παρακαλώ περιμένετε...
21.10.2020 έως 27.10.2020
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Όταν η Αφροδίτη που σε κυβερνά κατεβαίνει στη μικρή περιοχή και παίζει σοβαρή μπαλίτσα με premier league παίκτες όπως ο Δίας, ο Κρόνος κι ο Πλούτωνας, ασφαλώς καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις να φοβηθείς ούτε ανάδρομους ούτε τίποτα. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη για σένα θέση. Είναι στον 12ο οίκο σου του υποσυνειδήτου, του εσωτερικού σου κόσμου, του ενστίκτου, των σκιών… Υπό άλλες συνθήκες, μια τέτοια Αφροδίτη θα έφερνε θετικά νέα τύπου αισιόδοξη διάθεση ή την επιστροφή ενός ασώτου γκόμενου για να χαρείς και να πεις το «τώρα κλαίς, γιατί κλαις, συ δεν είσαι που γέλαγες χθες;» . Τώρα όμως, αυτά είναι πολύ λίγα και πολύ μικρά. 

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η αισιοδοξία και η εσωτερική γαλήνη κι ηρεμία υπάρχουν και έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να ολοκληρώσεις με όλες τις εκκρεμότητες του ερωτικού σου παρελθόντος και να κλείσεις μια για πάντα έξω από τη ζωή σου ο,τιδήποτε φθοροποιό και μίζερο. Ο Δίας μιλά για τύχη και ευημερία, ο Κρόνος φέρνει σταθερότητα και διάρκεια και ο Πλούτωνας αναγέννηση και ριζική θεραπεία. Όλα αυτά έρχονται για να μείνουν στη ζωή σου και σου χαρίζουν, πέρα από ερωτική ευεξία κι ευτυχία, μία βαθιά αίσθηση ασφάλειας και οικειότητας που την έχει ανάγκη για να ανθίσει κάθε Ζυγός που σέβεται τον εαυτό του!

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) 
Sex and the City: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός. 

Sex and the Pity:  Λέων, Ιχθύς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 227 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δημήτριος, Δήμητρα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...