παρακαλώ περιμένετε...
10.08.2022 έως 16.08.2022
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Μία πανσέληνος (12/8) στον Υδροχόο, τον τομέα των σχέσεων, του Σημαντικού Άλλου της ζωής σου αλλά και των συνεργασιών σου, σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς, να εκτιμήσεις και να λειτουργήσεις με βάση το «εμείς», και όχι το «εγώ» (το οποίο με ζήλο έχεις αναδείξει σε τέχνη, να το πούμε κι αυτό).

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Και το «εμείς» του Υδροχόου είναι ένα «εμείς» λίγο περίεργο, αλλά και πολύ, πολύ υπέροχο, διότι αφήνει πολύ, άπλετο χώρο στο «εγώ» του καθενός και στην ελευθερία του άλλου. Με την βοήθεια τόσο του Ερμή από την Παρθένο όσο και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου είσαι σε θέση να κατανοήσεις τακτικές και παθολογίες που προκάλεσαν προβλήματα στο παρελθόν, και να τις αποφύγεις πλέον. Αφήνεις χώρο και στον άλλο να αναπνεύσει, δεν είσαι τόσο επεκτατικός μέσα στη σχέση, και γενικά αφήνεις κατά μέρος το παιχνίδι του ποιος έχει το πάνω χέρι – κάνοντας, φυσικά, πολύ πολύ καλά.
Βουτιά στα βαθιά: Κριός, Αιγόκερως, Υδροχόος.
Πνίξε στα ρηχά: Τον/την Ταύρο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διομήδης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...