πτυχές μιας κρυφής ιστορίας και δίνοντάς σου δεδομένα που αγνοούσες. Συνειδητοποιείς με πολύ έντονο τρόπο ότι τα πράγματα δεν είναι όπως πίστευες και η Αφροδίτη, που επιστρέφει σε ορθή πορεία την αμέσως επόμενη ημέρα, αναλαμβάνει να σού υποδείξει την πορεία προς την ίαση της καρδιάς σου και προς την κατεύθυνση όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, και πλήρης. Με δεδομένο ότι οι όψεις αυτές σχηματίζονται σε σχέση τόσο με τον Πλούτωνα (μοιραίο) όσο και με τον Ουρανό (αναπάντεχο) να θυμάσαι πως είναι εξαιρετικά πιθανό να σε εκπλήξει πολύ το πού, πώς και με ποιον θα καταλήξεις.

 

…από την Ελισσάβετ Σπυρίδη
Ζητείται: Κριός, Παρθένος, Αιγόκερως, άλλος Υδροχόος.
Πωλείται: Ζυγός, Ιχθύς.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...