παρακαλώ περιμένετε...
26.01.2022 έως 01.02.2022
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στις 28 του μήνα θα φέρει και σε σένα συναντήσεις με τραγικούς πρώην, Ταύρε – κι αν όχι συναντήσεις, σίγουρα συζητήσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Κι επειδή εσύ είσαι άνθρωπος κι όχι η Επίδαυρος να υποδέχεσαι τραγικούς και τραγωδίες, τα άστρα και η αστρολόγος σου σού προτείνουν να κλείσεις μάτια και αυτιά και να θυμηθείς όλους τους λόγους που αυτοί οι άνθρωποι είναι πρώην. Το σκοπό μας, της απελευθέρωσης του Ταύρου και της εξέλιξής του, υπηρετεί θαυμάσια η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, η οποία επιστρέφει σε ορθή πορεία την ακριβώς επόμενη ημέρα, στις 29 του μήνα, και σε στρέφει στην προσωπική σου εξέλιξη, στην ανάπτυή σου σαν άνθρωπο, στο να ξεχωρίσεις και βεβαίως στο να κάνεις πράγματα για σένα, να σου φερθείς όπως σού αξίζει και να αναζητάς αυτό ακριβώς που σε κάνει ευτυχισμένο και πλήρη, δίχως καμία έκπτωση.

…από την Ελισσάβετ Σπυρίδη
Ζητείται: Παρθένος, Τοξότης.
Πωλείται: Δίδυμος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...