παρακαλώ περιμένετε...
26.01.2022 έως 01.02.2022
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής και αφού μας έχει βγάλει το κακό σπυρί με μεγάλη επιτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, τώρα στις 28 του μήνα θα συναντήσει τον μοιραίο Πλούτωνα στον Αιγόκερω και θα φέρει του σεξουαλικού δράματος το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μίση και πάθη, ίντριγκες και δολοπλοκίες, μυστικά και ψέματα, κέρατα (όχι του Αιγόκερω ούτε της Αμάλθειας, από τα άλλα, τα κλασικά) που όμως ξετυλίγονται με τέτοιο τρόπο ώστε τα αποκαλυπτήρια να είναι προς όφελός σου κι εσύ να μάθεις κάτι από όλο αυτό και να χαράξεις μια τελείως διαφορετική εσωτερική πορεία. Την ακριβώς επόμενη ημέρα της συνόδου στρέφεται σε ορθή πορεία και η Αφροδίτη και συμβάλλει τα μέγιστα στο να περάσεις ερωτικά τον Μισισιπή άβρεχτος. Επίσης, Αφροδίτη είναι, φέρνει ΚΑΙ λεφτά, να το πούμε αυτό.


…από την Ελισσάβετ Σπυρίδη
Ζητείται: Ζυγός.
Πωλείται: Λέων, Τοξότης, Ιχθύς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...