παρακαλώ περιμένετε...
27.10.2021 έως 02.11.2021
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

The Love Diaries
Οι ημέρες της πολυαστρίας στο ζώδιό σου και του ανάδρομου Ερμή να κρατάει τα καράβια μας δεμένα κάπου στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη, έφυγαν και πάνε στο καλό (για να μην πω τίποτε άλλο…) Δόξα τω Θεώ ο Ήλιος προχώρησε στο Σκορπιό και από εκεί για ένα τουλάχιστον μήνα θα φροντίζει τα οικονομικά σου που ήρθε ο ανάδρομος και τα έκανε μαρμελάδα με αντσούγιες. Εκτός από τον Ήλιο, στο Σκορπιό περνά και ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας και της δράσης, της διεκδίκησης και του σεξ.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτό σημαίνει πως σε ό,τι (ή όποιον/α) θέλεις, βάζεις μια ενέργεια στην οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο ο/η άλλος/η να αντισταθεί. Σε ό,τι ποθεί η καρδιά σου είσαι οδοστρωτήρας αυτό το διάστημα, αλλά ένας οδοστρωτήρας που ο/η άλλος/η ξαπλώνει καταμεσίς στο δρόμο να τον/την πατήσεις. Θαύματα κάνει, τέλος, και η Αφροδίτη που σε κυβερνά. Βρίσκεται στην καρδιά του τομέα της επικοινωνίας σου και σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με τον τυχερό Δία από τον τομέα του έρωτα και του φλερτ! Αν είσαι ελεύθερος/η, αυτό μεταφράζεται σε υπέροχη καινούργια ιστορία με πολύ καλές προοπτικές, αν είσαι δεσμευμένος/η το γέλιο, το κέφι και η χαρά βρίσκουν ξανά τη θέση τους ανάμεσά σας και η πιο υπέροχη ιδέα θα ήταν ένα σύντομο, hot ταξιδάκι για δύο: σού υπόσχομαι ότι θα το θυμάστε και οι δύο για πολύ, πολύ καιρό!

από την Ελισσάβετ Σπυρίδη

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!)
FALL in love: Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στη φωτιά και το πάθος του/της Κριού, στην τρυφερότητα και τον αισθησιασμό των Καρκίνων ή στο μυθιστορηματικό, εξώκοσμο πάθος του/της Ιχθύ. Διαλέγεις και παίρνεις!
FAIL in love: Οι Δίδυμοι είναι πολύ μεγάλο NOT αυτές τις ημέρες – δεν έχουν συνέλθει ακόμα ντιπ από την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη τους, κρίμα να φας εσύ τα απόνερα της κρίσης ταυτότητας!

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 196 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...