παρακαλώ περιμένετε...
10.08.2022 έως 16.08.2022
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Η πανσέληνος του μήνα γίνεται στην καρδιά του Υδροχόου και παρά τη βαθιά εδραιωμένη πεποίθηση ότι ο Υδροχόος δεν έχει καρδιά άρα πού πάμε, αδέρφια, έχει πολλές αστρολογικές όψεις να υποστηρίξουν το θετικό της έργο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η πανσέληνος αυτή ναι μεν συντελείται στον τομέα του ερωτικού παιχνιδιού, αλλά δε μας τα λέει και πολύ …ερωτιάρικα. Συγκεκριμένα, εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία αφαιρούνται οι  μάσκες και ο καθένας φαίνεται όπως είναι, ό,τι κι αν επιδιώκει. Ναι, και το αντικείμενο του πόθου σου, με το οποίο τα πράγματα ίσως έχουν ξεφύγει λίγο από το Άρλεκιν και πάνε προς το θρίλερ – και για γερά νεύρα μάλιστα. Η αστρολόγος σου όμως, μπορεί να σε καθησυχάσει σε ένα δυο πραγματάκια. 1) η δημόσια εικόνα και η κοινωνική κι επαγγελματική σου επιτυχία δεν εξαρτάται από το τι μπορεί να ξεστομίσει ο/η κάθε πικραμένος/η για σένα. «Δεν υπάρχει κακή διαφήμιση» είχε πει ο μακαρίτης ο Άντι Γουώρχολ κι είχε δίκιο. 2) Το ανωτέρω «αντικείμενο του πόθου» με το οποίο βασανίζεσαι, είναι λίγο «περσινά, ξινά σταφύλια». Προσπαθείς να κάνεις να λειτουργήσει και μάλιστα όπως θέλεις κι εύχεσαι εσύ κάτι το οποίο έχει φθαρεί κι έχει ολοκληρώσει δεκαπέντε χιλιάδες κύκλους. Και, για να λέμε αλήθειες,  έχεις έναν καινούργιο έρωτα, φλογερό και κεραυνοβόλο, να ασχοληθείς – δεν θα παρακαλάμε κανέναν.
Βουτιά στα βαθιά: Δίδυμος και Υδροχόος.
Πνίξε στα βαθιά: Ιχθύς.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διομήδης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...