παρακαλώ περιμένετε...
16.06.2021 έως 22.06.2021
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Έχοντας επιβιώσει από την έκλειψη της 10/6 στο ζώδιό σου και δη σετάκι με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο, το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού δεν το αντιλαμβάνεσαι και με την πρώτη και σίγουρα δεν το αντιλαμβάνεσαι ως κάτι «κακό». Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό και δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζεται για δεύτερη φορά φέτος κι ενεργοποιεί τον 9ο και τον 12ο οίκο σου. Είναι εσωτερικό το ζήτημα, είναι εσωτερικές οι συγκρούσεις μεταξύ του νοήματος που ψάχνεις στη ζωή σου και των οριζόντων σου από τη μία και της ψυχολογίας σου από την άλλη. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Οι ορίζοντές σου, ο 9ος οίκος σου, φιλοξενούν τον Κρόνο και ο περιορισμός είναι ένα δεδομένο – από την άλλη, τον 12ο οίκο της ψυχολογίας σου δυναμιτίζει ο εκρηκτικός και ασυμβίβαστος Ουρανός. Η ισορροπία δεν θα είναι εύκολο πράγμα αλλά θα βρεθεί διότι έτσι συμβαίνει πάντα – θα χρειαστεί όμως να παρθούν γενναίες αποφάσεις. Η Αφροδίτη και οι δικές της υπέροχες, τρυφερές κι ερωτικές όψεις με Ουρανό και Ποσειδώνα θα σου εξασφαλίσουν όμορφο κλίμα χαράς μες στην εβδομάδα, αλλά χρειάζεται προσοχή στις κάθε είδους εξιδανικεύσεις, Κοινώς, φοβού τον Ποσειδώνα και δώρα φέροντα!

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)

Sex and the City: Παρθένος.

Sex and the Pity: Κριός. 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευσέβιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...