παρακαλώ περιμένετε...
15.03.2023 έως 21.03.2023
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Αυτή η εβδομάδα ίσως να είναι μια εβδομάδα κατά την οποία δεν θα θελήσεις να κατέβεις από το θρόνο σου και πολύ καλά θα κάνεις – κι εγώ αν είχα θρόνο εκεί θα καθόμουν, να με βρουν τα χτυπήματα της μοίρας με το στέμμα μου, ό, τι θέλουμε λέμε;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Πρώτο χτύπημα της μοίρας αυτή την εβδομάδα ο Ποσειδώνας. Κλασικό ύπουλο χτύπημα με χρονοκαθυστέρηση, δεν το καταλαβαίνεις αμέσως, σαν τα χρηματοκιβώτια αργεί. Λες ας πούμε «μωρ’ συ τι πήγα κι έκανα 14 Σεπτεμβρίου του 2015, ντιπ μυαλό δεν είχα;» Αυτό λέγεται Ποσειδώνας και όχι, δεν είχες ντιπ μυαλό. Παράλληλα εμπλέκονται άτσαλα ο Ερμής αλλά και ο Άρης και μπροστά στο παρασκήνιο και τις μουλωχτές πράξεις του περιβάλλοντός σου ωχριά και ο πάλαι ποτέ καγκελάριος της Αυστρίας, ο Μέτερνιχ. Ψέματα, παραπληροφόρηση, ίντριγκα, δολοπλοκία, κι όλα αυτά ενώ εσύ καίγεσαι και σιγολιώνεις και για κάποιον συνεργάτη ή γείτονα δεν ξέρω θα σε γελάσω, πάντως του κοντινού περιβάλλοντος. Ωστόσο, έχει και καλά νέα το μενού: Στις 17 του μήνα, περνά η Αφροδίτη σε ένα ζώδιο που της ταιριάζει πολύ, οπότε μας βγαίνει ο αισθησιασμός και η διάθεση για καλοπέραση και ηρεμία – παράλληλα, η Αφροδίτη σχηματίζει πολύ έντονη όψη με τον Πλούτωνα το οποίο βεβαίως σημαίνει σεξ απίλ στο Θεό. Σημαίνει όμως και πως ερχόμαστε σε επαφή με την πραγματική μας δύναμη και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τέλος καλό, λοιπόν, θα λέγαμε!


The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)
Sex and the City: Ταύρος.
Sex and the Pity: Αιγόκερως.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...