παρακαλώ περιμένετε...
19.02.2018 έως 25.02.2018
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει να προσπαθείς να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς ή να αναγνωρίζεις πως έχεις τον απαραίτητο χώρο ώστε να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που σε έχουν προβληματίσει και ενοχλήσει τον τελευταίο καιρό. Η ανάγκη απομόνωσης είναι παρούσα και αυτό μπορεί να παραξενέψει κάποιους αφού δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν μία τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά σου. Γνωρίζεις όμως πως χρειάζεσαι έναν τρόπο για να χωνέψεις τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες σε αναγκάζουν να βλέπεις τη ζωή σου μέσα από διαφορετική οπτική. Μπορεί να προσπαθήσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που η σχέση σας δοκιμάζεται. Μπορεί όμως να αποφασίσεις και να εργαστείς μέσα σε ένα περιβάλλον που θα επιδιώξεις να μη φέρεις την ηγετική σου ικανότητα στο προσκήνιο.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται να αμφιβάλεις για κάποιες καταστάσεις που έχουν λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου και να αναζητάς τον τρόπο να λάβεις επιβεβαίωση, κάτι που δε συμβαδίζει με την προσωπικότητα σου. Θέλεις όμως να ανακαλύψεις στηρίγματα, ακόμα και αν κάτι τέτοιο φαντάζει ξένο προς τις γνώριμες επιθυμίες του μυαλού σου. Η καρδιά σου όμως πλέον μοιάζει να λέει κάτι άλλο.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 226 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φιλοθέη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...