παρακαλώ περιμένετε...
15.08.2018 έως 21.08.2018
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1 - 18/2)

Από τον τομέα των σχέσεών σου ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει θαυμάσια όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη από τον φιλικό σου Ζυγό, προσφέροντάς σου την ευκαιρία για ένα restart σχέσεων, συναισθημάτων και καταστάσεων στην τελική ευθεία του καλοκαιριού.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Εν αντιθέσει με το καλοκαίρι που ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και σκληρό λόγω τόσο των εκλείψεων όσο και του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου, αυτή η τελική ευθεία σε αποζημιώνει για πολλά, Υδροχόε. Μπορείς να επικοινωνήσεις τις επιθυμίες και τα «θέλω» σου και να βρεις τρυφερότητα, συμπαράσταση, αρωγή και κατανόηση στο έτερό σου ήμισυ, όπως και στήριξη και πάθος. Αυτά αν είσαι δεσμευμένος - αν είσαι ελεύθερος σαφώς μπορείς να περιμένεις μια νέα γνωριμία με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα: ίσως έναν άνθρωπο που θα μοιράζεστε κοινούς κοινωνικούς στόχους και οράματα ή θα απασχολήστε σε κοινές δράσεις και κινητοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση τα συναισθήματα είναι βαθιά, ο έρωτας παρών και παντοδύναμος και οι εξελίξεις άκρως θετικές. Πέραν αυτού, Δίας και Ποσειδώνας σε όψη τριγώνου έρχονται να εκπληρώσουν μια υπόσχεση, μια ευχή ή επιθυμία και συνδυάζουν δημιουργικότητα , καριέρα και (επιτέλους) χρήματα!

 

Βουτιά στα βαθιά:  Κριός, Σκορπιός, Αιγόκερως.

Πνίξε στα ρηχά: Παρθένος, Ζυγός.

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...