παρακαλώ περιμένετε...
12.08.2020 έως 18.08.2020
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα προχωρά με ιδιαίτερα σκληρές όψεις – ο Άρης από τον Κριό τετραγωνίζει τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.  Συγκρούεται ο τομέας της προσωπικής σου εξέλιξης και των οριζόντων σου με τον αδηφάγο τομέα της καθημερινότητας. Το πρώτο πράγμα που έχουμε να σου πούμε είναι ότι ο Άρης αυτός είναι πολεμιστής πρώτης γραμμής και σίγουρα θα βρει τον δρόμο του ως τα όνειρά σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένεις λίγο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ναι, δεν πρέπει να ακούσεις την πίεση του Άρη για να δράσεις τώρα πάραυτα και πολύ μα πάρα πολύ ριζικά και έντονα προκειμένου να καθαρίσει μια για πάντα ο συγκεκριμένος τομέας της ζωής σου από όποιον και ότι σου τρώει το μεδούλι. Χρειάζεται να εστιάσεις, διότι εντάξει, είσαι μεν Λέων αλλά η ψυχολογία Λάνσελοτ, πάμε καβάλα στ΄άλογο γενναίοι μου κλπ δεν θα βοηθήσει στην παρούσα φάση. Αυτό που θα βοηθήσει είναι ο Κρόνος τις επόμενες ημέρες που δεν θα σου επιτρέψει να δράσεις απερίσκεπτα και ακραία.


Βουτιά στα βαθιά: Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως
Πνίξε στα ρηχά: Παρθένος, Ζυγός, Ιχθύς. 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 247 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευδοκία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...