παρακαλώ περιμένετε...
18.09.2019 έως 24.09.2019
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Ημερολογιακά βρισκόμαστε στο φθινόπωρο αλλά οι θερμοκρασίες είναι ακόμα πολύ υψηλές - αυτή την εβδομάδα, κυριαρχεί μία ερωτική, πανίσχυρη όψη που τις ανεβάζει ακόμα περισσότερο στα ύψη: το τρίγωνο Άρη - Πλούτωνα. Ο Άρης βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο της Παρθένου, που αποτελεί τον τομέα της επικοινωνίας σου, της πληροφορίας, των συζητήσεων, των συναντήσεων και του άμεσου περιβάλλοντός σου. Η ενέργεια του Άρη είναι φλεγόμενη και έντονη, φέρνει δράση κι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Ο Πλούτωνας, από την άλλη, βρίσκεται στον Αιγόκερω, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου καθώς και του σημαντικού Άλλου της ζωής σου. Συντροφικότητα, μοίρασμα, αρμονία, κοινή πορεία, όλα βρίσκονται εδώ. Η αρμονική, δυναμική ως εκεί που δεν πάει άλλο όψη των δύο αυτών πανίσχυρων πλανητών φέρνει σαφέστατα εξελίξεις, «παντρεύοντας» τους δύο τομείς που προαναφέραμε με ιδανικό τρόπο. Γεννιέται ένας έρωτας, μια σχέση ζωής μέσα από μια νέα γνωριμία, μέσα από το άμεσο περιβάλλον σου; Ο έρωτάς σου, η σχέση σου, η δυναμική σου με τον άνθρωπό σου είναι αυτό που μεταμορφώνει το άμεσο περιβάλλον σου μέσω της ερωτικής, «συναισθηματικής» πληροφορίας που λαμβάνεις; Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για μεταμόρφωση μέσω της επικοινωνίας, μέσω του έρωτα, μέσω του «μαζί» - μιλάμε για μια μετάλλαξη του άμεσου περιβάλλοντός σου, μιλάμε για έναν νέο, εντελώς φρέσκο κύκλο ζωής που ξεκινά πάρα πολύ δυναμικά και φλογερά!

 

Under my umbrella: Δίδυμος, Υδροχόος.

Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Παρθένος.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...