παρακαλώ περιμένετε...
11.12.2017 έως 17.12.2017
ΤΟΞΟΤΗΣ
(22/11 - 21/12)

Η παρουσία τόσο του ανάδρομου Ερμή  όσο και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα μπορεί να περιπλέξει κάπως τα πράγματα στη ζωή σου, αφού θα υπάρξουν προσκλήσεις που δεν ανέμενες ή που θα κάνεις προς κατευθύνσεις που θεωρούσες πως δεν είχαν θέση στη ζωή σου. Κάτι πέρα από τη λογική σου όμως φαίνεται να έχει αναλάβει δράση και να προσπαθεί να κινήσει τα νήματα με τρόπο που σε παραξενεύει και ξαφνιάζει. Κάποιες προσπάθειες  να κατακτήσεις στόχους που θεωρούνται εφικτοί μπορεί να πέσουν στο κενό, αφού μοιάζει σαν να μην μπορείς να ακουστείς, να μην είναι εύκολο να πεις αυτό που σκέφτεσαι, να μη συναντάς το πρόσωπο που επιδιώκεις να κατακτήσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Κάποιες δυσκολίες συνεννόησης στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να φέρουν  στην επιφάνεια την πιθανότητα να μη βρίσκεσαι στο χώρο που σου ταιριάζει, κατανοώντας πως είσαι και πάλι μπροστά σε μία κρίση καριέρας. Αυτό που συμβαίνει τη νέα εβδομάδα είναι πως θα πρέπει να αμφιβάλεις για όλα όσα έχεις κάνει την τελευταία τριετία, με στόχο να πείσεις πολύ περισσότερο τον εαυτό σου πως έχεις τον έλεγχο της ζωής σου και όχι πως λειτουργείς χωρίς πυξίδα.

 

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μην χάνεις τα #Tip_of_the_day

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Σπύρος, Σπυριδούλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...