παρακαλώ περιμένετε...
24.04.2017 έως 30.04.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Το μυαλό και το σώμα φαίνεται να θέλουν να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία τη νέα εβδομάδα με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι μπροστά σε δίλημμα ή σε εμπόδια που αδυνατείς να βρεις τον τρόπο να ξεπεράσεις. Από τη μία πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου προκαλεί αναταράξεις στο τρόπο ποτ σκέφτεσαι και επικοινωνείς, αφού υπάρχουν στιγμές που θέλεις να πεις πολλά και βιάζεσαι και άλλες στιγμές που θέλεις να απομονωθείς συντροφιά με τις σκέψεις σου.

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις την ορμή σου και να φροντίσεις να ακούσεις και την άλλη πλευρά ή να παρατηρήσεις την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σου ώστε να αντιληφθείς κατά πόσο είναι εφικτό να προχωρήσεις με αυτά που έχεις να πεις ή θα μοιάζουν με φωνές στο βρόντο. Από την άλλη όμως πλευρά, η Αφροδίτη επανέρχεται στο ζώδιο σου και έχεις την ευκαιρία να προσέξεις την εικόνα σου, να κερδίσεις βλέμματα θαυμασμού, να χαρείς κάποιες στιγμές στην ερωτική σου ζωή, να ξοδέψεις χρήματα που σου προσφέρουν απολαύσεις. Μήπως λοιπόν να εστιάσεις στις σωματικές απολαύσεις και να αφήσεις το μυαλό να σωπάσει;

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 242 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...