παρακαλώ περιμένετε...
21.07.2021 έως 27.07.2021
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Για εσένα, το ευαίσθητο, συναισθηματικό και τρυφερό παιδί του Νερού, μία πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να αφήνει αρχικά μία κρύα, επιφανειακή και κάπως επιπόλαιη αίσθηση, μιας και συντελείται στο ομολογουμένως καυτότερο και βαθύτερο σημείο του ωροσκοπίου σου, τον 8ο οίκο του σεξ και της βαθύτερης ένωσης με τον Άλλο, που δεν αρκείται σε ημίμετρα και δεν ησυχάζει αν δεν ανακαλύψει όλους τους σκελετούς στη ντουλάπα. Εξαιρετική, λοιπόν, η πανσέληνος αυτή για να ξεθάψεις όλους μα όλους τους σκελετούς, τους φόβους, τα ταμπού κι ό,τι σε τρομάζει και σε περιορίζει, και ν’ αρχίσεις να απαλλάσσεσαι από αυτά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Η παρουσία της λογικής, ρεαλιστικής Αφροδίτης  στο ζώδιο της Παρθένου είναι εξαιρετικά υποβοηθητική σε αυτό μιας και σε ωθεί στο σωστό δρόμο, σε κάνει πιο πρακτικό και πιο προσγειωμένο από ό,τι είσαι συνήθως και σε ωθεί α) να είσαι πολύ σαφής και συγκεκριμένος στην έκφραση και στις συνομιλίες σου με το αντικείμενο του πόθου σου και β) να ψάχνεις χειροπιαστά εχέγγυα της αγάπης και της αφοσίωσης για την οποία σου μιλούν. Δεν θα τη χαρακτηρίζαμε λοιπόν καθόλου άσχημη αυτή την εβδομάδα, Καβουράκι – κι ας έχουμε πανσέληνο που συνήθως σε κάνει από Καβούρι Λυκάνθρωπο… 

 

Βουτιά στα βαθιά: Θαυμάσιες επιλογές τόσο ο/η Σκορπιός, όσο και ο/η Αιγόκερως, αυτή την τόσο έντονη και σέξι εβδομάδα (ιδίως το Σαββατοκύριακο είναι αμαρτία να πάει χαμένο!)

Πνίξε στα ρηχά: Διδύμους, Τοξότες και Ζυγούς, με όποια σειρά θέλεις. 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 264 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...