παρακαλώ περιμένετε...
20.11.2017 έως 26.11.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να μπορείς να καταλάβεις αυτά που σου λένε και να είσαι σε θέση να ακούσεις πολλά περισσότερα από όσα ψιθυρίζουν κάποιοι γύρω σου. Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο προς το τέλος της εβδομάδας  θέλει να σου επισημάνει  τον κίνδυνο του να μιλήσεις περισσότερο από όσο χρειάζεται και να κάνεις σκέψεις που βαθαίνουν απότομα και περισσότερο από όσο απαιτείται. Συνεχίζεις να παλεύεις με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχεις  φορτωθεί, αλλά δεν μπορείς να συνεχίσεις να ρίχνεις όλο το φταίξιμο σε άλλους, να μη βλέπεις και το δικό σου ρόλο σε όλο το θέμα που σε απασχολεί.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Αν μία σχέση ή συνεργασία έχει βαρύνει πλέον επικίνδυνα, τότε καλύτερα να ξεκινήσεις να εκφράζεσαι ώστε να διώχνεις από πάνω σου βάρη που μεγαλώνουν και γίνονται πολύ πιο επικίνδυνα από όσο θεωρητικά είναι,  αντί να περιμένεις να γίνει  μία έκρηξη. Προσπάθησε να αξιολογήσεις και το θέμα ενός ταξιδιού, καθώς μπορεί να καταλάβεις πως χρειάζεται να ιεραρχήσεις διαφορετικά τις προτεραιότητες σου, αντί να πιέσεις καταστάσεις που θα επιφέρουν συγκρούσεις. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 173 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μερόπη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...