παρακαλώ περιμένετε...
23.04.2018 έως 29.04.2018
ΚΡΙΟΣ
(21/3 - 19/4)

Η νέα εβδομάδα αποτελεί ακόμα μία δοκιμασία ανάμεσα στις επιθυμίες του μυαλού και τις ικανότητες του σώματος, αφού τα εμπόδια είναι παρόντα και καταφέρνουν να ορθώνουν το ανάστημα τους με έναν τρόπο που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Είναι αρκετά πιθανό να πρέπει να λάβεις υπόψη σου τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζεις, να χρειάζεται να λειτουργήσεις εντελώς ορθολογιστικά κάποιες στιγμές που πιστεύεις πως αυξάνοντας ταχύτητα και προσθέτοντας ενθουσιασμό θα καταφέρεις να σπάσεις τοίχους που ορθώνονται μπροστά σου. Την ίδια όμως στιγμή, φτάνουν στα αυτιά σου ή ανασύρονται από τη μνήμη σου φωνές από άτομα που έχουν την ικανότητα να φρενάρουν τον αυθορμητισμό σου, εικόνες από καταστάσεις που σε έχουν τραυματίσει, συναισθήματα από εποχές που σε έχουν γρατζουνίσει σε σημεία που δεν είναι εφικτό να τα επουλώσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!
Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

 

Φρόντισε λοιπόν να συνειδητοποιήσεις τα όρια σου, να αναγνωρίσεις τα άτομα που είναι σύμμαχοι και όχι αντίπαλοι σε αγώνα ταχύτητας και κάνε δώρο σε εσένα και σε αυτά τα άτομα ένα ταξίδι που μπορεί να ξεκινά στο τέλος της εβδομάδας και να σε ξεπλένει από μία περίοδο ξηρασίας και πάλης με τον εαυτό σου.

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...