παρακαλώ περιμένετε...
22.05.2024 έως 28.05.2024
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Η ερωτική μας εβδομάδα φιλοξενεί μια πανσέληνο στον Τοξότη, δηλαδή στον 7ο Οίκο σου, των  σχέσεων, των συνεργασιών σου και του σημαντικού άλλου της ζωής σου – αυτό σημαίνει πως η έκλειψη σε επηρεάζει ίσως περισσότερο από όλους τους άλλους.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Οι σχέσεις είναι ένα ζήτημα τεράστιο τον τελευταίο καιρό και, πιο συγκεκριμένα, η μία σχέση που σε κρατάει άυπνο τα βράδια να γυρνάς στο κρεβάτι σου όπως το πασχαλιάτικο αρνί στη σούβλα. Ίσως το έχεις ήδη καταλάβει πως το φεγγάρι αυτό φέρνει νέα ξεκινήματα, νέες ευκαιρίες, γυρνάει σελίδες και σε ωθεί σε μονοπάτια που ίσως δεν έχεις σκεφτεί καν να διαβείς ποτέ. Από πλευράς σου καλείσαι να βάλεις αλήθεια συναισθημάτων και  πρέπει να μην είσαι «μία από τα ίδια» - ιδίως εάν απαιτείς από τον άλλο αυθεντικότητα και πρωτοτυπία . Σε αυτό δεν είσαι μόνος σου αλλά έχεις και βοηθούς, για να μην πω «χορηγούς». Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας περνούν στο ζώδιό σου – το δε πέρασμα του Δία εκεί σηματοδοτεί μία περίοδο καλοτυχίας, ευκαιριών και γενναιοδωρίας αρκεί φυσικά να κουνήσεις κι εσύ το χεράκι σου και να πάρεις τα απαραίτητα ρίσκα και να μην περιμένεις απλά να βρέξει τύχη, έρωτα, χρήματα κι ό, τι άλλο λείπει από το πλάνο! Στις 25 του μήνα η Αφροδίτη συναντά σε θαυμάσια και άκρως ερωτική όψη τον Πλούτωνα και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το καλοκαίρι ήρθε και θα είναι πιο καυτό από ποτέ!
Ζητείται: Τοξότης.
Πωλείται: Παρθένος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...