παρακαλώ περιμένετε...
19.02.2020 έως 25.02.2020
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Για έναν άνθρωπο που έχει ως σύμβολό του τη ζυγαριά και ως βασικό του ελάττωμα την αναποφασιστικότητα, ο δυναμικός τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε η ερωτική μας εβδομάδα είναι το καλύτερο δυνατό δώρο, Ζυγέ! Πράγματι, ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, εισήλθε και θα βρίσκεται για μεγάλο διάστημα στο χαμηλότερο και πλέον ιδιωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου, τον 4ο οίκο της ιδιωτικότητας, της οικίας και της Οικογένειας. Αυτός που θέλεις κι επιθυμείς είναι κάποιος που καταχωρήθηκε άμεσα στο μυαλό σου ως «δικός σου», «οικείος», «αίμα» σου; Η οικειότητα είναι μείζον θέμα στις σχέσεις; Αναζητάς κάποιον που να πολεμήσει στο πλευρό σου (Άρης) για όσα θεωρείς πολύτιμα; Αισθάνεσαι την ανάγκη να διαφυλάξεις την ιδιωτικότητά σου μέσα στη σχέση σου και να μην γίνεσαι ο καθρέφτης του άλλου; Ό,τι και να συμβαίνει, η θέση του Άρη στον Αιγόκερω είναι εξαιρετική και θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω ό,τι χρειάζεται να προχωρήσει στη ζωή σου, αλλά και να πολεμήσεις για ό,τι σέβεσαι κι ό,τι θεωρείς πολύτιμο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

 

Ερμής ανάδρομος λέω, και κλαίω: Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς,  ίσως αντιμετωπίσετε θέματα καθημερινότητας, ρουτίνας, αναβολών, καθυστερήσεων, διαψεύσεων και γενικότερου μπάχαλου στο τι γίνεται στη δουλειά σας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, οργανωθείτε όσο το δυνατόν καλύτερα και επίσης να θυμάστε πως είναι η πιο λάθος περίοδος για έρωτες εντός επαγγελματικού χώρου.

Sambadrome: Ταύρος.  
Για τα καρναβάλια: Δίδυμοι, Λέων.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 202 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...