παρακαλώ περιμένετε...
20.05.2020 έως 26.05.2020
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η εβδομάδα που σε περιμένει είναι λαμπερή, θετική, αισιόδοξη και πάρα πολύ ερωτική – και πώς να μην είναι άλλωστε, με μία Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σχηματίζει τη μία θετική όψη μετά την άλλη; Επικοινωνία, επικοινωνία και επικοινωνία είναι το κλειδί των ημερών. Ναι, με ανάδρομη Αφροδίτη και το τρίγωνο Ήλιου – Δία να ενεργοποιεί το ερωτικό σου παρελθόν και το σεξουαλικό παρασκήνιο, οι πιθανότητες να ξεβράσει το τσουνάμι των εξελίξεων κάποιον πρώην στο κατώφλι σου είναι πάρα μα πάρα πολλές. Δώσε ευκαιρία μόνο εάν οι συνθήκες υπό τις οποίες χωρίσατε τότε – ή δεν λειτούργησε- ήταν εντελώς έξω από τις δυνάμεις σας και εάν έχουν, φυσικά, εκλείψει τελείως.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Σε αυτή την περίπτωση ο Κρόνος (που παίζει πολύ καλή μπαλίτσα αυτές τις ημέρες) θα φροντίσει η νέα ευκαιρία που θα σώσεις να είναι τυχερή και να οδηγήσει σε μακροημέρευση της σχέσης. Εάν όχι, βγάλε όλα σου τα επικοινωνιακά ταλέντα στον αφρό κι εστίασε σε νέες γνωριμίες, ευχαριστήσου τις όμορφες καινούργιες συναντήσεις κι ευκαιρίες και ότι όμορφο προκύψει τώρα θα δεις πως έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι εδώ και αύριο, και μεθαύριο.


Βουτιά στα βαθιά: Επανέρχεται το θέμα της συγκλονιστικής χημείας σου με το/τη Σκορπιό, αλλά σε περίπτωση που ξενοκοιτάξεις σου θυμίζω τα περί τσιμέντου που γράφω και πιο πάνω.

Πνίξε στα ρηχά: Άλλους Διδύμους (γελάει μαζί σου και το παρδαλό κατσίκι με τις ελπίδες που τρέφεις), καθώς και Ψάρια. Εσύ μιλάς εδώ, το Ψάρι καταλαβαίνει στη βορειοανατολική Μογγολία, και πάντα μα πάντα καταλαβαίνει ότι δεν το αγαπάς/στηρίζεις/νταντεύεις αρκετά.

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 241 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...