παρακαλώ περιμένετε...
15.08.2018 έως 21.08.2018
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Αυτό το καλοκαίρι ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου (και άλλα χαρωπά αστρολογικά συμβάντα με επιπτώσεις Χιροσίμας στην ερωτική σου ζωή) σε έχει φέρει στο κατώφλι του φρενοκομείου με βαλίτσα Luis Vuitton να τους ρωτάς τι τους βρίσκεται σε μονόκλινο με θέα θάλασσα. Ναι, αυτό αλλάζει - και δόξα τω Θεώ έχουμε πολύ καλοκαίρι μπροστά μας ακόμα ώστε να το χαρείς επαρκώς.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ο ανάδρομος από το ζώδιό σου συνεργάζεται στενά και θαυμάσια με την Αφροδίτη από τον τομέα της επικοινωνίας σου και σου φέρνει καλές ειδήσεις, ευχάριστα μηνύματα και αντιδράσεις από το έτερο ήμισυ ή τον εκλεκτό της καρδιάς σου, ρομαντικές συναντήσεις και εξελίξεις αλλά και καλή έκβαση στην επίλυση τυχόν προβλημάτων και παρεξηγήσεων με το σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου την εντονότατα επικοινωνιακή αυτή εβδομάδα για να πεις με χιούμορ, ρομαντισμό και χάρη όσα δεν θέλεις να πεις ευθέως και μην διστάσεις στιγμή να προσεγγίσεις τον ... στόχο σου. Επιπλέον, Δίας και Ποσειδώνας σε υπέροχη όψη τριγώνου ενισχύουν τα του σπιτιού σου και φέρνουν αρμονία, κατανόηση, τύχη και εύνοια από το πουθενά και πραγματοποίηση στόχων και ονείρων σου που αφορούν την οικογένεια!

 

Βουτιά στα βαθιά:  Κριός και Ιχθύς!

Πνίξε στα ρηχά: Παρθένος, Σκορπιός και Αιγόκερως.

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...