παρακαλώ περιμένετε...
07.06.2023 έως 13.06.2023
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Με τον Ουρανό να βρίσκεται πάντα στο ζώδιό σου το μόνο βέβαιο είναι πως, αργά ή γρήγορα, εσύ ο ίδιος θα γυρίσεις την πλάτη σε κάθε αμφιλεγόμενη, αμφιταλαντευόμενη κι ό,τι άλλο «αμφι» μπορείς να σκεφτείς σχέση.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Τα πράγματα είναι απλά. Ο πλανήτης των ρηξικέλευθων συμβάντων κι αλλαγών έχει έρθει για να σε μεταμορφώσει σε αυτό που είσαι προορισμένος να είσαι. Έτσι, η συναισθηματική σου νοημοσύνη είναι οξύτατη, η συναισθηματική σου αντίληψη «συλλαμβάνει» και το παραμικρό σινιάλο – και στις βάσεις αυτές μπορείς να κινηθείς με ασφάλεια και σαφήνεια ως προς τα ερωτικά σου «θέλω». Αφροδίτη (για τέσσερις ολόκληρους μήνες) και προς το παρόν και Άρης βρίσκονται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όπου επίσης τα πράγματα είναι θερμά, γεμάτα συναίσθημα και διάθεση για δράση (Άρης) με αρμονία και προς την ίδια κατεύθυνση (Αφροδίτη). Με άλλα λόγια, σε περιμένει μια υπέροχη ερωτική εβδομάδα!

 

Το sex και άλλα απρόοπτα
FALL in love: Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός.
FAIL in love: Κριός.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...