παρακαλώ περιμένετε...
24.05.2023 έως 30.05.2023
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Εκλείψεις είχαμε, δύο. Ανάδρομο είχαμε. Αφροδίτη πόσο καιρό στους Διδύμους επίσης είχαμε κι είχαμε και Άρη στο ζώδιό σου μέχρι προχθές, όπου είπαμε όλη η ανθρωπότητα μαζί το «απεταξάμην».

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Όμως, αυτή την Love Week που έχουμε μπροστά μας, φιλοξενούμε το λαμπερό, ερωτικό, «κεραυνοβόλο» εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού.  Και εξηγώ αναλυτικά: Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου. Πλέει στα θαμπά, συναισθηματικά σου νερά, που μια φουσκώνουν και ξεχειλίζουν συναίσθημα σαν παλίρροιες και μία κατεβαίνουν στη χαμηλότερη δυνατή στάθμη. Αντικειμενικότητα στο συναίσθημα δεν υπάρχει, και θέλει μεγάλη προσοχή να μη σε παρασύρει  – ιδίως αν αυτό είναι το (αυτό)καταστροφικό πάθος μίας σχέσης με πολλά on off, που εννοεί να επιστρέφει για να σε κάνει κουρέλι. Όχι, μωρό μου. Εσύ θα κρατηθείς από το ερωτικό εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, και θα προτάξεις το σωτήριο χιούμορ σου και την ευφυΐα σου όπως ορίζει ο υπέροχος αυτός πλανήτης, που βρίσκεται και στον Ταύρο – τόση σταθερότητα, τι άλλο θέλεις πια! Θα είσαι πρωτότυπος/η στις προσεγγίσεις σου, άμεσος/η και σαφής σε ό,τι ποθείς και στον τρόπο που το διεκδικείς. Επίσης, με τον Ουρανό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη  ενίοτε οι έρωτες τελειώνουν όσο κεραυνοβόλα και ραγδαία ξεκινούν, γι’ αυτό η λογική είναι διπλά πολύτιμη.

 

Sex and the City: Ταύρος, Αιγόκερως.
Sex and the Pity: Δίδυμοι, Υδροχόος.

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεοδόσης, Θεοδοσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...