παρακαλώ περιμένετε...
17.07.2017 έως 23.07.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σηματοδοτεί τη στιγμή που επιδιώκεις να σπάσεις τα δεσμά που βάζεις στον εαυτό σου με αποτέλεσμα να σε αποτρέπουν από το να είσαι ο εαυτός σου. Η αναμονή για να δεις τις αποφάσεις των άλλων πριν κάνεις το επόμενο βήμα δεν έχει πλέον νόημα, οπότε φαίνεται να αποφασίζεις να κινηθείς χωρίς να υπολογίζεις εμπόδια και αντιστάσεις, χωρίς να ασχολείσαι μήπως ανατρέπεις υπάρχοντας δεδομένα, χωρίς να εξετάζεις αν θα λάβεις θετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η ερωτική σου ζωή μπορεί να βρίσκεται στο σημείο που ένα κέρμα στον αέρα θα δώσει την ένδειξη του επόμενου βήματος, οπότε μία νέα γνωριμία θα αποτελέσει τη φλόγα που φουντώνει ή σβήνει. Τόλμησε να μιλήσεις ανοικτά για τις προθέσεις σου και φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να έχεις μπροστά σου μία πρόκληση που δεν μπορείς να αποφύγεις. Ο Ιούλιος φαίνεται να φτάνει προς το τέλος του με καρμικές αποστολές τις οποίες δεν μπορείς να βγάλεις από το οπτικό σου  πεδίο, ακόμα και αν προσπαθήσεις να κάνεις πως δεν υπάρχουν. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...