παρακαλώ περιμένετε...
19.02.2018 έως 25.02.2018
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε παγιδέψει ώστε να ρίξεις τους ρυθμούς σου, να κατεβάσεις ταχύτητα και να χαλαρώσεις ή να εγκλωβιστείς, να κοιμηθείς περισσότερο ή να σε κοιμίσουν περισσότερο. Η εισβολή αρκετών πλανητών στους Ιχθείς φαίνεται να σου υπενθυμίζει πως θα πρέπει να ασχοληθείς με θέματα που έχεις ξεχάσει ή θέσεις σε δεύτερη προτεραιότητα, να σκαλίσεις εκ νέου κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες που καλό θα ήταν να κλείσουν, να πάψουν να αποτελούν παγίδες για το παρακάτω της ζωής σου. Μπορεί αυτό να σημαίνει πως χρειάζεται να κοιμηθείς περισσότερο ώστε να θωρακίσεις το σώμα και το πνεύμα σου στις προκλήσεις που δέχεσαι. Μπορεί να σημαίνει πως είναι καιρός να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να διαμορφώσεις τους χώρους σου με τρόπο που δείχνουν πως αναζητάς κάτι νέο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Μπορεί πάλι να χρειαστεί να επιστρέψεις σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σου που τους έχεις παραμελήσει, να δείξεις την αρωγή σου απέναντι τους και να αφήσεις τις εγωιστικές κορώνες της τελευταίας περιόδου στην άκρη. Προσπάθησε να ακούσεις τους ήχους που φτάνουν σε εσένα χωρίς να είναι απαραίτητο πως ακούγονται και από άλλους, γιατί μόνο έτσι θα θέσεις σωστές προτεραιότητες.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 221 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...