παρακαλώ περιμένετε...
16.07.2018 έως 22.07.2018
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Το μυαλό σου φαίνεται να παίζει περίεργα παιχνίδια τη νέα εβδομάδα, καθώς σε ωθεί αλλά μπορεί και να σε βοηθά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, να αποδράσεις από το περιβάλλον που κινείσαι. Ένα ταξίδι τη νέα εβδομάδα μπορεί να μοιάζει με βιαστική, ίσως και παράτολμη πράξη, αλλά μοιάζει να το έχεις μεγάλη ανάγκη και να το επιδιώκεις. Θέλεις να βρεθείς κάπου μακριά, να περάσεις χρόνο με ανθρώπους που σε βοηθούν να αφήνεις στην άκρη θέματα που σε ζορίζουν και σε ενοχλούν. Μοιάζει πάλι σαν να επιδιώκεις να βρεθείς εκτός του σπιτιού σου ή του τόπου που συνηθίζεις να κινείσαι, αφού δε θέλεις να παραμείνεις εντός τειχών που σε κάνουν να χάνεις την επαφή με το μέλλον.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Στον τομέα της οικογένειας και του συγγενικού πλαισίου, καλό θα ήταν να επιδιώξεις να είσαι πιο σαφής και ειλικρινής γίνεται, γιατί είναι αρκετά εύκολο να παρερμηνευτούν σκέψεις και προτάσεις, με αποτέλεσμα να προκληθούν θέματα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως βραδυφλεγείς βόμβες σε ένα κινούμενο έδαφος.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαρίνα, Μαρίνος, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...