παρακαλώ περιμένετε...
07.06.2023 έως 13.06.2023
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Ανατέλλει μια υπέροχη εβδομάδα όσον αφορά στα ερωτικά σου ζητήματα, Ζυγέ! Η Αφροδίτη που σε κυβερνά εοισέρχεται στον λαμπερό Λέοντα που αποτελεί τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σου και που φωτογραφίζει την κοινωνική σου ζωή, τον φιλικό σου κύκλο αλλά και τον κόσμο των ονείρων και των ευχών σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο υπέροχο αυτό σημείο για τέσσερις ολόκληρους μήνες και προς το παρόν, για όλο σχεδόν τον Ιούνιο θα συνυπάρχει εκεί με τον αιώνιο αστρολογικό της εραστή, τον Άρη: το συναίσθημα και η επιθυμία για αρμονία, ομορφιά, σχέση και χαρά παντρεύεται με τη δύναμη, την ορμή και τη σεξουαλική διάθεση και τα αποτελέσματα είναι εκρηκτικά και θεαματικά. Η τελευταία σύνοδος που είχαμε μεταξύ των δύο Αιώνιων Εραστών ήταν τον Αύγουστο του 2019 και μία θαυμάσια ιδέα είναι να δεις και να εξετάσεις πώς εξελίχθηκε η ερωτική σου ζωή τα δύο αυτά χρόνια: τι συνέβη, τι ένιωσες, τι σε πλήγωσε, με τι χάρηκες… και φυσικά, να σκεφτείς τι θέλεις πλέον. Λογικά αυτό που θέλεις είναι πια ξεκάθαρο και η Νέα Σελήνη του μήνα θα σε βοηθήσει και να το αποκρυσταλλώσεις, και να το ακολουθήσεις, και να το επιβάλλεις μαγικά και σε όλους τους άλλους.

 

Το sex και άλλα απρόοπτα
FALL in love: Ταύρος, Παρθένος.
FAIL in love: Δίδυμοι, Λέων.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...