παρακαλώ περιμένετε...
29.06.2022 έως 05.07.2022
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Είσαι σαφέστατα ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας αυτής, Καβουράκι. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 29 του μήνα, ευνοεί τα νέα ερωτικά ξεκινήματα, όπως και ιδέες μονιμότητας, δέσμευσης, συγκατοίκησης.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Την ίδια ημέρα, μια θαυμάσια όψη μεταξύ της Αφροδίτης των σχέσεων και του «μαζί» και του Δία της καλοτυχίας, της επέκτασης και της χαράς, ενδέχεται να σε κάνει εκρηκτικό, παράφορο, διεκδικητικό, και χειμαρρώδη λεκτικά. Αυτό να πρόσεχες, θα ήμασταν όλοι εξαιρετικά, διότι το να σου βγει η παρόρμηση  του ζωδίου σου σε αμετροέπεια και καυγά, θα ήταν μεγάλη αμαρτία. Είναι μία εβδομάδα που μιλά για μοιραίες γνωριμίες, μοιραίες συζητήσεις και συναντήσεις ζωής – έχεις πολύ πιο υπέροχα πράγματα να κάνεις με τη δυναμική των άστρων, από το να δυναμιτίσεις τα ερωτικά σου.

+ Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος
- Τοξότης, Ιχθείς

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 265 μέλη.

γιορτάζουν οι: Λουκάς, Λουκία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...