παρακαλώ περιμένετε...
29.05.2017 έως 04.06.2017
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να ξεδιπλώνεις τα νέα σου σχέδια και πλάνα, με τρόπο που δείχνει πως μπορείς να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που έχουν βαλθεί να κάνουν το δρόμο περισσότερο δύσκολο, περίπλοκο και επικίνδυνο. Η αλήθεια βέβαια είναι πως θέλεις να προκαλέσεις, να ηλεκτρίσεις τους ανθρώπους γύρω σου, γι αυτό και οι αντιδράσεις από την πλευρά τους δε λείπουν, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να περιμένεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Από την άλλη όμως πλευρά, καλό θα ήταν να λειτουργήσεις με στόχο και πλάνο, γιατί αν απλά δρας και κινείσαι με στόχο να προκαλέσεις αντιδράσεις, τότε απλά σπαταλάς το χρόνο σου και αποδυναμώνεις τον εαυτό σου. Τόλμησε να προτείνεις κάτι ριζοσπαστικό στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα κάνει κάποια βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος σου, για να δεις κατά πόσο μετρά η γνώμη σου. Φρόντισε να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι αυτή την εβδομάδα, ώστε να ανανεώσεις τη σχέση σου ή να γνωρίσεις κόσμο που σε βοηθά να βγεις από το γνώριμο πλαίσιο που βρίσκεσαι. Γενικότερα, λειτούργησε περισσότερο απελευθερωμένα σε σχέση με προηγούμενες εβδομάδες, ακόμα και αν αυτό δημιουργεί συγκρούσεις με πρόσωπα που από το τέλος της εβδομάδας αναγνωρίζεις το ρόλο τους στη ζωή σου. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 213 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεοδόσης, Θεοδοσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...