παρακαλώ περιμένετε...
26.01.2022 έως 01.02.2022
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Το ζώδιο του Αιγόκερω συμβολίζει την καθημερινότητά σου η οποία καθημερινότητά σου, λόγω της πολυετούς παρουσίας του Πλούτωνα εκεί, έχει έρθει και θυμίζει κάτι από Στάλινγκραντ, κάτι από Γάζα, κάτι από το νησάκι Τόνγκα που τούς ήρθε των ανθρώπων ο Ειρηνικός στη σαλοτραπεζαρία προχθές…

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Εν πάση περιπτώσει, γίνεται του Αιγόκερω. Εκεί αυτή την εβδομάδα συναντιέται ο ανάδρομος Ερμής με τον εν λόγω Πλούτωνα σε όψη συνόδου και φέρνει αποκαλυπτικές συναντήσεις, αναπάντεχες αλλά καταλυτικές πληροφορίες και επίσης μοιραίες συναντήσεις. Ξέρεις, αυτό που είσαι σαν την τρελή του Σαγιό στη λαϊκή και συναντάς παλιό σου έρωτα λες κι έχει βγει από διαφήμιση των Dolce & Gabbana. Μη φοβάσαι όμως τίποτα γιατί η Αφροδίτη που την επόμενη ακριβώς ημέρα επιστρέφει σε ορθή πορεία θα σε βάλει κι εσένα να παίξεις στο διαφημιστικό στο ρόλο του ασχημόπαπου που θα γίνει κύκνος. Αρκεί να κουνήσεις κι εσύ λίγο το χεράκι σου!

 

…από την Ελισσάβετ Σπυρίδη
Ζητείται: Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός.
Πωλείται: Σκορπιός.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...