παρακαλώ περιμένετε...
10.08.2022 έως 16.08.2022
ΤΑΥΡΟΣ
(20/4 - 20/5)

Είτε καιρό δεσμευμένος/η μού είσαι είτε φρεσκοερωτευμένος/η, το μήνυμα μίας πανσελήνου στην καρδιά του Υδροχόου (12/8) είναι ένα και βασικό – μία υπέροχη, ευοίωνη αλλαγή στην εικόνα σου, στον εαυτό που δείχνεις προς τα έξω, ή σε αυτό τον εαυτό που προσπαθείς να γίνεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η έκλειψη υποστηρίζεται πολύ θετικά από όλο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό κι ας είναι έντονο και κάπως «βίαιο». Έτσι, τώρα είναι η ώρα να κάνεις την αρχή, να ρίξεις το θεμέλιο που θα έλεγε κάποιος, για τη ζωή που ονειρεύεσαι. Ο δρόμος προς το πλάσμα που προορίζεσαι να γίνεις είναι επιτέλους ορατός. Η παρουσία του Ερμή στο φιλικό σου ζώδιο της Παρθένου και στον ερωτικό, παιδικό, δημιουργικό 5ο ηλιακό σου οίκο, είναι μία διαβεβαίωση πως έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες το άτομο για το οποίο χτυπά η καρδιά σου να σε ακολουθήσει στην υπέροχη πορεία σου προς ένα νέο, ανανεωμένο, δυνατότερο εαυτό και μία ωραιότερη, ουσιαστικότερη ζωή. Αν είσαι μόνος, αυτό το άτομο είναι πολύ πιθανό να προκύψει και μέσα στο φθινόπωρο, αλλά ακόμα και τις μέρες αυτές για τις οποίες μιλάμε. Λίγη προσοχή σε διαχείριση χρεών, δανείων και κοινών οικονομικών, και ο Αύγουστος προμηνύεται κάτι παραπάνω από υπέροχος.
Βουτιά στα βαθιά: Ιχθύς και Δίδυμος.
Πνίξε στα ρηχά: Υδροχόο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διομήδης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...