παρακαλώ περιμένετε...
14.08.2019 έως 20.08.2019
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Η φωτεινή, άκρως εντυπωσιακή και λαμπερή Πανσέληνος του Αυγούστου αναμένεται στις 15 του μήνα και θα ενθουσιάσει για μία ακόμα φορά με το ασημένιο της φως τους απανταχού ρομαντικούς κι ερωτευμένους! Για εσένα, Ταυράκι, ανατέλλει στον πολύ σημαντικό σου 10ο οίκο της κοινωνικής προβολής και της καταξίωσης.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ως γνωστόν μια σχέση κάποια στιγμή πρέπει να παίρνει μια πιο επίσημη και μόνιμη χροιά ενώ ένα αλάνθαστο σημάδι έρωτα και συναισθηματικής εμπλοκής και αφοσίωσης είναι το να καμαρώνει ο σύντροφός σου για σένα, να θέλει να σε παρουσιάζει, να εμφανίζεται μαζί σου, να κάνει πράγματα δημοσίως μαζί σου, να μην σε κρατά στη σκιά της ζωής του, να μην είναι αμέτοχος ως προς εσένα, να μην σε κρύβει. Ισχύουν όλα αυτά στη δική σου ερωτική ιστορία; Αν ναι, τότε ίσως έχει έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα – αν όχι, τότε πρέπει να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις πριν αναλάβει τα ηνία ο απρόβλεπτος, επαναστατικός Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιό σου!
Bonus: στις 12/9 επέστρεψε ο Δίας, ο πλανήτης της καλοτυχίας και της ευμάρειας σε ορθή πορεία. Βρίσκεται στον τομέα της σεξουαλικής σου ζωής, των κοινών οικονομικών σου στοιχείων και του μοιράσματος με τον άλλο, και μπορείς να περιμένεις σιγά σιγά θετικές εξελίξεις και εκ νέου κίνηση σε αυτούς τους τομείς.

Υποψήφιοι για στενές επαφές και… απαγορεύσεις:
Until further notice, CELEBRATE EVERYTHING!

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...