παρακαλώ περιμένετε...
21.05.2018 έως 27.05.2018
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε ωθήσει να προχωρήσεις σε κάποιες πράξεις που μοιάζουν κάπως ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες και θα μπορούσαν να επιφέρουν και μικρά ατυχήματα. Θα ήταν χρήσιμο να βάλεις τη σκέψη σου σε πλαίσιο, να οριοθετήσεις τη γκάμα των ενεργειών της κάθε ημέρας σου, αφού είναι αρκετά εύκολο να λειτουργήσεις παρορμητικά και απρόσεκτα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις, που είναι σε θέση να βγάλουν στην επιφάνεια ένα τμήμα της προσωπικότητας σου που κουβαλά έντονο δυναμισμό αλλά και ανάγκη επιβεβαίωσης μέσα από μεθόδους μείωσης της απέναντι πλευράς.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η νέα εβδομάδα όμως προσφέρει και την ευκαιρία μίας απόδρασης από το συνηθισμένο περιβάλλον που κινείσαι, μία εκδρομή με άτομα που έχεις καιρό να δεις ή που μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης σου και δε χρειάζεται να παλεύετε για να συνεννοηθείτε σε προφανή γεγονότα.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 215 μέλη.

γιορτάζουν οι: Συμεών, Μελέτης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...