παρακαλώ περιμένετε...
04.12.2019 έως 10.12.2019
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας εξαιρετικός μήνας και αυτό το αποδεικνύει με το «καλημέρα σας» η πρώτη του κιόλας εβδομάδα! Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ χαρούμενη, λαμπερή, γενναιόδωρη και άκρως ερωτική – δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς, με τον Δία να έχει εισέλθει στον, συνήθως μουντό για όλους μας, τομέα της καθημερινότητας και της ρουτίνας. Θα παραμείνει εκεί για έναν ολόκληρο χρόνο προκειμένου να μεταμορφώσει ό,τι είναι γκρίζο και βαρετό σε κάτι λαμπερό, γεμάτο νόημα και χαρά!

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Σχεδόν την ίδια στιγμή, εισήλθε στον τομέα αυτόν και η Αφροδίτη και θα παραμείνει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα! Εκτός από τους έρωτες μεταξύ συναδέλφων και συνεργατών που θα έχουν την τιμητική τους, οι πλανήτες αυτοί αποτελούν ασπίδα προστασίας εναντίον της ατυχίας και της απαισιοδοξίας. Είναι, δε, μια τέλεια χρονική στιγμή για να φροντίσετε τον εαυτό σας όσον αφορά την υγεία και την εμφάνισή σας, Λιονταράκια!


Weekend vibes: Ένα μεγάλο στοίχημα των ημερών είναι να παραμείνετε λογικοί και προσγειωμένοι στα των σχέσεών σας διότι μες στο Σαββατοκύριακο ο Ποσειδώνας παίζει κρυφτό με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Πολλοί σας χαμογελούν και σας μιλούν αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται – και πρέπει να δείξετε αν ξέρετε όντως να ξεχωρίζετε το ειλικρινές κομπλιμέντο και τον θαυμασμό από την φτηνή κολακεία.


Ζητείται: Υδροχόος, Ιχθύς.
Πωλείται: Ταύρος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αμβρόσιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...