παρακαλώ περιμένετε...
18.06.2018 έως 24.06.2018
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Ποιος είναι ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να στραφείς για να λάβεις θετική ενέργεια, για να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός/η, για να μπορέσει να τραβήξει από πάνω σου όλη την κούραση της ημέρας; Ποιος είναι ο άνθρωπος που καταφέρνει να δώσει νόημα στη ζωή σου, που είναι σε θέση να σε σπρώξει να ξυπνήσεις για ακόμα ένα πρωινό που γνωρίζεις πως σε περιμένει ένα αφεντικό που φωνάζει, μία μάχη για να βρεις δουλειά, μία απάθεια των πάντων γύρω σου; Θα μου πεις, ποιος είναι ο λόγος που σου κάνω αυτές τις ερωτήσεις, γιατί να πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιο άτομο ή γιατί να πρέπει να μπεις στη διαδικασία να ξεχωρίσεις ένα τέτοιο άτομο στη ζωή σου.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Θα σου πω λοιπόν πως αυτό το άτομο δεν πρέπει να το χάσεις από τα μάτια σου τους επόμενους μήνες, όχι επειδή θα πρέπει να προνοήσεις ώστε να έχεις στήριξη σε δύσκολες περιστάσεις, αλλά επειδή θα νιώσεις την ανάγκη να δημιουργήσεις κάτι όμορφο στη ζωή σου. Και όταν συμβεί αυτό, τότε δεν μπορείς να αρπάξεις το πρώτο άτομο που θα βρεις μπροστά σου για να το βάλεις συνοδηγό στο όνειρο της ζωής σου, αλλά να βάλεις σε εφαρμογή το σχέδιο με το άτομο που κουβαλά μία παρόμοια με τη δική σου φλόγα.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 234 μέλη.

γιορτάζουν οι: Παϊσιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...