παρακαλώ περιμένετε...
25.11.2020 έως 01.12.2020
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Ξέρεις καλά τι άγχος σε έχουμε κάθε φορά που θέμα μας είναι η Σελήνη, έτσι; Κι επειδή η Σελήνη όλο και κάτι κάνει – όπως τώρα, που κάνει μια ωραιότατη Σεληνιακή έκλειψη στις 30 του μήνα- σε έχουμε έννοια διαρκώς. Ο τομέας όπου παίζουν τα όργανα είναι η καθημερινότητά σου με τον άλλον και δεν είναι διόλου απίθανο να έρθεις αντιμέτωπος με αυτό που μισείς περισσότερο από κάθε τι άλλο, ναι, ναι, το παρασκήνιο. Είναι επίσης εξαιρετικά πιθανό να μπλέκεται ο συναισθηματικός κι ερωτικός τομέας με τον επαγγελματικό και εκεί θέλει προσοχή γιατί είμαστε που είμαστε ελέω ύφεσης και lockdown στα κεραμίδια, δεν λέει να πας κι από ΟΑΕΔ μεριά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καλό είναι επίσης να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις χωρίς αυταπάτες και συναισθηματισμούς και αψυχολόγητα ξεσπάσματα που μόνο κακό θα σου κάνουν. Προσπάθησε να δείχνεις βαθιά, ουσιώδη και ειλικρινή συναισθήματα καθώς και γενναιοδωρία, θετική διάθεση και ωριμότητα. Η Αφροδίτη από το πιο ερωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου θα φροντίσει να λάβεις τα δώρα αυτά πίσω πολλαπλάσια. 

 

The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) 


Ζητείται: Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς. 

Πωλείται: Υδροχόος. 


 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ανδρέας, Ανδριανή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...