παρακαλώ περιμένετε...
17.07.2024 έως 23.07.2024
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Όπως έχουμε αναφέρει και για την αμέσως προηγούμενη πανσέληνο που ήταν και αυτή στο ζώδιο του Αιγόκερω (σπάνιο, αλλά συμβαίνει), τόσο η ίδια η πανσέληνος όσο και οι όψεις που την πλαισιώνουν λειτουργούν ως πυξίδα και ως οδοδείκτες κι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει με πανσέληνο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Έχοντας ακόμα στο σβέρκο σου την ανάσα της εντονότατης, πυρηνικής και άκρως επικίνδυνης συνόδου μεταξύ του Άρη και του Ουρανού στον Ταύρο, το φεγγάρι αυτό είναι πολύ βοηθητικό γιατί μιλά για τις σχέσεις σου τις οποίες φωτίζει και καταδεικνύει τα κακώς κείμενα ώστε να τα κόψεις μαχαίρι, να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν πάνε πουθενά και να φτάσεις στην ηρεμία, στο μοίρασμα και στη συντροφικότητα που τόσο διακαώς επιθυμείς, και που καταδεικνύει λαμπερά και καταλυτικά η πανσέληνος στον 7ο ηλιακό σου Οίκο της συντροφικότητας, του «μαζί», της ερωτικής και συναισθηματικής αρμονίας και του μοιράσματος. Ο Άρης στους Διδύμους δεν είναι και πολύ χρήσιμος στην πορεία αυτή γιατί φέρνει εσωτερική αστάθεια και αμφιβολίες – η Αφροδίτη και ο Δίας, ωστόσο, σχηματίζουν ένα πολύ ευνοϊκό, τρυφερό και επικοινωνιακό εξάγωνο που θα σε φέρει στο προσκήνιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ζητείται: Λέων
Πωλείται: Τοξότης

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 259 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...