παρακαλώ περιμένετε...
25.09.2017 έως 01.10.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η επαφή σου με κάτι που μοιάζει να είναι εκτός της πραγματικότητας, που κουβαλά μαζί του στοιχεία από το ανεξήγητο ή το παράδοξο, είναι το μεγάλο στοίχημα της νέας εβδομάδας. Η καθημερινότητα σου εμπεριέχει ρουτίνα και  κούραση, κουβαλά υποχρεώσεις που σε στεγνώνουν και σε αναγκάζουν να φτάνεις στο σπίτι σου και να υπόσχεσαι στον εαυτό σου πως θα κάνεις κάτι για να το αλλάξεις όλο αυτό. Αντί όμως να μένεις να υποσχέσεις, να κάνεις σχέδια που δεν έχουν εφαρμογή, να δοκιμάζεις να ζήσεις τα όνειρα σου μέσα από ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, μήπως είναι ώρα να τολμήσεις να κάνεις κάτι έξω από την καθημερινότητα σου;

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Η επιβεβλημένη αλλαγή στη δημόσια εικόνα σου δεν είναι υποχρεωτικό να περνά μέσα από το επαγγελματικού σου στάτους, που μπορεί να αλλάζει αυτή την εποχή, ή τη σχέση σου που έχει περάσει σε νέα διάσταση μετά από το έντονο καλοκαίρι. Κάποιες φορές, αρκεί να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σου, που έχουν όμως αντίκτυπο στο σύνολο της ζωής σου, αφού σε βάζουν σε μία νέα τροχιά των προτεραιοτήτων σου.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φρώσο, Ευφροσύνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...