παρακαλώ περιμένετε...
21.08.2019 έως 27.08.2019
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Σιγά σιγά, και μετά την εντυπωσιακή τους παρουσία και δράση στο ζώδιό σου, αρχικά ο Άρης και ακολούθως η Αφροδίτη αλλά και ο Ήλιος περνούν στο γήινο, πρακτικό και προσγειωμένο ζώδιο της Παρθένου και η ενέργεια των ημερών αλλάζει.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ναι, μπορεί τα πράγματα και η έκφραση των συναισθημάτων να μην έχει πλέον τη λάμψη, τον ενθουσιασμό και τη χαρά του «Βασιλιά του ζωδιακού», αλλά περνά σε ένα γήινο επίπεδο όπου ο έρωτας πρέπει να αποδειχθεί με πράξεις. Καλές και άγιες οι φλογερές εξομολογήσεις υπό το φως των άστρων, καλά και άγια τα καρδιοχτύπια πλάι στο κύμα, αλλά αν ο εκλεκτός της καρδιάς σου δεν υποστηρίζει με πράξεις τα συναισθήματά του ή αν οι υποσχέσεις του είναι κούφιες, τι να το κάνεις; Με τη μετατόπιση τριών προσωπικών πλανητών στην Παρθένο, που αποτελεί τον 2ο ηλιακό σου οίκο της ασφάλειας και της υλικής αφθονίας, και αυτά τα ζητήματα έρχονται και αποκτούν μεγάλη σημασία. Ως Λέοντας, άλλωστε, δεν θέλεις να έχεις καμία σχέση με τη μιζέρια – και ποιος μπορεί να σε αδικήσει;

Υποψήφιοι για στενές επαφές και… απαγορεύσεις:
Until further notice, CELEBRATE EVERYTHING!

 

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...