παρακαλώ περιμένετε...
12.08.2020 έως 18.08.2020
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Εάν δεν μπορεί το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα να σε βγάλει στο δελτίο των 9, Δίδυμε, δεν ξέρω τι άλλο το μπορεί. Εκτός από την πυρηνική, κυριολεκτικά, όψη αυτή, μπαλίτσα παίζει κι ο Ποσειδώνας: εξαιτίας του τελευταίου ίσως τώρα ένα όνειρο ή μια ιδέα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά και να αποδώσει, αλλά θα χρειαστεί να φτύσεις αίμα στην προσπάθειά σου αυτή.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ενώ επαγγελματικά και δημιουργικά όμως φαίνεται να εμφανίζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι την κατάλληλη στιγμή στη ζωή σου, ερωτικά ίσως βρεθείς να πρέπει να μαζέψεις τα αμάζευτα καθώς διόλου απίθανο δεν είναι να βγει στο φως μια κρυφή ή και παράλληλη/παράνομη σχέση, πράγμα που δεν θα πάει καθόλου καλά. Δεν είναι δηλαδή ότι θα βγει η κατάσταση στο φως και όλα θα μπουν στη θέση τους, είναι ότι θα βγει η κατάσταση στο φως και θα ψάχνεις λαγούμι να κρυφτείς. Κρίμα, Αυγουστιάτικα. 


Βουτιά στα βαθιά: Καρκίνος, Παρθένος.
Πνίξε στα ρηχά: Κριός, Λέων, Υδροχόος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...