παρακαλώ περιμένετε...
22.05.2019 έως 28.05.2019
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Ο ζωοδότης Ήλιος κι ο Ερμής της σκέψης, της πληροφορίας και της επικοινωνίας συναντιούνται στην αρχή της Love Week στον   12ο ηλιακό σου οίκο - οίκο του ψυχισμού, της εσωτερικότητας, του υποσυνειδήτου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς τώρα να δεις και να νιώσεις πράγματα πιο ξεκάθαρα και με μεγάλη σαφήνεια. Τα κομμάτια ενός παζλ μπαίνουν στη θέση τους και την καλύτερη ψυχοθεραπεία την κάνεις εσύ σ΄ εσένα.

 

Βρες όλες τις απαντήσεις για τον έρωτα, τις σχέσεις και την απιστία.
Κάλεσε στο 9011513410 για να μιλήσεις με τους αστρολόγους μας.

 

Αυτό είναι η καλύτερη δυνατή προϋπόθεση για να διαχειριστείς τον Άρη στο ζώδιό σου. Ο Άρης αυτός σε καλεί να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς προς τα εκεί που θέλεις και νιώθεις καλύτερα εσύ όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή. Είναι όμως αυτό εφικτό; Σε μια σχέση, υπάρχουν δυο μέρη - it takes two to tango, που λένε. Θα μπορέσεις να κινηθείς προς τα εκεί που εσύ θέλεις πείθοντας κι όχι αναγκάζοντας ή καταπιέζοντας τον άλλο; Ιδού η απορία και το μεγάλο στοίχημα του μήνα!

 

Sex and the City: Ο Υδροχόος είναι ένα πολύ καλό παιδί που έχει τον ακαταπίεστο σε ένα σωρό ζητήματα - άρα, δε θα μασήσει με τα ψυχοτραβήγματά σου και θα παραμείνει ανεξάρτητος. Παράλληλα, θα αναλάβει να σε «ισιώσει» ερωτικά ώστε να μην σε πολυνοιάζει τίποτα εκτός από τον ίδιο!

Sex and the Pity: Κριός - η ασυμφωνία σας κάνει το Τουρκία - Η.Π.Α. να μοιάζει καβγάς πεντάχρονων στο νηπιαγωγείο.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 257 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιούλιος, Ιουλία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...