παρακαλώ περιμένετε...
05.08.2020 έως 11.08.2020
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Είτε έχεις δεσμό είτε είσαι single and proud, το μήνυμα μίας πανσελήνου στον Υδροχόο είναι ένα και βασικό – μία υπέροχη, ευοίωνη αλλαγή στην εικόνα σου, στον εαυτό που δείχνεις προς τα έξω, ή σε αυτό τον εαυτό που προσπαθείς να γίνεις. Η πανσέληνος αυτή υποστηρίζεται πολύ έντονα (ίσως και υπερβολικά έντονα κάποιες φορές!) από όλο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, οπότε τώρα είναι η ώρα να κάνεις την αρχή, να ρίξεις το θεμέλιο που θα έλεγε κάποιος, για τη ζωή που ονειρεύεσαι.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η παρουσία της Αφροδίτης που σε κυβερνά στον πολύ επικοινωνιακό 3ο σου οίκο που ορίζει τόσο τις επικοινωνίες και τις συζητήσεις όσο και το άμεσο περιβάλλον σου είναι κάτι παραπάνω από θετική αρκεί να την εκμεταλλευτείς δεόντως και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα της ερωτικής σου ζωής. Θυμήσου: τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, αβίαστα και απλά. Εάν κάτι από όλα αυτά δεν ισχύει, πρέπει πολύ απλά να πας παρακάτω – ναι, εκεί όπου σε περιμένουν τα καλύτερα.


Βουτιά στα βαθιά: Ιχθύς.
Πνίξε στα ρηχά: Υδροχόος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 278 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σωτήρης, Σωτηρία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...