παρακαλώ περιμένετε...
01.07.2020 έως 07.07.2020
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Μία σχέση γίνεται σχέση μόνο όταν περάσει το στάδιο των πρώτων ραντεβού, και αντικρίσεις τον/την άλλο/η σε όλη του την καθημερινή μεγαλοπρέπεια. Κουρασμένο/η, νευρικό/ή, άρρωστο/η, απεριποίητο/η. Κι εκεί κρίνονται όλα, αν τελικά θέλεις να γυρίσεις σπίτι κοντά του, ή να πας στην επόμενη παραλία. Μια σχέση γίνεται σχέση, επίσης, μέσω του Σεξ. Εάν δεν υπάρχει σεξ, εάν δεν υπάρχει επιθυμία, έντονη σωματική σεξουαλική επιθυμία, δεν υφίσταται και σχέση και δεν λέει τίποτε απολύτως το πόσο καλά παιδιά είστε και το πόσο ταιριάζουν οι οικογένειές σας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Αυτά και άλλα πολύ ωραία και χρήσιμα πράγματα έρχεται να σου μάθει ο Άρης στον Κριό – θα παραμείνει στο βασίλειό του περίπου μέχρι το τέλος του έτους. Ξέρε ότι το σώμα και τα σεξουαλικά του αιτήματα αναδεικνύονται σε μέγιστο θέμα της ερωτικής σου εβδομάδας. Οι προϋποθέσεις είναι θαυμάσιες για να ζητήσεις και να πάρεις αυτό που θέλεις πραγματικά στη σεξουαλική σου ζωή. Ο Άρης θα σε κάνει τολμηρότερο/η από όσο φαντάζεσαι στις απαιτήσεις σου!


Το sex και άλλα απρόοπτα
FALL in love:  Είναι σχεδόν αναπόφευκτο να ερωτευτείς έναν/μία Ιχθύ σα να μην υπάρχει αύριο. Και η σεξουαλική χημεία μεταξύ σας αγγίζει τα όρια της μαγείας.
FAIL in love: Ο/η Παρθένος μοιάζει είτε να απαξιώνει είτε να γειώνει την σωματική, ψυχική αλλά και σεξουαλική σου γενναιοδωρία. Υπάρχει λόγος να μένεις/εμμένεις κάπου όπου σε κάνουν να αισθάνεσαι λίγος/η;

 

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 269 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...