παρακαλώ περιμένετε...
27.03.2017 έως 02.04.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η ανάγκη να παραμείνεις προσηλωμένος/η στις προτεραιότητες σου είναι ακόμα μεγαλύτερη τη νέα εβδομάδα αφού υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις μία λάθος κίνηση αν παρασυρθείς από το πάθος της στιγμής. Η καθημερινότητα σου και οι απαιτήσεις της μπορούν να καταναλώσουν ένα μεγάλο τμήμα της ημέρας σου αφού μπορεί να αυξάνεται ο όγκος της δουλειάς αλλά ταυτόχρονα να βλέπεις και αποτέλεσμα όσο συνεχίζεις να ασχολείσαι με αυτά που καλείσαι να φέρεις εις πέρας.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Από την άλλη όμως πλευρά, συνεχίζει να υπάρχει στο μυαλό σου, ίσως όμως και στην καρδιά σου πλέον, μία ανάμνηση ή πρόκληση που δε σου επιτρέπει να κοιτάξεις καθαρά παρακάτω, που σου θέτει εμπόδια στην προσπάθεια να εστιάσεις σε αυτά που αποτελούν πρωτίστως τις υποχρεώσεις σου. Αν λοιπόν τολμήσεις να κάνεις μία κίνηση που μοιάζει εκτός πλαισίου, τότε να ξέρεις πως δεν είναι βέβαιο θα διαθέτεις τη δυναμική να συνεχίσεις αυτό που ξεκινάς, αφού μοιάζει με πυροτέχνημα. Σκέψου λοιπόν κάπως περισσότερο το μέλλον αν ετοιμάζεσαι για κάτι που σου παρέχει μόνο παρόν. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 214 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...