παρακαλώ περιμένετε...
12.08.2020 έως 18.08.2020
ΖΥΓΟΣ
(23/9 - 23/10)

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο προστάτιδα και οδηγό της κοινωνικής σου παρουσίας και της δημόσιας εικόνας σου, ξεκινάς την ερωτική σου εβδομάδα λίγο καλύτερα από πολλούς άλλους. Ο πολεμικός, διεκδικητικός Άρης από τον τομέα των σχέσεων και του Σημαντικού Άλλου της ζωής σου θέλει δράση, μάχη, αλλαγές, έρωτα και νίκες τώρα – μη σου πω και χθες, δηλαδή. Όμως, προσκρούει στο οικοδόμημα της Οικογένειας και της Εστίας, ό,τι και όποιους θεωρείς εσύ οικογένεια και εστία στη ζωή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Έχει έρθει λοιπόν η ώρα να εξετάσεις τι και ποιος από όλο αυτό το σύστημα αποτελεί άνεμο κάτω από τα φτερά σου και τι και ποιος αποτελεί μπάλα μολυβένια στο πόδι σου και δεν σε αφήνει να κάνεις ρούπι. Τα δεσμά θα αποτιναχθούν, είναι το μόνο σίγουρο. Προσπάθησε όμως να μην έχεις υπερβολικές αντιδράσεις και να κινείσαι ήπια και με συγκρατημένη ενέργεια κι αισιοδοξία – και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, δηλαδή προς τη μεριά του έρωτα. 

Βουτιά στα βαθιά: Ταύρος, Τοξότης, Αιγόκερως.
Πνίξε στα ρηχά:  Καρκίνος,  Ιχθύς. 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...