παρακαλώ περιμένετε...
15.08.2018 έως 21.08.2018
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Θαυμάσια η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, σε αποζημιώνει απλόχερα για ένα μάλλον... πυρηνικό καλοκαίρι, Ταύρε. Τι θες και δεν συνέβη φέτος το καλοκαίρι, αλλά μη φοβάσαι, χάρη στα άστρα σου εσύ ξανά προς τη δόξα τραβάς!

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί ο Ερμής να είναι ακόμα ανάδρομος αλλά συνεργάζεται με την κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, από το Ζυγό, και κάνει θαύματα σε ερωτικές ιστορίες που άπτονται του χώρου εργασίας και της καθημερινότητας: ξέρεις, ο συνάδελφος/συνεργάτης που κάθε φορά που τον συναντάς ψάχνεις να βρεις συρραπτικό να κόψεις τις φλέβες σου να μην τρέμουν τα χέρια σου; Αυτός/η! Τώρα, λοιπόν, θα μιλήσετε, θα επικοινωνήσετε, τηλέφωνα θα ανταλλάξετε, μαγεμένοι κι οι δύο θα μείνετε, κάτι τέτοια υπέροχα μας λέει το εξάγωνο Αφροδίτης - Ερμή. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε υπέροχα τις τελευταίες ημέρες των διακοπών, θα συνεννοηθείτε και μπορεί το καλοκαίρι και τα καλά του να συνεχιστούν κι όταν εσείς θα έχετε επιστρέψει στη ... βεράντα σας! Είπα «βεράντα» και δεν μπορώ να μην σου πω ότι καλοκαίρι βεβαίως ναι, αλλά μπορεί τώρα εσύ και το έτερο ήμισυ να αποφασίσετε είτε συγκατοικήσεις είτε ανακαινίσεις χώρου ή και μετακομίσεις - μια χαρά. Το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα τονίζει και την κοινωνικότητά σου και φέρνει κοινά όνειρα και στόχους με τον εκλεκτό ή την εκλεκτή σου!

 

Βουτιά στα βαθιά:  Παρθένος.

Πνίξε στα ρηχά: Τον Δίδυμο, κι αν σου μείνει χρόνος και τον Ζυγό.

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...