παρακαλώ περιμένετε...
23.10.2019 έως 29.10.2019
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)
Μια εβδομάδα όπου κεντάει η Αφροδίτη στου αλόγου σου τη σέλα σαν άλλη Βουγιουκλάκη δεν μπορεί να είναι κακή εβδομάδα, Ζυγέ. Αντιμετωπίζουμε βέβαια τον αστρολογικό Αρμαγεδδώνα το Σαββατοκύριακο αλλά με την Αφροδίτη να σου κρατάει τα μπόσικα, τι ανάγκη έχεις! Ο πλανήτης σου, η κυβερνητάρα σου, σχηματίζει μια όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και μία όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα: η πρώτη όψη φέρνει οικονομική τύχη και ερωτική εύνοια στο άμεσο εργασιακό σου περιβάλλον – κάποιος συνάδελφος σε γλυκοκοιτάζει;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ζαχαρώνεις εσύ κανέναν; Θα δείξει πολύ σύντομα και βεβαίως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να δέσει το γλυκό. Η όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα φέρνει έντονη επιθυμία και ερωτικό πάθος το οποίο μπορεί να ξαναζωντανέψει μια σχέση βαλτωμένη, αλλά μπορεί και να επενδυθεί σε μία καινούργια φλόγα και να την κάνει πυρκαγιά.
Περί Αρμαγεδδώνος τώρα ο λόγος, ναι – το Σαββατοκύριακο έχουμε δύο τζιζ όψεις. Ένα τετράγωνο Άρη – Κρόνου που μπορεί να πάρει την οικογενειακή/συζυγική σου ζωή και να την κάνει αντικείμενο μελέτης στις στρατιωτικές ακαδημίες μαζί με τις Θερμοπύλες και τη Σαλαμίνα. Μην εμπλακείς, μη συγκρουστείς, μην προσπαθήσεις να εξηγήσεις ή να λύσεις το παραμικρό – κάνε το τρελό παγώνι και το πιάνουμε ξανά το θέμα αρχές Νοέμβρη. Η δεύτερη όψη, η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού αφορά χαμό στο ίδιο πεδίο και πλαίσιο, για τα οικονομικά αυτή τη φορά. Εσύ εκεί, την ίδια τακτική του παγωνιού. Δεν κατάλαβα, δηλαδή, άσχημο είναι το παγώνι; Άσε που το χαζό θα το παριστάνεις προσωρινά. Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι, αλλά τη σωστή στιγμή.

Sex and the City: Δίδυμοι.
Sex and the Pity: Τοξότης.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...