παρακαλώ περιμένετε...
28.09.2022 έως 04.10.2022
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6 - 22/7)

Η Νέα Σελήνη της 26ης Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα στον πιο ιδιωτικό τομέα του ωροσκοπίου σου – στο ζώδιο του Ζυγού, που μιλά για την Ιδιωτικότητα, την Οικία και την Οικογένεια.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Ωστόσο, η Νέα αυτή Σελήνη σχημάτισε αντίθεση με τον Δία στ επιφανέστερο κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Επαγγελματικά, κοινωνικά ή ακόμα κι οικονομικά, ήρθε η ώρα να προβληθείς, ήρθε η ώρα να σε δουν, να γίνεις αναγνωρίσιμος και να εδραιώσεις τη θέση σου στον Ήλιο. Η οικογένεια και το σπίτι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο επίσης τις ερχόμενες ημέρες, είτε προσφέροντάς σου τη χαρά και την ξεκούραση που έχεις ανάγκη, είτε ενεργοποιώντας σε με αλλαγές και σχέδια! Προσπάθησε να βάλεις συνειδητά στη ζωή σου λίγη περισσότερη αισιοδοξία και μην παίρνεις τον εαυτό σου και πολύ στα σοβαρά. Βέβαια, περί σοβαρού μιλώντας, δε γίνεται να μην σου πω ότι ενεργοποιούνται τέτοια σημεία στο ωροσκόπιό σου και οι όψεις είναι τέτοιες που δεν θα με εξέπληττε καθόλου μια απόφαση επισημοποίησης!

Under my umbrella: Ταύρος, Ζυγός, Σκορπιός, Ιχθύς.
Φθινόπωρο και στα μούτρα σου, που θα μου πεις εμένα!: Παρθένος, Αιγόκερως.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διονύσης, Διονυσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...