παρακαλώ περιμένετε...
15.08.2018 έως 21.08.2018
ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5 - 21/6)

Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου μας εκπλήσσει για μία ακόμα φορά γιατί έτσι του αρέσει, και ποιοι είμαστε εμείς να του φέρουμε αντίρρηση, δηλαδή. Ανάδρομος από τον Λέοντα μεν, σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με την Αφροδίτη δε - και φέρνει εξόδους, επαφές, σχέσεις, μοιραίες συναντήσεις και επικοινωνία που φλέγεται από έξυπνες ατάκες και προσεγγίσεις αλλά και ερωτισμό.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Εντάξει, ενδέχεται να σε έχουν θυμηθεί και κανα δυο (χιλιάδες) πρώην σου με τον ανάδρομο, αλλά εκεί θα σταθείς, Δίδυμος άνθρωπος; Όχι, θα πας παραπέρα και θα επωφεληθείς από το φλερτ, τη χαρά, τα μηνύματα έλξης κι επιθυμίας και το ανάλαφρο και καυτό σεξ που, βεβαιότατα, ακολουθεί την όψη αυτή. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καταρχάς περάστε να σας φωτογραφίσουμε ανφάς και προφίλ για το νέο μου βιβλίο, «Δίδυμοι και σχέσεις, μαρμελάδα με αντσούγιες». Ακολούθως, ανανεώστε τη σχέση σας και λύστε με χιούμορ και σεξ τους κόμπους που έχει δημιουργήσει ο ανάδρομος Άρης ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Να πω και ότι το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα βοηθά δημιουργικά την καριέρα σας και είναι πολύ πιθανό τώρα να βρείτε στήριξη σε κάποιο νέο εγχείρημα!

 

Βουτιά στα βαθιά: Ιχθύς και Σκορπιός. Θαλασσινά γενικά.

Πνίξε στα ρηχά: Τοξότη και Αιγόκερω.

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...