παρακαλώ περιμένετε...
20.11.2019 έως 26.11.2019
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Όταν καλούμαστε να μιλήσουμε για επιπλέον τρεχάλα σε ένα ζώδιο που κάνει τον Speedy Gonzales να ωχριά, γελάμε λίγο παραπάνω, είναι η αλήθεια. Τρέξιμο, παιδί μου Δίδυμε – δέκαθλο για την ακρίβεια. Μα, γιατί; Διότι βεβαίως – βεβαίως εισήλθε ο Άρης στον 6ο ηλιακό σου οίκο και αυτό όσο να μην πεις μια σπίντα τη φέρνει στα της καθημερινότητας και της ρουτίνας. Προσοχή: το ότι πηγαίνεις στη δουλειά σου κάθε μέρα περίπου σαν τους Ντιουκς του Χάζαρντ δε σημαίνει ότι έτσι μπαίνει ο κόσμος ο λογικός στις σχέσεις του. Επίσης, τα καυτά συναισθήματα και εχμμμ… ένστικτα προς έναν/μια συνάδελφο επίσης δε σημαίνουν «βουρ στον πατσά». Ηρέμησε και κάτσε να γνωριστείτε πρώτα λιγάκι καλύτερα γιατί τα μπλεξίματα στο χώρο εργασίας συχνά καταλήγουν οδυνηρά (άντε μία από τον ΟΑΕΔ να σε κεράσουν έναν  καφέ και να σου λένε πεντέμισι ώρες ιστορίες) Γενικά, ο Άρης αυτός (που βρίσκεται πλέον στον Σκορπιό) είναι αποτελεσματικός και χειρουργικός περίπου σα βετεράνος σαμουράι – χρησιμοποίησέ τον προς όφελός σου ώστε να ξεριζώσεις τα ζιζάνια και τα κακώς κείμενα από τον δρόμο σου και μην τον σπαταλάς σε βιασύνες και επιπολαιότητες.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Bye – bye retro: Ο κυβερνήτης σου ορθόδρομος είναι πάντα λόγος να πάρεις ένα ταψί ραβανί και να κερνάς κόσμο στο Σύνταγμα, όπως βγαίνουν από το μετρό. Η συνεννόηση και η λογική επανέρχονται στη ζωή σου ενώ φεύγουν και δεν ξαναγυρνούν οι κουλοί και παλαβοί πρώην. Excellent, τολμώ να πω.
Weekend vibes: Με σύνοδο Αφροδίτης – Δία απέναντί σου, παθαίνεις το «σαν με κοιτάς, ηλιοβασίλεμα τα μάτια σου φωτιά», δεν το συζητώ. Η αντίθεση Ουρανού – Άρη μπορεί να είναι ένα έκρυθμο συμβάν στη δουλειά που θα σε στενοχωρήσει πολύ, ή ένα καμπανάκι υγείας μιας και τρέφεσαι με αηδίες και επιβιώνεις λόγω εξοργιστικής τύχης – μαζέψου, χρόνια στα λέμε!
Ζητείται: Ζυγός.
Πωλείται: Λέων, Τοξότης, Ιχθύς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 215 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...